dijous, 4 de novembre del 2010

SANT ELIES: DOCUMENTS

Benvolguts lectors,

Ajuntem resposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, el socialista Joaquim Nadal, a la pregunta que va fer el Diputat de CIU Joan Raventós sobre la pèrdua dels ajuts de Sant Elies.

Com veureu, el conseller Nadal diu en poques paraules que Sant Elies ha perdut els ajuts per la incompetència de l'equip de govern de Mediona al no haver presentat la documentació requerida.

Segurament recordareu com en Servand ha dit una i altra vegada que treballen pel projecte d'urbanització de Sant Elies des de l'any 2003. Doncs si això és cert, diu molt poc en favor de la seva capacitat de governar i gestionar...


Grup Municipal de CDC Mediona

34 comentaris:

  1. ¿A quien le sorprende esto? en todas las reuniones con los vecinos, siempre dijo que podria ser que no diera tiempo a tener todo listo.
    Es mas, la incompetencia que dicen ustedes (no lo veo en la carta), quizas sea aplicable al precio que ponian ustedes al deposito que iva en Sant Elies por equivocarse de documento y cifra. Eso si fue un "poquito" incompetente.

    ResponElimina
  2. Será en las reuniones privadas que tendrías tu con Servand, porque en las reuniones con los vecinos NUNCA se dijo eso.
    Ahora resultará que el PSC de Mediona ha llevado una gestión impecable en el tema de Sant Elies, venga ya! Mira que llegáis a ser hipócritas.
    Te recuerdo que desde el principio CIU dió una cifra de 30.000 € por vecino de media con el proyecto que quería hacer Servand y se tubieron que levantar de la mesa de negociaciones porque Servand le estaba tomando el pelo a todos (muy especialmente a la AAVV la cual está hoy muy calladita), mientras él los tachava de locos y decía que saldría por 12.000 €. Al final por cuanto salía amigo mio? Por si no lo tienes claro ya te lo digo yo, por 30.000 €.

    ResponElimina
  3. Algú ha dit:

    ¿A quien le sorprende esto? en todas las reuniones con los vecinos, siempre dijo que podria ser que no diera tiempo a tener todo listo.


    I jo responc:

    "Si hombre!!!!", des de el 2003 preparant lo de Sant Elies, i ara no li dona temps...amb aquest temps l'alcalde ha conseguit encabronar els veins entre ells, espantar-los....etc,etc...seria etic que algu entones un mea culpa.En una reunio al casal l'alcalde, va dir que si supreva el preu de 12000.euros en una parcela mitjana no es faria res de res, despres ens envia un preu final per carta i aproximadament surtia per el preu que van estipular els senyors de CIU.Per a mi, i per a qualsevol amb una mica de cultura i enteniment, quedaria completament desligitimat per a fer d'alcalde, es més si tingues una mica de decencia aquest "senyor", DIMITIRIA!!!!.

    ResponElimina
  4. Resposta

    4 de novembre de 2010 21:53

    Pel que estic deduint del anónim, no sap compreder el que llegeix.
    Si un és tan previsor i està treballant des del 2003 per la legalització de Sant elias. No li ha de dir el conseller i company de partit, que no té la feina feta.
    Ni se'n riu dels ciutadans i de l'oposició, celebrant plens per l'aprovació de la legalització de la urbanització, en dilluns a les 8 del matí i amb 40 cm de neu.
    I responent a la pregunta per que tanta pressa: SI CAL FER EL PLE SI NO PERDEM LA subenciones
    (27 dies que l'havia perdut.) Subencions que estenan que torna i amb interes, el seu nom es prestam.
    AIXÒ ÉS Riure DE MEDIONA.
    Per cert el que ha de veure, un error amb un document, a no fer la feina, ia sobre dir que bé ho faig i des del 2003 que estic treballant.
    Defenses sense arguments, el que no és defensable.

    ResponElimina
  5. A veure senyors :

    Lloc : Blog d'en Servand Alcalde de Mediona
    Data : 14/04/2010
    Títol: Setmana crucial a Mediona

    "Dijous fem un ple extraordinari amb alguns punts fonamentals entre els que destaquen dos força especials:

    - L’adjudicació del nou enllumenat públic de Sant Joan, obra pagada íntegrament amb els diners del FEOSL. Això permetrà que tots els nuclis de Mediona, excepte Monterrei, tinguin un nou enllumenat més eficient i telegestionat.

    - Aprovar les condicions i tot el que sigui necessari per presentar la documentació que calgui per acollir-nos a la Llei de millora de les urbanitzacions. En altres paraules completarem la documentació per intentar que Sant Elies pugui tirar endavant un altre pas per a la seva legalització."

    No tinc res mes a dir .

    ResponElimina
  6. 05 Abril 2010

    Un pas més!

    "Esperem entrar en les subvencions de la Generalitat i així poder seguir aquest camí llarg i creatiu cap a una legalització plena."

    Això no es un equivoc o una relliscada de lectura erronea com apunta el primer anonim ... això es ... deixem ho.

    ResponElimina
  7. Sara ben fet!!, se coje antes un mentiroso que a un cojo...........

    ResponElimina
  8. sres. de CIU, només feu que criticar l'acció del equip de govern, no veieu més enllà que criminalitzar el nostre alcalde, no mireu per Mediona,tan és el vostre afany de criticar que ho feu amb vosaltres mateixos. Voleu dir que Mediona és mereix que la governeu?

    ResponElimina
  9. Resposta: 6 de novembre de 2010 17:21

    No sabia que els de CiU, només fan que criticar a l'equip de govern, i criminalitzar
    l'alcalde fins i tot als seus.
    Primer donen informació, amb documents cosa que l'equip, de govern si n'hi ha. no parla si no té permís de l'alcalde.
    L'alcalde amb la seva prepotència, i les seves mentides, té el que es mereix,cosa que el sol sap dir coses i fets,que no ho demostra amb documents.
    Informa't bé de qui són els de CiU.
    I podràs tenir una opinió real.
    Fer oposició ben feta, crec que és la feina que fan i és el que es mereix Mediona. OPOSICION AMB DOCUMENTS
    No mentir.

    ResponElimina
  10. Si, per aixo teniu un parell de regidors i en especial un de molt problematic que es dedica a crea mal ambient en el municipi!!.

    ResponElimina
  11. Mireu, jo no se si Mediona es mereix que governi CIU o no, però el que si sé és que no es mereix que el governi una persona com en Servand, sense escrúpols, mentirosa fins a la sacietat, prepotent i xulesca, sense cap mena de rumb en la seva acció de govern, dilapidant la seva economia i hipotecant el seu futur, i finalment una persona que actua en funció dels seus interessos privats i del seu entorn.
    No obstant, a dia d'avuí Mediona es mereix que en Servand la porti a la ruina tal i com ho està fent, així potser aprendran a defensar els interessos comuns, a no passar de tot i després criticar, a implicar-se en la vida pública, a mullar-se, a no mirar cadascú per ell mateix i als demés que els bombim, a valorar la feina que fa la oposició en un Ajuntament, etc.

    ResponElimina
  12. Perdoni , jo no critico ... posso de manifest el que diu l'alcalde al seu blog ...així cadescu pot pensar per ell mateix, que n'has de dir d'això ?? a les dades objectives en dius criticar??

    ResponElimina
  13. hay senyor... sabies paraules anonim del 7/11 02.01.... i si només fos a la ruina el k akest alcalde ens fara moltes families... si la seva intenció era deixar constancia de la seva patjada, ho a aconseguit, la llastima esk la patjada no kedara al cami de la generalitat, la patjada kedara marcant el trencament de moltes vides de medionencs, la llastima esk pocs tindran el valor de fer-ho visible.

    Gemma

    ResponElimina
  14. es veritat q no treballen cap dels regidors de ciu?

    ResponElimina
  15. el cap quants anys te? algu els deu mantenir.......

    ResponElimina
  16. i que si no treballen, això us importa, o el que realment importa, és que és un grup de gent que treballen pel municipi?

    ResponElimina
  17. El millor d'aquest bloc és que es pot comentar tot, però hi ha alguns la política municipal, no interessa però la vida, els regidors sí.
    Ni tan sols el que treballen per Mediona, ni el que fa l'equip de govern, inclòs l'alcalde. Tot em val, han pujat els impostos i taxes més de 40% i ara que vénen eleccions, les congelen i CiU fa quatre anys dient que pugin l'IPC.
    Però és més important si els regidors treballen i l'edat que tenen, que sobrats que anem no.
    Quina paciència i motivació que han de tenir els de CiU.

    ResponElimina
  18. Fa dies que m'han comentat, que l'alcalde no és director de l'escola.
    Tanbien que aquesta de baixa laboral, per un accident de vacances.
    Podrà pagar les seves despeses sense un sou menys, pot treballar a l'ajuntament estan de baixa.
    Em respon algú, sigui del CiU o PSC.

    ResponElimina
  19. lluismediona regidor de Mediona7 de novembre del 2010, a les 17:15

    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  20. Lluís Mediona ( Regidor)7 de novembre del 2010, a les 19:35

    Bona tarda

    Alguns lectors estan més interessats per la vida privada dels regidors que pel treball que fan per Mediona.
    La oposició en aquest Ajuntament és un treball molt dur, més del que alguns s'imaginen, i una tasca molt desagraïda, però necessària.
    Si vostè ens segueix en aquest bloc, recordarà que hi ha un article que parla d'alguns detalls de la vida privada dels regidors de CIU.
    No obstant, si la seva preocupació és de que vivim, o com ens mantenim, no pateixi perquè afortunadament no vivim de l'ajuntament de Mediona. De fet, per la seva tranquilitat l'informo que els dos regidors de CIU a l'Ajuntament de Mediona percebem 60 € cadascun, import que lliurem íntegrament a l'agrupació CDC per Mediona per tal de col·laborar amb les despeses del grup.

    ResponElimina
  21. Creo que es mas lógico preguntar de que viven los regidores del PSC, porque ellos sí tienen acceso a las cuentas del Ayuntamiento.
    De que vive la 1a teniente de alcalde, Francesca? Y la sra. Busquet? Y la sra. Balada? Y el sr. Josep Agustí ( también presidente de la AAVV de La Font del Bosc)? Y el sr. Casimiri?
    Lo que si os puedo asegurar es que estos regidores perciben del ayuntamiento bastante mas de 60 €.

    ResponElimina
  22. Yo te digo de que viven.... del amor que tienen por Mediona !! jajajaja.... como se burlan del pueblo estos socialistas y os envian a sus secuaces al blog a escribir chorradas, pues si los de ciu no necesitan trabajar mejor para ellos no ?? jajajaja que son unos envidiosos !! o se creen que los suyos son catedraticos .... el que lleva las cuentas no sabe ni escribir casi .

    ResponElimina
  23. Que os censuran?

    lluismediona regidor de Mediona ha dit...
    Un administrador del bloc ha suprimit aquesta entrada.
    7 de novembre de 2010 17:15

    ResponElimina
  24. Hay que ser cateto!!! Que no ves que inmediatamente después hay un comentario del mismo Lluís mediona? Hay comentarios que sobran por lo absurdos y ridículos que son. Aver si maduramos un poquito, que seguramente debes ser mayorcito.

    ResponElimina
  25. suerte los del psc 28-11-2010

    ResponElimina
  26. por lo que veo todos saben mucho pues haber si me contestan lo siguiente cuanto valdria la contrubucion en sant quinti de mediona una vivienda valorada en 100.000€
    yo se que en MEDIONA VALDRIA 750 Y EN SANT QUINTI DE MEDIONA

    ResponElimina
  27. un coche de 12 a 15,99CV EN MEDIONA VALE 100,72 Y EN SANT QUINTI DE MEDIONA CUANTO VALDRIA EL MISMO COCHE me an dicho que por internet si pones organismo de gestio tributaria puedes saber lo que paga cada municipio si alguien lo sabe buscar me podria decir cuanto pagaria en el municipio de sant quinti

    ResponElimina
  28. es interessant aquesta pregunta? ningu la pot contestar?

    ResponElimina
  29. he vist al blog del servnd una carta de la secretaria al seu grup on hi ha explicades les subvencions pel poliesportiu, sres de ciu sonvostes uns MENTIDERS

    ResponElimina
  30. resposta 13 de novembre de 2010 20:04

    Ja saps llegir i comprens, el que és l'escrit de la secretària.
    Esta tot pagat i acabada la reforma, del poliesportiu.
    Hauries de fer de vident.

    ResponElimina
  31. No se trata de donde se paga más o menos, si no llevamos año tras año subiendo los impuestos y no el IPC, si no mas y ahora que vienen elecciones se congelan.
    Los impuestos los pagamos todos, los de sant elias, font del bosc, sant juan etc.

    Vaya puede que tenga razon lo que se paga no tiene importancia lo importante es que hace mas de tres años que suben los impuestos en mediona aunque los de sant quinti de mediona y por lo que veo capellades se paga algo mas
    Ejemplo casa de valor 100.000€
    Sant quinti de mediona pagas 240€ mas al año de contribución
    Capellades 280€ mas al año de contribución
    La llacuna 60€ mas de contribución al año
    El dinero no es importante da igual
    Vamos con la crisis que tenemos como puede decir que la diferencia no tiene importancia ,la realidad según datos es que donde vivo es mucho mas barato y dejaros de que suben o no suben lo que cuenta es el precio final creo yo
    Referente a los coches en capellades me saldria 42€ mas por el mismo coche
    Referente a los coches en la llacuna me saldria 33€ mas por el mismo coche


    Población: CAPELLADES
    Tarifas I.V.T.M.
    Tipo de vehículo €
    A1 Turismes de menys de 8 CV 25,07
    A2 Turismes de 8 fins a 11,99 CV 67,72
    A3 Turismes de 12 fins a 15,99 CV 142,95
    A4 Turismes de 16 fins a 19,99 CV 178,05
    A5 Turismes de 20 CV en endavant 222,55
    B1 Autobusos de menys de 21 places 165,51
    B2 Autobusos de 21 a 50 places 235,73
    B3 Autobusos de més de 50 places 294,67
    C1 Camions de menys de 1.000 kg de càrrega 84,02
    C2 Camions de 1.000 a 2.999 kg de càrrega 165,51
    C3 Camions de més de 2.999 a 9.999 kg 235,73
    C4 Camions de més de 9.999 Kg de càrrega 294,67
    D1 Tractors de menys de 16 CV 35,11
    D2 Tractors de 16 a 25 CV 55,18
    D3 Tractors de més de 25 CV 165,51
    E1 Remolcs i semirremolcs < 1.000 i >750 kg 35,11
    E2 Remolcs i semirremolcs de 1000 a 2999 kg 55,18
    E3 Remolcs i semirremolcs > 2.999 kg 165,51
    F1 Ciclomotors 8,78
    F2 Motocicletes fins a 125 cc 8,78
    F3 Motocicletes de més de 125 fins a 250 cc 15,05
    F4 Motocicletes de més de 250 fins a 500 cc 30,10
    F5 Motocicletes de més de 500 fins a 1000cc 60,18
    F6 Motocicletes de més de 1.000 cc 120,38
    Población: LA LLACUNA
    Tarifas I.V.T.M.
    Tipo de vehículo €
    A1 Turismes de menys de 8 CV 23,35
    A2 Turismes de 8 fins a 11,99 CV 63,05
    A3 Turismes de 12 fins a 15,99 CV 133,09
    A4 Turismes de 16 fins a 19,99 CV 165,78
    A5 Turismes de 20 CV en endavant 207,20
    B1 Autobusos de menys de 21 places 154,10
    B2 Autobusos de 21 a 50 places 219,48
    B3 Autobusos de més de 50 places 274,35
    C1 Camions de menys de 1.000 kg de càrrega 78,21
    C2 Camions de 1.000 a 2.999 kg de càrrega 154,10
    C3 Camions de més de 2.999 a 9.999 kg 219,48
    C4 Camions de més de 9.999 Kg de càrrega 274,35
    D1 Tractors de menys de 16 CV 32,69
    D2 Tractors de 16 a 25 CV 51,37
    D3 Tractors de més de 25 CV 154,10
    E1 Remolcs i semirremolcs < 1.000 i >750 kg 32,69
    E2 Remolcs i semirremolcs de 1000 a 2999 kg 51,37
    E3 Remolcs i semirremolcs > 2.999 kg 154,10
    F1 Ciclomotors 8,18
    F2 Motocicletes fins a 125 cc 8,18
    F3 Motocicletes de més de 125 fins a 250 cc 14,00
    F4 Motocicletes de més de 250 fins a 500 cc 28,02
    F5 Motocicletes de més de 500 fins a 1000cc 56,03
    F6 Motocicletes de més de 1.000 cc 112,07
    Vamos por la basura mediona pago 112€ año de casa
    Si tuviera un bar pagaria 300€
    En capellades pagaria 50€ mas por año de casa y 157€ de mas por tener bar
    En la llacuna pagaria 3€ mas por casa y 104€ mas por tener bar
    En sant quinti de mediona pagaria 6€ mas por casa y 127€ mas por tener bar
    La realidad es que MEDIONA ES BASTANTE MAS BARATA EN TODO
    SEGÚN LOS DATOS QUE SON REALES NO SON CIENCIA FICCIÓN

    ResponElimina
  32. Muy bien, en Capellades se paga mas, y en Sant Quintí, y en la Llacuna, pero que servicios reciben sus ciudadanos? Solo faltaria que en Mediona se pagaran mas impuestos!

    ResponElimina
  33. Población: LA LLACUNA
    Tarifas TASA DE RECOGIDA DE BASURAS
    Texto Importe
    Habitatges Per cada habitatge S'entén per habitatge el que es destina a domicili particular de caràcter familiar 115,50
    Residus comercials
    Epígraf primer. Despatxos professionals Per cada despatx professional 115,50
    Epígraf segon. Allotjaments A) Hotels,motels,hotels-apartaments de cinc i quatre estrelles 644,00
    B) Hotels,motels,hotels-apartaments de tres i dues estrelles 538,50
    C) Hotels,motels,hotels-apartaments i hostals d'una estrella 538,50
    D) Pensions i cases d'hostes,centres hospitalaris,col·legis i altres centres de naturalesa anàloga,per cada 20 places o fracció 538,50
    Epígraf tercer.Establiments d'alimentació A) Supermercats,economats i cooperatives 115,50
    B) Magatzems a l'engròs de fruites,verdures i hortalisses 115,50
    C) Peixateries,carnisseries i semblants 115,50
    D) Perruqueries, petit comerç i semblants 66,30
    Epìgraf quart.Establiments de restauració A) Restaurants 300,00
    B)Cafeteries,bars 300,00
    Epígraf cinquè. Establiments d'espectacles
    A) Cinemes i teatres
    B) Sales de festes, discoteques, bingo
    Epígraf sisè. Altres locals industrials, mercantils o de serveis
    A) Centres oficials
    B) Oficines bancàries 115,50
    C) Grans magatzems
    D) Altres locals no expressament tarifats 300,00

    SANT QUINTI DE MEDIONA

    CAPELLADES
    Tarifas TASA DE RECOGIDA DE BASURAS
    Texto Importe
    Recollida d'escombraries domiciliàries anual 162,53
    Exempts brosses jubilats(quan la suma de la unitat familiar no superi el salari interprofessional)
    Recollida d'escombraries bars, cafeteries i similars 353,38
    Recollida d'escombraries hotels, fondes, bars, restaurants 530,91
    Recollida d'escombraries industrials (0,62 € per treballador/any) 183,72
    Recollida d'escombraries locals comercials 176,64
    Recollida d'escombraries garatges 88,32
    Recollida d'escombraries magatzems
    MEDIONA

    Per cada habitatge S’entén per habitatge el que es destina a domicili particular de caràcter familiar 112 Euros.
    A) Restaurants 403 Euros.
    B) Cafeteries, bars 196 Euros.
    Epígraf quart. Altres locals
    A) Centres oficials 290 Euros
    B) Altres locals no expressament tarifats 196 Euros
    Epígraf cinquè. Indústries
    A) Indústries de 1 a 5 treballadors 196 Euros
    B) Indústries de 6 a 49 treballadors 403 Euros
    C) Indústries de 50 treballadors o més 694 Euros
    SEÑORES DE CIU a mi me da igual lo que digáis pero esos son datos reales
    Me ha sabido muy mal que lo aya que haber puesto yo estoy seguro que vosotros lo sabíais pero como era mas caro no lo habéis puesto ,de todas maneras gracias por dejarme ponerlo pero pensar que la verdad aunque no sea de vuestro agrado es mejor decirla siempre sino vas mal
    Y por favor no me digáis que soy el alcalde
    Respetare a todo sea del partido que sea pero la verdad nunca se tiene que ocultar
    Otra realidad es que la llacuna ,san quinti y capellades creo que manda ciu supongo que si cobran mas es que necesitan mas el dinero creo yo

    ResponElimina
  34. Me gusta toda la información que escribes, como dices hay que poner la verdad.
    Pero no se trata de comparar impuestos, entre municipios el tema es más sencillo, es que llevamos año tras año que suben los impuestos y tasas.
    Y ahora si quieres compara las subidas de los municipios con las subidas de Mediona.
    En la ultima subida de la tasa de basuras, se incremento en un 12% y esto es una barbaridad, por mucho menos la gente sale a la calle, mírate las hemerotecas.
    Si quieres la verdad empieza por decirla tu, es muy sencillo vienen elecciones y se congelan los impuestos y tasas. No compares Mediona es Mediona, y somos todos no te confundas.

    ResponElimina