divendres, 15 d’octubre del 2010

POLIESPORTIU DE SANT JOAN O SAGRADA FAMILIA?

Benvolguts lectors,

Molts de vosaltres us preguntareu què passa amb el poliesportiu de Sant Joan, per què no s’inaugura, per què s’ha dit que està acabat però no s’hi poden realitzar activitats, etc. Almenys és el que nosaltres ens preguntem.

Recorrent als nostres arxius hem constatat com al Desembre de 2009 l’alcalde anunciava la inauguració per l’Abril 2010. Posteriorment, al Maig de 2010 en Servand anunciava una segona inauguració pel Juliol, coincidint amb l’aniversari de l’Antoni Ramallets. Posteriorment, el dia 6 d’Octubre en una reunió amb agrupacions locals, l’alcalde afirmava que NO sabia quan s’inauguraria el poliespostiu de Sant Joan.

Però això no queda aquí, s’han penjat cartells anunciant activitats al poliesportiu de Gimnàstica per a la Gent Gran que començaven el 4 d’Octubre, i s’han planificat activitats extraescolars per a la canalla amb un increment del preu de 30 € per nen amb el pretexte de millors instal·lacions.

Per altra banda, en el passat ple municipal del 2 d’Octubre vam haver d’advertir a l’alcalde que les obres del poliesportiu no estaven recepcionades i que, per tant, aquestes activitats no es podien iniciar per constituïr una ilegalitat i ser perillós ( no hi ha certificat de final d’obres ni assegurança de responsabilitat civil). Sembla mentida que haguem de fer de policies en qüestions que són de sentit comú!

Doncs be, ara entendreu tota la història, recentment ens hem assabentat que l’Ajuntament deu 421.649,61 € de les obres del poliesportiu, d’un cost total ( de moment) de 863.580,70 €. Dit això, ens venen al cap diverses preguntes:

L’equip de govern no coneixia aquestes dades el passat 2 d’Octubre quan es va cel·lebrar el ple municipal? I el dia 6 d’Octubre davant de les agrupacions locals? Per què no les va comunicar? Per què dóna dates d’inauguracions si no té diners per acabar de pagar les obres? Com tenen pensat pagar aquestes obres? No es va rebre una subvenció per al poliesportiu? De quin import era aquesta subvenció? On han anat a parar aquests diners, s’han fet servir íntegrament per pagar les obres? Podrem cel·lebrar la festa de fi d'any al poliesportiu o haurem d'improvisar?

Aveure per on ens surt ara, coneixent-lo n'esperem una d'aquelles de jutjat de guàrdia...

Grup municipal de CDC Mediona

94 comentaris:

  1. Prepareu-vos!, ara dirà que l'insulteu i que tot es mentida...

    ResponElimina
  2. Si tanta certesa teniu que hi ha merder, ¡¡cony!! aneu vosaltres al jutjat en comptes de deixar caure coses com ¿On seran els diners?. Denuncieu i la justicia ja fara. Parlar sempre de posibles anomalies nomes fa que la vostra credibilitat no sigui tant creible, poseu denuncies, guanyeu i tots sabrem qui es qui diu les veritats.

    ResponElimina
  3. La millor veritat es que el poliesportiu no esta pas acabat!.

    ResponElimina
  4. No us penseu k anar als jutjats es tan facil... ens al contrari... informes, peritatges, adbocats, procuradors... tot val un dineral, per aixó no es pot dur tot el k es voldria.

    Gemma

    ResponElimina
  5. La Gemma té raó, acudir als tribunals val molts diners per uns i altres. Penseu que si anem als tribunals per aquest o altre tema, haurem de pagar una fortuna nosaltres i TOTS nosaltres ( no oblidem que l'Ajuntament som tots). No creiem que avuí sigui el moment més idoni per fer incórrer a l'Ajuntament de Mediona en aquesta mena de despeses si no es tracta d'un cas fragrant i escandalós.
    Amés, penseu que no sempre disposem de tota la documentació necessària per iniciar un procediment judicial ( en Servand sap perfectament quina documentació ens ha de donar i quina ens ha d'amagar. Aquí entra la nostra tasca d'investigació).
    No obstant, com sabeu, sempre que és possible documentem les nostres afirmacions ( no patiu que el tema del poliesportiu no serà una excepció) i com a prova teniu aquest blog i la revista Parlem-ne que no fa gaire vam repartir de casa en casa.

    ResponElimina
  6. Ho sento molt, fins que no sigueu capasos de que un jutge us dongui la rao en algun dels casos que plantejeu , no tindreu el meu suport. Les coses es demostren cuan se sap del cert llavors ningu mai podra dubtar.

    ResponElimina
  7. Solo te diré una cosa, cuando el rio suena, y suena mucho, es que agua lleba!
    Y no hace falta que un juez me diga que esto huele a mierda, igual que no hace falta que me lo diga con Sant Elies, ni con el tema de los sulfatos, ni con la depuradora, ni con muchos otros temas. Y yo no necesito una sentencia judicial, con la documentación que he visto en este blog sobre muchos temas tengo bastante.
    Eres como los votantes del PP en Valencia, hasta que un juez no meta en la cárcel a Camps lo defenderemos a capa y espada, pero que no ven que allí hay mierda por un tubo...

    ResponElimina
  8. Qui necessita un jutge per veure, el que té davant seu, és el que sempre dóna la culpa als altres, l'anterior alcalde va ser acusat, que va provocar l'incendi i més coses el jutge va dictar sentència, i sense documents va ser portat a la justícia. NO TENIU VERGONYA NI HONRADESA.

    ResponElimina
  9. sres. de ciu: de veritat penseu que la poca gent que us van votar, ho va fer per aixo? Per mentir contiuamnet i desqualificar?

    ResponElimina
  10. Per ara ningú m'ha demostrat que els de ciu menteixin, no puc dir el mateix del psc als quals cada vegada els enganxen amb mes mentides.
    El mes increible és que encara hi hagi alguns cínics que defensin la honradesa del Servand.
    I l'anònim anterior ha de tenir present que les últimes votacions van ser fa quasi quatre anys, i que poca gent votés a ciu no vol dir que ara passi el mateix. De fet pel poble corren aires de canvi, i això és el que té als socialistes mes acollonits. Perdran la generalitat i després perdran l'Ajuntament de Mediona.

    ResponElimina
  11. el cinic (com a mínim) es el que acusa una persona de no honrada sense demostrar-ho. I una cosa que no dieu mai: el servand es el cap, pero les coses son culpa o merit de tot el seu equip. Mentir es no dir la veritat, ciu informe del que sap o pel contrari ìnventa histories?

    ResponElimina
  12. Les històries no tenen documentació, i els de CiU si tenen documentació, del que es diu ho demostran, a la bústia i al bloc.
    Si mentir és no dir la veritat, aquesta és una perla de l'alcalde, sobre els sulfats de l'aigua de la font del bosc.
    Arribo a dir en un ple, que la font del bosc no és Mediona, això és no dir la veritat.

    ResponElimina
  13. Al anonimo que ha escrito....
    "Eres como los votantes del PP en Valencia, hasta que un juez no meta en la cárcel a Camps lo defenderemos a capa y espada, pero que no ven que allí hay mierda por un tubo..."

    ¿Has leido en algun momento que yo defienda al Servand?

    Como dice otro... Cuando el rio suena...
    BIen sobre esa teoria, tambien se podria argumentar que el presidente de CDC de Mediona fue pez gordo en el Ajuntament en su dia, y tambien se vio salpicado con rollos con el Cufill arquitecto municipal de la epoca, y quer ahora le tiene cruzado al Servand porque no quiso recalificarle unos terrenos para edificar casas adosadas.
    Lo que acabo de escrivir es una suposicion, un comentario que se oye por la calle, pero no quiere decir que sea cierto, pero puede ser dañino, de la misma forma como lo son los atacques de mucha gente, por eso mi argumento sigue siendo que el poder judicial esta para dar o quitar razones.

    ResponElimina
  14. Tot el que estic llegint, no té ni cap ni peus.
    Uns diuen que l'alcalde, s'està fent un palau a Terol.
    Ara surt a llum que el president de CDC Mediona, volia requalificar uns terrenys, per construir cases adossades.
    Jo tinc diverses preguntes, i són:
    Als ciutadans de Mediona, el del palau de l'alcalde serveix per alguna cosa.
    (Si ho fa amb diners públics, SI algú ho pot demostrar.)
    El president CDC vol construir unes cases, adossades requalificant uns terrenys.
    (Qui requalifica el president, o l'alcalde és una contradicció, es pot demostrar.)
    Serveix alguna cosa aquest diàleg, de la teva més i més de més, s'ha de ser realista que aquest bloc, es va crear per tenir una altra visió de Mediona.
    No per acusar sense documents ni proves, de moment de tot el que se a publicat, amb documents i l'últim parlem no hi ha resposta del PSC de Mediona.
    Del poliesportiu l'alcalde, ha de donar respostes, i no només del tema econòmic, a que espera.

    ResponElimina
  15. A los seguridores de la política de Servand de " mentira, mentira podrida": Releer la revista Parlemne publicada en este bloc el 17 de Agosto y decidme si ciu documenta o no sus escritos.
    Mirad, hay unos cuantos a los que da igual lo que les justifiques, les pruebes o les documentes, siempre diran lo mismo: los de ciu mienten. Y si huebiera una sentencia judicial como dice otro anonimo, seguirian diciendo lo mismo, así que mas vale dejarlos por imposibles y que sigan cantando, al fin y al cabo esto optusos son cuatro gatos!
    Al anónimo que afirma que servand es solo la cabeza del psc de mediona: Has oido hablar a alguno de sus regidores en un pleno, o has oido hablar de alguna actuación por su parte aunque sea de boca de Servand? Si al psc se le llama Partido Servand es por algo, porque el se lo guisa y el se lo come. En vez de regidores tiene floreros.

    ResponElimina
  16. Yo no se si los señores de CIU tienen pruebas de todo, pero yo si tengo pruebas que el Sr. Servant a MENTIDO y quien miente una vez la hace mas veces.

    Un día llegamos como cada día a nuestra casa y vemos que al final de la calle están haciendo obras, todos nos quedamos extrañados, y dialogando entre los vecinos pensamos que estaban preparando un nuevo deposito de agua ya que el que hay esta un poco chungo, pasa una semana y vemos que nos instalan una antena de telefonía móvil, en 15 días se pone en marcha, en ello nos ponemos en contacto con el ayuntamiento y nos dicen que el Sr. Alcalde ha hablado con los vecinos y estaban a favor, MENTIDA, no habló con los vecinos, los vecinos recogemos firmas y se las pasa por el culo, lo denunciamos a Síndic de Greuges y el Síndic se pone en contacto con el ayuntamiento y este le responde al Síndic que no hay ninguna antena.
    Se denuncia a la Fiscalia de medioambiente y este dice que no procede ya que es un problema del ayuntamiento.
    TV3 se pone en contacto con el ayuntamiento y este le dice que la antena no funciona por falta de documentación y esto es falso ya que no funciona porque los vecinos la paran, cosa que se demuestra en la grabación de TV3 que la locutora dice que el Ayuntamiento les han dicho que la antena no funciona por no estar legal y los vecinos la ponemos en marcha para los reporteros tengan señal y poder emitir, este video pronto vamos a colgar en youtube y si hace falta también colgaremos las cartas del Síndic y las firmas recogidas, así como todas las cartas entregadas de los vecinos afectados negándose a la instalación de la antena.
    Si tenemos pruebas, las que mandamos a la Fiscalia, y al Síndic de Greuges, las firmas y las cartas. ¿Qué hacemos nos vamos al juzgado? ¿Quién lo paga?¿hacemos una colecta con todos estos que dicen que se tiene que llevar al juzgado?
    Tenemos las pruebas de todo lo que he dicho, pero nos falta una prueba del ¿Por qué tanto interés en instalar la antena en ese sitio cuando todos los vecinos de la zona no la queríamos? (ni la queremos) ¿Qué intereses hay? ¿Hay algo bajo mano? ¿Alguien se ha llenado los bolsillos? Porque no me negaran que en Mediona hay espacio para colocar esta y 5 más sin molestar a nadie, pero en otras zonas ¿alguien podría chupar?

    Gota

    ResponElimina
  17. Gota :

    Que dice la Asociación de Vecinos de todo este tema ??

    ResponElimina
  18. La Asociación de vecinos o el regidor de urbanismo? Ah no, que son la misma persona... Que verguenza!

    ResponElimina
  19. Ya sabemos que ese señor no tiene verguenza y le importan sus vecinos menos que un zurullo pero y el resto de la asociación .... no tienen nada que decir ?? No hacen reuniones para informar del estado de cuentas ???

    ResponElimina
  20. Sobre cuentas no lo se, pero actividades hacen muchas. Todo asociado tiene derecho de ver las cuentas, solo hace falta ir.

    ResponElimina
  21. Me da la sensación de que muchos de vosotros viviis en otro pueblo que no és Mediona, o teneis tantos problemas personales que no os dais cuenta de la realidad. Mediona és un ejemplo para todos los pueblos de L'Alt Penedès, el que lleva tiempo viviendo aquí y tiene memória, sabe de que hablo. Que hay cosas criticables, seguro que las hay, quién hace muchas cosas alguna puede salir mal o no ser del gusto de todos.
    Solo os digo una cosa más para saber la verdad hay que tener información de diversas fuentes y contrastar. Quién solo escucha una cadena pierde su información está solo dirigida hacia un solo rumbo. Los intereses privados nunca pueden ser buenos para la comunidad. Ahora poner en marcha las neuronas a ver quién ha entendido algo-

    ResponElimina
  22. Al anónimo de las 19,02.
    Como es tan idílico Mediona dime donde vives y le diremos al alcalde que te coloque la antena al lado de tu casa a ver si opinas lo mismo.

    Gota

    ResponElimina
  23. ya te digo... estar clar k es fan coses, només faltaria... pero si penses que es un ejemple a seguir, el fer les coses sense les lliçencies pertinents, sense les documentacions pertinents, afavorir uns veïns en detriment d'altres, endeutar-se sense pensar en el futur, no posar pasos de peatons on cal... i ja la hostía.... portar a la ruina i deixar sense casa a persones que representes, sense carrera als fills... vaya ejemplo chaval! siento mucho que haya gente k piense k las formas y procesos dan igual mientras se consiga el resultado deseado, pork te aseguro k ese no es un buen ejemplo, sino el del buen hacer, cumpliendo la normativa y sirviendo a todos y cada uno de los representados, eso si es ejemplo y no el pais de pandereta que representa nuestra alcalde.
    Eso eso...tener informacion y de diversas fuentes es lo que hace falta chaval.

    Gemma

    ResponElimina
  24. Y yo como una tonta voy y le tengo envidia a San Quintin con sus empresas o a subirats que a pesar de tener tanto territorio como mediona y igual de disperso saben potenciar lo que tienen de una manera espectacular.... dime para quien somos la envidia por que hasta las cabañes tiene mejor horario en su parvulario !!!! ahh claro que nuestro centro para preescolares esta pensado para que trabajes en la Naulover ... oi ?? eso es conciliar hogar y familia ... pero que os pensais que la gente es imbecil ??

    ResponElimina
  25. Si quieres puedes pedir-le al alcalde que te cobre los mismos impuestos qu en Sant Quintí. Si quieres puedes quedar-te con todos los problemas que tienen en Sant Quinti de paro i delinquéncia.En Subirats tambien estàn legalizando las urbanizaciones peró sin ayuda del ayuntamiento, los requisitos són los mismos peró todo el peso recae en las associaciones de vecinos.

    ResponElimina
  26. Sin ayuda como aqui quieres decir ? o sin entorpecer ? quieres defender lo indefendible.... y si cobrandome más impuestos recibo servicios que me los cobre pero no como aqui que pago las basuras como si me las separaran en el suelo de mi cocina .....

    ResponElimina
  27. A ver si ho entenc ... aquest home quan l'interesa fa servir el discurs independentiste i ara llepa el cul als socialistes??? que no ha quedat clar que els socialistes son espanyolistes ?? i disabte anirà donant copets a l'esquena als de ALM... si es que no hi ha res com no tenir principis ideologis més que el "todo vale".
    Si fan cara a cara haurà de ser en català ... que es vagi enterant el montilla ... no serà en castellà com ells propossen .

    ResponElimina
  28. Yo no se pero estos argumentos, del anonimo anterior son tan manipulados ,que no salgo de mi asombro.
    Los impuestos de Sant Quinti, NO son mas ni menos que los de Mediona.
    La urbanizacion de Subirats, la pagan los propietarios, y en Sant Elias quien crees que la paga, son los propietarios no confundas a la gente, NO hay ni un euro de las famosa subencion a fondo perdido, todo es un adelanto y lo tienen que pagar los propietarios.
    Empezar por decir la verdad y no mentir la verdad.
    respuesta a nonimo 18/10/2010 22:46

    ResponElimina
  29. Del bloc de l'alcalde:

    Vaig escoltar el discurs de la Consellera Tura. Va ser una poesia, una cançó d’amor, una glosa de Catalunya feta des de l’amor i el coneixement territorial. La proclamació que va realitzar de Catalunya com a nació (va ser llargament ovacionada), ha estat silenciada per molts medis però no hi ha tornada de fulla: “Som una nació i no volem que ens faci falta haver-ho de repetir i, sobretot, no volem que ens faci falta tenir-lo que demostrar cada dia, sinó que se’ns accepti amb normalitat, amb naturalitat, com una riquesa extraordinària d’un Estat plurinacional”

    Tot aixo li ha preguntat a Celestino Corbacho?, o a Carmen Chacon?,O al mateix Montilla?.....QUE ES PENSA?, QUE ELS ESPANYOLS SON COM ELS SUISOS?.

    ResponElimina
  30. O a Pepe Blanco, o a Rodriguez Ibarra?, o a Jose Bono?, o a Alfonso Guerra?, o a Manuel Cahavez?, o a Jesus Caldera?.....

    Carai Servand....carai..., SEGUR QUE NO VAS SER EN UN MITING DE LA CUP?.Que ens vols vendre?, l'exces de nacionalisme del PSC?, Si, per aixo en Sobreques, en Castells....abandonen un vaixell que fa aigues i navega segons els els vents de Madrid.Pero saps Servand i Tura...?,a Madrid no tenen port....pero si hi han esculls on naufragar, a no ser que els CATALANS donem un cop de timo.....

    ResponElimina
  31. El servand aquest esta com un llum !! jajajaja ....

    de veritat que aquests socialistes no hi toquen, treuen l'emissio de bons i volen fer nos creure que es el mateix que va fer ciu dos vegades ??? va home !!!
    que no som tots tant rucs ehh , que ciu no ho hagues fet a 45 dies d'eleccions,(SUICIDI ELECTORAL ) ho van fer per finançar les partides que no arribaven de l'estat i no per pagar les nómines dels treballadors com heu tingut que fer vosaltres....TANT DE TEMPS DIENT QUE TOT ANAVA BÉ I MIREU COM ESTEM !!

    Estarem tots d'acord que entre els convergents el que sí hi ha son bons economistes, potser les mesures que hauran d'aplicar quan arribin a la gene ( que hi arribaran, sino mireu les enquestes ) no seran gaire socialistes, pero beneficiaran a la mitjana i petita empresa que es la que ha destruit més llocs de treball i es la que de tota la vida ha mogut aquesta catalunya treballadora i emprenedora....Els socialistes s'han preocupat molt per la seat , com en servand per la paperera ( que ARA es el més gran defensor ) pero seguim sense polígon industrial i sense cap mena de visio per que vulguin venir les empreses a Mediona.

    Ai deu meu !!! m'entren tots els mals de pensar que els meus fills no tenen cap futur a Mediona.

    ResponElimina
  32. Recomanaria llegir un llibre publicat per la Generalitat amb el títol “Compliment del Pla de Govern” on es desgrana el programa fet, complert i realitzat que suposa més del 95% del que es va presentar.

    JAJAJAJAJAJAJA .....

    ResponElimina
  33. Si, esclar....jo recomanaria fer activitats al Poliesportiu, PERO NO ES PODEN FER PER MALA GESTIO!!!!!.

    JAJAJAJAJAJA......

    ResponElimina
  34. Si esclar, jo recomanaria circulr per la VARIANT DE SANT PERE!.....

    ResponElimina
  35. EHHH QUE ELL DIU QUE RECOMANARIA .... TENIU MAL CARACTER !!! JO SEGUINT LA SEVA LINEA DE RECOMANACIONS LITERARIES RECOMANO LLEGIR "MONOLEGS DEL CLUB DE LA COMEDIA", FA RIURE IGUAL PERO NO MÉS.

    O LA PROXIMA SORTIDA AL MERCAT : "MENTIRA TU!!: GRANDES ARGUMENTOS DEL ALCALDE DE MEDIONA"

    ResponElimina
  36. Mira si tenen por aquests socialistes que la seva pancarta diu " Artur Mas de lo mismo " despres dirà en Servand que ells sí que tenen projectes ... si estan miran cap a ciu morts de por per que perdran els seus llocs de feina... que el tripartit ha triplicat els llocs de feina innecesaris a les administracions i ho paguem els ciutadans .

    ResponElimina
  37. uff us convido a mirar la web del Montilla on la seva foto vestit de superman surt al costat de la frase l'increible home normal !!!

    Pero es que ens hem tornat tots boixos ?!!

    ResponElimina
  38. Al anonimo del 17 de octubre, el Servand tal vez tenga floreros como regidores, pero los dos de CIU son marionetas, sin ningun tipo de iniciativa.

    ResponElimina
  39. Si sr Marionetas de su presidente, "el garrasperas",

    ResponElimina
  40. Y eso lo sabéis o os lo inventáis como siempre? Lo digo porque lo de los floreros es demostrable y constatable, sólo hace falta ir a un pleno. Lo de las marionetas me da a mi que es una película mas de las vuestras...

    ResponElimina
  41. Jo no surto de la meva sorpresa,(o asturat) quan llegeixo l'escrit del bloc de l'alcalde.
    Fent comparacions, dels informatius escrits de la comarca, almenys al PSC, li publiquen la notícia.
    En els informatius gratuïts setmanals, als de CiU ni li publiquen, ia més ni comparen la notícia a dues bandes.
    Ni donen arguments ni per cortesia i per educació.

    ResponElimina
  42. Totalment avergonyint sufocat em baix quedar veient la "Noria" i em pregunto, ¿com es que aquest senyor ha estat el representant dels catalans? Si no ha sabut defensar ni a la seva policia (no oblidem que ens agradi més o menys és de la Generalitat) de l'atac que Alfons Roig va fer d'ella quan va parlar dels incidents en la manifestació i els de la final del campionat del món, que el tipus aquest li va dir ¿Per què no va carregar la policia mentre li insultaven? I el Sr Montilla no es va saber defensar, i no li va poder respondre ¿com anava a ordenar una càrrega de la policia havent-hi un milió i mig de persones? Que Què havíem de fer ¿començar una guerra civil? ¿Què hagués passat si la policia ves fet una carrega en aquests moment?

    I per postres va dir que el PSC no tenia res de nacionalista, doncs a tots els seus simpatitzants que s'han passat anys dient que el PSC Era un partit nacionalista, que comencin a rectificar.
    Per favor en les properes eleccions que surti qui surti però no el Sr MONTILLA.

    GOTA

    ResponElimina
  43. Jjajajajajaj, quan els amics de Sr.Vand no tenen arguments sobre el tema del poliesportiu, desvien l'atencio amb acusacions, i insults...

    Que expliqui l'alcalde per que ha mentit als medionecs amb les inaguracions fantasmes!!!!!.

    O per que hem hagut de soportar una piscina municipal en tan mal estat, sense cap interes per el seu manteniment, brutra i amb les lloces soltes!.

    AAAHHHH!, aixo si!.Tenim un parc fotovoltaic exemplar, (i els beneficis nets?).

    ResponElimina
  44. Diu la gent amb una dita popular, el poble té el que es mereix.
    Doncs jo no vull el que hi ha ara, pot ser per soc nou vingut.
    Vull treball a Mediona.
    Vull un transport, eficaç i regular.
    Vull un periatra.
    Vull que la calçada i la vorera estigi, en condicions per circular.
    Vull l'aigua en condicions.
    Vull uns impostos justos.
    vull uns escoles en condicions.
    Vull que s'inauguri el Poliesportiu.
    Vull la piscina municipal en perfecte estat d'ús.
    Vull una recollida de brossa selectiva real.
    Vull que quan facis una instància, a l'ajuntament tinguin el respecte, i l'educació de respondre.
    Vull menys partidisme, i més municipalisme.
    Vull que això i més que no escric, que els ciutadans de Mediona no es conformin, amb el que tenim.
    Tenim opinió i si no estem d'acord dir-ho, NO practiqueu EL SILENCI.

    ResponElimina
  45. Alucino con el cinismo del alcalde haciendo ver que el partidismo o no de una publicación le sorprende, cuando ha echado tantisimas veces mano de ese mismo partidismo.
    Deje de insultar a la población por favor.
    Por cierto, totalmente de acuerdo Nou vingut, como Nou vingut te lo digo también.

    ResponElimina
  46. No practiqueu ni el silencia ni els braços creuats, es davant l'impassivitat i l'egoisme del ciutada que els politics fan i desfan, el poder sempre a estat del poble, pero del poble UNIT, Mediona es una sola, que ningú pensi el contrari ni esperi k tot s'arregli sol.

    Ojala la solidaritat, el seny, la responsabilitat...fossin virus dels que ningú pogues escapar....

    Gemma

    ResponElimina
  47. Los Templarios de Mediona25 d’octubre del 2010, a les 18:19

    hoy sopla mucho aire en Mediona ,se nota en todo el término Munincipal pero sobre todo hace mucho tiempo que le sopla a las arcas de nuestro ayuntamiento, debe haber mucha corriente de aire, solo quedan las telarañas del dinero que entró.Dónde está el dinero de las subvenciones? De los impuestos? De los servicios? Encima de no haber dinero tenemos DEEEEEEEEUDA. Gracias de todo corazón Servand.

    ResponElimina
  48. Las arcas parecen el far west con las bolas de pelusilla bolando y el ruidito de las pistolas del Sherifff... bang bang !!

    I aun la gente cree que la llei de barris les va a solucionar algo !!! es que me muero de la risa con estos pseudointelectuales de pacotilla ... aprender a leer para poder comprobar lo que vuestro amadisimo barbitas os susurra al oído por que os las mete doblas!!

    ResponElimina
  49. Com sabeu, no acostumem a intervenir massa en els debats, però en aquesta ocasió ho fem per felicitar al " nou vingut" per les seves observacions. No podriem estar més d'acord amb la teva intervenció, i molt especialment amb la teva crítica al partidisme ( obviament sense oblidar que segurament en tenim part de culpa, encara que tractant amb qui tenim a l'altra banda no és feina fàcil...).
    Això que tu has plantejat amb quatre ratlles ( i que és tant senzill d'entendre per ser una obvietat) és la base de la nostra política i les nostres aspiracions: menys política de galeria, amb grans obres i grans despeses i més política del dia a dia, amb iniciatives que facin la vida dels ciutadans més còmode i digna.
    Per últim, volem destacar el teu últim punt: el silenci. Recordareu que a la nostra revista " Parlem-ne" del mes d'Abril aquest tema ocupava el centre de la portada. És importantíssim que aquest municipi perdi la por d'expressar les seves idees polítiques, que es queixi i que reclami el que és seu. I fem una crida molt especial per als convergents de Mediona: encara que avuí estiguem en minoria no ens hem d'avergonyir sinó tot el contrari, encara hem de cridar més fort... I no patiu perquè a partir de les properes municipals del Maig 2011 el pes de CDC Mediona serà molt diferent, ja ho veureu!!!!

    ResponElimina
  50. Nou vingut, jo també voldria tot el que demanes, però resulta que quant tries viure en una població petita i allunyada guanyes en qualitat de vida però pers les comoditats que dóna una ciutat, els serveis queden lluny i no tindràs mai un autobus a l'hora que et vagi bé a tu perquè les empreses no et donaràn un servei que no doni calerons. Els pobles petits tampoc tenen pediatre siguin de ciu o del pp- Jo he escollit viure a Mediona perquè m'agrada com és i no voldria que creixes mès doncs perdria la seva gràcia. Visca Mediona i els seus habitants!!!!

    ResponElimina
  51. Uff no estic gens d'acord amb el que diu aquest últim anónim , no crec que el que diu el nou vingut estigui renyit amb una població petita i encantadora.... les voreres han d'estar malament ? No tens que tenir opcions de treball ?? l'aigua no ha de ser de qualitat ??? Esta renyit amb que s'inaguri el poliesportiu ???... maco qui t'ha dit que una cosa esta renyida amb l'altre et cobra impostos per no fer res.... i sí Visca a Mediona i els seus habitants ... que també ho son els nou vinguts .

    Sara.

    ResponElimina
  52. Estic d'acord amb en Servand quan diu que el titular de les escoles es més important , el que he de puntualitzar que no es gracies als socialistes que tinguem les escoles ja que moltes d'elles son a causa de projectes iniciats a l'ultima legislatura del PRESIDENT PUJOL i han trigat set anys en possar les totes en marxa... GRACIES SOCIALISTES PER TRIGAR NOMÉS SET ANYS ... ENCARA US HAUREM DE DONAR LES GRACIES.

    ps.: ELL SI QUE CONEIX EL QUE ES LA MANIPULACIO INFORMATIVA MILLOR QUE NINGU.

    ResponElimina
  53. Me parece perfecto todo lo que contais, pero que va a pasar con el polideportivo? alguién me lo responde? hay algun plan? pedir algun tipo de prestamo para que pueda abrir? o lo que sea no? por que tenerlo cerrado no entiendo que sea bueno para nadie.

    Espero que alguién me conteste sea del psc o de ciu, me da igual, lo que quiero es que alguién me diga que va a pasar o que me digan que no saben que hacer, pero que me digan la verdad de una vez.

    Gracias.

    ResponElimina
  54. Santi: creo que el unico que tiene la virtud, de dar la explicaciones que pides la tiene solo el alcalde....

    ResponElimina
  55. Benvolgut Santi,
    El poliesportiu s'inaugurarà quan aquest Ajuntament tingui els diners per pagar el que deu a l'empresa constructora, i molt ens temem que ni l'alcalde sap quan serà aquest dia. El que si sabem és que el dia que es pagui aquest deute es farà amb diners destinats per una altra actuació municipal i, per tant, en detriment de la mateixa.
    Així és com funciona l'Ajuntament de Mediona avuí per avuí.

    Salutacions

    ResponElimina
  56. L'alcalde diu:

    Ara he pensat en penjar molts documents, no tantes paraules que de fet costa llegir-les però també costa explicar-se de manera global… he pensat en penjar coses que es publiquen a la revista de Mediona.


    Avera, si es un bloc privat, com es que es pot permetre el LUXE, de penjar documents i articles de la revista que encara no s'han publicat.

    El bloc d'en Sr.vand Cases es un bloc privat o oficial de l'ajuntament?

    ResponElimina
  57. no us perdeu el vido penjat al bloc de viure a mediona, el minut 16.04 i el 19.30. Canvis reals? poliesportiu de Sant Joan de Mediona inacabat! després ja poden anar dient Artur mas de lo mismo, evidentment, la feina del futur president és desmentir continuament tot això que diuen que és real i que només son utopies

    ResponElimina
  58. PARES I MARES DE LA RENAIXENÇA.31 d’octubre del 2010, a les 9:01

    Diu (l'alcalde) que tots els pobles de l'alt penedes tenen escola.Doncs no he vist en el video l'escola nova de Sant Pere Sacarrera, promesa i repromesa a nosaltres els pares.Ni tampoc l'institut, ni el carrer escoles arrenjat, ni parcs infantils en condicions...per cert, el fet de posar un pas de peatons a Sant Pere crec que esta en el programa electoral anterior de CIU, on en demanaven dos, encara els hi hauria de donar les gracies SET ANYS PER UN PAS DE PEATONS!!!!.

    QUE ENS VOL VENDRE FUM ALS PARES I MARES DE LA RENAIXENÇA?.

    MENTIDER!,MENTIDER, MENTIDER!!!

    ResponElimina
  59. Tranquilos, Padres y Madres de la esculela de Sant Pere, LA FASSINA DE Sant Joan ya se vislumbran los barracones, algunas aulas están que se caen.

    ResponElimina
  60. El que heu de fer els de Sant Pere, la font del Bosc i Sant Elies es demanar l'independencia de Sant joan.No aporteu res al poble!.

    ResponElimina
  61. No aporteu res al poble ?!! UUUUAAAAALLLLAAAA !!!
    Tu que t'has pensat ? ells son tant de Mediona com els de Sant Joan !! de fet junts son mes i paguen impostos igual que tothom i les coses que es fan a Sant Joan son en part gracies a que ells pague impostos. De desagraits ignorants esta el mon ple, Deu ni do.

    ResponElimina
  62. La Font del Bosc, ¿NO ES MEDIONA?, pues si que vamos bien...

    ResponElimina
  63. territorialment segúr que és Mediona, pero la gent només ve de cap de setmana i tán li fot Sant joan.

    ResponElimina
  64. Sí home sí , tant se'ls fot sant joan i passen només el cap de setmana , es per això que tenen una llar d'infants que funciona més i millor que la de sant joan.... anda que sou la re.....

    ResponElimina
  65. Estic llegint els comentaris i és per lloga cadires, un diu que ens segreguem de Mediona, un altre que si no aportem res a Sant Joan.
    Que les urbanitzacions la gent, només vénen els caps de setmana, i no ens importa Sant Joan.
    Vostès estan segurs i han pensat el que escriuen, això són símptomes de xenofovia.
    Això a més és una raó, per la qual és un poble ancorat en 1.939 o fatxes o republicans.
    No em estranya res que la joventut, del poble passi del tema municipal.
    Això és una llàstima, motiu del qual no es milloren i s'amplien la qualitat de vida.
    Si us plau no em donin arguments, que és un poble petit i perd el seu encant, i les comoditats són per a les ciutats.
    No demano comoditats només demano, una qualitat de vida que és necessària en el segle XXI.
    És una llàstima que gent que arriba amb una il.lusió, de millorar el poble i les urbanitzacions, per una millora dels ciutadans es trobi amb gent que és Xenofoga.

    ResponElimina
  66. Muy bien escrito, enamorat de Mediona.

    Nunca comprendere los argumentos.(nunca lo han escrito, los tienen?), de la gente que escribe con el pensamiento, que la gente que no es de Mediona no puede aportar nada.
    De momento aportamos dinero de los impuestos, por que las ideas sean buenas, o no ni siquiera las escuchais.
    Tienen paciencia y tenacidad estos CIU, no me imagino la mucha o poca oposicion que hacen, si no la hubiera con el Servand, no se que pasaria. DESPERTAD HAY MAS FUERA DE LO QUE CONOCEIS

    ResponElimina
  67. Perdonar que me introduzca en vuestro debate, quiera decir que esto no es xenofobia es GILIPOLLISMO, en la Font del Bosc, Sant Elies y San Pere vive más gente que en Mediona, y tratar de esta forma a estos habitantes es de GILIPOLLAS, y esto tan solo puede venir de una persona el Sr. SERVAND ya que le molestamos, porque como venimos de otras ciudades no nos callamos para nada y no le tememos miedo (asco si) no como muchos habitantes del pueblo que le tienen miedo a ese impresentable, nosotros no aceptamos el caciquismo que quiere imponer el Sr. Servand.

    Un vecino de la Font del Bosc.

    Por cierto alguien deja guapo al Sr, alcalde en el facebooc en RAC1 :
    http://www.facebook.com/elmonarac1

    ResponElimina
  68. Quant tinc ganes de marro tinc 3 opcions, escoltar la ràdio (LaCope), mirar la tele (Salvame) o conectar-me a internet (Bloc de CIU)

    ResponElimina
  69. perdona, no encuentro nada en ese enlace, puedes ser mas concreto, fecha y hora por ejemplo

    saludos y gracias

    ResponElimina
  70. Al Anónim de les 21,36 ¿Servand?

    Yo te puedo dar otra solución: te pones los videos de Montilla (Belén Esteban) o de Corbacho (Javier Vázquez) y es como si estuvieras viendo Sálvame, Gran Hermano, la Noria y por supuesto vuestro gran amor Rouco Varela.

    Ahora para disfrutar bien, bien te pones el foro de mediona clausurado y por el otro lado la página de Servand, (idolatría pura) es vuestra forma de hacer acallar el pueblo e idolatrarse vosotros mismos.

    GOTA

    ResponElimina
  71. Al "2 de novembre de 2010 21:36" quan tinc ganes que em robin els impostos i no em donin cap servei a canvi deixo de lluitar per els meus drets a Mediona .

    ResponElimina
  72. Primer de tot voldria deixar clar que em sembla fantastic que s'aprovi l'escola, dit això voldria deixar la meva opinió respecte a les aprovacions i decisions que es prenen en un periode electoral ja que crec que son bastant irresponsables tant per el tema dels bons com per el tema de l'escola , hauria d'estar prohibit aprovar res en periode electoral i més quan un es veu un peu fora i deixen els problemes als que venen darrera.

    ResponElimina
  73. sres. de CIU ustedes si que se están idolatrando,ultimamente se creen poseedores de la verdad absoluta delante de las pifias del alcalde, pero la verdad NO ES SÓLO SUYA hay otros partidos, o mejor dicho buenas personas que también luchan por ella.

    ResponElimina
  74. SI ...EL PP ... Lo de buenas personas, no lo dudo pero a veces prefiero ponerlo en duda... no te fies del que de si mismo se dice bueno, ese sí que se autoidolatra....

    En verdad os digo que por sus hechos los conocereis.

    ResponElimina
  75. Miedo me dan las "buenas personas" que luchan por la verdad .... suena a tortura medieval !!



    Totalmente de acuerdo con el anterior que dice que no te fies de los que se dicen ser buenas personas , mejor fiate de los que a ti te parecen buenas personas.

    ResponElimina
  76. http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/20101014/impugna-dos-leyes-derivadas-del-estatut-por-uso-del-catalan/532967.shtml

    ResponElimina
  77. A qui li fa mal que s'aprovi l'escola?.Tot el que fa l'actual govern està mal fet, us penseu que perquè s'aprovi una escola és qüestiò d'un dia?
    Aquest bloc, sembla jo pregunto, jo contesto.El marro està servit. JE, JE!!!!

    ResponElimina
  78. Benvolgut alcalde , dic que no es gaire maco aprovar cosetes en mig d'eleccions , quan has tingut mesos i mesos per fer ho....Ja ha comprat bons ?? 4.75 ... Jo no en comprare pero no dubti que haure de possar els meus 34 euros que toquen per contribuent per sofragar la mala gestio.

    ResponElimina
  79. AY,AY,AY, veo que ustedes no han entendido el mensaje, las buenas personas son las que normalmente no están EN POLITICA, la politica mayor, espero que se animen en la politica pequeña pero no menos inportante, la de nuestro municipio.!VISCA MEDIONA!.

    ResponElimina
  80. AGRUPACIÓ MUNICIPAL CDC MEDIONA ha dit...
    Benvolgut Santi,
    El poliesportiu s'inaugurarà quan aquest Ajuntament tingui els diners per pagar el que deu a l'empresa constructora,

    Tenu documentacio que demostri aquesta acusacio?
    Podeu dir quina constructora es?
    Cuans diners li deuen?
    Si no li paguen, pot ser per un motiu que no sabeu?

    ResponElimina
  81. Una cosa està molt clara, com l'aigua que bevem.
    Per l'exterior del poliesportiu,sembla aquesta acabat,
    (Hi ha un vidre de l'entrada trencat i no està inaugurat), a l'interior el que es veu sembla que falta molt poc. NO hi ha ningú de l'empresa CORPIMO, treballant la qual cosa no cal ser molt espavilat, per comprendre que si no treballen no hi ha diners.
    Però el més important, que no ho pregunta el anònim és, per que l'alcalde anuncia activitats, en el poliesportiu si no està
    inaugurat, cometent una il.legalitat.

    ResponElimina
  82. A L'ANONIM QUE PREGUNTA "Cuans diners li deuen?"
    HO DIU L'ESCRIT :

    " ens hem assabentat que l’Ajuntament deu 421.649,61 € de les obres del poliesportiu, d’un cost total ( de moment) de 863.580,70 €."

    LLEGEIX PRIMER SI US PLAU.
    SEGUR QUE TENEN MILS MOTIUS PER NO PAGAR , ENTRE ELLS JO PERSONALMENT CREC QUE NO TENEN UN DURO A CAUSA DE FER INVERSIONS ( QUE ENS FAN CREURE QUE NO COSTEN RES ) COM LA DEL CAMP CASIMIRO

    ResponElimina
  83. AY,AY,AY, veo que ustedes no han entendido el mensaje, las buenas personas son las que normalmente no están EN POLITICA, la politica mayor, espero que se animen en la politica pequeña pero no menos inportante, la de nuestro municipio.!

    Que es la política mayor y la política pequeña?? me lo va a tener que explicar, ilustreme por favor !

    ResponElimina
  84. TOTALMENT D'ACORD !!!!!!! OLE !!!!


    "Benvolgut alcalde , dic que no es gaire maco aprovar cosetes en mig d'eleccions , quan has tingut mesos i mesos per fer ho....Ja ha comprat bons ?? 4.75 ... Jo no en comprare pero no dubti que haure de possar els meus 34 euros que toquen per contribuent per sofragar la mala gestio."

    ResponElimina
  85. Es una vergonya !!

    Una emissió amb venciment a 1 any i que llença un govern amb vencimen a 2 mesos, per mi es una poliça que paguem els ciutadans al 4,75% + 3 % per les entitats bancaries + despeses notarials + despeses publicitaries.

    El 21 de novembre de 2011, qui respondrà del reintegrament del capital ?.

    La Generalitat que estarà en mans d'un altre partit ?.
    I si es prorroga un any més el deute, ja veig al PSC en bloc donant les culpes a Convergència (que com tots sabem en tenen la culpa de tot, tant si governen com si no).

    Em sembla una inmoralitat que un govern que té una data de caducitat de dos mesos, faci una emisió de deute a un any. D'això s'en diu passar el mort a un altre.

    ResponElimina
  86. Jo no crec que pogui compara mai la politica nivell generalita a la politica de poble. Jo penso que a la politica de poble les persones es fixen mes amb la persona que amb les sigles. Exemple... molts alcaldes han de posarse unes sigles nomes per poder costejar la campanya, aixo no vol dir que aqui a Mediona pasi el contrari tant d´una vanda com d´altra, parlo en conceptes generals de pobles petits.
    Aqui a Mediona no m´agrada ni una, uns perque l´unic argument es desqüalificar i d´altres perque son molt partidistes, clar tambe alguns de CIU son molt partidistes, es a dir el millor seria algu independent que pases de sigles i mires mes per Mediona.

    ResponElimina
  87. Benvolgut anònim del 3 de novembre a les 23:45 h,
    Crec que les preguntes que formulava ja han quedat respostes. Només afegir que com SEMPRE QUE FEM AFIRMACIONS I ACUSACIONS tenim el document que ho acredita.
    Creiem que ha quedat més que provat que CIU sempre documenta els seus escrits, i els fets ens avalen. Ja va sent hora que TOTS ens fiquem al cap que l'equip de govern és qui especialment ha de documentar les seves actuacions, per la senzilla raó que aquestes actuacions es fan amb diners públics ( al cap i a la fi, per be o per mal, el que fa CIU Mediona ho paga CIU Mediona a diferència del que fa el PSC Mediona que ho paguem tots).

    Salutacions

    ResponElimina
  88. A l'anonim de 4 de novembre de 2010 18:34, em sembla fantastic el que dius i molt coherent, pero no es el cas de l'alcalde de mediona que jo veig i sino revissa el seu blog o recorda com va fer el que el partit li deia amb el cas de la consulta a la independencia i despres quan va veure com el possava el poble va haver de rectificar.... Per ara al blog on em deixen escriure no he vist cap escrit dient lo bons que son els dirigents de ciu ans al contrari al del servand que a pesar que diu que es personal no fa mes que tractar temes municipals .... em costa molt de donarli més beneficis del dubte a un senyor que penja cartells per fer activitats als grans d'inici el 3 d'octubre a un poliesportiu que no s'obre ni a llets.

    Espero els teus arguments.
    Gràcies.

    ResponElimina
  89. Dissabte i ha un ple a l'ajuntament de Mediona, jo vindrè i vull sentir com pregunteu a l'alcalde tot el que afirmeu aquí. Animo als que participeu en aquest bloc a venir. El ple és a les 11 del matí pot venir tothom!!!!! Visca Mediona

    ResponElimina
  90. Són moltes coses, i la improvització és dolenta.
    1 - Antena de telefonia il legal. (No signa el tècnic competent)
    2 - Fa pous il legals, amb diners que ningú sap d'on surt.
    3-Mercat del Diumenge ho posa en
    funcionament sense els permisos necessaris.
    4 - Obres al cementiri de Sant Pera, sense permisos del bisbat.
    5 - Uns lavabos en un local del bisbat.
    (Casal 40.000 €)
    6 - Urbanització a màxims 18M €.
    (No fa la seva feina i perd la subenciones, i està treballant des de 2003)
    7 - reforma un Poliesportiu i el inaugura cada mes. (Però el més és utilitzar-lo sense legalitzar.)

    Per aquest alcalde, Mediona és l'oest i el és la llei.

    Ara si tenen arguments, per raonar si això és el que, es vol per a Mediona.

    ResponElimina
  91. Sí a veure si es veritat i els de mediona comenceu a anar als plens per que es una vergonya , no va ningu ,no m'extranya que el de la barba es cregui que pot fer el que vulgui i els seus tots calladets .

    ResponElimina
  92. Aqui li interesa que no aneu és a CIU perquè:::: millor que ho veieu i escolteu.

    ResponElimina
  93. Que bonito es criticar,sin aportar soluciones....menos criticar y lo que deberíais hacer, es plantear soluciones....pero parece que no se os enciende la bombilla de las ideas nuevas.
    Hacer las criticas constructivas ayudan, pero las destructivas son como un bumerán,se vuelve contra vosotros mismos.

    ResponElimina