dilluns, 29 de novembre del 2010

MEDIONA HA VOTAT PEL CANVI!!!!

Benvolguts lectors,

Ahir es va produïr un fet històric, un canvi de cicle a la política del nostre país amb una victòria aclaparadora de Convergència i Unió. La voluntat de l'electorat català va ser inequívoca, i tant els votants fidels de CIU com aquells que potser no havien votat mai al nostre partit, van sortir al carrer per exigir un canvi de rumb. Esperem i desitgem que el grup de CIU assumeixi aquest encàrrec amb responsabilitat, sentit de país i humilitat.

Els resultats obtinguts són els següents:

CIU: 62 escons ( +14)
PSC: 28 escons ( -9)
PP: 18 escons ( +4)
ICV: 10 escons ( -2)
ERC: 10 escons ( -11)
SI: 4 escons
C's: 3 escons ( =)



I Mediona no ha estat una excepció ( xifres en nombre de vots):

CIU: 336 vots ( + 61)
PSC: 249 vots ( - 69)
ERC: 84 vots ( -87)
PP: 75 vots ( +30)
ICV: 71 vots ( -20)
SI: 49 vots
C's: 10 vots ( +2)




Des d'aquí voldriem agraïr el suport mostrat per tots aquells que heu votat pel canvi i molt especialment a aquells que ens esteu felicitant en aquest blog i fora d'ell. Aquesta victòria no és de Convergència i Unió, sinó de tots vosaltres, i és l'inici d'un procés polític i social que finalitzarà amb les eleccions municipals del mes de Maig.

Gràcies i a seguir treballant perquè les coses passin.

Grup Municipal de CDC Mediona

4 comentaris:

  1. Felicitats!!, i mes encara per que heu deixat que el poble decideixi lliurement, sense necesitat "decorar" el poble de cares somrrientes....que ja no deuen somrriure...

    ResponElimina
  2. Moltes gracies!!!

    Nosaltres intentem prioritzar els nostres recursos en allò que pot aportar un benefici per Mediona, com repartir la nostra revista Parlem-ne, reunir-nos dos cops per setmana, recollir documentació a l'Ajuntament o assistir als diferents actes que es van fent a Mediona, entre d'altres. Vam creure que decorar Mediona amb la cara somrient d'en Mas no era necessari donada la magnitut de la qüestió i l'elevat grau de coneixement que avuí tenen tots els ciutadans de la política catalana, i amés no aportaria ni un sol vot adicional.

    Reiterem el nostre agraïment.

    ResponElimina
  3. trobo a faltar molts comentaris al blog,arrel de las noves normas d'ús per part del administrador,no ho diem per els insults i menyspreus i atacs personals d'uns i altres, però hi han temes a comentar,per exemple el plé tan important per Mediona que és va celebrar ahir.

    ResponElimina
  4. hi han noves normes d'us?

    paseumeles plis.

    No tinc color, pero estic contenta pel cambi, almenys Ciu, va votar encontra de la injusta Llei de Millora d'Urbanitzacions.

    la hostia ja k fesiu colla amb els verds jejeje


    Molta sort, força i energia, esperem k el cambi no kedi a la generalitat.

    Gemma Campos

    ResponElimina