divendres, 26 de novembre del 2010

NORMES D'ÚS I PARTICIPACIÓ

Benvolguts lectors,

Durant els últims dies hem estat rebent crítiques i comentaris, dins i fora del blog, de gent que ens mereix el màxim respecte. Les crítiques versen sobre la dinàmica que està agafant el blog, la manca de respecte que alguns demostren, la manca de correlació entre el tema tractat i els comentaris que s'hi publiquen, etc. Fixeu-vos que les persones més crítiques amb nosaltres son precisament aquelles del "nostre entorn", cosa que agraïm i demanem que no canvii mai.

Algunes persones, d'un i altre bando, han abusat de la màniga ample que hem tingut sobretot últimament i han creuat una linia que no hauriem d'haver permès que es creués. Hem volgut fomentar tant la llibertat d'expressió, que no ens hem adonat que això ja no hi tenia res a veure. Això ha provocat que a dia d'avuí tinguin poc a veure els comentaris anònims amb la qüestió que es debateix, i més aviat alguns aprofiten aquest espai per descarregar la seva mala llet i per batalles personals.

Som plenament conscients que la culpa és nostra i, per tant, som nosaltres els que hi hem de posar remei. Un grup polític que no és capaç d'entonar un MEA CULPA i rectificar, més val que plegui perquè segur que quan governi no serà just.

Per tot això,

NORMES D'ÚS I PARTICIPACIÓ DEL BLOG CONVIURE A MEDIONA

1.      Es prohibeix expressament l'ús de llenguatge ofensiu, ja sigui mitjançant insults, desqualificacions o expressions socialment reprovables.

2.      Aquest blog té un contingut polític i social, i centra la seva atenció sobre el municipi de Mediona. Qualsevol comentari que no guardi relació amb aquesta temàtica podrà ser eliminat per l'administrador.

3.      Queden prohibides les referencies a la vida privada de les persones, ja siguin públiques o no.

4.      No s'estableix cap filtre a l'hora de publicar comentaris. No obstant, tots els comentaris seran revisats i en cas d'incompliment de les normes d'ús seran eliminats. En cas que un comentari sigui eliminat apareixerà sempre un missatge automàtic comunicant-ho.

5.      L'administrador gaudeix de la facultat d'eliminar comentaris sempre que consideri vulnerades les normes d'ús sense necessitat de justificar la seva decisió.

    Preguem que si algú detecta algun agravi comparatiu en l'aplicació d'aquestes normes ens ho faci saber immediatament.

    Grup Municipal de CDC Mediona

    10 comentaris:

    1. por fin habeis entendido que insultar a personas incluso a politicos sean del partido que sean no esta bien ,espero que lo cumplais de verdad

      ResponElimina
    2. A ver si aprendemos y para las municipales pasa lo mismo en Mediona .
      Que pasara ahora ?
      Supongo que ahora tendra que tragarse algunos comentarios nuestro querido alcalde .
      Supongo que todos los que querian tando a Mediona ahora tendran mas tiempo para visitarnos y logicamente a nuestro cargo .
      Pero no nos olvidemos que muchos de los problemas actuales vienen de la epoca de CiU , a ver si ahora se controlan un poco mas .

      ResponElimina
    3. FELICITATS PER ELS RESULTATS A LES ELECCIONS.

      ResponElimina
    4. Felicitats per els resultats!.I la millora sustancial respecte les autonomiques del 2006 a Mediona.

      ResponElimina
    5. Yo he votado a Ciu, per para las municipales votare a Servand.

      ResponElimina
    6. Jo no tornaré a votar Servand despres de dues legislatures crec que ja m'ha demostrat tot el que m'havia de demostrar.
      Ell va dir que no es tornaria a presentar.

      ResponElimina
    7. Molt bé nois/noies de Mediona !! moltes felicitats per els resultats.

      ResponElimina
    8. Felicitats CIU, peró no CIU Mediona, no heu fet gaire campanya al poble, ni tan sols heu penjat propaganda electoral "POTSER NO TENIU TEMPS",recordeu que la Generalitat no és Mediona.PS: Espero que el senyor administrador del bloc no suprimeixi el comentari .Gracies i visca el Barça.

      ResponElimina
    9. I felicitats Ciu Mediona , per cada missatge de felicitació que rebeu teniu als socialistes esperant per possar un en contra. Molt bona feina a aquest blog, els 42500 parlen per si sols, li piqui a qui li piqui.

      ResponElimina
    10. Feu cas omís d'aquesta gent que us busca, els d'aquí ja coneixem aquestes tretes i el que busquem es quelcom diferent.

      ResponElimina