diumenge, 14 de novembre del 2010

EL JOC DELS DISBARATS

Benvolguts lectors,

Copio l'intercanvi de paraules que hem tingut amb en Servand a la web de Penedès Digital ( http://www.penedesdigital.cat/2010/11/11/mediona-congela-els-impostos-taxes-l%E2%80%99any-2011/#comment-2989 ).

SERVAND

L’equip de govern de l’Ajuntament de Mediona ha decidit congelar els impostos per al proper any en considerar que té la majoria dels principals objectius d’inversió coberts per les obres ja encetades o a punt d’acabar.
En aquests moments s’estan desenvolupant les obres de l’entrada a Sant Joan de Mediona, la primera fase del Poliesportiu, el canvi de l’enllumenat públic del nucli de Sant Joan, la depuradora de Sant Pere Sacarrera, el POUM a punt d’aprovar definitivament i contenint un acord urbanístic que suposarà per al municipi rebre el 10% d’aprofitament de la urbanització de La Font del Bosc, una llei de barris ja concedida i encetada, els 400.000 € del PUOSC que estan compromesos i s’han de desenvolupar en el proper any, la variant de Sant Pere ja adjudicada i l’escola nova aprovada.
Donat que totes aquestes accions no suposen una càrrega al pressupost ordinari de l’ajuntament i si li sumem el 8 plans ocupacionals aconseguits per aquest any i el de l’any vinent, podem parlar d’uns objectius molt més que realistes:
  • Contenció de la despesa pública.
  • Assegurar els serveis bàsics i de qualitat per als medionencs i medionenques.
  • Garantir, amb imaginació i treball polític, el nivell d’inversió i obra pública que està planificada i garantida pels darrers acords amb Generalitat de Catalunya.
Aquests objectius encara són més realistes si apliquem les mesures més concretes que l’equip de govern ja està acabant de dissenyar i que van en la línea de mantenir la congelació de les compensacions econòmiques que reben els càrrecs públics (no s’han apujat des del 2003), reducció de les subvencions a activitats no bàsiques i mantenir la recerca de totes les subvencions possibles per garantir actuacions subvencionades el màxim possible.

DANI ( CDC MEDIONA)

En aquest article l’alcalde de Mediona ( que és qui l’envia) insulta la inteligència dels lectors. I us diré per què:

- Congela els impostos ara, a 6 mesos de les eleccions i després d’haver-los apujat ininterrompudament des del 2003. Inclús va crear l’impost d’escombraries que abans del 2003 no es pagava a Mediona.

- El poliesportiu fa 6 mesos que s’havia d’inaugurar i les obres estan parades perque l’Ajuntament deu més de 400.000 € a l’empresa constructora.

- Les obres de l’entrada de Sant Joan les executa la Diputació i, per tant, l’Ajuntament no hi intervé ( per molt que es col·loquin medalletes). El mateix passa amb la variant de Sant Pere Sacarrera, que la fa la diputació. I això que ja està adjudicada i comença l’any vinent… per favor, no em faci riure!! Ni tan sols s’han iniciat les expropiacions dels terrenys, i molts veïns estan en peu de guerra.

- L’escola de Sant Pere ja veurem quan començaran aquestes obres promeses. El que si se és que porten anys fent classe en barracons i no s’han dignat ni a asfaltar el carrer per on s’hi accedeix tot i les reiterades peticions de pares i agrupacions.

- El POUM fa dos anys que està a punt d’aprovar-se, i a dia d’avuí ni tansols s’han respost les al·legacions. Ah, i s’oblida d’explicar que li han fet treure l’únic polígon industrial que tenia previst per incompatibilitats amb el Pla d’ordenació comarcal.

- Sobre la Font del Bosc, vol legalitzar una urbanització que ja està legalitzada. Si no ha pogut tirar endavant la legalització de Sant Elies, es pensa que podrà tirar endavant la de la Font del Bosc? ( repeteixo, ja legalitzada).

- La Llei de barris encetada? Però què vol dir encetada? Aquest tema està més verd que la variant de Sant Pere ( imaginis què verd que està). I no s’oblidin d’explicar que la llei de barris dona un percentatge de la inversió ( al voltant del 60%). Com pagaran la resta?

- Diu que les inversions estan garantides? Que els medionencs tenen els serveis bàsics i de qualitat coberts? Per que no explica que Mediona té un endeutament REAL d’aprox 1.200.000 €? Perquè tingueu una referència, Sant Quintí de Mediona amb el mateix nombre d’habitants i poble veí en té uns 90.000 €.

- I millor no parlem dels sous dels regidors… Diu que hi ha congelació de sous? Doncs sí, és cert. El problema son altres conceptes com Dietes, retribucions complementaries, etc. Aquestes no s’han congelat oi?
La veritat és que podria seguir escribint però crec que el missatge queda prou clar.


SERVAND
Aquesta resposta va adreçada al signant com a Dani tot pensant que és el que sempre escriu en nom de CiU de Mediona. Si no és ell, només cal que, el lector/a, despersonalitzi l’article i queda com a informació general.
Sr. Dani: vostè sembla saber molt de Mediona i parla, com sempre, amb possessió de la veritat. Però crec que ha escrit una sèrie de “incerteses” (vegi que no dic mentides encara que ho són i vostè sap documentalment que ho són) que li passaré a demostrar tot seguit:
En primer lloc quina mania té de dir constantment que jo insulto la intel·ligència dels lectors. Com pot parlar en nom de tothom? Jo també li puc dir el mateix però no he parlat amb els lectors. Per sort a Mediona, igual que a la resta del món, hi ha gent que pensa diferent que nosaltres i no per això se senten insultats. Són molt intel·ligents.
Poliesportiu: sap perfectament els motius pels que està aturat i no són econòmics donat que està subvencionat al 100% Ho té per escrit signat per la secretària interventora de Mediona. També te un informe de l’arquitecte municipal on, amb fotos incloses, es detallen tots els arranjaments imprescindibles per recepcionar l’obra. Com pot amagar informació oficial?
Pujades constants d’impostos? Com és que Mediona és un dels pobles més barats del Penedès? Vostè posa com a exemple a Sant Quintí i resulta que allà una família pagaria 168 € més que a Mediona tenint el mateix. A Mediona no es cobraven escombraries i no es feia ni una obra important i l’IBI era el màxim permès per la llei.
Si la Font del Bosc està legalitzada podem acusar d’apropiació indeguda a l’anterior equip de Govern de CiU donat que l’Ajuntament no ha rebut ni el 10% d’aprofitament mig, ni els serveis, ni s’ha fet el clavegueram (obligat per llei segons recull la pàgina 116 de les Normes subsidiàries de Mediona aprovades l’any 93) A veure què dirà quan properament l’ajuntament signi un conveni urbanístic amb el promotor de La Font del Bosc i recuperi el que se li deu a Mediona.
Aquest govern no es pot posar medalles per fer l’entrada de Sant Joan i la variant de Sant Pere? És que les fa la Diputació per iniciativa pròpia i sense cap tipus de negociació? No em faci riure. Aconseguir obres com aquestes demana molt temps de gestió, molts contactes i per sobre de tot molta implicació política. Si era tant senzill com és que no s’ha fet en 20 anys de govern de CiU a la Generalitat i a l’Ajuntament? Ah, és que no volen saber res del passat!
És insultant el que diu que no s’han fet les expropiacions. S’han fet s’han pagat! Molts veïns estan en peu de guerra? Quants? Un? Sap el motiu? L’obra està adjudicada i, per sort, començarà molt aviat malgrat les traves.
L’escola de Sant Pere no està aprovada donat que no hi ha terrenys municipals d’equipament escolar. Els de l’AMPA de Sant Pere ho saben molt bé doncs quan es van fer les normes l’any 93 ningú va reservar equipaments escolars a la zona. Ara amb el POUM ja tindrem equipaments! La que s’ha aprovat és la de Sant Joan de Mediona i, segurament, també era molt fàcil aconseguir-la en temps de crisi.
El que és preocupant és com tracta la Llei de Barris. Miri. Ja hem encetat la seva aplicació, fins i tot abans de signar el conveni. Ja hem cobrat la partida que toca aquest anys i la hem dedicat a Serveis Socials, promoció d’esport i igualtat de gènere així com l’administració i despeses de desenvolupament. Ens subvencionen un 75% i ja tenim el nostre 25% aconseguit donat que podem aplicar altres subvencions de les que li destaco, sense parar-me a pensar els 400.000 € que tenim del PUOSC.
I tant que parlarem dels sous dels regidors: Cobren 450 euros i l’alcalde 770 euros bruts al mes. Estan congelats des de l’any 2003 i les dietes no es congelen donat que són despeses a justificar amb rebuts. No s’han pagat mai despeses extraordinaries.
El POUM està finalitzat fa temps. Sap perfectament els problemes administratius que hem tingut, els sap i els tira contra l’equip de govern com si la salut de la secretària fos de la nostra competència o la estabilitat de l’equip redactor fos potestat de l’Alcalde.
Qui ens fa treure un polígon industrial? Miri: Can Xombo II va ser posat a les normes del 1993 i l’anterior alcalde el va intentar treure, a requeriment dels propietaris, en dues ocasions. Urbanisme li va impedir donat que l’obligaven a posar el mateix terreny industrial a un altre lloc. Ara el traiem doncs el pla territorial ha donat per polígons a extingir TOTS els que no estan mínimament desenvolupats i Can Xombo II no està ni encetat.
Quan es parla de que les inversions estan garantides sap que vol dir? Molt senzill: són inversions aprovades al 100% i subvencionades en la seva totalitat. I això, malgrat li sàpiga greu, és una realitat que fa anar molt bé a Mediona.
Parlem d’endeutament real? Només li diré una cosa, per a la seva orientació, que el patrimoni de l’ajuntament ha crescut en més de quatre milions d’Euros. El dia que signem el conveni urbanístic ja farem comptes. Quan varem entrar hi havia un deute superior al milió d’euros i ni una obra feta i pagada.
Miri Dani: És dur estar a la oposició però és el joc democràtic. El poble et posa on creu que has de ser-hi tot i que puguis pensar-te que s’equivoquen… però el poble és molt intel·ligent i no s’equivoca mai. El problema és fer oposició amb mentides, falsedats, amagant informació i fins i tot deformant la realitat per arribar a situacions esperpèntiques. No beneficia a Mediona.
Em sap greu que no celebri que Mediona, per fi, sigui valorada, mimada i estimada pel govern. Em sap greu que no celebri la llei de barris, la nova escola, la depuradora i el POUM… em sap greu que cada bona notícia per a Mediona sigui una mala notícia per a vostè i CiU.

DANI ( CDC MEDIONA)

Benvolgut alcalde Servand Casas,

En primer lloc agraïr-li les molesties que s’ha pres en respondre el comentari d’un tal “ Dani”, que podria ser qualsevol persona. Imagino que alguna llaga hauré tocat quan s’ha afanyat tant a respondre…

En segon lloc, li confirmo que d’acord amb les seves sospites sóc aquest Dani del grup municipal de CDC Mediona. La raó de no signar l’article com a grup de CIU és simplement perquè es tracta d’un comentari particular, i la prova és que si hagués volgut passar desapercebut hagués signat com “ Perico Pérez” i no Dani. No obstant, no tinc cap dubte que gaudeixo del suport del meu grup municipal.

Entrant ja en matèria, i tenint en compte que la meva credibilitat es veurà sempre eclipsada per la seva posició d’alcalde ( cosa comprensible per altra banda, i de la que vostè s’aprofita), li diré que vostè i el seu equip de govern duen a terme una gestió impecable, les obres sempre estan avançadíssimes, les subvencions cobradíssimes, i a sobre Mediona pot dir amb orgull que té diners quasi per regalar, això sí TOT DE PARAULA perquè d’obres acabades ni una, i de calers menys. Però quan quelcom va malament la culpa és de la malaltia de la secretària o de l’equip redactor, com en el cas del POUM. Per això dic que insulta la inteligència dels lectors, prou pena tinc d’haver de dir que l’alcalde de Mediona és un mentider compulsiu!! Que potser es pensa que no ens agradaria treballar colze a colze amb un equip de govern honest, honrat i que de debó treballés per Mediona? Que es pensa que el meu hobbi és treure’l de pollaguera a vostè? Doncs no Sr. Servand no, però algú li haurà de dir a qui ho vulgui sentir que el que vostè diu és fals.

Pel que fa al poliesportiu ( per cert, ja m’agrada que comenci a documentar les seves afirmacions, aveure si dura…) em sembla molt be aquest certificat que adjunta i efectivament ja l’havia vist, però com que ja fa uns quants dies que ens coneixem, no em mereix la credibilitat que vostè pretén. I no me la mereix perquè fa sis mesos que l’obra s’hauria d’haver inaugurat, perquè ha anunciat activitats al poliesportiu que s’han hagut d’anul•lar , perquè les obres estan ( o almenys ho semblen) aturades, i sobretot perquè tenim la certesa que aquest equip de govern utilitza les subvencions per tapar forats, amb la problemàtica que quan s’ha de pagar l’obra per la qual s’ha rebut la subvenció els calers ja no hi són, i s’ha d’esperar a una nova entrada de diners per pagar aquesta obra anterior. I això és el que passa amb el poliesportiu, igual que va passar amb l’enllumenat de La Font del Bosc pel que s’havia rebut una subvenció arrel de les ventades de Gener de 2009, deixant als veïns de la urbanització 1 ANY sense enllumenat.

Pel que fa a La Font del Bosc, tothom sap que aquesta urbanització està legalitzada amb fosses sèptiques unitaries, i precisament per això l’Ajuntament es fa càrrec del buidatge de les mateixes un cop a l’any ( si no per què se n’hauria de fer càrrec?). Ara, si vostè aconsegueix que el promotor li pagui el 10 %… per mi encantat ( i s’hi ho aconsegueix el cava el pago jo), però segurament passarà el mateix que a Sant Elies, que vostè voldrà fer una urbanització de luxe que li costi 30.000 € a cada veí , un projecte que, segons vostè, portava treballant-hi des del 2003 i que s’ha hagut “ d’aplaçar” per haver presentat la documentació fora de termini i haver perdut els ajuts. O potser no és el que ha passat Sr. Servand? Li vam dir o no li vam dir des del principi que el cost mig per parcel•la seria de 30.000 € i ens va voler fer passar per bojos dient que costaria màxim 12.000 €?

Diu que la Llei de Barris està tant avançada, que fins i tot ja hem cobrat part del diners… I suposo que m’ho haig de creure perquè ho diu vostè ( i tornem al tema de la credibilitat), perquè jo no he vist ni un sol document que ho demostri, ni ha passat pel ple municipal!! I sobre la variant de Sant Pere tres quarts del mateix! I no oblidem que fa quatre dies van donar llicència de construcció a un veí de Sant Pere i ara la variant li passa pel jardí!!

Respecte als impostos, potser algú li hauria d’haver explicat que han de ser proporcionals als serveis que ofereix un municipi . Per això ningú s’extranya que a Barcelona els impostos siguin superiors als de Mediona, perquè no tenen res a veure els serveis dels que gaudeixen uns i altres. I el mateix passa en el cas de Sant Quintí encara que en menor mesura. El que vostè pretén és apujar i apujar impostos però amb el mateixos servèis, i això no pot ser.

Quan vulgui parlarem dels sous dels regidors, perquè li recordo que he vist els llibres de comptes i li puc parlar de RETRIBUCIONS BÀSIQUES, RETRIBUCIONS COMPLEMENTÀRIES, DIETES, i fins i tot de PLUSOS DE PRODUCTIVITAT!!!

Miri, a vostè li agrada molt parlar del govern de CIU anterior a vostè i de l’exalcalde Duran. Jo no tinc cap deure de fidelitat amb el Sr. Duran, ni necessitat d’alavar ni condemnar la seva gestió durant 23 anys. De fet estic convençut que si repassem la seva trajectòria política trobarem accions lloables i accions indefendibles, exactament igual que qualsevol altre govern raonablement llarg. El que li puc assegurar és que quan vostè ja no hi sigui ( políticament, es clar) no estaré tot el sant dia parlant de vostè.

Sincerament, no val la pena que continui rebatint el seu escrit punt per punt perquè seria massa llarg i feixuc, però per acabar li haig de donar la raó sobre una de les seves darreres afirmacions: el poble et posa on creu que has de ser, i al proper més de Maig serem testimonis i responsables de la seva deballada electoral. I li diré mes, totes aquestes afirmacions, les seves i les meves, quedaran aquí i en pocs anys tothom podrà veure qui té la raó.

Dani Artigas
Grup Municipal de CDC Mediona

57 comentaris:

  1. Estic d'acord amb vosaltres , no m'honra gens quan aquest ajuntament rellisca com ho ha fet en els ultims anys, no m'agrada haver de dir "aquest senyor m'esta enganyant vilment" i ell fa servir l'argument mes ximple " es que els agrada dirme mentider " doncs no Sr Servand , no va voste gens be encara que vulgui repetir que fa tantes coses .... Segeix sense explicarme res sobre el camp fotovoltaic tant rentable que Jo també he pagat, segueix sense donarme resposta concreta , si sí o no hi ha alts sulfats a la font del bosc, tampoc em respon referent al tema de la subvencio de sant elies i el document que ciu ha penjat , no sabem res sobre el cataleg de camins que sempre hi treballa , ni sobre les runes que apareixen cada dia a diferents punts del municipi .... No dubti que aniré al seu miting i li preguntaré per que JO LI PAGO EL SOU I EM DEU BASTANTES RESPOSTES, PER ARA QUE HI HAGI OPOSICIO M'ESTA SORTINT MES RENTABLE , JA QUE PER 60 EUROS AL MES M'ESTIC ENTERANT DE COSES.

    S.

    ResponElimina
  2. Si es verdad lo de las dietas y el plus de productividad, es para ir al juzgado de guardia.
    Siempre a estado diciendo que el cobraba 600 0 700 € y su equipo 300 o 400 €.
    Esto es tomar el pelo a la gente, ya me extrañaba a mi tanto servilismo a Mediona.
    Después hay comentarios que nuestro municipio, es ejemplo para la comarca.

    ResponElimina
  3. Estimat Dani:

    Estic sorpres per la teva resposta a l'alcalde i vull trametre, que m'agrada com dius les coses, ara estic content per que sé que darrera d'unes sigles (indiferentment del seu significat o color), hi ha una serie de gent disposada a cercar la veritat.

    M'energulleig saber que amb el Pep (de Mediona), hi ha una gent disposada i preparada.Jo li preguntaria a l'alcalde per que ha triat Sant Quinti per fer comparatives, es cert que hi ha una serie d'impostos mes barats que a Mediona, pero, podria haber fet la comparativa amb la Torre de Claramunt, o per que no..... per que no diu uin es l'endeutament dels dos municipis?, l'alcalde parla d'un poligon del 2003, QUINA FALACIA!, llavors el psc a mediona no governaba, i vol justificar els seur errors amb histories del pasat!.Crec que de que parleu es de la gestio de l'alcalde que amb set anys, a perdut aquesta oportunitat de crear treball, com també i no ho dieu s'atribueix obres que pertanyen a la Diputacio, ara, aixo si!!, quan les obres es retarden com es el cas de la variant, la culpa i la responsabilitat es de la Diputacio!, quan es retrasa el poliesportiu la culpa es de l'empresa constructora o algun altre excusa s'inventara...quan no rep una subvencio per el cas de sant elies la culpa es que no ens la donen.Pero gracies al conseller, ara sabem que no la varem rebre per INCOMPETENCIA, d'un equip de govern format de vuit membres, que cobren el meu sou (gracies s.).Es a dir l'alcalde ha estat un gran venedor de projectes, i planells pero que de obres res de res....Encara que li podem atribuir un poliesportiu no acabat, i un parc fotovoltaic que genera perdues, ja que els "amics socialistes"(a qui tant defensa, Turas, maragalls,Corbachos, Labanderas...), li retallen el preu produit de Kw, FINALMENT A DUT EL MINISTRE D'INDUSTRIA ALS TRIBUNALS?...

    I bla, bla, bla......

    ResponElimina
  4. carta que demana disculpes al president Montilla





    Molt Honorable President Montilla,

    M’he assabentat que ha destinat 20 milions d’euros perquè
    5.000 joves
    que ni estudien ni treballen puguin rebre una ajuda i un
    contracte. Jo, que
    sóc conscient que des del govern només es fan mesures
    destinades a
    la millora de la societat, i que fins i tot s’han vist
    obligats a emetre
    deute públic per sufragar aquesta despesa, no puc evitar
    sentir-me un ésser
    menyspreable per aquesta societat i gens mereixedor de cap
    ajuda. És per
    això que m’agradaria demanar-li disculpes.

    Sé que durant la meva curta vida he comès molts errors.
    Lamento no haver
    abandonat la meva etapa d’educació obligatòria, lamento no
    haver pertorbat
    el funcionament de les classes ni haver desautoritzat ni
    maltractat cap
    professor; i d'haver après idiomes en horari extraescolar.
    Li demano perdó
    per haver-me esforçat a treure bones notes, per haver
    decidit estudiar a la
    universitat i sobre tot per voler ser emprenedor.

    Però aquests, president, no són els meus únics pecats. Des
    dels 16 anys que
    he anat treballant durant les meves vacances i caps de
    setmana. Fent des de
    recepcionista, a auxiliar administratiu fins a entrenador
    esportiu. Ja ho sé,
    és imperdonable.

    També vull aprofitar l’avinentesa per demanar-li disculpes
    de part dels meus
    pares. Em fa fins i tot vergonya confessar-ho; però els dos
    es lleven
    a les 7 del matí per anar a la feina i ...sí; tenen una
    hipoteca. Gràcies a
    Déu, per pal·liar aquest comportament indigne, sé que mai no
    tindré dret
    a cap beca: això m’alleuja la consciència.

    Té tot el meu suport per acabar d’eradicar valors com l’
    esforç, el sacrifici
    i la feina ben feta. Al cap i a la fi, vostè i la seva
    trajectòria formativa,
    són un exemple a seguir per mi i per tots els joves que ara
    subvencionarà.
    Fixi’s a la quantitat de joves amb dobles llicenciatures que
    hi ha al 40%
    de desocupats juvenils: quins ignorants!

    Jo ja sé que sóc un cas perdut, però mantingui l’esperança,
    perquè a la nova
    generació que puja no l’haurà d’ajudar tant; s’estalviarà
    tant com es
    deixin de gastar amb els baratíssims llibres de text.

    Cordialment,

    P.D. Prego que disculpi el fet d’haver après a escriure
    sense faltes
    d’ortografia.

    ResponElimina
  5. No puc parar de plorar de riure ... uns quants ens sentim molt identificats amb la carta, el sarcasme i la ironia no es l'unic que ens queda company, encara que es un recurs literari que ens encanta !! :)

    Felicitats per la teva aportació.

    ResponElimina
  6. Estem en un nivell molt alt de sarcasme i ironia.
    Encara sort que l'humor no el perdem, però com diu la dita cal llogar cadires.
    No saben que fer per tenir el vot fàcil.
    Que manipulació més fina, de totes formes la gent està aprenent molt m'incloc.
    Però les coses han de canbiar, hi han portat a aquest país a la ruïna. (País Catalunya)
    Sempre dependran de Madrid, el PSC ja no és de Catalunya, és d'Espanya.

    Felicitats per la teva aportació de vritat.

    ResponElimina
  7. No tinc paraules per descriure la carta que acabo de llegir, que es una cosa semblant al que fa el PSOE a “andulicia” am el PER (Plan de Empleo Rural)

    COMPRAR BOTS

    ResponElimina
  8. Jo tambè vull que em doneu feina , on m'he d'apuntar. M'han dit que si em faig soci de CIU podre ser policia local.

    ResponElimina
  9. Algù s'ha donat compta on aparquen els de CIU!!!!!!!!!! a l' ACERA perquè estàn per sobre del bé i del mal, imagina't si algùn dia governen MEDIONA. No em creieu??? passeu per SANT Pere SAcarrera o per SANT JOan i ho vereu.Ah ! però no els hi diguis res perquè ells tenen la raó de tot.

    ResponElimina
  10. Jordi :

    En montilla t'en donara , esta clar que ets nini.

    ResponElimina
  11. DANI a tu que tant promès?????

    ResponElimina
  12. Per un lloc de feina, el que faci falta. Els de Ciu sempre m'han tractac bè, abans em donaven pollastres i algùn pernil. I ara que?

    ResponElimina
  13. tant per t'han ?? otro nini... On es aquell noi que escrits enrrere es donava cops de cap per que hi havien faltes ??

    Heu de montar un xat per que hi ha gent online tota l'estona !

    ResponElimina
  14. Di que si Laura, fes el que faci falta per un lloc de feina per que si no tens estudis ni massa experiencia que t'avalin es el que hauràs de fer.
    Això sí per que decideixin el meu futur economic, en aquest cas a l'ajuntament, prefereixo gent amb dos dits de front i si ha de ser una convinacio de diferents partits que així sigui , potser en servand necessita un tripartit medioenc que faci que no pugui fer el que li doni la gana o que si ho fa sigui buscant formules legals.

    ResponElimina
  15. La legalitat és el que meyns importa. Com és pot avalar a qui durant 20 anys no va fer res de res i ara ens volen salvar la vida.
    El senyor CAHORS que va fer un (bragetazo) i ja no treballa. Això si ès el PEP de MEDIONA. JA JA JA.

    ResponElimina
  16. No teniu vergonya, igual que arguments, quan veieu que podeu debatre el que s'escriu, la sortida que teniu és l'atac personal.
    No arribes a, ni-nis sou uns personatges menyspreables i mancats d'educació.

    ResponElimina
  17. www.vnavarro.org/?p=4917

    INTERESANTE11111

    ResponElimina
  18. Estàs equivocat, sóc veí d'aquest senyor i a SANT Pere No el Volem Ni veure. I no ens agrada que aparqui a la acera perquè estigui a l'ajuntament i pugui fer que li rota. Hauria de donar exemple. o NO????

    ResponElimina
  19. Esteu tots una mica sonats oi ? voleu desviar el tema inicial amb xorrades de les vostres....

    En servand i el seu equip queda retrartat amb l'escrit inicial i d'això no interessa parlar .

    Endevant nois ho feu molt bé , i mostra d'això es que els socialistes no han parat en tot el cap de setmana de possar hi comentaris al vostre blog ... colla de ximples que no saben on tenen la ma dreta.

    ResponElimina
  20. Aquesta presentació és molt objectiva, feta per l'agrupació progressista de Catalunya! Quins collons!

    ResponElimina
  21. El señor de Sant Pere que firme su escrito i vermos si es vecino de Pep, porque me cuesta muchísimo creer lo que dice. Precisamente este chico se lleba bien con todo el mundo.

    Y el anónimo del braguetazo no tiene ni verguenza y muy poca educación. Tu que sabras de la vida de Pep para hacer estas afirmaciones, cafre, mas que cafre!

    ResponElimina
  22. Em sembla que pixa fora de test el vei de sant pere , ja que pel que jo tinc entes el troç on aparca aquest senyor es seu de la casa.

    Veí de Sant Pere (jo sí que ho soc de sant pere)

    ResponElimina
  23. http://espondilitiscompanyadeviatge.blogspot.com/

    Potser us aclarirà alguns dubtes

    ResponElimina
  24. Hola a todos creo que es una verdadera metedura de pata, lo del vecino/a del anónimo del bragetazo.
    Este Sr. Tiene una enfermedad degenerativa irreversible, lo cual si usted es un poco humano tendría de pedir disculpas.
    Si no tiene argumentos políticos no haga como los inmaduros, y no use el ataque personal, todos somos mayorcitos.
    El debatir teniendo ideas diferentes es enriquecedor, siempre que se haga con educación u respeto mutuo.
    Si usted se da cuenta, solo los comentarios que no cumple con lo anterior escrito, tienen un solo argumento y es el insulto y ataque personal.
    Seamos un poco más maduros, que al fin y al cabo vivimos en el mismo municipio.

    ResponElimina
  25. Bona nit a tothom, em dic Jesus i soc veí de Sant Joan i votant d'esquerra, he repassat a el blog de convergencia els últims escrits i els seus corresponents comentaris, primer de tot felicitar vos per que no recordo un moviment tant continuat desde fa més de deu anys de convergencia al poble, tant a la última legislatura del Sr. Duran com a aquests anys de Servanisme aferrissat .

    El meu missatge va adreçat a aquells veins que fa anys que viuen per aquestes contrades, voldria fer vos memoria de quan en Servand va arribar a l'ajuntament , de com hi va haver un seguit de comentaris despectius sobre els nostres i vostres familiars, desde la tieta , cosina , madrina , a l'amic , cosi , pare i tiet. Veig que al ser gent nova aquests de convergencia no etren a aquestes "lluites" i ho agraïm pero veig els socialistes fent un altre vegada el mateix, així que: Si us plau conciutadans com va dir el Jordi Pujol " si tirem de la manta ens farem tots mal " . A l'entrada de Auswitch diu " El poble que no apren dels seus errors esta predestinat a reviure'ls"

    Moltes gràcies .

    ResponElimina
  26. Bona nit a tothom,

    No podriem estar més d'acord amb els últims dos participants, i agraïm profundament les seves paraules.

    Cada cert temps som testimonis de com algunes persones de " l'èlit" socialista ( sempre els mateixos, no més de dues o tres persones)es dediquen a llençar atacs personals amb molt mala educació contra els nostres regidors, especialment contra en Pep. Creiem que aquesta actitut està fora del joc democràtic i és molt reprovable.

    Preguem a aquestes persones que s'abstinguin de fer aquesta mena de comentaris en aquest blog, per la resta de temes poden dir el que vulguin, podem acceptar qualsevol crítica.

    Si aquest prec no és suficient, siguin almenys conseqüents amb l'actitut que nosaltres mostrem cap als membres del grup socialista. Nosaltres mai entrem en el pla personal, els nostres atacs són polítics.

    Com deia algú més amunt, siguem tots més madurs que al cap i a la fi TOTS vivim a Mediona.

    ResponElimina
  27. solo la verdad
    ESTO NO ESTA NADA BIEN la ultima parte me la habéis borrado ESTO NO ES DEMOCRATICO LOS FOROS TIENEN QUE ACEPTAR TODO pienso que solo informo de precios

    No se trata de donde se paga más o menos, si no llevamos año tras año subiendo los impuestos y no el IPC, si no mas y ahora que vienen elecciones se congelan.
    Los impuestos los pagamos todos, los de sant elias, font del bosc, sant juan etc.

    Vaya puede que tenga razón lo que se paga no tiene importancia lo importante es que hace mas de tres años que suben los impuestos en mediona aunque los de sant quinti de mediona y por lo que veo capellades se paga algo mas
    Ejemplo casa de valor 100.000€
    Sant quinti de mediona pagas 240€ mas al año de contribución
    Capellades 280€ mas al año de contribución
    La llacuna 60€ mas de contribución al año
    El dinero no es importante da igual
    Vamos con la crisis que tenemos como puede decir que la diferencia no tiene importancia ,la realidad según datos es que donde vivo es mucho mas barato y dejaros de que suben o no suben lo que cuenta es el precio final creo yo
    Referente a los coches en capellades me saldria 42€ mas por el mismo coche
    Referente a los coches en la llacuna me saldria 33€ mas por el mismo coche

    ResponElimina
  28. Que pesado tio, estas un poca plasta no.
    No te puedes divertir con algo mas y no dar el coñazo.
    Por si no lo sabes no se puede borrar parte del comentario, te pillado eh.
    Que no te hacen caso en tu casa.
    No seras el tesorero, con la pesadez de los impuestos, que quieres que por pesado te demos la razon.
    Pues NO TIENES RAZON ¡¡¡¡

    ResponElimina
  29. Las aceras no són de quien las tiene delante, si así fuera todos podriamos aparcar encima de la acera y cuando esten estropeadas que las arregle el ayuntamiento o la diputacion con el dinero de todos.

    ResponElimina
  30. AHORA SI HAS DADO EN EL CLAVO.

    Se ve que no sabes mas que ves, y no es un acertijo.
    Ya te han dicho que donde aparca, es terreno suyo de propiedad.
    Lee despacio que lo comprendas,suyo de propiedad.
    Referente quien las arregla, ni el ayuntamiento ni la diputacion que es suyo.
    TE HAS ENTERADO.

    ResponElimina
  31. vaya primero soy el alcalde ,ahora el tesorero
    y encima me deciis que no tengo razon ,pues los del organismo de gestion tributaria tendran los precios mal ya me direis

    ResponElimina
  32. Pues que lo demuestre por escrito, ja que tiene tantos escondidos.

    ResponElimina
  33. No se quien eres pero eres pesado pesado.
    No comprendes lo que lees, que no se suben los impuestos lo que quiera el alcalde.
    Bueno dices que tu eres el alcalde o tesorero.

    Y NO TIENES RAZON QUE NO SE SUBEN LOS IMPUESTOS TODOS LOS AÑOS MENOS EL DE LAS ELECCIONES.

    Por cierto en la cuatro-tv van hacer una pelicula muy buena,

    ResponElimina
  34. Demostrar pero quien te crees que eres.
    Estas empecinado y tienes mucho odio, me das lastima.

    ResponElimina
  35. Cuàl es el número que sigue la secuencia?
    2,10,16,17,18,19,...

    ResponElimina
  36. A mi me interesa mucho saber como esta la font del bosc. Donde puedo encontrar informacion veridica???

    ResponElimina
  37. bona nit! sempre m'he mantingut al marge, tot i que sóc militant de tota la vida de CIU, però després de llegir tot això em sento indignada per comentaris que s'han fet sobre casa meva i sobre el meu marit, primer de tot, Pep mediona o jo mateixa aparquem sobre una vorera, si dieu com vulgueu, però aquesta vorera és de la meva propietat i si em dona la gana puc tancar-la, si tenim una mica de sentit comu des de la carretera la casa fa un queixal i això era del meu avi, després del meu pare i ara meu.
    en segon lloc, pep mediona pot caure bé o malament, ningú es perfecte, però posar-se en el fet q no treballa,... quan hi ha un motiu molt greu que no li permet treballar ho trobo del tot intolerable,..com be algu ha dit té una malaltia degenerativa q actualment ningu en sap la seva evolució, però aquest savi pot venir un dia i li explicaré que és el dia a dia, no poder dormir, anar per casa amb bastons, no poder moure el braç, rampes a les cames,... per tant aquest senyor que diu que va fer un braguetazo i ara no treballa que doni la cara i em faci una visita, no tinc cap inconvenient en ensenyar-li tota la documentació.
    us demano a tota la gent que participeu al bloc que sigueu educats i no parleu d'allò que no sabeu.
    gràcies
    roser

    ResponElimina
  38. Per que no mireu el bloc del Pep i el bloc de l'alcalde?.

    Aquest es el bloc del Pep.

    http://espondilitiscompanyadeviatge.blogspot.com/

    El bloc de l'alcalde es el clasic d'una persona que viu i es desviu per afany de poder.

    http://blocs.xtec.cat/servand/

    Vosaltres trieu....

    ResponElimina
  39. Quan vulgui parlarem dels sous dels regidors, perquè li recordo que he vist els llibres de comptes i li puc parlar de RETRIBUCIONS BÀSIQUES, RETRIBUCIONS COMPLEMENTÀRIES, DIETES, i fins i tot de PLUSOS DE PRODUCTIVITAT!!!

    demostri-ho!!!!!!

    ResponElimina
  40. Hola bon dia a td @ s,
    El que comprenc és que en el segle XXI, encara hi hagi gent amb tanta brutícia en el seu ésser.
    En política no tot val, el respecte al contrari és la primera regla, que ningú es pot saltar repeteixo ningú.
    S'ha de ser molt vil per defensar-se, amb atacs personals i això sr o sra.
    No crec que el partit PSC li digui a vostè com, i que dir i com ho diu, amb una falta de maduresa i com a argument l'atac personal.
    Com diu la dona del Pep, Roser Tomas no sap vostè, el dia a dia del pep.
    I li dic una cosa, amb el rancor i l'enuig que tinc amb vostè, no li desitjo que tingui ni una, quarta part del dia que passa el pep.
    Les faltes de respecte demostren una sola cosa, i és que no es tenen arguments.
    L'atac personal demostra immaduresa, nerviós i mala educació.
    En aquest bloc es permet publicar tot tipus de comentaris, menys que no falti a ningú, és a dir no s'insulti, la prova la té que en un cap de setmana, hagut 350 entrades i vostès són els únics, que no compleixen aquesta regla tan senzilla.
    Si i no el conec vol desfer, la ficada de pota em disculparia, tal com ho va fer en anònim. Sigui una mica valent tots cometem errors.

    ResponElimina
  41. demostri-ho !!!!!!
    15 de novembre de 2010 09:25

    Doncs no ha de demostrar coses l'alcalde, i totes les que diu i fa és de paraula.
    Coses que han de passar pel ple ja estan signades, coses que estan fetes i encara ha de passar l'ordre.
    Doncs no té coses de demostrar, que comença l'el primer.

    ResponElimina
  42. Per sapige mes.

    http://electoralia.cat/

    ResponElimina
  43. La cruda realidad

    En el bloc del Sr. Servant nadie que no sea de sus intereses o ideales puede decir nada ya que es borrado sistemáticamente, el foro de Mediona esta cerrado para que la gente no opine.

    CIU crea un bloc en el cual se puede opinar a favor o en contra de sus ideales y no pasa nada, tan solo se pide que no insulten.

    Algunos ciudadanos dan su opinión a favor y en contra esto es la democracia (no como la practica el PSC cerrando foros o no permitiendo escribir)

    Personalmente leyendo parte de las respuestas que se han hecho en este Bloc he sentido lo que se llama “Vergüenza Ajena” pero una vez he reflexionado esa vergüenza se ha convertido en PENA ya que es la forma de actuar de los militantes del PSC/PSOE acoso y derribo sea lo que sea lo que este delante.

    Siendo padre de familia vergüenza me da ver la “carta pidiendo disculpas al Sr. Montilla” (que ya esta corriendo por Internet) ¿Qué le dice un padre a su hijo que se esta esforzando en estudiar y lee esta carta? A vosotros los del PSC os hace mucha gracia pero es penoso, me imagino que esta generación Ni NI deben ser hijos vuestros ya que al ver como opináis no me extraña que así salgan vuestros hijos.

    Esa es una carta para reflexionar de una realidad que esta ocurriendo en este país, que la ignorancia cada día esta más latente, no obstante a vosotros os interesa ya que de la ignorancia sacáis provecho y os podéis presentar delante los ignorantes como “caciques”
    Pero ya llega el colmo de la desvergüenza cuando os metéis con la enfermedad de un señor que bastantes problemas tiene con llevarla sin saber cual va a ser su final, y sin ningún tipo de interés económico intenta defender los intereses de los ciudadanos de este pueblo, este equivocado o no con sus planteamientos es lo que intenta y altruistamente, no como muchos de vosotros que os mueven intereses ocultos.

    Vosotros habéis conseguido que un votante de ERC se involucre en el proyecto de CIU Mediona, porque sois unos impresentables. Sres. De CIU decirme que puedo hacer para ayudarles.

    Este es el taranna socialista VIVA EL SOCIALISMO.

    GOTA

    ResponElimina
  44. Gota no cal que vagi voste a lourdes com li diuen , movilitzi la gent per anar a votar , per que del 63% hem de passar al 65%.

    ResponElimina
  45. Am resposta al de les 13,34

    No tic cap dubte que la davallada que obtindreu, serà la resposta, a tot el que esteu fen y heu fet, heu venut Catalunya a Espanya y l’heu destrossat.

    Crec que en el pròxim congres del PSC tindríeu que debati per treure la C y incorporar la ES (PSES de Espanya), vosaltres que mentiu inclòs quan voleu dir la veritat, com ara esteu intentar fer por a poble que CIU pactarà en el PP y vosaltres heu tret el dret d’un partit a governar en el Pais Vasc fen coalició entre el PSOE y PP.
    Y si algú te que anar a Lurdes sou vosaltres perquè lo únic que podeu fer per salvar-vos el un miracle.
    Menys mal que da cementiris ni ha molts y cap es diu “el fossar de las Moreres” ja que no es podríem enterrar, per que en ell no sen enterra cap de traïdors y vosaltres u sou.
    Perdo molt probablement aquesta frase no la coneixeu, coneixeu mes las que ni han al “valle de los caidos”

    http://rac1.org/blog/noticies/resultats-del-tercer-racometre/

    GOTA

    ResponElimina
  46. Molts de nosaltres votarem a Ciu el proper dia, pero al maig votarem al Servand

    ResponElimina
  47. Aixo es la ultima resposta que fa Servand a el Sr Dani. ho poso perque Ciu encara no ho a fet.

    Tambe podriu posar el document signat per la secretaria sobre el poliesportiu, el cual diu que de la subvencio rebuda s´haura de retorna set mil i pico euros que han sobrat.

    I ja de pas si no es molt demanar comentar aquest document i dir si la secretaria menteix en el document.
    Gracies.
    PD. Tambe vui dir que estic en desacort als atacs rebuts al sr Pep, prou deu tindre amb lo seu.



    Servand Casas escrigué:
    15/11/2010 a les 10:50
    Sr. Dani. No puc seguir polemitzant amb persones que confonen legalitat urbanística amb buidar foses sèptiques o parla de llicències d’obres sense haver-les comprovat… Vull ser molt breu i més que contestar-li li faré una exigència i un repte.

    La exigència neix de que no es pot dubtar dels documents signats per un funcionari públic en document públic. Li exigeixo una immediata rectificació.

    El repte va en la línea dels que ja he plantejat al meu bloc: demostri un sol cobrament de RETRIBUCIONS COMPLEMENTÀRIES, DIETES, o de PLUSOS DE PRODUCTIVITAT per qualsevol regidor o l’alcalde i li regalo el meu sou de quatre anys.

    Prou de difamacions, mentides, esquitxar amb dubtes infundats i difamatoris als altres. Som persones normals i corrents al servei d’un poble que, com vostè ha reconegut, al maig ja ens posaran on mereixem.

    ResponElimina
  48. Amn sap molt greu la enfermetat del senyor Cahors, però crec sincerament que vosaltres heu escrit amb anonim perquè se'n parlés i sinò ha estat així prego que la gent que escriu s'identifiqui així no passaràn aquestes coses tant desagradables i jo no malpensaré.

    ResponElimina
  49. jo tambe he pensat el mateix que tu, ells mateixos escriuen per ferse els victimes i intentar guanyar vots.

    ResponElimina
  50. Josefa pot pensar com vulgui, és lliure de pensar.
    Les úniques regles que hi ha en aquest bloc, és no insultar a ningú ni faltar el respecte a ningú.
    Ser anònim no vol dir que es pot escriure el que vulgui.
    Tots som molt grandets, per fer entremaliadures. És més en tot Sant Pera de Sacarrera,tenen informació de la malaltia del Pep.
    I a l'ajuntament també, és de domini públic, no es fan muntatges no estem en telecinco.

    ResponElimina
  51. Amb tants mitjans que teniu, la revista Mediona informatiu municipal.
    El bloc de l'Servand, Mediona inf,Mediona.cat, Penedès digital.
    Necessites penjar coses al bloc de CiU, que no llegeix l'alcalde que manipuladors.
    Quan es té raó no es pot tapar la boca ni exigir.

    ResponElimina
  52. Estava comentant amb uns amics quina campanya electoral més divertida estem tenint, amb tots els candidats competint a veure qui la diu més grossa. Doncs deu n'hi do amb Mediona! Oi que penseu guanyar molts encanys?

    Santiago

    ResponElimina
  53. Endevant !! no deixeu que us callin !! ni esteu dient res que no estigueu demostrant amb documentació cosa que no puc dir de l'alcalde ... que diu que dieu que son sota ma... no no sr. alcalde que ho possa la comptabilitat no es de sota ma i de noms no en veig ni un ... es un populista de narices !!!

    ResponElimina
  54. TAMBE OS HA MOLESTAT EL QUE HA DIT LA SRA JOANA DE SANT ELIAS .... SOU UNS FAXAS!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  55. tots plegats són una colla de maleducats, enlloc de valorar la feina política, tant si la fan bé o malament us poseu en aspectes perosnals que no tenen ni cap ni peus. No teniu ni un mínim d'educació, això és el que us ha ensenyat a l'escola? potser que demaneu classes particulars d'educacio
    i donen la cara, que és molt fàcil, tirar la pedra i amagar la ma.

    Anna

    ResponElimina