dimarts, 23 de novembre del 2010

EL QUE HAURIA D'HAVER DIT LA SECRETARIA I NO HA DIT

Benvolguts lectors,

Per acabar ja amb la qüestió de les retribucions dels regidors, farem un escrit de caire més tècnic, per explicar als lectors del que s'està parlant.

A l’informe de la Secretària-interventora de l’Ajuntament de Mediona, en poques paraules es diu que les retribucions dels regidors s’apliquen al compte comptable amb classificació econòmica 230 ( aquell que diu Dietes de càrrecs electes) i que els comptes amb classificació econòmica 120, 121 i 150 i classificació funcional 1.0.0 corresponen a les retribucions dels funcionaris de l’Ajuntament ( aquells que diuen Òrgans de govern – Retribucions…).

Doncs be, sense entrar a valorar imports ni si menteixen uns o menteixen uns altres ( cadascú que ho valori), s’ha d’explicar que la classificació funcional 1.0.0 que apareix titulada a la comptabilitat com ÒRGANS DE GOVERN , realment hauria d'haver rebut el nom de SERVEIS DE CARÀCTER GENERAL. Dins d’aquesta classificació funcional 1.0.0 existeix la subdivisió de 1.1 ÒRGANS DE GOVERN i la subdivisió 1.2 ADMINISTRACIÓ GENERAL.

Què vol dir això? Doncs vol dir que dins de la classificació funcional genèrica 1.0.0 SERVÈIS DE CARÀCTER GENERAL s’hi poden encabir tant retribucions dels òrgans de govern com del personal funcionari. Però la qüestió no és aquesta, la qüestió és que si realment es tracta dels sous dels funcionaris i no retribucions dels regidors ( com afirma en Servand i la secretària), per què li posen el títol de ÒRGANS DE GOVERN quan haurien de posar SERVÈIS DE CARÀCTER GENERAL , o en el seu defecte ADMINISTRACIÓ GENERAL? 

És per això que diem que la comptabilitat de l’Ajuntament de Mediona reflecteix unes retribucions de 168.000 € per als regidors. I si estan tant convençuts que no és així, almenys que diguin que el comptable o qui sigui ha comès un error!!!

Per altra banda, el mateix Servand especificava a la seva carta, que l’alcalde perceb 790 € mensuals, els regidors del PSC 450 € mensuals i els de CIU i PP 60 € mensuals. Doncs be heu de saber que, en virtut de la legislació vigent, les retribucions fixes i periòdiques només es poden percebre en tant en quant formin part d’un sou, i en conseqüència això requereix que el perceptor estigui donat d’alta a la Seguretat Social  en règim de dedicació exclusiva o parcial. I pel que entenem arran del certificat de la secretària-interventora, això no passa amb els regidors de l’Ajuntament de Mediona, motiu pel qual s’estaria incorreguent en un frau de llei.

Grup Municipal de CDC Mediona

P.D. Per cert, avuí hem anat a l'Ajuntament a buscar documentació i hem demanat la documentació fotocopiada de les fotografies que hem penjat ( aquella documentació que el propi Servand ens deia que ens facilitaria perquè es llegís be). Doncs sabeu que? Apart de les males cares i la hostilitat latent, resulta que han desaparegut els documents referents als comptes 120, 121 i 150, precisament aquells que diuen ÒRGANS DE GOVERN - RETRIBUCIONS... Sospitós no? Ai... que malpensats que som!!!!!

41 comentaris:

  1. Quina forma més ximple i gratuïta d'insultar no.
    De totes formes no llegeixo en cap escrit, que parlin de lladres, no serà que el que escriu li agrada posar, coses que no s'escriuen.

    ResponElimina
  2. Aquets socialistes encara no ho han entes.23 de novembre del 2010, a les 23:09

    Que queda clar??

    És per això que diem que la comptabilitat de l’Ajuntament de Mediona reflecteix unes retribucions de 168.000 € per als regidors. I si estan tant convençuts que no és així, almenys que diguin que el comptable o qui sigui ha comès un error!!!.

    ResponElimina
  3. Crec que els de CIU, volen dir que mentres la documentacio reflecteixi EQUIP DE GOVERN, cal interpretar que aixi ho han cobrat!.

    ResponElimina
  4. Doncs be, sense entrar a valorar imports ni si menteixen uns o menteixen uns altres
    que ya os an llamado los jefes

    ResponElimina
  5. Em sembla que alguns no saben llegir o llegeixen el que els interesa. Està molt clar, o han cobrat aquests diners com diu ciu o hi han errors garrafals a la contabilitat.

    ResponElimina
  6. Encara no se sap el que vol dir, equip de govern.
    Equip de govern decés dels que tenen majoria, al'ajuntament PSC.
    Vinga ara tots junts equip de govern a cobrat 168.000 €.

    ResponElimina
  7. Hayyyy pepe gotera y Otlio, teneis un superintendente que se deberia dedicar a botones Sacarino y no a subdirector de banco en Vendrell. El problema es que sois como carpanta que teneis mucha hambre y el Dani un rompetechos, que no sabe de cuentas.
    Antes de hablar(escribir) cuenta hasta cien.

    ResponElimina
  8. 24 de novembre de 2010 0:23

    RECORDES EL QUE ERA:

    ANALISIS Y COMPRENSION DE TEXTOS??.

    Tanta escola de pagament per a res!!.

    ResponElimina
  9. Por ahora me fio más del que no necesita esto para subsistir que el que necesita el dinero para completar sus sueldos.

    O os pensais que despues de siete años esta gente piensa en el pueblo? ellos piensan en el dinero que cobran cada mes , hagan o no hagan por que en agosto se van a sus pueblos que no son mediona y cobran igual.

    ps.: El lector de comics deberia mirar de buscar trabajo ... aunque lo tiene dificilismo.

    ResponElimina
  10. Después de leer todo me decido a escribir, a mi entender lo que a pasado es, que uno por prepotente y como siempre no hacer las cosas bien, la cagado y mucho.
    Y los otros dícese CIU han interpretado las cosas a pies juntillas, de todas formas el inicio de todo, y no es para dar la culpabilidad a unos y a otros, es la mala gestión que hace el alcalde, si el enunciado fuera el correcto, no creo que estaría escribiendo esto.
    Pero que haya oposición que vigilia, al equipo de gobierno no es para estirarse, de los pelos es su trabajo.
    Que al que manda no le gusta es normal, y pondrá las barreras y todo lo que este en su mano, para entorpecer su trabajo, es normal lo que no es normal es usar, a la maquinaria del ayuntamiento, para el partido que manda la brigada la pagamos todos.
    Ahora el certificado de la secretaria, si quería ser imparcial no lo es, el escrito es partidista de quien manda.

    ResponElimina
  11. La receta más popular de españa


    Este plato se esta poniendo muy de moda.



    RECETA DE COCINA: Fácil y rápido de hacer.

    POLLO AL AYUNTAMIENTO

    Ingredientes:

    Un pollo
    Un despacho
    Varios chorizos

    Preparación:

    1. Se coge el pollo y se le pone una corbata
    2. Se le coloca en el mejor despacho de un ayuntamiento.
    3. Lo rodeamos de unos chorizos frescos.
    4. Se le deja a su antojo durante un tiempo.
    5. Y él solito se va haciendo rico, rico, rico...

    ResponElimina
  12. ESTA TARDE PLENO EXTRAORDINARIO SE HABLARA DE LOS SUELDOS DE LOS REGIDORES.

    ResponElimina
  13. Companys de Mediona (del PSC i de CIU): Voldria plantejar-vos un seguit de reflexions:
    1)Per què ha desaparegut la documentació de les fotografies penjades ( aquella documentació que el propi Servand deia que facilitaria perquè es llegís bé. Resulta que han desaparegut els documents referents als comptes 120, 121 i 150, precisament aquells que diuen ÒRGANS DE GOVERN - RETRIBUCIONS??????
    2)Per què he rebut un anònim al meu BLOC "medionapassatpresentifutur" que no té res a veure amb el seu contingut???
    3)Per què se'm titlla de CHAQUETA per haver assistit al sopar de CIU? En una democràcia ara manen uns i ara manen uns altres perquè hi ha gent que decideix canviar el seu vot i "castigar" els que manen per algun motiu molt evident. Això és l'essència de la DEMOCRÀCIA, si no, sempre manarien els mateixos, ho fessin bé o malament, (seria una DICTADURA). SEGUIR VOTANT ELS QUE MANEN PERQUÈ SÓN ELS "TEUS" facin el que facin, és ser un FANÀTIC, un IGNORANT, o no haver entès les regles del joc.
    Per cert el 80% dels anònims són del mateix autor (no dic el seu nom perquè encara no en tinc proves informàtiques, (PERÒ JA HI HA GENT TREBALLANT EN AQUEST TEMA) Hi ha un principi de DRET romà que diu "Qui és l'interessat, qui es beneficia? doncs aquest és l'autor"
    Als de CIU els aconsellaria que filtressin els missatges, com fem tothom. Una cosa és la llibertat d'expressió i l'altra és la "brutícia" i la "barroeria", el mal gust, l'insult, la desqualificació de persones, EMPARANT-SE EN L'ANONIMAT. Una cosa és publicar documents (totalment lícit) i l'altra és insultar greument persones ...Això enrareix molt l'ambient i crea un clima de convivència molt enrarit i hostil.
    I per acabar: Jo (com la resta de ciutadans)sóc lliure i independent per donar el meu suport a qui mereixi la meva confiança i "castigar" electoralment a qui m'hagi decebut totalment....I això ho faré ara i quan sigui necessari perquè el meu VOT, com el de la resta de ciutadanns, NO ESTÀ SEGRESTAT, NI CONDICIONAT, NI COMPRAT, ...JA N'HEM TINGUT PROU AMB 40 ANYS DE DICTADURA...Afortunadament ara cada 4 anys pots "aprovar" o "suspendre" la gestió dels qui governen. Els qui no ho han entès així, o és que NO HO VOLEN ENTENDRE PER INTERÈS PROPI, o són uns fanàtics, o són uns ignorants...Per ells deuen sobrar les eleccions, els partits que no són el seu, la gent que no pensa com ells, la gent que no els vota SEMPRE a ells, ---
    Un consell, els anònims, si no són constructius, o no aporten proves documentals, no els publicaria. Els insults, la brutícia, la calumnia, la publicaria sempre que anés signada. LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ TÉ UNS LÍMITS que alguns encara no han entès i per això se'ls ha de tutelar.
    Eva Sastre Mulet

    ResponElimina
  14. Companys de Mediona (del PSC i de CIU): Voldria plantejar-vos un seguit de reflexions:
    1)Per què ha desaparegut la documentació de les fotografies penjades ( aquella documentació que el propi Servand deia que facilitaria perquè es llegís bé. Resulta que han desaparegut els documents referents als comptes 120, 121 i 150, precisament aquells que diuen ÒRGANS DE GOVERN - RETRIBUCIONS??????
    2)Per què he rebut un anònim al meu BLOC "medionapassatpresentifutur" que no té res a veure amb el seu contingut???
    3)Per què se'm titlla de CHAQUETA per haver assistit al sopar de CIU? En una democràcia ara manen uns i ara manen uns altres perquè hi ha gent que decideix canviar el seu vot i "castigar" els que manen per algun motiu molt evident. Això és l'essència de la DEMOCRÀCIA, si no, sempre manarien els mateixos, ho fessin bé o malament, (seria una DICTADURA). SEGUIR VOTANT ELS QUE MANEN PERQUÈ SÓN ELS "TEUS" facin el que facin, és ser un FANÀTIC, un IGNORANT, o no haver entès les regles del joc.
    Per cert el 80% dels anònims són del mateix autor (no dic el seu nom perquè encara no en tinc proves informàtiques, (PERÒ JA HI HA GENT TREBALLANT EN AQUEST TEMA) Hi ha un principi de DRET romà que diu "Qui és l'interessat, qui es beneficia? doncs aquest és l'autor"
    Als de CIU els aconsellaria que filtressin els missatges, com fem tothom. Una cosa és la llibertat d'expressió i l'altra és la "brutícia" i la "barroeria", el mal gust, l'insult, la desqualificació de persones, EMPARANT-SE EN L'ANONIMAT. Una cosa és publicar documents (totalment lícit) i l'altra és insultar greument persones ...Això enrareix molt l'ambient i crea un clima de convivència molt enrarit i hostil.
    I per acabar: Jo (com la resta de ciutadans)sóc lliure i independent per donar el meu suport a qui mereixi la meva confiança i "castigar" electoralment a qui m'hagi decebut totalment....I això ho faré ara i quan sigui necessari perquè el meu VOT, com el de la resta de ciutadanns, NO ESTÀ SEGRESTAT, NI CONDICIONAT, NI COMPRAT, ...JA N'HEM TINGUT PROU AMB 40 ANYS DE DICTADURA...Afortunadament ara cada 4 anys pots "aprovar" o "suspendre" la gestió dels qui governen. Els qui no ho han entès així, o és que NO HO VOLEN ENTENDRE PER INTERÈS PROPI, o són uns fanàtics, o són uns ignorants...Per ells deuen sobrar les eleccions, els partits que no són el seu, la gent que no pensa com ells, la gent que no els vota SEMPRE a ells, ---
    Un consell, els anònims, si no són constructius, o no aporten proves documentals, no els publicaria. Els insults, la brutícia, la calumnia, la publicaria sempre que anés signada. LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ TÉ UNS LÍMITS que alguns encara no han entès i per això se'ls ha de tutelar.
    Eva Sastre Mulet

    ResponElimina
  15. A tota Europa, a EEUU i a tots els països democràtics,ara manen uns ara manen els altres ...
    Deu ser que hi ha molts CHAQUETEROS???? En canvi a Cuba, Corea del Nord, Guinea Equatorial, Libia, República Popular de la Xina,...sempre mana el mateix "personatge" . DEU SER QUE ALLÍ NO HI HA CHAQUETEROS....jA, jA, jA,...
    EVA SASTRE

    ResponElimina
  16. En Servand si hi ha una pífia no ho va a reconèixer, tot i que el matin té massa supèrbia.
    No va voler reconèixer que l'aigua. Tenia els sulfats alts, va a reconèixer un error en la comptabilitat.
    Li passés la patata a CiU que menteixen que són el de sempre, l'honor la família ja ho coneixem.

    ResponElimina
  17. Jo em dic EVA SASTRE, i deixo accés lliure a la lectura de les meves cabòries, denúncies, desitjos, somnis, preocupacions i dèries a través del meu blog públic o dels comentaris que envio a diferents blogs. Em faig perfectament responsable de les meves opinions i, en cas que sigui necessari, les defensaré on calgui, que per això són meves i les faig públiques. Tots els comentaris que m'arriben signats per persones reconeixibles els publico, siguin crítics o laudatoris. El que em nego és a alimentar trolls, monstres informàtics que es permeten, per exemple, acusar-me de coses, sense atrevir-se a donar un nom cert, un rostre. Emparats per l'obscuritat de l'anonimat, troben plaer en donar llicències i perdonar vides... Potser, si es fessin presents tal i com toca, ja tindrien perduda la batalla dialèctica en deixar veure que són no res, fum, pressumpció, foc fatu.
    Tristos censuradors censurats que ni el nom mostreu... Tanta por teniu a què en saber qui sou us censurin, com cal, les persones honrades del partit que proveu de "defensar" de manera tan maldestra? Si el que us molesta és això mateix, que el vostre propi partit us desqualifiqui, aprengueu a obrar com a persones civilitzades, aprengueu a rebatre l’oponent amb arguments, documents i proves.
    I valents com sou, no cal que us amagueu amb pseudònims i anònims per opinar. Quin serà l'interés cert que amaguen les vostres paraules si els vostres fets són tan deplorables?
    Eva Sastre Mulet

    ResponElimina
  18. Sres. de CIU que escribís en este bloc ,bajo seudónimos, si no quereís que se escriban las opiniones como anónimos empezar por vosotros mismos con el ejemplo , por cierto no acertaís una, en la identidad del que suscribe,al que le colgaís escritos que no ha realizado.PS.no estaís un poco pesaditos con el tema del trabajo?QUIEN SIEMBRA VIENTOS RECOJE TEMPESTADES.

    ResponElimina
  19. Soy el de los comics, que sepas que justamente trabajo en eso. Soy dibujante.
    Por lo que leo tu beves ser un intentoo de Rapel.

    ResponElimina
  20. Això amics o coneguts o només persones.
    Això és un bloc on es pot opinar, sense faltar al respecte de ningú ni insultar.
    Si és anònim és perquè potser, no dirien realment el que es pensa.
    Si fos amb nom i cognoms, no diria el mateix per això no ha de faltar i insultar.
    Si algú creu alguna cosa d'algun anònim, és lliure de pensar el que vulgui.
    El que si puc és escriure, el que em dóna la gana. Amb regles ja sóc grandet, el que m'agradaria a aquests que no aporten res, sobre els escrits del bloc si els falta alguna cosa, o tenen preocupació per alguna cosa de Mediona.
    Hauríem de ser una mica dialogants,
    Aprofitem ja que sembla que hi ha molta gent, i fem una Mediona millor.

    ResponElimina
  21. 24 de novembre de 2010 18:24

    JeJEJEJEJEJE
    ayayayaya

    ResponElimina
  22. resulta que han desaparegut els documents referents als comptes 120, 121 i 150, precisament aquells que diuen ÒRGANS DE GOVERN

    supongo que os lo an dicho por escrito esto,podriais colgar el escrito o es que solo a sido de palabra ,solo estoy pidiendo pruebas

    ResponElimina
  23. És per això que diem que la comptabilitat de l’Ajuntament de Mediona reflecteix unes retribucions de 168.000 € per als regidors. I si estan tant convençuts que no és així, almenys que diguin que el comptable o qui sigui ha comès un error!!!

    ResponElimina
  24. Si quieres pruebas ve al Ayuntamiento y pide ver la documentación. Es pública.

    ResponElimina
  25. puedo entender que no habeis reclamado por escrito ,sino ya estaria colgado

    de todas maneras gracias por la informacion puede que vaya a mirarlo

    ResponElimina
  26. Males cares i hostilitat latent? De quí?
    Si jo fos treballador/ora de l'ajuntament no faria mala cara a qui podria manar algún dia, però si sabés que els que volen manar són uns impresentables que poden posar el meu lloc de treball en perill, de ben segur que no els miraria a la cara.

    ResponElimina
  27. Resposta 24 de novembre de 2010 18:24

    Se't veu de lluny, encara que vulguis passar per un altre.
    Per que no fas comentaris que aportin alguna cosa, i no faltar al respecte.

    ResponElimina
  28. Qui es que diu que té els planols de la casa aquesta que s'empetolla en servand ?? jajaja m'encaten aquests escrits de caire intimiste.
    Que algú li digui a al consell comarcal els seus coleguis li van recomanar deixar ho per follonero ... cosa que no em costa gaire de creure per altra banda.

    ResponElimina
  29. El regidor de CIU,creo que de San Elias ,ese hombre grueso va alardeando de que cuando gobiernen echará a casi todo el personal administrativo del Ayuntamiento empezando por la secretaria,para colocar a conocidos.

    ResponElimina
  30. Me han comentado que los de CIU Mediona quieren dar este año la campanada en Mediona y van ha realizar un pesebre viviente,están buscando personal que les falta, de momento ya tienen el burro, la vaca "el Cahors" "el Ollé " y el cagané "el banquero",los camellos no hacen falta corren de cuenta del cagané.

    ResponElimina
  31. Hay muchos en Sant Elias que conocemos a Luis y por fortuna sabemos cual es su manera de ser.... eso que dices es totalmente falso él siempre ha sido de los que comprendia que la gente del ayuntamiento estaban muy sometidos a los gritos de servand y los que votamos a servand años atras sabemos que sus gritos son muy conocidos .

    Animo luis que en sant elias te apoyamos.

    ResponElimina
  32. Yo soy de Sant Elies y no lo apoyo como politico, como persona me da igual.

    ResponElimina
  33. Que preguntin a la cunyada del Servand, perquè se'n va anar de l'ajuntament, no ho aguantava.
    Per al que munta el pessebre, s'oblida la figura més important, la que regula la circulació dels camells.
    El altre gros que treballa a la carretera, el futur policia local. jejejeje

    ResponElimina
  34. 2010
    Pensaments
    General — Servand Casas Mateo @ 13:23
    Avui he descobert que no sóc amo de la meva vida, ni visc la meva realitat, ni sóc propietari del que tinc.

    He descobert que no sóc amo dels meus pensament i ni tant sol dels meus fets.

    M’he aixecat amb aquesta idea, sorgida de la conversa que vaig tenir amb un grup de medionencs/ques. M’explico.

    Des de que he descobert que les meves propietats són les que diuen i no les reals, quedo lluny de ser propietari del meu patrimoni, fins i tot expliquen, “de bona tinta”, que coneixen qui m’ha fet el “palau” que em faig al meu poble d’origen, qui m’ho paga i els plànols, “que els hem vist”!!!

    He estat en manifestacions inexistents de les que hi ha fotos i vídeos.

    He descobert que he posat denúncies a l’anterior alcalde per temes de menys de 3000 €.

    També he descobert la manera de robar (perdó, apropiar-me de diners de l’Ajuntament) deixant-ho per escrit i que no m’ho puguin reclamar. Curiosament això significa comptar amb la complicitat de la secretaria, el tresorer, els regidors i HISENDA que coneix millor que jo els meus ingressos donat que em fa l’esborrany de la declaració i encerta.

    He descobert que hi ha una manera impossible de governar un ajuntament donat que fan possible mil i una pràctica impossible en un poble com el nostre.

    He descobert que em fan fora de les feines on, en realitat, em demanen per quedar-me i, fins i tot, del Consell Comarcal!

    Puc posar mil exemples més de la meva altra “realitat” però no paga la pena donat que es tracta d’una reflexió.

    En definitiva he descobert que visc en un món que em marquen els altres, que el que tinc, faig, penso, visc i sento no és real si els altres decideixen que la realitat és una altra, i ho decideixen “de bona tinta”, “ho poden demostrar”, “he sentit”, “puc assegurar-te”…

    El pitjor de tot és que la realitat és la que és i els palaus s’esfumen, els diners no arriben i hisenda em cobra exactament el que toca.

    He ofert molts diners a canvi d’una prova tangible de les meves “altres realitats” i no volen cobrar-los persones que tot el dia estan reclamant subvencions per a la seva agrupació.

    He ofert en propietat el que tinc a la realitat i tot el que em trobin a “l’altra realitat” i els savis, els que ho saben de bona tinta, els que han vist els planells, segueixen vivint de lloguer o en una caseta petita!

    Però, per acabar de completar-ho, HE DE DONAR EXPLICACIONS CREIBLES* DEL QUE ELS ALTRES IMAGINEN!

    * CREIBLES: explicacions que donin la raó de tot el que t’acusen o imaginen. Qualsevol altre paraula, document, explicació és insuficient i mentida.

    ResponElimina
  35. be nois potser ja és hora que algú digui que ja n'hi ha prou de tot això, això ja no és ni un bloc ni res per l'estil; una cosa és informar de tot el que passa a nivell polític vist des de la perspectiva d'un grup de l'oposició i l'altre tota la sèrie de comentaris que demostren la poca credabilitat,.. i mentres els administradors blog, continueu tolerant comentaris insultants, despectius tant dels PSC com de CIU, esteu perdent la majoria dels pocs votants que ara mateix intenteu recuperar.
    Jo pregunto, que té a veure aqui el pessebre vivent? o que hi té a veure aquí la cunyada del Servand?
    Potser que comenceu a filtrat tots els comentaris. potser el Servand en el seu bloc, el fet de filtar certs comentaris, evita donar la mala imatge que vosaltres ara mateix esteu donant.


    Moltes gràcies

    Roser

    ResponElimina
  36. Gràcies, Roser, pel seny i l'ètica personal que demostres. Soc del teu mateix parer. Després ens queixarem pel fet que la gent no va a votar, que hi ha una abstenció mai vista. I què esperaveu?
    Repeteixo una cosa és la llibertat d'expressió i l'altra la barroeria, la infàmia, la calumnia,....
    Cadascú dirigeix el seu bloc com li sembla, però " qui sembra cards cull espines"

    ResponElimina
  37. possar ara un filtre potser no sera tan bona idea i s'els pot girar en contra, estic una mica d'acord amb el que vosaltres dieu ... potser hauria de ser la proxima enquesta i que els votants del blog decideixin si es possa filtre o no.

    SGG.

    ResponElimina
  38. Poseu un filtre per aquels comentaris barroers que no tenen res a veure amb les capçaleres.

    ResponElimina
  39. La gent no sap ser responsable, tant d'un color com d'un altre, espero que aquests últims comentaris i el meu, als administradors del bloc posin un filtre.
    I prego que tots som grans, perquè els insults i els comentaris, que no tenen de veure amb les publicacions no els publiquin.
    Per que no som constructius, i posem projectes, idees i solucions ales faltes que hi ha al municipi. Gràcies.

    ResponElimina
  40. Crec que als autors del bloc ja els hi va bé, de tant en quan diuen un petit sermó per complir i ja està. no sé.... pot ser son ells mateixos qui escriuen? es que si no no ho entenc.

    ResponElimina