dilluns, 22 de novembre del 2010

AL FINAL, LA MATEIXA HISTÒRIA DE SEMPRE

Benvolguts lectors,

Arribem una vegada més al punt de sempre, on després de que el grup de CIU publiqui documentació que demostra les seves afirmacions, surt en Servand acusant-nos de mentiders i de manipuladors. 

La realitat és molt simple, i tots la coneixem, en aquest municipi algunes persones analitzaran la documentació d’uns i altres i en treuran conclusions objectives, i altres defensaran fins a la sacietat una postura simplement perquè l’ha dit un partit o l’altre. I això és un error, no ens cansarem de repetir-ho…  

En referència a la contestació d’en Servand i el certificat de la Sra. Secretària Olivia Ortiz direm el següent:

1. No ens mereix cap credibilitat el certificat d’una secretària-interventora  que ens ha demostrat reiterament la seva manca d’imparcialitat, una persona que exerceix el seu ofici sota la pressió constant del Sr.  Servand ( encara que això no és excusa), una persona que cobra més del doble del que fixa el seu conveni a voluntat de l’actual alcalde. I no ho diem per aquest cas concret, ja fa uns quants dies que ens coneixem… O no és cert que li hem hagut de cridar l’atenció en reiterades ocasions per escriure el que li ha donat la gana en les actes dels plens municipals? Curiosament sempre en contra dels interessos de CIU. O no és cert que li hem hagut de recordar en diverses ocasions que ella treballa per l’Ajuntament de Mediona i no pel PSC de Mediona? O fixeu-vos com s’ha afanyat en expedir aquest certificat quan triga setmanes en respondre les nostres peticions o registres d’entrada. 

2. Han donat totes les explicacions possibles per excusar aquestes retribucions, excepte la única que havien de donar: Per què als llibres de comptes apareixen aquests comptes comptables sota el títol… 

ÒRGANS DE GOVERN – RETRIBUCIONS BÀSIQUES: 32.384,04 €
ÒRGANS DE GOVERN – RETRIBUCIONS COMPLEMENTÀRIES: 72.658,33 €
ÒRGANS DE GOVERN – PRODUCTIVITAT: 12.493,32 €
ÒRGANS DE GOVERN – DIETES CÀRRECS ELECTES: 50.446,72 €

I ara faren una pregunta que potser alguns dels que ens diuen que mentim ens podran respondre: Qui és l’òrgan de govern a l’Ajuntament de Mediona? Mentre no ens demostrin el contrari és el grup del PSC de Mediona format per 7 regidors i 1 alcalde. 

Una altra pregunta: Aquí diu ÒRGANS DE GOVERN o personal funcionari?

Una altra: És cert o no és cert que la comptabilitat de l’Ajuntament de Mediona reflecteix que l’equip de govern va percebre remuneracions durant l’any 2008 per import de 167.984,21 €? Per què no ens van permetre fotocopiar els llibres de comptes per ordre expressa d’en Servand?

La última: Què diria qualsevol de vosaltres si us mostressin aquests papers sense saber d’on son? Creiem que TOTHOM diria que són retribucions d’un equip directiu.

3. Quants diners es gasten en aquest ajuntament en personal? Si hi ha una partida titulada PERSONAL LABORAL que ascendeix a 500.000 €, ens vol fer creure que n’hi ha una altra de 105.000 € per als sous dels funcionaris? Quantes persones treballen a l’Ajuntament de Mediona per tenir unes despeses de personal de 605.000 € més 211.000 € de despeses socials?

4. Quan vam publicar les fotografies dels llibres de comptes en Servand va córrer per aclarir que tot el que havien cobrat estava justificat amb factures, rebuts… que havien passat pel ple. Algú va llegir que digués que quina animalada era això dels 168.000 €, o que ells només percebien retribucions del compte comptable 230 corresponent a Dietes, o que els comptes 120 i 121 corresponien a sous de funcionaris? Doncs una setmana després se n’adona d’aquest petit detall… això sí després de la pallassada del 3, 2, 1 com si la qüestió no fos prou seriosa.

5. Dies enrere vam rebre el comentari de la Sra. esposa d’un regidor de l’equip de govern dient-nos de tot menys guapos, amb un llenguatge molt barruer, afirmant que el seu marit tan sols cobrava 450 € de l’Ajuntament, i  que no tots els regidors de l’equip de govern eren iguals. Hem d’entendre que ella mateixa reconeixia que a l’equip de govern n’hi ha alguns que no son aigua clara…

5.  Avuí la brigada municipal ha repartit de pressa i corrents els aclariments d’en Servand. Aquesta és feina de la brigada? La data d’expedició del certificat és de Divendres passat, que no podien anar Dissabte tots els regidors a repartir la documentació com fan els nostres? Després algú s’extranyarà si afirmem que l’Ajuntament de Mediona paga les despeses de partit del PSC? Demà anirem a l’Ajuntament amb aquest escrit aveure si la brigada ens el reparteix… de fet, per ser més justos, farem que ens imprimeixin totes les copies i que ens ho grapin.

Tornem a penjar les fotografies dels llibres de comptes per tal de refrescar la memòria dels més desmemoriats.

Grup Municipal de CDC Mediona








9 comentaris:

  1. Aixi doncs, demà rebre aquest escrit a casa repartit per la brigada i grapadet?.

    ResponElimina
  2. Jo no hi contaria gaire, seria utilitzar els recursos municipals fraudulentament.

    ResponElimina
  3. Pobrectos ellos, la secretara no los quiere, el servand es malo y los maltrata, CUANTO VICTIMISMO
    SRES menos lamentaciones y mas proposiciones!!!
    No me extraña que no os dejen fotocopiar, colgas todo lo que os cae en mano, sin mirar, supongo que lo proxmo sera una nomina de la secretaria, ya puestos.

    ResponElimina
  4. Mes transparencia a la gestio dels ajuntaments JA!!!

    ResponElimina
  5. per aquest anónim:

    SRES menos lamentaciones y mas proposiciones!!!

    El primer que as de fer es llegir aquest bloc i trobars propostes.

    Crec que aturar el malbaratament, en si, ja es una proposta.

    NO HAY MAS CIEGO QUE EL QUE NO QUERE VER(O LEER).

    ResponElimina
  6. La secretaria es un funcionario publico te suena.
    El montilla gana 167.000€ por que lo sabes,habla o escribe con fundamento.

    ResponElimina
  7. Y que que sea un funcionario ?? ese es el problema de este país que hay mas funcionarios que empresa privada que es la que levanta el país , los funcionarios son la lacra más grande que tenemos no generan riqueza y dan un servicio pesimo a la sociedad. Habra casos excepcionales como el maestro servand que es un gran funcionario pero la gran mayoría deberían volverse a sacar las oposiciones... Carnet por puntos a los funcionarios !!!

    ResponElimina
  8. Toma, toma, toma. Tinc curiositat per llegir la resposta, perquè aquest episodi és un cliffhanger.

    Santiago

    ResponElimina