diumenge, 7 de novembre del 2010

JOAN RAVENTÓS A MEDIONA: 17 DE NOVEMBRE


Benvolguts lectors, simpatitzants, votants, amics:

Com veieu hem organitzat un sopar per al proper Dimecres 17 de Novembre a les 21:00 h, al restaurant Cal Maristany de La Font del Fosc. El nostre convidat estrella, apart de tots vosaltres, serà en Joan Raventós, diputat de CIU per l'Alt Penedès al Parlament de Catalunya, gran coneixedor de la nostra comarca i del nostre municipi ( ell és de Sant Martí Sarroca), i bon amic del nostre grup municipal.
No menys important serà la presència d'en Francesc Olivella, alcalde de Les Cabanyes, reponsable de política municipal de CDC a l'Alt Penedès i bon amic i col·laborador del grup municipal de CDC Mediona.
Finalment, contarem també amb la presència d'en Jordi Moltó, alcalde de Sallent i president de CDC de la Catalunya Central. Ens vindrà molt be la seva presència perquè de ben segur que els municipis de la Catalunya Central tenen característiques, problemàtiques i visicituts similars a les nostres.

Contem amb tots vosaltres per fer un sopar interessant, divertit, constructiu i multitudinari. Tindrem la oportunitat de parlar sobre allò que ens preocupa del nostre municipi, proposar allò que considereu que ens pot ajudar a tirar endavant, compartir experiencies i conèixer de més a prop a aquells que ens representen tant a nivell municipal com a nivell autonòmic.

Amés, no cal dir que els amics de Cal Maristany ens han preparat un menú per llepar-se els dits.

Per apuntar-vos ho podeu fer per telèfon, per email a cdcmediona@gmail.com o a Cal Maristany abans del 14 de Novembre.

ENS VEIEM EL PROPER DIMECRES 17 A LES 21:00 H!!!!!

Grup municipal de CDC Mediona

45 comentaris:

  1. JUAAAAS!!!! que l´acalde porta al Maragall i la Tura.

    Doncs nosatres tambe portarem al reventos.

    Politica de crios!!!!

    ResponElimina
  2. no, s'en diu precampanya ... es moment de sentir tonteries, com les teves.

    ResponElimina
  3. I dic jo, no serà al revés, que si els de CIU porten al Reventós doncs el Servand més, ell en porta dos i dels grossos!!! Si no m'equivoco vaig veure el cartell de CIU Dimecres o Dijous de la setmana passada penjat al super, així que dubto que sigui el que diu el primer anonim.
    Ames, en Joan Raventós és diputat de CIU pel Penedès i coneix molt be Mediona, cosa que la Tura no sé si sap ben be on estem en el mapa.

    ResponElimina
  4. Jo tinc un dubte.... a les arrossades del correllengua nomes mengem arros i ja paguem gairebe sis euros .... com pot ser aquest preu ?? a la font del bosc per l'11 de setembre es paga mes ... em costa d'entendre.

    ResponElimina
  5. Si, pero vosaltres els de CIU, ja podeu pagar els 20 euros.Uns van de restaurant, i els altres de sopar popular (dretes i esquerres), quans sereu per aquest preu?, faig una jugesca:

    Al dinar de PSC 100.

    Al sopar de CIU 15.

    ResponElimina
  6. A L'HOME DE LES JUGUESQUES : JAJAJA , MIRA D'ESCRIURE AMB TICS DIFERENTS QUE S'ET VEU EL LLAUTO

    ResponElimina
  7. Al de les juguesques:

    Que et semblaria de fer un test d'inteligancia?.

    ResponElimina
  8. No he vist poble on molesti tant que hi haguin diferents partits .... com a ciutada estic encantat que tinguem diferents opcions ... no crec que els socilistes s'haguin de possar així com es possen tant al blog dels de convergencia, es veritat que ho tenen bastant negre el 18 pero tampoc no cal possar se com es possen ... Alacalde de Mediona , això no ho arreclara la tura venint un dia .

    ResponElimina
  9. Los de CIU nunca se meten con los actos y patochadas que organiza el PSC de Mediona, ni siquiera cuando hacen venir a no se quien para inaugurar unos labavos. Por que no os aplicais el cuento?, que sois como el perro del hortelano, que ni come ni deja comer.

    ResponElimina
  10. Li traieu punta a tot, crec que tots esteu nerviosos per les properes eleccions.
    Com que són dies diferents, anar als dos esdeveniments, fins podeu comparar les diferents promeses i desqualificacions.

    ResponElimina
  11. Cada día estoy más perplejo con CIU de Mediona,resulta que el PSC hace un acto con personas de mucho peso politico a precios populares y los de CIU traen a personas que casi ni se conocen a un acto de precio de estrellas, no entiendo cómo en esta crisis,y conociendo que dentro del grupo de CIU Medionahay jubilados y personas que no trabajan,se lo pueden permitir y qué ejemplo dan al Pueblo? A lo mejor los financia " el banquero " del grupo como inversión de futuro si entran al ayuntamiento a devolver con intereses de las arcas muncipales.

    ResponElimina
  12. Noi, em sembla que surts poc a sopar fora! Precio de estrellas? jajaja. Un menú que està la mar de be per 20 € dona mal exemple al poble? I que passa que els jubilats no surten a sopar fora o que? Hi ha jubilats que viuen millor que tu i que jo.

    ResponElimina
  13. El sopar del psc al fa gent del poble amb els seus propis recursos. Això ès fer poble!!!!
    La Tura ja havia vingut a Mediona, va innagurar la torre de vigilància instal·lada a la font del Bosc.
    Si bè a Mediona no ès perquè si. Mediona ès model per a tots els pobles de l'alt Penedès, estava en el oblib mès oscur i ara il·lumina a tots, fins i tot a la oposiciò que saben que ès un caramel mol llaminer.

    ResponElimina
  14. Ara Mediona és un model, l'alt penedes serà gràcies al PSC.
    Tenim la aigua amb sulfats molt alts. Això si no hi ha ¨ Cap problema ¨.
    El poliesportiu sense utilitzar, per que no està acabat.
    L'escola de sant Pera, en barracons i el carrer sense poder circular i si plou menys.
    Els carrers de les urbanitzacions, sense poder circular dels forats que hi ha.
    Els impostos es pugen 3 anys seguits l'últim no per eleccions.
    Però el millor és que la consellera Tura ve a visitar-nos, hipòcrites.

    ResponElimina
  15. Ja tenim una altra embolicada, amb alcalde.

    http://www.penedesdigital.cat/2010/11/11/mediona-congela-els-impostos-taxes-l%E2%80%99any-2011/

    Bona sort als de la font del bosc.

    ResponElimina
  16. Com que embolicada!!!, si treu el 10% d´aprofitament dins d´un acord, aixo voldra dir que els veins no tindran que pagarlo al ajuntament, ja que les finques matriu de la urbanitzacio li cedeixen al ajuntasment gratuitament.
    Ara per tu igual es millor que tots el veins abonin de la seva butxaca el 10% d´aprofitament que per llei es obligatori que rebi l´Ajuntament.
    O que tambe puji els impostos.
    O que puji els sous dels regidors.
    O millor... no tindre la llei de barris, que pel que donen igual no val la pena. jajaja

    Per cert a Catalunya Artur mas
    a Mediona Servand Cases

    ResponElimina
  17. Procediment:

    Sant Elies:

    Coloco el president o menbres de la junta de la associacio de veins al govern municipal, i zasssss!, urbanitzacio modelica i a pagar!.

    La font del bosc:

    Coloco el president dins del govern municipal i ¿?¿?, cap on ens porta aquest aprofitament del 10%....uiiiii...uiiiii...que s'ens poden atragantar els torrons!!!.

    ResponElimina
  18. per que no demaneu la segregació?, a Sant Joan estariem més tranquils!.

    http://www.terra.es/personal6/santantonidemar/canonj.htm

    ResponElimina
  19. Bé gent de la font del bosc ja veieu com les gasten oi ? Vosaltres no sou mediona , potser si que us caldria anar a algun dels dos dinars / sopars i reclamar el que es de dret... que us facin cas els representants per que alhora de pagar impostos no diuen " ui no!! diners dels de la font del bosc quin fastic ! "

    ResponElimina
  20. Es molt fort veure com els socialistes fan servir el recurs del blog de ciu per expressar les seves diguem ne "opinions"... bastant curios .

    ResponElimina
  21. MEDIONENC-FONT DEL BOSC!11 de novembre del 2010, a les 21:42

    Jo soc de la font del bosc i tinc clar on he d'anar... per l'importancia que ens donen a sant Joan...., per cert no va ser en Ciscu?,(ALCADE SOCIALISTA), que va dir que la font del bosc no es mediona?, i a causa d'aixó els "ciutadans de la font del bosc/sant elies" no van anar a comprar durant un temps a Sant Joan per sentirse ofesos en el seu dret de sentir-se Medionencs?....

    ResponElimina
  22. Nomes heu de veure un detall molt simple: on es fara el sopar de CIU? A la Font del Bosc.
    Qui ha defensat sempre que La Font del Bosc ja esta legalitzada? Els del CIU.
    Qui s'ha oposat sempre al projecte d'urbanitzacio que vol fer el Servand a Sant Elies? Els de CIU.
    Qui mira per les urbanitzacions? La duda ofende...

    ResponElimina
  23. Nomès he de veure qui s'implica en la politica EL POBLE, la gent simple i sencilla, que veu mès lluny de les mentires, qui ha viscut molts anys sota un govern oscur. La font del bosc serà legal encara que CIU no volgui. Mediona que som tots tindrà el que heu amagat durant tans anys.

    ResponElimina
  24. Home.... jo no he vist enlloc que CIU no vulgui cumplir la legalitat, ans al contrari crec que el que volen es descobrir la llei i no saltarsela a la torera.

    ResponElimina
  25. No veig diferencia entre els post socialistes i l'escriptura de la Pitonissa LOLA

    "Ja Veureu !!! Son Dolents !!! El Passat oscur !! UUUUUHHHHHH...gato negro,ojo de salamandra "

    Posseu li veu fantasmagorica i riureu una estona ..

    Ahh i que quedi clar una urbanitzacio que es legal ... sera legal ho vulgui ciu o no ho vulgui ... ALA APLASTEMOS LA LOGICA !!!

    S.

    ResponElimina
  26. por lo que veo todos saben mucho pues haber si me contestan lo siguiente cuanto valdria la contrubucion en sant quinti de mediona una vivienda valorada en 100.000€
    yo se que en MEDIONA VALDRIA 750 Y EN SANT QUINTI DE MEDIONA

    ResponElimina
  27. un coche de 12 a 15,99CV EN MEDIONA VALE 100,72 Y EN SANT QUINTI DE MEDIONA CUANTO VALDRIA EL MISMO COCHE me an dicho que por internet si pones organismo de gestio tributaria puedes saber lo que paga cada municipio si alguien lo sabe buscar me podria decir cuanto pagaria en el municipio de sant quinti

    ResponElimina
  28. vaya por lo que veo nadie sabe el precio que pagaria en sant quintin de mediona ,esperare unas horas mas sino tendre que buscarlos por mi cuenta

    ResponElimina
  29. vaya sabeis ya lo he encontrado los precios de la contribución en sant quinti de mediona se pagaria 990€ tampoco es tanto en mediona pago 750€
    240€ mas al año por casa de valor de 100.000€

    y los coches como que los tengo todos los pongo asi se puede mirar cuando tengas tiempo en mi caso serian 30€ mas al año

    Población: SANT QUINTÍ DE MEDIONA
    Tarifas I.V.T.M.
    Tipo de vehículo €
    A1 Turismes de menys de 8 CV 22,97
    A2 Turismes de 8 fins a 11,99 CV 62,03
    A3 Turismes de 12 fins a 15,99 CV 130,93
    A4 Turismes de 16 fins a 19,99 CV 178,32
    A5 Turismes de 20 CV en endavant 222,88
    B1 Autobusos de menys de 21 places 143,27
    B2 Autobusos de 21 a 50 places 204,06
    B3 Autobusos de més de 50 places 255,07
    C1 Camions de menys de 1.000 kg de càrrega 72,72
    C2 Camions de 1.000 a 2.999 kg de càrrega 143,27
    C3 Camions de més de 2.999 a 9.999 kg 204,06
    C4 Camions de més de 9.999 Kg de càrrega 255,07
    D1 Tractors de menys de 16 CV 27,03
    D2 Tractors de 16 a 25 CV 42,48
    D3 Tractors de més de 25 CV 127,45
    E1 Remolcs i semirremolcs < 1.000 i >750 kg 27,03
    E2 Remolcs i semirremolcs de 1000 a 2999 kg 42,48
    E3 Remolcs i semirremolcs > 2.999 kg 127,45
    F1 Ciclomotors 8,62
    F2 Motocicletes fins a 125 cc 8,35
    F3 Motocicletes de més de 125 fins a 250 cc 14,31
    F4 Motocicletes de més de 250 fins a 500 cc 28,63
    F5 Motocicletes de més de 500 fins a 1000cc 57,25
    F6 Motocicletes de més de 1.000 cc 114,49
    Población: MEDIONA
    Tarifas I.V.T.M.
    Tipo de vehículo €
    A1 Turismes de menys de 8 CV 17,66
    A2 Turismes de 8 fins a 11,99 CV 47,71
    A3 Turismes de 12 fins a 15,99 CV 100,72
    A4 Turismes de 16 fins a 19,99 CV 125,45
    A5 Turismes de 20 CV en endavant 156,80
    B1 Autobusos de menys de 21 places 116,62
    B2 Autobusos de 21 a 50 places 166,10
    B3 Autobusos de més de 50 places 207,62
    C1 Camions de menys de 1.000 kg de càrrega 59,19
    C2 Camions de 1.000 a 2.999 kg de càrrega 116,62
    C3 Camions de més de 2.999 a 9.999 kg 166,10
    C4 Camions de més de 9.999 Kg de càrrega 207,62
    D1 Tractors de menys de 16 CV 24,74
    D2 Tractors de 16 a 25 CV 38,88
    D3 Tractors de més de 25 CV 116,62
    E1 Remolcs i semirremolcs < 1.000 i >750 kg 24,74
    E2 Remolcs i semirremolcs de 1000 a 2999 kg 38,88
    E3 Remolcs i semirremolcs > 2.999 kg 116,62
    F1 Ciclomotors 6,19
    F2 Motocicletes fins a 125 cc 6,19
    F3 Motocicletes de més de 125 fins a 250 cc 10,60
    F4 Motocicletes de més de 250 fins a 500 cc 21,21
    F5 Motocicletes de més de 500 fins a 1000cc 42,41
    F6 Motocicletes de més de 1.000 cc 84,81

    ResponElimina
  30. Jajajaja mira el alcalde como escribe en el blog que nunca lee... hay que ver con estos sociatas que no te puedes fiar nunca de ellos ,lo que te dicen siempre se aleja de la realidad , almenos de la realidad humana

    ResponElimina
  31. Yo creo que solo informo de impuestos de dos municipios y me deciis que soy el alcalde no lo entiendo ,bueno asi se encuentran todos
    ·
    · Organisme de Gestió Tributària
    ·
    Seleccione el municipio donde paga sus tributos, para: consultar, realizar trámites o efectuar pagos
    Seleccione el municipio por ejemplo mediona


    Impuesto sobre Bienes Inmuebles poneis ordenanzas fiscales
    Y salen todos

    ResponElimina
  32. No pierdas el tiempo, en este BLOC solo interesa desacreditar al Alcalde y al pueblo de SANT JUAN, las verdades poco importan sinó estan de su lado.

    ResponElimina
  33. Porquè no quiere CIU reclamar el 10 por ciento de la Font del Bosc ? a lo mejor ja lo cobraron y se lo quedaron. Y si lo hizieron todo bién dónde està? O mejor aun porqué aceptaron una urbanizaciòn en precario?
    Porqué se oponen a arreglar lo que otros no supierón hacer?
    QUIERO SABER DONDE ESTÀN LAS CESIONES!!!!!!JA

    ResponElimina
  34. Lo único que estáis haciendo con estos comentarios, es que en el municipio se crea mal rollo.
    El respeto no esta reñido con la ideología política.
    No se trata de donde se paga más o menos, si no llevamos año tras año subiendo los impuestos y no el IPC, si no mas y ahora que vienen elecciones se congelan.
    Los impuestos los pagamos todos, los de sant elias, font del bosc, sant juan etc.
    Respondiendo a Ricardo, yo creo que no comprendes que estamos en crisis, o vas de sobrado. Si se lo quedaron, denuncia. Mas de 2.300 urbanizaciones están igual en Calaluya que estas. Repito ir con cuidado con lo que se escribe, que el respeto es muy bonito para todos, cada uno puede dar su comentario pero con educación, gracias

    ResponElimina
  35. No creo que haya faltado el respeto a nadie. La pregunta es muy sencilla porquè tiene que renunciar Mediona al 10 por ciento de las cesiones de la FONT DEL BOSC? El ayuntamiento actual las quiere recuperar es un bien de todos y para todos. Que problema hay, es que no lo entiendo, peró tengo oidos para escuchar y cuando no entiendo las cosas las pregunto. de verdad que no quiero ofender a nadie.

    ResponElimina
  36. VAMOS HA HACER UNA MANI PARA QUE SUBAN LOS IMPUESTOS!!!! TODOS A LA MANI!!!!

    ResponElimina
  37. http://blocs.xtec.cat/servand/files/2010/11/informe-ciu-poli.jpg miraz no tiene desperdicio esto d nos estan manipulando con la informacion que no presentan queremos documentos tal como son oficialmente no de boca

    ResponElimina
  38. Voleu més documents, si els de CiU han penjat més documents, en un any que en set el Servand.
    El document posa que aquesta pagat i acabat, per que s'inaugura cada mes durant sis, ia dos mesos de cap d'any hi ha publicitat de la revetlla. També es posaven cartells per fer activitats, i no estava acabat la qual cosa és il • legalitat.

    ResponElimina
  39. Els documents de CIU si que estàn manipulats. diuen que l'ajuntament deu diners del poli i ells saben que aquests diners no passen per les seves mans, van directament al contractiste quant demostri que ha fet la feina. Però es clar l'ajuntament és molt dolent i si vigila que les coses estiguin bèn fetes fa mal a CIU. Però el POBLE guanya. A PESAR DE.......

    ResponElimina
  40. Si contractessin només als del poble potser no tindrien tants problemes amb les finalitzacions d'obres... per que per coses petites si els fan servir ara per lo groç que es facin fotre ehh .

    ResponElimina
  41. Población: CAPELLADES
    Tarifas I.V.T.M.
    Tipo de vehículo €
    A1 Turismes de menys de 8 CV 25,07
    A2 Turismes de 8 fins a 11,99 CV 67,72
    A3 Turismes de 12 fins a 15,99 CV 142,95
    A4 Turismes de 16 fins a 19,99 CV 178,05
    A5 Turismes de 20 CV en endavant 222,55
    B1 Autobusos de menys de 21 places 165,51
    B2 Autobusos de 21 a 50 places 235,73
    B3 Autobusos de més de 50 places 294,67
    C1 Camions de menys de 1.000 kg de càrrega 84,02
    C2 Camions de 1.000 a 2.999 kg de càrrega 165,51
    C3 Camions de més de 2.999 a 9.999 kg 235,73
    C4 Camions de més de 9.999 Kg de càrrega 294,67
    D1 Tractors de menys de 16 CV 35,11
    D2 Tractors de 16 a 25 CV 55,18
    D3 Tractors de més de 25 CV 165,51
    E1 Remolcs i semirremolcs < 1.000 i >750 kg 35,11
    E2 Remolcs i semirremolcs de 1000 a 2999 kg 55,18
    E3 Remolcs i semirremolcs > 2.999 kg 165,51
    F1 Ciclomotors 8,78
    F2 Motocicletes fins a 125 cc 8,78
    F3 Motocicletes de més de 125 fins a 250 cc 15,05
    F4 Motocicletes de més de 250 fins a 500 cc 30,10
    F5 Motocicletes de més de 500 fins a 1000cc 60,18
    F6 Motocicletes de més de 1.000 cc 120,38
    Población: LA LLACUNA
    Tarifas I.V.T.M.
    Tipo de vehículo €
    A1 Turismes de menys de 8 CV 23,35
    A2 Turismes de 8 fins a 11,99 CV 63,05
    A3 Turismes de 12 fins a 15,99 CV 133,09
    A4 Turismes de 16 fins a 19,99 CV 165,78
    A5 Turismes de 20 CV en endavant 207,20
    B1 Autobusos de menys de 21 places 154,10
    B2 Autobusos de 21 a 50 places 219,48
    B3 Autobusos de més de 50 places 274,35
    C1 Camions de menys de 1.000 kg de càrrega 78,21
    C2 Camions de 1.000 a 2.999 kg de càrrega 154,10
    C3 Camions de més de 2.999 a 9.999 kg 219,48
    C4 Camions de més de 9.999 Kg de càrrega 274,35
    D1 Tractors de menys de 16 CV 32,69
    D2 Tractors de 16 a 25 CV 51,37
    D3 Tractors de més de 25 CV 154,10
    E1 Remolcs i semirremolcs < 1.000 i >750 kg 32,69
    E2 Remolcs i semirremolcs de 1000 a 2999 kg 51,37
    E3 Remolcs i semirremolcs > 2.999 kg 154,10
    F1 Ciclomotors 8,18
    F2 Motocicletes fins a 125 cc 8,18
    F3 Motocicletes de més de 125 fins a 250 cc 14,00
    F4 Motocicletes de més de 250 fins a 500 cc 28,02
    F5 Motocicletes de més de 500 fins a 1000cc 56,03
    F6 Motocicletes de més de 1.000 cc 112,07

    ResponElimina
  42. Solo la verdad
    Vamos por la basura mediona pago 112€ año de casa
    Si tuviera un bar pagaria 300€
    En capellades pagaria 50€ mas por año de casa y 157€ de mas por tener bar
    En la llacuna pagaria 3€ mas por casa y 104€ mas por tener bar
    En sant quinti de mediona pagaria 6€ mas por casa y 127€ mas por tener bar
    La realidad es que MEDIONA ES BASTANTE MAS BARATA EN TODO
    SEGÚN LOS DATOS QUE SON REALES NO SON CIENCIA FICCIÓN
    Población: LA LLACUNA
    Tarifas TASA DE RECOGIDA DE BASURAS
    Texto Importe
    Habitatges Per cada habitatge S'entén per habitatge el que es destina a domicili particular de caràcter familiar 115,50
    Residus comercials
    Epígraf primer. Despatxos professionals Per cada despatx professional 115,50
    Epígraf segon. Allotjaments A) Hotels,motels,hotels-apartaments de cinc i quatre estrelles 644,00
    B) Hotels,motels,hotels-apartaments de tres i dues estrelles 538,50
    C) Hotels,motels,hotels-apartaments i hostals d'una estrella 538,50
    D) Pensions i cases d'hostes,centres hospitalaris,col·legis i altres centres de naturalesa anàloga,per cada 20 places o fracció 538,50
    Epígraf tercer.Establiments d'alimentació A) Supermercats,economats i cooperatives 115,50
    B) Magatzems a l'engròs de fruites,verdures i hortalisses 115,50
    C) Peixateries,carnisseries i semblants 115,50
    D) Perruqueries, petit comerç i semblants 66,30
    Epìgraf quart.Establiments de restauració A) Restaurants 300,00
    B)Cafeteries,bars 300,00
    Epígraf cinquè. Establiments d'espectacles
    A) Cinemes i teatres
    B) Sales de festes, discoteques, bingo
    Epígraf sisè. Altres locals industrials, mercantils o de serveis
    A) Centres oficials
    B) Oficines bancàries 115,50
    C) Grans magatzems
    D) Altres locals no expressament tarifats 300,00

    SANT QUINTI DE MEDIONA

    CAPELLADES
    Tarifas TASA DE RECOGIDA DE BASURAS
    Texto Importe
    Recollida d'escombraries domiciliàries anual 162,53
    Exempts brosses jubilats(quan la suma de la unitat familiar no superi el salari interprofessional)
    Recollida d'escombraries bars, cafeteries i similars 353,38
    Recollida d'escombraries hotels, fondes, bars, restaurants 530,91
    Recollida d'escombraries industrials (0,62 € per treballador/any) 183,72
    Recollida d'escombraries locals comercials 176,64
    Recollida d'escombraries garatges 88,32

    MEDIONA

    Per cada habitatge S’entén per habitatge el que es destina a domicili particular de caràcter familiar 112 Euros.
    A) Restaurants 403 Euros.
    B) Cafeteries, bars 196 Euros.
    Epígraf quart. Altres locals
    A) Centres oficials 290 Euros
    B) Altres locals no expressament tarifats 196 Euros
    Epígraf cinquè. Indústries
    A) Indústries de 1 a 5 treballadors 196 Euros
    B) Indústries de 6 a 49 treballadors 403 Euros
    C) Indústries de 50 treballadors o més 694 Euros
    SEÑORES DE CIU a mi me da igual lo que digáis pero esos son datos reales
    Me ha sabido muy mal que lo aya que haber puesto yo estoy seguro que vosotros lo sabíais pero como era mas caro no lo habéis puesto ,de todas maneras gracias por dejarme ponerlo pero pensar que la verdad aunque no sea de vuestro agrado es mejor decirla siempre sino vas mal
    Y por favor no me digáis que soy el alcalde
    Respetare a todo sea del partido que sea pero la verdad nunca se tiene que ocultar
    Otra realidad es que la llacuna ,san quinti y capellades creo que manda ciu supongo que si cobran mas es que necesitan mas el dinero creo yo

    ResponElimina
  43. Alguien esta hablando que los impuestos, son mas baratos, o mas caros en Mediona.
    No te enteras es mas sencillo, que no se sube los impuestos y las tasas lo que uno quiera.
    Como mucho el IPC, pero ahora se da la noticia que se congelan, en el 2.011 años de las elecciones municipales.
    Que si que son mas baratos, con las poblaciones que dices, pero compáralo con la Torre de Claramunt.
    Ciu manda en esas poblaciones, pero el dinero es para el pueblo y hace mas de dos años que no suben los impuestos.

    ResponElimina
  44. Ostras he mirado la torre y mira
    El coche de 12 a 15,99cv costaria 43€ mas al año
    La basura de casas 9€ mas y el bar 46€ mas
    La contribución saldria con un valor de 100.000€ tendria que pagar 284€ mas al año
    Población: LA TORRE DE CLARAMUNT
    Tarifas TASA DE RECOGIDA DE BASURAS
    Texto Importe
    Epígraf primer.Habitatges Per cada habitatge. S'entén per habitatge el que es destina a domicili particular de caràcter familiar. 121,00
    Epígraf primer. Despatxos professionals Per cada despatx professional 242,00
    Epígraf segon. Allotjaments Hotels,motels,hotels-apartaments,pensions, col·legis,etc. S'entén per allotjament aquells locals de convivència col·lectiva no familiar sempre que excedeixin de 10 places 242,00
    Epígraf tercer.Establiments d'alimentació A) Supermercats,economats i cooperatives.Magatzems a l'engròs de fruites,verdures i hortalisses peixateries,carnisseries i semblants de sup.inferior a 100m2 242,00
    B) Supermercats, economats i cooperatives. Magatzems a l'engròs de fruites, verdures i hostalisses. Peixateries, carnisseries i semblants de superfície total o igual o superior als 100 m2 484,00
    Epígraf quart.Establiments de restauració Restaurants,cafeteries,bars i tavernes 242,00
    Epígraf cinquè.Establiment d'espectacles A)Cinemes i teatres 242,00
    B)Sales de festes,discoteques, bingo 484,00
    Epígraf sisè.Altres locals industrials, mercantils o de serveis A)Centres oficials, oficines bancàries i altres no tarifats de menys de 300 m2 242,00
    B)Grans magatzems (més de 300 m2) 484,00
    C)Petits tallers mecànics,reparacions etc (menys de 300 m2) 242,00
    D) Tallers mecànics, reparacions, etc (més de 300 m2) 484,00
    E)Altres locals no expressament tarifats (més de 300 m2) 600,00
    Población: LA TORRE DE CLARAMUNT
    Tarifas I.V.T.M.
    Tipo de vehículo €
    A1 Turismes de menys de 8 CV 25,00
    A2 Turismes de 8 fins a 11,99 CV 66,00
    A3 Turismes de 12 fins a 15,99 CV 143,00
    A4 Turismes de 16 fins a 19,99 CV 179,00
    A5 Turismes de 20 CV en endavant 224,00
    B1 Autobusos de menys de 21 places 166,00
    B2 Autobusos de 21 a 50 places 220,00
    B3 Autobusos de més de 50 places 290,00
    C1 Camions de menys de 1.000 kg de càrrega 84,00
    C2 Camions de 1.000 a 2.999 kg de càrrega 166,00
    C3 Camions de més de 2.999 a 9.999 kg 220,00
    C4 Camions de més de 9.999 Kg de càrrega 290,00
    D1 Tractors de menys de 16 CV 35,00
    D2 Tractors de 16 a 25 CV 55,54
    D3 Tractors de més de 25 CV 166,00
    E1 Remolcs i semirremolcs < 1.000 i >750 kg 35,00
    E2 Remolcs i semirremolcs de 1000 a 2999 kg 55,54
    E3 Remolcs i semirremolcs > 2.999 kg 166,00
    F1 Ciclomotors 8,84
    F2 Motocicletes fins a 125 cc 8,84
    F3 Motocicletes de més de 125 fins a 250 cc 15,14
    F4 Motocicletes de més de 250 fins a 500 cc 30,30
    F5 Motocicletes de més de 500 fins a 1000cc 60,58
    F6 Motocicletes de més de 1.000 cc 121,16

    ResponElimina
  45. Hola bon dia a td @ s,
    El que comprenc és que en el segle XXI, encara hi hagi gent amb tanta brutícia en el seu ésser.
    En política no tot val, el respecte al contrari és la primera regla, que ningú es pot saltar repeteixo ningú.
    S'ha de ser molt vil per defensar-se, amb atacs personals i això sr o sra.
    No crec que el partit PSC li digui a vostè com, i que dir i com ho diu, amb una falta de maduresa i com a argument l'atac personal.
    Com diu la dona del Pep, Roser Tomas no sap vostè, el dia a dia del pep.
    I li dic una cosa, amb el rancor i l'enuig que tinc amb vostè, no li desitjo que tingui ni una, quarta part del dia que passa el pep.
    Les faltes de respecte demostren una sola cosa, i és que no es tenen arguments.
    L'atac personal demostra immaduresa, nerviós i mala educació.
    En aquest bloc es permet publicar tot tipus de comentaris, menys que no falti a ningú, és a dir no s'insulti, la prova la té que en un cap de setmana, hagut 350 entrades i vostès són els únics, que no compleixen aquesta regla tan senzilla.
    Si i no el conec vol desfer, la ficada de pota em disculparia, tal com ho va fer en anònim. Sigui una mica valent tots cometem errors.

    ResponElimina