dilluns, 15 de novembre del 2010

CONTINUEM

Avuí mateix en Servand ens ha dedicat ( o m'ha dedicat) una nova " perla" al Penedès Digital. L'adjunto:

Servand Casas escrigué:
Sr. Dani. No puc seguir polemitzant amb persones que confonen legalitat urbanística amb buidar foses sèptiques o parla de llicències d’obres sense haver-les comprovat… Vull ser molt breu i més que contestar-li li faré una exigència i un repte.

La exigència neix de que no es pot dubtar dels documents signats per un funcionari públic en document públic. Li exigeixo una immediata rectificació. 

El repte va en la línea dels que ja he plantejat al meu bloc: demostri un sol cobrament de RETRIBUCIONS COMPLEMENTÀRIES, DIETES, o de PLUSOS DE PRODUCTIVITAT per qualsevol regidor o l’alcalde i li regalo el meu sou de quatre anys.

Prou de difamacions, mentides, esquitxar amb dubtes infundats i difamatoris als altres. Som persones normals i corrents al servei d’un poble que, com vostè ha reconegut, al maig ja ens posaran on mereixem.


I ara li contesto:

Benvolgut alcalde Servand,

En primer lloc li vull fer saber que tinc molt clara la diferència entre legalitat urbanística i buidatge de fosses sèptiques. El que no se és si vostè té tant clar que, com ja sap, obra en el nostre poder un certificat signat per la Secretària municipal i per l'arquitecte municipal on s'especifica que la Font del Bosc és sol urbà. També hauria de tenir clar que el famós POUM no fa ni una sola referència a aquest conveni urbanístic, de manera que entenem que ha brotat com un bolet. El mateix li dic amb el fet que aquest Ajuntament ha estat durant els 7 anys que vostè governa otorgant llicencies d'obres a la Font del Bosc.

En segon lloc, i respecte a la seva exigència, només faltaria que vostè m'hagués de dir de quins documents haig de dubtar o no, fins aquí podriem arribar ( jo no sóc alumne seu eh). Amés, aquest certificat no diu res que no haguem dit nosaltres! Diu que s'han rebut subvencions per la totalitat de l'obra i que es deuen 421.649,61 €. Del que dubto, i em ratifico, és dels motius pel qual es deuen aquest diners.

En tercer lloc, referent al repte que em planteja, li haig de dir que accepto el repte. Altre cosa és que vostè dirà que manipulem, enganyem o inventem, i hauré de viure sense el seu sou de quatre anys...

Abans de continuar cal que els lectors coneguin certs detalls: els documents que veureu a continuació són fotografies ( de molt mala qualitat) fetes amb un telèfon mòvil dels llibres de comptes de l'Ajuntament per a l'any 2008. I estan fetes amb un telèfon mòvil perquè el Sr. Servand ens va prohibir expressament fotocopiar els llibres de comptes i les vam haver de fer d'amagatotis i de pressa i corrents ( per això la qualitat és tant dolenta i fins i tot alguna pàgina és inintel·ligible).

Comencem doncs:

Organs de govern - Retribucions bàsiques: 32.384,04 €

 
Òrgans de govern - Retribucions complementaries: 72.658,33 €


Òrgans de govern - Productivitat: 12.495,32 €



Òrgans de govern - Dietas de cargos electivos: 50.446,52 €



Si no em fallen els càlculs em dòna un total de 167.984,21 € durant l'exercici 2008.

Segons el Sr. Servand són 450 € * 7 regidors * 12 mesos= 37.800 € i 770 € * 1 alcalde * 12 mesos= 9.240 €. En TOTAL són 47.040 €.

Crec que no cal ser matemàtic per veure que això no quadra.


I ara veureu perquè no ens deixava fer fotocopies dels llibres de comptabilitat. Adjunto la documentació oficial que es va aprovar al ple:


Veieu el detall? Als llibres de comptes apareix la informació detallada i a la documentació oficial presentada al ple apareixen els comptes resumits ( els totals). Fixeu-vos en l'epígraf ( el títol) del compte comptable, diu PERSONAL FUNCIONARIO, i als llibres de comptes apareix com ÒRGANS DE GOVERN.

Tenim molt clar que per publicar aquesta documentació se n'empescarà alguna per tornar-nos a denunciar ( per tercera vegada) a l'Agència Catalana de Protecció de Dades, però tenim la conciència ben tranquil·la per tractar-se de documentació oficial d'uns comptes ja aprovats en ple municipal.

Sr. Servand, ja li passaré el meu número de compte perquè m'aboni aquests 4 anys de sou. Gracies

Grup municipal de CDC Mediona

39 comentaris:

  1. Jajajaja que bueno! Zas, en toda la boca!
    Paga Servand que te han cazado! Y además te lo has buscado tu por chulo, ves retando ves.

    ResponElimina
  2. Solamente algunos ejemplos .
    Pregunten al Sr.alcalde quien pago su ultimo o penúltimo teléfono, lógicamente de ultima generación ?
    Algo así como unos 700 -800 euros , se ve que el tema de los puntos, no llega al ayuntamiento .
    Quien paga las cuentas de su teléfono ?
    Según tengo entendido tiene muchas actividades y cargos, con lo cual estos gastos tendrían que ser prorrateados, no creen ?
    Para no hablar de "invitaciones" a todo tipo de personas, lógicamente siempre justificadas y muy importantes.
    Regidores que hacen trabajos de manutención en el propio ayuntamiento , como mínimo es curioso .
    Compra de materiales a empresas del municipio, aun que el precio sea mucho mas elevado que en otros proveedores , a que suena esto ?
    Por favor señores y señoras, vengan a los plenos, así podrán ver todas estas actuaciones, para el bien de Mediona .

    ResponElimina
  3. Avera amb quin regidor es fiquen ara per desviar l'atencio!, al Lluis Olle el propi alcalde li va dir que era un agitador social, i al Pep Cahors que tenia actitut xulesca.

    Cada cop que ha surtit un tema sense capacitat a debatre'l desvien l'atenció, vinga ANIM!.

    Com be dieu si l'urbanitzacio de la font del bosc es ilegal, i gaudiu d'un document que desde el propi ajuntament el qualifiquen de zona urbana, EL ALCALDE A COMES UN DELICTE REITERAT DURANT SET ANYS!, ja que ha cobrat permisos d'obres, ibi's, etc...

    Per altra banda es cert senyors regidors de CIU?, que el alcalde aprova factures de restaurants com el Tall de Conill, sota el pretext de que son reunions de treball?.

    Jo no vull que es jugui amb els meus diners, i menys que es malgastin per engreixar a base de tiberis aquesta colla.

    ResponElimina
  4. ja, ja, ja...heu consegut que l'alcalda dongui explicacions, me suena a sentiment de culpabilitat...

    http://blocs.xtec.cat/servand/2010/11/15/un-aclariment-fonamental/

    ResponElimina
  5. Siguem francs !! de que ens extranyem ?? qui de vosaltres cobra 450 euros per una dedicació com la dels regidors del psc a mediona , estava cantat que hi treien en algun altre concepte per que no te explicació que algunes/alguns no tinguin cap altre feina no ??

    ResponElimina
  6. A estos socialistas hay que pararlos y echarlos de todas las instituciones!.

    ResponElimina
  7. Home..., lo de les fotografies hem sona a pur espionatge, treball ben currat, al mes pur estil Markus Wolf.

    Bona feina!.

    ResponElimina
  8. Esto ya estaba cantado tanto servilismo a Mediona, a cambio de que de cobrar mas de 1.500 € de media al mes.
    Y no 450 € esto es reírse de los ciudadanos de Mediona.
    Datos personales donde los ve, alcalde que se le ha visto el plumero.
    Ahora dando explicaciones, no haciendo apuestas como si estuviera en una taberna.
    Si no fuera con tanta prepotencia y tratando a los demás de ignorantes no le ocurriría esto.
    La lastima que no haya nadie con dinero para llevarlo a la justicia.

    ResponElimina
  9. 121.000 € / 8 regidors = 15.125 €/any
    15.125 € / 12 mesos = 1.260 €/mes
    1.260 €/mes + 450 € oficials = 1.710 €/mes i 1.930 €/mes l'alcalde.

    Els hi hauria de caure la cara de vergonya. XORISSOS

    ResponElimina
  10. Juassss!, luego dicen que no hay dinero en el ayuntamiento.

    ResponElimina
  11. Respuesta al escrito del alcalde,en su bloc personal.

    M’han avisat que al bloc de CiU apareixen fotografies del llibre de comptes amb dades personals i noms propis. És increïble.
    Servand, donde están los datos personales,y nombres propios Miente como siempre.
    Quan poso que cap regidor o alcalde ha cobrat mai RETRIBUCIONS COMPLEMENTÀRIES, DIETES, o de PLUSOS DE PRODUCTIVITAT vull dir exactament això: ningú ha cobrat res per sota mà com insinua, dóna a entendre, suggereix, Dani amb aquesta afirmació: “El problema son altres conceptes com Dietes, retribucions complementaries, etc. Aquestes no s’han congelat oi?”.
    Nadie le insinua nada esta todo en la contabilidad,las dietas,retribuciones complementarias no se congelan, que se cree que somos tontos.
    El problema pot estar en la paraula dietes. Es cobren les dietes justificades amb els corresponents rebuts, com sempre s’ha fet, i desprès de passar per ple, no cal buscar cap llibre de comptes, està a totes les actes. Mai s’ha cobrat ni un sol euro de plusos, dietes o complements de productivitat, en cap altre sentit.
    Por que sale el plus de productividad, o la contabilidad esta mal redactada,alguien tiene la culpa el alcalde no.
    Seria estúpid per la meva part negar que cobro les despeses de viatges o dinars si s’aproven en ple. El que nego s’hagi fet, i menys amb el meu consentiment, és cobrar res que no sigui la compensació mensual i despeses justificades.
    120.000 € de viajes,comidas,y gastos justificados.
    No merecemos un alcalde como usted.

    ResponElimina
  12. Sr. Dani: ja hem arribat al final del camí i, com que sóc un home de paraula, li prego que em faci arribar un registre d’entrada a l’ajuntament on s’afirmi, sense cap mena de dubte, que l’alcalde o els regidors cobren més del que hem declarat i aclarit o del que surt a les actes dels plens en concepte de despeses justificades.

    Li prego faci el redactat de manera clara, no amb insinuacions capcioses, i amb les proves que aporta, li podem oferir els originals per millor claredat.

    Un cop analitzada la seva denúncia, si realment té raó, li domiciliaré la meva nòmina durant 4 anys al compte corrent que m’indiqui. Jo si que tinc paraula.

    Ara bé, ha pensat que s’ha pogut equivocar o interpretar malament alguna dada? Si és així, que ho és, espero una rectificació pública per què no és de rebut que insultin a l’equip de govern al seu bloc per muntatges i manca de capacitat del que llegeix les dades.

    Atentament:

    Servand Casas

    ResponElimina
  13. Si l'alcalde aquesta escrivint en aquest bloc, que no mira i sempre li diuen que han penjat això i allò.
    Aquesta escrivint en alguna cosa, li a veieu enxampat.
    Si les explicacions les ha de donar ell, i no fer entrades a l'ajuntament.
    El poble vol las seves explicacions. No els comentaris en un bloc de la seva contrincant.

    ResponElimina
  14. A ver todo lo que sale aqui no es suficiente, para que el sr. alcalde de explicaciones alos ciudadanos.
    Para que tiene que hacer una entrada,diciendo que cobran mas si esta mas que claro.
    Le gusta marear la perdiz, y usted tiene palabra, de explicaciones y en los periodicos.
    Socialita de que¡¡¡¡ menudo sinver...

    ResponElimina
  15. No habeis leido bien el escrito de servand el dice que decis cosas que no habeis dicho , de hecho todo esto empezo por que denunciabais que ya era hora que se congelaran los sueldos y que era demagogia la congelación de sueldos y tasas a seis meses de las elecciones cuando los ayuntamientos de ciu en el penedes hacía tiempo que lo habian hecho y ciu mediona lo habia solicitado al ayuntamiento en un pleno, soy testigo de ello, él quiere que digais que son sueldos , retribuciones , rendimientos en especie que no estan aprobados , cosa que ciu no ha dicho nunca, de hecho publica documentos aprobados, otra cosa es que se consideren fuera de lugar en momentos de crisis que eso es lo que sí se denuncia, entiendo yo , no caigais en una trampa lexica de trilero barato de las ramblas , cree que somos todos tontos ?, por que hasta ahora habeis demostrado ser un poco más finos y listos .

    Sara.

    ResponElimina
  16. L'alcalde diu:

    Vull ser molt breu i més que contestar-li li faré una exigència i un repte.

    La exigència neix de que no es pot dubtar dels documents signats per un funcionari públic en document públic.

    Gracies senyor alcalde per la seva perleta, ja que als veins i veines de la Font del Bosc ens aclareix el dupte del document signat per Olivia Ortiz qualificant la Font del Bosc com a zona urbana.

    ETERNAMNT AGRAITS!!.

    ResponElimina
  17. espero una rectificació pública per què no és de rebut que insultin a l’equip de govern al seu bloc per muntatges....

    Quin insult?, ja estem amb el discurset victimista de....que malos son los de CIU, y pobre de mi que me insultan, y me apalean...pobre de mi....sniff,sniff,sniff....

    COLLONS!,QUE JA SOM GRANDETS!!!.

    ResponElimina
  18. Hombre!!, por fin el alcalde firma sus escritos en este bloc!.

    ResponElimina
  19. Ahora hace falta que CIU firme legalmente,registro d'entrada en el ayuntamiento. O DANI????I que acuse formalmente y no en un Bloc que no va a ninguna parte.

    ResponElimina
  20. Zona urbana, no quiere decir legalizada,però el que se lo quiera creer que se lo crea. Pueden buscar información externa de Ciu y ayuntamiento y dar la razón a quièn la tenga.Però no dejen que los manipulen.

    ResponElimina
  21. Si tot això fos veritat el grup de CIU ja ho haguès portat els tribunals, tenen suport del seu grup a BCN, amb advocats que no els hi costan ni un duro.

    ResponElimina
  22. Suposo que aquets de CIU es basen amb la documentcio que han penjat, o es que la documentacio esta falsificada??,per cert al anonim de 16:26, suposo que el alcalde es coneixededor de la teva suposada ilegalitat de la Font del Bosc, per tant em pots explicar per que cobra licencies d'obres en una urbanitzacio ilegal?, ojo!, que aixo si que seria una irregularitat........

    ResponElimina
  23. Tot el justificat en una comptabilitat és legal.
    Tot el que es gasta i es demostra és legal,
    El que no és legal és a dir que cobrem deu i justifico 100.
    La prova la teniu amb els comptes de barça.
    Però el que si us dic és que la dedicació que hi ha a l'ajuntament, no és per 450 euros i 700 de l'alcalde, no s'ho creu ningú.

    ResponElimina
  24. Dani, Et felicito perquè fa temps que no hi havia ningú de CIU amb "preparació" per a fer front al Servand. Així s'ha anat creixent (entre nens de l'escola Primaria i gent del poble que no està a l'alçada, s'ha pensat que "todo el monte es orégano" ....
    Els de CIU no podeu demanar-li una auditoria?
    També s'haurien de demanar els RESGUARDS DELS DINERS (que, segons el propi Servand en un escrit d'aquest BLOC de CIU, i el cito textualment) ja s'han cobrat i "dedicat"? ¿què vol dir "dedicat"? ¿gastat?)DE LA LLEI DE BARRIS CONFORME HAN PAGAT/DEDICAT A SERVEIS SOCIALS ¿quins?. CONFORME HAN PAGAT/DEDICAT A LA PROMOCIÓ DE L'ESPORT DE QUALITAT ¿quan, quin, com, a qui? i el més intangible RESGUARD CONFORME HAN PAGAT/DEDICAT A LA PROMOCIÓ DE LA IGUALTAT DE GÈNERE ¡¡¡¡¡¡
    RESGUARD DE LES DESPESES DE L'ADMINISTRACIÓ I DESENVOLUPAMENT ¡¡¡¡
    El poble vol explicacions, sobretot "els comptes clars"
    Tot això de "promoure la igualtat de la dona medionenca...." fa pudor de socarrim....

    ResponElimina
  25. Lógicamente, Sr. Alcalde, que todos los recibos han sido aprobados por pleno , solo faltaría que no .

    Pero todos son correctos ? Nif , bien identificados etc.

    Pero el fondo de la pregunta es: el porque de estas retribuciones y gastos ?

    Esta es la explicación que nos tiene que dar .

    Usted es solo un administrador, le guste o no tiene que dar explicaciones .

    Ya estoy harto de tanto amor a Mediona y a sus habitantes, basta ya de hipocresía .

    Alguien ha visto o leído algo publico de algún concejal ? pero no os preocupéis, nuestro querido alcalde los defiende con uñas y dientes , como mínimo curioso ,no ?

    Vuelvo a insistir , por favor asistir a los plenos y así verán las pintorescas respuestas , prepotencia , concejales que son capaces de estar mucho tiempo sin abrir la boca , bueno, es que no tienen ni oportunidad para ello no les deja nuestro querido Alcalde .

    ResponElimina
  26. SERVAND QUE YA ES HORA QUE DES EXPLICACIONES Y DE LOS 8 AÑOS QUE LLEVAS EN EL AYUNTAMIENTO HABLABAS MUCHO DEL DURAN PERO TU LO GANAS TANTO HABLAR Y NO ENCONTRASTE NADA PERO A TI YA VEREMOS COMO ACABAS.
    POR QUE NO DAS UNA EXPLICACION EL PUEBLO TE LO ESTA PIDIENDO

    ResponElimina
  27. Para el comentario de las 17 h.;

    Anònim ha dit...
    Suposo que aquets de CIU es basen amb la documentcio que han penjat, o es que la documentacio esta falsificada??,per cert al anonim de 16:26, suposo que el alcalde es coneixededor de la teva suposada ilegalitat de la Font del Bosc, per tant em pots explicar per que cobra licencies d'obres en una urbanitzacio ilegal?, ojo!, que aixo si que seria una irregularitat........

    16 de novembre de 2010 17:00

    -------------------------------

    Ya que Vd. parece tan dispuesto a esgrimir la flamígera espada de la ciega ley, ¿cuántas licencias de obras en la "pobre" Urb. Sant Elíes, concedidas y cobradas por el Ayuntamiento muchos años ha, y no precisamente regido por el actual equipo, quiere que le presentemos.....? Y la Urb. era tan ilegal como lo sigue siendo. Licencias...IBI's...etc...se han cobrado siempre y de eso en parte importante ha vivido el Ayuntamiento.

    Y ¿ahora los de CIU quieren darnos lecciones cuando han esquilmado lo que han podido y dejaron al albur las urbanizaciones que nacían como bolets?

    Cuánta ignorancia y ganas de hacer mal por aquello de que difama que algo queda y así voy ganando por este medio lo que no puedo por otros.

    la Juana de Sant Elíes.

    ResponElimina
  28. Por cierto,UNA ACLARACION para que no haya equívocos y se impute a otro/os mi entrada y pensamiento.

    No soy política ni adicta a ningún partido, sólo me mueve el interés propio en defensa de mi patrimonio ahora puesto en solfa, no como bien se ve a otros que al parecer buscan lo que vituperan en otros.

    la Juana de Sant Elíes.

    ResponElimina
  29. SOC EL ANONIM ,DEL CUAL HEU TRET AMB UN TRES Y NO RES , ARA ENCARA TINC MES CERTESA DE LA COLLA DE LACRA QUE SOU , I VOSALTRES VOLEU QUE OS VOTI LA GENT .....
    AMB FEU PENA , VERGONYA I AL MATEIX TEMPS FASTIC.... ARA VEIG QUE LES VERITATS OFENEN ,JA QUE EL MEU COMENTARI NO EL HEU PUBLICAT , AQUET BLOC ESTA FET A MIDA VOSTRE PER GENT COM VOSALTRES , AMB FEU FASTIC!!!!!!!!! SUPOS- HO QUE AQUET TAMPOC NO EL PENJAREU!!!!!

    ResponElimina
  30. Sra. anònima,

    No signa l'article però pel que explica deu ser l'esposa d'un regidor socialista i imaginem quin és.

    En primer lloc dir-li que no li hem esborrat el seu escrit, simplement no sabem per què però no s'ha publicat ( però si ens ha arribat l'avís). Si es fixa, en les ocasions en que hem eliminat un missatge, apareix una frase que diu " El administrador del blog ha suprimido...." o algo semblant.

    En segon lloc dir-li que li mostrarem el respecte que vostè no ens ha mostrat publicant-li el seu comentari ( eliminant els insults més durs) però advertint-la que si torna a insultar-nos no publicarem més missatges.

    Passant al fons de la qüestió, i ni tan sols posarem en dubte el que ens diu de que el seu marit tan sols cobra 450 €, ha de reconèixer que la documentació parla per si sola. Nosaltres no inventem res, hem adjuntat els documents íntegres dels llibres de comptes de l'Ajuntament. Perquè estarà d'acord amb que els ciutadans de Mediona tenen dret a saber què cobren els regidors no? Què faria vostè en la nostre posició?

    Pel que vostè ens diu hem d'entendre que aquests 121.000 € de més els han cobrat només alguns regidors o l'alcalde? De fet vostè mateixa ha sigut molt gràfica quan ha dit que no tots els regidors són iguals... Interpretem doncs que no li extranya massa que algú hagi cobrat aquests diners.

    Lamentem que els nostres escrits l'hagin indignat d'aquesta manera però creiem que complim amb la nostra obligació d'informar. En tot cas, si el seu marit no combrega amb aquest tipus de pràctiques i, per tant, es tracta d'un tema que no va amb ell, potser seria bo que es desmarqués del PSC de Mediona.


    ESTIC INDIGNADA , OS PUC ASEGURAR QUE EL SOU DELS REGIDORS ES DE 450 E . AMB FEU PENA , VERGONYA I AL MATEIX TEMPS FASTIC . A DINTRE AQUET EQUIP SON 8 PERSONES I NO TOTES SON IGUALS, EL QUE PASA ES QUE SOU UNA COLLA ………… , QUE NO SABEU DISTINGIR A LA GENT , MENYS MAL QUE SABEU TANT DE TOT , NO AMB PENSAVA QUE LA GENT DE MEDIONA DEL EQUIP DEL CIU FOS TAN RETORÇADA ,PER MI OS PODEU ENGANXAR TOTS JUNTS AMB LA MATEIXA …….. , AH AMB ELS DINERS DE REGIDOR NO ME POGUT COMPRAR CAP ATIC A LA PLATJA , PERO SI PER LA MERDA QUE COBRA QUAN HI HAN HAGUT VENTADES OS HA TINGUT QUE TALLAR ELS PINS , POSAN LA SEVA VIDA AMB PERILL , QUAN HA NEVAT AMB FRED I NEU OS HA TRET LA NEU DEL CAMI I DEL CARRER , MENTRES TANT QUE FEIAU VOSALTRES ?
    AGAFAR LES PILES DE TRONCS TALLADETS PER LA LLAR DE FOC , I A CASA FEIAU UN GRAN NINOT DE NEU , ELL MENTRES ARRECLABA SANT JOAN I ELS SEUS VOLTANTS , AIXÒ SI NO VAREU SER CAPAÇOS DE DONAR CAP COP DE MA , JA QUE ELS ……….. S ´EUS PODRIEN CAURE AL TERRA I ENCARA SOU CAPASOS DE DIR QUE COBREN MES DE 450 E ,AQUESTES TASQUES NO ES PAGUEN AMB CAP DINER DEL MON , PERQUE ELL TE UNA FAMILIA , I AMB SEGONS QUINS MOMENTS NO POT ESTAR AMB ELLA , PER FER EL BE PEL POBLE , NO COM VOSALTRES QUE LA MEITAT SOU UNA COLLA DE ………………….. QUE NO SABEU EL SIGNIFICAT DE FAMILIA , ELL POT ANAR BEN TRANQUIL PEL CARRER , ARA SI QUE VOSALTRES TENIU UN GRAN PROBLEMA, PER POGUER ESCRIURE O PARLAR PRIMER ESTE QUE SAPIGUER PIXAR!!!! TAN SEM ENDONA QUE NO POBLIQUEU AIXO AL VOSTRE BLOC , ARA COMENÇO A SAPIGUER AMB LA LACRA DE GENT QUE TINC QUE CONVIURE , COM DIU EL VOSTRE BLOC .....

    ResponElimina
  31. Que previsibles son estos socialistas! Su maquinaria de manipulacion ya ha empezado a trabajar. Que poco juicio teneis algunos!

    Y a la señora del regidor, solo le diré una cosa: dime con quien andas y te dire quien eres. Si no quiere que le metan en el mismo saco que se despegue de las patatas podridas.

    ResponElimina
  32. Ciutadana de Mediona

    Vaya tela la Señora !!!

    Ens ha quedat ben clar qui es voste i qui es el seu marit , el que no pensava es que tingues vosté tan poca educació, per cert , gracies per confirmarme que el seu marit no es com els demes ,la cual cosa confirma que els demes son com els comptes APROVATS reflexen amb exactitud que son.

    LA SEVA APORTACIO HA ESTAT MOLT CLARIFICADORA RITERO LES MEVES GRACIES .

    ResponElimina
  33. Això de la neu i el vent és veritat, van ajudar a la gent amb molta rapidesa mai s'havia vist un desplegament com aquell, impensable en un poble petit i amb pocs recursos. Molta gent del poble va ajudar, però els de CIU i juro que és veritat no es van moure de casa seva. Els van veure recollir els troncs per encendre la seva llar de foc (trons tallats). podreu dir que és mentida però la gent ho va veure.

    ResponElimina
  34. Jura jura todo lo que quieras pero en este blog de lo que se habla siempre es de demostrar con documentos, eres socialista que no documentas ? , saca fotos Julia ... por que tu juramento no tiene demasiada credibilidad para mí.

    ResponElimina
  35. No hacen falta fotos la gente tiene ojos y vió lo que vió. Tienes tu alguna foto de algun regidor de ciu ayudando a alguien. Te la compro!

    ResponElimina
  36. No hay ningun otro blog con contenidos sobre mediona con más tráfico que este. Felicidades !

    ResponElimina
  37. La mierda atrae a las MOSCAS

    ResponElimina
  38. Los socialistas deberias pedirle a servand que os haga un blog para vosotros por que os veo necesitados de que alguién os escuche.

    ResponElimina
  39. Me la compras ??? con alguna retribucion del ayuntamiento ¿¿?? Entonces prefiero que no me la compres.

    ResponElimina