divendres, 2 de juliol del 2010

LA INDIGNACIÓ DE TOT UN PAÍS

Benvolguts lectors,

Davant la ultratjant retallada que el Tribunal Constitucional ha fet de l'Estatut d'Autonomia aprovat pel Parlament de Catalunya i refrendat pel poble català, criem que és important que Mediona s'impliqui en la manifestació que es durà a terme a Barcelona el proper dia 10 de Juliol.

Hem de tenir present que aquesta sentència, la qual encara no ha estat publicada, arriba després de quatre anys marejant la perdiu i prové d'un Tribunal Constitucional deslegitimat i vergonyosament polititzat. El poble català no pot acceptar aquesta sentència, però tampoc pot oblidar que el causant de tota aquesta pantomina és el Partit Popular, un partit que ha demostrat ser absolutament anticatalà encara que això no ens ve de nou ( i si no per què no recorren l'estatut Andalús o el Valencià?). Tampoc hem d'oblidar la incapacitat que ha mostrat el PSC durant tots aquests anys per pressionar als seus socis de Madrid, perque forcessin la renovació del Constitucional.

No obstant, ara no és moment de retrets, ara el més important és mostrar la unitat del poble català, sigui del color polític que sigui. Per aquest motiu hem presentat un registre d'entrada a l'Ajuntament de Mediona perquè faciliti la participació de Mediona en aquesta manifestació, posant a disposició de qui ho desitgi un autocar per anar i tornar de Barcelona.

Convergència per Mediona

8 comentaris:

  1. Molt bé per la vostra iniciativa. Caldria que l'ajuntament pagués un autocar per a tothom que hi vulgui anar!.I m'agrada que que ho plantejeu com anar amb una sola veu lluny de partidismes.



    INDEPENDENCIA JA!!!.

    ResponElimina
  2. Estat llegint el bloc de l'alcalde, i
    em sembla bé el de l'autocar, però la
    informació que diu, que no només sigui a Sant joan, Mediona són els 11 nuclis que informi a tots.

    VISCA CATALUNYA

    ResponElimina
  3. divide y vencerás, maniobres de distracció... kuan el k compta es k fan per millorar el dia a dia i fer un pais i món més just.

    visca catalunya cuan no es manipulada

    penseu k mentre perdem part del estatut, moltes families segueixen quedant-se al carrer, els bancs inventant noves comisions i manipulant tasacions, casos de corrupció a la tv,i els camps de futbol plens, grans notícies apagades.. catalunya hauría de cridar per més coses k per l'estatut.


    Gemma

    ResponElimina
  4. Tu gemma, no entens res.
    L'estatut es l'eina de treball per que puguis tenir mes acces al mon laboral,sanitat,seveis socials....., per que els recursos generats a catalunya els disfrutis tu, quan els catalans posem el crit al cel per que ens el retallen, es en definitiva per que els ciutadans de catalunya en sortim beneficiats, mes recursos es igual a mes prestacions.Despres d'aixo ja tindras unes eleccions per que puguis votar als Eco-Comunistes de l'Herrera, o a qui vulguis.Entenent que podras triar la millor opcio que et sembli.Ara per ara teniem un estatut obsolet i anacronic.

    ResponElimina
  5. Que em dius? k no manipulen Catalunya?....

    si d'alguna cosa entenc es del dia a dia... i si, tenim més autogoverna k fa 15 anys... i de que ha servit si els sous son més baixos, la justicia continua sent carisima, els bancs continuent manat i manipulant, les pensions es devaluen...

    hau va...

    ni el nou cos de policia catalana a portat més coses k la guardia civil...

    ResponElimina
  6. Gemma , t'has donat conte que l'alcalde t'havia contestat de manera condescendent al seu blog a la part de comentaris i despres ho ha eliminat ??? juas juas juas .... hay que sempre ha d'anar rectificant aquest bon home !!

    ResponElimina
  7. Doncs no... no he sigut a temps de veureu.

    k deia? ^_^



    Gemma

    ResponElimina
  8. A no ? o sigui que ell reb el teu comentari per email i decideix si el penja o no pero quan contesta no t'arriba al teu email ? vaaa era un comentari bastant condescendent tampoc no et perds res.

    Encara que veient com va l'enquesta en la part d'educació ho deu haver fet millor del que jo he notat en les meves filles.

    Mercé.

    ResponElimina