dilluns, 19 de juliol del 2010

LA GENT DE MEDIONA NO ÉS XIMPLE

LA GENT DE MEDIONA NO ÉS XIMPLE! Així acabava en Servand el seu últim article sobre el tema de l’aigua de boca de Mediona. I possiblement aquesta serà una de les úniques afirmacions amb les que estarem d’acord amb ell.

Doncs be, com que la gent de Mediona no és ximple, Servand, tingues per segur que es preguntaran el següent: si el Grup de CDC Mediona mentien sobre el tema dels sulfats a l’aigua de Mediona, si l’aigua de Mediona és tant bona i no té CAP problema de sulfats, per què ara ens explica tota una serie de mesures que s’han dut a terme sobre aquesta qüestió, per què ens diu que si el PROBLEMA s’incrementa ja té previstes unes quantes mesures més…

També es preguntaran per què surt ara amb tots aquests discursets sobre l’aigua, ara precisament després d’haver aparegut diverses noticies a la premsa local i la iniciativa parlamentària del grup de CIU, quan podria haver dit alguna cosa fa 8 mesos quan se li va demanar informació per primera vegada…

Segurament se n’adonaran que, encara que ho vulguis vendre com una estratagema electoral del Grup de CDC Mediona, aquesta pressió ha servit perquè et prenguis aquest tema amb la seriositat que es mereix. Veuran que, com ha passat en altres ocasions, cal posar-te la por al cos perquè facis la teva feina, que t’agraden molt els temes pomposos com inaugurar uns lavabos amb tota la solemnitat i que evites fer-te responsable d’aquells temes que et poden esquitxar…

Es preguntaran també per què publiques una carta de l’Agència de Protecció de la Salut adreçada al Grup de CDC Mediona i no publiques la que et van enviar a tú personalment informan-te de que tenim un problema amb els nivells de sulfats, on amés et diuen que, tot i ser més preocupants els nivells de sulfats a La Font del Bosc, TOTS els nivells dels diferents pous de Mediona són ANÒMALS perquè superen els 250 mg/l. I per cert, tingues una mica de vergonya quan dius que els nivells que han superat els 500 mg/l a La Font del Bosc són PUNTUALS quan et diuen que durant tot el 2010 els nivells a aquest pou s’han mogut entre els 471 mg/l i els 528 mg/l!!! Això és un cas puntual??? Sigues honest encara que només sigui per una vegada… els nivells de sulfats a La Font del Bosc ESTAN CONSTANTMENT FREGANT NIVELLS CRÍTICS DE SULFATS!!!

En definitiva, des del Grup Municipal de CDC Mediona tenim el convenciment i l’orgull d’haver desenvolupat la nosta feina de forma impecable i seguirem controlant els nivells del sulfats a l’aigua de boca de Mediona malgrat se’ns titlli d’estrategues electorals, així com denunciant públicament qualsevol anomalia quan no trobem resposta per part de qui l’ha de donar, l’Ajuntament de Mediona.

Grup municipal de CDC Mediona

14 comentaris:

  1. Bé com no tinc un altre lloc més a Mediona per escriure el escric aquí (perdonar però no tinc un altre espai) visca el PSC:

    http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/20100720/congres-aprova-cap-resolucio-sobre-sentencia-lestatut/396253.shtml


    És la Forma dels del PSC subjugats el PSOE al parlament de Catalunya voten una cosa ia Madrid es Rajan i diuen beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    Gota

    ResponElimina
  2. Doncs aquesta vegada crec que teniu la veritat de la vostra part!.

    ResponElimina
  3. Jo recolço als convergents de Mediona:

    Joan, no se si aquesta o un altre vegada tenen la raó , el que si veig es que han fet feina d'investigació i ens informen aportant dades, i a més fan que els altres es possin les piles.

    Ja era hora!

    ResponElimina
  4. He vist amb serenor les pancartes que hi ha a Sant Elies. Amb serenor i comprensió excepte una que em va sonar a romàntica, no la puc entendre malgrat comprenc el que vol dir, precisament per la persona que l’ha posat.

    Aquest és el primer tema del que vull demanar responsabilitats, no als blocs que es fan servir com a cau d’insults i desqualificacions anònimes, ho faré en ple, on toca als representats democràtics.

    Ara, akest vol demanar responsabilitats perque els veïns fan servir la llibertat d'expresió? i al ple? Senyor Alcalde....les responsabilitats es demanen als jutjats.
    Sentim molt que no tongui precinte suficient per tapar-nos la boca a tots.


    Gemma

    ResponElimina
  5. Gemma,
    Tant de odi no pot ser bo, fes-t'ho mirar, pel teu bè.

    ResponElimina
  6. Odi? pena i tristor es l'unic k feu sentir, pena per akells k milloren trepitjant als més desfavorits, i tristor per aquells k son trepitjats.

    Hipocrita, desde cuan us preocupa el meu estat?
    Quan ja no es tenen arguments ni valor per donar la cara només us keda tractar de boix al contrari.
    Odi? pena i només pena.

    Tinc el cor ple de valor, empatia i orgull de ser com soc, i molts dels k ara em critiken han avalat la meva feina i el meu taranna, com k no els va funcionar el "unete al enemigo sino puedes con el", perk no tots tenim preu, k millor k tractar-te boixa...

    k aburrits nois....amb tant d'argument legislatiu, tecnic i étic k tenim per parlar....

    pena penita pena..pena...

    a! Aixó si, gracies per tanta motivació i energia que es l'unic k proboquen aquest anonims cobards.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  7. Els que parlen d'odi de Gemma em dóna la sensació només pot ser per tres causes, que són amics del "Sr" servanda, tenen poca memòria, o no s'han mirat mai al mirall.
    Jo encara recordo la cara d'odi d'aquest "senyor" servand quan va perdre les eleccions, això sí que era odi, si hagués pogut afusellar tot el poble ho hagués afusellat.
    Aquest "senyor" no sap el que és la dignitat ni l'ha conegut, aquest "senyor" passa per sobre de qualsevol només per satisfer els seus interessos, aquest "senyor" els posa una màquina de matar just davant de casa a uns veïns que estaven i segueixen estant en contra de l'antena de telefonia mòbil, per la seva salut.
    Aquest "senyor" no té ni tindrà en la seva vida vergonya, això sí li sobra prepotència.
    Aquest "senyor" que diu que es preocupa pel poble m'hauria d'explicar com és que encara no tenim un altre metge (per la quantitat d'habitants ja ens toca un altre)
    Aquest "senyor" m'hauria d'explicar que benefici ha portat el mercat a Mediona.
    Aquest "senyor" si tant mira per Mediona m'hauria d'explicar perquè els boscos encara estan sense netejar després de la gran ventada l'any passat, aquests boscos que són una teia amb arbres caiguts en els camins forestals etc.
    Aquest "senyor" m'hauria d'explicar perquè el govern està netejant els boscos de Girona després de la darrera nevada i Mediona està igual desde ventada.
    Aquest "senyor" si que és odi, i odi a tot el que ens és com ell i qui no li diu amen.

    Gota

    ResponElimina
  8. Sembla que te veracitat ja que ha estat publicat al diari comarcal.Quines mesures correctores ha pres el consistori?.

    ResponElimina
  9. El Alcalde acaba de demostrar en su blog que se enorgullece de llevar a muchas familias de Sant Elies a la ruina y a la exclusión social, orgullo triste, pobre y vergonzoso para un alcalde que se dice socialista.

    Se confirma el rumor de que manipula la documentación a gusto y placer, aunque no solo con esto, también lo hemos comprobado con el tema del agua.
    Que ganas tengo de ir a votar.

    Juan

    ResponElimina
  10. Senyor Juan, los rumores son solo rumores, que se difunden para hacer daño, el que los sufre pocas veces puede defenderse, el que los difunde generalmente dice que se lo ha dicho alguien pero no te dice quien. Si quieres saber la verdad ves a la fuente, es lo mas facil pero que nunca hacemos porque siempre nos creemos las cosas malas las buenas no existen y son aburridas. Mire usted que programas triunfan en la televisión.

    ResponElimina
  11. Rumores son cuando no hay documentación!!

    ResponElimina
  12. En respuesta al anónimo del: 4 d’agost de 2010 13:06

    Los rumores siempre cuestan de salir a la superficie, pero hay una cosa innegable cuando hay rumores algo hay.

    Si el Sr. alcalde fuese una persona sin ánimo de lucro, sin ánimo de escalar en ese PSC que se hunde, sin ánimo de prepotencia, sin ánimo de sectario, tendría toda la razón, pero es que el Sr. alcalde es todo lo contrario, lo mueven intereses ocultos “tema antena de telefonía móvil” tema mercadillo, tema contratos algo confusos, prepotencia en su actuación etc.

    Los rumores corren pero nadie me ha aclarado nada de lo que paso en Sant Boi de Lobregat, ¿Alguien podría decir algo respecto a ese rumor?

    ¿Alguien me podría decir si el presidente de la asociación de la Font del Bosc es miembro del ejecutivo del PSC en Mediona?

    Gota

    ResponElimina
  13. Respecto al tema de Josep Agustí ( presidente de la AAVV de la Font del Bosc) no es ningun rumor, es regidor de urbanismo en el Ayuntamiento de Mediona. Menudo chiste!
    Los vecinos de la Font del Bosc mas os vale estar atentos porque el día que al amigo Servand se le ocurra hacer de las suyas con la urbanización estais vendidos.

    ResponElimina
  14. ya estan vendidos, el alcalde y el ya han empezado a mover el tema de la legalización de la Font del Bosch.... al loro que ya os han colado gol....

    ResponElimina