dijous, 15 de juliol del 2010

UN CINISME I UNA CARA DURA DESMESURATS

Benvolguts lectors,

A continuació us presentem l'article que hem enviat al diari Penedesdigital.cat en resposta a l'article que en Servand ha publicat en aquest mitjà. Com veureu, la falta d'ètica d'en Servand, la manera com practica sistemàticament la manipulació està arribant a nivells que fins i tot ens sorprenen. A aquestes alçades no pensàvem que en Servand ens pogués sorprendre amb un cinisme i una cara dura desmesurats, però això ens demostra que no el podem subestimar... No obstant que no pateixi, que estem preparats per tot!!!

Adjuntem el link: http://www.penedesdigital.cat/2010/07/14/aclariments-des-de-lajuntament-de-mediona-sobre-la-qualitat-de-laigua-de-boca-del-municipi/

I aquesta és la nostra resposta:

Després d’haver llegit l’article publicat en aquest mitjà per l’alcalde de Mediona Servand Casas, en referència a les denuncies emeses pel grup munipal de CIU a Mediona sobre la qualitat de l’aigua del nostre municipi, voldriem fer una serie d’aclariments:

- El grup de CIU Mediona porta denunciant davant l’Ajuntament de Mediona uns nivells de sulfats massa elevats des del Novembre de 2009 i no ha estat fins ara, després que apareguessin diversos articles en premsa, que l’Ajuntament s’ha pronunciat sobre aquesta qüestió.

- Se’ns acusa de crear alarma social, de mentir, d’utilitzar la salut de les persones electoralment, de manca de sentit democràtic, de tenir poca vergonya i no se quantes coses més… Adjuntem un fragment del nostre blog http://conviureamediona.blogspot.com/ on demostrem que, a l’inrevés del que se’ns acusa, sempre hem tingut molta cura de no alarmar amb el nostre discurs. De fet, tot i haver rebut denuncies per part d’alguns veïns sobre casos de diarrees per part d’alguns infants, mai ho hem fet públic per tractar-se d’una informació més anecdòtica que científica la qual podia comportar una alarma social innecessària ( altra cosa és en les converses mantingudes amb els diferents organismes de control amb els que hem parlat en repetides ocasions i que, obviament, sí que hem mencionat aquests fets).

- El Sr. Casas ha adjuntat un fragment de la carta que l’Agència de Protecció de la Salut ens va adreçar “ treient ferro” als nivells de sulfats que tenim a Mediona, però “curiosament” s’ha descuidat d’adjuntar la carta que la mateixa APS va enviar a l’Ajuntament de Mediona a conseqüencia de la nostra denuncia.



- Ara, després de 8 mesos des del nostre primer requeriment d’informació sobre el tema dels nivells de sulfats a l’aigua de boca, publica en aquest mitjà tot un llistat d’actuacions suposadament dutes a terme per l’Ajuntament de Mediona, això si, tot de paraula. Aquest és un fet que no ens sorpren, els que coneixem a l’alcalde de Mediona sabem que sempre té mil temes damunt de la taula, sempre ens dona llargs llistats de gestions realitzades, i mai ens dona un sol document que ens ho demostri.

- Les úniques iniciatives que s’han presentat a Mediona per tal de solventar el problema que tenim amb l’aigua de boca han vingut sempre de la ma del grup de CIU a Mediona, començant per la proposta d’efectuar prospeccions per buscar nous pous amb nivells de sulfats més baixos ( fins i tot ho vam pressupostar) i acabant amb la iniciativa parlamentària que el Diputat de CIU Joan Raventós i el portanveu Oriol Pujol van presentar el passat 25 de Juny demanant l’acceleració de les obres de connexió de la xarxa Ter-Llobregat amb la xarxa Carme-Capellades, fet que comportaria la reducció dels nivells de sulfats a l’aigua de boca en barrejar l’aigua dels dos sistemes.


Per a més informació i accés a la documentació íntegra, http://conviureamediona.blogspot.com/2010/07/monografic-sobre-laigua-de-boca.html
Grup Municipal de CIU Mediona

11 comentaris:

  1. Aneu molt bé, no sap perdre o té un mal perdre.
    Per tenir una resposta per a tot, aquí no la té.

    ResponElimina
  2. Si esk es la ostia, tracta als veïns k no son de la seva banda i k així ho manifesten, casi de delincuents, aixó mereixen els veïns que demanen un projecte ajustat i a minims a Sant Elies? Ja no recorda k va prometre dos projectes als membres de la Junta de Veins? Ja no recorda k en el seu programa electoral del 2003 prometia les obres gratis? (cal tornar a penjar-lo?) no veu normal k la gent es queixi per haver de tornar a pagar unes instalacions de serveis privats els kuals paguem al mateix preu k en cualsevol nucli urbá?
    Ja no recorda que ell es el primer k diu k a cada informe se li pot fer un contrainforme?...
    Ja no recorda kuan negaba l'entrada del projecte d'obres a l'ajuntament i l'entrega del mateix?
    Ja no recorda la negativa al registre d'entrada de les firmes dels veïns? Ja no recorda les negatives d'entrega de documentació als advocats?
    Ja no recorda k no va ser capaç de llegir i interpretar l'apartat d'ajudes de la Llei d'urbanitzacions?

    Avans ens feia preocupar, ara ja ens fa riure....

    ResponElimina
  3. Lectors d'aquest bloc, si l'aigua de Mediona fos nociva per a la salut dels consumidors, la agència catalana del aigua ja hagués tancat el suministrament després de les denúncies de CIU i no ho ha fet. He trucat a la generalitat perqué estic profundament preocupada i m'han dit que puc estar tranquil·la.GRÀCIES perquè la gent de apeu podem posar-nos en contacte amb gent treballadora que respont sense tenir amb compta la politica, ells seguiran treballant mani qui mani i és el seu deure treballar per a nosaltres.
    Facin el favor de no asustar a la gent, la salut pública no és un joc. Ara que si desprès de tot tenen raó demà mateix que tanquin el subministrament de l'aigua i portin aigua amb cubes.

    ResponElimina
  4. Mireu, ja no sabem de quina manera hem d'explicar aquest tema perquè tothom entengui el que diem... De veritat que no creiem que sigui tant enrebessat ni complicat, i ho diuem amb tot el respecte.

    Benvolguda anònima anterior:
    Si us plau digui'ns on hem dit que l'aigua de Mediona sigui nociva; on diu que no sigui apta per al consum. Li demanem de debó que ho busqui i ens ho digui.

    Siguem una mica seriosos... el grup de CIU a Mediona porta mesos denunciant uns nivells de sulfats en l'aigua de boca de Mediona superiors als estandards fixats pel la legislació vigent, especialment en certs punts del municipi com és la Font del Bosc. Hem dit per activa i per passiva que tot i ser un tema que ens preocupa perquè els nivells de sulfats tendeixen a l'alça, avuí per avuí no són perillosos per a la salut de les persones.

    De fet, fa unes setmanes penjàvem aquest missatge:

    " Ho explicarem de forma molt senzilla: 250 mg/l són nivells estandards aconsellables, 500 mg/l són nivells que tenim avuí en alguns punts del municipi i 1000 mg/l són nivells potencialment perillosos per a la salut dels consumidors. Amb els nivells actuals són més susceptibles als seus efectes les persones que no hi estan acostumades i els nens."

    La nostra intenció és i ha sigut sempre fer que l'Ajuntament de Mediona assumís les seves responsabilitats sobre aquesta qüestió. De moment ja hem aconseguit que aquest tema els preocupi, encara que només sigui per evitar que siguem unes " paparres". Ara falta que prenguin mesures com les que hem engegat nosaltres, com és proposar fer noves prospeccions o la inicitiva parlamentària del grup de CIU demanant que s'accelerin les obres de connexió del sistema Ter-Llobregat amb el Carme-Capellades. I això ho fem per un motiu, perquè si ara ja tenim nivells anòmals de sulfats, si aquests augmenten fins a nivells potencialment perillosos per a la salut, no hi haurà temps de fer les obres necessaries per solventar-ho.

    No creieu que val més sol·lucionar el problema ara que esperar a que sigui una urgència sanitària?

    ResponElimina
  5. Yo creo que llegado al punto que estamos, los comentarios son más partidistas, que de opinión o información. Tenemos que ser mas serios todos, no es un problema cualquiera, pero se esta solucionando, no.

    ResponElimina
  6. No comprenc com se li pot donar, tantes voltes a les coses.
    Les opinions semblen que tenen una intenció de confondre, o alguna cosa més.
    És complicat que l'aigua ha passat, d'uns nivells normals, a altres de anomalia,
    L'informe així ho diu, ni és perillosa per a la salut, ni informar és delicte, ja està bé de marejar la perdiu.
    Això és el que passa quan un municipi, hi ha bipartidisme és una veritable barbaritat.
    Si tinguessim un problema major ni penso, com ho anàvem a salucionar.
    Som tots grans ja, per fer una manipulació d'aquest tema.

    ResponElimina
  7. A la guarderia amb vàren dir que l'aigua de boca no li podia donar al meu nen perquè ho haviau dit vosaltres.El metge del municipi no sabia res de tot aixó i el pediatre de Sant Sadurní tampoc.Si aixó no és alarmar, que baixi deu i m'ho expliqui

    ResponElimina
  8. Al anónimo anterior le he de decir que muy probablemente si al médico le paga “la iguala” seguro que le dice que mejor no beba de esa agua.

    ResponElimina
  9. La iguala hay que pagarla de lo contrario la suegra del Pep de Mediona, se quedaria sin trabajo "sumergido"

    ResponElimina
  10. No hi ha qui es cregui que a la guarderia de don servando llegueixin aquest blog i menys encara que promoguin els seus comunicats !!!

    ResponElimina
  11. El problema de la iguala es que no pot assegurar cap servei el fet de pagarla, jo la pago si em fan un contracte de prestació de servei d'urgencies per infants.

    ResponElimina