diumenge, 4 d’abril del 2010

REUNIÓ A SANT ELIES

Benvolguts lectors,

Com molts de vosaltres ja sabreu, ahir la Junta de l'AAVV de Sant Elies, va cel·lebrar una reunió sobre el projecte d'urbanització de Sant Elies on s'hi va realitzar una votació. Dels 133 propietaris que hi van assistir, 99 hi van votar a favor i 34 en contra.

Des de Convergència per Mediona acceptem la decisió presa com no podria ser d'altra manera, ja que des d'un principi hem vingut afirmant que recolzariem la decisió dels veïns. No obstant, volem fer diverses observacions:

* Trobem molt extrany que d'un total de 428 propietaris només hi assistissin 133 atenent a la importància de la qüestió. Això ens fa sospitar que potser els propietaris no van ser degudament informats de la reunió, especialment aquells que tenen la seva primera residència en altres municipis.

* Creiem que la pregunta de la votació no va ser la més idònia ja que deia: "Aproveu la gestió de la Junta?", quan creiem que hauria d'haver dit: "Voleu que es tiri endavant l'actual projecte d'urbanització tal i com s'ha plantejat?". I més tenint en compte que abans de l'esmentada votació la junta va dir que si es votava que NO dimitirien i, per tant, Sant Elies es quedaria sense junta de l'AAVV.

* Aquest fet lamentablement ens recorda a la postura de l'equip de govern quan diu: Us perdonem ( o reinvertim) els 4.700.000 € del 10 % d'aprofitament mig només si es tira endavant el nostre projecte. En aquest cas ha sigut: O aproveu el projecte fet per l'Ajuntament o us quedeu sense junta.


Dit això, i reiterant que malgrat tot acceptem la decisió del veinat de Sant Elies, tan sols volem recordar per als veïns interessats, que poden seguir presentant al·legacions al projecte d'urbanització fins al dia 16 d'Abril.

37 comentaris:

  1. A vera si es veritat que a partir d´ara recolzareu la desicio del veinat, encara que aixo us suposi recolsa algunes decions del actual gobern de Mediona.
    Jo crec que encara continuareu creant mala maro i dient que si urbanitzacio de luxe, convenis, soterrament, foses... sencillament per continuar desgastant que sembla que sigui l´unic que sabeu.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Vamos hombre!, ¿haber si la culpa de que nos metan en este emblollao es de los de CIU?.

    ¿Recordais la reunion en la ermita con los de CIU?, pues gracias a ellos que se abrio la CAJA DE PANDORA!, y en estos momentos tenemos una junta diferente a la MANIPULADA POR SERVANDO CASAS.

    Aunque no coincida con las posiciones de la junta , yo no vote por que NO TIENEN IDEA DE NADA!!!, al empezar la reunion este sabado se atrevieron a decir y lo dijo LUIS;

    "NO HAGAN CASO DE LA CANTIDAD QUE PONE EN LA CARTA ESO NO VALE!".(LUIS).

    Pero como se atreven a decir semejante MENTIRA!, lo que realmente vale es el importe que constara en el registro, y ese importe es el recibido por la carta.

    ¿Por que no constan los descuentos en las cartas enviadas?.

    Pues por que a dia de hoy el ayuntamiento no sabe si podra hacer frente a la candidad a descontar, y como dicen los puntos seis y siete de la ley:

    "SISÈ - Determinar que les quotes assenyalades tenen caràcter provisional i a compte de la liquidació definitiva dels costos d'urbanització que procedeixin una vegada realitzada l'activitat urbanitzadora en l'esmentat polígon, i prèvia presentació de la certificació definitiva de l’execució de l’obra.

    SETÈ.- Advertir que de no verificar-se els ingressos de les quotes d'urbanització en el termini d'un mes comptat des dia següent a la notificació que es realitzarà en el seu dia, es procedirà, d'acord amb els arts. 96.1a) i 97 LRJ-PAC a l'exacció de les quotes impagades mitjançant la via d'apremi sobre el patrimoni dels propietaris de finques afectades, amb el recàrrec del 20% de constrenyiment i amb els interessos de demora que corresponguin."

    Dice: QUE LES QUOTES ASSENYALADES TENEN CARACTER PROVISIONAL!!.

    ¿COMO UN MIEMBRO DE LA JUNTA SE ATREVE A ENGAÑAR A LOS VECINOS?

    QUE VERGUENZA Y QUE EJEMPLO DE NO TENER NI IDEA!.

    ResponElimina
  4. ¿Por que no constan los descuentos en las cartas enviadas?.

    Molt fácil, algú es cura en salut!.

    Per cert, ja hi ha els convenis amb les companyies de subministrament aprovades?...

    ResponElimina
  5. Nosaltres no tenim constància de cap conveni signat.

    ResponElimina
  6. Pero si los miembros de la junta aseguran que si!!.Pregunten a SEBAS, en la comision de trabajo firmaron los convenios.Estan desinformados.

    ResponElimina
  7. Al primer comentario anonimo: 99 votos no son representativos de 428 ni es una decisión que represente nada, y menos cuando el 70% de 428 no fueron convocados a esa reunion. Lo que si demuestra es como la Sebas,Luis, Domi... siguen manipulando la información y a los vecinos que les siguen.

    Que los convenios esten firmados no significa que el precio este garantizado, que ganas que lleguen las obras!

    ¿Os duele el desgaste? Crees bien ¿Que os pensabais?¿Que podriais defender vuestros intereses personales y la gente os hiva a tirar flores?

    y segundo, eso quisierais, que llegara la calma, si fuerais listos sabriais que vosotros mismos os haveis puesto la trampa, nos alegramos mucho de que sigais al frente, el Alcalde no es seguro que vea el fin de obras pero vosotros si.

    ResponElimina
  8. CIU dijo que ellos si que lo harian gràtis, yo estuve en la reunión que hizieron en La Font del Bosc, peró nunca nos han explicado como?,quando se está en la oposición se puede mentir a diestro y siniestro.
    A por cierto los que ahora están en CIU tampoco verán como políticos las obras,porqué van a ser substituidos por otros en las próximas elecciones, los votantes de CIU no los quieren y ya tienen otra lista de candidatos.

    ResponElimina
  9. "los votantes de CIU no los quieren y ya tienen otra lista de candidatos" ja ja ja ja ja y por cierto .... ja ja ja ja, seguis separando en lugar de uniendo fuerzas.... si es que sois de lo que no hay.

    ResponElimina
  10. A mi los miembros de la junta me dijeron que aun no estaban los convenos, pero que el dia de aprobacion de las obras quedo reflejado en acta un compromiso del gobierno en que eso no significaria que subieran las obras.
    Alomejor este anonimo se equivoco y pregunto a alguien de ciu

    ResponElimina
  11. "A mi los miembros de la junta me dijeron que aun no estaban los convenos, pero que el dia de aprobacion de las obras quedo reflejado en acta un compromiso del gobierno en que eso no significaria que subieran las obras."

    Yo no se si es que la junta se cree que somos todos cortitos .....

    ResponElimina
  12. "SISÈ - Determinar que les quotes assenyalades tenen caràcter provisional i a compte de la liquidació definitiva dels costos d'urbanització que procedeixin una vegada realitzada l'activitat urbanitzadora en l'esmentat polígon, i prèvia presentació de la certificació definitiva de l’execució de l’obra.

    Si, els de la junta es deuen pensar que aixo es "precio fijo", com si fos un TODO A CIEN".

    ResponElimina
  13. Yo no se si es que la junta se cree que somos todos cortitos .....

    Hombre¡¡¡ todos, todos no, pero de algunos difamadores, enciendefuegos si que es posible que lo piensen.

    ResponElimina
  14. lo k esta claro esk tontos los de la junta no son, sino dirian el numero de socios k tienen, +/ 160 y os dariais cuenta k no han sacado mayoria ni entre los socios, y si dicen k la tienen es pork han perdido alguno ^_^

    La gente es muy lista, el problema esk no se tiene tiempo y si muchos problemas, sino... otro gallo cantaba en este pais y de eso se aprobechan muchos y tambien del poder decidir k hacer con la información, cosa k solo pueden hacer los k la tienen.

    una consulta a los miembros de la Junta, al equipo de gobierno, tan transparentes k son: ¿ el dinero k adelanta la generalitat irà destinada a cubrir los impagos? ¿Que cantidad adelanta? o mejor esperamos a saberlo a k la oposición pueda sacar la documentación?
    a no.... seguramente hay k esperar a k salgan las subvenciones...


    Gemma Campos

    ResponElimina
  15. EL ALCALDE DIU: Si un 70% del veïnat ha donat suport a la gestió de l’AV és, serà, per alguna cosa i més des del moment que la gent que no ha anat a votar sap que ha d’acceptar el resultat de la majoria.

    SENYOR ALCALDE POT SEGUIR MANIPULANT, PERO PRIMER APRENGUI A FER NUMEROS I A LLEGIR, 77 VOTS NO SON LA MAJORIA DELS VEINS, I SEGONA, EL 70% ES EL TANT PER CENT DE GENT K NO VA SER CONVOCADA A AKESTA VOTACIÓ.
    I NOMES ES VA VOTAR, SOTA L'AMENAÇA DE LA DIMISIO, SI ES RECOLSAVA A LA JUNTA O NO.
    NO MANIPULI, K NO ES VA DECIDIR SOBRE CAP PROJECTE, VOSTE JA SAP, DESDE FA MOLT I COM DIU A ALGUNS VEINS: AIXÓ ESTA APROBAT PEL MEUS COLLONS.

    NO VULGUI FER CREURE K LA MAJORIA RECOLSEN EL PROJECTE, JA EL TE APROBAT, DESCANSI EN PAU.

    GEMMA CAMPOS

    ResponElimina
  16. Marta dijo:
    "¿Recordais la reunion en la ermita con los de CIU?, pues gracias a ellos que se abrio la CAJA DE PANDORA!, y en estos momentos tenemos una junta diferente a la MANIPULADA POR SERVANDO CASAS."

    Si-us-plau, quina manera de dir mentires.
    Mai s'havia fer tant per Sant Elies com quan estava la junta anterior i en Sevand Casas a l'Ajuntament.
    O ningú recorda com estaven les escombraries a l'entrada de la urbanització, el parc infantil, els tallafocs, la zona de l'ermita, la zona esportiva, les zones verdes, la qualitat de l'aigua (nitrats)... ja no teniu memòria? No hi havia manipulació de l'ajuntament cap a la junta, sinó tot al contrari, va se la junta qui pressionava a l'ajuntament per fer coses.

    Què ha aconseguit aquesta junta actual que no estigués ja d'abans parlat amb les empreses?
    Res.

    ResponElimina
  17. Se pueden discutir muchos aspectos, tanto de la junta anterior como de la actual en muchos temas distintos, pero a lo que la legalización se refiere, las dos lo han hecho igual de mal, ninguna de las dos informo correctamente a los propietarios, pero está claro que la actual se lleva la palma, ¿Quien les dio el derecho a decidir por todos? Y ahora que Gema da los números, se comprende mucho, sobre todo porque han evitado hacer una votación del proyecto.
    Y a quien si hay que darle las gracias por las pocas mejorías de la zona es a los que convocan las subvenciones con las que se pagan esas mejoras, Generalitat y Diputación.

    ResponElimina
  18. Qué curioso el resultado de la encuesta de CIU, el Alcalde y personas de la Asociación de los vecinos dicen que la mayoría de propietarios votamos que si a las obras, yo vote que Si, PERO NO A LAS OBRAS, no quiero que se manipule mi voto, antes de votar, AVISARON QUE SE IRÍAN SI SALÍA QUE NO RESPALDAVAMOS A LA JUNTA, así que ante el miedo de quedar sin representación e información por escasa que sea, mi familia y yo votamos a favor, tenemos 2 parcelas, pero en ningún caso votamos que estemos de acuerdo con lo que quieren hacer en obras.

    ResponElimina
  19. Doncs company, encara que tens rao en afirmar que es va manipular la votacio i que es va cohartar a la gent perque votes que si amb l'amenaça de quedarse sols, crec que tu i molts com tu la vau cagar. I t'ho dic amb tot el respecte i entenent els teus motius, pero no vas preveure que passaria el que ha pasat? Estava cantat que sortiria el si per por a quedarvos sense representants.
    El problema es que ara que voleu reclamar? Els hi heu donat carta blanca amic meu.

    ResponElimina
  20. Al anonimo de las 15.27, y a todos los blogeros de Sant Elies:

    cierto es k la situación actual de la junta es una paradoja però, miraroslo desde otro lado, los que nos metierón en esta obra exagerada, estaran ahi para responder cuando las cosas se pongan feas,
    yo, incluso os recomiendo que os asocieis, si kereis conseguir un poco de atención si os surgen problemas durante el proceso, aunk ni pagando, se pueden dar garantias de k ellos miren por nuestros intereses visto lo k han hecho hasta ahora.

    Ellos ya estan tranquilos sabiendo k lo suyo lo tienen solucionao, vistas sin cables, no volver a abrir las calles en 50 años, no oler la supuesta olor de las depuradoras unitarias....

    La mayor cagada fue la de la Junta al no decir sus intenciones en este proceso nada mas cojer los cargos. nos han manipulado y a algunos, como a mi, haciendonos perder un año de nuestras vidas en algo k ellos ya tenian decidido.

    En el momento k nuestros representantes nos traicionan ya no hay cagada k lo supere, asi k todos trankilos.

    Yo creo k hicimos bien en mantenerlos en sus puestos, ya de nada servia kitarlos en estos momentos, lo k no se es si tendran el valor de llegar hasta el final.

    Gemma

    ResponElimina
  21. http://lespinedesdesantelies.blogspot.com/

    ResponElimina
  22. Estas direcciones son para la Gemma, que el tiempo que pierde en escribir aqui, repartiendo cartas, y calumniando sin tener ni idea lo aprobeche un poco mas.


    Inem.es
    Infojobs.net
    Laboris.net
    Tutrabajo.org
    Monster.es
    Infoempleo.com
    Primerempleo.com
    Empleo.elpais.com
    Clasificados.es
    Trabajos.com
    Opcionempleo.com
    Empleo.org
    Gojobsite.es
    Jobpilot.es
    Computrabajo.es
    Empleo.universia.es
    Expansionyempleo.com
    Latpro.com
    Masempleo.com
    Oficinaempleo.com

    ResponElimina
  23. las calumnias se llevan al juzgado, te pica?
    rasca rasca

    ResponElimina
  24. las calumnias se llevan al juzgado.
    Te pica?

    pues rasca jejeje

    y no te precupes por mi tiempo k yo decido como lo uso

    Gemma

    ResponElimina
  25. i d'aquests plens d'aquesta setmana no sabeu res ?

    ResponElimina
  26. Doncs a la meva carta no hi ha descompte. Com pot ser que que hi hagi gent sense descompte? Això no es pot pagar...

    ResponElimina
  27. no pateixis, cuan vagis amb l'informador k ha posat l'ajuntament et dira k sera un 20% més barato... poden donar els preus k vulguin, fins al ultim pagament no sabrem el cost real, i paguem el k paguem es més que haver fet només les obres necesaries per a la legalització.

    Molts pasarem moltisimes dificultats, fins i tot podem perdre les cases i aixó sense deixar d'arrastrar els deutes, tot aixó només per culpa dels membres actuals de Junta de Veins, luis, sebas, marta, moni, zara,xavi, yolanda, domi i angel, k han preferit les seves prioritats k fer un us etic dels seus carrecs, k s'han saltat el dret a d'informació, de decisió, d'accions... dels veïns que representen.... o... s'han deixat manipular.

    Perk no els hi diuen als k podran registrar el prectec a la Propietat, k mentre no paguin acumularan interesos?

    Com no pensar k es el millor projecte sino han vist res mes i només donen un regal ven embolicat...

    Sigui com sigui, molts tindrem grans problemes, pero no cal k patim...com el de Can
    Coral, el nostre alcalde dira k es culpa nostra quan es vegi el desfas de pressupost, per cambiar coses de lloc o el k s'inventin...

    Fen les coses així...sempre els pobres mes pobres i els rics mes rics...la pena esk es a nivell local i nacional..i joder...el mes greu... entre els nostres veins i amics....

    TAN DOLENTA SOM LA CLASE OBRERA MES BAIXA K NO SENS TE EN COMPTE MAI?

    bueno... ens ajuntarem amb les 400.000 families espanyoles que a finals d'akest any ja tindran les cases embargades.. any rera any serem més i algun dia, els més pobres farem k sens tingui en compte...

    Gemma Campos

    ResponElimina
  28. Soc veina de Sant Elies, i em sembla molt fort que aquesta noia culpi d´aquesta manera a persones que perden el seu temps en feines tan poc agraïdes (paraules dites per la mateixa persona), el sr alcalde tant com si o com no amb junta o sense fara el que diu la llei, i el que volgui el seu partit, per lo tant vec fora de lloc culpabiltzar a persones que fa 4 dies eren companys seus. Jo mateixa cada cop que he volgut he anat a parlar amb la junta i m´han informat sense cap problema, a mes molts d´ells han de pagar molt i crec que estan a l´atur. suicides no crec que siguin!!
    Mª. Seguí.

    ResponElimina
  29. Mª ... doncs ho semblen .

    Per mí haurien d'haver lluitat fins al final per un projecte de mínims i deixar se estar de tantes " subvencions " al meu entendre subvencions fantasmes , com els ajuts per lloguer als joves, que encara que es van aprovar en un moment economic millor que avui no acaben d'arribar. Un ajut com aquest no arribara mai als ciutadants , potser l'ajut a l'ajuntament sí arribi d'aqui a bastant de temps pero el dels propietaris .... ho dubto.


    Un grup de pressio con l'AV ha de fer això PRESSIONAR, per que els veins treguin el maxim profit.
    Ningú diu que una feina de servei al poble sigui facil pero tampoc vol dir que s'hagui de fer de qualsevol manera.

    ResponElimina
  30. Si, exatament, hem de fer el k diu la llei i les lleis, les has llegides per tu mateixa? no obliga a cap projecte a maxims Mª Segui, dona altres opcions, si penses k enterrar la llum, el tlf, enllumenat... ho diu la Llei tan informat malament i com akesta segur k t'en han dit de mes groses. No has pasat per Can Bonastre? has vist el cablejat soterrat?

    Si, "eren" companys t'ho has dit, companys k man fet servir de cap de turc i k man mentit i amagat informació, i ja et dic jo, k d'ells no acabara cap embargat, k ni hagi algun a l'atur no vol dir k No cobri atur ni k NO tingui hipotecada a la casa, el k ha de pagar molt, ja cobra molt perk gracies a deu estan ven colocats. Si les seves situacions economikes fosin com la meva, o la dels pensionistes de minims....no es faría akest projecte, aixó tingueu ven clar, perk tan ells com jo sabem k hihavien d'altres opcions, que no fosin comodes per ells no vol dir k tinguesin dret a obviar-les, pel pobre es facil posar-se al lloc del ric, pero el ric no es posa mai al lloc del pobre.

    Pots defendre lo indefendible, k pensens k demanaven els 270 manifestats del mes d'octubre? k sortis mes barat k els 15.ooo euros k va dir el alcalde? a no.... volien k sortis mes car, k es el k tenim ara....

    Tu no eres a dins la junta, i no saps de la misa la mitat, jo no tinc res a guanyar, ni demanar llicencies d'activitats, ni segregacions ni cables k em tapin les vistes ni treballo per la generalitat.

    l'esforç el farem tots, d'una manera o una altre.

    SERVEI AL POBLE = INTERESOS PROPIS? NO!!!!!


    Gemma

    ResponElimina
  31. Gemma,
    Treballa i deixa de dir mentides.

    Fran

    ResponElimina
  32. temps al temps... ^_^

    o cap problema, jo et donc tota la documentació, esk es molt sencill, la Llei d'urbanisme i la Llei d'urbanitzacions son penjadas a internet.


    ha... no cal k insistiu tant en la meva feina, més val k patiu pels vostres veins mes grans, els joves ens defenem perfectament de la política basura i els seus abusos i som joves per aconseguir diners per pagar-vos els vostres aires de urbanització de luxe, no som dels k deixareu pitxor.




    Gemma

    ResponElimina
  33. Gemma ha dit:
    Si, exatament, hem de fer el k diu la llei i les lleis, les has llegides per tu mateixa? no obliga a cap projecte a maxims Mª Segui, dona altres opcions, si penses k enterrar la llum, el tlf, enllumenat... ho diu la Llei tan informat malament i com akesta segur k t'en han dit de mes groses. No has pasat per Can Bonastre? has vist el cablejat soterrat?


    Tu no eres a dins la junta, i no saps de la misa la mitat, jo no tinc res a guanyar, ni demanar llicencies d'activitats, ni segregacions ni cables k em tapin les vistes ni treballo per la generalitat.

    Mº Seguí diu:
    Es que crec que atacan d´aquesta manera a la gent i dir que tenen interesos propis es una cosa molt greu, jo se qui son, han anat amb els meu fills i son bona gent els tractes com si fosin millonaris i no ho son, al menys tots no.

    Jo tin coneguts a Can Bonastre i van pagar mes diners que el que toca pagar a S.Elies.

    ResponElimina
  34. jo també hi tinc amics, un esk el k em fara la conexio al clavegueram, "el gallego", i apart dels diners, aviat et penjo els seus rebuts ii els seus m2 si vols....... pero jo ho deia pel soterrament de serveis, Can bonastre com moltes d'altres, deixen els serveis aeris, ja vaig enganxar la part de la reunió del grup de treball amb el cap de fecsa, necesites llegirla de nou? també te la penju un altre cop si vols...

    imagina la reduccio de costos sino soterresim els seveis aeris...

    Repeteixo, llegiu-vos les dues lleis.

    Gemma

    ResponElimina
  35. Jo no et conec, Gemma, però hi ha una cosa que tinc clara, això sembla el Salvame i tu la Belen, bronques i merdes, però res positiu. Pel que sé, qui hi ha al CIU ja dóna el perfil.
    Aquí feu acosacions gratuites, doneu noms i destruceu a la gent. Però a la darrera reunió que jo hi era tu vas dir "que no tenies res contra la junta". Sort que tenen, perquè aquí només es veuen atacs personals teus contra ells i pel que veig, contra tot aquell que et dóna una opinió contrària a la teva.
    Fran

    ResponElimina
  36. Fran ,

    Demostres saber ben poc del que com tú dius hi ha " al CIU " .

    A dalt a la dreta del blog tens un email per contrastar el que crec saps per el que et diuen.

    Prova ho i ens expliques.

    ResponElimina
  37. Ara ho dius ve Fran... destrosar!! aixó es el k ells han fet amb l'economia familiar de molts propietaris de Sant Elies!

    Tu tens la teva opinió del k aki s'escriu, hi tens tot el dret, igual k jo.
    Pero si algu pot opinar de la feina feta per la Junta de Veins, soc jo, k he sigut la seva presidenta, sclar k si ho he sigut va ser perk d'ells ningu va volguer donar la cara i en van encolomar el carrec amb l'engany de k es faria tot el posible, esclar k ells, llavor, ja sabien tot el k jo se ara.
    Esclar k puc donar noms! esclar k puc criticar!
    Ens han amagat informació vital en akest proces i a més em van fer perdre els meu temps i els meus diners. Sino us informeu per algu independent sobre el procesos de legalització, i Junta i Ajuntament no ho son, no tindreu mai tota l'informació. Encara que segurament tampoc us interesa.

    A! gracies, tens tota la rao amb lo de la Belen, jo també tinc "UN VECINO TRAIDOR".

    A mi m'es igual el projecte que s'acabi fent, el k no m'hes igual es k veins i socis no els hagi arribat tot el k es va averiguar, i s'els hagi fet creure k no hi havia més opcions que el projecte a Maxims, teniem obligacio moral i la k els carrec ens donaven... han fet amb vosaltres el k han volgut...

    a! i jo com la Belen... per la meva etica....
    A més, a la Junta la meva actitud no li sorpren, s'els va avisar, i el k avisa no es traidor...
    o esk poder tenen por? no ho crec...perk son 10 de la junta + alcalde son 11, contra 1.... que vols que et digui... la k tremola soc jo, d'aki dos dies em foten a la preso ^_^

    Gemma

    ResponElimina