dimarts, 27 d’abril del 2010

UN DIUMENGE COMPLET

Diumenge passat vam gaudir d'un dia interessant, diferent, amb un ambient força animat. Amb motiu del Referèndum per la Independència 25A es van dur a terme diverses activitats per a tots els públics. Durant el matí vam poder veure als Gegants de diversos municipis de la comarca, i durant la tarda la presentació del llibre Mira'm, promocionat per Mas Albornà, juntament amb una entrega de premis literaris.

Tot això va acompanyar la jornada de votacions on hi va haver una participació del 26,13 % ( superior a la mitjana dels municipis que el cel·lebraven), i amb uns resultats de 501 SI, 21 NO, 23 vots en blanc i 3 nuls. La nostra enhorabona als organitzadors i participants.

Adjuntem imatges de tot plegat ( disculpeu la mala qualitat de les imatges, es van fer amb un telèfon mòvil).

Convergència per Mediona



1 comentari:

  1. la veritat el total de votans no esta malament, i sense voler deslluir la festa k va ser, per mi també, no vull deixar de fer memoria a tothom, k hi ha mes d'un 50% de votans k no van ha votar, i parlo de totes les votacions que es fan, k tot s'ha de dir son molt poques, ja k hi ha decisions que hauríem de votar tots, k m'en dieu e ka guerra d'irak? o de la introducció dels productes alimentaris transgenics? o de la distància de colocació minima de les antenes de tlf mobil?

    Animo a todos a votar siempre, aunk no haya eleccion k satisfaga, votando tambien se puede demostrar eso.

    Gemma

    ResponElimina