dimarts, 6 d’abril del 2010

EN MARAGALL ENS VISITA

Benvolguts lectors,

Respecte a la propera visita de l'expresident Pasqual Maragall no hi tenim gaire cosa a dir. Simplement comentar que nosaltres no hi assistirem per dos motius:

1. Perquè els nostres regidors tenen problemes d'agenda per aquell dia.

2. I sobretot perquè creiem que no hi hem d'anar a fer res a un acte de campanya del PSC. Suposem que a ningú se li escapa que estem a les portes d'unes el·leccions autonòmiques i que a aquestes alçades els diferents partits polítics han engegat la seva maquinària de membres il·lustres perquè vagin a treure el cap pels diferents municipis catalans.

Que no se'ns malinterpreti, no ho critiquem, som prou conscients de com funciona el món polític. De fet fins i tot acceptem que l'Ajuntament de Mediona li pagui el dinar i altres despeses a ell i al seu sèquit ( perquè el que tenim molt clar és que no serà el PSC de Mediona qui li pagui), però que ningú pretengui que hi anem per sortir a la foto.

Grup municipal de Convergència per Mediona

25 comentaris:

  1. jaja,juas,juas,juas....aquest es el que li va dir PAPARRA A SERVAND CASAS?

    dissabte, 5 de novembre de 2005
    >
    Penedès. Maragall: «Servand és com una paparra»



    El president de la Generalitat va intentar eludir al principi les peticions de Casas amb un discurs de valoració de la setmana centrada en l'admesa a tràmit de l'Estatut al Congrés dels Diputats i va acabar comparant les peticions de reconeixement dels municipis petits amb les reivindicacions catalanes a Madrid. Va aixecar els ànims quan va fer una metàfora, dins d'aquest context, dient que «Catalunya és Mediona», i va provocar rialles quan va dir que «si hagués de complir tot el que demana Casas la Generalitat s'arruïnaria». Sobre les peticions de millores al poble i la variant de Sant Pere, Maragall va dir que tot i que no es podran complir totes, «segur que alguna cosa es farà perquè Casas és com una paparra i no pararà fins que li doni el que demana».

    NO US PERDEU AQUETS ENLLAÇOS....

    http://www.racocatala.cat/noticia/15241/maragall-tambe-estripa-carnet-psc



    http://www.elpais.com/articulo/espana/Maragall/abandona/militancia/PSC/elpepuesp/20071019elpepunac_11/Tes



    http://www.elconfidencial.com/cache/2008/05/26/38_invita_pasqual_maragall_primer_aniversario_porque_militante.html

    ResponElimina
  2. "Paparra: ectoparàsit hematòfag vector de diverses enfermetats infeccioses. Són els àcars de major tamany." Perdoneu la redundància, però és que no coneixia la paraula. Jo no entén per què diuen que en aquest blog ens fiquem amb els socialistes, si ja ho fan ells millor del que podriem fer nosaltres (es veu que es coneixen bé).

    Santiago

    ResponElimina
  3. caram...et falta la definicio de wiquipèdia:

    Paparra
    De Viquipèdia
    Dreceres ràpides: navegació, cerca
    Paparra


    Classificació científica
    Regne: Animalia

    Fílum: Arthropoda

    Classe: Arachnida

    Ordre: Acarina

    Subordre: Parasitiformes

    Superfamília: Ixodoidea


    Famílies
    Ixodidae -
    Argasidae -
    Nuttalliellidae


    Les paparres o caparres són diversos àcars paràsits de vertebrats, que pertanyen a la família dels ixòdids (Ixodoidea)

    Les paparres xuclen la sang dels seus hostes.

    Morfològicament assoleixen d'1 a 12 mil·límetres (els mascles fan una mida que és la tercera part que les femelles), però es fan més grans quan estan plens de la sang que xuclen. Tenen el cos ovalat i aplanat amb quelícers en forma d'arpó. Viuen entre la vegetació i es llancen al cos d'animals que passen al seu costat; poden estar diversos anys esperant una presa.

    En persones i animals el principal perill sanitari és la transmissió de malalties bacterianes.

    http://ca.wikipedia.org/wiki/Paparra

    ResponElimina
  4. BENVINGUT SENYOR MARAGALL:
    A L'ALCALDE I COMPANYIA LI DEDICO AQUEST TRAILER DE BERLANGA.

    http://www.youtube.com/watch?v=A79ips5IPZc

    IMPAGABLE!!!, LA REALITAT SUPERA LA FICCIO!.

    ResponElimina
  5. Todo esto esta muy bien , pero mi duda es quien pagara la Invitacion ?
    Siempre esta llorando por el dinero para esto si que tiene .
    A ver si tenemos suerte y se lo llevan .

    ResponElimina
  6. podeis decir a que hora y donde se realiza el acto por favor?

    ResponElimina
  7. Pasqual Maragall va dir:

    "va provocar rialles quan va dir que «si hagués de complir tot el que demana Casas la Generalitat s'arruïnaria»."

    a hores d'ara sabem quin es l'endeutament de l'ajuntament?.

    ResponElimina
  8. lA VERITAT ÉS QUE ESTEU MOLT OCUPATS, PERQUÉ NO PARTICIPEU EN RES, NI AJUDEU A FER CAP ACTIVITAT, NI APORTEU CAP IDEA. NOMES TENIU UN OBJECTIU QUE NO CAL QUE EL RECORDI. TOTS EL SABEM!!!!!CALUMNIEM, MENTIM I AIXEFEM TOT EL QUE SIGUI POSITIU PEL BÉ DE QUI????NO PELS MEDIONECS SINÓ PER AGAFAR LA POLTRONA.

    ResponElimina
  9. Sí clar per això han muntat el blog , per agafar la poltrona , almenys vosté té un lloc on dir les seves .....

    ResponElimina
  10. Hi ha qui no el treuen ni fent palanca....!!i si algu creu que no hi han idees que repasi cadascun dels escrits que hi han....be, no caldra que l'anonim de les 19:22 vagi a l'escola per que l'ensenyin a interpretar textos...,oi senyor dir.....?.

    ResponElimina
  11. COMENTARI DEL BLOG DEL SERVAND "La visita al camp fotovoltaic va precedida de mil preguntes: com ho heu fet, qui us ha ajudat, quant costa, què produeix… un cop allà s’interessa per tots els detalls i més mínimes dades. Tot el dia fa comentaris de lloança dels camps que ha vist.".... mmmm jo voldria saber com es responen totes aquestes preguntes ??

    ResponElimina
  12. El camp fotovoltaic està conectat pàgina web i pots consultar gairé bé totes aquestes preguntes. Peró si vols marro pregunta'ls-hi els de CIU.

    ResponElimina
  13. no hi veig el que costa ni quan produeix , digue'm on ho veus per que no ho trobo i no vull marro vull les coses claretes i de números clarets en veig pocs, ja li vaig enviar un email al servand fa temps per que m'ho expliques que donava i que costava i no va haver hi manera , si tú m'ho respons encatat.

    ResponElimina
  14. A aquest poble teniu molt mal entes que es el MARRO maco !!!

    Demano explicacions a qui pertoca , primer al qui governa i despres a la oposició, si no pago els meus impostos em demanaran explicacions, doncs xaval ells treballen per mí , potser tú treballes per ells, pero els polítics treballen per mí que soc qui paga en part els seus impostos

    i saps que ???

    DEMANO EXPLICACIONS DE QUE FAN AMB ELS MEUS DINERS !!!

    si d'això en dius marro tú mateix segueix vivint a la teva fantastica ignorancia, que jo seguiré reclamant el que es MEU.

    ResponElimina
  15. "pero els polítics treballen per mí que soc qui paga en part els seus impostos" volia dir SOU , pero es que de vegades llegeixo aquest blog i em calento amb algunes actituds. Perdó.

    ResponElimina
  16. http://www.diba.cat/mediambient/pdf/bcntalks09_casas.pdf

    ResponElimina
  17. jolines...en aquest pdf, ni hi surt el que va costar fer el camp fotovoltaic, ni com es va pagar, ni el que costa el lloguer del terreny on son instalats.

    Aixì no es pot fer una valoració real.

    com sempre...controlant l'informació....

    Gemma Campos

    ResponElimina
  18. Tot el que mostra aquest document en pdf està molt be, mediambient, reducció del consum energètic, energies alternatives... no trobarem a ningú que ho critiqui ( tot i que s'ha de renonèixer que aquest informe no és gaire neutral... només cal mirar les fotos i veure que guapos surten tots els socialistes).

    Però per què no diu a l'informe que des de la seva construcció al 2007 el Camp fotovoltaix ha generat unes perdues de 974.360,20 €? Aquesta xifra està calculada en base al cost de construcció, manteniments, etc. i els ingressos obtinguts de la venda d'energia. En aquestes xifres no s'inclouen les despeses de lloguer dels terrenys ni els interessos pels crèdits obtinguts per la seva construcció.

    I això no ho diem nosaltres, ho diuen els llibres d'IVA que ens va facilitar la secretària municipal.

    I una altra cosa més, sabeu que el preu de venda del kw ha baixat moltíssim? Això implica que el temps per amortitzar el cost de la instal·lació es multiplica...

    Sabieu també que una comunitat pionera en aquest sector és la comunitat foral de Navarra i que està patint molt la baixada del preu de venda del kw?

    Doncs be, com podeu veure sempre hi ha més d'un punt de vista sobre una mateixa qüestió. L'important és donar tota la informació i que cadascú tregui les seves propies conclusions.

    Convergència per Mediona

    ResponElimina
  19. Conclusio (propia):

    L'ALCALDE TAN LI FOT SI GENERA DESPESA O BENEFICI.JA QUE....TINC UN GRAN DUPTE!.....NO SERA QUE VOL GUANYARSE ELS FAVORS DE QUI GOVERNA A TRAVES D'OBRES FARAONIQUES PER PUJAR ALGUN GRAO DINS DE LA CUPULA DEL PARTIT?.

    BE, SERA DEL PARTIT....PER QUE SI HAGUESIM DE FER CAS A LES ENQUESTES DE LES PROPERES AUTONOMIQUES...JUAS!JUAS!

    ResponElimina
  20. Si fos Ciu qui tingues majoria i hagues volgut vindre en J.Pujol, tambe haguessin acceptat, son ex-presidents de la generalitat, no son qualsevol persona.

    ResponElimina
  21. Mira el del marro !! qui ha dit el contrari?? i per altre canto, estas comparant a Jordi Pujol amb Pascual Maragall ??? Que el teu corporativisme no et deixa veure les estrelles ?

    ResponElimina
  22. L'alcalde de Mediona parla del Pla parcial de Sant Elies
    Escrit per Goretti Martínez
    divendres, 17 d'octubre de 2008 19:24
    L’alcalde de Mediona afirma que el cost del Pla parcial de Sant Elies no pujarà a més de 15.000 euros per parcel·la. Servand Casas ha explicat en una entrevista a Ràdio Vilafranca que el Pla Parcial de Sant Elies no suposarà en cap cas que els veïns hagin de pagar quantitats superiors als 15.000 euros per parcel·la. L’alcalde de Mediona ha parlat d’aquest tema després que prop de dos cents veïns registressin un recurs d’alçada contra el pla en considerar que no se’ls havia informat degudament i que no coneixen la despesa que hauran d’afrontar.Recordem que el pla parcial de la urbanització Sant Elies suposa la legalització del sector en matèria d’instal·lacions, serveis i infraestructura.Segons l’alcalde de Mediona, el procediment que es va engegar al febrer de 2003 s’ha seguit correctament i ara toca fer el pla d’obres, el projecte d’urbanització i la reparcel·lació per després adjudicar les obres i executar-les. Casas insistia en què és en aquest procés que s’ha d’engegar ara on s’ha de produir la participació dels veïns.Segons Servand Casas no es pot entendre que ningú es posicioni en contra de legalitzar una urbanització. Per aquest motiu afirma que s’ha enganyat els veïns i comenta que, darrera del grup municipal de CiU, hi ha persones que tenen interessos a Sant Elies.D’altra banda, l’alcalde ha volgut tranquil·litzar els veïns tot explicant que, un cop es faci el projecte d’urbanització es podrà conèixer la quantitat que s’haurà d’afrontar. En aquest sentit, Casas destacava que el pla es desenvoluparà per cooperació. Això vol dir que queda anul·lat l’article 12 pel qual una junta de propietaris s’ha de fer càrrec del manteniment. També vol dir que la quantitat per parcel·la no serà superior als 15.000.Casas també comentava que, en el futur, s’estudiarà el cas de cada veí per mirar d’assumir els costos.Demà a la tarda, hi ha convocada una assemblea informativa en què l’alcalde explicarà totes aquestes qüestions als veïns afectats. Diumenge, ha estat l’Associació de Veïns de Sant Elies la que també ha convocat els veïns.
    Tags Servand Casas - Mediona - Sant Elies - Pla Parcial

    ¿Y NO QUIERE QUE LE LLAMEN MENTIROSO?

    ResponElimina
  23. POR CIERTO SON DECLARACIONES HECHAS EN RTVVILAFRANCA.

    ResponElimina
  24. VEIG QUE NO EL CONEIXEU SUFICIENTMENT.....

    JO VAIG SER ALUMNE SEU, VISC A SANT JOAN, I GRACIES A DEU LA GENT COMENÇA DONAR-SE CONTA DE QUI ES...SERVAND CASAS...UN MENTIDER!, COM EL SEU AMIC CELESTINO CORBACHO QUE VA VENIR A SANT JOAN I VA PROMETRE UNA VARIANT, SEGUR QUE DIRA ALLO DE QUE NO ES POT FER PER QUE ELS DE CIU TENEN INTERESOS COM US A CUSA A SANT ELIES.

    COM L'ACABAMENT DEL POLIESPORTIU, QUE S'HABIA D'ACABAR EL NOVEMBRE PASSAT.
    COM ELS PISOS DE PROTECCIO OFICIAL DEL MOLI, PSEEEE....

    COM L'INSTITUT PROMES.

    COM DIR QUE ESTA EN CONTRA DE LES CONSULTES PER L'INDEPENDENCIA, PENJAR-HO AL SEU BLOC I POC DESPRES ESBORRAR-HO I POSAR-SE A FAVOR PER QUE SI NO QUEDARA EN RIDICUL....MENTIDES, MENTIDES I MES MENTIDES.

    ON ES EL PROJECTE DE LA VARIANT DE SANT JOAN?.

    QUAN ESTARA ACABADA LA VARIANT DE SANT PERE SACARRERA?, OBRES QUE PER CERT JA ES VA DEDICAR EN EL SEU TEMPS D'ESBOMBAR PER SANT JOAN QUE AL MARÇ DEL 2009 ESTARIA ACABADA?.

    ON ES EL PROJECTE DE L'INSTITUT?.

    ON SON ELS PISOS DE PROTECCIO OFICIAL QUE VA PROMETRE?.

    QUAN TINDRA ACABAT EL POLIESPORTIU?.

    ResponElimina
  25. Maragallades: Jo també visc a Mediona i trobo que tens raó , hi ha un sentiment d'enganyifa total i si hi penso CIU hi té poc a veure ja que fa poc que fan soroll.

    S'ho està guanyant a pols, em fa preguntarme si ho fa volent ó es que creu que els ciutadans som curts de gambals... tant una opció com l'altre m'indigna.

    Inés.

    ResponElimina