dilluns, 22 de març del 2010

PER AL·LUSIONS

Benvolguts lectors,

Una vegada més ens veiem obligats a escriure un article responent als atacs d’en Servand, fet al que ja estem acostumats gracies al seu “tarannà concil•liador”. Fa uns dies l’atac anava contra en Pep, regidor de l’Ajuntament de Mediona, i avuí li ha tocat a en Lluís, també regidor.

L’atac del que parlem on s’atreveix a qualificar-lo d’agitador social ( fa riure sentir aquest tipus d’expressions quan conceixes a en Lluís…) ve perquè en Lluís va fer unes declaracions on deia que actualment no hi ha voluntat per part de les entitats bancaries per concedir crèdits i que hagués estat millor pels veïns de Sant Elies fer un projecte de mínims on tothom hi pogués fer front més fàcilment. Doncs be Servand, quin és el problema? No és cert que hi ha molts veïns de Sant Elies que estan totalment d’acord amb “ l’agitador Lluís”? No és cert que les entitats bancaries tenen l’aixeta dels crèdits tancada? No és cert que la situació econòmica de moltes families és avuí més precària que dos anys enrere? No és cert que això combinat amb la mala disposició bancària per concedir crèdits és un problema?

També parla d’una manipulació partidista per part d’en Lluís. Vol dir com la que vostès, escandalosament, van protagonitzar a l’última reunió amb els veïns de Sant Elies quan l’Enginyer municipal parlava de les fosses sèptiques? No és manipular donar un preu 3 vegades superior al cost d’una fossa sèptica i “ oblidar-se” de mencionar el cost de conexió del clavegueram perquè surti més barat? O no és manipular afirmar que soterrar els serveis és més barat que deixar-los com estan? Però vostè es pensa que la gent és tonta!!!!???

Segueix volent culpar a CIU de tots els mals de Mediona afirmant que no van fer res per les urbanitzacions en 23 anys. Però que potser no se’n recorda que abans de CIU hi va haver un govern socialista i que la urbanització ja existia? Per què no explica que en Duran va intentar fer que els promotors complissin amb les seves obligacions pel que fa a les cessions i que això no es va poder fer perquè els hereus d’un dels promotors no van acceptar l’herència? Per què no ha anat a buscar als promotors en aquesta ocasió? Massa merder, oi?

Quan es parla d’altres alternatives per a la legalització de Sant Elies sempre surt amb la mateixa cantarella, el 10% d’aprofitament i les zones verdes… Però l’Ajuntament no les ha perdonat a l’actual projecte? Per què no ho hauria de fer de la mateixa manera si es dugués a terme una altra opció? O es que ha vist que aquesta és una bona mesura de pressió per dur a terme el seu projecte?

Com s’atreveix a dir que aquesta és la única alternativa legal? Com s’atreveix a dir que les altres alternatives treballades són més cares, provisionals o il•legals si no s’ha treballat cap altre opció? O potser ha pressupostat alguna altra alternativa? Si ho ha fet, els veïns no l’han vist… i nosaltres tampoc.

No torni a exigir-nos responsabilitat en representació del poble quan vostè no predica amb l’exemple. I les lliçons, doni’ns-les quan les obres estiguin acabades i pagades perquè aquest “ berengenal” en el que ens ha posat a tots portarà molta cúa!!

I per acabar, esperem que no torni a fer el ploricó dient que l’ataquem, que li faltem al respecte i que som rencuniosos quan vostè aprofita la mínima ocasió per fer precisament això. Vostè vagi fent, vagi jugant brut, vagi tractant a la gent com a idiotes, que el temps posa a tothom al seu lloc, i les el•leccions municipals no estan tant lluny…

Convergència per Mediona

97 comentaris:

  1. AIXO SI QUE FA RIURE:

    “Lluís Ollé, regidor de CiU i veí de Sant Elies, posa en dubte la voluntat de concedir crèdits dels bancs i assegura que una bona solució pels veïns hagués estat dur a terme un projecte de mínims i no de màxims que contemplés només la instal·lació del clavegueram, l’únic servei de que no disposa la zona. D’aquesta manera la urbanització hagués quedat legalitzada i els veïns haguessin pogut fer-se càrrec del cost de les obres.”

    Paraules de SERVAND CASAS.

    Ara ve el millor:

    Avui en l'entrevista feta per la gran preiodista MONICA TERRIBAS,i parlant del tema crisi-bancs, JOSE LUIS RODRIGUEZ ZAPATERO HA DIT:

    "Se ha establecido una linea de conservadurismo de los bancos que hace que no den credito".

    Jose Luis Rodriguez Zapatero.
    22-març-2010.

    I encara hi ha mes, quan despres de la seguent pregunta ha dit:

    "Los gobiernos no pueden obligar a las entidades financieras a dar credito"

    Jose Luis Rodriguez Zapatero.
    22-març-2010.

    AQUI HI HA ALGU QUE ENS VOL ENGANYAR....LA PRGUNTA ES...

    RODRIGUEZ ZAPATERO?

    O, SERVAND CASAS?.

    QUI DIU LA VERITAT?...........

    ResponElimina
  2. RESPOSTA PERSONAL AL SENYOR ALCALDE D'UN VEI DE SANT ELIES!:

    "Estimat senyor":

    Em complau gratament que voste estigui convençut de que els bancs i caixes donen credits a dojo.Aquest mati he anat a comprovar-ho tot pasejant-me per Barcelona. I CARAM!!, a cada oficina de cadascuna de les oficines bancaries de les diferents entitats de credit m'esperaba un senyor acreditant-se com a director de la sucursal en questio on m'oferia un credit sense limit de quantitat, i sense interesos, no m'han demanat nomina (esclar estic a l'atur), ni tan sols han evaluat el factor de risc, tinc dos nens la meva senyora treballa a una important empresa textil de Mediona on paguen uns sous "quasibe de director d'escola", he presentat com aval un antic cotxe de fa deu anys:Molt amablement el director de la sucursal en questio l'ha refusat.NO CAL,NO CAL....ha insistit...tinc dos nens, a mantenir, encara no tenen edat a treballar...l'home en questio m'ha felicitat, per lo macos que eren quan orgullos li he ensenyat les fotos...Be, anem al tema que m'enbolico...Com el tracte que jo rebia era desmesurat he anat a comprovar que oferien a l'entitat bancaria del costat....NO US HO CREUREU!....linea de credit indefinida i sense interesos!!.

    Carai!,Carai!....el bonic somni s'ha acabat quan ha sonat el maleit riiinng!riiinng! del depertador.

    SENYOR ALCALDE!!, hem recorda aquell famos presodent del govenr que no tenia ni idea del que valia un cafe!.

    SENYOR ALCALDE!!, voste no te ni idea de com funcionen les finances!

    SENYOR ALCALDE!!, voste viu en una realitat molt diferent a la que viuen la majoria de Medionencs!!.

    SENYOR ALCALDE!!, voste m'avalara en cas que sigui necesari?.

    ResponElimina
  3. Por dios !! por favor que empiece con el rollo de
    " que t'he fet blog meu !!!??? " Me encana cuando se pone en plan llorica............. queda claro que su blog es SU blog , como él que es EL.

    ResponElimina
  4. Gemma Campos i Beltran23 de març del 2010, a les 8:57

    A Pilar: un consell, no et creguis el que ningu, k no es especilista urbanista et digui, creute només el k adbocats, lleis i assesors independents et diguin, que es un pal anar amunt i avall...cert i costos també pero et garanteixes tenir informació objectiva i beraç.

    Jo només tinc interes en poguer pagar les cuotes i no perdre casa meva i durant l'any de presidencia de l'asociació i de moltes lectures i visites a urbanistes i adbocats, et puc dir i firmar si vols, que no ens han donat totes les opcions, que han manipulat i tergiversat l'informació i el temps i ke s'han pasat pels ous el dret de decidir de la majoria de veins.

    Si tanta mentida dic, si tant manipulo, on es la denuncia? l'espero amb candeletes, el problema es k jo només dono dades, numeros, lleis i contra aixó no hi ha denuncia k valgui, cuan amb el temps es vegi ki ven terrenos publics, ki posa botigues, ki segrega parce.les, ki keda embargat i ki no es pot vellugar de casa perk estan els carrers oberts i amb l'ajuntament demanat més diners per poder finalitzar les obres .... ja veurem on acabem tots....


    k ningu oblidi k tot aixó tenia solució i k els unics culpables son Alcalde i els membres de la Junta de l'Associació de Veïns, ja que no es pot culpar als veins de Sant Elies, k no son ni adbocats, ni metges ni enchufats i k amb bona fena s'han cregut tot el k akesta colla de capitalistes els han explicat.

    I no oblideu.... que tot el que el k s'escriu i s'ha escrit, sempre es pot recuperar i tornar a publicar.

    El Servand només vol la fotu de la primera urbanització pilot acabada, medalles es l'unic k vol, Ja que dir que el projecte que presenta es la unica opció legal es dir MENTIDA, ETS UN MENTIDER SERVAND, PERK NO ELS DIUS QUE AKESTA ES LA OPCIÓ QUE ET SURT MÉS BARATA A TU, JA QUE SI ES FES EN FASES, HAURIES DE PAGAR MINIM UN 25% I COM AKESTA DADA ...MIL I UNA K NO DONES O MANIPULES I IGUAL K TU ELS DE LA JUNTA DE L'ASSOCIACIÓ, PERK NO VEU EXPLICAR DESDE UN PRINCIPI L'OPCIÓ DE LA JUNTA DE COMPENSACIÓ? HI HO FEU ARA KUAN NOMES HI HAN 30 DIES DE PLAÇ? ESCLAR...TAN VOSALTRES COM JO SAVEU K ES IMPOSIBLE AJUNTAR AL 50% DELS PROPIETARIS AL MES DE FEBRER I MENYS KUAN ELS UNICS K TENIU LES DADES DELS PROPIETARIS SOU VOSALTRES.

    ARA NO PASARA PERO...EN KUAN COMENSIN ELS EMBARGAMENTS, K PODRAN SER A PARTIR DE LA PRIMERA QUOTA JA QUE NOMES HI HAN 30 DIES PER PAGARLA I SINO ES FA JA ET CARREGUEN UN 20% ...(AIXÓ TAMPOC HO EXPLIQUEN)...ESPERO K TOTS ELS SOCIALISTES AFECTATS FACIN ARRIBAR LES SEVES CARTES DE QUEIXA AL PSOE I KEDI EN EVIDENCIA KI ETS I COM TREBALLES.

    ResponElimina
  5. EXPLICACIO DE LA INSTALACIÓ DE DEPURADORES UNITARIES A LA PENYORA PER UN VEI DE LA PENYORA:

    A nosaltres, per les depuradores individuals en cobren uns 3.000€ per parcel·la (independentment dels m2), que inclou el cost de la depuradora + la instal·lació (forat, base de ciment...). A més, ens obliguen a fer una revisió anual, només una.


    Gemma Campos

    ResponElimina
  6. PREGUNTA DE LA JUNTA DE L'ASSOCIACIO AL RESPNSABLE DE ENDESA RESPECTE AL COST DE SOTERRAR LES LINIES:

    2.- Si per abaratir les obres es millor no soterrar les línies?

    -Es millor soterrat, sobretot estèticament.
    -Es obligatori soterrar la Mitja Tensió, però que això va a càrrec de la companyia.
    -La Baixa Tensió pot ser soterrada o aèria, que en les dues modalitats ha de complir els reglaments de seguretat.
    -Que el cost de soterrar les línies és molt més elevat, però s’ha de tenir en compte que els pals actuals es tindran que treure per fer les obres d’urbanització i això també te un cost.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  7. Voleu dir que no us passeu tres pobles? Com pot ser que hi hagi tanta agressivitat en aquest blog i contra la mateixa persona? De vegades em sembla que no hi ha ningú més al món i que darrera d'una obra d'un ajuntament no hi ha ningú més que l'alcalde. Potser hi ha un projecte amb cara i ulls i uns responsables dels informes legals, urbanístics i el que sigui, no entenc massa del tema. Però penso que tanta agressivitat i atac personal només pot aconseguir una cosa: sospitar que l'objetiu no és Sant Elies.
    Us ho dic sense ànim d'ofendre ni molestar a ningú que no vull que em crideu, per favor.
    Josep

    ResponElimina
  8. No acabo de entender porque llama capitalistas y enchufados a los miembros de la junta, el sabado en la reunion el abogado de la asociacion dijo lo que dijo, acaso ¿no es imparcial?, ¿pone en duda su profesionalidad?

    ResponElimina
  9. Yo sí que pongo en duda la profesionalidad del abogado.

    Inés.

    ResponElimina
  10. Gemma Campos i Beltran23 de març del 2010, a les 12:54

    Josep, jo només puc parlar per mi, si trobes agresivitat a les meves lletres, es el k les persones senten kuan just, en un moment on costa un collo i part de l'altre pagar l'hipoteca, posar menjar a la nevera, posar gasolina al cotxe per anar treballar, pagar els rebuts.. i poder treballar per pagar el minim, ara arriba un alcalde i uns cuants veins, k ens volen fer creure k es una gran oportunitat,¿oportunitat per ha qui? k consti k no em nego a fer obres ni a pagarles, necessitem millores, pero no si aixó em porta a pasar més dificultats de les k ja paso, tots podem fer un esforç pero no tots podrem fer l'esforç k demanen alcalde i associació, i, quan el marc legal ens dona altres opcions....diguin el k duguin Josep, akesta proposta es una bona oportunitat per a uns kuans k no son majoria i k tampoc corren el risc de perdre casa seva, per aixó s'hen han cuidat prou de no fer unes votacions en condicions, si Josep, potser k trobis agresivitat encara k jo no la sento, només sento impotencia desde el dia k em vaig adonar de les intencions dels companys de junta, i de tot aixó jo només acabare agraint una cosa a tots akest, ara si k valoro realment el tenir fills, ara, k veig k amb 32 anys k tinc i les dificultats economiques i la posibilitat de perdre la casa, no m'ho podre plantejar fins k tot aixó hagi pasat i ja sera massa tart.

    Sento k la angoixa, la desesperació, la perdida d'ilusións... es pugui entendre com a agresivitat, pero bueno....ara ja veuras com en un plis plas tornen a dir k soc apocaliptica, ploramikes....etc etc...

    M'hes igual tot el k puguin dir akest k no es preocupen per el k podem pasar la gent com jo, el k no em perdonaria a mi mateixa, seria el no haver fet tot el posible per salvar casa meva i la dels meus avaladors.

    Y al anonimo de despues: te dejo aki la opinion de otro cliente del abogado de la asociación, y no,no pongo en duda su profesionalidad pero si sus conocimientos sobre el tema y sus ganas de trabajar, es un bollo recien salido del horno y como el mismo dice: NO ES EL LIBRO GORDO DE PETETE.aki tienes un comentario de uno de sus clientes:

    De l'Eduard, jo ja no me'n fio gens.
    És el primer partidari d'ocultar tota la informació als veïns, no fos cas que li portessin problemes...
    A les Assamblees, esquivant totes les preguntes o contestant amb un idioma desconegut per la resta de mortals.
    Així doncs, d'explicacions, ni una.

    Y DEJAME K TE DIGA, ANONIMO CERCANO, K YO PIENSO IGUAL, PROFESIONAL MUCHO, PERO NI SU LENGUAJE SE ENTIENDE, NI RESPONDIO A TODAS LAS CONSULTAS K LA ASOCIACION LE HIZO A LO LARGO DE TODOS ESTOS MESES NI TIENE GANAS DE TRABAJAR, EL YA AVISO AL PRINCIPIO K EN ESTO SE HIVA HA HACER LO K EL AYUNTAMIENTO KISIERA, CONSERVO TODAS LAS CONSULTAS QUE SE LE HICIERON EN ESTE AÑO PASADO, KIERES VER NUESTRAS PREGUNTAS Y SUS RESPUESTAS?... NO ME IMPORTA SEGUIR COLGANDO INFORMACIÓN

    ResponElimina
  11. Benvolgut Josep,

    Amb tots els respectes cap a la teva opinió com no podria ser d'altra manera, de vegades no comprenem afirmacions com la teva. Fem un escrit responent als atacs personals de l'alcalde cap a un regidor nostre ( dies enrere li va tocar el rebre a l'altre regidor) i resulta que en aquest blog hi ha agressivitat... De veritat, no ho entenem.

    I sobre el tema que sembla que no existeixi ningú més que en Servand, no t'equivoquis, aquest poble no el dirigeix un equip de govern, el dirigeix una única persona, i si no ens creus ves a un ple municipal i observa quin nivell de participació tenen la resta de regidors del PSC. No es pot pretendre que parlem d'altres persones quan en Servand monopolitza la gestió de govern, intervé en tots els camps i no deixa que ningú més hi intervingui ( això no ho critiquem, cadascú és com és, però llavors haurà d'estar disposat a suportar tot el pes de les crítiques...)

    Convergència per Mediona

    ResponElimina
  12. El Sr. Josep a dit:
    """"Voleu dir que no us passeu tres pobles? Com pot ser que hi hagi tanta agressivitat en aquest blog i contra la mateixa persona? De vegades em sembla que no hi ha ningú més al món i que darrera d'una obra d'un ajuntament no hi ha ningú més que l'alcalde. Potser hi ha un projecte amb cara i ulls i uns responsables dels informes legals, urbanístics i el que sigui, no entenc massa del tema. Però penso que tanta agressivitat i atac personal només pot aconseguir una cosa: sospitar que l'objetiu no és Sant Elies.
    Us ho dic sense ànim d'ofendre ni molestar a ningú que no vull que em crideu, per favor."""""



    Jo no sóc veí de Sant Elies per tant poc puc opinar del tema, m'imagino que opinare i parlaré quan li toqui a la Font del Bosc.

    No obstant això Sr Josep li he de preguntar si vostè hagués de pagar els diners que diuen que s'ha de pagar i els bancs no li deixen ni un duro i no té possibilitat de trobar-hu ¿que faria vostè? Es posaria a donar lloances al Sr Alcalde? Ho faria padrí dels seus fills?

    D'altra banda cal dir que cadascú troba el que sembra, i aquest senyor és el que ha sembrat.

    Sobre la pregunta que ni no hi ha ningú més que l'alcalde, li he de respondre que no, el Sr alcalde fa i desfà el que li dóna la gana i ho puc assegurar, té un lleuger TIC dictatorial, és amo de la VERITAT.

    Jo no sóc de CiU per tant ningú em pot acusar de partidisme, dono la meva opinió sobre el que es diu en aquest Bloc ja que és l'únic de Mediona en el qual es pot opinar.

    Per cert Gemma, potser no t'ho ha dit el Sr Alcalde però el millor que pots fer és fer-te estrangera igual així reps subvencions (vés a saber si és el que pensa el Sr Servant)

    S. Gota

    ResponElimina
  13. Abans em oblidat de comentar:

    Un detall de l'taranna del “Sr Servant” jo fa uns 4 mesos que conec aquest bloc i uns 6 mesos el bloc del “Sr Servant” i fa un mes aproximadament en el bloc del “Sr Servant” tenia el comptador de visites amb una estrellita en moviment ( que et cridava l'atenció) en el qual et indicava les visites al seu bloc, ara ja no està, ¿per què? ¿No serà que fa tres mesos les visites d'aquest bloc estava en 3.000 i ara té gairebé 14.000 visites?

    El de sempre AMAGAR LA VERITAT.

    El que no li interessa el amaga, si això fa amb el que es veu ¿Què farà amb el que no es veu?

    S. Gota

    ResponElimina
  14. Sr.Gota, fa molt temps k ja no em preocupa el k pensi el sr.alcalde, desde el moment k algu a ki no li he fet res, em demostra k tan se li en fot les dificultats les dificultats k pugui produir, per a mi, deixa de tenir interes.

    I tampoc es k vulgui k em subvencionin, ni ha en pitjors circumstancies k jo, només vull una solució financera k pugui asumir, encara k ja d'entrada no tinc ni les nomines k calen presentar.... sclar...com k ni han de tenen dues i 3 feines... no ni ha per a tots jejeje

    haveure, si a dia d'avui ja no arribo a fi de mes, haig de contar que, tot i tenint la sort de trobar feina legal, part ja del sou anira a cubrir els deutes k tinc amb el mecanic, els deutes familiars i reomplir tots els tapers k fa ja tant de temps k sogra i mare fan cada setmana, anys enrera els hi compensaba amb un pernil del guissona o un lotet nadalenc...ja fa massa d'aixó....i més que en pasarà... i k en pocs messos l'euribor ens tornara a posar l'hipoteca a 900 euros... sincerament, k trobi feina legal voldra dir k ens posarem al dia a casa i k podre estar trakila cuan pugi l'euribor, pero desprès de comprobar les altes nomines que em demanen, a Caixa Catalunya 1700 euros i avaladors (ja k el contracte laboral k pugui aconseguir no seria indefinit) k resultarien en una quota mensual a 6 anys d'uns 700 euros... permeteu-me k mentre ningu em digui k com a minim es pot pagar a 10 anys a un interes raonable i k em garanteixen el prestec sigui kina sigui la meva nomina ( o encara k no la tingui)no estigui trankila.

    als 20 anys treballant 8 hores a una makina guanyant 1.200 euros, keda tant llunyà.. Les ultimes feines no han pasat de 720 euros, pagues extres incloses i els 15 minuts de descans sense pagar, aquestes les asegurades, d'altres una mica més esclar, pero akestes no son valides per a presentar nomina al banc...ni tampoc pasen dels 1000 euros...

    hi ha molta demanda i aixó no es tradueix precisament en altes nomines, potser, si Caja Madrid, no m'hagues denegat fa dos anys el prestec, el ico i l'ampliació d'hipoteca, de 18.000 euros, per posar una petita peixeteria, de la cual ja tenia tots el prmisos i el pla d'empresa, ara igual tindria feina, no hauria perdut una inversió de casi 6.000 euros i tendria més papers per presentar al banc.

    Haig de trobar feina com sigui... no pot ser k deixi akest blog tan ple, sort k te lloc, almenys m'ajuda a distreure el sentiment de no productivitat...

    gracies a tots! no sabeu com us agraeixo, a tots, la paciencia i el temps k perdeu llegint-me akest mena de comentaris.

    ResponElimina
  15. Sóc en Josep, com que m'heu contestat he tornat a llegir-me els atacs que diuen fa l'alcalde als vostres regidors i no els he vist ni com atac ni com a insults o mancats d’educació.
    El que diu del Pep és repetir les seves paraules i valorar el no oferiment de la oposició en una situació greu de nevada. Potser sobra el comentari de ha demostrat tot el que ha de demostrar.
    El que diu al Lluís ho trobo força més educat que totes les respostes que heu fet donat que en dos ocasions dubta que ho hagi dit i diu que ha estat mal interpretat i procura donar la seva opinió sobre les afirmacions que publica La Fura, no ell.
    Us vull demanar disculpes per haver participat a la vostra pàgina, no tinc per què aguantar determinades afirmacions ni el tracte que rebo per només dir que trobo molt amargant el gust del que s'escriu.
    Quina lloança he fet de l'alcalde Sr. Gota?
    Ja veig que ni tant sols accepteu una opinió com la que he intentat expressar i potser hauríeu de revisar els vostres registres sobre els dictadors. Mireu la palla de l'altre a l'ull i no veieu la vostra biga.
    Disculpeu-me i adéu.

    ResponElimina
  16. Gemma, fes servir el teu temps, el teu ho se tot i jo dic la veritat per trobar feina, que si et mous en trobaràs, ara que amb el tarannà que tens poc et durarà

    ResponElimina
  17. "el teu ho se tot i jo dic la veritat per trobar feina" jo aquesta frase no l'entenc.

    ResponElimina
  18. nano... hasta a mi, escribint tant malament com ho faig, s'ha m'enten millor.

    "el teu ho se tot i jo dic la veritat per trobar feina" aixó no s'enten nen.

    a tu no t'haig de donar cap mena d'esplicació pero te la donaré, a 3 euros l'hora i sense asegurar ves a treballar-hi tu, jo m'he cansant de treballar i no cotitzar sino ni haguisin k ocupen 2 o més lloc de treball no hi haurien tants aturats, encara k amb els sous k els politics han permes k vivim, ni ha k es normal k tinguin dues feines, esclar...k akestes no son d'estar asentat a un despatx...

    I que a tu no t'agradi el meu taranna.... ^_^

    ResponElimina
  19. Normalment poder tenir el cul a una cadir va associat a tenir una formació específica i de qualitat, que ho volem tot !!! Mentre us fotieu festes n'hi han que ens deixavem el colzes estudiant i afortunadament ara recollim.

    No pots esperar a que la feina et piqui a la porta.

    ResponElimina
  20. Jo sí que vull al Josep en aquest blog , sinó perd sentit , els que no pensen con ciu també han d'escriure aquí , no faci com el servand i es faci el martir si creu una cosa i creu en els seus arguments defensi'ls .Jo escric el que em dona la gana com la resta.

    Inés.

    ResponElimina
  21. Estimat senyor josep:

    El que segons voste i l'alcalde diuen del que diu el pep ho tenen grabat?.El que queda clar es qque la carrretera aquell dia era INTRANSITABLE!,i jo no vaig poder assistir aquell ple extraordinari en el qual l'alcalde decidia sobre el meu futur economic.

    Si no tenen res grabat tot queda en un bla,bla,bla,bla de l'alcade i suma una mes de les seves mentides!.

    ResponElimina
  22. Perdoni Sr. Anònim, visc a Sant Elies i treballo a la paperera. Dimarts a les dues menys vint vaig anar a treballar al canvi de torn i tota la carretera estava molt bé EN PERFECTE ESTAT PER A LA CIRCULACIÓ i per tant no entenc com pot dir que era intransitable.
    Vosté diu a l'alcalde mentider, ho diu sense demostrar res i recolzant-se en una mentida doncs la carretera era transitable. No creu que una mica més de respecte a les persones seria millor per poder-se entendre.
    Sento haver tornat a entrar, em picava la curiositat a veure com em maltractarien.
    Per cert, a l'anòmin anterior li vull agraïr la seva petició de que em quedi, no ho faig però li vull dir una cosa: hi escric al bloc del Servand i em contesta sempre al meu correu. Provi-ho.

    ResponElimina
  23. Senyor josep:

    No respon a la pregunta, i com que no ho fa li tornre a repetir!

    TE LA PROVA DE LES PARAULES DEL PEP AQUELL DIA?.

    QUE LI MOLESTA DEL FACEBOOK DEL PEP?.

    SI DEMOSTRA LES PARAULES DEL PEP LI REGALO UN MILIO D'EUROS!.

    ResponElimina
  24. Gemma Campos i Beltran24 de març del 2010, a les 17:17

    Anonim, anonim, veus k pasa per jutjar a la gent... no tots els k no tenen carrera es perk s'han pasat la joventut de festa ( dir el k vosté diu es de cecs i de gent k només veuen el k volen)

    Vinc d'una familia de pares separats, on la meva mare treballaba 14 hores diaries per treure endavant als seus cuatre fills, dels cuals, la gran soc jo, la meva mare no va arribar mai a poder cobrar cap mena de manutenció per nosaltres, i donat k el petit tenia un anyet, ens en portem deu, les hores k la meva mare no podia ser casa perk era treballant i no arribaba per cangurs.. ki es pensa k cuidaba dels seus germans?dels 7 als 21 van ser molt durs, sobre tot kuan una mare es veu obligada a demanar a la seva filla gran k deixi els estudis per poder dur diners a casa i donar l'opció de seguir estudiant a la resta de germans... k sabras tu, k t'ho han donat tot mastagat, tinc els meus estudis mitjos d'administració i gestió trets sense deixar de treballar, pero jo... no soc com els de la teva mena k sino els surt feina de lo seu no es belluguen de casa, he rentat culs i soc agent de viatges, puc posar copes i fregar cases.

    Fer la mena de comentari k fas... k veus kuan et mires entre les cames? ja reculliras ja, més tart o més dora, hi han plats k la vida ens els fa menjar frets.

    ResponElimina
  25. Sí ja ho vaig comprovar que et contesta particularment , cosa que trobo del tot inapropiada, si vull eniarme emails amb l'alcalde ó amb el servand , ja ho faré, si ho faig a través del seu blog es per que respongui en public.

    Per mí: Blog CDC 10 Blog Servand 0.

    I si el vull en aquest blog es per que crec que tothom ha de dir el que pensa, si li sap tan greu que li diguin les coses que els seus veins pensen ...... potser que s'ho miri bé.

    RECTIFICARE SABIUM EST.

    Inés.

    ResponElimina
  26. Al de St. Elies!!!

    El ple no era a les dues del mitgdia i al matí no es podia pasar amb un utilitari ...... al matí vull dir a les onze del matí , amb un Q7 potser pero amb un com el meu ja em van dir que no hi anés quan vaig trucar a l'ajuntament al matí.

    Vaig demanar un justificant a l'ajuntament i m'el ha fet ...... que en pensa ??


    El demanaré a la empresa ... per fer una copia , ja que jo no sabia que tenieu aquest mogollon aquí muntat.

    Salut!

    ResponElimina
  27. Al Sr. Que dice que vive en Sant Elies y fue a trabajar a Mediona el martes, lo tengo que felicitar, yo vivo en la Montaña la Socarrada (La Font del Bosc) y hasta las 18 horas no se pudo salir, y el miércoles tuve que poner las cadenas hasta la hasta el campo de fútbol, (y no tengo que justificarme en el trabajo ya que la Empresa es mía) hay que ver las circunstancias de cada uno para poder afirmar lo que Usted dice, yo desconozco a ese Sr. Pep donde vive pero se puede haber encontrado como yo.

    Es lo que muchos apuntan en este Bloc, se da la información que se quiere.

    Saludos.

    ResponElimina
  28. no veas como colea el tema del dia de la nevada,

    el martes el k no tenia un buen vehiculo y buen manejo del coche era un peligro en la carretera, y nadie se le puede recriminar ese dia por decidir entre arriesgarse a accidentarse o o no viajar sino era de forma segura.

    Yo lleve a vecinos a su trabajo con el 4x4 y la reductora puesta, vecinos k tenian sus vehiculos normales, y la verdad, se les llevo pork conducia mi marido sino yo tampoco me la juego pero por nada del mundo se les ha recriminado Su decision.

    ResponElimina
  29. Bona tarda a tothom,
    Preguem una vegada més que deixeu de banda els temes personals. Aquest blog no és per això, i ho diem tant pels d'una banda com pels de l'altre. Si us plau respectem-nos els uns als altres i no barregem les batalles polítiques amb les circumstancies personals de cadascú. I ja sabem que ara algú dirà que nosaltres no respectem a en Servand ( que quedi clar que sempre sempre sempre ens referim a l'alcalde de Mediona, no al veí i pare de familia).
    I sobre el tema de la nevada, per posar una mica de llum, companys de CIU ens comenten que cap a les 10 del matí van baixar amb cadenes però que cap al migdia es podia circular perfectament ( parlem de la carretera, altre cosa són els carrers de les urbanitzacions, Sant Joan, etc. que imaginem van trigar més en ser transitables).

    Convergència per Mediona

    ResponElimina
  30. Me hace mucha gracia la gente como Josep que mete cucharada y después se ofende cuando les contestan. Dede de ser gente muy proxima a Servand ya que el hace exactamente lo mismo, que curioso.
    Pero eso si, primero nos cuentan lo mucho que se han ofendido y lo malisimos que somos los que escribimos en este bloc y que nunca mas escribiran aqui.
    Pues la verdad yo les diria que directamente se ahorren la molestia.

    ResponElimina
  31. entenc al moderadors d'akest blog, s'ha de posar fre, pero tampoc heu de tenir por de k passi a majors, dos no s'esbarallen si un no se sap ki es jejeje

    y us equivoqueu en una cosa, la politica es basa en millorar circumtancies, circumstancies laborals, d'emergencia, socials, empresarials, economiques....etc... y també personals, perque totes akestes coses afecten a les persones, la politica es basa en les persones, perque totes akestes coses afecten a les persones, en general i individual, si no ja no es politica, es mercadeo puro y duro.

    Es una cosa k cap, cap politic hauría d'oblidar.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  32. Este es el ultimo parrafo de un escrito en el blog de servand

    "Pido disculpas al titular de este blog por poner esta entrada aquí ya que debería ir en el blog de CIU. Si la cuelgo aquí no es más que porque allí lo he intentado en dos o tres ocasiones y nanai del Paraguay. Y como es lógico someto su publicación a lo que el titular del mismo decida. Gracias"

    ResponElimina
  33. Luis majete , yo lo he colgado a la primera .... si es que tienes problemas de conexion ????

    SS.

    ResponElimina
  34. El que esta clar i no crec que respongi el propi alcalde es que els bancs,... ni un duro de calaix!,fins hi tot ho diu el propi president del govern espanyol.Tot i que el president ens podria mentir....

    PERO NO HO CREIEM PAS, OI SENYOR ALCALDE QUE EL PRESIDENT DEL GOVERN SEGURAMENT ENS MENTEIX?.

    TRANQUILS...QUE PODRIA VENIR EL PROPI NARCIS SERRA (PRESIDENT DE CAIXA CATALUNYA, I EXMINISTRE SOCIALISTA,"EL DEL PIANO")A DONAR-NOS UN COPET DE MA A SANT ELIES....

    Per cert, jo no coneixo cap josep de Sant Elies que treballi amb mi a la fabrica!.

    ResponElimina
  35. Hola Gemma i companyia,
    Totalment d'acord amb tot el que dius, però saps perfectament que alguns missatges ( i no ens referim concretament ni únicament als teus) han traspassat la barrera de l'interès general, la política adreçada al bé comú i l'interès per millorar circumstancies, per convertir-se en petites batalles personals, i això no és positiu per ningú, no millora res i l'únic que pot provocar són baralles innecessaries entre veïns d'un mateix poble ( i d'una mateixa urbanització).
    Esperem que no et prenguis aquestes paraules com un atac cap a tú, ni molt menys és la nostra intenció.

    Salutacions

    ResponElimina
  36. k va, no puc pendre-ho com un atac, estic totalment d'acord amb vosaltres, pero ja veurem el k triguen a tornar-hi i no penso posar l'altre galta.

    Es hora d'analitzar la carta enviada per la Junta de Veïns....

    Gemma Campos

    ResponElimina
  37. VISCA EL MESI!.

    GUARDIOLA PER ALCALDE!!!

    ResponElimina
  38. Benvolguts lectors,
    Dies enrere un participant del blog ens demanava informació sobre el ple extraordinari on en que es va aprovar el projecte de legalització de Sant Elies. A grans trets ens preguntava sobre les novetats que havien aparegut. Doncs be, són aquestes:

    • Es va presentar el conveni amb Aigües de Piera per al subministrament i la construcció de les noves instal•lacions.

    • També es va presentar el conveni amb Propietat Espiells per a la cessió de terrenys.

    • Es va aprovar inicialment el projecte de reparcel•lació.

    • Es va aprovar inicialment la imposició de les quotes urbanístiques. En principi són 6 quotes en 3 anys.

    • Des de CIU vam voler recordar i fer constar en acta que els convenis encara no estaven signats. També vam fer constar que s’havien incomplert tots els compromisos adquirits en el grup de treball sobretot pel que fa al preu màxim. Vam recordar que en una de les actes de l’equip de treball hi consta un preu màxim de 12.000 € per parcel•la i que a la primera reunió amb els veïns i en un ple municipal en Servand es va compromete a un preu màxim de 18.000 € per parcel•la (el preu mig a dia d’avuí està en 24.000 €).

    Independentment de tot l’exposat anteriorment, volem recordar als veïns de Sant Elies que tenen 30 dies per a presentar les al•legacions que creguin convenients. Si algú no es veu capaç de fer-ho per si mateix, el Decret 252/1996, de 5 de Juliol, posa a disposició dels ciutadans amb pocs recursos econòmics el servei de Justicia Gratuïa. Us deixem l’enllaç web:

    http://www.icab.cat/?go=d7f092babe5a485eb8cdde0eba01701dc3fc17faa049c5d037e8ada9491d8dee7c6919696a7deba660abde7ff2c72ffd652547330a8a50c8?idColegio=2012

    Convergència per Mediona

    ResponElimina
  39. ESTIC PLENAMENT D'ACORD AMB QUE LES DISCUSIONS PERSONALS NO DUEN ENLLOC,EL QUE INTERESA ES EL QUE VA PASAR I EL QUE ES VA APROVAR EN EL PLE EXTRAORDINARI!!.

    CAL QUE TOTHOM CONEGUI AQUEST ENGANY.

    PERE TAPIES.

    ResponElimina
  40. APROVACIÓ INICIAL DE LA IMPOSICIÓ DE QUOTES URBANÍSTIQUES EN EL SECTOR SANT ELIES DE MEDIONA
    ACORDA:

    PRIMER.- Aprovar inicialment la imposició de quotes urbanístiques per l'execució de les obres referents al Projecte d’Urbanització del Polígon d’Actuació Sant Elies de Mediona, supeditant la seva aprovació definitiva i la seva executivitat, en tot cas, a l’aprovació definitiva del Projecte de Reparcel•lació i del Projecte d’Urbanització del citat polígon d’actuació.

    SEGON.- Ordenar simultàniament l’aprovació inicial de l’ordenació de les quotes urbanístiques per a l’execució de les obres d’urbanització referides

    TERCER.- Aprovar inicialment la relació de subjectes passius, així com les quotes singulars que resulten d'aplicar la quantitat a repartir entre els propietaris, compresos dintre de l'àmbit de la urbanització, d'acord amb l'annex que s'incorpora a l'expedient, amb un pressupost total de 16.961.241’37 euros.

    QUART.- Aprovar la notificació de l'import individual de les quotes provisionals a satisfer pels propietaris del sector.

    CINQUÈ.- Aplicar com a mòdul de repartiment els metres quadrats de la superfície de la finca.

    SISÈ - Determinar que les quotes assenyalades tenen caràcter provisional i a compte de la liquidació definitiva dels costos d'urbanització que procedeixin una vegada realitzada l'activitat urbanitzadora en l'esmentat polígon, i prèvia presentació de la certificació definitiva de l’execució de l’obra.

    SETÈ.- Advertir que de no verificar-se els ingressos de les quotes d'urbanització en el termini d'un mes comptat des dia següent a la notificació que es realitzarà en el seu dia, es procedirà, d'acord amb els arts. 96.1a) i 97 LRJ-PAC a l'exacció de les quotes impagades mitjançant la via d'apremi sobre el patrimoni dels propietaris de finques afectades, amb el recàrrec del 20% de constrenyiment i amb els interessos de demora que corresponguin.

    VUITÈ.- Establir que la recaptació de les quotes es realitzarà en sis pagaments, que s’efectuaran en un termini màxim de tres anys a partir de la fermesa de l’aprovació definitiva del Projecte de Reparcel•lació i del Projecte d’Urbanització:

    ResponElimina
  41. El primer pagament consistirà en un 20% del total de la quota provisional.

    El segon pagament consistirà en un 20% del total de la quota provisional.

    El tercer pagament consistirà en un 20% del total de la quota provisional.

    El quart pagament consistirà en un 20% del total de la quota provisional.

    El cinquè pagament consistirà en un 10% del total de la quota provisional.

    I el sisè pagament, al finalitzar les obres d'urbanització, és a dir, quan les obres estiguin recepcionades per part de l'Ajuntament, consistint en el 10% i la liquidació definitiva de l'obra.

    L’Ajuntament notificarà individualment als propietaris afectats de cadascun dels terminis de pagament, així com la manera de fer efectiu el mateix.

    NOVÈ.- Notificar individualment aquests acords i les liquidacions resultants als subjectes passius corresponents i als que resultin interessats, i publicar-ho en el Butlletí Oficial de la Província, i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya durant un termini de 30 dies, dins dels quals els interessats poden examinar l'expedient i presentar les reclamacions que creguin oportunes.

    Si no es produeixen reclamacions dins l'esmentat termini, l'acord esdevindrà definitiu sense necessitat d'ulterior acord i s'ha de notificar individualment a cada subjecte passiu les quotes que corresponguin si fos conegut i, en el seu defecte, mitjançant edictes, podent formular recurs de reposició davant el Ple de la Corporació, ja sigui per la procedència de les quotes urbanístiques, el percentatge del cost que han de satisfer o les quotes assignades.

    Si es produeixen reclamacions, s’hauran de resoldre pel Ple de la corporació per majoria simple abans d’aprovar definitivament la imposició i ordenació de les quotes urbanístiques.

    DESÈ.- Així mateix, els propietaris afectats per la realització de les obres podran constituir-se en Associació Administrativa de Contribuents durant el període d'exposició pública del present acord, seguint els tràmits previstos en els articles 36 i 37 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals.


    PEU DE RECURS:
    Contra el present acord, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar-se recurs potestatiu de reposició en el termini d’un mes des de la notificació del mateix, davant l’òrgan que l’hagi adoptat, conforme a la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, o recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, davant l’òrgan jurisdiccional competent, de conformitat amb l’establert en la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

    ResponElimina
  42. No dejeis de leer el punto 7

    ResponElimina
  43. ES POT SABER QUE CARAI HAN APROVAT DONCS?.

    SETÈ.- Advertir que de no verificar-se els ingressos de les quotes d'urbanització en el termini d'un mes comptat des dia següent a la notificació que es realitzarà en el seu dia, es procedirà, d'acord amb els arts. 96.1a) i 97 LRJ-PAC a l'exacció de les quotes impagades mitjançant la via d'apremi sobre el patrimoni dels propietaris de finques afectades, amb el recàrrec del 20% de constrenyiment i amb els interessos de demora que corresponguin.

    ResponElimina
  44. Aquest es un apartat que s'ha de possar a l'aprovacio pero es un recordatori per tothom que no es pensin que els que no paguin quedaran lliures de carregues sinó que a més hauràn de pagar el constrenyiment i la demora .

    VLEX.

    ResponElimina
  45. Aixó m'agrada, si nois, documentació k serà més dificil de negar.

    El punt 6 diu: SISÈ - Determinar que les quotes assenyalades tenen caràcter provisional i a compte de la liquidació definitiva dels costos d'urbanització que procedeixin una vegada realitzada l'activitat urbanitzadora en l'esmentat polígon, i prèvia presentació de la certificació definitiva de l’execució de l’obra.

    amb akest punt es cubreixen les esquenes tant si el presupost es menor com si es major, i a més, sembla k apart del k ens han dit, a a la ultima quota s'hi ha de sumar la liquidació definitiva, tampoc pendran cap compromis respecte akesta likidació, i, encara k ho fessin, de k serviría si el compromis de no ejecutar si ens pasaben del preu ja s'el han pasat pel forru?


    Aproben i aprobarán el k voldran, donant l'informació k voldran, com fins ara.

    Percert, algu sap k es el punt 10:
    DESÈ.- Així mateix, els propietaris afectats per la realització de les obres podran constituir-se en Associació Administrativa de Contribuents durant el període d'exposició pública del present acord, seguint els tràmits previstos en els articles 36 i 37 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  46. Junta de compensació.

    Ull als que mai heu administrat una societat , administrar una junta de compensació implica fer liquidacions d'impostos trimestals. 303 110 347 etc ... si us veieu amb cor vosaltres mateixos.

    ResponElimina
  47. El problema es complicaria encara mes amb una junta de compensacio, ja que el cobrament de les quotes dels particulars mai estaria garantit.El problema que l'alcalde ens ha ficat en aquest "embrollo", i ara no hi ha volta enrrere.

    A més com diu el punt set, el preu final mai estarà garantit.

    Feia a l'actual president de la nostra junta de veins més espavilat.Li han colat un gol i per l'escuadra!.

    Aixi pregunto:

    Amigo Sandoval,delante de las evidencias creo que ustedes han escenificado un puro teatro,el proximo dia tres ¿.usted presentara los convenios con las empresas suminiostradoras a los vecinos con alguna clausula que cierre el convenio a precio fijo invariable?.

    Amigo Sandoval, ¿de que ha servido la opereta barata de la Comisio de Treball Per Snt Elies?

    ResponElimina
  48. Gemma Campos i Beltran25 de març del 2010, a les 15:37

    Anonim d'entrada, aixó no s'ha explicat mai als veïns, mai, i com es k no ho anomen igual a l'article? Ningú tenim clar com funciona aixó, els k som socis pensabem k l'Associació haveriguaría tot el posible, ho explicaria als veïns i els veins decidirien cap a on treballar amb més força.

    Els de la Junta van desestimar akesta opció avans d'arribar jo a la presidencia i sense explicar-ho a ningu, ni tan sols a mi,pero soc del pare k s'havía d'haver aprofondit, qualsevol tramitació es pot encarregar a una gestoria, demanar presupostos i explicar-ho tot als veins, lo bo i lo dolent, no dic k sigui facil, pero si k els diners dels socis havien d'haver servit per fer arribar akesta opció i totes les demes als veïns en el seu moment.

    A més, fa falta més del 50% dels propietaris i aki nomes hi viuen un 30%, i els unics k tenen les adreçes personals son ajuntament i la junta la dels socis, tots sabem k en 30 dies es imposible, un particular, localitzar a tanta gent... perk et pensen k aixó no sona fins ara?

    Els veins k es van mobilitzar perk no rebien informació van confiar en k les seves quotes s'utilitzarien per a aconseguir tota l'informació i l'assesorament posible.... ja veieu com an anat les coses, no han sigut els veins els k han decidit, tampoc han pogut.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  49. Subsección VI. Colaboración ciudadana.

    Artículo 36. Colaboración ciudadana.

    1. Los propietarios o titulares afectados por las obras podrán constituirse en asociación administrativa de contribuyentes y promover la realización de obras o el establecimiento o ampliación de servicios por la entidad local, comprometiéndose a sufragar la parte que corresponda aportar a ésta cuando su situación financiera no lo permitiera, además de la que les corresponda según la naturaleza de la obra o servicio.

    2. Asimismo, los propietarios o titulares afectados por la realización de las obras o el establecimiento o ampliación de servicios promovidos por la entidad local podrán constituirse en asociaciones administrativas de contribuyentes en el período de exposición al público del acuerdo de ordenación de las contribuciones especiales.

    Artículo 37. Asociación administrativa de contribuyentes.

    Para la constitución de las asociaciones administrativas de contribuyentes a que se refiere el artículo anterior, el acuerdo deberá ser tomado por la mayoría absoluta de los afectados, siempre que representen, al menos, los dos tercios de las cuotas que deban satisfacerse.

    ResponElimina
  50. pero bueno ...yo alucino anonimo.... donde estabas cuando se hacian las reuniones de vecinos? nos huviera venido muy bien toda, toda la información, pero bueno...de todas formas la junta rechazo la opción, su estudio y informar de ella y trabajar en las otras opciones.

    es lo k digo ... la información llega muy tarde, kedan 15 dias para cumplir el plazo.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  51. Lo he buscado en la red.... y lo he copiado , no me tengo por un tío muy especial.

    ResponElimina
  52. Uno de los pontos que establece la junta de compensacion:


    1.2.5. Responsabilidad de la Junta de Compensación y de sus miembros.

    Los miembros de la Junta de Compensación responden frente a la misma del cumplimiento de las obligaciones y cargas impuestas por la legislación. El incumplimiento de estas obligaciones habilita a la Administración actuante para expropiar sus respectivos derechos a favor de la Junta de Compensación, que tendrá la condición jurídica de beneficiaria (artículo 181.1 RGU).

    El incumplimiento de obligaciones dinerarias faculta a la Junta bien a solicitar a la Administración la expropiación del terreno del miembro moroso bien a interesar de la Administración el cobro de la deuda por vía de apremio. Para el inicio de cualquiera de estos dos procedimientos, el RGU exige el transcurso del plazo de un mes desde el requerimiento de pago efectuado por la Junta de Compensación (artículo 181.2 y 3 RGU). Asimismo, el RGU establece que el pago de las cantidades adeudadas a la Junta de Compensación, con los intereses y recargos que procedan, realizado en cualquier momento anterior al levantamiento del acta de ocupación, da lugar a la cancelación del expediente expropiatorio.

    Como ven es muy parecido al punto 7 reflejado anteriormente. La diferencia que el trabajo mas costoso (Y problematico)como el 10% de aprobechamiento, negociaciones con empresas de servicios y los cobros, se lo ahorran los vecinos realizandolo el ayuntamiento.

    no hay color señores.

    ResponElimina
  53. Me parece que todos tenemos clarisimo que una junta de compensacion es un embroyo, aunque tambien es cierto que con la junta se hubiera hecho la obra que decidieran los vecinos, no la que ha decidido un señor que es alcalde y que ni vive en Sant Elies ni tiene que pagar las obras.
    Pero el kit de la cuestion es por que estamos hablando de esto? Porque nos han metido de cabeza en un programa piloto, con unos requisitos legales mucho mas duros que la ley anterior, sin que se sapa muy bien como funciona, que ayudas habra, cuando las habra o si realmente las habra. No alvidemos que las administraciones hoy no tienen ni un duro.
    Y que nadie se equivoque, esto ya no lo para nadie, nos pongamos como nos pongamos.

    ResponElimina
  54. bueno, muchos espereamos las investigaciones de nuestros abogados aun sabiendo k esto esta perdido, pero el derecho a pataleta no nos lo kita nadie y el hacer publicas las verdades y las mentiras tampoco y el verles la cara de verguenza cuando empezemos a caer y ha hacer mucho mas ruido tampoco.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  55. ABRIL 2.010

    Socios y socias, vecinos y vecinas de Sant Elías:

    La Junta de la Asociación de Vecinos entiende, que todos necesitamos información, pero además de pediros disculpas si esta no ha llegado con la frecuencia deseada, también queremos que entendáis vosotros, que es difícil facilitar mucha información en medio de un proceso de negociación, en el que solo disponíamos de información parcial, que de habérosla dado tal como nos iba llegando, sería difícil de interpretar y fácil de tergiversar. Por otra parte, nosotros no tenemos la capacidad económica ni humana como para convocar una Asamblea cada semana, además de que consideramos que acabaría cansándoos a vosotros y a nosotros. Tampoco era cuestión de ir pasando la información vecino a vecino. Cuando se forma parte de un equipo de trabajo, consideramos que las formas son muy importantes y es contraproducente generar falsas expectativas.

    Es por eso que la Junta de la Asociación de Vecinos, quiere hacer saber a los socios y socias de la misma y a los vecinos y vecinas de Sant Elías, los motivos por los que ha defendido y continua defendiendo el actual proyecto de Urbanización y Reparcelación, así como el motivo por el que continua trabajando con el Ayuntamiento, en el desarrollo y posible ejecución del mismo.

    1º Toda la Junta esta convencida de que las obras se han de hacer, de que la legalización es del todo necesaria, y de que este es el mejor momento y la mejor oportunidad para realizarlas.

    2º El Ayuntamiento, con su Alcalde a la cabeza, ha pasado de tener una posición de poco dialogo y colaboración hacia la Asociación de Vecinos, a una actitud de pleno diálogo y colaboración con nosotros. Hemos de recordar, que esto ha sido así, gracias a vuestro apoyo y a la presión que se ejerció en el momento de la manifestación y de la presentación del proyecto.

    3º Tanto los técnicos que han redactado el proyecto, los técnicos del Ayuntamiento, los que ha consultado la Asociación de Vecinos, así como el abogado que nos asesora, consideran que el proyecto está bien y que es una buena ocasión y una buena oportunidad que no debemos desaprovechar.

    4º Después de un proceso de colaboración de todos, Ayuntamiento, Oposición y Asociación de Vecinos, hemos pasado de tener un proyecto de más de 23 millones de euros, a poder hacer lo necesario para dejar la Urbanización en perfectas condiciones por menos de 12 millones de euros y a falta de la previsible rebaja en la licitación del proyecto. Esto significa, disponer de todos los servicios en condiciones óptimas de suministro y de una Urbanización de calidad.

    5º El total de subvenciones, al formar parte del Plan Piloto de la Generalitat y siempre que el proyecto se presente a tiempo, suman más de 5 millones de euros. Los descuentos conseguidos gracias a la colaboración de todos a las diferentes compañías de suministro, la modificación de aguas pluviales y del colector de aguas residuales, suman 4.384.642.24 euros. Consideramos que difícilmente se nos puede presentar una ocasión como esta.

    6º La zanja para la conducción del agua potable se ha de hacer nueva, ya que actualmente está en muy mal estado y se ha de cambiar – a los vecinos esto no les costara

    ResponElimina
  56. nada -. Por esta zanja pasara el resto de servicios, luz, teléfono y gas, por tanto esto supone un gran abaratamiento de los costes.

    7º Dejar de poner un servicio como el gas natural, que hemos de señalar, no nos cuesta nada, nos parece un error imperdonable, ya que consideramos que es un servicio de mucha utilidad, más aún con los vecinos de edad avanzada que tenemos en la Urbanización, y el trabajo de mover bombonas que apenas pueden manejar, además del inconveniente de estar siempre pendiente, de si se termina la bombona.

    8º Consideramos que abrir ahora las calles para el colector de aguas residuales, así como para el agua potable y no aprovechar la ocasión para meter el resto de servicios, sería un gran error, ya que la diferencia entre hacerlo ahora por el presupuesto que tenemos, o dejar una parte para dentro de unos años, nos haría gastar mucho más dinero.

    9º Que después de más de 30 años que habéis tenido que esperar muchos de vosotros, está es la mejor ocasión para dotar a Sant Elías, de una calidad de vida que todos merecemos.

    10º Cuando el proyecto esté aprobado por el Ayuntamiento, nos pondremos a trabajar en conseguir la mejor financiación posible, para todos los que la puedan necesitar. Trataremos así mismo, de alargar un mínimo de tres años, el pago de las cuotas urbanísticas.

    11º Es verdad que vivimos en medio de una gran crisis económica, que dicha crisis ha dejado a mucha gente en el paro, pero no es menos cierto que la propia crisis puede crear nuevas oportunidades – una de ellas podría ser la posible ocupación en el proyecto de personal de Mediona que esté en paro – la propia crisis, propiciará con seguridad una rebaja substancial en la licitación del proyecto.

    12º El gobierno municipal, ha adquirido mediante documento aprobado en el Plenario del día 9 de Marzo, el compromiso de no seguir adelante con el proyecto, si no se consiguen todas las subvenciones de la Generalitat, o si el proyecto sube más de lo que dice el documento repartido el día 27 de Febrero en Sant Joan de Mediona.

    13º Desarrollar el proyecto en colaboración con el Ayuntamiento, tiene muchas más ventajas que inconvenientes para nosotros – siempre que el Ayuntamiento colabore – ya que nos aseguramos la recepción de la Urbanización como barrio, en el momento de terminar las obras.

    14º De no seguir adelante con el proyecto actual, entendemos que la única posibilidad que nos quedaría, sería la creación de una Junta de Compensación. Esta, habría de estar apoyada por el 51% del total de los propietarios, siempre que estos sumasen más del 50% de la totalidad del suelo a urbanizar. Habría de convocar una Asamblea Constitutiva, aprobar unos estatutos de funcionamiento y contar con la aprobación del Ayuntamiento, como Administración tutelar.

    15º Algunos escritos colgados por la Urbanización, ponen de ejemplo – LA PENYORA – de Castellcir. Aquí han pagado un mínimo de 24.000 euros de una sola vez, o en un año de plazo. Y sin tener colector de aguas residuales. La Información se ha de dar tal como es, no tergiversada.
    Llegados a este punto, y una vez que todos sabéis nuestra posición, esta Junta de la Asociación ha decido convocar la Asamblea anual ordinaria con el siguiente orden del día:

    1º Aprobación si procede de los gastos del año 2.009 y de la previsión de gastos del año 2.010. Recordar que en la convocatoria del sábado 27 de Febrero teníais el extracto de los mismo por la parte de atrás de la hoja de convocatoria.
    Cobro de las cuotas de socios del 2.010. También las domiciliaciones por Caixa Penedès.

    ResponElimina
  57. 2º Votación secreta de los socios y socias de la Asociación de Vecinos, sobre el respaldo o no de la actuación de la Junta. Principalmente en lo referente a nuestra actuación en el Proyecto de Urbanización y Reparcelación de Sant Elies.

    3º Votación secreta de los propietarios de casa o parcela que no son socios.

    4º Ruegos y preguntas.

    PROCEDIMENTO DE VOTACIÓN

    Se instalaran dos urnas, una para socios y socias y otra para propietarios no socios

    Solo se admitirá un voto por casa o parcela, si este es socio, votará en la urna de socios y si es propietario pero no socio, votará en la de propietarios. SERÀ OBLIGATORIO PRESENTAR EL D.N.I.

    La urna de socios, nos dirá si estos dan por bueno nuestro trabajo, o están en desacuerdo con nuestra actuación.

    La urna de propietarios no socios, nos dará una lectura del apoyo o no que tiene el proyecto de Reparcelación y Urbanización de Sant Elies. Todo y que pedimos a los propietarios que no son socios, que voten lo que voten, es del todo necesario tener fuerza y representación, por lo que consideramos muy importante que se asocien.

    Se podrá votar por delegación, siempre que se aporte la autorización debidamente cumplimentada, y una fotocopia del D.N.I. de la persona que delega el voto.

    DOCUMENTO DE AUTORIZACIÓN DE LOS SOCIOS:

    ART. 13 DE LOS ESTATUTOS, DELEGACIÓN DE VOTO Y REPRESENTACIÓN: D/Dª…………………………………………. Con fotocopia del D.N.I. …………….. Socio de la Asociación de Vecinos Parcela nº ……. Y al corriente de pago. Por medio del presente escrito, concedo mi representación y delegación de voto a favor de D/Dª ……………………………………. Con D.N.I. ……………….. para la asistencia y votación en la ASAMBLEA ORDINARIA a celebrar el próximo día 3 de Abril de 2.010 en el Local Social.

    Firma del Socio Firma del representado


    DOCUMENTO DE AUTORIZACIÓN DE LOS PROPIETARIOS:

    Se podrá votar por delegación, siempre que se aporte la autorización y una fotocopia del D.N.I. de la persona que delega el voto.

    DELEGACIÓN DE VOTO Y REPRESENTACIÓN: D/Dª…………………………………………. Con fotocopia del D.N.I.

    Firma del Propietario Firma del representado

    Durante el proceso de recuento de votos, que llevaran a cabo un miembro de la Junta de la Asociación de Vecinos, ayudado por algún vecino que quiera colaborar, trataremos de contestar en la medida que podamos a todas las preguntas que nos queráis formular.

    LUGAR, DIA Y HORA DE LA ASAMBLEA

    DIA 3 DE ABRIL (SABADO) A LAS 11 HORAS EN EL CAMPO DE FUTBOL, O EN LOCAL SOCIAL, SI ESTÁ LLOVIENDO.


    LA JUNTA DE LA ASOCIACIÓN DE VECINOS









    AQUEST DOCUMENT, ES VA ADJUNTAR AL ACTA DEL PLENARI DEL DIA 9 DE MARÇ DE 2.010, EN EL QUE ES VA APROVAR PROVISIONALMENT, EL PROJECTE DE URBANITZACIÓ I REPARCEL-LACIÓ DE SANT ELIES.


    Davant l´aprovació provisional del projecte de urbanització i reparcel•lació de Sant Elies l´equip de govern vol deixar per escrit i abans de la votació els següents compromisos, sigui quin sigui el pronunciament dels altres grups polítics.

    Aquesta aprovació només seguirá si entrem en las subvencions que la Generalitat ha convocat per a la millora de les urbanitzacions en la fase d´obres.

    Ens comprometem a que els aspectes que queden per signar en els dos convenis aprovats ho seran en el sentit que estan redactats, és a dir, no suposaran cap cárrega per al veïnat i per tant garantim el preu que hem aprovat, com a máxim.

    Ens comprometem a que l´ajuntament aportará el 10% d´aprofitament tal com es va anunciar al veïnat el passat 27 de febrer.

    Ens comprometem, a partir d´avui, a seguir treballant per un bon finançament privat amb els bancs i caixes de ara a tot el veïnat que es vulgui acollir i no tingui els ajuts oficials.

    Seguirem treballant per a obtener millores en tots els sentits i repercutir-les al veïnat durant el procés d´execució de les obres fins la recepción d´aquestes.

    Volem expressar el nostre absolut convenciment que és el millor projecte per a Sant Elies i a més, que és la millor manera de fer-ho.

    ResponElimina
  58. "Ens comprometem, a partir d´avui, a seguir treballant per un bon finançament privat amb els bancs i caixes de ara a tot el veïnat que es vulgui acollir i no tingui els ajuts oficials."

    Que es un bon finançament ?

    Inés.

    ResponElimina
  59. Hay que ser muy descuidado para pensar que se les puede amargar la vida y llevar a l'embargo a varias familias y salirse de rositas.

    ResponElimina
  60. Inés, l'unic k aconseguiran seran prestecs a un interes un pel més baixet, 1 punt o mig i a uns 5 o 6 anys, k el k rondi per al temps k ho facin, peró per a concedir akest finançament haurás de fer el mateix de tota la vida, presentar nomines, declaracions de renta... i si el teu endeutament supera el 35 o 40% tampoc t'el concediran, igual k sempre. Si treballen bé es poden conseguir prestecs a més de 10 anys, pero coneixent-los... Cuan més presionem, més esforssos k fins ara hauran de fer.

    T'aconsello k comensis a preguntar als teus bancs i a d'altres com he fet jo, sino tens la vivenda hipoteca no tindras cap problema en conseguir prestecs sobre la vivenda (hipoteques) encara k per ingresos no et concedeixin un prestec personal.

    Si necesites res, compta amb mi.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  61. 12º El gobierno municipal, ha adquirido mediante documento aprobado en el Plenario del día 9 de Marzo, el compromiso de no seguir adelante con el proyecto, si no se consiguen todas las subvenciones de la Generalitat, o si el proyecto sube más de lo que dice el documento repartido el día 27 de Febrero en Sant Joan de Mediona.

    ( k gracia jejeje.... cuando kieren dan numeros y cuando no no....aki es donde deven de poner numeros y no lo hacen) Pued

    ResponElimina
  62. Ja ja ja , " Inés, l'unic k aconseguiran seran prestecs a un interes un pel més baixet, 1 punt o mig i a uns 5 o 6 anys"

    Un punt ó mitg ó dos de referencia desde quin ?

    De veritat us creieu que aconseguiran res ??
    Si no saben negociar amb en Servand que no es un gran negociador creieu que ho faran amb profesionals de la banca ???
    No em feu riure.

    ResponElimina
  63. I QUE?.

    12º El gobierno municipal, ha adquirido mediante documento aprobado en el Plenario del día 9 de Marzo, el compromiso de no seguir adelante con el proyecto, si no se consiguen todas las subvenciones de la Generalitat, o si el proyecto sube más de lo que dice el documento repartido el día 27 de Febrero en Sant Joan de Mediona.

    IGUALMENT TENIM PREUS OBERTS.

    SISÈ - Determinar que les quotes assenyalades tenen caràcter provisional i a compte de la liquidació definitiva dels costos d'urbanització que procedeixin una vegada realitzada l'activitat urbanitzadora en l'esmentat polígon, i prèvia presentació de la certificació definitiva de l’execució de l’obra.

    SETÈ.- Advertir que de no verificar-se els ingressos de les quotes d'urbanització en el termini d'un mes comptat des dia següent a la notificació que es realitzarà en el seu dia, es procedirà, d'acord amb els arts. 96.1a) i 97 LRJ-PAC a l'exacció de les quotes impagades mitjançant la via d'apremi sobre el patrimoni dels propietaris de finques afectades, amb el recàrrec del 20% de constrenyiment i amb els interessos de demora que corresponguin.

    A ningu se li escapa que esclar! que hi ahuran subvencions, el que no queda gens clar, es que tan els preus finals com el finançament ara per ara no existeixen.

    I dic lo de les subvencions, per que es una manera de dir que l'administracio corresponent s'implica (de manera minima), A CAMBI DE CONVERTIR ELS PROPIETARIS EN PROMOTORS DE L'OBRA I HAVENT D'ASUMIR LA QUASI TOTALITAT D'UN PREU FINAL QUE NO EXISTEIX!!!!!!!!!.

    ResponElimina
  64. Vist el desenvolupament per part del equip de govern presidit per el Sr. Alcalde Servant Cases, que es : ja podeu cantar misa que es fara el que a ells els hi sembli peti qui peti que per algo han guanyat les eleccions.
    Donat el protagonisme que ha obtingut el Sr. Alcalde Servant Cases, un cop iniciï les obres ja no tindrà feina i iniciarà la manera de tocar els.... als veïns de la Font del Bosc.
    Veïns, creieu que tenim una associació de veïns o propietaris que ens defensa? i si diuen que si, es Mentida.
    Perquè?
    Teniu coneixement que se esta tramitant el POUM Pla ordenació urbanístic de Mediona. Be, el camp de futbol ens el passen a centre Comercial, El aparcament de Resta pot desapareixer, el aparcament del súper pot també desapareixer, en un inici tot el mercadillo del Sr. Alcalde Servant Cases era per escoles, ara sembla ser que no i altres barrabassades més.
    Tinc constància que es va parlar amb el Sr. Josep Agustí indicant-li el que s’havia vist i que calia fer alguna que altre al•legació. Doncs resulta que a les contestes del equip redactor a les al•legacions presentades a l’aprovació del POUM amb gran sorpresa observo que la Associació de veïns o propietaris de la Font del Bosc NO ha presentat cap Al•legació.
    Per què?
    Resulta ser que el Sr. Josep Agustí es ara regidor del PSC del Ajuntament de Mediona.
    Que be va fer CiU al demanar que presentes la dimissió, com a President o com Regidor per incompatibilitat, cosa que encara no ha fet i potser que tinguem que demanar-li el poble o... ¡Ep no val plegar i deixar a la seva Senyora de presidenta!.(Senyora que deia que tota la vida votava a CiU a Barcelona...)
    Veïns de la Font del Bosc crec que tenim que fer quelcom per no acabar com els veïns de Sant Elies tots barallats i fututs.

    ResponElimina
  65. “Un cínico es un hombre que cuando huele flores, busca un ataúd alrededor”

    ResponElimina
  66. Els veïns de la Font del Bosc no sabem res, espero que els de CiU informin com està el tema de la Font del Bosc

    ResponElimina
  67. A ver a ver aver .....jur jur jur de donde leches saca este anonimo que ganar unas elecciones te de derecho a hacer lo que te salga de la punta???
    Cuando qualquier persona se presenta para alcalde, regidor ó barrendero municipal lo hace para prestar un servicio a la comunidad y más en gestión local que la remuneración es simbolica.

    Por ahora ese "talante" en Mediona lo veo en el blog de CIU que a mí me importa tres naricess quien eran antes y quien era antes de antes.

    Gracias por proporcionar un sitio en el que nos podemos poner al día y comunicarnos.

    ResponElimina
  68. A mí lo que me da verguenza es la presión y manipulación que ejerce este hombre sobre las madres del pueblo, para cuando saldran las madres a decir lo que piensan de todo lo que pasa en el pueblo????

    ResponElimina
  69. L'última persona que ha escrit parla de les pressions que exerceix el "Sr" Servant sobre les mares del poble.
    I m'ho crec coneixent a aquest "Sr" M'ho crec tot, crec que poques mares van a sortir a dir res per por a aquest "Sr" No obstant vostè pot dir als seus conveïns que en aquest bloc poden denunciar les pressions que estan sotmeses, i si no volen aquí perquè és de CiU jo els obro un bloc al facebook.
    Jo em pregunto ¿és compatible el càrrec de director d'una escola amb la d'alcalde? El càrrec de director d'una escola influeix l'electorat per la pressió que pugui exercir sobre els pares de l'alumnat.
    Srs D'CIU consulteu aquest tema amb els seus advocats.

    S. Gota

    ResponElimina
  70. Sí,son compatibles . Y cincuenta cargos más que ostenta el colega, tiene el "pompis" metido en todos los sitios.

    Y si no fueran compatibles cree que le importaría ?
    Y mejor que siga él que no tengamos que estar administrados por su segundo/a hasta las elecciones ??

    ResponElimina
  71. Significado de cinismo


    Del lat. cynismus, y este del gr. κυνισμός.


    * Desvergüenza en el mentir o en la defensa y práctica de acciones o doctrinas vituperables.

    * Impudencia, obscenidad descarada.


    un adjetivo que define muy bien el hacer de nuestro alcalde.

    ResponElimina
  72. Asociación de vecinos: 15º Algunos escritos colgados por la Urbanización, ponen de ejemplo – LA PENYORA – de Castellcir. Aquí han pagado un mínimo de 24.000 euros de una sola vez, o en un año de plazo. Y sin tener colector de aguas residuales. La Información se ha de dar tal como es, no tergiversada.


    Haber...esk siempre estais igual, en la Peñora hacia muchos años que ya tenian formada una junta de compensación como vosotros ya habeis confirmado, eso kiere decir k llevan años pagando pequeñan cuotas, pero no te preocupes vecino, k seguro k pronto consigo los datos en concreto, y haveriguo lo k tenian ahorrado y lo k han tenido k pagar.

    Los unicos k han manipulado y tergiversado la información a conveniencia sois vosotros, yo he dado y doy toda la información k consigo, me guste o no me guste, vosotros haveis escojido cual dar y cual no, manipulando al vecindario y el resultado de todo el proceso.

    claro...no interesa k los vecinos sepan k van a pagarle a fecsa, gas natural, telefonica, el entierro de todos los cables y tuberias, PORK NO DAIS EL COSTE EXCLUSIVO DE ESAS PARTES DE LA OBRA? EN NUESTRAS REUNIONES KEDO CLARO K ESA CIFRA HABIA K HAVERIGUARLA, O LOS NUMEROS NO OS HAN GUSTADO PARA DARLOS O... NI ESO HAVEIS CONSEGUIDO HAVERIGUAR, AUNK LO MAS POSIBLE ESK NI INTERES EN AVERIGUARLO, Y SINCERAMENTE AUNK DIERAIS NUMEROS YA NO OS CREO, y eso solo es una...hay tantas...

    Y miralos k listos ellos, primero nos cobraran y luego nos dejaran votar jejejejejeje

    Por cierto, si ha alguien le interesa, el mail de la Junta de la Asociación de Vecinos es:

    santelies@gmail.com

    Gemma Campos

    ResponElimina
  73. Un anònim com jo ha indicat que no te informació del que passa a la Font del Bosc.
    Aquest anònim mira, observa i jutja el que fa el equip de govern i en consciència dic que fa el que li surt del ... i del que li acompanya.
    Pruebas son amores y no buenas razones...
    Aigua
    Dipòsit del camp de Futbol. Alt contingut en sulfats el màxim que marca la llei es de 250 mgr/litre i tenim lectures de 489 mgr/litre.
    CiU ha indicat el tema al Ple i la contesta es que ja han parlat amb la Generalitat. Han insistit i res de res. Atenció als nen petits, millor donar-lis aigua embotellada (Consulteu al vostre metge).
    Sr.Junyent
    El Sr. Servant Casas Alcalde de Mediona per demostrar que ell es perfecte posa el ventilador en marxa i M.... per tots. Diu que el alcalde de Convergència Joan Duran ( El que va legalitzar la Font del Bosc) que no va fer cap acceptació de zones verdes zones equipaments i el 10 % d’aprofitament urbanístic. Jo pregunto Sr. Cases que ha fet voste amb el Sr. Junyent convenis perquè gaudeixi de més benefici per crear-li algunes parcel•les més. Això es defensar el interessos de Mediona o de qui ? .
    POUM
    En el POUM Pla d’Ordenació Urbana de Mediona a l’entrada de l’urbanització estava previs una escola un institut i no se quantes coses més però sempre referint-se a ensenyament i ara tenim un mercadillo que es veu dona mal nom a l’urbanització i al poble de Mediona o així ho creu el que la fet. Per cert esta en litigi la legalitat del mercadillo.
    El camp de Futbol serà un centre comercial.
    El aparcament del súper es podrà edificar on aparcarem ?
    El aparcament del restaurant serà guarderia on aparcarem ?
    Elimina els culs de sac del carrers augmentant les parcel•les.
    Clavegueram
    En els anys 90 el Sr. Duran Alcalde Convergent va legalitzar la Font del Bosc amb un acord amb la Direcció General d’Urbanisme i de l’associació de Propietaris de la Font del Bosc que donades las característiques del terreny feien inviable la realització de clavegueram en tota l’urbanització menys els carrers dels esports i posterior connexió a la depuradora de Sant Pere Sacarrera, amb el compromís d’instal•lació de depuradores homologades per part del veïns i que el ajuntament faria un buidat al any per garantir la no contaminació del subsòl. Es va incloure una salvaguarda dient que es podia perfeccionar fent clavegueres però sense posar dates i si posant que es podien donar permisos.
    Ara ens trobem que el Sr. Servant Cases domina el cotarro de reunió per baixa preus a promotores a Fecsa... i demés empreses involucrades en una possible reurbanització i vol que els veïns de la Font del Bosc siguin tan feliços com el de Sant Elies però sense se modèlica i sense els beneficis promesos al veïns de Sant Elies.
    Jo pregunto quin interès te en fotre als veïns .Tot som conscients de que vam comprar i que vam pagar.
    Es mol possible que la evolució tecnològica permeti a un cost raonable el fer el que calgui a un preu assumible per tothom i no per quatre privilegiats.
    Ja ni a prou un altre dia més informació.

    ResponElimina
  74. Vecinos y vecinas de San Elias:


    Quiero informarles, referente a la convocatoria que la junta de la asociación de vecinos quiere llevar a cabo el próximo 3 de abril y el propósito
    de dicha asamblea según mi criterio,colocando en interrogante el proceso y los hechos acontecidos hasta la fecha.

    Como ustedes ya saben, vecinos, se nos ha pedido en alguna ocasión asistir a reuniones y a firmar con nuestros DNI o incluso pedir las copias de nuestras
    escrituras y supuestamente ser utilizadas para un propósito que no ha resultado ser el que nos decían, y en este sentido ser todos nosotros manipulados.

    En mi humilde opinión, quiero comentar y poner en alerta de los siguientes puntos:

    1. A estas personas no les preocupa nuestro voto, ya sea favorable o no, el propósito podría ser nuestra firma junto con nuestro DNI,para otros
    fines que ni se acercan a los que nos hacen entender en la nota informativa que nos ha llegado de la asociación de vecinos.

    2. Una vez tengan la mayoría de firmas junto con el DNI, lo más probable, es que lo adjunten a los documentos del proyecto, que no nos engañemos,
    solo ellos saben la verdadera finalidad de dicho proyecto,y lo enviaran a la Generalitat para hacerles entender que estamos deacuerdo en el proceso
    de legalización ( proyecto y presupuesto ),y la realidad es que es tremendamente abusivo por el gasto y nada democrático ya que desde un principio no
    hemos estado informados y lo mas importante es que no se nos ha dado la oportunidad de elegir.

    3. En el susodicho que las obras se realicen, muchos vecinos perderemos nuestras casas y terrenos, y quien se hará cargo de la parte que corresponde
    a dichos vecinos? la empresa que venga ha ejecutar las obras nos dará garantías de que nuestras casas no se var ha resentir por la ejecución de dicha obra?
    y el ayuntamiento se responsabilizará de dichos daños colaterales, tanto materiales como el gasto añadido que esto supondrá?

    Para concluir os hago llegar esta mi humilde opinión y preguntas en el aire,que pueden perjudicarnos en un futuro no muy lejano si no estamos debida-
    mente informados y asesorados. INFORMENSE Y ASESORENSE antes de firmar cualquier documento!!!!!!!!!

    La finalidad de este escrito es sencillamente ponernos en guardia antes de dar cualquier paso, ya que puede haber sorpresas de última hora.

    Nuestro porvenir y futuro en San Elias tiene que ser nuestra decisión vecinos!!!

    UN CORDIAL SALUDO DE VUESTRO VECINO!!!

    ResponElimina
  75. totalmente de acuerdo contigo Vecino, kon las jugarretas y manipulaciones k ya nos han hecho....vete a saber k mas haran, lo k esta claro es el sabado hay k asistir, pero siento decirte vecino k k yo sepa ya nada se puede hacer.

    Esta mañana he flipado...cuando he visto al DOMICIANO SANDOVAL SALIENDO POR ANTENA3 HABLANDO DEL TUNEL DE SU BARRRRIOOOOOO... k gracia, cuando le conviene si k llama a medios de comunicacion nacionales! ¿PORK LE NEGO A LOS VECINOS EL DIA DE LA MANIFESTACION ESA COBERTURA K AHORA PONE USTED EN SU BARRIO DE RESIDENCIA HABITUAL?

    Gemma Campos

    ResponElimina
  76. Acabo de volver a repasar la convocatoria de la asocicion de vecinos, los documentos a firmar son autorizaciones a voto por si el propietario/os no pueden asistir, no piden los metros cuadrados de las parcelas, de todas formas, ELLOS SON LOS K NOS REPRESENTAN Y CON SU APOYO AL PROYECTO ES COMO SI TODOS LO APOYARAMOS.

    ESAS VOTACIONES K VAN HA HACER LEGALMENTE NO NOS SALVAN DE NADA AUNK LA MAYORIA VOTE NO A RESPALDAR SU ACTUACIÓN, EL PLAZO PARA CREAR LA JUNTA DE COMPENSACIÓN O FORZAR AL ALCALDE A REDUCIR LA CANTIDAD DE OBRAS, TERMINA YA EL DIA 16 MAS O MENOS.

    Gemma

    ResponElimina
  77. ATENCIÓ, MÉS INFORMACIÓ DE SANT ELIES CONFIRMADA PER ADBOCATS:

    1.ENCARA QUE LA JUNTA DE L'ASSOCIACIÓ NO ENS EN VA PARLAR MAI, LA JUNTA DE COMPENSACIÓ ERA UNA OPCIÓ QUE ENS HAGUES PERMES, FINS I TOT, APROFITAR EL PROJECTE REDACTAT PER L'AJUNTAMENT I CONTROLAR I DECIDIR ELS PAGAMENTS, EL DIA 17 ACABA EL PLAÇ PER MONTAR AQUESTA JUNTA, COSA JA IMPOSIBLE A LES DATES ACTUAL JA K CAL AJUNTAR MES DEL 50% DELS PROPIETARIS.

    2. ES POSIBLE ALLARGAR A MÉS DE 3 ANYS ELS PAGAMENTS SI L'AJUNTAMENT I POSA VOLUNTAT.
    3. ENCARA ES POSIBLE, NEGOCIAR UNES OBRES K ES FACIN EN MÉS D'UNA FASE.

    DISABTE, A LA ASAMBLEA DE VEÏNS, M'ACOMPANYARA UN DEL MILLORS ADBOCATS DE CATALUNYA, EN FRANCESC NEIRA LEON, EX-DIPUTAT SOCIALISTA, EL CUAL, SI ELS DE LA JUNTA EL DEIXEN PARLAR, US EXPLICARA LES POSIBILITATS REALS K TINIM DONAT L'ESTAT ACTUAL DEL PROCÉS.

    VEINS I VEINES, FEU UN ESFORÇ I ACUDIU A LA REUNIÓ PER MOLT SEMBLI DONAT I VENEIT, ENCARA PODEM ACONSEGUIR MES MILLORES DE LES K SE'NS PLANTEGEN, NOMÉS CAL POSAR AL SEU LLOC, K ES REPRESENTAR ALS SOCIS I VEINS, AL PERSONAL DE LA JUNTA, QUE EN EL SEU DIA VAN AGAFAR EL COMPROMIS DE REPRESENTAR-NOS.

    I 4. PORTARE LES MEVES ALEGACIONS FETES COM A EXPRESIDENTA I PROPIETARIA, PER SI ALGU VOL ADJUNTAR LA SEVA SIGNATURA, ESTARIA BÉ, QUE ELS DE CIU, TAMBÉ VAGIN A LA REUNIÓ AMB LES SEVES ALEGACIONS PER SI VEÏNS I VOLEN ADJUNTAR LA FIRMA.

    SALUT I FORÇA COMPANYS!

    GEMMA CAMPOS I BELTRAN

    SALUT I FORÇA

    ResponElimina
  78. ESPEREMOS QUE ESTO SE PUEDA ARREGLAR DE ALGUNA MANERA, PORQUE A MI ME HA VENIDO LA CARTA DE LO QUE HAY QUE PAGAR Y LA VERDAD ES QUE ESTOY BASTANTE DESANIMADO, PERO TENGO ESPERANZA EN QUE ENTRE TODOS O AL MENOS UNA GRAN MAYORÍA DE LOS VECINOS NOS PODAMOS JUNTAR Y DECIDIR NUESTRO FUTURO EN SAN ELÍAS DE UNA MANERA ASEQUIBLE PARA TODOS Y CADA UNO DE LOS VECINOS. YO TAMBIÉN HAGO UN LLAMAMIENTO A TODOS LOS VECINOS DE SAN ELÍAS Y NO SOLO A ELLOS TAMBIÉN A NUESTROS VECINOS DE LAS OTRAS URBANIZACIONES CERCANAS PARA QUE NOS APOYEN EN ESTE PROCESO,SE LES AGRADECERÍA ENORMEMENTE, QUE YO CREO QUE TANTO YO COMO MUCHOS MÁS EN MI SITUACIÓN SE SIENTEN INDEFENSOS E IMPOTENTES ANTE ESTA SITUACIÓN A MI PARECER BASTANTE LAMENTABLE.DESDE AQUÍ DAR TAMBIÉN UN GRAN APOYO A TODAS LAS FAMILIAS Y VECINOS QUE ESTÉN EN MI MISMA SITUACIÓN, EN QUE LOS NÚMEROS, LOS DÍAS Y LOS SENTIMIENTOS, SON NUESTROS ENEMIGOS EN ESTE MOMENTO, PERO QUE TODAVÍA TENEMOS ESPERANZA EN LAS PERSONAS QUE AYUDAN. QUEREMOS VIVIR TRANQUILOS Y NO TENER EL GRAN AGOBIO DE NO PODER HACER NADA PARA ARREGLAR ESTO DE OTRA MANERA MAS ASEQUIBLE, CÓMODA Y DEMOCRÁTICA.
    UN SALUDO!!!
    HÉCTOR MEDINA

    ResponElimina
  79. QUE NADIE OLVIDE K HASTA EL DIA 16 TODOS LOS PROPIETARIOS PUEDEN ENTREGAR EN EL AYUNTAMEINTO SUS QUEJAS Y PETICIONES, Y K NADIE OLVIDE PEDIR SU COPIA DE REGISTRO

    GEMMA CAMPOS

    ResponElimina
  80. Gemma Campos i Beltran31 de març del 2010, a les 13:05

    ALS MEMBRES DE LA JUNTA DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS:

    Bon dia,


    tots sabem que les circumstancies son molt dificils per tots, pero som a temps de fer alguna cosa ben feta.

    He aconseguit un dels millors adbocats catalans, Fracisco Neira Leon, ex-diputat Socialista, que apart de confirmar el que ja sabia,
    veu la possibilitat d'aconseguir més millores en el punt k ja estem.

    Es hora de deixar-nos de bestieses, d'enterrar la mala maror i de betllar pel que la majoria de socis i veïns reclamen,
    Us ofereixo de bon grat i amb anims de pau, l'asistencia i l'assesorament del Sr.Neira el dissabte a l'Assamblea.

    Tots sabem k la responsabilitat que veu agafar es molta i la feina molt feixuga i dessagraída, pero l'acceptació d'aquest
    oferiment us pot fer el cami una mica més lleuger.


    Amb bona voluntat,

    Gemma Campos i Beltran

    ResponElimina
  81. Lo tuyo niña es de juzgado, a una gente que has tachado de vagos, mentirosos, liantes, no dar informacion, ahora les dices que su trabajo es desagradecido, complicado.
    Es que tu misma te retratas.

    Paula

    ResponElimina
  82. no te olvides paula k su trabajo lo hice durante 9 meses, y k ciertas cosas las hayan hecho mal, y no todos,deva decir k lo hecho bien, mucho o poco, no se les valore, se han reducido gastos y se han hecho actividades nuevas, la Asociación hace muchas mas cosas aparte de llevar el tema de la legalización, unico tema en el k se les ha criticado.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  83. La próxima semana Mediona recibirá la visita de un ilustre , el Sr. Maragall .

    Tenia entendido que ya no ejercía de político activo con lo cual no entiendo a que viene , alguien sabe algo ?

    Nos costara algo ?

    Es otro personaje que "Ama" Mediona .

    Puede ser ,que nuestro alcalde también colabora con la campaña electoral del PSC ?

    O es que quiere enseñar al mundo sus "obras" ? el tema de la foto .

    Tengo una idea , no seria el momento de ayudarlo a que de un salto a la política de verdad ?

    Creo, sinceramente que se lo merece , nos quiere tanto , pero creo que entre todos tenemos que "ayudarlo" , no creéis ?

    Ya es hora que los "demás" se fijen en el , con todo lo que ha hecho aquí, os imagináis teniendo mas poder ?

    Alguien podría hacer algún tipo de manifiesto con la lista de los logros obtenidos y testimonios de felicidad de los habitantes de Mediona para poder entregar al Sr.Maragall para que lo entregue directamente a la cúpula directiva del PSC .

    Por mi parte, me llena de orgullo si se marcha a otros cargos mas importantes haber vivido sus grandes ideas i logros , propongo que se cambie el nombre de Sant Elias por Urbanización Servando Casas .

    Saludos

    ResponElimina
  84. Gemma sabe porque les dice eso, como los que tratamos con el alcalde, todos sabéis que expuestos a las criticas estamos todos, y más si se da la cara en temas de esta importancia, la que mas pellejo se ha jugado y se juega es ella, , tanto para lo bueno como para lo malo, no olvidéis que firma sus cometarios y a todos ellos se les puede poner cara y reclamar, no como algunos contrarios que le responden con ataques muy personales con su nombre, los hemos leído todos, cometerá errores, como todos, pero ella no se esconde y de entrada eso ya demuestra su buena fe y la disposición a avanzar y eso a pesar de que muchas veces pierde las formas, pero se sabe que sus intenciones son que podamos escoger y eso nadie Y eso nadie dirá que es malo, nunca se ha decantado por una opción sino que ha dado la información que ha logrado, si entre discusiones se acaba por adjudicarse adjetivos unos y otros, ella acaba de demostrar que es capaz de aparcarlos, y también tiene que soportar las mismas críticas tanto en público como en privado, exactamente igual que las otras partes.

    ResponElimina
  85. Crec que en Pasqual mMaragall va pasar-ho malament l'ultima legislatura fins-hi tot amb els seus companys espanyolistes de partit, la mostra es que:

    Maragall també estripa el carnet del PSC
    Les dones són les que manen. I la dona de Pasqual Maragall no n'és l'excepció. Diana Garrigosa va estripar el carnet del PSC quan el partit va triar José Montilla com a candidat a la Presidència de la Generalitat, finiquitant així el seu marit com a cap de cartell a Catalunya [L'esposa del President Maragall estripa el carnet del PSC].



    Les dones són les que manen. I la dona de Pasqual Maragall no n'és l'excepció. Diana Garrigosa va estripar el carnet del PSC quan el partit va triar José Montilla com a candidat a la Presidència de la Generalitat, finiquitant així el seu marit com a cap de cartell a Catalunya [L'esposa del President Maragall estripa el carnet del PSC]. Els designis de Zapatero s'havien fet realidaz. En el seu moment es va defensar -per progre, liberal i tolerant- la fugida com a militant de l'exprimera dama, adduint que la parella del polític tenia total llibertat per fer el que considerés al marge de Maragall, que a finals d'agost del 2006 encara era president de la Generalitat.

    Un any i pocs mesos després del gest de la senyora Garrigosa [Roc Fernàndez (CDC): Diana Garrigosa: això és una dona], és Maragall qui segueix les passes de la seva dona. Aquest divendres ha anunciat en el programa de Manel Fuentes a Catalunya Ràdio que s'ha donat de baixa del PSC. No paga la quota des de fa temps, però ho ha esbombat ara. El cop de porta de Maragall [wiki] ha estat sonor, i inclús ha distret l'atenció de la política catalana, que estava pendent de la conferència nacional que Esquerra celebra aquest dissabte a Barcelona. El mateix dia que el dirigent dels socialistes valencians, Joan Ignasi Pla, formalitzava una renúncia forçada de prisa per a renovar el PSPV [Que li diguin a Pla si Zapatero és tan amable], Maragall anunciava el seu divorci definitiu amb un partit amb el qual històricament ha tingut problemes. Provenen de l'època d'alcalde de Barcelona. Cap novetat.

    Una rèplica més de la sotregada que la política catalana va experimentar amb el maleït Estatut(et). La sortida de Maragall de can Nicaragua és un capítol més d'aquesta història. Un capítol previsible, i que ha fet reaccionar el PSC amb "respecte i afecte". Esquerra també mostra "respecte" per la decisió. Però el més imprevisible està per venir. Potser avui. I no em refereixo a la conferència nacional d'ERC.

    L'AMENAÇA DE PERDRE LES ELECCIONS FA QUE TREGUIN A PASSEGAR ELS SANT CRISTOS GROSSOS, DEL PARTIT, COM LA RECENT VISITA DE ZAPATERO, O LA VISITA NO INSTITUCIONAL DE MARAGALL.(que espero no ens costi un duro).

    Justifico:

    http://www.racocatala.cat/noticia/15241/maragall-tambe-estripa-carnet-psc

    ResponElimina
  86. Que alguien nos lo explique......¿a que viene?,si no lo quiere nadie dentro de su propio partido......

    Maragall abandona su militancia en el PSC
    El ex presidente de la Generalitat asegura que su sucesor, José Montilla, apoyó en 2000 a Bono y no a Zapatero como candidato a la secretaría general del PSOE
    EFE - Barcelona - 19/10/2007


    Vota Resultado 139 votos Comentarios - 116
    El ex presidente de la Generalitat Pasqual Maragall ha revelado hoy que ya no milita en el Partido Socialista de Cataluña (PSC) porque "ya no pago la cuota". Maragall ha dicho además que el actual presidente catalán, José Montilla, apoyó en el XXXV Congreso del PSOE de 2000 al ex ministro de Defensa José Bono como candidato a la secretaría general del partido, mientras que fueron él y el ex vicepresidente Alfonso Guerra quienes hicieron "ganador" de aquel congreso al actual jefe del Ejecutivo, José Luis Rodríguez Zapatero.


    El juez acusa a altos cargos en la época de CiU de cobrar comisiones a constructores
    Maragall ironiza sobre el mandato de CiU: "No sabía que las comisiones eran del 20%"
    Pasqual Maragall I Mira

    A FONDO
    Nacimiento: 13-01-1941 Lugar: Barcelona
    La noticia en otros webs
    webs en español
    en otros idiomas
    En una entrevista en el programa Problemes Domèstics de Catalunya Ràdio, Maragall ha señalado que "yo apoyé a Zapatero en el Congreso del PSOE contra Bono, al que apoyaban todos: Montilla, (el ex vicepresidente) Narcís Serra, todos estaban en que Bono era el candidato, (Manuel) Chaves, que era el presidente del partido en aquel momento. Lo hicimos ganador (a Zapatero) Alfonso Guerra y yo", ha apuntado Maragall.

    A renglón seguido, Maragall ha afirmado que confiar en Zapatero fue un "error" y, en este sentido, ha recordado que el actual presidente del Gobierno era un "federalista castellanoleonés" que, "una vez se vio en la obligación de gobernar (...), optó por la línea de Felipe González". Según el ex presidente y ex alcalde de Barcelona, esta línea consiste en aceptar que España es "complicada" y que para resolver esa complicación se tiene que pactar desde Madrid con los nacionalistas vascos y catalanes, "que son los que mejor expresan sus rarezas (...), y que los socialistas se callen", en alusión al PSC.

    Maragall ha recordado que dejó la presidencia del PSC en junio pasado y que "ya no pago la cuota" de militante, por lo que ha abandonado la militancia en el partido.

    Por otra parte, Maragall ha sugerido que, si el Tribunal Constitucional falla contra el Estatuto catalán, se tendrá que volver a empezar de nuevo puesto que lo que salga del alto tribunal no será lo que el pueblo catalán refrendó.

    El secretario de Organización del PSC, José Zaragoza, ha manifestado que la formación "no cuestiona las palabras de Maragall" y ha expresado su "cariño y respeto" por el que fuera presidente de la Generalitat de Cataluña hasta hace un año, según informa Miquel Noguer.


    http://www.elpais.com/articulo/espana/Maragall/abandona/militancia/PSC/elpepuesp/20071019elpepunac_11/Tes

    ResponElimina
  87. Ostres!.

    A FONDO
    Nacimiento: 13-01-1941 Lugar: Barcelona
    La noticia en otros webs
    webs en español
    en otros idiomas
    En una entrevista en el programa Problemes Domèstics de Catalunya Ràdio, Maragall ha señalado que "yo apoyé a Zapatero en el Congreso del PSOE contra Bono, al que apoyaban todos: Montilla, (el ex vicepresidente) Narcís Serra, todos estaban en que Bono era el candidato, (Manuel) Chaves, que era el presidente del partido en aquel momento. Lo hicimos ganador (a Zapatero) Alfonso Guerra y yo", ha apuntado Maragall.

    A renglón seguido, Maragall ha afirmado que confiar en Zapatero fue un "error" y, en este sentido, ha recordado que el actual presidente del Gobierno era un "federalista castellanoleonés" que, "una vez se vio en la obligación de gobernar (...), optó por la línea de Felipe González". Según el ex presidente y ex alcalde de Barcelona, esta línea consiste en aceptar que España es "complicada" y que para resolver esa complicación se tiene que pactar desde Madrid con los nacionalistas vascos y catalanes, "que son los que mejor expresan sus rarezas (...), y que los socialistas se callen", en alusión al PSC.

    Maragall ha recordado que dejó la presidencia del PSC en junio pasado y que "ya no pago la cuota" de militante, por lo que ha abandonado la militancia en el partido.

    Por otra parte, Maragall ha sugerido que, si el Tribunal Constitucional falla contra el Estatuto catalán, se tendrá que volver a empezar de nuevo puesto que lo que salga del alto tribunal no será lo que el pueblo catalán refrendó.

    El secretario de Organización del PSC, José Zaragoza, ha manifestado que la formación "no cuestiona las palabras de Maragall" y ha expresado su "cariño y respeto" por el que fuera presidente de la Generalitat de Cataluña hasta hace un año, según informa Miquel Noguer.


    http://www.elpais.com/articulo/espana/Maragall/abandona/militancia/PSC/elpepuesp/20071019elpepunac_11/Tes

    ResponElimina
  88. cuan i on ve el sr.Maragall?

    ResponElimina
  89. Doncs jo he trobat aquest:


    20MINUTOS.ES / EFE. 12.08.2007 - 12.15 hEl ex presidente de la Generalitat, Pasqual Maragall, cree que José Luis Rodríguez Zapatero está "acomplejado" por el PP en política territorial y por ello el PSOE ha dejado a los socialistas navarros "en la estacada" al cometer el "error monumental" de rechazar su apuesta de pacto de progreso.

    Zapatero mantiene una actitud defensiva ante el Partido Popular
    En una entrevista que publica este domingo el Diari de Girona , Maragall califica como un "error estratégico monumental" que el PSOE haya preferido que en Navarra gobierne la derecha "españolista y regionalista" y apunta que "es como si en Italia Prodi le hubiera regalado una región a Berlusconi".

    A su juicio, esta decisión ha demostrado que el presidente del Gobierno, José Luis Rodríguez Zapatero, está "acomplejado" por el PP en política territorial, ya que el PSOE mantiene aún una "actitud defensiva" ante "un pasado que está absolutamente superado y que ha sido una excusa para mantener unas preocupaciones y reservas sin sentido".


    Era mejor un cambio en la Constitución que el actual Estatut
    Por otra parte, Maragall insiste en su teoría de que antes de haber elaborado el nuevo Estatut habría sido mejor cambiar la Constitución. "Habría valido más reformar la Constitución que tratar de modificarla desde fuera", indica.

    El ex líder socialista catalán también subraya en la entrevista que su gobierno recibió una "presión derivada del Estatut" y que, en pleno proceso estatutario, el PSOE "se asustó". "Y al final me vinieron a decir: Estatut sí, pero Maragall no".

    A su juicio, mientras que no se logre que la Constitución se reforme e incluya por ejemplo una modificación de su artículo segundo para "incluir las nacionalidades históricas con nombres y apellidos", no se podrá dar por concluido "lo que se inició con tanto éxito en el año 1978".


    El futuro pasa por la creación de dos partidos únicos

    En la entrevista, Maragall vaticina que CiU pactará con el PSOE e incluso subraya que es partidario de un partido demócrata en Cataluña que agrupe desde ICV hasta CiU, ya que cree que el futuro pasa por crear dos únicos partidos, uno de centroizquierda, con menos identidades ideológicas y nacionales, y otro de centroderecha.

    Maragall también señala en la entrevista que ve al actual gobierno catalán, presidido por José Montilla, "muy seguro, tranquilo y sin problemas internos aparentes", pero "muy acosado por los medios de comunicación".

    ResponElimina
  90. I aquest:

    @Europa Press (Barcelona).-26/05/2008 17:54h
    Deja tu comentario (5)
    Votar esta noticia
    Resultado (0 Votos)


    El PSC no ha invitado al ex presidente de la Generalitat y ex alcalde de Barcelona, Pasqual Maragal, al primer acto de conmemoración de su 30 aniversario, este viernes en el Palau Sant Jordi. Aun así, el acto está abierto a quien quiera asistir. En rueda de prensa, el secretario de Organización del partido, José Zaragoza, explicó este lunes que el evento se dirige a quienes militan en el PSC desde los tres últimos decenios, lo que excluye a Maragall, quien afirmó que dejó de pagar su cuota de afiliación en octubre.

    http://www.elconfidencial.com/cache/2008/05/26/38_invita_pasqual_maragall_primer_aniversario_porque_militante.html

    Zaragoza indicó que este encuentro quiere reunir y homenajear a "las 1.300 personas que son militantes del PSC en 30 años" y, al preguntársele si el PSC ha invitado personalmente a Maragall, dijo: "Es un acto abierto a quien quiera apuntarse", dijo Zaragoza, aunque las invitaciones se limitan a los militantes más veteranos.

    El PSC presentó una página web para celebrar sus 30 años de vida, '30aniversaripsc', que, como declaró Zaragoza, aboga por un "tono 'revival" e incluso "vintage" imitando la estética vigente en 1978. La web incluye anuncios radiofónicos y televisivos de aquella época, fragmentos de programas de TVE --como el infantil 'Sabadabadá' y la actuación del festival de Eurovisión de aquel año--, y también un espacio donde las personas que en estos años han militado en el partido pueden contactar y dejar sus aportaciones.

    ResponElimina
  91. Asamblea de la Junta de l'Assocoació de Veïns:

    133 propietaris, han asistit, dels cuals 99 han votat a favor de l'actuació de la junta.


    Agrair a la Junta de l'Associació que segueixin al front, es d'agrair tenir a ki reclamar cuan comencin els problemes, pero encara keda molt per aixó i llavors si trobaran a faltar l'assesorament ke sels ha oferit, així k per ara a disfrutar!

    El meu adbocat m'ha dit k casa meva no la poden embargar perk esta hipotecada y primer va el banc jejeje i a més, ens embargarant només una petita part de la nomina k entri a casa, així k enprincipi, de casa no em treuen ni als avaladors tampoc, ara només toca rezar perk l'Euribor no es bellugui.. encara k acabare pagant el doble del k em toca, només perk cap banc no ens financia....eso si k tiene huevos, los k menos tienen, mas acaban pagando..bueno lei del capitalismo....aixó es ja Sant Elies Falcon Crest jejeje siguiente capitulo? El pez grande se come al pekeño jejejeje

    Gemma

    ResponElimina
  92. hay si... els asistens k han faltan, k fins a 428 propietaris son molts.... es perk no han rebut a la seva redisendia la convocatoria d'akesta reunió.

    perk? blablabla jejejeje

    Gemma

    ResponElimina
  93. Em sembla una pasada , o me votas con mí proyecto a cuestas o te dejo tirao .... vaya pasada de asociación de vecinos , lo mejor (captese el sarcasmo ) capacidad de servicio la justita ehh :)

    ResponElimina
  94. > Maragall ha afirmado que confiar en Zapatero fue un "error"

    Home, em fa gràcia que es digui això, com si el Maragall hagués estat un home inocent enganyat per Zapatero.

    Potser no s'ha enfatitzat molt a la premsa catalana la declaració de Santillana del Mar, on es van reunir els liders del PSOE per a decidir com funcionarien les autonomies durant el seu govern. El texte és a http://www.psoe.es/ambito/institucional/docs/index.do?action=View&id=42618 . Això va ser al setembre de 2003. La famosa promesa de Zapatero va ser en novembre del 2003, pensant que Maragall s'encarregaria de que s'aprobés un Estatut dins del pactat. Però mira per ón, si comparem el que deia l'Estatut que va sortir del parlament català amb la declaració de Santillana, sembla que Maragall va rebre un cheque en blanc y va posar tots el ceros que hi van cabre. Qui va enganyar a qui? I després el Zapatero se'l va carregar quan va poder; normal.

    Mira per on, una de les poques persones que em causa una miqueta de simpatia en tota la història de l'Estatut és l'esposa del Maragall, que al mandar a espantar la boira al PSOE va demostrar més dignitat que tota aquesta colla de polítics plegada.

    Santiago

    ResponElimina
  95. No lo entiendo, si este señor ya no pinta nada!.

    http://www.youtube.com/watch?v=WniI6kFfK9k&translated=1

    ResponElimina
  96. Servicio al projimo,NO servicio a mi interes la AASSV SI.

    Yo puedo los demas que les den, aun que sean los ultimos años de su vida paga o enbarga.

    Eso si segun el alcade, jubilados y pensionistas no pagan, por la gracia del PSC.

    ResponElimina
  97. Señores de CiU .
    Después de lo dicho y publicado , no seria interesante, que como mínimo, aquí se manifestasen a favor o en contra sobre la visita del Sr. Maragall ?
    O como mínimo "exigir" a nuestro alcalde que explique que carácter tiene esta visita ?
    Les recuerdo que el Sr. Alcalde lo manifestó públicamente en el ultimo pleno .
    O como mínimo, "controlar" los gastos inherentes a este tema .

    ResponElimina