dijous, 1 d’octubre del 2009

PARLEM CLAR I CATALÀ

En les darreres setmanes a l’agrupació local de Convergència per Mediona s’han produït canvis rellevants els quals pretenem explicar als nostres votants i a la resta de ciutadans de Mediona mitjançant aquest escrit.

Com és sabut, el Sr. Manel Fernández ha presentat la seva dimissió com a regidor de l’Ajuntament de Mediona. Aquesta dimissió, a petició del Comitè Executiu Local, s’ha produït per l’existència de greus discrepancies amb el Sr. Fernández i comporta la desvinculació total de l’exregidor amb l’agrupació de Convergència per Mediona.

Per altra banda, i en resposta a l’escrit publicat al blog d’en Servand Casas, des de Convergència volem manifestar la “satisfacció” que ens ha produït veure com l’alcalde de Mediona professa una gran estimació, fins ara desconeguda, pels regidors de la oposició quan diu “Aquí tens un amic pel que necessitis i recorda: hem estat rivals, mai enemics”. I quedem encara més gratament sorpresos quan en els últims dos anys i escaig el Sr. Servand ha mantingut la posició altiva i alliçonadora a la que ens té acostumats envers al Sr. Fernández, fins al punt de demanar la seva dimissió en múltiples ocasions i mirar de posar-lo en evidència sempre que ha tingut oportunitat.

Convergència per Mediona engega avuí una nova etapa amb molta il·lusió, ganes de treballar i sobretot de col·laborar en el desenvolupament de Mediona. Aquest procés que es va engegar mesos enrere té com a objectiu principal l’apropament de l’agrupació als ciutadans de la vila, amb la incorporació de nous membres coneguts per tothom, medionencs i medionenques de tota la vida que coneixen de primera mà la història del municipi i, sobretot, que tenen molt clar el camí que hem de recórrer.

Des de Convergència volem mostrar a tots els medionencs i medionenques que hi ha altres maneres de gestionar el municipi, sense cacicades, sense que sigui una única persona qui decideix per tots i que no admet recomanacions ni consells, que governa a cop de decret. A l’agrupació local de convergència no existeix un número 1, un cap o com es vulgui anomenar, sinó que les decisions es prenen des d’un comitè executiu format per diverses persones tenint en compte les aportacions de tots i cadascun dels membres o simpatitzants. I és així com s’actua en democràcia, no com ens té acostumats el Sr. Servand.

3 comentaris:

  1. Hola,

    No creieu que aquesta notícia l'haurieu d'haver posat abans? Per què sempre ens n'hem d'enterar per altres fonts, com els rumors que se senten pel poble, i no per vosaltres?

    Penso que enlloc de criticar tant els altres, sigui d'un partit o d'un altre, haurieu d'observar vosaltres mateixos i si creieu que ho feu tan bé tot potser no se us criticaria? PERÒ JA SE SAP QUE QUI TÉ BOCA S'EQUIVOCA, PER TANT, SI ALGÚ FA QUELCOM TAMBÉ TÉ DRET A EQUIVOCAR-SE, NO??

    Fins aviat,

    Salutacions d'una persona objectiva.

    ResponElimina
  2. Dicen ustedes que en CiU de Mediona no tienen numero uno, cabeza o lidere, pues ya es triste que esten descabezados. ¿Realmente las decisiones se toman en equipo? ¿Qué equipo si en dos años ha cambiado a 8? Me alegro que no tengan problemas pero lo disimulan muy bien.

    ResponElimina
  3. Convergència per Mediona16 d’octubre del 2009, a les 15:58

    Benvolguts lectors,
    En resposta a l'anònim número 1 dir que obviament ens equivoquem com a persones que som i mai hem pretès insinuar el contrari. Tot i així, en política la oposició té el deure d'exigir que aquelles actuacions que es duen a terme de forma incorrecte, que són innecessaries o que es troben fora de la legalitat, siguin rectificades o si mes no explicades degudament a la opinió pública.

    En resposta a l'anònim número 2, només dir que efectivament el regidor que entra del grup municipal de CIU és el número 8 de la llista. No obstant aquesta veritat irrefutable, cal tenir en compte que a Mediona els regidors que no formen part de l'equip de gorvern, és a dir, els regidors de la oposició es dediquen a aquesta labor de forma absolutament desinteressada ( a diferència dels regidors que formen part de l'equip de govern) i per tant, de forma gratuïta ( bé, menteixo, cobren 60 € mensuals de l'ajuntament). Per tant, de vegades resulta difícil compaginar la vida laboral i familiar amb la labor política. El que li podem garantir és que el fet que un regidor renuncii a la seva acta de regidor no implica que es desvinculi del grup municipal de CIU i que segueixi col•laborant amb l'agrupació. De tota manera no volem que tot l'esmentat sembli una excusa i reconeixem que ens hauria agradat que les coses anessin d'una altra manera.

    Sense més dilació, els agraïm la seva participació i els seus comentaris els quals, n'estem segurs, pretenien ser constructius i en prenem nota.

    Rebin una cordial salutació,

    Convergència per Mediona

    ResponElimina