dissabte, 12 de setembre del 2009

Carai, carai!!
















Sr. Alcalde,

Sembla ser que hi ha pares que reclamen la seva promesa electoral del 2003 (ja fa uns dies d'això) d'asfaltar o arrenjar el carrer Escoles de Sant Pere Sacarrera.

Els nens de Mediona han de tenir els mateixos drets que els altres i això inclou el dret a tenir un entorn com cal. Ho diem perquè no és de rebut enganyar a pares i veïns amb falses promeses per raons electoralistes.



Avuí hi ha qui li recorda el seu programa electoral i les seves enganyoses paraules en referència a aquest tema i d'altres que han estat igualment incomplerts. No serem nosaltres els que li preguntem si va mentir, ja que la resposta és prou evident.



No obstant, el que sí li recordarem és l'actuació de l'ajuntament amb motiu de la visita del conseller Maragall:

Va fer pintar l'escola.

Va fer pintar reixes.

Va fer arranjar el carrer amb terra batuda.

I fins hi tot hi va fer posar pedretes no fos cas que al senyor conseller se li embrutessin les sabates.


El que sí li preguntarem es si els nostres nens no estan a l'alçada d'un conseller de la generalitat. Es que el benestar dels nostres fills està supeditat a les eventuals visites d'alts càrrecs polítics?.













5 comentaris:

  1. es veritat!! va pintar reixes i va arreglar el devant de l'escola.No es veritat el que diu l'alcalde, us convido a visitar el bloc de Servand "nas de pinotxo".I a mes el dia que de la famosa visita l'alcalde li va preguntar com estaba el tema de la nova escola, i el conseller va dir que ja tenia el talo preparat.

    En consequencia, ara amb el temps que a passat, caldra represupostar l'import de les obres per la carestia de la vida.

    Aqui estem cansats de tantes llargues!!.

    Una mare cansada de tanta mentida.

    ResponElimina
  2. Pues que no os aga pagar las obras como en san elies.

    ResponElimina
  3. Si no puede hacer las escuelas, al menos puede arreglar la calle, por no decir del patio de los barracones que cuando llueve, los niños tienen que salir nadando al patio..........

    ResponElimina
  4. ja duiem massa tempts, jo tambe estic farta.

    ResponElimina
  5. Els de convergencia, van asfaltar la majoria de carrers de Sant Pere Sacarrera sense cap cost per els veins.Quan va guanyar en "Servandu", va prometre asfaltar el carrer escoles que era el que quedava.I encara queda......per fer.ha calgut que fes un pla urbanistic ·"que ja veurem" per arreglar el carrer.Quina manca de capacitat!!!!!!.

    ResponElimina