dilluns, 3 de gener del 2011

L'EQUIP DE GOVERN PODRIA ESTAR COMETENT FRAU DE LLEI AMB EL COBRAMENT DELS SEUS SOUS

9 comentaris:

  1. Això de que tots cobrin el mateix siguin govern o oposició no us ho concediran... el mal que podrieu fer amb 450 euros per cada regidor... si ja li feu amb 60 euros per regidor... jajaja seria la llet.

    Bé pero com no us respondran això quedarà en res, com sempre.

    ResponElimina
  2. No ens equivoquem, no es tracta d'un tema del que cobrem nosaltres o el que cobren ells, és normal que els regidors amb cartera cobrin més que els que no en tenim... el problema no és aquest.
    El problema és que, tal com diu la llei, els regidors que percebin unes retribucions fixes i periòdiques ( com és el cas dels regidors i l'alcalde del PSC)han d'estar donats d'alta a la Seguretat Social per percebre els seus sous. En cas contrari s'estaria cometent frau de llei.
    I sobre el tema de si ens respondran o no, sincerament no ens preocupa... si vulneren la legalitat vigent posarem la corresponent denúncia com no podria ser d'altra manera.

    ResponElimina
  3. desde la meva ignorancia i m`agradaria una resposta per part dels srs. CIU quina es la cuantitat que cobran cada mes els srs. REGIDORS???,gracies

    ResponElimina
  4. Els acords de ple de l'any 2007 fixen unes retribucions de 5.400 € anuals pels regidors amb cartera ( equip de govern), 9.000 € per l'alcalde i 720 € anuals pels regidors de la oposició. Després existeix el concepte " Dietes" a les que només hi tenen dret els regidors amb cartera i l'alcalde, les quals s'han de justificar.

    ResponElimina
  5. gracies per la resposta pero la pregunta es? cobren el mateix cada mes?les mensualitats son les mateixes?cobren tambe per ple?gracies per les aclaracions

    ResponElimina
  6. Sí, cobren el mateix cada mes i ho engloben tot dins d'un mateix sac ( assistencia a plens, comissions de treball, activitats derivades de la cartera, etc). El que diu la llei és que les imdemnitzacions per assistència a plens han de ser les mateixes per tots els membres de la corporació ( equip de govern i regidors de la oposició), en aquest cas 60 € que és el que cobrem nosaltres. La resta de retribucions que perceben en atenció a les seves funcions han de ser com a sou i, per tant, han d'estar donats d'alta a la Seguretat Social ja sigui per la via de dedicació exclusiva o parcial.
    Esperem haver-te aclarit els dubtes.
    Salutacions

    ResponElimina
  7. Tants controls, impostos, prohivicions, inspeccions... i mai on calen realment...

    ResponElimina
  8. Porqué borran los números de registros de entradas si salen las fechas?

    ResponElimina
  9. Benvolgut lector,
    Es tracta d'una qüestió merament jurídica referent a la Llei de Protecció de Dades.
    Salutacions

    ResponElimina