dijous, 20 de gener del 2011

22 DE MAIG 2011: L'HORA DE LA VERITAT

Benvolguts lectors,

Ens anem acostant a la cita electoral del 22 de Maig de 2011 i és hora que tots comencem a valorar aquesta legislatura que s’acaba. Durant aquests tres anys i mig llargs hem “gaudit” d’un govern socialista que, amb majoria absoluta, no ha fet gairebé res del que va prometre i el més important, res del que calia.

Podem dir que ens han obsequiat amb un poliesportiu buit, amb un camp fotovoltaic alarmantment deficitari ( i espereu perquè el preu de venda del Kw segueix baixant), amb una depuradora de Sant Pere construïda sobre una altra que mai va funcionar, amb un procés fallit de legalització de les urbanitzacions el qual ha generat moltes enrabiades als veïns afectats, amb una escola a Sant Pere Sacarrera de barracons, amb un POUM obsolet per haver-se redactat en la època del boom immobiliari i que amés no inclou sòl industrial, amb un mercat ambulant ple d’il·legalitats, amb una pujada d’impostos sense precedents, amb una llei de barris que com a mínim és poc clara i transparent… I amés, gairebé tot durant aquests últims mesos o fins i tot pendent d’acabar, a pocs mesos de les eleccions, quina coincidència!!

En canvi, no s’ha creat una bossa de treball al municipi, no s’ha treballat per la creació de sòl industrial i la implantació de noves empreses que creïn ocupació, no s’ha fet RES per potenciar el turisme rural, no s’ha fet l’inventari de camins i de béns municipals tal com exigeix la llei, no s’ha treballat per solucionar el problema que tenim amb el transport públic, no s’ha potenciat l’esport infantil i juvenil, no s’ha fet la nova escola de Sant Joan, no s’ha avançat cap a la creació d’un institut, no s’han eliminat els barracons a l’escola de Sant Pere, no s’han solventat els problemes amb els nivells de sulfats a l’aigua de boca, els comptes municipals s’han gestionat de la pitjor manera possible, amb un endeutament desorbitat i presentant els comptes del 2007 i 2008 durant l’any 2010, el que denota una opacitat i manca de rigor intolerables, i un llarg etcètera.

No tenim cap dubte que tots els medionencs i medionenques faran la seva valoració particular i el proper 22 de Maig obraran en conseqüència.

Grup municipal de CDC Mediona

4 comentaris:

  1. La gent, ja no te interés. no es d´extranyà.

    ResponElimina
  2. Si no fa un canvi radical, que vol dir canviar gairebé tot l'equip i fa un govern dels millors (sense comptar ell que és un desastre), la gent no els votarà. I el Servand hauria d'anar a fer un curset d'auto control, un altre d'intel·ligència emocional, i un altre d'empatia.
    Hauria de fer una campanya demanantPERDÓ per les mentides i per haver malgastat els diners en coses que el poble NO VOLIA. PERDÓ per haver governat sense tenir en compte les vides dels medionencs. PERDÓ per haver deixat "robar" el PATRIMONI dels nostres avantpassats. ...
    i CONEIXENT-LO, COM EL CONEIXEM, NO DEMANARÀ PERDÓ NI QUE SIGUI PER GUANYAR LES ELECCIONS.
    Un ex votant, ex astorat, i desencisat

    ResponElimina
  3. El Servand te tics dictatorials. És un prepotent que es creu que ell sempre esta en possessio de la VRITAT. I la realitat és que es més ignorant del que es pensa. Us recordeu de tot lo que va fer per guanyar les eleccions??? I les festes de carrer??? Quan va guanyar es van acabar d'un plumasso....I la simpatia desbordan???
    Finalment se li ha vist el llautó.

    ResponElimina
  4. Jo continuao fent-me creus, de com ha sigut capaç, com alcalde, de fer millores a costa de deixar els k pitjor estan, en molt pitjors circunstancies, causant més trencament social, ell i els k no ha sigut capaços de mirar amb solidaritat als k viuen a un nivell un pel més avall.

    Gemma Campos

    ResponElimina