dilluns, 4 d’octubre del 2010

" ENTONCES QUE HACEMOS, QUEMAMOS SANT ELIES?"

Aquesta és la frase cèlebre de l'alcalde de tots els medionencs i medionenques a la reunió amb els veïns de Sant Elies el passat Dissabte. No sabríem dir si és una frase més pròpia d'un cara-dura o d'un poca-solta, però el que sí sabem és que denota una manca de respecte i de sensibilitat cap a uns veïns molt preocupats.


Farem un resum del que, des del nostre punt de vista, resumeix l'esmentada reunió:

- S'han gastat molts diners en honoraris d'un equip redactor incompetent. S'han detectat importants errors en l'adjudicació de quotes i en la determinació dels propietaris de diversos terrenys de Sant Elies. L'exemple més clar és que aquest equip redactor ha atribuït les quotes corresponents a 15 solars propietat de l'Ajuntament de Mediona ( el qual no ha de pagar les obres d'urbanització) per no adonar-se'n que eren de propietat municipal. Això vol dir, per una banda, que s'hauran de re-calcular les quotes tot i haver estat enviades ja a l'OGT per al seu cobrament, i per altra banda, que el cost que l'Ajuntament no pagarà s'ha de distribuir sobre la resta de veïns de la urbanització.

- Deixar els serveis tal i com estan ja no sembla tant mala idea. Cada vegada són més les veus que reclamen la solució plantejada per CDC Mediona des del Desembre de 2009 de deixar els serveis aeris tal i com estan. No obstant l'alcalde segueix afirmant que la " llei" obliga a soterrar tots els serveis. Preguem al Sr. Servand que ens ensenyi aquesta " llei" perquè curiosament sempre hi ha lleis que recolzen les seves afirmacions però mai les anomena ( no creiem que sigui massa difícil memoritzar el títol de la llei - Exemple: Decret 20/2010 de...).

- L'AAVV de Sant Elies va ser part convocant d'aquesta reunió i no va obrir la boca. Creiem que els veïns de Sant Elies es mereixen una associació que els defensi, ja sigui recolzant obertament la posició de l'alcalde o oposant-s'hi. La sensació que donen és que no es mullen...

- Malauradament va destacar la mala educació per part de massa gent, començant per l'alcalde de Mediona. La gent està molt alterada i això és comprensible encara que no excusable, sobretot perquè tots sabem que es tracta d'un esforç econòmic molt important per bastants veïns. Per altra banda, l'actitud xulesca i irrespectuosa de l'alcalde ni és comprensible ni és excusable, de ben segur que els veïns de Sant Elies li ho demostraran a les properes eleccions.

- El 75 % dels assistents van marxar indignats i mal informats abans d'hora. Qui tenia dubtes va marxar amb més dubtes i qui tenia la mosca al nas per tot aquest procés va veure confirmades les seves sospites. Volem aclarir que quan l'alcalde parla de subvencions de la Generalitat, en realitat hauria de parlar de préstecs que s'han de retornar, que ningú es pensi que la Generalitat li regalarà res. Pel que fa a les quotes que ha de pagar cada veí i les cartes que han rebut per aquest concepte, no es va aclarir per què s'enviaven les quotes a l'OGT ara si no es cobrarien fins després de rebre les " subvencions" de la Generalitat.
Referent a aquesta qüestió, volem anunciar que en el passat ple municipal l'equip de CIU Mediona va fer constar en ple que l'alcalde es comprometia a no iniciar les obres fins que s'hagin rebut els ajuts així com paralitzar les quotes. Quan tinguem l'acta la penjarem perquè qui vulgui en faci una còpia.

- L'alcalde va posar excuses per asfaltar els carrers de Sant Elies. En el passat ple el grup de CDC Mediona va reclamar que s'asfaltessin els carrers de forma urgent i així es va demanar també a la reunió. L'alcalde es va excusar adduint problemes tècnics per formigonar.. Aquí no valen les excuses Servand, aquestes obres són urgentíssimes abans que algú prengui mal de veritat!!!

- Finalment es va demanar que es posessin càmeres de vigilància per evitar que gent aliena a Sant Elies llencés les escombraries a la urbanització. Novament es van posar excuses dient que era complicat, que s'havien de demanar permisos, etc... La solució és molt fàcil, si s'han de demanar permisos demaneu-los, si és complicat demaneu ajuda, però feu la vostra feina!


Grup Municipal de CDC Mediona

45 comentaris:

  1. Este alcalde es un impresentable, se cree que somo todos imbeciles.

    ResponElimina
  2. El Servand perdrà molts vots degut a la seva prepotència i hipocresia. Cada cop hi ha més gent que el va votar i ara està que trina...
    No es pot governar contra el poble, i això és el que fa. Fa obres faraòniques que son una ruina i després no té diners per fer petites obres que son imprescindibles per facilitar la vida al poble.
    No escolta als qui el van ajudar a obtenir l'alcaldia.
    Cada cop està més sol......
    ¿Te'n recordes dels sopars de barri?

    ResponElimina
  3. Definitivament l'alcalde creu que som una colla de tontets .... sort n'has tingut de no tenir oposició, ara " otro gallo te canta " oi ?

    ResponElimina
  4. L'ALCALDE DIU :

    "I és que hi ha molt interès, de determinades persones, que no donen la cara, per aturar la legalització i no són precisament els veïns i veïnes amb dificultats econòmiques. Són els que tenen por de que, quan es legalitzi tot el que teniu, es destapi una gestió nefasta i corrupta d’una urbanització que ha estat menystinguda i explotada durant molts anys. "

    ALCALDE ?? QUI ES EL QUE ACUSA SENSE DIR NOMS ?? VOSTE QUE SEMPRE DIU QUE ELS ALTRES NO DONEN NOMS ?? AIXÒ QUE FA ES TIRAR LA PEDRA I AMAGAR LA MA ... COM QUAN FEIA D'ESPERONAT ALS APARTATS D'OPINIO DE LES PUBLICACIONS PENEDESENQUES ... QUE ES PENSA QUE TENIM ALGUNA ENFERMETAT QUE AFECTA A LA MEMORIA ??


    SOCIALISTES DE MEDIONA ... FEU FORA JA A AQUEST HOME QUE US DEIXARA AL CARRER I PRESENTEU CANDIDATURA SENSE ELL !!! I HO PENJO AQUI PER QUE ESTA CLAR QUE ELL NO M'HO DEIXARA PENJAR.

    UN QUE AVANÇ ERA ESPERONAT.

    ResponElimina
  5. Ja està amenaçant de nou, això és el únic que sap fe, en el seu bloc que si en ple havia de cantar les quaranta, i també denunciar a tots, és un fantasma.
    Però de tot el que se li pregunta, no contesta res, va el seu rotllo que és manipular la veritat, torçar a la seva voluntat i interès, les lleis que mai ensenya, en la reunió se li pregunta quan es complia la llei d'Europa i contesta, en al 2014 totes les 2.300 urbanitzacions han de tenir clavegueres.
    És de calaix que el si que somia,es ell no els veïns, que no poden pagar.

    ResponElimina
  6. Mireu que diu l'alcalde al seu bloc:

    " Lluis Armand Ollé (regidor de CiU i veí de Sant Elies) dient, a la comissió de treball, que no aturéssim aquest projecte que era el millor per a Sant Elies".

    Pero aquest senyor s'ha tornat boig o es pensa que tots som gilipolles! Ara resultarà que després de tot el merder els de CIU son els que volen fer el projecte i el PSC el que el volia aturar! Quina poca vergonya que te aquest individu!

    I no us perdeu això:

    " Són els que tenen por de que, quan es legalitzi tot el que teniu, es destapi una gestió nefasta i corrupta d’una urbanització que ha estat menystinguda i explotada durant molts anys".

    Jajajaja. Sant Elies=MArbella

    Que digui de qui parla que ja no cola! Sempre fa el mateix, llençar acusacions sense dir contra qui les llença.

    ResponElimina
  7. El diari. La vanguardia:
    “Dos cargos municipales, investigados en una red de sobornos en Barcelona
    El concejal de Comercio y un gerente aparecen en grabaciones sobre inspecciones amañadas | El sumario desvela las amenazas a Itziar González, ex edil de Ciutat Vella, y a su equipo”

    Veure la noticie a la Vanguardia:
    http://www.lavanguardia.es/politica/noticias/20101007/54019250009/dos-cargos-municipales-investigados-en-una-red-de-sobornos-en-barcelona-ciutat-vella-mossos-gonzalez.html


    “Se piensa el ladrón que todos son de su misma condición”

    Es veu que aquesta pràctica és molt habitual al PSC si llegim la notícia i mirem al nostre "amic" Sr. Servando ..............

    Gota

    ResponElimina
  8. Molt fort les notes que ha presentat Itziar... hi ha una gent molt fotuda en aquest govern socialista.... sort que son els del poble oi ?

    ResponElimina
  9. Si, si, y en otra reunion con los vecinos, el alcalde, nos dijo que: "si las quotas superaban los 12.000 euros no se haria nada..."MEN-TI-RO-SO!!.

    Cree que nos creemos su palabra???.

    Puede colgar en su bloc señor alcalde que puede costar a un vecino de Sant Elias con una parcela de 800 metros, las obras, mas gastos de adecuacion, (servicios).

    MEN-TI-RO-SO!!.

    ResponElimina
  10. El alcalde de Barcelona señor Jordi hereu, quería poner como fiesta local el día de San Valentín (fiesta Españolizada) al ver las criticas recibidas rectifica y ahora dice que se lo pensara, por otro lado los Ayuntamientos de L’Hospitalet de LL. El Prat de LL. y Espulgues de LL. ya dicen que será fiesta el día de San Valentín.

    Y encima dicen que el PSC se esta catalanizando jajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja.

    Ver la noticia:

    http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/barcelona/20101007/lhospitalet-prat-esplugues-declaren-festiu-febrer/519905.shtml

    ResponElimina
  11. Perdón me olvidad decir a quien pertenecen estos municipio:

    Ayuntamientos de L’Hospitalet de LL. PSC, El Prat de LL. ICV y PSC y Espulgues de LL. PSC

    ResponElimina
  12. 1.- Recordem que a la font del bosc vol possar clavegueram .

    2.- Recordem que els de la Font del Bosc gairebé som mes que a Mediona .

    3.- Recordem que els de la Font del Bosc tenim una AAVV que ens donarà bastant per el sac .

    4.- Recordem que som de Mediona tant com qualsevol altre.

    Algú pensa fer alguna cosa ??

    ResponElimina
  13. Vaya perla el ultimo blog del Alcalde...este no sabe sumar dos mas dos.

    Hay que ser realista, no es solo Sant Elies, sino 2300 urbanizaciones mas, lo que esta en juego no es solo sant elies ni la font del bosc, sino los miles de millones de euros que le costaría a la Generalitat arreglar la situación en que ha dejado a estas 2300 urbanizaciones, solucion: hacer una ley que obligue a los propietarios a arreglar lo que Generalitat y Ayuntamientos han provocado durante muchos años.

    Intentar tener una visión mas amplia....son muchos los millones que la Generalitat se juega con esta ley, y por supuesto, que no sera ella la que se haga responsable.

    ResponElimina
  14. Servand Servand... ¿Donde esta el listado de los bienes de toda tu familia?

    ResponElimina
  15. Com que no puc contestar al Sr Servant en el seu bloc li responc en aquest (com a mínim em deixen escriure) sobre l’escrit: Parlem crar sobre Sant Elies

    1 º Fa referència a l’associació de veïns: desconec la situació de l’associació però com sigui com la de la Font del Bosc van llestos (el president de l'AV regidor de l’ajuntament) ¿És compatible? Només per vergonya hauria de dimitir.

    2 º fa referència al fet que el van felicitar els d’urbanisme Qui el Tripartit? Així va el país que estem en la ruïna i espanyolitzats.

    3 º Diu que hi ha uns veïns que estan disposats a sentir, igual com amb els veïns de la muntanya la Socarrada? Que segons Vostè parlar amb ells i és MENTIDA.

    4 º diu: El síndic de Greuges de Catalunya ha desestimat Totes les Queixes que és van presentar en contra del que l’ajuntament ha FET. ¿Aquet síndic és El mateix que ens va dir Als veïns de la Socarrada que l’antena no existia i no funcionava i resulta que si funcionava? (Hi ha proves d’aquesta afirmació)

    5 º li demano per favor que indiqui d’una vegada per totes quina és la llei que obliga a fer clavegueres i enterrar els serveis: és molt fàcil REIAL DECRET xxxx / xxxx.

    6 º no s’escudi amb el que li diuen o han dit des de la Generalitat ja que tots sabem de quin color són.

    Per últim Sr Servant dimiteixi d’una vegada o ens costarà cara la seva presència a l’ajuntament, igual que ha fet el tripartit amb Catalunya, és clar com Vostè té un altre habitatge a l’estranger (Espanya) no li importa com quedarà el poble.

    Gota

    ResponElimina
  16. Els números de Montilla:

    10% empresa destruïda

    20% pobresa

    30% fracàs escolar

    40% atur juvenil

    50% població que creu que la situació política ha empitjorat

    60% augment administració de la Generalitat

    70% és el que només queda de la indústria a Catalunya

    80 limitació de velocitat a 80 km/h

    90% augment de barracons

    100% augment de l’endeutament de la Generalitat (2006-2010)

    ResponElimina
  17. Una mostra del cost que ha tingut per Catalunya el mal govern del tripartit:

    • Sobrecost de la línia 9: de 2.464 M€ a 6.507 M€

    • Crisi de la sequera: 489 M€

    • Més personal al sector públic. Cost addicional en sous: 2.400 M€

    • Jubilació metges especialistes. Cost de readmissió i salaris: 70 – 100 M€

    • Impagaments de la llei de la Dependència per part de l’Estat: 1.000 M€

    • Despesa publicitat de la Generalitat any 2010: 70 M€

    • Dèficit del finançament de la sanitat; 1.000 – 1.200 M€

    • Despesa en estudis any 2010: 293 M€

    • Sobrecost del desdoblament de l’eix transversal: 70 M€

    Una bastant prenyada.

    ResponElimina
  18. Amb el tripartit, també s’ha produït un augment de la pressió fiscal a Catalunya.

    • Els governs tripartits:

    - Han augmentat l’impost sobre transmissions patrimonials

    - Han augmentat l’impost sobre actes jurídics documentats

    - Han augmentat l’IRPF

    - Han augmentat l’impost de matriculació

    - Han introduït el cèntim sanitari

    - Han creat més de 100 noves taxes i fets impositius

    - Han augmentat el cànon de l’aigua

    - Malgrat les reformes, avui els catalans
    encara paguem més impost de successions que
    la majoria de ciutadans de l’Estat.

    • El govern Zapatero:


    - Ha augmentat l’IVA

    - Ha augmentat les retencions en l’IRPF

    - Ha eliminat les deduccions en l’impost sobre societats

    - Ha eliminat el xec nadó i els 400 €

    Finalment, cal denunciar la nul·la capacitat d’influència del tripartit sobre la política
    econòmica espanyola en benefici de l’economia catalana.

    La mateixa.

    ResponElimina
  19. Que ens volen comparar amb Txetxenia?.7 d’octubre del 2010, a les 18:06

    Celestino Corbacho fa servir la por i vaticina una Guerra Civil si Catalunya s'independitzaL'actual ministre de Treball del govern espanyol i número tres a les llistes del PSC per Barcelona a les eleccions al Parlament, Celestino Corbacho, adverteix que la independència de Catalunya no s'aconseguirà per la via 'pacífica'.
    CorregirEnviar05.10.2010 - 18:10 - Països Catalans
    Celestino Corbacho afirma que en les eleccions del proper 28 de novembre Catalunya no només s'hi juga el color del proper govern de la Generalitat, sinó que també està en joc el model de relació amb l'Estat espanyol.

    Corbacho ha explicat que per ell la relació entre els catalans i els espanyols té un fort component “emocional”, i per això creu que la decisió sobre com ha de ser la nova relació entre Catalunya serà “personal i intransferible”.

    Corbacho també ha alertat que la independència seria “traumàtica” i que en cap cas seria “pacífica”. L'encara ministre de Treball ha fet aquestes declaracions en una conferència al Fórum Europa en què ha recordat que Catalunya no havia tingut mai tan autogovern com actualment i tanta prosperitat com en els últims 30 anys.


    http://www.cronica.cat/noticia/Celestino_Corbacho_fa_servir_la_por_i_vaticina_una_Guerra_Civil_si_Catalunya_sindependitza

    ResponElimina
  20. Bona tarda a tots lectors i lectores , com una lectora més que soc us convido a fer un petit exercici de "busca i captura" tant al blog de ciu com el de l'alcalde ... per ara no n'he trobat al de ciu ...pero al de l'alcalde he trobat :

    nov. 08 2009
    Contrast
    "Nosaltres: Aconseguim una depuradora gratis a Sant Pere ells diuen que l’haurem de pagar"

    oct. 01 2010
    Als amics imputats
    "l’ha fet l’ACA, amb els diners que ens cobra del rebut de l’aigua"

    Em sembla que era a la revista última de ciu que deien algo com que recordi que viu a la epoca de la informació .... Ai ai ai ...

    ResponElimina
  21. Ui,ui, Servand..... t'enganxen una, rere l'altre!!!....

    ResponElimina
  22. Igualito que su compañero de partido Alfonso Guerra (PSOE): «Nos cepillamos el Estatut como un carpintero»

    http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/20101007/guerra-incluye-zapatero-entre-los-perdedores-las-primarias/print-520098.shtml

    Y el Sr. Servando se cepillado un pueblo: MEDIONA.

    ResponElimina
  23. En realidad no entiendo a ese señor Servant, es como aquel vendedor de vehículos de gran lujo que pretende venderle un Ferrari Testarrosa a un mil eurista, explicándole las excelencias del vehículo.
    Sr. Servant si la gente no PUEDE PAGAR por más reconocimientos que USTED ha conseguido (según Usted) la gente no podrá PAGAR.

    A no ser que sean concejales del ayuntamiento en Barcelona del PSC:

    http://www.lavanguardia.es/politica/noticias/20101007/54019250009/dos-cargos-municipales-investigados-en-una-red-de-sobornos-en-barcelona-ciutat-vella-mossos-gonzalez.html

    ResponElimina
  24. Ahora si antes se coje un mentiroso que aun cojo.
    El las tiene las dos.

    ResponElimina
  25. No dubto que tenim un poliespotiu, no dubto que algún dia el podrem fer servir... pero dubto molt del que diu el nostre alcalde... para muestra un boton : ( extret del seu blog )

    set. 06 2010
    Tot en marxa

    Lliurament, començament i realització de obres importants ( poliesportiu

    mai. 09 2010
    ANTONI RAMALLETS fill adoptiu de Mediona

    - La inauguració del poliesportiu de Mediona es procurarà que sigui al juliol, el més proper possible a l’aniversari de l’Antoni Ramallets i se li posarà el seu nom.

    des. 14 2009
    Aquesta batalla

    - Acabar el poliesportiu de Sant Joan. Suposo que per l’abril podrem fer una bona inauguració.

    ResponElimina
  26. Qué cara Alcalde, y detrás de Usted los que callan. Qué cara.

    Usted dice: Urbanismo y ACA desmontaron todas las teorías de la ejecución parcial de las obras (aunque no lo quieran reconocer): si se ejecutan parcialmente no pueden ser legalizadas, subvencionadas ni recepcionades.
    El ACA fue, la que, en la primera reunió por este asunto, solicitada por la actual Asociación de Vecinos, y en la que, ni Usted ni yo estábamos presentes, pero si dos representantes de junta de la Asociación, quiere más datos o pruebas señor Alcalde? El ACA, después de escucharnos, cosa que Usted no hace, nos propone dos alternativas al alto coste del alcantarillado, y! Nos dejaban bien claro, que a pesar de tener alternativas, era el Ayuntamiento a quien decidía. ¿Usted tiene pruebas de lo que Usted afirma? Yo estoy muy tranquila. El ACA, en todo momento se mostró negociadora con los miembros de la Junta de la Asociación de vecinos, cosa que ha demostrado sobradamente, cuando también, a su proyecto actual, se le perdona gran parte de la recogida de aguas pluviales, ésta si marcada por ley.
    Le recuerdo el caso de la urbanización La Penyora, de Castellcir. ¿Ya recepcionada con viales y depuradoras unitarias? Aquí le dejo el teléfono del ayuntamiento, 93 866 81 51, se que no le hace falta ... vuelva con todas sus excusas baratas, información tergiversada y más mentiras varías. ... Y sabe que más ... el resto de obras pendientes se iran haciendo a medida que lleguen subvenciones a no devolver al 100%, compromiso del ayuntamiento, claro que él, no se debe a ningún partido, sino a la gente que representa.Usted dice: Hemos hecho el proyecto de obras que ha sido alabado (entre muchos otros, "que no pagan") por: El abogado que llevó a la asociación de vecinos diciendo que era lo mejor que había visto (y era de la Cámara de Parcel•listes).Advogado que no pasa de los 30, y que el primero que dijo a la Junta de la Asociación fue QUE DECIDÍA EL AYUNTAMIENTO y que trabajaba curiosamente en una Asociación que casualmente desapareció después de la aprobación de la Ley en la que participava, Con pasta se puede todo.. qué novedad ... la lástima es que ahora ya jugáis con la de los demas, la que nos queda después de pagar impuestos en abundancia,no sois los que estais a favor los que os jugais las carreras de vustros hijos, propietarios, hipotecados y residentes, trabajadores y gente con toda la documentación y vivienda en regla, aparte de no tener la calificación máxima de suelo urbanísticamente hablando, y por la que, unos cuantos, haréis pasar suplicios y penas a muchos de los vecinos. Dice:- Urbanismo desestimó las alegaciones, se puede ver este documento? ¿O te cuelgo antes el del Síndic?
    El Síndic de Greuges, no ha cortado las alas a las quejas de los vecinos, recordamos que más de 180 propietarios, si que reconoce que el procedimiento ha sido legalmente el correcto, en comunicados, plazos.. y responde lo que le toca, dado su papel, pero eso no le privó de dirigirnos al servicio de Asesoramiento Jurídico más próximo a nosotros, claro que por medio de una tarjeta.

    Gemma (sigo)

    ResponElimina
  27. Sigo:
    Eso dices tú: Podemos presentar la documentación al día siguiente de salir la subvención. ¿Acaba de hablar no? ¿Que, si todo os va bien, y tu partido continúa mandando, posiblemente en Marzo o Abril saldrá la siguiente convocatoria de “Ayudas”, Ayudas a devolver al 100%, y que en verano tienes la obra a concurso y en invierno en marcha, lo acierto? Todo solo suposiciones, que ya veremos si podremos comprobar.
    Dices: ¿Si está todo parado, si tenemos la seguridad que no se empezarán las obras, si todo el mundo que entiende un poco sabe que no se puede hacer de hoy para mañana y menos sin un complicado proceso, al que viene tanta alarma, tanta tensión y tanta amenaza?
    ¿Ahora quieres poner paz? ¿Amenaza? Que menos que decirte, que eres hipócrita, eso si que lo sabes y te olvidaste decir en tu reunión en la imaginación y en la real, que legalmente, eso también lo dice la Ley de Urbanismo, los vecinos tienen, desde la recepción de la ultima carta certificada de la aprobación definitiva, un plazo de 60 días para llevar a los juzgados este proyecto abusivo, que no niego que se perfecto, para una Mediona de hace 10 años con un crecimiento que ha reventado hace más de 4, para la peña que tiene la ilusión de vivir en un Pedralbes urbanístico y se lo puede permitir, o también,para aquéllos que gastan más de lo que tienen, que les pasa con éstos? Cómo se nota que no llevas a Mediona con el juicio y buen hacer que tienes con los tuyos y familia ... No envolverías a tu familia a hacer una súper mansión, sabiendo que un primo tuyo y un hermano tuyo y tu madre no soportarían los gastos, o eres de aquéllos que piensa que para conseguir caprichos para unos cuantos es necesario y justificado aprovecharse de los mas deviles? Yo se que no, pero si de los que no esta por el "lo que no quieras para ti no lo quieras para los demas"
    ¿Urbanismo... urbanismo... que tiene que decir urbanismo? ¿Con 2300 urbanizaciones por legalizar? ¡Dios mío! ¡Que paguen los propietarios! Y cómo no ... de paso que las compañías renueven instalaciones a mínimo coste. ... así, el día que llegue alguien con juicio al poder, que las hagan cumplir con el mantenimiento y modernización ya lo tendrán hecho y todos podrán ir llenándose los bolsillos para repartir todavía mes dividendos y destinando dinero que se pierde en cosas banales o quien sabe que. Entre quien entre, se sacará el muerto de encima, faltan huevos politicos para poner a todos los culpables en su lugar y los políticos su quiénes pueden hacerlo.
    ¡Hay mucha gente, cansados con las cargas diarias, educados todavía en la dureza del "no replicarás" o escasos de solidaridad, o presionados,o incluiso gente que vive al día sin prevenirse de peligros futuros confirmados, pero también hay mucha que ha crecido con "Mas vale prevenir que curar” ,” Consensuar y no imponer", "escuchar y compartir", hijos de vecinos que ya no podrán hacer carrera, los planes de pensiones de lo que pueden hacerlos gastados a deshora, hechosporque nos dejaréis pasando penas con irrisorias pensiones! Hijos que ya no nacerán ... Que te vaya muy a gusto con tu querido proyecto, esperamos que puedas sacar muchos beneficios y enhorabuena a los interesados, que ya no tendrán que utilizar más la burra ni los hornillos cuando volvamos a tener grandes tormentas. Ojala tengaís conciencia.

    Gemma

    ResponElimina
  28. sabeis cual es la solución del alcalde para k la empresa constructora cobre aunk no paguemos los vecinos?
    LA CONSTRUCTORA SE QUEDARA CON LOS TERRENOS DE LOS QUE NO PAGUEN, AUNK SEA DESPUES DE UN LARGO PROCESO DE EMBARGO.

    O ESO, O NOS KEDAMOS CON LA OBRA A MEDIAS?

    NO NOS TRATES DE ILUSOS NI OLVIDES QUE LA MEMORIA DEL HUMANO ES INFINITA SEÑOR ALCALDE

    GEMMA

    ResponElimina
  29. Servand, te estan dando por todas partes.
    Que te creias, que eres el mas listo del pueblo, pue NO. Ya hace muchos años que sabemos leer, y no gracias a ti.

    ResponElimina
  30. el Servando se esta cagando y la esta cagando

    ResponElimina
  31. Servando: ¿Que pasa si te encuentras en un bolsillo del pantalón 1 millón de Euros y otros 2 millones en el otro bolsillo?

    QUE TE HAS PUESTO UNOS PANTALONES QUE NO SON TUYOS!!!!!!!

    ResponElimina
  32. PROYECTO DE REPARACIÓN DE LAS OBRES I DEFICIONES URBANÍSTICAS DE LA URBANITZACIÓN “LA PENYORA” T.M. CASTELLCIR (VALLÈS ORIENTAL)Cambra de Parcel·listes, Técnico Eduard, el abogado de la Asociación de vecinos de Sant Elies.
    Presupuesto: 2.143.523,16 €
    Este proyecto tiene por objeto la reparación de obras y deficiencias urbanísticas correspondiente a la urbanización "La Penyora" la definición de los elementos técnicos y económicos de la obra a fin de documentar la solución técnica y económica y permitir de esta manera continuar el procedimiento de asignación de los recursos necesarios, en caso de que así se determine, para la realización de las obras.
    La Cambra de Associacions de Parcel·listes de Catalunya recibió el encargo de la Junta de Compensació de la urbanización "La Penyora" de Castellcir, para gestionar y llevar a cabo el proyecto de reparación de obras y deficiencias urbanísticas de La Urbanización. La solución adoptada para el diseño de este proyecto a sido aquella que permite la utilización del máximo de elementos existentes todo adaptándolos a la normativa vigente en aquellos casos que la incumplen. Se ha tenido en cuenta especialmente la adaptación para minusválidos en todo lo referente a viales, a fin de dar cumplimiento a la ley 20/91 de Presidencia de la Generalitat de Catalunya y al Decreto 100/84 de promoción de la accesibilidad y de supresión de barreras arquitectónicas. La modificación más importante es la incorporación de pasos de minusválidos en las aceras. También se ha tenido en cuenta, el decreto 241/94 de 26 de julio de Presidencia de la Generalitat de Catalunya en cuanto a medidas contra incendios.

    Alcalde Servand: Mentiroso

    ResponElimina
  33. creieu que mentiroso es un insult?

    ResponElimina
  34. El poliesportiu com sap tot Mediona, no està rebut, el motiu no se sap,
    és una cosa que no sap ningú, l'alcalde si.
    Això si activitats programades estan anunciades per tot Mediona, dia 4 gimnàstica per a la gent gran, activitats esportives per als alumnes de l'escola.
    L'alcalde com sempre, imposa la seva llei encara que faci, una cosa il legal com fer una activitat en un local, municipal que no es legal.

    ResponElimina
  35. He hablado con La Penyora, y resulta que todos los propietarios les queda reflejado en los papeles de la casa un importe que es el valor de hacer alcantarillas, es decir que si quieren vender les aparece como una carga futura.

    ResponElimina
  36. Espera, que te cuelgan el escaneo de un registro de la propiedad, no por mentir hasta la saciedad se hacen realidad los sueños.

    ResponElimina
  37. Esta recepcionada, eso es lo que me han dicho a mí, al llamar al Ayuntamiento de Castellcir, no me ha dicho nada de que tengan una carga registral, ¿A que ayuntamiento has llamado tu?

    ResponElimina
  38. Una ola para la Gema! Ole ole tia! nos has dado una lección de humildad y solidaridad, información clara, veraz y animo para seguir peleando, !Que ciegos estábamos! Has sido la única que ha sido capaz de traernos técnicos y abogados, y encima en domingo! y eso que no te pagamos a ti la cuota de la Asociación de vecinos, muchas gracias Gema, estamos contigo y unidos!

    ResponElimina
  39. Gema ,moltes felicitats per la teva tasca i per aguantar estoícament tot el que t'ha anat caient.

    ResponElimina
  40. Gracies a vosaltres!! sense el vostre recolsament, el dels adbocats i el de les persones que son ara Ciu, res hagues sigut posible i menys aquest ultim pas d'arribar als jutjats.

    Gracies, soc jo la que te molt ha agraïr!!!

    Gemma

    ResponElimina
  41. Hay...m'oblidaba de dir als interesats, tal i com vau demanar en la reunió del dia 10, es fara venir al notari per als que tenen dificultats de desplaçament, en breu rebreu la convocatoria amb el dia i l'hora.

    Salut i força!

    Gemma

    ResponElimina
  42. Gemma: no et conec personalment he seguit tots els teus escrits, i de veritat només puc dir felicitats, si tinguéssim més persones com tu a Catalunya un altre gall cantaria.

    Has rebut insults, desqualificacions, suposo que amenaces, alguns t'han titllat d'ignorant i moltes coses més. A més d'algun d'aquests segur que cada matí canten el cara el sol, quan veig que el President d'una associació de veïns (Font del Bosc) és també regidor de l'ajuntament i no dimiteix, tan sols em fa recordar aquells anys 60 que et pegaven si parlaves en català i els grisos et perseguien.

    Però tu has seguit endavant enfrontant-te a aquest canalla anomenat Servant i la seva camarilla de fatxes, quin "ous tens"

    Repeteixo felicitats i ànim, comptes amb el meu suport moral.

    Gota

    ResponElimina
  43. crec que esteu oblidant, una cosa molt important.
    Estem ficats en aquest merder, de la legalització de la urbanització.

    No només per l'alcalde també per la associació de veïns, sobre tot no obren ni la boca. I ells ho han permès.

    ResponElimina
  44. Moltes gracies per les teves paraules Gota, jo també et segueixo en aquest blog, i el mateix et dic, felicitats! i felicitats a aquest blog que ens deixa expresar-nos.

    Cert que es dificil enfrentar-se a una institució publica que es suposa que ens ha de representar i betllar per nosaltres, sobretot quant aquestes premises no es cumpleixen i a més, s'utilitzen els recursos de la institució per dificultar-nos la llibertat d'expresió o frenar-nos o amenazar-nos o acollonir-nos, peró...si no hi fem front... com ja pasa, aquestes institucions acabaran totes manipulades a gust i interes dels que les ocupen, i la gent quedarem exposats i manupulats per els finançadors dels partits, grans capitals e interesos que res tenen a veure amb la millora social.

    Que dir del la Junta de l'Associació? doncs jo crec k ja no val la pena dir-ne res, ells mateixos es retraten i de ven segur k la vergonya els acabará tocant, peró si algú no vol deixar la situació com esta, pot pendre les mesures adients ja que han incomplert part dels estatuts i han portat als seus representats a un carrero sense sortida, traicionant els carrecs k representen i als seus representats.

    Gemma

    ResponElimina