diumenge, 28 de febrer del 2010

RESPOSTES I ACLARIMENTS

Benvolguts lectors,

Hem fet un repàs als comentaris de l’anterior debat i intentarem constestar a la major part dels mateixos:

- Se’ns acusa de retirar-nos i no donar la cara davant dels veïns: davant els últims successos teniem dues opcions, retirar-nos del grup de treball, explicar-ne els motius i seguir treballant des de fora, o muntar un numeret davant dels veïns a la reunió de Dissabte. Vam optar per la primera opció, potser algú hagués optat per la segona, però cadascú és com és, no voliem arruinar la reunió amb una discussió política.
Amés, suposo que tots podeu entendre que CIU de Mediona apart de per Sant Elies treballa per molts altres temes del municipi, i n’estem més que tips de la falta d’ètica d’en Servand i el seu equip de govern, amb una mentida rere l’altra ( respasseu el blog i sabreu a què ens referim).

- Es parla de que diem que hi ha altres opcions però no fem res: potser algú no sap que Convergència per Mediona té dos regidors a l'Ajuntament i el PSC en té 8 ( majoria absoluta). Nosaltres podem fer tantes propostes com calgui, exigir que s'estudiin nous plantejaments per Sant Elies i d'altres temes, però la realitat segueix sent que l'equip de govern té majoria absoluta i pot aprovar el que vulgui, ens posem com ens posem!! L'únic que podem seguir fent és fer propostes i vetllar perquè les coses es duguin a terme de la millor manera possible. Si voleu que duguem a terme les nostres propostes i fem més coses de les que fem actualment, recordeu-ho a les properes eleccions.

- Es diu que si Sant Elies està com està no és degut només al programa pilot en que l’ha posat en Servand sinó també per culpa dels seus predecessors: totalment d’acord!!! L’equip d’en Duran ho va deixar en un calaix durant molts anys… No obstant, diguem-ho tot, la urbanització de Sant Elies es va fundar durant la època socialista anterior a en Duran i era en aquells moment quan els promotors havien de realitzar les cessions a l’Ajuntament.

- Es parla que vam enganyar amb el tema de les fosses sèptiques: és cert que avuí, després de tota la feina feta per l’equip de treball aconseguint descomptes ( no oblideu que nosaltres n’hem format part fins al final, quan tota la feina ja estava feta…) creiem que per la diferència de preu que hi ha entre fosses sètiques i clavegueram, val la pena fer el clavegueram. Però no perquè sigui més barat!!! El clavegueram és més car, s’hi han de sumar les conexions interiors cosa que a la reunió de Dissabte es van “oblidar” de mencionar… Amés, l’estudi fet per l’enginyer municipal sobre fosses sèptiques és un estudi totalment partidista!!! 10.000 €, vinga home…!!! Tinguem en compte també que l’equip de treball no ha treballat en cap moment per aconsegui r descomptes en la instal•lació de fosses sèptiques, és a dir que els 10.000 € són sense aplicar cap possible descompte i pressupostat per un professional diguem-ne “ no del tot objectiu”… I quina poca ètica parlar dels costos de manteniment de les fosses sèptiques i no mencionar l’impost municipal que es paga pel clavegueram!!!! Tot així, repetim, encara que resulti més car el clavegueram, el recomanem per no comportar una diferència de preu enorme i ser una sol•lució més “ definitiva”.

- De forma més genèrica se’ns acusa de mentir: en què hem mentit? En les fosses sètiques? Hem demostrat que són més econòmiques!!! En el cost total del projecte? Des d’un principi vam parlar de 30.000-35.000 € per parcel•la de 500-600 m2. No és aquest el cost abans d’aplicar descomptes? Qui penseu que els ha aconseguit aquests descomptes? Doncs l’equip de treball gracies a les pressions de la oposició i l’Associació de veïns!!!

- Hem llegit coses com que fa 10 anys en unes nevades a algú no li van netejar la neu de davant de casa per no ser convergent: doncs que voleu que us diguem… si això és cert doncs molt mal fet, no té excusa. Però segur que trobariem algú que diria quelcom similar d’en Servand, o d’en Francesc Gustems… Independentment d’aquests casos particulars, no té sentit parlar d’aquestes coses, no porta enlloc, això ja no es pot canviar…

- S’ha parlat en més d’una ocasió dels interessos de CIU en aquest procés: quins interessos???, com no siguin els del nostre regidor que viu a Sant Elies i que, obviament vol pagar el mínim possible….

I parlant d’interessos aprofitem per aclarir aquests dubtes a nivell general, no només pel que fa a Sant Elies.
El grup de Convergència per Mediona té un comitè executiu format per un president i dos regidors:
President: En Lluís, enginyer recent jubilat.
Regidor: L’altre Lluís, veí de Sant Elies, pensionista.
Regidor: En Pep, veí de Sant Pere Sacarrera, també pensionista.
Qui us escriu: em dic Dani i sóc sotsdirector d’una sucursal bancària a El Vendrell. La meva dóna és directora financera d’una empresa de transport de l’Havern. Som veïns de Mediona des de fa uns anys, no masses.
La resta de companys no els cito ja que no són figures públiques.

Quins interessos penseu que podem tenir més enllà del gust per la política municipal i les ganes de millorar aquest municipi!!!

La veritat és que no necessitem ni volem que se’ns doni les gracies per la nostra tasca ja que ho fem perquè volem, però no és de rebut que se’ns llancin acusacions com les que he pogut llegir. Us puc garantir que la nostra vida seria molt més senzilla si ens dediquèssim cadascú a les seves feines, però llavors tindriem un equip de govern amb mans lliures per fer el que vulgui, sense control, sense necessitat de retre comptes i, en definitiva, embriagat de poder. I això és el pitjor que li pot passar a un municipi, sigui del color polític que sigui.

CDC Mediona

50 comentaris:

  1. Lamento que per vosatres sant elies sigui:"una discussió pilítica", penso que hauria de ser treballar pel muncipi, en aquest cas per sant elies.
    "Una mentida rera l'altra, falta d'etica del Servand i el seu equip". EN què?
    Durant 20 anys vau tenir majoria a aquest municupi, no vau tenir temps d'arrajar aquets problemes tan importants?
    NO critiqueu l'estudi del enginyer aquí, haver fet davant de tothom dissabte i amb ell present perque tingues l'oprtunitat de contestarvos, no creieu més étic?
    Es fàntastic que tinguis tan bona feina; felicitats. Els regidors del equip de govern tots tenen les seves professions, també son gent que dediquen moltissimes hores als seus veins, no son professionals de la política. I una cosaque han aconsegui aquets ultims anys és el canvi de clima al municipi.
    Sis plau, haurie de deixar l'interes polític pels polítics professionals i aquí mirar pel poble, no deixeu que es posin insults. AIxò de MENTIDER, cada dues paraules us treu tota credibilita.

    ResponElimina
  2. "Els regidors del equip de govern tots tenen les seves professions, també son gent que dediquen moltissimes hores als seus veins, no son professionals de la política." OK

    "Sis plau, haurie de deixar l'interes polític pels polítics professionals"

    COM ES MEJA AIXÒ ? QUE TOTS HO DEIXIN ESTAR ?? ( PSC , PP I CDC ?)
    L'INTERES POLÍTIC ES DELS CIUTADANS QUE VIUEN AL MUNICIPI, NO CREC QUE CAP DELS ANTERIORS TINGUI EL MENYS MINIM INTERES EN PROFESIONALITZAR LA SEVA TASCA.

    ResponElimina
  3. Me parece que hay quien no ha entendido nada de lo que ha leído!!!

    En primer lugar, de donde sacas que para CIU Sant Elies sea una discusión política? Precisamente dicen que querían evitar eso... Además han dejado bien claro que su regidor vive en Sant Elies i es uno de los que tiene que pagar la obras.

    Las mentiras i falta de ética de Servand, creo que también lo dejan muy claro... si alguien te dice que tiene unos documentos firmados y después descubres por otras personas que te ha mentido, esa persona és una mentirosa. Esto es como aquello de la película Forrest Gump: " mi mama dice que los tontos son los que hacen tonterías", pues los mentirosos son los que dicen mentiras.

    El estudio del ingeniero, no hace falta ser muy inteligent para ver que se omitió información y para ver que el estudio lo hicieron con la idea de ensalzar la otra opción, las cloacas.

    Es cierto que los políticos del equipo de gobierno tienes sus propios trabajos, pero en honor a la verdad, no es lo mismo que lo que justifica CIU: Servand, director del colegio y la guardería de Mediona, otros son trabajadores de Naulover, otros tienen terrenos por ejemplo en can Verdaguer,, etc. Por tanto, no sé si estan ahí por intereses particulares, lo que está claro es que es algo que yo no descarto.

    ResponElimina
  4. Después de leer lo que habéis publicado, el tono empleado, las “pruebas” y como se contesta a la gente que discrepa, solo puedo decir: tenéis toda la razón del mundo, sois los mejores, los demás somos tontos o nos han tomado el pelo, Dios ha de dimitir para poneros a vosotros y los que piensan como vosotros.
    Josep M.
    No me atrevo a discrepar no sea que me crucifiquéis.

    ResponElimina
  5. NO ET FACIS LA VICTIMA , DISCREPA !!!

    I SI ELS QUE ESTEM AQUÍ ET PODEM DONAR LA NOSTRE OPINIÓ HO FAREM , UN ALTRE COSA ES QUE NO ET VALGUI , ENTENC QUE LA TEVA OPINIÓ VAL MES QUE LA DE LA RESTA PER TÚ , PERO A MÍ LA OPINIÓ DELS DEMES ALMENYS EM FA RECAPACITAR I DE VEGADES MODIFICAR LA MEVA OPINIÓ INICIAL NI QUE SIGUI UNA MICA

    ResponElimina
  6. Lo siento, pero , entre "Los Barris" y la "Reunión de Sant Elias" la cosa es como mínimo Irritante .

    Por favor señores de CiU no participen en este circo , será que muy pocos nos damos cuenta de los que están intentando hacer ?

    San Elias , el promotor no tiene nada a decir ?

    No se le puede pedir algo ?

    O es otro intocable ?

    Todas las parcelas son particulares ?

    Esta operación entra dentro de una planificación muy bien hecha,, seguro que esta detrás de la Creu de Sant Jordi .

    Barris ? otra de las maniobras para distraer , como la famosa encuesta , luego ponen lo que les da la gana , seguro que también tiene una subvención para esto .

    Tengo que felicitar as consistorio por su parque automovilístico , tienen de todo, 4 x4 , tractor , furgonetas , camión con elevador, no puedo imaginar los gastos que esta flota genera , pero mi duda es, hacen falta ?

    No hay que ahorrar .

    Otra duda , es su "obsesión" por el tema del agua ?

    Alguien podría intentar aclarar este tema , ya que según tengo entendido hay una empresa que tiene la " exclusiva" de la distribución de la misma , con lo cual supongo que debería ser ella que de una manera "legal" tendría que dar un buen servicio y no quedarse sin "materia prima" no ?

    O es otro caso en que el ayuntamiento " ayuda" a una empresa privada ? Supongo que esto nos genera muchos ingresos .

    Para no hablar de la ADF , que coche "bonito" , como nos hacen falta mas arboles, se dedican a ello y sobre todo autóctonas .

    Supongo que fueron de "regalo" , de algunos de estos que no dejan nada en Mediona , solo se dedican a sacar uva y luego pagan sus impuestos en otro sitio , según las declaraciones de nuestro alcalde , porque si las hemos comprado entre todos ya seria la monda .

    Por favor señores de CiU , se que es duro, ya que tienen que "cubrir" algunas cosas del pasado , sean valientes y pasen a la acción .

    Estoy seguro que tienen formas y modos de empezar a denunciar cosas de una manera mas efectiva , así como vamos "el " siempre se saldrá con la suya .

    Saludos

    Antonio Martin

    1 de març de 2010 18:06

    ResponElimina
  7. Jo segueixo esperant una alternativa per part del partit de CIU,si tenen altres números que ens els diguin. Jo sóc pensionista igual que el senyor Lluís (regidor de CIU)i primera residència, per tant ell com jo no haurem de fer fron, si no podem a aquesta despesa. Aixó no ho dieu en cap moment, per tant sembla que també voleu amagar les coses que estàn ben fetes.

    ResponElimina
  8. Pert cert Sant Elies no era de l'época del Generalisimo?. Quants anys va estar el senyor Duran al poder amb majoria absoluta? 20 anys són molts per no haver fet res de res, sobre tot a les urbanitzacions. Saben qui va fer el local de SAnt Elies amb les seves mans dedicant el seu temps d'oci per el benestar de la comunitat?

    ResponElimina
  9. Benvolgut anònim,

    D'on ha tret que no haurà de pagar el cost de les obres per ser pensionista? No cal que m'ho digui, en Servand ho ha dit i repetit fins al cansament... Ho veieu perquè diem que l'ètica britlla per la seva ausència!!!

    Doncs no, la Generalitat obrirà un linia d'ajuts a través de l'Incasol ( Institut Català del Sol) el qual posarà a disposició dels pensionistes, families monoparentals, families nombroses, etc. una linia de préstecs tous per tal d'ajudar-los a pagar les obres ( i aquí està la clau, ajudar-los, que no pagar-les-hi).

    És més, a dia d'avuí no s'han concretat aquests ajuts. Per tant, és una irresponsabilitat fer creure a veïns com vostè que no hauran de pagar les obres...

    Adjuntem un parell d'enllaços perquè ho veieu vosaltres mateixos:

    http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2910618

    http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=23262&idioma=0

    CDC Mediona

    ResponElimina
  10. Pero aquets ajuds cal tornar-los?,l'alcalde va dir que surtiria gratis!.


    Ajuts als parcel·listes majors de 65 anys, persones que formin part d’una família monoparental, famílies nombroses i que, tenint el seu domicili habitual a l’urbanització,
    disposin d’uns ingressos anuals limitats. Aquesta línia de subvencions vol ajudar a persones amb dificultats socioeconòmiques a fer front a les obligacions d’urbanització.

    http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=23262&idioma=0

    ResponElimina
  11. Aquests ajuts es basen en una linia de préstecs tous, com hem dit abans. Això vol dir que es tracta d'uns préstecs amb condicions preferents des del punt de vista del tipus d'interès i possiblement amb terminis d'amortització superiors a la mitjana.

    Però repetim el que deiem abans: aquestes linies d'ajuts encara no s'han desenvolupat, per tant, no podem afirmar com seran exactament, imports màxims, ingressos mínims per accedir-hi, tipus d'interès, termini, etc.

    Caldrà esperar i veure fins on arriben aquests ajuts, ara, que ningú es pensi que per ser pensionista no haurà de pagar ni un cèntim!!!

    CDC Mediona

    ResponElimina
  12. http://www20.gencat.cat/portal/site/incasol/menuitem.d2ebfe8dd9646909763cc110b0c0e1a0/?vgnextoid=ef9ab5b401fbd110VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=ef9ab5b401fbd110VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=detall&contentid=7e4b418d9f4e2210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD

    veieu TERCER últim paragraf


    " per facilitar el pagament de les quotes derivades de les obres de millora efectuades a la seva urbanització "

    FACILITAR EL PAGAMENT.

    ResponElimina
  13. Us creix el nas, l'alcalde no ha dit mai que no s'hagin de tornar. Va dir que eren ajuts que calia tornar quan es pugui o a la venda o herència. Tinc grada aquesta reunió, per això em vaig posar al costat d'un altaveu.
    Jo us vull preguntar: què farieu vosaltres per Sant Elies ara que no governeu? El que vareu fer ja ho sabem tots.

    ResponElimina
  14. CIU HA DIT
    No és aquest el cost abans d’aplicar descomptes? Qui penseu que els ha aconseguit aquests descomptes? Doncs l’equip de treball gracies a les pressions de la oposició i l’Associació de veïns!!!

    Esto es totalmente FALSO!!!!, de las ideas aportadas por CiU,expuestas en este BLOG todas ya estaban inckluidas en los descuentos que tenian PSC, la unica que no estba puesta era el poner los servicios enterrados, lo unico que ha hecho el equipo de trabajo ha sido corroborar que las ideas y descuentos del PSC sean correctos.
    Lo siento, pero aqui mienten y mucho porque se ponen medallas que no les toka.
    Si alguien ni me cre, ke pregunte a cualquira de la AV de Sant Elies.
    Ke facil es ponerse los meritos de otros!!!

    ResponElimina
  15. Hi ha gent que per més que li expliquis les coses, que li demostris, que li ensenyis o que li firmis amb sang, és erre que erre!
    Senyor anònim anterior, però no li estan dient que no és així? No li acaben d'ensenyar com es tracta d'AJUTS PER AL PAGAMENT? Jo entenc que no tothom ha de ser entès en qüestions de càrregues registrals, projectes de reparcel·lació i préstecs de l'Incasol, però entre això i tancar-se en banda i no voler entendre el que t'expliquen va un bon troç.
    Mira, farem una cosa, tu ves creient a pies juntillas el que et diu el Servand i d'aquí uns anys ja ens explicaràs com et va!!
    Senyors de CIU, no perdeu el temps en ajudar a gent que no vol ser ajudada. Ja s'ho trobaran!

    ResponElimina
  16. "Va dir que eren ajuts que calia tornar quan es pugui o a la venda o herència. "

    BRUTAL!!!

    PSCMEDIONA 1
    INCASOL 0

    ResponElimina
  17. Una pregunta srs. de ciu: a sant joan, cases noves, sant pere...no van pagar els veïns quan es van fer els carrers la part que els tocava i sense cap tipus d'ajut?

    ResponElimina
  18. Comparar els carrers de Sant Joan amb Sant elies es una BESTIESA!!.

    Quan els parcelistes vem pagar la parcela al promotor, ja varem pagar el dret d'asfaltar i condicionament als carrers.Ara, gracies a un pla urbanistic inventat per "ho pregunto", per afavorir algu?.Volen que tornem a pagar,

    pero hi ha algu que s'ha tornat boig?.

    Ha!!, per cert, en una reunio a l'associacio de veins de Sant Elies L'Alcalde va dir:cito textualment-"ELS JUBILATS ELS HI SORTIRA GRATIS,AQUETS NO S'HAN DE PREUCUPOAR,A MES HI AHURA AJUTS PER TOTHOM,I QUASI-BE SORTIRA GRATIS".

    Llastima, jo no vaig dur la grabadora....Pero la junta SOCIALISTA, ens anaba confirmant aquestes afirmacions durant molt de temps...

    ResponElimina
  19. Resposta dirigida a l'anònim que parla dels descomptes i diu que tots estaven previstos pel PSC:
    JA JA JA JA JA.

    Jo no sé si creus que ets molt llest o que els demés som molt tontos!!!
    Ara resulta que el PSC ja ho tenia tot previst... així per què es va fundar l'equip de treball, per què han fet innumerables reunions de 3 i 4 hores, per què han anat tots junts de la maneta a parlar amb urbanisme i amb totes les companyies?
    Amés, aquí sempre hem llegit que els descomptes s'han aconseguit gracies a les pressions de la OPOSICIÓ i l'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS, mai han dit GRACIES A CIU ( encara que et garanteixo que hi han col·laborat de valent!!!).
    Ah, i a qui vols que li preguntem, a l'associació de veïns o als tres senyors que la " representen"? Ho dic perquè a la reunió de Dissabte va quedar claríssim que son dues coses molt diferents...

    ResponElimina
  20. Gemma Campos i Beltran2 de març del 2010, a les 12:58

    les ajudes a pensionistes, families monoparentals, families nomboroses y persones dependents son: PRESTECS A VAIx INTERES QUE SI NO ES PODEN PAGAR, ANIRAN INSCRITS AL REGISTRE DE LA PROPIETAT, (EL K NO SE ES SI ANIRAN GENERANt INTERESOS, QUE SEGURAMENT SI....) I EL DIA DE VENDRE O PASAR D'HERENCIA, S'HAURÀ DE LIQUIDAR EL DEUTE.

    el gran problema no son akest grups, k encara k poc, si tenen algun cop de ma, i la resta que els bancs ens neguen la financiació?


    JA K NI JUNTA NI AJUNTAMENT PENSEN EN NOSALTRES, DISSABTE QUE VE, TOTS AL PLE A FEN-SE SENTIR!JEJEJE

    Gemma Campos

    ResponElimina
  21. Gemma Campos i Beltran2 de març del 2010, a les 13:06

    UNA DADA OBLIDADA I IMPORTANT:

    QUE TAMBÉ APAREIX A LA LLEI D'URBANITZACIONS:

    AQUEST AJUNTS SEMPRE ESTARAN CONDICIONANTS A UNS INGRESSOS MAXIMS, QUE ENCARA NO ES SABEN, JA QUE LA LLEI ENCARA S'HA D'ACABAR DE REDACTAR I AMPLIAR,

    PERO PERK OS PENSEU K HI HAN PROGRAMENS PILOT COM NOSALTRES?
    JA SABEN K ES UNA LLEI ABUSIVA QUE CARREGA TOTA LA RESPONSABILITAT DE LA SITUACIO DE LES URBANITZACIONS ALS PROPIETARIS, QUAN HEU VIST QUE AMB UNA LLEI PRIMER LA PROBIN? VAN AGAFAR DEU BARS PER PROBAR LA LLEI ANTITABAC?

    LA LLEI ES UNA INJUSTICIA, I HO SABEN, PERO SI LES DEU PILOT PASSEM PEL TUBO....HAURAN DE PASAR TOTES, ALCULEU LA DE MILIONS I MILIONS D'EUROS QUE ESTAVIARAN ...SOM 2600 PER LEGALITZAR....

    GEMMA CAMPOS

    ResponElimina
  22. Gemma Campos i Beltran2 de març del 2010, a les 14:56

    El Ayuntamiento pago el 25% del alcantarillado de Sant Joan, pero esta visto que no somos iguales.
    Esk nadie se da cuenta que esto va a ser la ruina de algunas familias que a dia de hoy viven humildemente pero sin dejar de hacer frente a sus pagos, donde uno o mas estan en paro, nadie escucha a esta minoria? superarian la crisis con grandes dificultadespero esto...esto va a ser la ruina de sus vidas, ¿alguien pierde un poco de su tiempo escuchandoles? Alguien ha visto sus lagrimas? alguien siente el sinvivir de estas personas? Yo no dejare de escucharles, ni de apoyarles aunk eso me konlleva terminar llorando con ellos, sabeis lo k es la empatia?
    Vergüenza os tendria k dar! convecinos llevando a la ruina a otros vecinos, Vergüenza! Un alcalde k descaradamente les deja sin respuestas, i a sobre deus dormir trankil no? VERGONYA!VERGONYA VERGONYA!! no puc deixar de pensar en alguns veins...no puc... com pot ser?! com pot ser!? k ens fem akestes coses entre nosaltres?!... tenint altres opcions... JUNTA! k esteu fent?! LA GENT NO ENS VA VOTAR PER VIGILAR AL SERVAND I POSAR-LI LES COSES MES FACILS, LA GENT ENS VA VOTAR PERK FESIM PER ELLS TOT EL POSIBLE, I DESPRES D'UN ANY DE TREBALLAR AMB VOSALTRES TINC TOT EL DRETA A OPINAR, PODIEM HAVER FET MOLT MES SINO US HAGUESIU AGENOLLAT ALS PEUS DE L'ALCALDE. NO TENIEU PERK HAVER TANCAT LES ALTRES VIES, PODIEM HAVER-LES TREBALLAT TOTES,I NO ENS VULGUEU ENTABANA, QUE VOSALTRES NO ENS HEU DONAT TAMPOC CAP OPCIÓ, LA PENA ESK NO SEREU CAPAÇOS NI DE RECONEIXER NI D'ARREGLAR LA GRAN CAGADA, NI US PESARA A LA CONCIENCIA, JA K VOSALTRES NO HEU VIST MÉS ENLLA DELS VOSTRES NASOS (HE DE GENERALITZAR PERK NO VULL DONAR NOMS, PERO CADA ESKU JA SAP LA RESPONSABILITAT K TE I SINO LA SAP SE LA TROBARA). AIXÓ SI, DONAR LES CULPES A CIU SI..

    ResponElimina
  23. Al "sr" que se rie tanto JA JA JA JA:
    HA ESCRITO
    Ah, i a qui vols que li preguntem, a l'associació de veïns o als tres senyors que la " representen"? Ho dic perquè a la reunió de Dissabte va quedar claríssim que son dues coses molt diferents...

    Las personas sentadas el sabado son las que representan a la asociacion, y si alguien no lo considera que busque el 10% de votos de socios y los heche. A ver cuanta gente estara dispuesta a perder horas, crearse enemistades y aguantar comentarios como el tuyo.
    ¿Acaso tu eres mejor?, ¿ Sabrias hacerlo mejor?, Si las respuestas son afirmativas ya sabes, con el 10% de los votos hay suiciente.

    Si tiene un poco de memoria, o si le interesa (que igual no), en la primera reunion informativa que aun no estaba creado el grupo de trabajo ya estaban aplicados los descuentos existentes a dia de hoy.

    No soy ni muy listo y los demas tan tontos, tan solo voy a reuniones y escucho lo que me dicen, no grito ni falto al respeto como otras personas. Si hubieras estado atento a la primera reunion te darias cuenta que lo que digo es la realidad. Una de las diferencias de la primera reunion a esta ultima, la primera tenia incluido el descuento de licitacion y en la ultima no.

    ResponElimina
  24. LO K NO SE PUEDE HACER ES COJER LA CONFIANZA DE LOS VECINOS Y HACER LO K A UNO LE PLAZCA, CON LOS CARGOS SE ASUMEN RESPONSABILIDADES, ENTRE ELLAS ANTEPONER LOS INTERESES DE LOS DEMAS A LOS PROPIOS

    ResponElimina
  25. Bona tarda,
    Cadascú ha d'assumir la seva culpa quan en té. Què és quan hi han unes accions que tenen conseqüències, i no perquè les seves accions, no li agraden a una altra persona. Això és una discrepància o diversitat d'opinió i no culpa.
    Mediona és un poble amb diferents nuclis urbans, tot i que per alguns només hi ha un. No podem funcionar com a un únic poble, quan constantment hi ha discriminacions capa els nuclis que no són Sant Joan.
    Tots els partits polítics tenen coses que amagar, però com ha dit algú, s'ha de tirar endavant i demostrar que els fantasmes, tot i ser-hi, és poden superar.
    CIU, em sembla molt bé tota la seva justificació, però francament no em serveix, vostès representen l'oposició i com a tal han de treballar. El dissabte hi haurien d'haver estat, com a part de la Comissió de Treball, i haver explicat la seva disconformitat. Com be dieu per aquí, la gent té dret a estar informada. S'ha de predicar amb l'exemple.
    S'ha de treballar per millorar les coses i no dimitir a la primera de canvi.
    Estem a una societat on les paraules democràcia i llibertat d'expressió es fan servir d'una manera gratuïta i per justificar tot el que fem. On un innocent ha de demostrar que ho és i no al revés. On no hi ha valors, ni obligacions, ni deures, però sí molts drets. On ens creiem amb el dret de jutjar als demés.Però no acceptem que se'ns jutgi a nosaltres.
    Tots ens equivoquem en aquesta vida, però la veritat absoluta no existeix, ho sento per qui pensi que si i sobretot per qui pensi que és la seva.
    Difamar i parlar per parlar és molt fàcil, treballar ja costa molt més.

    Marta C.

    ResponElimina
  26. "Difamar i parlar per parlar és molt fàcil, treballar ja costa molt més"

    Imagino que t'omples la boca per que treballes molt per millorar el poble ?

    ResponElimina
  27. Estimada Marta C.:

    Jo vaig votar al Servand i de debo que no creia que les consequencies serien aquestes.Mes que apuntar a les urbanitzacions a plans pilot el que cal com be diuen els de CIU, es feina,feina, i feina.

    Si volen, que es dediquin a generar feina per als joves, assistencia als mes grans, crec que a la zona de Sant Elies, la Font Del Bosc Sant pere, no hi ha un local d'avis en condicions, ni cam de fotbol en condicions8comproveu el de la font del bosc......

    En definitiva crear mes ingresos per crear mes assistencia.

    Aixo SIIIII ES IMPORTANT.

    Si no vaig errada Can Verdaguer esta en pitgor condicions que Sant Elies, per que no van apuntar a Can Verdaguer?.....Molt facil l'ajuntament ja s'en va guardar prou de arribar a un conveni per qualificar-lo com a nucli de cases aillades, per que si fois urbanitzacio, a la vostra amiga Mª Angels Balada regidora socialista li tocaria de fer obres i pagar el que nosaltres ens tocara pagar.

    Interesos?....pos no ho se....jo crec que no, i vull creure que la vostra amiga Balada us considera en igualtat de condicions que can Verdaguer.

    ResponElimina
  28. CIU vol guanyar les próximes eleccions i farà el que calgi per crear mala maror, és el seu estil. Senyors i senyores que visiteu aquest bloc, demaneu a CIU una proposta en ferm, no os la donaràn perqué no tenen una de millor, bé potser si, dejar SANT ELIES com està, que tot el que s'ha aconseguit s'en vagi en orris i prometre que ells ho faràn millor si els voteu. Han deixat el grup de treball i treballaràn des de fora, jo pensava que la unió féia la força...

    ResponElimina
  29. AFIRMACIO :"CIU vol guanyar les próximes eleccions i farà el que calgi per crear mala maror"

    RESPOSTA : " muntar un numeret davant dels veïns a la reunió de Dissabte. Vam optar per la primera opció, potser algú hagués optat per la segona, però cadascú és com és, no voliem arruinar la reunió amb una discussió política."

    AFIRMACIO : " Han deixat el grup de treball i treballaràn des de fora, jo pensava que la unió féia la força..."

    Jo també ho penso, pero quina unió? la de jo faig el que em sembla per que m'avala la majoria absoluta?

    Senyor comenci a pensar per vosté mateix!

    Despres d'analitzar detingudament aquest blog crec que per ara CDC només té la pretensió de pressionar al govern per que els que pensen diferent no quedin totalment desamparats.

    ResponElimina
  30. Les felicito por las alternativas tan economicas y efectivas que han puesto en el escrito repartido por S.Elias en el cual, por fin dejaban de criticar y daban muy buenas alternativas e ideas.

    JA!!!!

    ResponElimina
  31. A mi tanto se me da, o se me da tres puñetas quien hace de chico de los recados repartiendo panfletitos, pero..¿os habeis eido el texto?.¿No es cirto que nos han engañado a todos?, es cierto que es necesario solucionar Las pinedas de san elias, pero en estos momentos hay un puñao de peña que no puede soltar pasta, porque esta en paro o no tiene un durillo.Habria que aplazar el embolao!.Si no nos uvieran metio en este follon, de prueba piloto, aora podriamos acogernos en algo mas baratillo, por ejemplo:

    http://www.serpro.es/lapenyoraes.html

    Joder!, ellos si que saben...como dise una de por aqui:

    Jo vaig votar al Servand i de debo que no creia que les consequencies serien aquestes.Mes que apuntar a les urbanitzacions a plans pilot el que cal com be diuen els de CIU, es feina,feina, i feina.

    Si volen, que es dediquin a generar feina per als joves, assistencia als mes grans, crec que a la zona de Sant Elies, la Font Del Bosc Sant pere, no hi ha un local d'avis en condicions, ni cam de fotbol en condicions8comproveu el de la font del bosc......

    En definitiva crear mes ingresos per crear mes assistencia.

    Aixo SIIIII ES IMPORTANT.

    Si no vaig errada Can Verdaguer esta en pitgor condicions que Sant Elies, per que no van apuntar a Can Verdaguer?.....Molt facil l'ajuntament ja s'en va guardar prou de arribar a un conveni per qualificar-lo com a nucli de cases aillades, per que si fois urbanitzacio, a la vostra amiga Mª Angels Balada regidora socialista li tocaria de fer obres i pagar el que nosaltres ens tocara pagar.

    Interesos?....pos no ho se....jo crec que no, i vull creure que la vostra amiga Balada us considera en igualtat de condicions que can Verdaguer.

    ResponElimina
  32. Escolteu !! Sembla que ser convergent a mediona es ser fill de satanas , jo soc convergent de fa anys , els meus pares ja ho eren i despres de revissar propostes d'altres partits segueixo essent convergent, que es una formació més. Us agraeixo que hagueu posat a la disposició de tots aquest blog i us deixeu que us diguin el que vulguin, per mí si que esteu demostrant un tarana diferent al que feia anys no es veia per aquí.

    ResponElimina
  33. Tens raó ara, tornem a l'época de les desqualificacions,a divideix i guanyarás, embolica i desfigura la veritat, a ensorra tot el que s'ha fet perqué jo ho faria millor.
    Sabeu a qui l'interesa que Sant Elies es quedi com està? Al president de CIU antic ingenier de l'ajuntament, culpable (en companyia de altres)del estat en que es troba SANT Elies. Un llop amagat!!

    ResponElimina
  34. No estic gens d'acord amb tú , a ciu no li interesa que es quedi com esta ni molt menys, jo coneg al home que ha estat defensant aquest tema i això ue dius no es ni de lluny veritat. intenta primer coneixer a la gent, no fem judicis sense coneixer a la gent.

    Jo vull que tots els parits puguin participar de la vida política de mediona, no em vull quedar amb aquesta atitud que tú dius, jo sí que crec que son gent nova i no volen tornar a RES D'AVANS .

    Si us plau medionencs no ens deixem portar per aquesta antiga tradició de o ets d'uns o ets dels altres, anem endevant i respectem nos els que som del pp ó de ciu o del psc o erc, que es meravellos tenir diferents opcions polítiques , lloem que haguin tingut coll.... de fer el que estan fent , demanem que la resta surtin també a la palestra ( com pexemple erc o millor jerc )LLIBERTAT A MEDIONA

    ResponElimina
  35. Pos jo crec que algu pixa fora de tinter, crec que aqui el que defensa en Ciu es la legalitazacio de Sant Elies, pero com molt be diu en Camaron ara no es el moment, i si es vol legalitzar, si no ens aguesiim acollit a les urbanitzacions modeliques ara seriem a temps de fer alguna cosa mes que aquest"embolao".

    Por cierto Camaron, ¿que tal si hacemos un dueto, yo con la guitarra y tu de voz i palmero?

    Igual ganamos mas pasta que los de Kamela.

    ResponElimina
  36. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  37. Jo vull fer una pregunta, aqui es diu que si NOOO! haguesim entrat a Sant Elies en el pla pilot d'urbanitzacions modeliques, podriem fer una actuacio similar a aquesta:

    http://www.serpro.es/lapenyoraes.html

    I despres pregunar si a l'ajuntament li suposara algun cost.

    Agrairia resposta.

    I desitjo que els comentaris que es pengin aqui d'ara endevant tinguin a veure amb el tema de Sant Elies, ja que hi ha qui li agrada anar desviant l'atencio, i va per l'administrador i per un tal LLop, que es qui sembla que vulgui desviar l'atencio d'aquest tema.

    Atentament.
    Santiago.

    ResponElimina
  38. Tal Santiago, no em vaig a molestar a respondre el comentari que fas sobre mi perque em sembla ridícul. Només una cosa, si esperes alguna resposta sería millor que fessis una pregunta que es pugui entendre.

    ResponElimina
  39. Vull aportar amb una mica de cultura en aquest bloc/debat.

    Recomano una lectura profitosa:

    Terra Baixa.

    D'Angel Guimera.

    blogdenit2.googlepages.com/LICEUTiefland-Resumargumental.pdf -

    ResponElimina
  40. Al k fa la pregunta sobre La Penyora, jo crec k fins hi tot estant dins de la Llei d'urbanitzacions, estan dins el pla pilot, es podria fer un tipus d'obra semblant o un pel superior, La llei le llegida tota... el k hi ha, ja k no esta acabada, no soc adbocada, pero al meu entendre ho permet, un dels seus articles diu que es pot reduir l'ambit d'actuació per motius medioambientals o economics, el k tinc molt clar, es k l'unica voluntat k hi ha es la d'aprobar l'actual projecte, dema mateix... per ara les lleis no han cambiat, així k tinc molt clar que s'ens ha imposat, sino s'ha deixat decidir a la majoria es perk hi ha una minoria que vol ejecutarlo i per aixó s'ens neguen més opcions y poder decidir.

    k maca k esta avui mediona!

    Gemma

    ResponElimina
  41. Un moment, un moment, l'alcalde va dir que l'ajuntament, aportaria amb tres milions d'euros en l'anterior reunio amb els veins al casal, aixo suposa que jo com a medionenc, ¿he de pagar les obres d'uns particulars?, a mi qui hem paga les obres que vulgui fer a casa meva?.A mediona som tots iguals, SI?,o NO?.No diu l'alcalde que no te un duro?.

    Aixo suposa quasi 500 milions de les antigues pesetes!.

    500 milions que l'equip de govern ahura de treure d'algun lloc.

    Les obres que cadascu es pagui les seves!!!.

    ResponElimina
  42. Joan:
    De la mateixa manera que a Sant Elies porten pagan els impostos mes de 40 anys i no s´ha invertit ni un euro.
    A mes aquets millons surten de la propia Sant Elies i sortiran de la font cuan li toqui.

    ResponElimina
  43. Señor anonimo:

    Por lo tanto es dinero que el ayuntamiento deja de recepcionar!.

    Y por otra parte como especifica un documento aqui publicado y firmado por la secretaria interventora, la font esta considerada zona urbana, y muestra de ello es que hay que pedir permiso de obras por cada "toxana" que se mueva.

    ¿Esta usted diciendo que con los problemas economicos del consistorio(asi manifiesta continuamente el alcalde), el ayuntamiento regala 500 millones de pesetas?.

    ResponElimina
  44. Pos crec que amb 500 milions de pesetes ja podriem tenir l'anel·lada guardia municipal com a Sant Quinti, o un trans port municipal prou eficient que comuniqui els nuclis de mediona.

    ResponElimina
  45. la llei obliga als propietaris a pagar el 10% del valor total de la urbanització (explicació facil per a poder entendre) a l'ajuntament, en akest cas Sant Elies ha de pagar a l'ajuntament més de 4.700.000 euros, d'akets diners, l'ajuntament ens perdona 3 milions (la llei també li permet fer), amb el k li keda, 1.700.000, alguna cosa fara realment per Mediona no?.....

    ResponElimina
  46. A llop, si be entenc la teva postura que potser compartiria si no tingues una parcela a Sant Elies, te exposaré la meva visió perque entenguis que no es cap incoherencia. No visco aqui i tinc feina, tu em veuras com un privilegiat, potser, afegiré que el meu pis a Barcelona, te poc mes de 40 metres2, que en el seu dia el podia haver canviat per un de 55 o 60 amb els diners amb que vaig comprar la meva parcela, pero no ho vaig fer aixi perque la parcela me la ofería un amic amb problemes de diners, ara podria tindre un bon pis i tinc dos propietats barates, una de elles a punt de perdre perque el repartiment per coeficient fa que valgui mes el suc que la sardina i no pagaré per mantenir una propietat mes del valor de aquesta, segueixo

    ResponElimina
  47. segueixo, a llop, del tema de tenir feina, la tinc i podria hipotecarme peró ja et dic que el valor de la meva parcela es inferior a la cuota a pagar ja que es una parcela gran, si et fan pagar 3 quilos per un coche que en val 2 no et serveixen de res les facilitats de pagament. Apart la meva feina es pesada i desagradable, a temporades treballo gracies a un miracle anomenat ibuprofeno que destroça el estómac pero permet soportar la escoliosi. Creume, no tots els que tenim casa i feina som uns privilegiats, salut Domenec

    ResponElimina
  48. ¿Como es que la junta de vecinos no ha convocado ninguna reunión? ¿Han dado 30 dias para que digan algo no? ¿Que diran sino preguntan? ¿Para esto nos hicimos socios?

    ResponElimina
  49. Los de la Junta han convocado una reunión para el 3 de Abril, una fantasmada de reunión, con una fantasmana de votación, ¿Aun no hos ha llegado la convocatoria? seguro sera en breve, lo que ya deverian de saber esque para un labado de imagen mejor un centrifugado.

    ResponElimina