dimecres, 10 de març del 2010

PUNT I FINAL

Benvolguts lectors,
S’ha posat punt i final a la primera fase del projecte d’urbanització de Sant Elies. El passat Dimarts es va cel•lebrar el ple extraordinari que l’havia d’aprovar. Ni el temporal de neu l’atura aquest projecte!

Finalment l’equip de govern ha vist acomplert el seu objectiu, però prèviament ens ha fet participar a tots plegats en un circ digne de veure. Grups de la oposició, Associació de veïns i Equip de Govern treballant durant mesos en un equip de treball per acabar aprovant el que ja pensaven aprovar des d’un principi… I els compromisos adquirits en aquest equip, els pactes, acords i promeses, tant se’n donava incomplir-los si amb això s’aprobava el projecte! “ No farem res si el preu supera els 12.000 € per parcel•les de 600 m2”… i tontos de nosaltres ens ho creiem!

Ara el projecte ja està aprovat, només falta tirar-ho endavant. Llàstima que encara avuí no poguem saber si els preus fixats són certs o no ja que no tenim els convenis signats… Llàstima que com que estem en un pla pilot encara no coneixem l’abast d’aquesta llei i les ajudes que s’impulsaran, i més tenint en compte que l’administració no té calers… Però almenys hem donat el primer pas!!!

Les families ja poden començar a moure’s per buscar finançament, que estiguin tranquiles perquè en Servand ja té contactes amb tres entitats bancaries… i tots sabem que això va a missa!! Ah, i els jubilats que no pateixin, que els sortirà GRATIS!!! ( oi que sí Servand?)

En el ple de Dimarts, com no podia ser d’altra manera, en Servand va tenir un dels seus moments de nostalgia i se’n va recordar d’en Duran ( tot és culpa seva!!). Potser se n’oblida que abans d’en Duran hi va haver un govern socialista i Sant Elies ja existia! I aquest govern cobrava permisos d’obres… I els que també existeixen són els promotors de la urbanització, tenen noms i cognoms, i ara mateix deuen estar ben tranquils a casa seva… Però anar a buscar-los és massa complicat, massa feina… millor que ho paguin els veïns!!! I amés amb els ajuts que rebran…

Però el millor de tot és que els veïns de Sant Elies tindran una urbanització com Deu mana, de luxe!! Alguns estan a l’atur, altres són jubilats amb pensions mínimes, però tan és, quan surtin a passejar podran treure pit, ni un sol poste elèctric ( on faran pipi els gossos?), ni un sol cable penjant!!! I que més dóna que el cablejat i l’enllumenat sigui nou de fa un any!!! Es que els socialistes quan s’hi posen… vaja que tot o res!!!

I els veïns de la resta de nuclis de Mediona encantats de deixar de cobrar els 3 milions d’euros de les cessions, total per malgastar-los en xorrades… millor que als veïns de Sant Elies no els molestin els cables!!!

I ara ja en un to més seriós:

Des de Converngència per Mediona donem per finalitzat el culebrot de Sant Elies. Esperem i francament desitgem que malgrat estem en desacord de com s’han desenvolupat les coses, tothom pugui fer front a les seves obligacions de pagament i que les obres, si finalment s’acaben executant, converteixin Sant Elies en una urbanització digne. No obstant nosaltres farem nostra una frase que va dir un veí a l’última reunió: “Habeis hecho el mejor proyecto en el peor momento!!!”. Tant de bo ens equivoquem…

Convergència per Mediona

5 comentaris:

  1. Pues el ayuntamiento debe estar bollante de pasta!!, para regalar TRES MILLONES DE EUROS!!.

    ResponElimina
  2. los 3 millones mas bien los perdona, le kedan 1.700.000 mas, esperemos k los invierta creando empleo.

    Espero k akest escrit no vulgui dir que no presentareu alegacions...

    Ja tenim prou k els nostres representats més propers, Junta de l'Associació de Veïns, s'hagin pasat pel forru l'opinió de la majoria dels propietaris per vagus i interesats, no deixeu de recolsar als veins, sabeu kina es la postura majoritaria i també sabeu l'imposibilitat de molts propietaris de exercir el seu dret a presentar alegacions, fer constar la vostra postura i el recolsament als veïns, segurament seran alegacions inutils tenint recolsant al alcalde, la Junta de l'Associació pero, inclus les minories, sent una causa justa i k no perjudica en res, necesita k es faci sentir la seva veu.

    Gemma Campos

    Gemma Campos i Beltran

    ResponElimina
  3. Rectifico, los perdona todos, 4.700.000 euros.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  4. Os recuerdo que en los puntos que sugeriais al ayuntamiento para abaratar las obras, estaba el reinvertir en las obras dicho importe. ¿Que pasa ? ahora ya no, ahora hay que meterse tambien con eso. Ya no sabeis que hacer.

    ResponElimina
  5. escribire y comentare lo k konsidere oportuno, que normalmente es lo k vosotros no contais, como esto: los gastos en abogados que algunos socios estan teniendo, siendo vuestra responsabilidad (k por eso os pusieron en el cargo) os pesen en la conciencia al igual k espero k no dejeis de oir con eco en esa conciencia la palabra : Vagos

    Anda...seguir en silencio, k la trankilidad se agradece

    Gemma Campos

    ResponElimina