diumenge, 28 de febrer del 2010

ENS RETIREM!!!

Benvolguts lectors,

Com molts de vosaltres a hores d'ara ja sabreu, el grup municipal de CIU representat pel regidor Lluís Ollé, veí de Sant Elies, va decidir retirar-se de l'equip de treball que desenvolupa el projecte de reparcel·lació de Sant Elies. I per què hem pres aquesta decisió?

Doncs perquè no volem formar part del que considerem que és UN EQUIP QUE VEN FUM.

- A dia d'avuí no existeix cap conveni signat amb les diferents companyies que han de realitzar les obres. Tot i que des de fa setmanes els grups de la oposició i l'Associació de veïns van acordar amb l'equip de govern que previament a la cel·lebració de la reunió amb els veïns, calia tenir signats tots els convenis per tal de contrastar els preus que es comunicaven, ahir Divendres a les 24:00 h no ho haviem rebut. Be, i avuí Dissabte a les 24:00 h tampoc, i dissabte vinent tampoc els tindrem...

- Se'ns ha mentit: A l'última reunió cel·lebrada per l'equip de treball el passat Dijous, quan es va recordar que mancava revisar els convenis signats abans de la reunió amb els veïns, en Servand va dir que els tenia tots signats excepte 1. Ahir Divendres ens assabentem que en Servand envia un correu electrònic a només una part de l'equip de treball ( la Associació de veïns) dient que els convenis no estan signats perquè prèviament han de passar pel ple municipal. Imagineu la nostra reacció: " ah, però no estaven tots signats menys 1 Dijous passat???"

- El mateix ha passat amb les actes de les reunions. Ahir Divendres no estaven enviades tal com es va quedar. Penseu que les actes de les reunions són importants perquè certifiquen tot el que s'hi ha parlat, en especial tots els compromisos que s'han pres.

- La reunió d'avuí Dissabte amb els veïns era molt important, era la última abans de la seva aprobació en el ple municipal. Una reunió en la que s'havien de donar xifres " definitives" i que a tothom li quedés clar de què anava la pel·lícula. Com pot haver-li passat ni tan sols pel cap a l'equip de govern que nosaltres ens presentariem davant dels veïns a explicar-li una cosa que ni tan sols nosaltres sabem si és certa? Com podriem tenir la cara tan dura de comunicar uns preus i, el més important, uns descomptes que no estan signats?

Nosaltres en aquestes condicions no hi pensem participar ( està clar que parlem que no hi participarem des de l'equip de treball, des de fora seguirem defensant els interessos del veïnat com és lògic).

L'equip municipal de CIU va dir des del primer moment que la nostra postura aniria sempre d'acord amb el que el veinat decidís, perquè al cap i a la fi són ells els que ho han de pagar!!! No obstant, hem col·laborat al 100% amb l'equip de treball, els grups de la oposició junt amb l'Associació de veïns hem pressionat tant com hem sabut per avaratir les obres, i s'ha aconseguit un preu difícilment millorable ( això si finalment es signen els convenis perquè fins que això no sigui així poden sorgir sorpreses...). Però si finalment la gent no ho vol s'han de donar alternatives més econòmiques, no cal que sigui tot o res. No oblidem que si Sant Elies es troba avuí en aquesta situació és perquè l'equip de govern va voler entrar en un programa pilot " d'urbanitzacions modèliques".

Seguirem parlant d'aquesta qüestió ja que queda un llarg recorregut, prova d'això és que no entrem a valorar el que s'ha dit a la reunió d'avuí ( perquè com és lògic hi erem entre el públic), això ja ho farem. Amb aquest escrit tan sols preteniem comunicar la nostra decisió i exposar els motius pels quals l'hem pres.

CDC Mediona

79 comentaris:

  1. no entiendo yo lo que dicen vds., dicen que es dificil conseguir un precio mejor y seguidamente que se puede hacer solo una parte con alternativas mas economicas? en que quedamos pues? si estaban vds. en el equipo de trabajo que motivo tienen para no dar estas alternativas mas economicas que dicen? y porque motivo no lo dijeron en la reunión ayer? No lo entiendo, parece que esten jugando con la nosotros, con la gente de sant elias i nos confunden pero sin darnos alternativas. Que morro decir cosas aqui y no dar la cara con la gente delante ayer y esponer sus alternativas mas baratas.

    ResponElimina
  2. Trabajar en equipo es muy dificil y sobre todo para la derecha, que siempre ha actuado por decretazo.Ya me extrañava a mi que esta gente diera la cara porqué no la tienen, solo se mueven por interés y haran cualquier cosa para poner trabas a la legalización de Sant Elias, saben que sus antecesores son culpables del estado de Sant Elias, prometeran cosas pero nunca por escrito y firmado. Hablan de alternativas????donde estan????o no las tienen o todo es un embuste para que la gente que ahora tiene que pagar un dinero se pongan de su parte porqué son los salvadores de Sant Elias sin propuestas en firme, como dicen ustedes con papeles firmados.Nos mintieron con lo de las fosas septicas, nos pusieron el miedo en el cuerpo con lo que teniamos que pagar al principio y mira por donde ahora casi me parece un regalo. Pero si ustedes lo saben hacer mejor aun están a tiempo. Presenten una propuesta en firme en el próximo pleno, porqué supongo que tienen ja los deberes hechos???? A la gente de SAnt Elias no nos sirve de nada que ustedes no esten de acuerdo y se hallan bajado del carro, pienso que tienen miedo!!! i a mi me dan miedo ustedes....

    ResponElimina
  3. Yo estube en la reunion de hayer como afectado POR EL DECRETAZO DEL ALCALDE!!!,Tambien quero la legalizacion de Sant Elias, pero Cuantas veces nos ha engañado el alcalde?.

    LLamar mentiroso a alguien es un insulto, pero cuando alguien miente se merece el calificativo de mentiroso.

    A sido capaz de engañar incluso a los integrantes de la comision, es un estafador?.

    Por cierto cuando alguien tiene tanto interes en engañar al proletariado en una obra de tantos millones de euros ¿no sera que defiende los intereses de alguna constructora o tiene algun interes oculto?.

    Alguien dira que se le ha insultado...pues NO.Solo dejo una pregunta en el aire....que cada cual saque sus conclusiones, que yo ya tengo las mias.

    Cuanta mentira y cuanta falsadad, y ¿cuantos intereses?.

    Que asco!.

    ResponElimina
  4. Pues menudo socalista.....

    ResponElimina
  5. pregunto el alcalde en que punto exacto de sant elias nos ha mentido? yo no lo se, estube como vecino en una reunion que monto el ayuntamiento actual hace ya tiempo en la associacion de vecinos para explicar como estaba el tema y ud? porque de lo que nos dijo entonces y hasta ahora no veo mentida en ningun lugar
    y ciu? de verdad le importa sant elias? creo que no, solo quiere meter leña al fuego sin dar ninguna salida, si cuando ciu gobernaba hubiese hecho legal la urbanización ahora ya estaria arreglado, pero criticar es mas facil, insultar y mentir es gratis (o no, la gente es mas lista de lo que piensan)
    el pp que tanto le debe dar san elias porque no se sabe donde esta ahora y no dice nada o es que solo le importa dar guerra a la papelera?

    ResponElimina
  6. Ya esta bien!ya esta bien de tantas gilipolleces!

    esk nadie se da cuenta que esto va a ser la ruina de algunas familias que a dia de hoy viven humildemente pero sin dejar de hacer frente a sus pagos, donde uno o mas estan en paro, nadie escucha a esta minoria? superarian la crisis con grandes dificultadespero esto...esto va a ser la ruina de sus vidas, ¿alguien pierde un poco de su tiempo escuchandoles? Alguien ha visto sus lagrimas? alguien siente el sinvivir de estas personas? Yo no dejare de escucharles, ni de apoyarles aunk eso me konlleva terminar llorando con ellos, sabeis lo k es la empatia?

    Vergüenza os tendria k dar! convecinos llevando a la ruina a otros vecinos, Vergüenza! Un alcalde k descaradamente les deja sin respuestas, i a sobre deus dormir trankil no? VERGONYA!VERGONYA VERGONYA!! no puc deixar de plorar...despres de escolta les circustancies de 3 veins...no puc... com pot ser?! com pot ser!? k ens fem akestes coses entre nosaltres?!... tenint altres opcions... JUNTA! k esteu fent?! Jo encara m'en puc anar a fer de puta sino em surt feina..pero... i els altres? I teniu la cara dura de dir k accepteu k perdem veins pel cami per culpa del projecte del...ENS HAN TRAIT! ENS HAN AMAGAT Y MANIPULAT INFORMACIO! NO EM POGUT BOTAR! VAN PROMETRE K NO ES FARIA SI EL PREU PASABA DELS 18000 EUROS ELS 500M2, MENTIDA! NI PREUS TANCATS, NI DESCOMPTES TANCATS, I EL MES IMPORTANT, AMAGANT I MANIPULANT LA INFORMACIÓ I NOMES CONTESTANT A LES PREGUNTES K VAN VOLGUER, VAN DESPRECIAR ALS VEINS K EXPOSAR LES SEVES CIRCUMSTANCIES PRECARIES I SENSE DONAR SOLUCIONS! VERGONYA! AIXÍ VA ESPANYA MITJA MILLORANT TREPITJGANS ALS K NO PODEN DEFENDRES!!

    ON HA QUEDAT LA SOLIDARITAT, LA COMPASIO , LA EMPATIA?

    ALGU SAP EL K DOL SENTIR DIR A VEINS QUE ES IGUAL QUE VEINS QUEDIN ARUINATS I EMBARGATS? QUE AIXÓ ES UNA HOPORTUNITAT, QUE LES ALTERNATIVES NO VALEN LA PENA, K PORTEN MOLTA FEINA... SI! HI HAN ALTERNATIVES!! PERO ELS FA MANDRA POSSAR-SI!

    havent alternatives els deixaran tirants, com el no res, veins traits si, traits.

    al recordar les explicacions del l'alcalde.. Si el nostre representant, la nostra entitat mes propera, k en front la crisis, ens deixa sense opcions ocupacionals, sense futur economic i a sobre! portara a la ruina a les families de nivell economic vaig de Sant Elies!PER FERSE LA FOTO! PER UNA FOTU Y EL CAPRICHO D'UNS KUANS EGOISTES, NOMES DEU SAP PERK! PERO...HAVENT TINGUT LA PAELLA PAL MANEC, HAVENT POGUT FER LES COSES COM CALIA, AMB DEMOCRACIA I TRANSPARENCIA...VERGONYA!!!

    SI SENYOR SI..SOM UN PAIS DE PANDERETA, INTERESATS, GANDULS... PERO SEÑORS NO! SOM MOLTS ELS QUE VOLEM UN PAIS MES JUST, LES COSES BEN FETES, NO TENIM COLOR POLITC PERO... INTENTAR QUE LES COSES SIGUIN I ES FASIN MILLOR ES EL QUE ENS ANIMA DIA A DIA! NO ELS PODREM PORTAR AL JUTJAT, NO ENS PODREM PAGAR UNS BON ASSESORS PERO QUAN LA TRANSPARENCIA I LA SINCERITAT ACOMPANYEN I LES JUGADES BRUTES NO DEIXEN DE FER PRESENCIA...CADA ESKU CAMINA EL SEU CAMI.

    NOMES ESPERO K LA MATEIXA CONCIENCIA K JO TINC K EM FA SENTIR IMPOTENT JA K JA NO PUC FER RES MES PELS MEUS VEINS, FACI SENTIR A TOTA AKESTA TROPA VEN RUÏNS QUAN D'AKI UNS ANYS VEGIN ALGUNS DELS SEUS VEINS DESALLOTJATS.

    I MOLT VEN FENT A TOT EL CIU, COM RECOLSAR UNA PROPOSTA AIXÍ HOY?

    ES UNA VERGONYA! POLITICA I DEMOCRACIA MANIPULADES A CONVENIENCIA!

    MEJOR MORIR DE PIE QUE VIVIR DE RODILLAS, ANIMS COMPANYS! SORT K LES LLAGRIMES A LES DONES ENS FAN MES FORTES JEJEJE

    ResponElimina
  7. Tengo entendio que tu guapa estabas en la comision no? si tenias tantas buenas propuestas porque no las pusiste sobre la mesa?
    tambien plegaste de la asociacion de vecinos? porque? quiza porque criticar es mucho mas facil que construir y dar el callo por los vecinos
    antes decias que la solucion eran las fosas septicas individuales, el ingeniero trajo su estudio como le pediste y se vio que no tenias tanta razon como nos hicieste creer.
    Solo palabras vacías y sin contenido, incendiarias, pero nada claro y concreto. No te creo niña, porque solo gritas, gritas y no demuestras nada.

    ResponElimina
  8. Jo vaig ser en una reunio amb els veins, amb el Servand , i una a l'ermita amb CIU.

    Servand va dir que hi ahuria subvencions per tothom que QUASI SORTIRIA GRATIS!!.

    els de CIU van dir que sense descomptes una parcela de 600 podia sortir aprox 30000 euros.

    Servand va negar aquesta afirmacio repetides vegades, i ara es demostra qui diu la veritat!.

    Ara toca pagar aprox 18/20 mil euros amb els descomptes gracies a les presions dels veins i de CIU.

    A mes l'alcalde va dir publicament que si costaba mes de 12000 euros no es faria res....si ho va dir al casal de Sant Joan, ho recorda senyor Servand?.Voste es un embustero, ha manipulat tothom!, com diu un altre comentari.

    Por cierto cuando alguien tiene tanto interes en engañar al proletariado en una obra de tantos millones de euros ¿no sera que defiende los intereses de alguna constructora o tiene algun interes oculto?.

    Senyor alcalde, dic aixo per que mai,mai,mai m'ha publicat una pregunta o un comentari en el seu bloc, cosa que diu molt del seu "talante "democratic.

    MENTIDER!.

    ResponElimina
  9. Jo no sóc persona d´escriure en blocs, però aquesta vegada faré una excepció.
    Soc Sebas Montero el vicepresident de la AAVV de Sant Elies, doncs be penso que la actuació de CIU no es la correcta, lo correcte hagués sigut anar el dissabte i dir a la gent el que pensava i no retirar-se de la manera que ho fan, si el convenis no estan, haver vingut i haver-ho dit, haver agafat el micròfon i dir la vostra davant de la gent que tant defeneu. Jo ja feia temps que sabia que a la primera oportunitat que hi hagues farieu aixo,perque la realitat es que poseu davant de tot l´oportunitat de donar canya per intentar tindre vots, enlloc de continuar treballant per revisar, contrastar tota la feina, i hores posades en aquesta comisio.
    Jo també estic en desacord amb coses fetes en aquesta comisio però aixo no vol dir tindre que tallar com si fosim nens petits que creuem els braços dient "Pos ara no vui".
    Lluis, trobo que ets una persona sensata i ets l´única del teu partit que viu a Sant Elies, tu saps perfectament la canya e insistència que he posat amb molts assumptes de la comisio i he valorat moltes de les teves aportacions, però no entenc la teva postura de retirada, almenys d´aquesta manera.
    Ahh!! per cert, Sant Elies no nomes es troba aixi per entrar com a pilot, es troba aixi per la gestio feta pels seus antecessors de partit, i si sentir aixo els cansa i diuen que ara no tenen res a veure doncs es fan independents perque es el que hi ha, diuen que la historia es una manera d´entendre el present.

    ResponElimina
  10. PENSAMENT D´UNA VEINA

    VISCA ELS POLITICS PERQUE SEMPRE MIRANT PEL POBLE

    Porto a Mediona des de els 9 anys,m´estimo mediona però també estimo els meus fills a la meva família i a la meva butxaca. Que be! estic fen guardiola,

    per si el dia de demà els meus fills volen estudiar una carrera,
    peró ara els polítics han decidit que ho tinc que gastar que no estalvii,
    perque?


    Doncs mira ara l´urbanització on vaig venir a viure ara fa 25 anys que llavors era legal dons ara ja no ,ara es il.legal i si aixo fos poc si vols

    tornar a ser legal a pagar tot, perque els politics ho han decidit aixi, aquell dia estaven aburrits i mira anem a fer aquesta llei.
    On era el CIU? On

    era el PP?
    On era el PSC?.
    Bueno, vale ara ja estem amb aquet punt i un grup de veins ens volen ajudar i aixi s´ajuden també ells mateixos que també

    tindran la seva familia,
    pero estan sols, qui els te que ajudar el ciu? no pot ser son els 1es que ens van posar amb aquet embolic i no miran pel poble

    perque nomes es mouen pels temes personals amb l´alcalde. bueno, no passa res tenim al PP. ¡huy! crec que també van entra per temas personals amb l

    ´actual gobern i si aixo fos poc cuant necesitavem llum pel vendaval a les votacions agafen i sabtenen, bueno no pasa res tenim el PSC,
    collons!! sens

    fot de cul. Tots els veins votem a un jovent amb ganes per la junta de AAVV de Sant Elies i resulta que no li agrada, que com l´atra junta que no ens

    informava i anava tot fatal no hi ha res.
    No ens enterem de res ni de negociacions ni com van les coses,
    " pero si som els que tenim que pagar".La junta

    com pot ,lluita i poc a poc es van obrin cami,
    be, creiem que ja ho tenim tot pero ara un reduit nombre de veins no els hi sembla bé que lluitin per

    ells.
    bueno.....no passa res...continuen...

    pero tot aixo no tindra cap solució ningú ens o solucionará,
    l´alcalde un simple alcalde dún poble

    petit buscan i aconseguin descomptes. ¡que be!
    aixi si tinc que pagar 300 euros potser s´hem quedan a 250e.
    i comencen a parlar de milions i milions d

    ´euros,
    jo alucino uns numeros que no entren per al meu cervell, peró si jo nomes volia fer una guardiola de 500 euros pels nens.
    els veins cridem, ens

    enfadem inclos ens discutim entre nosaltres,
    ¡ i aixo que estem tots amb al mateix vaixell!
    peró clar aqui tenim que cridar son als de dalt i no hem

    refereixo a un alcalde de poble no, hem refereixo aquets que no ens deixaran mai un microfon per poder fer-lis preguntes, un alcalde de poble no pot

    fer res perque cuant tenen una idea mireu al de vic casi sel menjen.
    Conclusió...

    som el poble tenim tot el poder podem para tot un pais pero som

    esclaus del segle XXI, esclaus dels politics
    ,
    " som burros"

    i encara pensem bueno pagarem pero quina urbanització ens quedara ¡he!, dons la que

    tindriem que tenir despres de tans anys pagant els impostos que ells ens han manat. Tot i aixi penseu que si lluitem podem perdre,
    si no estem perduts

    ¡

    "visca els politis!"

    M.B.N

    ResponElimina
  11. Gemma, podries fer més coses que fer de puta, peró potser el que no vols fer és treballar, ja t'está bé el teu paper de màrtir a caseta i que els demés et mantingin.Tu si que has dit mitges veritats als teus veïns per interés propi i no has defensat per res als teus veïns. Has quedat ben retratada, fins hi tot el teu advocat va quedar ben parat.

    ResponElimina
  12. gemma basta ya de palabreria facil, la gente se a comprado coches mas caros de lo que vale la obra y lo han pagado sin problemas, y no vengas con que estamos en crisis porque es todo un poco falso, porque jubilados de excursion esta lleno todas las semanas y jovenes los bares llenos y viajes para verano está casi todo completo. A si que incluso prostituirse es una profesión seria y respetable.

    ResponElimina
  13. La meva mare em va dir quant era xica "per a tot s'ha de servir" fins i tot per a ser senyora de companyia, no és una feina fàcil!!!

    ResponElimina
  14. la gente se a comprado coches mas caros de lo que vale la obra.

    Puede ser que si, pero yo no tengo un duro,dime tu numero de cuenta y paga lo me toca.Estoy en el paro, el mes que viene se me termina.No se si la actutut de Gemma es acertada, pero cuanta maldad hay en esta frase.....

    A mi las discusiones entre particulares no me interesan pero el "yo tengo mas dinero que tu", lo encuentro arrogante y lejos del sentimiento solidario.

    Debes tener la misma actitud que el alcalde.

    ResponElimina
  15. RENUNION DEL ALCALDE EN SANT ELIES EL OCTUBRE DE 2008: LOS COSTES SERAN ENTRE 11.000 Y 15.000 EUROS LOS 500M2 Y TODOS SERAN ESTUDIADOS PARA EL ACCESO A LAS AYUDAS.

    NINGUNO DE LOS MIEMBROS ACTUALES DE LA JUNTA KISO ASUMIR EL CARGO DE LA PRESIDENCIA DESPUES DE LA DIMISION DEL ELEGIDO DESPUES DE LAS ELECCIONES DE 2008.

    MIS OBJETIVOS: PROCESO PARTICIPATIVO, INFORMATIVO, TRANSPARENTE, INFORMAR DE LOS DERECHOS Y OPCIONES DE LOS PROPIETARIOS, BUSCAR OPCIONES ALTERNATIVAS Y BOTACIONES EN UN PROCESO DEMOCRATICO.

    PROPUESTAS:

    1. A LA JUNTA +/- MARZO DE 2009: ESTUDIO DE OTROS SISTEMAS PARA LA REALIZACION DE LA OBRAS YA QUE ALGUNOS VECINOS EN LAS REUNIONES NOS HAVIAN CONSULTADO: RESPUESTA DE LA MAYORIA: NO, ES MUY COMPLICADO.
    2. REUNION ACA +/- JUNIO 2009: HAVIENDO VISTO ELLOS EL GEOTECNICO DAN DOS OPCIONES, RECOJIDA POR VAJANTES Y DEPURADORAS UNITARIAS, AVISAN QUE ES UN PROCESO QUE DEVE INICIAR EL AYUNTAMIENTO.

    3.RECOJIDA DE FIRMAS, LA MANIFESTACION SE HIZO A PETICIONES DE LOS VECINOS.

    4.REUNION ALCALDE, ARQUITECTO Y REGIDOR URBANISMO: SE INFORMA DE LAS OPCIONES DE LA ACA, ALCALDE SE COMPROMETE A PRESENTAR DOS PROPUESTAS.


    5.PROPUESTA A LA JUNTA DE BUSCAR PRESUPUESTOS DE REDACCION DE ALTERNATIVAS: RESPUESTA: SIEMPRE NOS KEDAN LOS 30 DIAS PARA HACER ALEGACIONES... LOS PRESUPUESTOS QUE HAVIA K PEDIR A LAS EMPREDAS...NUNCA LLEGAN...

    6.PRESENTACION DEL PROYECTO EN EL CASAL NOVIEMBRE 2009, LA JUNTA DECIDE NO HACER PUBLICIDAD DE LAS NUEVAS CARGAS DEL REGISTRO DE LA PROPIEDAD.

    7. PROPUESTA DE CONVOCATORIA DE ELECCIONES A LOS VECINOS: RESPUESTA DE LA JUNTA: NO , HOMBRE NO K TODOS DIRAN K NO.

    8. EN LA PRIMERA REUNION DEL GRUPO DE TRABAJO SE ACORDO NO HACER PUBLICIDAD DEL CONTENIDO DE LAS MISMAS.

    UN POCO DE RESUMEN...


    9. EN LA SEGUNDA REUNION DEL GRUPO DE TRABAJO, EL ALCALDE PROPONE DAR MAS PESO DE VOTO A LOS RESIDENTES QUE A LOS NO RESIDENTES, LOS MIEMBROS DE LA JUNTA ESTABAN DE ACUERDO.


    AL ANONIM QIE DIU K NO VULL TREBALLAR, SI K EN TINC GANES SI, SOBRE TOT SI PUC COMENSAR PER TU O PER LA TEVA DONA JAJAJAJA ET GARANTEIXO EL CLAU DE LA TEVA VIDA JEJEJEJE

    ResponElimina
  16. Gema, comentari fora de lloc, públicament no ho pots dir

    ResponElimina
  17. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  18. No esteu mai contens he... haveure k si faig de martir, k si soc apocapiltica, y kuan faig una mica de broma us ho preneu malament, just perk penso k fer de "senyoreta de companyia"(millor akesta definició teniu rao) es tan honrat com una altre feina, encara k la no regularitzacio demostra la hipocrasia del nostre pais... Tinc molt clar que de casa no em treuran i k els meus avalistes viuran trankils i treballare en el k kalgui com port'ho fent tota la vida.

    m'hagues agradat veure't la cara al llegirme el comentari jejejeje

    ResponElimina
  19. Rectifico el meu escrit enviat fa una estona ja que potser no s'entén:

    Sóc en Lluís Ollé, regidor de CIU per Mediona i fins el passat Divendres he estat integrant de l’equip de treball per Sant Elies. Vull respondre les següents afirmacions:

    “Jo no sóc persona d´escriure en blocs, però aquesta vegada faré una excepció.
    Soc Sebas Montero el vicepresident de la AAVV de Sant Elies, doncs be penso que la actuació de CIU no es la correcta, lo correcte hagués sigut anar el dissabte i dir a la gent el que pensava i no retirar-se de la manera que ho fan, si el convenis no estan, haver vingut i haver-ho dit, haver agafat el micròfon i dir la vostra davant de la gent que tant defeneu.”

    Si jo hagués fet el que tu dius d'agafar el micròfon i dir que no hi ha res signat i ens retirem, la reunió d'informació s'hagués acabat convertint en una batalla campal. Això passa per ser una persona que respecta als altres no com altres.
    Una de les coses que es va dir per majoria (Associació de veïns i l'oposició (CDC,PP) és que si no hi havia res signat, les actes i convenis, NO ES FEIA LA REUNIÓ. Srs, ja esteu incomplint uns acords que estan en les actes.
    Jo he estat a totes les reunions de 3 i 4 hores i he estat defensant els interessos de la gent.

    “Jo ja feia temps que sabia que a la primera oportunitat que hi hagués farieu aixo,perque la realitat es que poseu davant de tot l´oportunitat de donar canya per intentar tindre vots, enlloc de continuar treballant per revisar, contrastar tota la feina, i hores posades en aquesta comisio.”

    Per això t'has inventat que passava informació a la Gemma i havia d'aguantar els menyspreus i la manca d'informació per part vostre i de l'equip de govern?
    Tu ja saps que sempre he dit que NO era pels vots, el gruix de votants estan a Sant Joan i a la Font del Bosc. Aquí et fots de peus a la galleda!! JO ESTIC VIVINT I SÓC VEÍ, US AGRADI O NO, DE SANT ELIES.

    “Jo també estic en desacord amb coses fetes en aquesta comisio però aixo no vol dir tindre que tallar com si fosim nens petits que creuem els braços dient "Pos ara no vui.”

    Sense comentaris. ( no tens arguments)

    “Lluis, trobo que ets una persona sensata i ets l´única del teu partit que viu a Sant Elies, tu saps perfectament la canya e insistència que he posat amb molts assumptes de la comisio i he valorat moltes de les teves aportacions, però no entenc la teva postura de retirada, almenys d´aquesta manera.”

    No entenc la vostra postura com a Associació de Veïns de dir a tot amén sense tenir cap compromís signat. És un suïcidi. I si has valorat les meves aportacions a l’equip de treball en repetides ocasions com dius, creus que és ètic tractar-me de mercenari d’un partit polític i afirmar que actuava tan sols pels vots? La propera vegada que parlem ja et faré saber quina opinió em mereixes com a persona, ara no és el moment.

    “Ahh!! per cert, Sant Elies no nomes es troba aixi per entrar com a pilot, es troba aixi per la gestio feta pels seus antecessors de partit, i si sentir aixo els cansa i diuen que ara no tenen res a veure doncs es fan independents perque es el que hi ha, diuen que la historia es una manera d´entendre el present”.

    Això ja saps que no és cert, però alguna cosa s'ha de dir per quedar bé davant la galeria. D'aquí uns anys ja et recordaràs de tot allò que ara no dius.

    -- Salutacions
    Luis A. Ollé i Barnola
    Regidor de CIU a Mediona per Sant Elies.

    ResponElimina
  20. Bona tarda a tothom,
    Preguem que deixeu els temes personals per a altres moments i llocs, en cap cas volem que aquest blog se'ns escapi de les mans i haver de començar a censurar comentaris.

    En resum, el tema de les " senyores de companyia" deixem'ho estar.

    Gracies

    ResponElimina
  21. Gemma, no et preucupis, fes una mirada mes enllà.
    Sempre hi ha qui no vol veure la realitat.

    Avui han fet "Els Tres Tombs a Molins de Rei". Festa entranyable. Alguns que fan seguidisme de l'alcalde, no hi eren, però no haguessis desentonat estiran el carro.

    ResponElimina
  22. Lluis, jo no dic que tu siguis mercenari, i mes cuan tu ens has dit als membres de la AAVV del grup de treball que a tu no t´interesa la politica i que nomes estas al CIU pel tema de Sant Elies.
    Lo de pasa informacio, jo vaig preguntarto i cuan vas dir que NO jo vaig dirte que si tu m´ho deias jo ho creia i que no calia parlar mes del tema.
    Suicidi seria si no es pogues baixar del tren "com tu dius" pero encara tenim temps de baixar d´ell.
    Lo de convertir la reunio en batalla campal, nomes pasa si dos volen, crec que dir la opinio vostra hagues sigut bo.

    Sebas Montero

    ResponElimina
  23. Gemma Campos i Beltran2 de març del 2010, a les 15:25

    Ja el k faltaba...k dongueu acuseu a ciu de mal comportament...mira a dins de la junta primer... els veïns de Sant Elies, quan ens van votar, no van votar perk vigilesim al servand i acabesim de genolls als seus peus, sino k ens van votar perk fessim tot el possible per ells!! y aixó no s'ha fet i no perk no s'hagi pogut, teniem la paella pel manec, i a sobre de no ser capaços de rectificar ni de fer les coses millor...ara culpeu als altres... jejeje si noi si... vosaltres vaixeu del tren kuan vulgueu k ja veurem k es per vosaltres baixar del tren.

    ResponElimina
  24. -Esta es la situación:

    Tenimos una urbanización que se está degradando día a día. La Generalitat es quien va cambiando y poniendo Leyes nuevas, si se ha de Legalizar que mejor ahora que tenemos unos precios más bajos y un equipo de trabajo que con su esfuerzo personal y que junto con el del Ayuntamiento que en definitiva es quien va a recepcionar la Urbanización cuando esté acabada! o lo dejamos pasar simplemente un período corto de tiempo pues hacerla se ha de hacer por Ley y entonces crear una Junta de compensación, algo inviable pues si no nos ponemos de acuerdo 2 vecinos, como nos vamos a poner de acuerdo 200 nosotros solitos para llevar las gestiones y el dinero que pagaremos en notarios??, no nos engañemos, aunque nos va fatal hacer las obras antes o después las tendremos que hacer y con un precio duplicado y bien solitos...
    En la reunión del sábado vi el esfuerzo que está realizando la Asociación de vecinos, gracias.

    ResponElimina
  25. Estic 100% d'acord amb el comentari anterior, enhorabona, costa trobar una mica de seny per aqui... només afegiria que a la reunió de dissabte a més del que comentes que tambe aplaudeixo, vaig veure unes quantes coses més, que eren, per cert, bastant tristes, la senyora Campos que encara no ha entés que no te la raó el que més crida, a part de fer una nova demostració de manca d'educació. Gent aplaudint entusiasmada com si estiguessim en un circ en comptes de tractan un tema serios i varies més, pero en especial hi ha una que em va cridar l'atenció i volia preguntar als senyors de CIU si em vaig equivocar en la meva impressió: Hi havia un esser humà (en direm així) que en un moment donat es va posar a fer fotos i es va apropar a la taula amb maneres grolleres i de manera xulesca va preguntar: Que passa? es que no puc fer fotos?... no duia les ulleres i per això em vaig quedar amb el dubte que de ben segur em podreu solventar: aquell individu, era Roberto Gracia? vull dir Roberto Gracia el que es membre de CIU-mediona? en aquest cas... oi que es el mateix que fa un temps anava fardant de que s'havia trencat un dit fotent-li un cop de puny al que fins aquell moment o poc abans era el cap de llista de CIU-mediona? que va passar? vau tenir discrepancies internes? es que no he llegit res en aquest blog de comentar coses del poble, i suposo que del vostre partit... una pregunta més: aquest es el vostre tarannà? així solucionareu els problemes si algún dia governeu? ho pregunto, no ho donc per fet. gràcies per la vostra resposta, es que soc molt curiós.

    ResponElimina
  26. Contesta al sr. Llop,

    Si nem a parla de taranna i formas grolleres, xuleria i mes a la banda del PSC tenim a la Balada,Busquets i Casimir es di que ja per totom.

    ResponElimina
  27. Gràcies per la informació Anònim, pero sobre les meves preguntes... alguna resposta?

    ResponElimina
  28. Com va dir el rei carnestoltes "desde que el parc fotovoltaic duu el nom de Casimiri....casi-no-mira a ningu".

    Que consti que no es un comentari, es un copiar i pegar d'allo que va dir el rei carnestoltes.....

    ResponElimina
  29. Servand dit sr.Llop,

    Si le veu la pota,orellas i la boca tam grand.

    Toni G.

    ResponElimina
  30. Gemma Campos i Beltran3 de març del 2010, a les 13:43

    Sant Elies s'ha de fer, pero pagueu-li vosaltres a fecsa, telefonica, gas natural, aigues anoia, promotors, jo no tinc perk pagar les obres de les companyies privades, no hi diu cap llei.

    Oportunitat? esta tota la llei d'Urbanitzacions per desembolupar, els prestecs a propietaris per definir... Us guanyareu la vida fent de vidents! ja sabeu el k pasara kuan l'acabin de redactar!
    La gent te dret a decidir si vol ser conillet d'indies o no.

    Podeu fer-me tots els atacas personals que volgueu, sobre tot si segueixen sent tots tan cobards, tots tenim clar k no teniu arguments.


    Gemma Campos

    ResponElimina
  31. Gemma Campos i Beltran3 de març del 2010, a les 14:35

    Al anomino k dice k yo he dicho k las fosas septicas eran la solución: jamas he dicho k fuera una solución sino una opción.

    Al otro anomino k dice k komo se ponen deacuerdo 200 personas: VOTANDO!

    Y AL K DICE K ESTOY EN CASA, MANTENIDA Y DE MARTIR, QUE SEPA QUE ME ESTA PAGANDO CURSOS DE FORMACIÓN PARA DESEMPLEADOS Y K MI MARIDO K ES EL K ME MANTIENE CUANDO NO TRABAJO SE SIENTE MAS K SATISFECHO,ES EL UNICO K ME TRAE EN CUENTA..Y K GRACIAS A DIOS JAMAS HE SIDO UNA CARGA PARA MIS PADRES COMO OTROS, QUE SE TIRAN AÑOS SIN PERGAR EL HUEVO.

    ^_^


    Gemma Campos

    ResponElimina
  32. Toni G, espero que no et dediquis a la clarividència perque no tens gaire futur. Entenc que el teu missatge denuncia que sota la identitat de sr.llop hi ha en realitat el nostre sr.alcalde, es això, oi? Lamento informar-te de que no es tracta de cap pseudonim, Llop es el meu cognom, i no, no em dic Servand Llop, així es que no has encertat. A més no se d'on has tret aquesta idea pero no et capfiquis, tots ens podem equivocar. Ja m'imagino que no em creus... que puc fer...? hi eres a la reunió de dissabte, la de St. Elies? si es que si potser em recordes, soc el que havia de callar la boca perque "tú ni siquiera eres de San Elias", el que va treure el DNI, si aquell. Potser a la reunió ja vas pensar que tenia la boca grossa. No em preocupa. Segur que algú et pot corroborar que aquell, el que anava amb crosses, es diu Llop de cognom... No se perque tinc el costum de demanar la paraula en casi totes les reunions a que assisteixo... Si has anat a les reunions dels darrers anys sobre la legalització i les obres de St. Elies, sense anar més lluny a l'anterior que tambe s'havia fet al Casal, t'asseguro que les meves intervencions no van ser en absolut de l'agrat del Servand, pero en absolut, ho recordes?. Doncs com ja vaig dir dissabte, el que passa es que a mi m'agrada anar als llocs i escoltar, valorar el que escolto, i decidir el que m'interesa, potser ho faig molt malament, pero ho faig així. Per tant, davant la situació que s'ens planteja, em reitero en que estic 100% d'acord amb el que comentava l'anonim que em precedia en el meu primer escrit, i em reitero tambe en que si hi ha alguna resposta a les preguntes que feia als senyors de CIU en el mateix? i res més, gràcies.

    ResponElimina
  33. Tens rao llop, no es pot acusar a ningu de manera gratuita,tambe et dire a tu i a Toni G. que l'important es fer un front comu per Sant elies.Que el servand va prometre convenis signats el dia de la reunio i a l'hora de la veritat no en te cap, que a mes a mes si no hi ha cap conveni el preu estimat es aleatori, i que segurament fructui a l'alça.Que tambe es va proposar de que els veins puguesin votar el dia de la reunio definitiva i no va ser aixi.

    Tanmateix condemno les actituts d'algunes persones que el dia de la reunio van perdre els papers.Que una cosa es el dialeg i l'altre la mala educacio i l'arrogancia.No se qui es aquest Roberto, no se si es de Sant Elies o de la Font del Bosc, pero el que tots hem de tenir clar que l'educacio ha d'anar per d'amunt de tot.

    Tambe aprofito de manera reiterada a dir que la mentida es tambe una manera de mala educacio, aixi repeteixo per qui vulgui tenir orelles grosses que no es ni la primera ni la segona vegada que anem a una reunio plena d'enganys.

    Aixi tambe vull dir per a qui vulgui tenir la boca grossa que no ens enganyi mes....

    I manifestar al que els ulls grosos que de la meva part, del meu marit,i dels meus pares que mai mes en tindra la confiança.

    ResponElimina
  34. En realidad un bloc, esta herramienta fantastica que nos proporcionan las nuevas tecnologias, habria de servir para que nosotros, (los ciudadanos)pusieramos nuestras opiniones en común, con respeto y educación hacia los demás, pero no, en este bloc ha podido comprovar que algunas de las personas que escriben han perdido toda noción de respeto y educación. He podido comprovar así por encima "epitetos" como traidor, mentiroso, amagat, manipulat, traidor, metider, engaño, estafador, intereses ocultos? yo tengo mis propias conclusiones, (o sea culpable antes del juicó).Todo esto repetido asta la saciedad, por personas que se llaman así mismo democratas ect. ect..No se vale la pena mantener este bloc habierto a este tipo de descalificaciones, desde luego yo no lo mantendría, entre otras cosas, por que esto lo único que puede generar es crispación, Y a quien sirve la crispación? desde luego no a los vecinos, ni de Mediona, ni de Sant Elias.Podria tratar de comentar, que me parece una ocasíon muy buena para desarrollar un buen proyecto de urbanización, a unos precios razonables, que de esta opinión no participo yo solo, sino los técnicos que han elaborado el proyecto, los técnicos municipales, repito técnicos, no políticos, los tecnicos a los que parece ser han consultado desde la AV, el propio abogado que defiende sus intereses...Esto conllevara angún sacrificio? sin duda, (en estavida pocas cosas se consiguen sin sacrificio) pero por lo poco que yo se, evidentemente menos de los que escrben en este foro, con tanta contundencia y tan poca educación, la Ley si que preve unas ayudas a los más desfavorecidos,precisamente, la semana pasada se publicaron una serie de medidas en esa línea, por lo que puede oir el pasado sabado, hay tres entidades de credito que pueden estar interesadas en el tema de las ayudas. Entiendo que los precios, estan bastante ajustados, por lo que se oye de otras urbanizaciones y lo que se barajaba de esta, no hace mucho tiempo. La parcela de 400m2, no olvidemos que es la parcela tipo está en 14.138 euros, a falta de los descuentos que puedan surgir al adjudicar el proyecto, que por lo que hoy podría ser del 10 al 20%. Claro que ya se que faltan las conexiones interiores diran algunos, si, pero tambien se dijo de mirar precios globales no individuales. Bueno, espero que entre todos consigamos tirar este proyecto adelante

    ResponElimina
  35. " la semana pasada se publicaron una serie de medidas en esa línea"
    Esto caballero no es cierto, pero ni la semana pasada ni hace dos.
    Informense señores !

    ResponElimina
  36. El señor que habla sobre la parcela tipo y dice que el precio será de 14.138 € se equivoca, pero de mucho...
    La parcela de 400 m2 és la parcela mínima no la parcela tipo. La media de las parcelas está en torno a 800 m2 ( si no me creen, cojan ustedes la superficie total de suelo privado en Sant Elies y divídanlo por 428 parcelas). Esto implica un precio medio de unos 24.000 € por parcela ( verdad que cambia la cosa?). Ah, i sin contar las obras interiores que por lo bajo son 8.000 €

    ResponElimina
  37. Gemma Campos i Beltran4 de març del 2010, a les 6:59

    Sant Elies: total m2 de sol privat:
    Can Massana: 223.570,37
    Les Pinedes: 123.441,02
    total m2 : 347.011.39 / 428 parcel·les
    la mitjana es: 810 m2

    quin futur ens espera si el present que construeix l'alcalde a Sant Elies es basa en la ruina de molts veïns? per cert....les quotes que no es paguin es repercutiran a la resta de propietaris.

    ResponElimina
  38. Al anonimo k dice k se insulta,
    y k habla tan bien del proyecto, de la asociación y del abogado, ya que te deves referir a ese abogado tan bueno que ha hecho que la PENYORA, VALLES OCCIDENTAL, 115 PARCELAS DE MINIMO 2000 M2, SE RECEPCIONE Y LEGALICE CON LAS DEPURADORAS UNITARIAS Y LOS VIALES, Y EN LA CUAL, EN TODAS LAS OBRAS POSTERIORES A REALIZAR ASUMIRA EL 50% DEL TOTAL DE LOS COSTES.

    DECUENTOS SI..SEGUIR MANIPULANDO....YA HAVEIS PUESTO EL 2% DE iVA? SI CLARO....


    Me acusas de falta de educación: prefiero no ser educada y compartir mi pan que andar kitandole el pan duro al vecino, en casa no me enseñaron educación pero si a compartir mi pan con los k menos tienen, Y ME REITERO, ENCANTADA OS ESPERARE EN LOS TRIBUNALES, HAVEIS ESCONDIDO Y MANIPULADO LA INFORMACIÓN Y A LOS VECINOS A CONVENIENCIA y si kereis k se ejecute ese proyecto es pork no teneis ninguna gana de trabajar para "todos los vecinos" y es lo mas comodo y sencillo y os da igual si unos cuantos vecinos no consiguen financiación y pierden sus casas, VERGUENZA VECINO! VERGUENZA! tu como yo sabes k muchos no conseguiran financiación, y pon el nombre cobarde...k tu no perderas tu trabajo por firmar con tu nombre.

    NO OS DUELEN LAS RODILLAS A LOS 3 MIEMBROS DE LA JUNTA K ESTAIS EL GRUPO DE TRABAJO?

    ResponElimina
  39. Bueno..... cambio de estrategia, seguir dando mensajes de panico pero lo de las fosas ya no sirve... Ahora toca meter caña a la junta... ¿Que sera lo proximo?. Eso si.. Lo de llorar y llorar y llorar no acaba nunca.

    ResponElimina
  40. Perdon!,perdon!, ¿es que alguin duda que la junta va por un camino equibocado?, ¿que no estuvieron en la reunion?,¿donde esta el derecho a voto de los vecionos?,como asi se dijo cuando entro la actual junta.Sandobal,Sebas, y compañia, nos aveis engañado!.Daros cuenta que la gente esta cabreada, esstais a tiempo para rectificar vuestra postura.Por cierto los senñores de CIU, i la actual junta nunca debereia aver participado en este circo, tanta reunion y ning n acuerdo....enzima lo quieren aprobar sin acuerdos, es decir sin acuerdos firmados y presios farsos.

    ResponElimina
  41. Gemma Campos i Beltran4 de març del 2010, a les 14:17

    ¿QUIEN DICE K LAS DEPURADORAS UNITARIAS NO SIRVEN? REPITO es una opción: La urbanización La Peñora, de Castellcir, se recepciona y legaliza este año con depuradoras unitarias y haciendo solo viales, las obras que se hagan despues, su ayuntamiento pagara el 50% de los costes.

    Resumen de obras posibles dentro del marco Legal
    -Propuesta de Máximos del Ayuntamiento: Enterrar luz, tlf y alumbrado, poner gas, hacer la red de agua potable nueva, alcantarillado, calles y línea eléctrica de media tensión. (Seriamos totalmente legales) Máximos costes.
    -Mínimos: Viales y alcantarillado ( Esto permite ser completamente legales y acogerse a subvenciones y ayudas futuras)Reducción media de costes.
    -Provisional: Viales y depuradoras unitarias. (No se es totalmente legal pero permite acogerse a subvenciones y ayudas futuras) Reducción máxima de costes.

    Son datos e informaciones, no lagrimas, ni cambio de estrategias ni mensajes de panico, lo sabes, datos e informaciones que tendriais k haver dado vosotros, la pena.... esk arraistrais con vuestro mal hacer a otros miembros de la junta, que no merecen en ningun caso mis comentarios ni los de los vecinos, pero como ellos os dejan hacer por confianza, acabaran pagando el pato por culpa vuestra.

    ResponElimina
  42. Gemma hauries de fer un curs de matemàtiques, saps manipular l'informació a la teva conveniència però de números ni idea. Tu saps que la realitat de l'urbanització que et refereixes és ben diferent de Sant Elies. Si és fa com tu dius haurem de pagar molt més.

    ResponElimina
  43. Mira qui parla de manipulació. Jo no sé si la Gemma en sap o no de de matemàtiques, però els números no enganyen... Superficie mitjana per parcel·la a Sant Elies 810 m2, preu 24.000 € si es que no puja més.
    I algun dia els amics d'en Servand m'haureu d'explicar com pot ser que fer-ho tot surti més barat que fer obres de mínims. Poser abans de aprendre matemàtiques vosaltres haurieu d'aprendre a utilitzar el sentit comú!!!

    ResponElimina
  44. Gemma Campos i Beltran5 de març del 2010, a les 16:40

    Anomim(per variar...):Jo no dic com s'ha de fer Sant Elies, aixó lo primer, explico el k el marc legal permet i exigeixo el dret de decidir dels porpietaris k som ki paguem, dret k Junta de Veïns i Ajuntament s'han saltat.

    Tu k saps tan de numeros, posa els teus, els meus (parcel.la mitjana, si akests numeros et refereixes)) estan trets del projecte i de la reparcel.lació que l'alcalde va donar a la Junta de Veïns, y no crec k per fer una regla de tres s'hagi de fer cap master de matematiques i encantada penjare els axius del projecte on calgui.


    I no se kina realitat territorial te La Penyora,el k si se el k el seu alcalde va parlar clar i els va deixar triar, esclar k era independent... no he anat a visitarla, la informació que donu esta treta del seu ajuntament de Castellcir i del projecte que tenen penjat a internet.

    k feu vosaltres? callar, escriure anomins i anar de la maneta del alcalde...

    QUE A TOTHOM LI QUEDI CLAR QUE MENTRE LA JUNTA DE L'ASSOCIACIO DE VEÏNS ESTIGUI DEFENSANT AQUEST PROJECTE I NO ES PLANTEGI SERIOSAMENT PROSAR-SE A TREBALLAR A MES A MES, EN ALTRES OPCIONS, I JA!, NO TINDREM NI DRET A VOT (AMB EFECTES REALS) NI OPCIONS A VOTAR.

    ENS HAN DEIXAT SENSE TEMPS I DESEINFORMATS, DIMARTS, EN PLE EXTRAORDINARI A LES 14.00H APROBEN LA REPARCEl.LACIÓ I EL PROJECTE, QUEDANT NOMÉS TRENTA DIES PER PODER FER ESCRITS D'AL.LEGACIONS, PERO SI LA MAJORIA DE PERSONES NO SABEN NI QUE SON UNES AL.LEGACIONS, NI K PODRAN FER-LES...

    SI...ESTEM PER GASTAR DINERS EN ANAR A L'ADBOCAT PERK ENS FACI AL.LEGACIONS, JUST ELS K TENEN DINERS SON ELS K VOLEN OBLIGAR-NOS A PASAR PEL TUBO...ESTAMOS APAÑAOS...

    ResponElimina
  45. Ja faria riure que encabat ens facin anar a parar les makiques... encara si fos el k la majoria volgues es el k hauríen de fer, rectificar es de sabis.

    Gemma

    ResponElimina
  46. Benvolguda Gemma, sense intenció de molestar-te, penso que s'ha de ser molt valent per pretendre explicar un marc legal, si no es que ets un expert en la materia, a mi no m'agrada parlar sense saber de que ho faig i per això tampoc et vaig a discutir el que dius al respecte, pero no crec que sigui tan facil. Moltíssimes lleis tenen la gracia de que son subjectes a interpretació, jo he estat sis anys vicepresident de comite d'empresa, i t'asseguro que per interpretar un sol punt d'un article d'un conveni col.lectiu, hem estat anys, advocats, juntes paritaries, judicis... Nosaltres veiem claríssim que deia blanc, la empresa llegint el mateix veia claríssim que deia negre... vull dir que no se... a mi em crida l'atenció que un marc legal permeti coses com: "no seríamos totalmente legales pero..." com tu expliques, pero ja et dic que no se...
    De totes maneres, crec que quan algú diu que las depuradoras no valen, i tu t'ofens tant, crec que es deu referir a que un cop hem vist el que costen, el que costarà el seu manteniment (revisions...), els inconvenients que suposen, la seva vida util, el fet de que no ens ho permetrien en ser més de 80 veins... doncs deixen de ser una opció inteligent. A la penúltima reunió al Casal, jo les defensava, després de coneixer millor el tema, doncs ja no les defenso. Com molt be dius, rectificar es de savis, encara que no prediquis amb l'exemple... i després voldria fer un comentari a tants anónims que utilitzen frases tipus: "la gente esta muy cabreada.... la mayoría noseque..." doncs tambe opino que son molt valents. Res més, bon cap de setmana.

    ResponElimina
  47. Per cert, senyors de CIU, en el meu primer escrit els hi feia unes preguntes, no em sabrien greu algunes respostes...
    gràcies.

    ResponElimina
  48. Despues de unos dias leyendo este espacio de libre pensamiento, hoy despues de lo que he visto empiezo a entender muchas cosas. Los componentes de CIU han estado repartiendo panfletos, explicando su posicion sobre el tema y mi sorpresa ha sido cuando he visto a la expresidenta de la asociacion de vecinos (Gemma), que tanto decia por aqui que era apolitica, repartiendolos.

    ResponElimina
  49. Ostres, ostres, ostres... això no m'ho esperava... friso per llegir la resposta amb la que no dubto que Gemma ens regalarà... si us plau, no triguis... d'entrada et dic que estic bastant decepcionat, pero haviam que ens dius... jajajajajajaja

    ResponElimina
  50. Benvolgut Sr. Llop,
    Tal com ha pogut comprovar des de sempre, l'agrupació de CIU Mediona no entra ni entrarà en questions particulars, es tracti o no de simpatitzants de CIU. Si el que preten és fer safareig s'ha equivocat de blog.
    Si vol parlar de Sant Elies o qualsevol altre tema d'interès ciutadà per Mediona, ens té a la seva disposició.
    Salutacions

    CDC Mediona

    ResponElimina
  51. Me parece que el tal Llop se ha creído que esto es un chat de contactos y no se da cuenta de la importancia que tiene para muchos de nosotros. Solo falta que empiece a escribir en plan " tkm", XD, ":O", ":P", ":)".
    Por favor chico, que hablamos de cosas serias!!! Sin ir mas lejos a mi me puede costar alrededor de 35.000 € que no tengo... i eso si por un casual hay algo cierto en lo que nos dice el alcalde!!!

    ResponElimina
  52. Estimats senyors de l'agrupació municipal cdc mediona, no entenc massa de que em parlen. El que jo he pogut comprovar desde sempre, es que precisament de safareig, en sabeu una mica. Com podieu, per exemple, aplaudir el que un vei malmetes mobiliari urbà, fent una pintada (per molt que fos contra l'alcalde) en un tauler d'anuncis, si no era per fer safareig... Fa temps vostés ens explicaven que el seu cap de llista dimitia i... acabaven dient que vostés feien les coses com s'havien de fer en democracia... simplement els preguntava si a cops de puny era la manera democràtica. Ja entenc que no vulguin entrar en la qüestió. De totes maneres si han llegit els meus comentaris, entenc que no siguin del seu gust, pero no que m'acusin de voler fer safareig. I per soposat que vull parlar de temes d'interès ciutadà, i especialment de St.Elies, mentres vostés m'ho permetin no penso deixar de fer-ho.
    Sr. Anónimo, no estoy tan puesto como tú en chats de contactos, no debes haber leído mucho para decir eso, y yo hablo de cosas serias asi que tus problemas personales se los explicas a tus amistades.
    SALUT !

    ResponElimina
  53. Gemma Campos i Beltran6 de març del 2010, a les 8:25

    Igual k ajudo a la Plataforma de Afectados por las Hipotecas, creu roja i greenpace i mesos enredera els Adf Mediona,al igual k en el seu moment també vaig ajudar al Servand, ens varis temes, com el de la Esther i el enllumenat public del vendaval, on per variar.... ens demanava callar informació, Si, he ajudat a CIU k semblem k son els unics que es preocupen pels casos que no aconseguim financiació.

    A més, els k em coneixen, com els de la junta, saben k si a Mediona existisin els verds, votaria verds!

    Si meu pogut veure repartint, Lluis, es perk no faig com vosaltres que tot ho feu d'amagat, no tinc res k amagar, jo m'arrimo al abre k més sombra en dona i Llop..el k tu t'esperis m'hes igual, peró esclar k les lleis no son facils i treballar-les tampoc... a mi m'ho diras, just áixó els has de dir a la Junta, si els fa po posar-s'hi? encara k no es por, Es la lei del minimo esfuerzo! El Domi ja va dir a la reunió que ell al Sistema de Compensació no pensa treballar-hi... ja tens la resposta de si hi han opcions o no. Treballar-hi es pot, el k no es vol...

    Per no perdre casa meva fare el k calgui, i si us molesta que algu sense carrera i sense grans estudis us toki el k no sona a alguns, poseu-si fulles.

    No em van ensenyar educació, no hi ha mai un sol punt de vista de res esclar..., pero si em van ensenyar a anar de front, molt més educat que trair i sorprendre per l'esquena a socis i veïns, i dir les coses sense posar noms i donar nomes les informacions que fenen la seva postura.

    I es una alegria veure k algu pasa una bona estona quan em llegeix jejeje....

    ResponElimina
  54. Gemma, tambe es una alegria per mi veure que tens sentit de l'humor, ahir a mi casi em cruxifiquen per acabar el meu comentari amb un jajaja en comptes d'un jejeje com tú, pero segur que aquest anónim no li molestara que tu ho facis, perque em va semblar que no era molt objectiu. Jo respecto molt la teva opinió encara que no la comparteixi, primer perque no dubto que tot el que fas ho fas amb la millor intenció, i segón perque a més de parlar treballes, encara que tampoc cregui que els teus esforços els dirigeixis al millor objectiu.
    Si Lluis escriu com a anónim, ho hauries de respectar encara que no t'agradi, a més corres el risc d'equivocar-te. No crec que sincerament puguis acusar a gent com el sr.Sandoval de no voler treballar, jo tambe opino que una Junta de compensació seria un desastre i una ruina, suposo que es respectable. I si creus que CIU es
    l'arbre que més ombra t'ha de donar doncs tu mateixa.
    Jo tampoc tinc carrera ni grans estudis, i encara que no estigui en moltes coses d'acord amb tú, si estàs a punt de perdre casa teva, em tindràs al teu costat.
    Ja que tothom es tant donat a explicar la seva situació personal, aclareixo que vaig començar a treballar ahir després de més de dos anys d'atur, tinc dos fills guapíssims, una hipoteca preciosa, i res més que deutes. Només ho explico perque ningú es pensi que opino com opino perque tinc molts diners i ho puc pagar i me la suen els demes.
    Demagogia en sabem fer tots i es millor no abusar-ne, " a mi me puede costar 35000€ i no los tengo ", suposo que tampoc tenia els milions quan va comprar la casa, ni quan va comprar el cotxe o va fer les obres, doncs com tot fill de veí, quan tením una necessitat ens busquem la vida i aqui estem tots.
    Jo veig les coses així:
    - Hem d'aprofitar ara que ens podem estalviar molta pasta, ja se que estem en crisi, pero ho superarem (hem de ser positius)
    - Ja he dit que no abusem de la demagogia, amb aquesta obra no tindrem una urbanitació de luxe, si no, al tiempo...
    - Si pensionistes, flíes. monoparentals i nombroses... es poden acollir a uns ajuts que els permeten pagar a la venda, o a l'herencia, o quan els hi vagi be, em sembla PERFECTE. No m'ho semblaria si fos gratis, com molts volen. Que vol dir gratis? Vol dir que els demes ho pagariem dos vegades? Perque els ajuts de la Generalitat surten dels nostres impostos i, que s'hauria de pagar? St.Elies? que es una urbanització petita, o totes les urbanitzacions que hi ha a Catalunya en la mateixa situació, calculeu...
    - Els que tenen un pis a Barcelona i una casita en el campo pels caps de setmana, haurien de pensar que son uns privilegiats davant dels que només tenim aquesta, no? Son la majoria i els que més s'estan queixant, pero home... tots haurem d'anar al banc i sense dues propietats al darrera.
    - A la última reunió un inclús es va apropar fins a la taula i va dir, blablabla jo això ho vaig comprar com una inversió! i ara em sortirà més car... No em fa pena, només fa inversions el que te diners per fer-les, i sap que s'arrisca, tenia opcions més segures, que va anar? al totxo? a especular? pues ala... i no crec que s'estimi gaire St.Elies o Mediona, JO SI, es casa meva i hi han nascut els meus dos fills, no es una inversió.
    - que si voy a tener cargas... A tots el que l'unic que els preocupa es això, crec que no s'han de patir tant; Demanes el credit, pagues, es fan les obres i després t'ho vens, i guanyaràs diners. Les dues parceles del meu costat les va comprar un senyor fa vint anys per 300.000 pts, no hi ha fet res, ni netejar el sotabosc, fa tres anys en demanava 19 milions, un amic meu li oferia 12, ara es queixa. Tendra cargas? Si us plau...

    Res més, suposo que a molta gent no li agradarà, pero es el que penso.

    Gràcies.

    ResponElimina
  55. Gemma Campos i Beltran6 de març del 2010, a les 12:50

    Estivc d'acord en moltes coses de les k dius llop, sobre tot en que no kedara una urbanització de luxe, ja k el projecte es deixa d'arreglar algunes coses, parcs, local social, mur de contenció del c'19...

    Una cosa, les ajudes, k en la reunió l'alcalde va dir k es perdrien no es cert, la llei d'urbanitzacions contempla les ajudes per tots dos sistemes, i no oblideu que es una llei per acabar de redactar i el k ja hi es no es treura.

    Cuan algu diu k no te els diners, suposo k ho deu dir, no per demagogia, sino pel mateix k jo, ja deu haver recurregut varis bancs i financeres i ha trobat negatives i interesos del 30%.

    Dius que em d'aprofitar perk ens podem estalviar molta pasta, els k s'estalviaran diners son fecsa, telefonica, aigues gabarro, gas natural... k els hi farem instal.lacions exteriors noves, cuan es obligació seva mantenir els serveis en condicions, recordes l'apagada de Barcelona de fa 2 histius? no va van fer pas responsables als clients de l'apagada... Saps si s'ha negociat amb ONO? fan les seves xarxes i diuen k donen un serveis genial, ja arriben a Capellades.
    Just dius que sempre ens em pogut espavilar, doncs perk pagar una cosa en tres anys y tu sol si es pot fer a més llarg plas i rebent encara més dines? o no, perk amb els anys k tinc, ja he comprobat que tot depent de les ganes amb k es fan les coses, no oblidis que si no es fes tot ara, el dia k l'ajuntament volgues tornar a fer més obres urbanistiques hauria de posar mes del 13% k ara ens perdona. (3.000.000). a Sant Joan els paguen un 25%, Tot el k es fa es perk ho permet la llei, i pots estar trankil, no cambien d'un dia per l'altre.

    Soc positiva, ja k pensu k em sortira una feina amb nomina de 1750 eur k es lo k em demanen els bancs pero, haig de pensar també en k pasaría sino es així, així k, encara k si com ha ultim recurs haig de fer alguna cosa k em costi el divorci perk els pares del meu marit no perdin casa seva ni nosaltres akesta(son els nostres avaladors, i com molts van perdre els seus estalvis al Forum filatelico, son jubilats i només tenen la seva caseta) Ja ens van ajudar kuan avans de venir aki, el constructor k ens va fer la nostra 1 casa es va donar a la fuga amb els diners i l'obra feta una ruina, pagant-nos l'adbocat, no puc perjudicarlos més...tenen més fills a part del meu marit... Soc pusitiva, ja k se k ens hen sortirem d'una manera o una altre, pero aixó no vol dir que em sembli ni just ni correcte pagar les obres a les empreses privades i promotors, no m'obliga cap llei, ni acceptar un regalo, k per molt ben embolicat k vingui, si llegiexes lleis, t'asesores amb adbocats, compares amb d'altres poblacions i parles amb els veis,( k per aixó m'encanta repartir papers...) no veus gens clar k l'oportunitat k diuen k tenim, sigui aixó, una oportunitat.

    Sempre tindrem punts de vista diferents, tants com veins som, per aixó existeix el sistema de votacions, encara que si complikes les coses perk a la gent no li kedi més remei k l'asesorament legal i les al.legacions..., estaras d'acord amb mi, en k molta gent keda fora de joc i de tot, a més ni ha k es saben molt be allo de, divide y venceras.

    Comentes lo de les cargues... doncs noi, en el cas k esplikes totalment d'acord, pero no ha tots ens afecta igual akesta carga registral, per mi es un problema real, ja que una sortida a la no financiació es vendre i marxar de lloguer, pero... el k la vol i va el registre, despres em diu k le mentit, k no es pagara el k jo li dic, es creu el k posa al registre i em diu k si estic de broma si pensa k pagara 25 kilos mes els 38500 k em marca el registre, espero trobar-ne algun k no s'hi pasi jeje

    Llop, m'ha encantat llegir-te akest cometari, es ple de sinceritat i obert de cor.

    ResponElimina
  56. Ha Llop, ara rumiaba...

    si fos tan bona la oportunitat, vols dir k no hagues sigut millor presentarles totes perk tothom ho pogues veure-ho realment? tenen un projecte a maxims, no costa res anar restant partides i explicar, per gent independent, les opcions i els preus. Igual k te dit k ja es saben "el divide i venceras" també es saben el de "la información es Poder".

    De veritat Llop, no dubtu de la teva opinio ni tampoc dubto de la teva bona fe al dir-me k estaras al meu costat si les coses van valdades, pero aixó no sera cap ajuda si ha uns cuants ens inicíen un procés d'embargament causat per les despeses de les obres, ha hicenda i bancs no hi ha qui els pari. Sera molt dur pasar per aixó per algu k no ha deixat mai a deure ni una sola pela, pero falta molt per aixó i la vida ens pot cambiar, així k deu dirà.

    Jo només puc desitjar molta, molta sort a tots els k tenen un asituació cumplicada, i dir-lis que de tot s'en surt sino es una mort.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  57. A mi si la Gemma era la que em va deixar el planfeto o no m'importa un rave, el que realment importa és el que haurem de pagar, això si, ... ara gtambe us dic una cosa, confiava amb la gent de CIU pero veint l'espectable demacrat, anti de tot que va fer el Sr, Roberto perdo de senyor no tñe res, com puc confiar amb vosaltres? avui e anat al ple, e fet el picapica i us e vistos tots junts, si confieu amb ell es q vosaltres sou com ells? i jo votar a un grup que utitlitxa aquestes maneres, no, soc mes persona. ja veig que si el servand no m'arregla res, aure de confiar amb no sé qui, gemma formem un equip de verds?

    ResponElimina
  58. QUE GEMMA ESTABA REPARTIENDO PANFLETOS DEL CIU? OSTRAS DEBE ESTAR UNTADA, YO PENSABA QUE ELLA ERA APOLITICA, LO DIJO EN UNA REUNION, DESDE LUEGO QUE TODO SE PUEDE COMPRAR HASTA A UNA APOLITICA

    ResponElimina
  59. Estoy viendo que tota esta serenata orquestada por esta Srta. Gemma dirigida muy escrupulosamente por el CDC va ha perdurar hasta el martes dia del pleno , tal como he leido en varios mensajes esta es la impresión, yo creo que Sant Elies se merece más respecto por parte de todos y dejar trabajar a la gente hasta el dia que se tenga que aceptar para comenzar las obras pues creo que hasta ahora lo que se ha hecho es un conjunto de contactos, gestiones para despues plasmarlas una vez pasado el pleno, tiempo en el que les grandes compañias daran por definitiva la firma de los convenios, es en este momento sabremos quien dice la verdad o la mentira, es muy facil enfurismar las masas para que no atiendan a les explicaciones o informaciones que se estan dando, pues yo siempre he oido que se estaba haciendo un proyecto, que una vez pasado por pleno y las compañias aceptaban lo manifestado verbalmente habria un periodo de alegaciones con una persona en Sant Elies para ampliar las dudas e información que se le pidiera por part de los vecinos.
    Sres. del CDC parecen que estan muy nerviosos o acelerados ustedes creen en su lema Conviureamediona? hacen un flaco favor a Sant Elies.
    Creo que Sant Elies se merece un gran respecto y más a sus persones que habitan , han de tener un digno entorno NO EL QUE HAY AHORA , el cual de no hacer nada se va a degradar, trabajemos todos a una para Sant Elies que de seguira para bien de Mediona, seamos más positivos no destructivos, crear cuesta, destruir muy poco es muy facil.

    ResponElimina
  60. Al Anomimo: no sabes leer? : Igual k ajudo a la Plataforma de Afectados por las Hipotecas, creu roja i greenpace i mesos enredera els Adf Mediona,al igual k en el seu moment també vaig ajudar al Servand, ens varis temes, com el de la Esther i el enllumenat public del vendaval, on per variar.... ens demanava callar informació, Si, he ajudat a CIU k semblem k son els unics que es preocupen pels casos que no aconseguim financiació.

    yO ME VENDO AL K NO KIERE DEJARME EN LA RUINA, K NO SON NI LA JUNTA DE VECINOS NI EL ALCALDE NO COMO OTROS QUE SE LES VERA EL PLUMERO EN POCOS MESES, AL FINAL SE VERA KIEN SON LOS BENEFICIADOS, SEGURO K TU ERES DE LOS K NO KIEREN EL CABLE POR ENFRENTE DE CASA PORK LES TAPA LAS VISTAS PERO NO TIENE BASTANTE DINERO PARA ENTERRARSELOS SOLITO Y KIERES K TE LO PAGUEMOS ENTRE TODOS.

    Y AL SIGUIENTE, ANONIMO, PODEIS ESFORZAROS EN DAR INUTILES EXPLICACIONES SIN DATOS E INFORMACIONES, YA A TODOS NOS KEDO CLARO, TODOS DESEAMOS QUE LLEGUEN EL FINAL DE LAS OBRAS PARA VER EL COSTE FINAL...YA HACEIS BIEN EN SER ANONIMOS YA... DEL MIEDO K OS DA DAR LA CARA A TODOS, NO SEA K LOS VECINOS AL FINAL DE TODO SE ACUERDEN ELLAS.... SUERTE K AUN KEDAN MUCHAS OCASIONES PARA VERLAS.

    GEMMA

    ResponElimina
  61. OTRA PRUEBA DE K NOS TOMAN EL PELO:

    MANTENIMIENTO E INSTALACION DE LAS DEPURADORAS UNITARIAS, UN PROPIETARIO DE LA URBANIZACION LA PEÑORA, K SE LEGALIZA Y RECEPCIONA ESTE AÑO:

    Es información que nos hace llegar una persona inplicada en el proceso de legalización de esa Urbanización:

    A nosaltres, per les depuradores individuals en cobren uns 3.000€ per parcel·la (independentment dels m2), que inclou el cost de la depuradora + la instal·lació (forat, base de ciment...). A més, ens obliguen a fer una revisió anual, només una.

    L'Eduard calla com un puta, perquè sap que si diu això, sortirà una colla de veïns que ho voldran i li porta més "complicacions" i més feina.
    D'aquí, tota la política del silenci: com menys informació, menys opinions diferents i menys feina a fer, com que no és ell qui ha de pagar res


    Gemma Campos

    ResponElimina
  62. Gemma,
    Sí el comentari de Lluís ho dius pel meu home, t'equivoques de mig a mig. Ell no ha escrit mai aquí.I si ho fes, faria com jo i posaria el seu nom. Així que com dius tu, rectificar és de savis.
    Si vas estar repartint papers per l'urbanització, segurament et van veure unes quantes persones.
    Marta C.

    ResponElimina
  63. Aquest Bloc de qui és? sembla que la Gemma Campos se'l ha fet seu, és l'unica poseidora de la veritat. Espero veura't a les próximes llistes de CIU, potser així cobraràs ja que no ho has pogut aconseguir de la A.V.V. ni de la ADF, ni del grup de treball.

    ResponElimina
  64. JA JA JA, cobrar ?! que penseu que viviu a marvella ? els regidors de l'oposicio cobren 60 euros al mes !! es una feina altruista i que si no fas pensant eln el poble estas perdut per que lqualsevol altre motivació t'acaba escanyant a la teva vida particular, qui de vosaltres s'hi posaria per 60 euros al mes ???? vinga home diguem les coses clares !!

    ResponElimina
  65. Estoy comprobando, por maneras de ecribir, frases, datos, y mas que muchos de los escritos defendiendo a Ciu los hace la misma persona que escribe sus textos (Dani). Solo hay que fijarse un poquito.

    A Gemma:
    Tambien el abogado de la Asociacion es malo.
    ¿Como todo el que no piensa como tu?. Ah no.. que el que no piensa como tu es porque tiene dinero y no tendra problemas.
    Hablas, como si los miembros de la junta no tubieran que pagar, quizas tengan que pagar mas que tu, incluso hay miembros con hijos y en paro.
    Bueno... para que no hayan dudas yo no soy de la junta, te lo digo para que no acuses al azar, porque puedes equivocarte. Por cierto de los mas sensatos de por aqui, el Sr Llop.

    A.T

    ResponElimina
  66. Acusar al azar como tu, querrás decir. Espero que seas de grafólogo titulado, sinó me parece bastante fuera de lugar lo que has dicho

    ResponElimina
  67. Gemma Campos i Beltran8 de març del 2010, a les 19:58

    Un partit verd! genial, pace, love and party! jejeje

    trencant la mala maror... genial el k aguanten les linies alectriques avui! Felicitats fecsa! Ja han avisat de forts vent per akesta nit, encara k marxi avui, podem star contents del k aguanta.

    Marta, que la meva manera de fer sigui minoria en un grup on a les reunions anaven 4...o que es vulgui dir k em volia imposar... mai vaig dir de deixar de treballar en el k ja teniem, pero vosaltres si vau negar treballar en altres vies i alternatives, per aixó us vau negar a les votacions... els unics k s'han inposat sou vosaltres.

    Pues vaya a kien acusas de kerer cobrar... si la k hacia compras, como las bolsas de basuras, lejia.. del local y no pedia el dinero, como otros, era ruin pedir 4 o 5 euros...k llimac eres tio...jejeje

    es lo k tiene cuando escriben muchos y pocos dan la cara, hi han confusions.... mala suerte!
    ^_^ no es culpa mia

    Antonio...se te hechaba de menos ya...de viaje con el inserso?... tiempo al tiempo...

    ResponElimina
  68. Si me fui en autocar a la Penyora, y me dijeron que la media a pagar por ellos es de 24000€.

    A.T

    ResponElimina
  69. Gemma Campos i Beltran9 de març del 2010, a les 13:41

    24.000 euros por Su parcela minima, que es de 2000m2, no tienen parcelas inferiores, solo son 115 parcelas, con nuna extension de 245.000 m2+/- unos 100.000 menos k nosotros, aki tienes uno de los comentarios de un residente de la Peñora, que yo, apesar de no haver estado, me he informado llamando al ayuntamiento y a los vecinos :

    Els números que em dius, ja quadren: si amb 561m2 has de pagar 19.700€, amb 2.650m2 hauria de pagar 93.000€, el triple del que he pagat!
    Així doncs, ja no em cal comparar els dos projectes per veure per no ens estan estafant...
    De tota manera, si vols que provi de mirar-me el vostre projecte per si el sé interpretar, només cal que ho diguis :-)

    A nosaltres, per les depuradores individuals en cobren uns 3.000€ per parcel·la (independentment dels m2), que inclou el cost de la depuradora + la instal·lació (forat, base de ciment...). A més, ens obliguen a fer una revisió anual, només una.

    L'Eduard calla com un puta, perquè sap que si diu això, sortirà una colla de veïns que ho voldran i li porta més "complicacions" i més feina.
    D'aquí, tota la política del silenci: com menys informació, menys opinions diferents i menys feina a fer, com que no és ell qui ha de pagar res...

    ---------
    Ellos tambien tubieron el mismo abogado... cada uno k hag sus lecturas, a los ciegos no se les puede pedir mas....

    ResponElimina
  70. Este vecino de la penyora por que no le preguntais por que estam desde hace 30 años como Junta de Compensación haciendo todos los tramites, diligencies, gestiones y más gestiones y que durante estos años han ido haciendo alguna que otra obra y que al final han tenido que hacer la ultima etapa para poner la urbanización de forma legal, gestión que al final tubieron que darselo a Cambra de Parcel#listes de Catalunya (actualmente en situación de concurso de mora Han cerrado) y que hoy aun no esta recepcionada por el Ayuntamiento, que dicho ayuntamiento nada más hace de controlador de que se hagan correctamente les obres del proyecto presentado, que solamente hay 100 parcelas entre unos 2000 m2, que el importe a pagar puede oscilar entre 25 a 35.000 euros.
    Respecto a las fosas septicas, los propietarios tienen el compromiso de la Aca de momento "provicionalmente poner las fosas pero que tienen que ser ecologicas", esta provicionalidad se terminara el dia en que el ayuntamiento quiera recepcionar la urbanización dicho dia se tendra que hacer el clavagueram y su conección a la tuberia central para estar dentro de les normas que han emanado de la Comunidad Europea, el que quiere decir volver hacer obras y a pagar.
    Creo que cada urbanización es diferente como diferente es su situación de terreno , nosostros estamos encima del aquifero de Llacuna-Capellades-Carme, motivo por el que la Agencia Catalana del Agua sea mucho más severa en la contaminación de las aguas.
    Creo que el abogado Sr. Cadarso dio su versión clarividente y sensata sobre el trabajo de San Elies , pues dicho Sr. parece que tambien tiene una parcela en dicha urbanización de la Penyora y es el que puede hablar con mas conocimiento de causa ademas es el representante de dicha urbanización la Penyora gestion de abogacia.

    Seamos positivos señores no hagamos tanto follon

    Salomon Lewi

    ResponElimina
  71. Salomon, sabes mas tu que los propios propietarios y ayuntamiento de la Peñora, acuestate Salomon

    Babosas y murcielagos...¿Tenemos fumigadores de chupasangres?

    Mediona y Sant Elies necesita una buena fumigacion

    ResponElimina
  72. Me gustaria que la Sra. Gemma Campos explique lo del 25% que pagó el ayuntamiento de Mediona a Sant Juan, me parece muy interesante.
    Ruego se cuelgue esa prueba.
    También me gustaria se cuelgue lo que pagaron y los plazos que les dieron, como se hizo el proyecto, si les pideron opinión y todo eso.
    Así podremos saber si hemos mejorado o ido a peor en tantos años pasados.
    Muchas gracias

    ResponElimina
  73. Gemma Campos i Beltran10 de març del 2010, a les 15:17

    El como se hagan las cosas, k nada tiene k ver con el color politico, tiene k ver con el grado de impliación, las ganas de trabajar, de si se trabaja bien o mal, de si se tienen intereses o no, del caracter de las personas, de las leyes... jamas he mirado el color politico k tenian las cosas sino como se hacen, y la verdad, me preocupa el presente, asi k datos e informaciones son de ahora, lo del 25% de San Joan, lo se, no pork hace 20 años estubiera aki, sino mas bien en primaria, sino pork un vecino se Sant Joan, del kual no recuerdo el nombre solo k es miembro de una agrupación y vecino de Sant Joan, me lo comento en una reunión de la preparación de la candelaria delante del Vicepresidente de la Asociación de vecinos, pero estoy segura k qualquier vecino de Sant Joan te contara si preguntas, o posiblemente a ti el alcalde te de mas información, a mi me la ha negado siempre, entregandola solo cuando ya las leyes le obligaban, espero que tu tengas mejor suerte.

    Salomon: aki tienes el tlf del ayuntamiento de castellcir, 93 866 81 51, y compruebalo tu mismo, acaban las obras este año y son recepcionados este año con los viales y las depuradoras, sin tener fecha para la realización del alcantarillado, Respecto al aqüifero, justamente nen, si buscas por internet encontraras un informe de la Aca respecto al tema, en el que se dice que la impermeabilizacion del suelo causada por las urbanizaciones impide, la correcta recarga del aqüifero, 40 años veviendote el agua de debajo de tu fosa y ahora te vienen las manias?... k konste k a mi me da igual carne k pescado, tengo una salida en la peor de mis circumstancias aunk no me guste y me haga sufrir a mi y a los mios, pero no me da igual k el total de propietarios no hayan sido convocados a una reunión informativa sin partidismo y con votaciones.

    Lee todo la información al respecto que encuentres, asesorare en un par o tres de bufetes distintos y llama al ayuntamiento de castellcir y donde haga falta, si kieres tener una opinion objetiva, no solo escuches lo k llega a tus oidos.

    Y el k kiera ser positibo k lo sea y el k no lo kiera ser k no lo sea, cada uno sabe lo k le deparan los proximos año, a ver si ahora se nos va a negar hasta el estar deprimidos o estristes o como sea...

    ResponElimina
  74. creo que nadie cita uno de los problemas mas grandes que tiene este proyecto que es de la amortizacion de impagados entre los demas parcelistas, las cifras que se dan son contando que cada uno pague lo que le dicen religiosamente, pero hay parcelas que tienen que pagar hasta 90000 euros, independientemente de su estado o condición, si algunos de estos no pagan y hay que expropiarlos, es dificil que su venta compense la cuota que le toque, escrúpulos aparte, ese dinero que falte se cargará en las cuotas del resto

    ResponElimina
  75. eso sera asi anomino, tienes toda la razon, no olvideis esto: se empezaran las obras, se paralizaran por execederse el presupuesto, al encontraros con las calles abiertas os vereis obligagos a pagar mas para poder terminar las obras, y como esto durara unos años y no todos caeremos en el mismo momento, todo pasara en silencío, unos perderemos nuestras casas en procesos de embargo arrastrando a los avaladores y otros, si, tendran su urba hecha de una sola vez, pero haviendo pagado mucho mas de lo dicho y lo devido y con una propiedad un 40% devaluada, los jubilados, si, con la deuda en el registro de la propiedad pero sin dejar de generar intereses pero claro (eso no lo cuentan no)...eso a los k se lo concedan pork habra k ver k ingresos maximos markan... hay pimpollos... a donde nos lleva el capitalismo, el egoismo, el individualismo, los intereses...

    suerte k somos muchos los k sabemos k para ser felices solo hace falta valorar los tesoros de verdad.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  76. Siempre y cuando sean pensiones mínimas , que son las no embargables , els resto de pensionistas a pagar !

    ResponElimina
  77. Aqui hos pego un trozo de la Acta de la reunión que tubo el grupo de trabajo con fecsa, justo el trozo sonde se les pregunta a fecsa por la diferencia de precio de enterrar los servicios a no enterrarlos:

    2.- Si per abaratir les obres es millor no soterrar les línies?

    -Es millor soterrat, sobretot estèticament.
    -Es obligatori soterrar la Mitja Tensió, però que això va a càrrec de la companyia.
    -La Baixa Tensió pot ser soterrada o aèria, que en les dues modalitats ha de complir els reglaments de seguretat.
    -Que el cost de soterrar les línies és molt més elevat, però s’ha de tenir en compte que els pals actuals es tindran que treure per fer les obres d’urbanització i això també te un cost.

    La pregunta la van fer els de l'Associació de Veïns i la va respondre el representant d'Endesa el Sr.Orriols.

    Y SEGUIRAN DICIENDO K NO SON ELLOS LOS K MANIPULAN Y TERGIVERSAN LA INFORMACIÓN...

    GEMMA CAMPOS

    ResponElimina
  78. Hola soy un vecino de sant elies , hoy me ha llegado una carta con el precio del presupuesto del proyecto de sant elies y la verdad es que me he quedado con la boca abierta , la primera palabra que me ha venido a la cabeza es , mentirosos!!!! a parte de otras que no vale la pena publicar aqui.
    Se comentaba que cada parcela de 500 m2 pagaria una maximo de 15.000 euros mentirosos !!!!!
    mas bien 30.000 euros por dios!! y no quiero ni pensar quien tenga un terreno de mas metros, como muchos vecinos lo tienen de 1000m2 , 2000m2 , o incluso 3000m2.
    Porque nos pintaron las cosas tan bonitas y en el ultimo momento nos han engañado?
    La cantidad de vecinos y familias que despues de recibir estos presupuestos lo tienen que estar pasando verdaderamente mal.
    Sant elies es una urbanizacion de buena gente humilde, trabajadora que no podra afrontar semejante pago economico.
    Creo que no necesitamos una urbanizacion modelica , simplemente con el minimo para poder legalizar ya habia suficiente.
    Que mas da ver todas las instalacionas por debajo del suelo, para que? si cerca de barcelona aun se ven postes de telefono y de la luz.
    Todo para que para aparentar? a quien?
    Todo por el suelo eso si muchos vecinos arruinados y engañados
    Tiene que haber mas opciones!!!!

    ResponElimina
  79. Soy um vecino de sant elies y me ha pasado justo lo mismo , tengo que pagar segun la carta que me llego a mi domicilio 60000euros. por favor no puede ser tiene que haber algun error esto me supera!!sabia que tenia que pagar pero no esto!!
    Esta situacion es desesperante estoy totalmente desilusionado no se que voy a hacer, con toda la ilusion con la que adquiri este terreno y ahora esto.

    ResponElimina