dimecres, 3 de febrer del 2010

QUI NO PLORA NO MAMA

Recentment hem pogut llegir un article del Sr. Servand al seu blog on hi parla de la difícil situació dels municipis petits i rurals com Mediona, arrel del tema de moda sobre els cementiris nuclears, i com molts municipis com el nostre es barallen per acollir-los.

També parla de com n’està d’infravalorat el nostre patrimoni: boscos, vinyes, aigua, paisatges … i quant just seria poder obtenir ingressos per aquests conceptes. Doncs be, té tota la raó del món, és molt injust que municipis com el nostre passin penuries, i amb el problema afegit que molts dels nostres habitants no estan empadronats a Mediona i, per tant, no cobrem de l’estat per aquests habitants.

Però que vol dir això de no ens deixen, ens fan, no volen, s’aprofiten… i vostè i el seu equip de govern perquè estan aquí, per fer d’espectadors? Vostès van ser elegits per defensar els interesos de tots i cadasun dels medionencs i medionenques!!!

Que no ens deixen tenir una zona industrial… doncs haver-ho defensat fins al final en el Pla Territorial de l’Alt Penedès!!! Així ara no tindríem un POUM que no serveix per res!!

Que només tenim natura, camins i rovellons… doncs potencïi de veritat el turisme rural juntament amb la resta de municipis veïns els quals tenen exactament els mateixos problemes que nosaltres!!!

Que tenim una sanitat que fa pena… doncs sol•liciti un segon metge o pediatra, que si no ho demana segur que no ho tindrem mai!!!

Que no tenim un transport escolar en condicions… doncs faci l’impossible per aconseguir-ho!!! No és vostè director d’escola? Doncs imaginem que sap quins passos ha de seguir per aconseguir-ho.

Que paguem l’aigua molt cara… doncs no creiem que la sol•lució sigui liar-se a fer un pou sense demanar permís a ningú!!! Sobretot perquè ens ho aturen, paguem les despeses de l’obra i a sobre ens posen multes.

És molt fàcil queixar-se, ploriquejar i practicar el victimisme, però suposo que alguna responsabilitat deu tenir vostè en tot això, exactament igual que els seus predecessors… No cal que ho faci tot, però almenys faci alguna cosa, i si no s’hi veu amb cor demani ajuda que per això hi som.

CDC Mediona

34 comentaris:

  1. Aquets son els temes que de debo interesen als Medionencs, sobretot el de la feina.Recordeu com es va posicionar en Servand Casas quan en Duran va proposar de fer un poligon?,o el posicionament de l'alcalde participant a una manifestacio per a la instalacio de la paperera?, que ha promugut el consistori Socialista en favor de tenir recursos laborals al municipi?.Respondre jo per l'alcalde no ho fara.....REEEEEEEEESSSSS!!!!!.I ara en rep les consequencies potser necesitem mes feina i menys homenatges en posar noms propis a bens publics!!.

    Joan.

    ResponElimina
  2. Un milió d'euros per una foto que demostri que l'alcalde va estar en una manifestació contra la paperera. Jo estava a les reunions d'ADAPA i el van fer fóra per defensar la Paperera. Costa poc mentir i comencem a estar farts de tanta amargor que us menja les entranyes. Sempre acuseu de que va contra els llocs de treball i pel que diu al seu bloc ha salvat Novallar, va aturar l'enderroc d'Esturión i ha donat ales a SCA defensant-la contra tots els atacs. També menteix en dir això? Si ho demostreu us voto.
    Josep M.

    ResponElimina
  3. Amic Josep M.:

    El poble es petit i tots sabem com es va postular una persona que avui ocupa un alt carrec en aquest municipi...i per cert li demano que no barregi el pa i el peix.., que jo comento l'incapacitat d'aquest alt carrec municipal per que Mediona tingui un poligon.I en consequencia la manca de capacitat d'aquesta persona per crear oferta de treball i posibilitats laborals als nostres nets.

    ResponElimina
  4. Un parell de consideracions:
    1-que fàcil i lamentable es acusar sense proves
    2- que poc coneix el funcionament del equip al govern, és un equip, perquè sempre s'acusa de tot només a l'alcalde?
    3-s'haurien de dedicar a fer propostes i lluitar per Mediona que els que els van votar per això ho van fer, no a descredits i mentides sobre l'alcalde
    Perquè aquest rencor i falta de visió de futur?, no ho entenc...

    ResponElimina
  5. Estimat senyor "anonim" que deu tenir molt a veure amb el govern municipal que sembla que els coneix molt be:

    Respostes als seus punts:

    1-pregunti per el poble...(i alguns dels que es van manifestar crec que treballen a la fabrica).
    2-doncs quin equip deu tenir l'alcalde que es incapaç de lluitar per que els nostres joves puguin treballar al nostre municipi...juas,juas...
    3-jo personalment li he fet una proposta"VOLEM FEINA AL MUNICIPI", ara a qui li toqui,(deu ser qui governa),que s'arramangui en aquest sentit.
    Ja que en aquest sentit NO HA FET RES MENTRES A TUNGUT L'ALCALDIA!!!!!!!,repeteixo, REEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!.
    I en quan a propostes li recomano que es rellegeixi el text d'encapçalament o que faci un curset d'interpretacio de texos que bona falta li fa.

    ResponElimina
  6. Esta clar k, ki no plora no mama!i menys si es plora per altres coses.
    Amb els 3 millons d'euros k posara per a reduir el presupost d'obres de Sant Elies es podrien crear molts llocs de treball oi? Ell decideix les prioritats el problema esk la gent de Mediona no n'es una.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  7. si als 20 anys de govern de ciu hagues fet be la seva feina: NOVALLAR no hagues tingut problemes legals i al municipi no hagues hagut de pagar un munt de diners en advocats i l'actual govern no hagues hagut d'estar des del 2003 fins ara lluitan perquè no s'enderroqui

    Al mateix passa amb la legalitat i defensa de les altres empreses del municipi i ara veniu a donar lliçons.
    Hi ha un refrany que diu "El andar se demuestra andando"

    Això és lluitar per les empreses i els llocs de treball, mentir acusant a la gent es una altra cosa, com en diriem d'això?

    ResponElimina
  8. Sovint quan llegeixo els comentaris d'aquest blog i el de la competència me'n faig creus de quanta ignorància, falta de memòria i mala llet hi ha entre els servanistes!!!
    És una vergonya que vulguin amagar la que va ser la posició de l'equip socialista quan es va engegar la paperera. Tots els que tenim una mica de memòria i una mínima honestetat ( que som molts al poble)ho recordem perfectament.
    Sobre el tema de Nova Llar és encara més ridícul. Els socialistes han volgut fer creure que han evitat un enderroc... pero quin enderroc????? Si el conflicte amb Nova Llar era perquè un petit tros del jardí lateral envaïa la finca col·lindant!!!!!! En el pitjor dels casos s'haurien quedat amb un trocet menys de jardí!! I a sobre hem d'aguantar com en Servand i el seu amiguet Puigcorbé ( perquè també recordem les seves reunions...) fan el numeret i ens costa uns quants mils d'euros!!
    Tant de bo els de CIU trobin documentació sobre aquests dos temes i us ho plantin quí amb un bon article...
    I una altra cosa que em molesta moltíssim: quina fixació i falta d'arguments teniu els socialistes que només sabeu que acusar als de CIU de rencuniosos i no se quantes histories més de fa 20 anys enrere!!!! Especialment en Servand que quan no sap com rebatre arguments és l'únic que se li acudeix!!! Els únics rencuniosos sou vosaltres que no sabeu fer altra cosa que mirar enrere!! Però si a l'equip de CIU no hi ha ningú que hi estigués fa vint anys enrere!!! Encara que fos veritat que CIU cometés errors al passat ( quan es governa durant molts anys és impossible no cometre'n), que punyetes tenen a veure amb això els dirigents actuals????
    I a sobre us passeu el dia dient que no fan propostes i que només volen fer mal... Es que no sabeu llegir? Quan jo llegeixo els seus articles en veig moltes de propostes, sense anar més lluny a l'article de més amunt... I amés, la feina de la oposició a tots els nivells ( municipal, autonòmic, nacional...) és fiscalitzar a qui governa i ocupar-se de que no se'ls hi pugi el poder al cap, cosa que en aquest poble portem molts anys patint.
    Per últim un prec: em sembla que en aquest poble tots hauriem de ser una mica més honestos i reconèixer quan algú encaerta o s'equivoca independentment del seu color polític, perquè en política no tot s'hi val, i menys quan es tracta d'un poble petit on tots ens coneixem.

    ResponElimina
  9. Estic d'acord amb l'ultim paràgraf

    Crec que es difícil ser més cínic i mentider en la resta.

    ResponElimina
  10. Gràcies senyors de CIU seguiu així, esteu fent un gran favor a Mediona ja que esteu cavant la vostre pròpia tomba.

    ResponElimina
  11. Jo no soc ni d'un color ni d'un altre, en aquest poble sembla que si no ets d'uns ets dels altres , doncs jo tinc amics dels dos cantons , em refereixo a socilistes i convergents clar, per que ni els socialistes de mediona son lo que al món es coneix per socilistes (tenen una politica social que fot pena ) ni els convergents ho son ( no presionen prou, com ho havia fet convergencia anys errere a catalunya per els interessos dels ciutadans catalans).
    Si la tasca que estàn fent aquests convergents nous possa a "l'altre" en alerta ja hi guanyarem tots, que ja fa massa que fa el que vol i que ningú diu ni mu.

    ResponElimina
  12. Als del Partit Servand Casas, ubriu als ulls una mica que boreu al mon.
    Ja esta be de fe lo que vol i chuleria del mateix.

    VISCA MEDIONA

    ResponElimina
  13. Siguem objectius, ara parlem de feina i no desviem els temes ni us deixeu endur per impulsos.

    visc a Can Xombo, i posats a dir les coses com son es una putada que la fabrica estigui al costat de les nostres vivendes, ja que generen molesties, pero tambe es cert que amb ella s'han generat llocs de treball.

    A l'escrit, que heu penjat feu un seguit de propostes que realment son interesants, i crec que cal treballar per desenvoluparles, son iniciatives reals.

    Quines obres per el poble reals s'han fet?

    Una llar dinfants!,i crec que res mes!, ja que a la llar d'infants de Sant Joan va posar un radiador i de seguit es van posar la medalla ja que la va inagurar el PSC.El poliesportiu s'ha fet segons algun membre de l'equip de govern gracies a una subvencio, el camp fotovoltaic, va ser gracies a una subvencio, i quan es va construir el parc fotovoltaic "Casimiri Ventura"(auto homenatge)la rendabilitat no era la mateixa que ara, ja que crec que paguen el Kilowat a un preu mes inferior.Per tant en sis anys que ha fet el consistori que NO, que NO, estigui acollit per alguna subvencio?.

    I sobre el tema laboral corren temps dificils, pero cal recordar el posicionament del PSC de Mediona entorn d'un poligon que promovia l'anterior Alcalde i que a causa de presions socialistes es va veure obligat a retirar.Ara segurament tindriem mes oportunitats laborals al municipi, pero a mes recaudariem mes impostos omplint les arques municipals.

    No se cal que algu recapaciti i mediti quina va ser la seva aposta de futur per els medionencs en el pasat.

    Avui l'equip de govern viatja cap un desti desconegut per una via morta.........

    ResponElimina
  14. Quina vergonya!, els senyors socialistes volen amagar les obvietats!!!.Realment el posicionament del PSC respecte el poligon que es volia construir i la fabrica de paper va ser quasi de jutjat de guardia, ara es queixen i ploren per que no tenen ingresos ni feina per els medionencs, QUIN RIDICUL!!.

    Si jo fos del PSC(Partit Servand Casas)amagaria el cap sota l'ala.

    Deplorable!!!.

    ResponElimina
  15. En certa manera puc entendre a aquells que es queixen que de vegades s'insulta i es difama sense tenir proves, però molts no entenen que Mediona és un poble que encara està ancorat en el passat (encara que sembli mentida) i que la por a la autoritat encara està present ja que tots es coneixen i tenen por i no em cap cap dubte que la llibertat d'expressió no ha arribat en alguns racons de Mediona.
    També és cert que hi ha coses difícils de denunciar com les pressions que van rebre alguns joves quan van pretendre presentar-se per l'Ajuntament fa dues legislatures per Esquerra Republicana de Catalunya ¿Qui denúncia això si només són paraules? Les amenaces no s'escriuen, es diuen sense testimonis.
    El que si tinc clar que el senyor alcalde és un mentider i fa mentir al propi Ajuntament per exemple: El Sr Alcalde li va dir al "Síndic de Greuges de Catalunya" que no hi havia cap antena de telefonia mòbil instal.lada a la Muntanya l'Sucarrada, i que ell no sabia res, i això és FALS tots els veïns de la zona vam veure en nombroses ocasions al Sr Alcalde anar a inspeccionar les obres.
    El Sr Alcalde també va dir que havia parlat amb els veïns afectats per l'antena de telefonia i que tots estaven d'acord, i això és FALS, els veïns van presentar més de 150 firmes en contra de la ubicació de l'antena.
    Però és més l'ajuntament va dir a un equip de "l'Matins d 'Josep Cunit" a TV3 que l'antena no funcionava i que estava paralitzada i això és FALS ja que els senyors de TV3 la van posar en marxa per poder emetre en directe per tant el Sr Alcalde MENTEIX, haaa per cert de tot això de l'antena hi ha proves hi ha algun veí que té gravat el programa de TV3 en el qual la Sta Marta Casagolda (reportera de TV3) diu que l'ajuntament els ha contestat que no funcionava l'antena i que s'havia posat en marxa per poder emetre i també la carta del Síndic de Greuges de Catalunya "
    Crec sincerament que abans de defensar aquest Sr més d'algun hauria d'intentar esbrinar què passa al poble i preguntar moltes coses com ara Per què no tenim un 2n metge? Tindrà alguna cosa a veure no es que de la IGUALA que m'han dit? Si és així ¿Qui s'atreveix a denunciar?
    En Un poble petit com Mediona no té res a veure les sigles PSC o CIU només són sigles el que importa són les persones que siguin honrades, a mi em dóna el mateix si el Sr Alcalde és del PP, PSC, CiU o d' la Falange, sempre que sigui honrat i miri pel bé del poble i no per l'egoisme propi.
    Insisteixo en alguns racons de Mediona el temps no ha passat i més d'algun es creu que "els nacionals estan a punt d'entrar en el poble"

    ResponElimina
  16. Si realmente se esta tan convencido, lo que tiene que hacer la gente es ir a poner denuncias con pruebas, documentos.
    Quizas el dia que se demuestre todo lo que aqui se lee en un juzgado, los señores del CIU tendran la mayoria, cosa que si a dia de hoy no la tienen sera por algo.
    A.T

    ResponElimina
  17. Ja era hora que algu destapes la "Capsa de Pandora", en aquest municipi, (o reialme).Si la gent no tingues por a denunciar ni expresar els seus greuges.....

    ResponElimina
  18. Sóc en Josep M. (el treballador de SCA) i veig que esteu molt sobrats de diners. He ofert un milió d'euros a qui porti una foto del Servand a la manifestació contra la paperera i ningú m'ha contestat.
    Com pot ser que tinguin 8 dels 11 regidors si no fan res? No ho entenc.
    El que més em crida l'atenció de tot el que dieu que no aporteu cap prova i seguiu insultant-nos als que creiem que ho fan molt bé dient que són el dimoni amb cua.
    També m'ha cridat l'atenció un que diu que no han fet res per què tot ho fan amb subvencions. Segurament s'han inventat ara les subvencions i quan hi havia CiU, que la Generalitat era de CiU, no hi havia subvencions i per això no es feia res.
    Jo us ofereixo diners i el vot. Porteu-me una foto i ho tindreu.
    Per cert de quin de polígon parleu quan dieu que els vots dels socialistes no el van deixar fer? Només fa 10 anys que visc a Mediona i no tinc referències. Com funciona aquí la democràcia? si CiU tenia majoria com és que no ho el va aprovar? Demano aclariments i si pot ser amb papers millor.
    Josep M.

    ResponElimina
  19. Josep, és ben cert que les acusacions millor fer-les amb proves. No pateixis que tard o d'hora sortiran. No obstant, encara que la comparació no sigui gaire adequada, hi ha molts assassins que queden lliures de presó per falta de proves, i no per això deixen de ser assassins... Doncs en aquest cas el mateix, encara que no hi hagi fotos tots sabem quin va ser el posicionament dels socialistes de Mediona en el cas de la paperera.
    Ah, i creu-me quan et dic que si el Servand té 8 regidors no és gracies a ell sinó per culpa de CIU, per no haver estat una alternativa política en aquest municipi durant uns quants anys. Afortunadament això ha canviat i ja veurem com queda a les properes eleccions. Pensa que som molts els que ens vam quedar a casa a les últimes eleccions per manca d'alternatives, i a la propera hi anirem!

    ResponElimina
  20. Veo que se vuelve a decir que en este lugar de libre expresión se insulta, yo he leido el bloc entero y no hay ni un insulto, ahora, palabras, que ha algunos les hagan sentirse aludidos... de esas muchas seguro pero eso no es ningun delito sino libre expresión y acusaciones ¿denunciables?... no se ve ninguna.
    yo quiero felicitar a los que ahora forman Ciu, soy apolitico pero como dice alguien anterior, a nivel municipal cuentan las personas no los colores, y quiero decir a este nuevo grupo, que muchos animos, mucha fuerza y que le hechen huevos, la mejor defensa en un buen ataque.
    Y que siempre que vayan de cara y sean honrados tendran apoyo.

    ResponElimina
  21. Entenc que les eleccions posen a cadascú al seu lloc. Els resultats de la darrera cita electoral són ben clars. El que no em sembla de rebut és que en un municipi petit com aquest -ni en cap altre- la campanya electoral comenci el dia següent de les eleccions.
    A tot això, em sembla que dir que l'actual equip de govern no ha fet res és faltar a la veritat i sobretot és tractar de beneits a la gent. Tenim ulls i sabem el que tenim ara i el que hi havia abans.
    I pel que fa a les subvencions, no crec que sigui una cosa a retreure. Si no hi ha diners es busquen, encara que sigui mitjançant subvencions. O preferim l'immobilisme que practicava l'anterior equip de govern? Amb tants anys de govern de CIU a l'Ajuntament i a la Generalitat alguna pesseta podia haver arribar a Mediona!
    I el més important al meu entendre: em sembla que s'està perdent la pau social que vam guanyar després de la primera victòria del PSC després d'anys de govern CiU. Val la pena perdre això per batalles partidistes? Volem arribar tots a bon port o només ens interessa ser el capità del barco?

    ResponElimina
  22. Avera aqui es retreuen moltes coses del pasat i jo no ho era.Pero jo pregunto, en 6 anys l'equip municipal no ha tingut temps per fer tot allo que es diu a la capçalera?....si!, va inagurar un parc fotofoltaic, van prometre una variant(¿?), i el pabello esportiu habia d'estar inagurat el novembre pasat que segons acabo d'assabentarme es una obra feta amb subvencions que es fa amb els quartos que es recapten?...Lo de la capçalera son iniciatives!!, i estic sentint que els de CIU no fan res....Pos Deu n'hi do la quantitat de propostes que d'aqui en poden sortir, he repasat el bloc i si els del govern fosin espavilats en pendria nota de tot allo allo que es diu en el bloc!.

    ResponElimina
  23. Pasado o presente, lo cierto es que ¿A QUIEN SE LE OCURRE INICIAR UN POUM EN PLENA CRISIS?, ahora el consistorio se queja que no tiene un duro por que no hay licencias de obra.Jjajajjajajaja, MENUDA SARNEZ!!, pues respondo, a Servando Casas, alcalde de Mediona.Pletorico y euforico dice en la presentacion que el crecimiento sera del cerca del 30%,si claro, como que no hay suficientes casas en venta....quizas y en eso le doy la razon a los señores de CIU, lo que tendriamos que haber pensado es en un poligono, y SI!, señor Josep Maria, SI!, yo recuerdo como se posiciono el PSC de Mediona por el tema del poligono industrial de la carretera de Canaletas, que realmente no seria la mejor ubicacion, en eso les di la razon, ¿pero que no propusieron ninguna alternativa?.Ahora lloran, y lloran.....Señores, QUIEN SIEMBRA....RECOJE.

    Por cierto, el parque fotovoltaico creo que se hizo con ayuda de una subvencion, ¿EXISTIAN ESTAS SUBVENCIONES HACE DIEZ AÑOS?.NOOOOO!!!.

    Señor SERVANDO CASAS Y EQUIPO DE GOBIERNO:

    ¿USTEDES CREEN QUE SOY TONTO?

    ResponElimina
  24. ¿A QUIEN SE LE OCURRE INICIAR UN POUM EN PLENA CRISIS?,

    I quina raó.

    ResponElimina
  25. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  26. Benvolguts lectors i participants del debat,
    Ens hem vist obligats a eliminar un missatge per contenir la següent expressió: "Yo creo que si que eres tonto". Encara que no es tracti d'un insult extremadament groller per alguna cosa es comença... en el nostre blog això no ho tolerarem, vingui de qui vingui.

    ResponElimina
  27. EL DIFAMADOR DIFAMADO

    Hay que ver como son las cosas el Sr. Servand que se paso toda la oposición, difamando, calumniando, ultrajando con sus escritos (que guardo alguno ya que yo era simpatizante del PSC) ahora se queja de que le difaman ver para creer.
    NO sé quien fue primero pero si el Sr. Aznar o el Sr. Servand con la dicha frase “vallase Sr. Gonzales” y “vallase Sr. Joan” pero lo que sí es cierto era que los dos eran igual de pesados

    Y ahora su camarilla se queja VER PARA CREER

    Se habla de la libertad de expresión y yo me pregunto ¿Quién ha cerrado el FORO? Y ¿Por qué?

    ResponElimina
  28. En 25 años que llevo en Mediona nunca se habian realizado tantas cosas como ahora. Tambien dire que se pueden hacer mas. Tambien, que todo, todo lo hecho tampoco esta bien, pero mucho si. Lo interesante es tener un gobierno mandante que trabaje y una oposicion que no deje que se duerma, aunque para eso tampoco hace falta emplear ODIO, es mejor plantear ingenio, ideas...

    A.T

    ResponElimina
  29. Jo només porto set anys a Mediona, per tant el passat m'interessa relativament (la historia es molt important, pero d'aqui no menjem, em preocupa més el present i el futur). Veig, amb tristor, que hi ha gent per aqui que viu ancorada en el passat, son per exemple els que diuen: "som un poble petit... ens coneixem tots..." no home no, potser fa 20 anys si que els coneixies a tots (de vista a la majoria), pero avui en dia no... Segur que hi ha gent que li sap greu, pero tots els que estem empadronats aqui tenim els mateixos drets, entre ells el d'anar a votar, siguem nascuts a mediona, portem 30 anys o siguem nou vinguts... ara potser algú pot entendre com es que no guanyen les eleccions els seus, si tothom sap que dolents son els altres ( i es que, tothom, es quelcom més ampli del que potser es pensaven) Vull dir que Mediona es alguna cosa més que St.Joan, i que a les urbanitzacions (que no ho se, pero em creuria que globalment paguem més impostos que al poble) hi ha un corrent que pensa que, a pesar de tot, no hem començat a existir fins fa pocs anys... Qua jo vaig arribar, aqui no teníem practicament res, ara com a mínim, tenim alguna coseta...

    ResponElimina
  30. ALGUIEN SABE QUE EL TERRENO DONDE ESTA INSTALADO EL CAMPO FOTOVOLTAICO NOS CUESTA UN ALQUILER MENSUAL, ¿ALGUIEN HA VISTO LOS NUMEROS?
    EN QUE NOS BENEFICIA ESO?
    SOY DE LA OPINION QUE MAS VALE TRABAJO BIEN HECHO QUE 101 A MEDIAS O POR CAERSE.

    ResponElimina
  31. M'encanta l'ultim comentari al blog de l'alcalde, es nota il.lusió i ganes!
    també m'he posat a l'enllaç on li fan una entrevista els de vilafranca tv, us la recomano....

    ResponElimina
  32. M'encanta el ultim comentari que ha fet l'alcalde al seu blog, es nota il.lusió i ganes!
    També he anat a l'enllaç per veure l'entrevista de vilafranca tv li fa, us la recomano

    ResponElimina
  33. Un anònim ha dit:

    Jo només porto set anys a Mediona, per tant el passat m'interessa relativament (la historia
    és molt important, però d'aquí no mengem, em preocupa més el present i el futur).

    I quina raó que té, jo encara no sé perquè no tenim possibilitat de que els nostres puguin trobar feina al municipi.Algú dirà que hi ha una empresa tèxtil, una paperera, una empresa de paviments....i unes quantes empreses de construcció. Doncs bé, els sous del textil sabem que no donen per gaire, a la paperera i treballen un bon nombre de treballadors provinents de les ETT, a paviments com les empreses de construcció ara deuen estar en un moment àlgit gràcies a la "bonança econòmica".I sobretot per la brillant idea de voler desenvolupar un POUM en plena crisi econòmica ( tenint en compte de la paràlisi d'ingressos per el que fa al respecte de licències d'obra etc....).QUE NINGÚ ENS VENGUI FUM!!!, QUE COM LES PARAULES SE LES ENDUU EL VENT!!!!.

    A.M.

    ResponElimina
  34. ánda con un cojo y terminaras cojeando...

    aixó!aixó! el k vulgui informació controlada, manipulada, retallada, plena de vaguetats, de desisformació, d'interesos.. k llegeixi el bloc del Servand!

    el temps posa a tothom al seu lloc, també a mi jejeje espero, de tot cor, k la nova sang politica k korre per Mediona a dia d'avui, pugui desfer-nos d'akesta politica k tan ha degradat el sentit de la democracia, necesitem desfer-nos de politics i persones amb interesos personals, la politica ha de ser per les persones k posen el bé dels altres per devant del seu propi, dels k creuen k no son ells els k han de decidir, dels k no tracten a la gent com si fosin tontos, dels k no manipulen, dels k miren més enllà de les proximes eleccions, dels k prefereixen prebenir que curar..

    aixó si k fa il·lusió!jejjeje

    Ha! per cert, feliç dia a tothom, k l'amor no us avandoni mai.
    Gemma Campos

    ResponElimina