dimarts, 26 de gener del 2010

HI HA QUI NO DEIXA MAI DE SORPRENDRE'T

Benvolguts lectors,


Aquest matí ha aparegut un escrit fet per nosaltres a cada porta de Mediona. Com que nosaltres no l’hem repartit, entenem que ha estat per ordre del Sr. Servand ( hi ha qui per temps que passi no deixa de sorprendre’t). No entenem quin ha estat el propòsit de repartir-lo, i més tenint en compte que es tracta d’un escrit que ni tan sols s’havia publicat a la pàgina principal del nostre blog sinó com a resposta als comentaris d’uns lectors, però no podem fer altra cosa que donar les gracies per haver-nos fet la feina.

Quan haguem de repartir algun altre escrit o butlleta ja l’avisarem per si encara li dura aquesta vena altruïsta. No obstant, potser que la propera vegada ho reparteixi vostè mateix de casa en casa i no utilitzi els recursos de l’Ajuntament, ja que imaginem que a algú se li hauran de pagar les hores invertides en aquesta tasca.

Per si algú no l’ha rebut o falta alguna zona de Mediona per repartir, aquí us en pengem una copia:


Voldriem aprofitar aquest espai per resposdre a dos dels participants d'aquest debat, la Marta i l'Andrés, els quals feien referència al que hem de tolerar o no en aquest blog.

Estem totalment d'acord amb vosaltres en que, a priori i sempre i quan no es demostri el contrari, està totalment fora de lloc quan hom diu si hi ha interesos econòmics o es parla de comissions darrera d'una actuació com la de Sant Elies, tant com qui relega a una part dels intervinents en una negociació demanant que no emboliquin la troca, o qui acusa de voler fer mal a qui defensa uns interessos que potser no coincideixen amb els teus. Però malauradament aquesta és la trista democràcia que gaudim avuí, on la intolerància és la principal bandera. No obstant, la política i els polítics tenen o tenim ( encara que considero que sóm mes aviat veïns d'un poble que polítics) una gran part de culpa amb casos com Gurtel, Millet, Santacoloma, Palma Arena, i un llarguíssim etcètera.

Pel que fa al tema del anònims, en aquest blog s'ha volgut admetre no signar els escrits precisament perquè tothom es senti lliure de dir la seva sense por a ser reconegut, i no posem cap filtre als comentaris més enllà dels atacs personals i insults. I això ho fem tant amb qui ens ataca com amb qui ens defensa, com pots comprovar.

Permetem els anònims, com dèiem, perquè en aquest poble, com imagino passa en altres pobles petits, existeix una extranya por a dir el que es pensa políticament i no oblidem que això també és un deure en democràcia.

És curiós veure com a les botigues, als bars... sovint sents a la gent opinant o queixant-se dels transports, escombraires, enllumenat, aparcaments, sanitat i molts altres serveis públics, i després no fan res per canviar-ho, ningú es mulla... Doncs siguem coherents, després no ens queixem del que tenim si quan podem no fem sentir la nostra veu!!

Encara que per altra banda, es pot arribar a entendre aquesta por, quan veus que si tens un negoci en el poble et poden posar moltes traves, i si amés tens fills escolaritzats... ja sabem qui n’és el director, i si et dediques al sector dels serveis i fas feines per l’Ajuntament encara pitjor, inclús si treballes en una de les dues grans empreses del poble tampoc no t’arrisques. I és perquè, com és lògic, ningú juga amb allò que li dóna de menjar... I aquest és el gran èxit del nostre alcalde, el Sr. Servand, el qual ha sabut situar-se estratègicament en el municipi.


I és per tot això que es permeten els anònims en aquest blog, en cas contrari no seria possible conèixer què pensa el poble.

CDC Mediona

24 comentaris:

  1. esteu acusant a un senyor que no teniu proves de si ho ha fet o no. ho trobo lamentable

    ResponElimina
  2. este blog , parece un culebron venezolano , si entre vosotros no os sabeis delegar la faena sucia, que puede esperar el pueblo de vosotros?
    no hace falta tirar la piedra y esconder la mano,este culebron empieza aburrir y mediona es un pueblo que la gente conoce el numero de pie que calza su vecino.....

    ResponElimina
  3. Quin fart de riure!!! Molt bona aquesta! Sóc veï/veïna de Mediona i us puc ben dir que ahir per la nit es repartien aquests papers, i no crec que siguessin persones involucrades amb l'Ajuntament. A més, com molt bé diu l'anònim de les 21:29, esteu acosant una persona quan no en teniu proves, no només és lamentable sinó penòs...
    Fa fàstic.

    ResponElimina
  4. Jo també sóc veí de Mediona, i em sembla igual de lamentable o més que no sapigueu quina mena d'alcalde tenim. És capaç de fer aquestes coses i molt més. O es que no recordeu les perreries que li va fer al Duran perquè marxés!
    I amés, pel que jo he llegit aquí no afirmen res. Simplement diuen que si ho han estat ells suposen que haurà sigut el Servant, que ha sigut exactament el mateix que he pensat jo sense que ningú m'ho digués. Qui sinó tindria cap interès en perdre el temps patejant-se el poble...
    Que jo recordi CIU mai ho ha negat quan ha enviat un escrit. Amés reconeixen que és seu, perquè haurien de negar si l'haguessin enviat...
    Ah, i al del culebrot veneçolà, amb tots els respectes, si no li agrada canvii de canal, que sempre sou els mateixos els que aneu posant el crit al cel!!!!!!

    ResponElimina
  5. Aquests tres primers no parlen del text en si només de qui l'ha repartit veig evident que si ho hagues fet convergencia ho diria "mireu que hem enviat". Així que per mí qui ho ha enviat m'importa tres.. EM SENTO TOTALMENT IDENTIFICADA AMB EL TEXT,a veure si feu algo per que la gent no tingui tanta por a dir el que pensa que la força la te el poble. Gràcies a qui l'hagui repartit.

    ResponElimina
  6. Pos jo no se si han estat els de CIU o no, pero el que ho hagi fet, els hi ha fet un favor als de CIU, Que al cap i a la fi es el que creu molta gent,"hi ha qui te por a expresar-se" i l'utilitzacio de la formula a-no-nim, dona carta oberta a que cadascu pugui dir la seva indiferentment a qui volguem votar.

    Salut i independencia.

    ResponElimina
  7. Kina sort teniu a CIU k us reparteixen la publicitat jejeje jo tinc un vei k m'arranca tots els papers informatius k penju...segur k es el mateix k us els reparteix a vosaltres y encara k no fos així sort k tenim la llibertat d'expresió jejeje


    Visca la llibertat d'expresió!

    Gemma Campos

    ResponElimina
  8. JO!! (aixo ja no es anonim)27 de gener del 2010, a les 16:03

    Treballo a una coneguda fabrica de mediona que no dire el nom i que tothom sap.Vull donar les gracies aquest portal exemple de democracia, ja que aqui sembla ser que et publiquen tots els comentaris a diferencia d'algun bloc mes i mes que conegut.

    Anim nois que entre tots farem palanca.

    ResponElimina
  9. Missatge per Gemma Campos, si us plau, quan escriguis missatges escriu-ho correctament, deixant de marge les faltes d'ortografia, k=que,que això sembla una olla de grills i d'altra banda, encara que aqui no toca que hauria de ser a l'altre punt,les teves consideracions personals sobre el que fan, et fan, sobre el teu facebook,... deixa-les per altres pàgines, no desacreditis aquest bloc. siguem educats i persones per damunt de tot. Jo estava a la reunió que vas fer tu com a presidenta i la teva actuació,.. sense comentaris.
    Carol

    ResponElimina
  10. Senyors de CIU ,estic d'acord amb Carol del missatge anterior, aquesta senyora us està converint aquest bloc en un atac personal d'ella contra tothom, potser estaria be que d'alguna manera puguessiu controlar tot el que s¡escriu, (no vull dir la dinàmica de l¡altre bloc) però si evitar aquests comentaris personals d'aquesta senyora.
    C/24

    ResponElimina
  11. perk algu s'esbaralli fan falta dos.
    repeteixo, cert k les formes em van perdre pero també repeteixó, gracies a la llibertat d'expresió i escritura.

    Ni ha k, ni estan ben escrit el k llegeixen arriben a la comprensió i per aixó prefereixen la censura.

    Gemma

    ResponElimina
  12. Aixó aixó censureu a qui no te pels a la llengua i als que tenen com a unic interes no perdre casa seva, quan no es tenen arguments per rebrate el que diu la Gema no us queda res mes que la censura...
    Endavant Gema!

    ResponElimina
  13. Contestant a l'anonim anterior, jo només dic que aquesta persona ja servir aquest bloc per expressar coses personals i està fent mal a la gent de CIU, penso que l'administrador no hauria de deixar penjar coses personals, com fa aquesta senyora,...

    ResponElimina
  14. jo estic d'acord en l'últim anònim

    ResponElimina
  15. Quin mal fa la meva dona a CIU si es dels pocs de la junta que els ha respectat i escoltat.
    Ella sempre m'ha dit que quan no ets de cap partit sempre s'ha d'agafar el millor de cada.
    I de coses personals res, la legalizació de Sant Elies afecta a 428 propietaris, la meva dona no us diu pas com fa el salt del tigre, només us diu l’ informació que ha pogut recollir en les reunions dutes a terme durant un any amb, ACA, Urbanisme, advocats i Ajuntament,reunions a les que ha assistit amb dos companys mes de junta.
    Com diu el missatge anterior al seu, quan no hi han arguments el mes fàcil es la censura i l'atac.

    Josep Lluís

    ResponElimina
  16. Can Xombo tambe es Mediona28 de gener del 2010, a les 22:58

    I si parlem del text inicial?m'agrada que aqui es pugui dir el totes les medionenques pensem, per fi tenim un foro de debat obert a tothom amb temes que prosen els convergents.Ara tenim l'oportunitat de debatre temes d'interes...l'alcalde deia que l'oposicio no tenia propostes ni arguments...potser durant uns anys no els han tingut i fins hi tot va apareiixer un tal Manuel Fernandez que ningu coneix encara, pero sembla que funcionen i fomenten la participacio.No estic d'acord amb alguns temes, pero amb altres si.Participem en aquest debat crec que es enrriquidor per a tots i deixem-nos d'esties i arronces d'alguns comentaristes que no duen enlloc.

    ResponElimina
  17. potser enlloc de fer el borinot d'aquesta manera, més valdria que treballesiu pel bé de Mediona i fessiu coses positives,... i informeu a la getn, no totom pot accedir a internet, ara que tambe us dic per veure segons que millor no entrar i deixar que caigueu valtrus mateixos i els que tenim a darrera, estic d'acord amb un comentari anterior, gema dedica' t a altres coses

    ResponElimina
  18. Si que li teniu por al que diu la Gemma! Es dificil lluitar contra informacions veridiques,la llastima esque no hi hagi més gent amb el valor, coratge i pasió que posa ella, rebatiu amb arguments no amb censura cobards! aprofiteu la llibertat de donen els de Ciu en aquest bloc i exposeu els vostres argument, deixeu de ser franquistes i tapar boques!

    ResponElimina
  19. Aqui, nadie le tiene miedo a la Gema, o al menos yo no. El problema es que segun mis informaciones, lo que dice ella no es correcto. Supongo que se ha quedado desfasada en las informaciones desde que dejo de ser la presidenta. Lo que tendria que hacer, es esperar los resultados y si no son los correctos entonces realizar lo que hace actualmente.
    A.T

    ResponElimina
  20. Resposta a l'anònim del "borinot":
    Tot són punts de vista, a tú et sembla que aquí no informen i no fan res per Mediona, a mi em sembla tot el contrari.
    I pel tema que no tothom pot accedir a internet, em sembla que el problema que tenen els de CIU és que no disposen d'una revista editada i pagada per tots nosaltres on poder fer campanya constantment a tort i a dret sense límits d'espai ( i a CIU i PP els deixen quatre ratlles). A mi em sembla que això és abús de poder!

    ResponElimina
  21. Me gusta mucho cuando se habla de libertad de expresión y de democracia, ya que a día de hoy, en particular, en el proceso de legalización de Sant Elies desde sus comienzoa hasta ahora estos dos conceptos son una utopía. Porque se han sustituido por otros dos totalmente opuestos: la falta de información y la obligación.
    Espero que el alcalde, que entiendo que está para ayudar al pueblo ya sean habitantes censados o no(siguen siendo vecinos, que es lo más importante), nos escuche y valore nuestras opciones que es a fin de cuentas, a mi entender, el valor de la democracia y la libertad de expresión.

    ResponElimina
  22. a A.T:
    gracias a dios no tengo pork hacer las cosas cuando a ti te parezca bien o lo creas conveniente, ni yo ni nadie.
    Las leyes urbanistas no han cambiado en este año, no stas tan informado?
    Tu creete lo k te dicen, yo prefiero creer pruebas, moverme, consultar, leer leyes...a dejarme manipular, dejando k solo me llegue la información k solo el alcalde kiere.
    Por eso hizo firmar el silencio de los miembros del grupo de trabajo asta la aprobación.
    Que como es verdad? k te lo traigan todo hecho...

    Y por cierto, a todos los molestos conmigo por el tema k sea, al igual k hay libertad de expresión, hay libertad de lectura, opción k yo os doy al firmar mis comentarios, no teneis pork leerme sino kereis y pasar de mi ya, todos teneis mi mail, dejar las rencillas privadas para lugares privados.

    OLE HECTOR! Estoy contigo! k dejen de manipularnos ya.
    Y QUE DEN MAS ESPACIO EN LA REVISTA iNFORMATIVA DE MEDIONA A LOS GRUPOS DE LA OPOSICIÓN!

    ResponElimina
  23. El Sr. Servand no ha informado debidamente al pueblo su palabreria barata no convence a nadie su unico interes desde el principio a sido economico, no nos ha querido escuchar, el dia de la manifestacion no quiso dirigirnos la palabra , explicarnos porque un plan parcial a maximos a sido aprobado sin el consentimiento del pueblo.Que tipo de confianza se puede depositar en este señor cuando su unico interes es llenarse los bolsillos a costa de todos nosotros.
    Que conste que estoy totalmente deacuerdo en legalizar pero estas no son formas sin lugar a dudas , si fuera un proyecto dirigido a los propietarios todos tendriamos que poder pagar sin ninguna dificultad.

    ResponElimina
  24. Al anonimo anterior:

    El Ayuntamiento todavia no ha aprovado el proyecto de Sant Elies, tiene que seguir unos pasos antes de eso, que no creemos que se salte ya que se podría impugnar todo el proceso.
    No se pude culpar al alcade de intereses economicos ya que eso hay probarlo pero esta claro que el interes no son las personas ni la democracia sino antes de nada huviera reunido a todos los afectados para explicar los diferentes caminos que pueden llevar a Sant Elies a la legalización, que son varios, si es eso lo que la mayoria de propietarios quiere, y no decidir el solo el tipo se sistema y de obras.

    ResponElimina