dimarts, 29 de desembre del 2009

SANT ELIES. PUNT D'INFLEXIÓ

Benvolguts lectors,
Encara que feia dies que no publicàvem cap article en aquest mitjà, seguim treballant per aportar el nostre petit gra de sorra per al desenvolupament del nostre municipi. Recentment hem presentat un escrit a l'Ajuntament sobre un tema de rabiosa actualitat com és el Projecte d'urbanització de Sant Elies, des d'on pretenem fer notar el nostre malestar per un procés que, des del nostre punt de vista, s'està portant amb excessiva cel·leritat i manca de rigor. Com en tot en aquesta vida, la feina ben feta requereix el seu temps, fer els estudis amb rigurositat, tractar les xifres amb exactitut, pressupostar les obres amb preus tancats, i un llarg etcètera... sobretot quan s'està hipotecant el futur de moltes families.
Per tot això, hem presentat l'escrit que esmentàvem amb l'esperança que l'equip de govern el prengui en consideració i valori les propostes que s'hi inclouen, propostes que per damunt de tot pretenen fer aquest procés el menys traumàtic possible per a les families afectades.
Aquí en deixem una còpia:

Josep Cahors i Gómez i Lluis Armand Ollé i Barnola, regidors del grup municipal de CIU en aquest consistori, les dades dels quals consten a l’Ajuntament


EXPOSEM

L’Ajuntament de Mediona esta portant a terme el procés d’urbanització de Sant Elies.


Aquesta urbanització, es correspon a la tipologia d’urbanitzacions que en els anys seixanta i setanta del segle passat es van promoure arreu de Catalunya en un gran nombre d’urbanitzacions en sòl rústic destinades , inicialment a segona residència.

La urbanització Sant Elies, com a gran part de les urbanitzacions de l’època i ateses les condicions del moment es van promoure i comercialitzar sense el procés adequat de parcel•lació , planejament urbanístic , ni un projecte d’urbanització adequat al moment ni molt menys als requeriments tècnics actuals.

L’alcalde del nostre ajuntament va acceptar que Mediona sigui un dels 10 municipis del projecte pilot que ha endegat el govern de la Generalitat per dur a terme el procés complert en aquesta urbanització i regularitzar-la del tot, en el marc del previst a la Llei 3/2009 de regularització i millora d’urbanitzacions amb dèficits urbanístics.

Tots estem d’acord que cal adequar els serveis de les urbanitzacions, entre elles la de Sant Elies, que en aquests moments està en fase d’elaboració del projecte d’urbanització. El que no estem tant d’acord es en el com s’ha de fer.

Una prioritat que destaquem des de CIU és que les obres siguin adequades a les necessitats reals de la gent que hi viu, i sobretot que puguin se assumides pels propietaris i també per l’Ajuntament. Per tant demanem solucions realistes i que no posin en perill la qualitat de vida dels veïns. De què ens serveix tenir uns serveis públics magnífics si això pot suposar la ruïna econòmica de les famílies?

Des de CIU ja hem criticat des del principi que el sr alcalde ha posat per davant de les necessitats reals dels veïns les seves ànsies de protagonisme, i que ha acceptat ser municipi pilot, sense consensuar-ho amb els veïns, ni amb tots els grups municipals de l’Ajuntament, i sense plantejar clarament quines despeses constituirien pels veïns i veïnes.

De moment ser municipi pilot només ha servit perquè el govern de la Generalitat hagi atorgat al nostre ajuntament un ajut per la redacció del Programa d’Adequació, cosa que no afecta per res a les quotes urbanístiques dels veïns.

El grup parlamentari de CIU vam votar en contra d’aquesta llei perquè promet més del que realment dona. I ara ho estem patint.

Si bé es cert que l’ajuda que en fa el DPTOP de la Generalitat de Catalunya amb col•laboració amb l’Ajuntament és necessària, cal recordar que no és suficient i que aquesta difícilment ultrapassarà les ajudes per a les confeccions dels projectes de reparcel•lació i urbanització, i per tant i donat que el gruix dels costos de la urbanització recauran en els parcel•listes, els quals no rebran cap ajuda a fons perdut, ni línies de crèdit tous a no ser que estiguin inclosos en alguns dels supòsits de la llei (ser majors de 65 anys, formar part d’una família monoparental o família nombrosa, o trobar-se en situació de dependència, art 22 de la Llei).

Creiem que la llei hauria d’haver plantejat atorgar subvencions a fons perdut del 50% de les despeses totals que hagin d’assumir els parcel•listes, completades per l’atorgament de préstecs subvencionats del 50% restant de les despeses, tal com va proposar el nostre grup parlamentari.

Fins ara els veïns estan molt neguitosos, no veuen clar el projecte aprovat per l’equip de govern, molts veïns no ho podran assumir, no es dona cap tipus de facilitat, no queda clar quins ajuts hi haurà ni a qui arribarà, no s’han acceptat cap ni una de les al•legacions presentades.

Per tot això, i tenint en compte els temps de crisi que estem vivint proposem una sèrie de millores tècniques que poden ajudar a que es faci una bona reurbanització amb el mínim de despeses possibles pels propietaris.



PROPOSTES QUE SOL•LITEM AL SR ALCALDE PERQUÈ SIGUIN TINGUDES EN COMPTE EN EL PROJCTE D’URBANITZACIÓ DE SANT ELIES


PRIMER.- Entenem que aquest procés ha de ser gairebé exclusivament de reparcel•lació econòmica a fi d’establir els coeficients de propietat i aconseguir els terrenys de cessió de zones verdes i equipaments.

L’Ajuntament ha d’estar al costat dels parcel.listes i ha de vetllar pel compliment del que fixa l’article 7 de la Llei 3/2009, del 10 de març, de regularització i millora d’urbanitzacions amb dèficits urbanístics, en el que s’estableix que el sòl corresponent al percentatge d’aprofitament urbanístic sigui substituït per l’equivalent del seu valor econòmic. I tal i com preveu l’apartat 6è del mateix precepte, que es pugui destinar totalment a pagar el cost de la implantació de les infrastructures i els serveis, i al cost de l’ampliació o el reforçament de les infrastructures i no pas per pagar futurs equipaments de la urbanització. Això ajudarà a que els veïns no hagin de pagar tant.

SEGON.- Donat que entenem que si part de les cessions corresponen a terrenys propietat dels antics promotors a traves d’algun vincle, els quals es ban beneficiar urbanísticament d’això, entenem que la cessió d’aquests terrenys no dona dret a rebre cap tipus de contraprestació urbanística o indemnització, i per tant preguen a l’equip de govern perquè vetllin perquè això es tingui en compte en el projecte d’urbanització.

TERCER.- Pel que fa als dèficits urbanístics que té el sector i que son externs a la urbanització, com ara els dipòsits d’aigua , les portades d’aigua en alta, o la depuradora de tot el sector (que ha d’incloure la urbanització la Font del Bosc i Sant Pere de Sacarrera ) demanem que se’n facin càrrec les Administracions i no repercuteixi en les quotes urbanístiques dels veïns, perquè entenem que es tracta de serveis tècnics generals i per tant han de ser assumits per la hisemda local i per les subvencions d’altres administracions supralocals.

QUART.- Es cert que la urbanització presenta molts dèficits, però tampoc cal que el grau d’urbanització que aprovem superi els límits que fixa la llei ni els estàndards del municipi.


Per aquest motiu demanem que tots aquells serveis que es puguin resoldre de forma aèrea es facin així, com ara l’energia elèctrica i l’enllumenat públic que podríem intentar penjar en els propis pals de formigó i en els nous pals a situar.

- En el cas de l’energia elèctrica, a més, hem de considerar que si canviem el sistema aeri per al seu soterrament, molts parcel•listes hauran d’adequar la caixa general de protecció, els quadres de comptadors i les seves escomeses a façana, i en algun cas tindran veritables problemes al tenir que presentar de nou certificats d’habitabilitat d’habitatges que en algun cas no està legalitzat del tot o la seva instal•lació elèctrica no compleix amb el reglament actual.

-En el cas de telefonia, donat que aquesta està molt poc consolidada caldria estudiar si es del tot necessària la seva implantació o bé es es pot anar a sistemes tipus hiperbanda i/o de telefonia mòbil, i si no es el cas, potser és un servei que caldria estudiar amb detall com es soterra, donat que les companyies de telecomunicacions no col•laboren actualment en els costos d’implantació d’aquest servei.

-En el cas de l’aigua, demanen un estudi acurat, i si bé es cert que la urbanització no compleix amb els decrets d’incendi i no disposa de cabals suficients ni hidrants, potser algun tram de la xarxa existent ben mallat, es podria aprofitar.

CINQUÈ.- En el sanejament i tractament d’aigües pluvials entenem que és on cal fer un major esforç de comprensió, atès que la urbanització esta bàsicament en un entorn natural. En aquest sentit proposem de treballar en dues línies:

- Intentar no recollir les aigües pluvials en la seva gran part i que a través de les lleres publiques es desguassin , estalviant així en gran part una xarxa de col•lector per a pluvials.


- En el cas del sanejament, demanen que es pugui fer amb tubs de polietilè, amb un càlcul ajustat dels seus diàmetres i pendents per assolir el mínin cost possible i que la depuració de la urbanització es faci conjunta amb el nucli de Sant Pere de Sacarrera i La Font del Bosc i es pugui beneficiar la urbanització de les ajudes que l’Agencia Catalana de l’Aigua esta donant en els programa del PSARU.

SISÈ.- També demanem que es doni el màxim de facilitats als propietaris a l’hora de pagar les quotes urbanístiques, que es doni informació als veïns i veïnes dels ajuts que atorgui la Generalitat, i que també es pressioni al conseller de PTOP perquè es portin a terme aquests ajuts el més aviat possible.

Grup municipal CIU

Mediona, 24 de desembre de 2009

85 comentaris:

  1. això està molt bé, però des de l'Associació s'ha constituit una comissió de treball, doncs suposo que ja tindran en comtpe tot això, voleu dir que no feu feina que no serveix de res? la comissió treballa tot això, no cal que us poseu medalles, per algujna cosa tenim reprresentants de la urbanització, ells ja miran pel nostru be

    ResponElimina
  2. Entre els representants hi consta un d'aquest grup municipal, per si no ho sabies, la comissio no esta formada només per l'associacio de veins.I que desde aquí ens informin obertament del que es fa, esta genial , jo no deixaré que només UNS defensin els meus drets. Tots han de treballar en la mateixa direcció i això no vol dir res de medalles , vol dir que estan també pendents dels teus/meus interessos.

    ResponElimina
  3. Em sembla molt interesant, ja que molts cops us an acusat de no tenir propostes!.Jo com a veina de Sant Elies m'agrada el vostre plantejament.Aixo de la comisio de treball em semble una presa de pel d'allo que ja esta decidit, a la reunio del casal l'alcalde van dir que si sortia per 18000 euros no es faria res.., be si contem les obres exteriors, segurament surten els numeros.Pero ara anem a sumar l'adequacio de serveis com l'electric.els gastos d'escritura, l'adequacio interior al clavegueram, i en el meu cas una bomba per sofragar el pendent de les aigues negres.Els de l'ajuntament saben sumar?.
    http://www.youtube.com/watch?v=nwLoqH6fA4M

    ResponElimina
  4. ja sé que la comissió està formada per diferents representats, entre ells vosaltres, però tal com m'han comentat membres que hi van, penso que per primera vegada s'està parlant de com s'ha de seguir, que s'ha de fer, i repeteixo el q vosaltrs dieu, a mi no em soluciona ni em diu res, lo important es el q s'està treballant en les reunons, q en definitiva està buscant el ve de tots els q vivim a sant elies, si us plau no emboliqueu les coses

    ResponElimina
  5. Jo tambe visc a Sant Elies, i a la comisio aquesta, es representa un teatre, jo com a vei demano que l'associacio de veins es retiri!!. Aixo te pinta de ser una manipulacio.O es que creieu que encara regalen duros a quatre pesetes???????.I a l'anonim anterior ja que coneix tan be , la comisio de Sant Elies li pregunto si hi te algun interes economic? o es que d'amagat cobra una comisio?.

    ResponElimina
  6. un altre anonim diu, penso que això últim és molt fort, el que passa es que com que vosaltres no eu creat la comissió ho heu de trobar tot malament, es com el mercat, vinga a fer notes i resulta que totom esta encantaT, aixo es fer oposició, o es que vosaltres si que cobreu per anar fent mal a qui governa be?

    ResponElimina
  7. Vamos a ver en referencia al anonimo anterior:

    SIII!!,yo personalmente estoy contento por el mercado, pero una cosa es el mercado y otra la gestion administrativa.Creo que en este bloc lo han dejado bastante claro.Aunque politicamente no coincida con este partido politico (y ultimamente con ninguno)lo cierto es que lsaltarse a sus anchas las leyes nos pueden costar muy caras, por lo tanto ¡Al loro, que Mediona somos todos!.Y en cuanto a lo de San Elias, Yo cuando pague por mi parcela ya pague los los derechos de urbanizacion, aora el PSC, (que no es mi PSOE), me quiere imponer a la fuerza los gastos de urbanizacion otra vez.¡Anda hombre!con esa estamos!, a quien beneficia todo este plan?..., lo que deberian obligar a los promotores (que aun viven y les pago el agua) a mojarse y convertilos en los maximos promotores de la legalizacion.Volver a pagar!!!, juas,juas.En que se gastan el dinero señores socialistas?, en peliculas como las Budi Allen?.Anda yaaaaaaa!!.

    ResponElimina
  8. Benvolguts lectors,
    Després d'haver estat seguint aquest debat amb l'atenció que mereix, voldriem, en primer lloc, agraïr a tots la vostra participació. En segon lloc, hem quedat perplexos al llegir comentaris que en poques paraules ens deien que no ens fiquem on no ens demanem o que no emboliquem la troca... Però quina mena de democràcia és aquesta!!
    Abans de res, hem de partir de la base que el grup de CIU és membre d'aquesta comissió junt amb la resta de grups polítics i l'AV de Sant Elies. Per tant, tenim la responsabilitat de defensar els interessos dels nostres votants i inclús d'aquells que en el seu dia no ens van votar però que no estan d'acord amb com s'està desenvolupant aquest procés.
    Tinguem també present que aquest procés no tracta tan sols de la legalització d'una urbanització, quelcom que tots hi podem estem d'acord, sinó del caprici i afany de protagonisme d'un equip de govern que ha volgut implicar a moltes families en un programa "pilot" anomenat URBANITZACIONS MODÈLIQUES, el qual implica anar molt més enllà dels requisits legals d'una urbanització i convertir Sant Elies en un model d'urbanització fins a l'últim detall.
    El que no ha tingut present l'equip de govern és que Sant Elies està principalment habitada per gent treballadora, jubilats... ( encara que obviament també hi ha gent amb recursos suficients), gent per qui aquest esforç econòmic és molt important, potser inviable, i més tenint en compte que avuí les entitats bancaries han tallat pràcticament el crèdit.
    I no oblidem el que molt encertadament comentava qui signa com " Sant Elies", que els autèntics promotors de la urbanització els quals tots coneixem, no faran front a les seves responsabilitats.
    Per tant, i en resum, tinguem tots present que en aquest procés hi ha moltes veus les quals han de ser TOTES escoltades, també les de CIU ja que, encara que a alguns els costi d'acceptar, parlem en nom de molts altres.
    Entre tots aconseguirem que aquest procés es dugui a terme de forma justa i sense innecessaries grandeses. En aquest sentit seguirem treballant malgrat les crítiques.

    Feliç any 2010 per tothom

    Agrupació municipal de CDC Mediona

    ResponElimina
  9. Bon dia, em dic Marta i sóc veïna de Sant Elies. Em sembla deplorable que una persona pugui fer comentaris com "la comissió de Sant Elies li pregunto si hi té algun interès econòmic? o és que d'amagat cobra una comissió?" i no feu cap crítica al respecte i ho dexeu passar. Per què? És el vostre bloc i aquestes coses no les hauríau de tolerar. La democràcia no passa pels descalificatius ni les falses insinuacions.S'ha de donar la cara i ser conseqüent i no amagar-se darrera un ANÒNIM. És molt covart, fer comentaris sense donar la cara. És molt fàcil destruir, però molt difícil construir i si hi ha persones que només començar ja estant destruint, les coses no poden funcionar.
    Sempre s'ha descoltar abans de pendre una decisió i tenir la màxima informació.
    Com a persones fem que les nostres experiències siguin subjectives i no objectives, per molt que no ho vulguem. Per tant sempre són opinions o parers. Hem de lluitar per les millors condicions i no tirar la tovallola a la primera de canvi.
    Moltes vegades abans de criticar, ens hem de mirar les esquenes, perquè ens podem trobar que la situació en la que ens trobem resulta que una part de culpa és nostra.

    ResponElimina
  10. Soy Andres Tejero, vecino de Sant Elias:
    Tenemos que esperar los resultados y precios definitivos, entonces tendremos que decir si estamos de acuerdo o no.
    Mientras, el dar opiniones destructivas solo crispan el ambiente y eso es perjudicial.
    Es intolerane que CDC deje publicar acusaciones como comisiones etc...

    ResponElimina
  11. Andres, dejan publicar a todo el mundo, creo que es la única manera que la gente se decida a decir lo que cree, en este pueblo veo que se tiene bastante miedo a decir abiertamente lo que se cree, si hay alguién que cree eso de las comisiones es posible que no sea la única persona, y es una invitación a que ese grupo político investigue en esa dirección, por que esa es la obligación de la oposición !! estar bien encima de la gestión del consistorio y examinar paso por paso que se hacen las gestiones sobre un proceso de la manera más correcta y vigilando los intereses de todos y eso es lo que yo exijo a este grupo que se ponga las pilas y no deje que otros que estana costumbrados a ir a su rollo hagan lo que les salga del .... exijo que todos trabajen como cada uno de nosotros hacemos en nuestros trabajos PROFESIONALMENTE, que tocan los intereses de muchas familias !!

    ResponElimina
  12. Vec k hi ha algu k no esta al dia, soc Gemma Campos, ex-presidenta de l'Associació de Veïns de Sant Elies, aki us deixo l'ultim k he penjat a internet.

    http://gemmacampos.spaces.live.com/blog/cns!C26FF357C78CFB3C!166.entry

    ResponElimina
  13. soc la Gemma Campos, es-presi de l'Associació de Veïns de Sant Elies,avans de res dir, k els k em coneixen ja ho saven, soc totalment apolitica, mes aviat la puñeta dels politics...pero si fa falta hi ha caña per tothom.

    Jo he treballant amb la junta, l'equip de govern actual i amb l'oposició un any en el tema de legalització, i aki tots anem cada esku per als nostres interesos aixó esta clar, inclos l'equip de gover, dire mes l'alcalde k es el k talla el bacalla, si s'el deixa esclar....la oposició tan pp com ciu, s'estan portant molt bé, almenys expliquen tot el k saven ens agradi o no, la llastima esk la gent gran no tinguin acces a internet per star al dia i si la caguen, ho reconeixen.

    Es convenient un projecte a maxims que inclou un munt de obres incecesaries donada la situació actual de crisis? es moments de fer el necesari o de fer les coses per comoditat o estetica?

    El que necesita Sant Elies son vials en condicions y per a la legalitzacio, el clavegueram, k inclos l'ACA ens donaria permis provisional per a les depuradores unitaries, son atemporals, podrien ser 10, 15 0 50 anys... o fins hi tot les recollides per baixants.

    Perk un projecte a maxims mentre mitja españa estem sense feina i fent les mil hi una per arribar a fi de mes?
    Un projecte a minims es 100% viable, una altre cosa esk a l'alcalde no li interesi, jo no se per ha k, pero tinc molt clar k kuan ens ha respos moltes vegades: K PAGUIN ELS FILLS,esta clar k el seu interes primari no es com puguin afectar el cost del projecte a les families de Sant Elies, que es el k realment em preocupa a mi, sobre tot les k realment estem patint la crisis.
    Anims.... sempre podem fer d'ocupes si acabem perdent la casa, jo em demanao la casa de l'alcalde... haig de fer una mica de broma...k cada cop k penso k haig de trobar una feina legal amb 1300 eros nets als mes per poder demanar un prestec de 4 o 5 kilos a 6 o 7 anys em poso negra.....

    ResponElimina
  14. aaa...i kina gracia no...k valents k sou els k no doneu la cara....

    ni han molts d'akest...

    Catalunya va bé...

    esk ningu s'ha adonat k l'acces vial al mercat es un perill inminet? sense pas de peatons si senyalització adecuada....la feina s'ha de fer ven feta, encara k es trigui una mica més...

    Gemma Campos i Beltran!

    k no es molesti ningu a respondrem k no dongui la cara, m'agrada tractar amb gent amb el meu mateix coratge.

    ResponElimina
  15. 19/01/2010 Publicat a (copier I enganxar a l’explorador)
    http://gemmacampos.spaces.live.com/blog/cns!C26FF357C78CFB3C!166.entry
    Os comunico que la dirección que tomo la junta actual de la Asociación de vecinos respecto al tema de las obras a realizar para la legalización de Sant Elies me obligaron a dimitir del cargo de presidenta de la misma el pasado 18 de diciembre. Se acepta negociar un proyecto a máximos del cual, ha día de hoy, no se ha dejado cambiar nada importante, que implica una cantidad de obras innecesarias para la legalización de Sant Elies, un ejemplo, se entierran todos los servicios, electricidad y alumbrado público (cableado nuevo desde el vendaval) teléfono, gas natural, agua (en mal estado actualmente), de lo cual nosotros pagaremos todo menos los tubos y cables que asumirán las compañías, que dentro de los descuentos que se le hacen al presupuesto de 23 millones de euros ( al cual aún faltan cosas a sumar como el aumento de del IVA que pasa del 16 al 18% el 1 julio), hay varios descuentos que no están garantizados como el depósito nuevo de agua que depende de la concesión de una subvención, que además jamás se subvenciona el 100%, así como el coste de la depuradora que depende de que las obras se inicien en diciembre de este año, cosa que indica que el proyecto será aprobado a finales de primavera o primeros de verano, el 20% de descuento de la licitación de las obras que el abogado de la Asociación de vecinos ya aviso que jamás se cumplía. Muchos números, aparte de no estar claros, no son seguros y quiero recordar a todos los propietarios que el importe la de ultima cuota jamás sabremos a qué cantidad asciende hasta que se nos comunique la obligación de hacer el pago, pero se nos intentara convencer con precios que quizás si a los que tenemos pocos metros nos convenzan pero ¿y a los que tienen 1000 o 2000 m2? Que no nos traten de tontos nadie da duros a 4 pesetas, ¿Se puede reducir un coste de más de 23 Millones de Euros a 10 millones? Nos dirán que si pero incluso así, si todos tuviéramos los mismos metros cuadrados de edificabilidad, que es con lo que se calcula lo que paga cada uno, nos tocaría pagar a cada uno más de 23.000 euros, dependiendo de los metros unos pagaran mas y otros pagaran menos.Después de tantos meses ya quedo claro cuáles son las obras necesarias para la legalización,

    ResponElimina
  16. parte 2. ¿Porque hacer un proyecto a máximos cuando para la legalización solo nos falta el alcantarillado? Al cual el ACA dio por opciones validas las depuradoras unitarias o la recogida por bajantes. Cierto que son necesarias otras obras, como las calles y aceras, ¿Porque no hacer solo lo necesario? No se dan cuenta que para muchos va ser imposible de financiar dadas las circunstancias de crisis actuales. ¿Que pasa? ¿Que por comodidad y estética vamos a dejar que muchos vecinos corran el riesgo de perder su casa y de quedar embargados casi de por vida? ¿Alguien hipotecado ha ido últimamente a pedir dinero al banco? ¿Nadie recuerda que hay más de 4.500.000 de parados, que mientras media España va bien la otra media no llega a fin de mes? ¿Vamos a permitir que algunos de nuestros vecinos pierdan sus casas? ¿Son tiempos de cubrir necesidades o de comodidades y estéticas? no pienso defender un proyecto que puede llevar a la ruina a muchas familias, incluida la mía sino no consigo este año un empleo con una nomina neta de 1300, que algún familiar nos avale y rezar para que ese empleo dure al menos los 5 o 6 años, hasta que terminemos de pagar el préstamo de las obras de urbanización si no fuera así no podremos hacer frente a las altas cuotas urbanísticas y hacienda embargara la nomina de mi marido y después no podremos hacer frente al resto de pagos, hipoteca el más importante, el cual derivara en el embargo de mi casa y una altísima deuda que no tendré bastante vida para pagar…apocalíptica me llama algún ex compañero, el alcalde también pero ese me resbala, cada uno tiene su realidad, esa es la mía. ¿Alguien me ofrece trabajo fijo y asegurado por 1300 euros netos al mes? Vitae disponible…
    El alcalde dijo que habría más de un proyecto, ¿Dónde están las otras propuestas? Con la crisis actual se debía plantear un proyecto a mínimos si de verdad se pensara en todos y cada uno de los vecinos o como mínimo, para no depender del tipo de proyecto, que todos y cada uno de los vecinos dispuestos a pagar tuvieran garantizada la financiación por escrito con el banco antes de la aprobación del proyecto. Hablaran con bancos claro está, pero un banco no deja de ser un banco, si en los nuestros tenemos negativas ¿que nos dirá otro? Yo solo creo en lo firmado y a veces ni así hay garantías sino se está dispuesto a gastar un dineral en abogados y juicios.
    Está claro que no están pensando en un proyecto que puedan asumir todos los vecinos dispuestos a pagar por mejorar, sino en un gran proyecto que deje una gran urbanización que quede cómo ejemplo de lo que somos, Una de las 10 Urbanizaciones Piloto de la nueva Ley de Mejora de Urbanizaciones, aun no entiendo como la junta ha entrado en ese juego…
    Dos datos, a nadie le puede obligar a cambiar la instalación eléctrica de las viviendas sino pedimos ninguna ampliación de potencia, no así con las cajas que contienen los contadores y en caso de que no quede clara la opinión de los propietarios, la Ley dice que hay que contabilizar por m2, que ha nadie se le olvide el derecho a decidir, tenemos que luchar para que cada propietario pueda expresar su posición, en unas votaciones, en una carta a rellenar… como sea, que es lo que se habría de haber hecho en un principio.
    Podría seguir contándoos mucho pero hoy necesito desconectar.

    ResponElimina
  17. y por cierto...k pesada si

    Hoy el grupo de trabajo tenia reunion con Urbanismo y Aca, k os pensais? k habran llevado mas de una propuesta?... lo logico seria ir bien preparado, con dos o tres opciones, maximos, minimos:viales y alcantarillado y el probisional sin plazo: con depuradoras individuales y viales, todas tendrian el visto bueno (si se hacen bien claro sta) y los vecinos podriamos decidir la mejor, si nos dejaran, esa seria la forma correcta y objetiva...

    Ya veremos k traen....
    Esperemos k traigan lo k traigan, el proceso de información al propietario, el de decision, no kede solo en la pantomima de audencia publica al propietario, ya nos conocemos los trucos vajos del alcalde, como la convocatoria sorpresa de la presentacion del proyecto el pasado 20 de noviembre hecha con 6 dias de antelación! por medio de un papel suelto en los buzones de las casas...
    Gemma Campos


    Gemma Campos

    ResponElimina
  18. Després de lleixí el seu escrit els si voldria fer algunes consideracions:

    En primer lloc, perquè no hi hagin mal entresons desde el principi, no soc de cap partit polític i la mena política amb aquet cas es defendre la meva butxaca i la dels demes, he estat en diferentes juntes de l’ Associació de Veïns i actualment soc col•laborador en la mateixa, soc l’Àngel (Escrit a títol personal )
    Dit axó fa 38 any de soc a l´Urbanització i quan vam compra la parcel•la i sabíem que tindríem que pagar els serveis d’aigua, llum, asfaltats de carrers. Tot axó es va paga al promotor a nom de Construcciones Gabarró S..A. i Urbanizaciones Piera S.A., i si el seu partit polític que era majoria absoluta hagues fet els deures i avesin obligat als promotors a les seves responsabilitats (perquè amb aquells anys encara estaven actius les empreses) ha fe totes les obres i que l´Ajuntament les avés recepcionant i legalitzat. (dic axó pel comentari que vostès fan del que signa con “Sant Elies” que tant encertadament fa).
    Que els autèntics promotors de la urbanització els quals tots coneixem, no faran front a les seves responsabilitats.
    Torno a repetí per que no i així dubtes que no soc de cap partit polític i si no poden entrar en la web wwwmediona,info (El forum sobre Mediona) i veuran que quan ha sigut necesari he fet critica a l´Alcalde i al regidor d´urbanisme de Sant Elies.
    Escriuen que el seu grup de CIU és membre d’aquesta comissió junt amb la resta de grups polítics i l´AV de Sant Elies. Per tant, tenim la responsabilitat de defensar els interessos dels nostres votants, inclús d’aquells que en el seu dia no ens van votar, també l´Associació de Veïns fa al mateix per propietaris que siguin socis o no, encara que moltes persones que no son i alguns amb la boca petita diguin que si i després no sent fan.

    Amb sembla que ja va quedar clar, que el projecte d’obres de màxims, se anava a mira de reduir el màxim i es lo que en aquets moments s’està negociant

    Una última consideració, vostès estan en el seu dret de posar en el seu bloc lo que considerin oportú peró tindrien que donar la informació que en aquest moments s’esta portan en las negociacions com vostès saben (potser que la gent els llegeix no) aquesta comissió de treball no te poder de decidí, i que una vegada es tingui tots els números s’informarà al propietaris que decidiran, i no posa la angoixa a la gent.

    ANGEL .

    ResponElimina
  19. Andres Tejero:

    Respuesta al comentario siguiente del mio:
    Una cosa es dejar responder a todo el mundo y otra es dejar poner difamaciones que no son demostradas, y mas sin dar la cara (es de cobardes).

    A la ex-presidenta:
    ¿Usted no se cansa de decir siempre lo mismo? ¿No sera que tiene afan de protagonismo?
    Le parece normal, que de la junta actual ¿nadie comparta su opinion? En la ultima reunion de vecinos, sus maneras dejaron mucho que desear y a partir de ese dia se vio que lo unico que le gusta o mejor dicho, sabe hacer es DEMAGOGIA, alarmando a todo el mundo antes de hora, creame que he vivido procesos como el que nos atañe y su manera de actuar solo hace mal a los vecinos.
    Andres

    ResponElimina
  20. Benvolguts lectors,

    Voldriem aprofitar aquest espai per resposdre a dos dels participants d'aquest debat, la Marta i l'Andrés, els quals feien referència al que hem de tolerar o no en aquest blog.

    Estem totalment d'acord amb vosaltres en que, a priori i sempre i quan no es demostri el contrari, està totalment fora de lloc quan hom diu si hi ha interesos econòmics o es parla de comissions darrera d'una actuació com la de Sant Elies, tant com qui relega a una part dels intervinents en una negociació demanant que no emboliquin la troca, o qui acusa de voler fer mal a qui defensa uns interessos que potser no coincideixen amb els teus. Però malauradament aquesta és la trista democràcia que gaudim avuí, on la intolerància és la principal bandera. No obstant, la política i els polítics tenen o tenim ( encara que considero que sóm mes aviat veïns d'un poble que polítics) una gran part de culpa amb casos com Gurtel, Millet, Santacoloma, Palma Arena, i un llarguíssim etcètera.

    Pel que fa al tema del anònims, en aquest blog s'ha volgut admetre no signar els escrits precisament perquè tothom es senti lliure de dir la seva sense por a ser reconegut, i no posem cap filtre als comentaris més enllà dels atacs personals i insults. I això ho fem tant amb qui ens ataca com amb qui ens defensa, com pots comprovar.

    Permetem els anònims, com dèiem, perquè en aquest poble, com imagino passa en altres pobles petits, existeix una extranya por a dir el que es pensa políticament i no oblidem que això també és un deure en democràcia.

    És curiós veure com a les botigues, als bars... sovint sents a la gent opinant o queixant-se dels transports, escombraires, enllumenat, aparcaments, sanitat i molts altres serveis públics, i després no fan res per canviar-ho, ningú es mulla... Doncs siguem coherents, després no ens queixem del que tenim si quan podem no fem sentir la nostra veu!!

    Encara que per altra banda, es pot arribar a entendre aquesta por, quan veus que si tens un negoci en el poble et poden posar moltes traves, i si amés tens fills escolaritzats... ja sabem qui n’és el director, i si et dediques al sector dels serveis i fas feines per l’Ajuntament encara pitjor, inclús si treballes en una de les dues grans empreses del poble tampoc no t’arrisques. I és perquè, com és lògic, ningú juga amb allò que li dóna de menjar... I aquest és el gran èxit del nostre alcalde, el Sr. Servand, el qual ha sabut situar-se estratègicament en el municipi.

    I és per tot això que es permeten els anònims en aquest blog, en cas contrari no seria possible conèixer què pensa el poble.

    CDC Mediona

    ResponElimina
  21. veus..nomes llegeixes el k vols...perk dius el meu partit Angel? Jo escric tambe on puc i on em deixen i no per escriure aki soc de ciu, k no saveu k vol dir apolitic?

    es tart i no te acavat de llegir, quan tingui el temps k et mereixes ho acabare de fer i et fare si cal algun comentari, d'entrada gracies per donar la cara.tu tens el meu mail hi no se perk no mi has escrit alla, al teu sera on rebras els meus comentaris sino calen k siguin publics, no vull fer mes sang amb ki no se la mereix.
    i al Andres, dir-li k si k les formes no van ser correctes, pero si es es va arribar a akella situació va ser despres d'altres aconteixements, i justament perk es van deixar de tenir en compte altres opcions Si posibles que si poden també reduir el cost, i justament per aixó, perk van comensar a decidir, no tots,els k hi heren, kina informació donar i kina no o per on apretar i per a on no, per a mi eren decisions a pendre per als veins no per a la junta. No vull parlar de res mes k no sigui en endavant I una cosa mes, no estaria perdent-me el capitol nou dels sipsons sino fos perque s'em m'ha demanat que faci el k pugui, jo ja dono ho donu tot per perdut... tot tot no, faig una primi d'un euro cada mes.
    No tinc tanta cultura per sapiguer k vol dir demagogia?s'escriu així?
    pero suposo k es el k li diu el capitalista al pobre currante amargao cuan akest defen els seus drets...segur....

    Gemma Campos

    Gemma Campos

    ResponElimina
  22. cert k els anonims son necesaris en akest casos, pero la millora de la nostra societat, del nostre futur, depent de que tots defenem coses onestes, es com una empresa, sino invertim no comensem, no s'ha guanyat mai res on algu no s'hi jugues alguna cosa, a qualsevol batalla es perden i guanyen, però ki son els k van a batalla? cony...si podem donar gracies encara de k les coses no es complikin mes nanos... si els politics fan i desfan el k volen, si es vol cambiar les coses em d'arriscar.
    Gemma

    ResponElimina
  23. Arriscar???? no em feu riure, deixar la junta no es arriscar en res, dels que aquí parleu només us moveu per sant elies i mediona té més nuclis i més coses a resoldre, encara tenim sort que hi ha tres persones a la oposició.... quan arribarà el dia que la gent de mediona començarà a moures per el seu futur? tinc serioses dubtes que això arribi a passar mai. Estic d'acord amb la resposta d'aquest grup. Per fi algú diu el que passa en aquest poble.

    ResponElimina
  24. Ha! Ja se k vol dir demagogia, parlar molt i no dir res Andres, cosa k jo no faig, nomes dic k hi han mes opcions apart del projecte a maxims que ens volen imposar, i si sempre dic el mateix es mperk jo si tinc la mateixa postura desde el principi, cosa k els ex-companys de la junta ja savien desde el primer dia i k kedi clar k a mi em van venir a buscar.
    I aixó de k tota la junta te la mateixa opinió no es cert, a més ells es deuen a la opinio majoritaria dels veïns, k mes dona el k ells pensin a titol personal...

    Gemma Campos

    ResponElimina
  25. Demagogia (del griego δῆμος -dēmos-, pueblo y ἄγειν -agein-, dirigir) es una idea política que consiste en apelar a emociones (sentimientos, amores, odios, miedos, deseos) para ganar el apoyo popular, frecuentemente mediante el uso de la retórica y la propaganda. Aristóteles la define como "el predominio de los pobres con exclusión de los ricos"

    A.T

    ResponElimina
  26. A.T, claro..... olvidas la empatía, la mas importante, la verdad, a los vecinos k no estais preocupados por vuestra circunstancia economica no se os puede pedir k compendrais a los k si, es inutil hablar con kien carece de empatía.

    Pero esta claro k lo conseguido hasta ahora no tiene nada k ver con la gente como tu, sino fuera por los vecinos preocupados, k no eres tu, la junta de la Asociación y la oposición, no estariamos hablando de un presupuesto de 10 millones de euros en vez de 23, ni del grupo de trabajo ni de la participación ciudadana ni de tanta otras cosas.

    Asi k tu preocupate de lo tuyo k es acumular mas capital, abría k ver k obras y apoyos sociales haces tu... k los k mas teneis sois los k menos haceis por los demas, y deja a los pobres demagogos k sigamos preocupandonos los unos por los otros, k solo intentamos vivir sin joder a nadie, a ti el primero. Nosotros no haremos k tu tengas k irte de tu casa por defender nuestros intereses.


    Gemma Campos

    ResponElimina
  27. Sabemos buscar en la wikipedia plus copy paste eh ;)

    ResponElimina
  28. ¿Crees estar un escalon por encima de los demas, para decidir mi estatus social? ¿Para poder medir mi grado de preocupacion? ¿Saber si hago o no por los demas?
    Vas muy sobrada..... asi te va!!!
    A.T

    ResponElimina
  29. J'aime mes voisins et je l'aime ma maison et comme ma vie, je les défendre, mais vous savez comment ravi et vous seul discréditer un adversaire.


    bone lundi monsieur

    Gemma Campos

    ResponElimina
  30. Excusez-moi je ne compren.

    Bon jour tout aussi mademoiselle.

    A.T

    ResponElimina
  31. Es tiempo de salir de la crisis, no tiempo de aumentar impuestos para POUMS innecesarios.Ya aumentara los impuestos zp y encima el ayuntamiento?
    C'est temps du sortir de la crise, non de faire des grands oeuvres
    et non d'augmenter les impôts.

    ResponElimina
  32. Por ciero, si hay lectores de este blog k sean de la Font del Bosc, k recuerden el alcalde salio por tv3 diciendo k no son legales, despues de la legalización de Sant Elies seguira por la Font del Bosc, y sigue la misma tactica k en Sant Elies, tiene al presidente de la Asociacion de
    Vecinos de la Font del Bosc de nuevo Regidor de Urbanismo, k dira tambien? que los vecinos estan de acuerdo? ... k nos os pase como en Sant Elies...k os lo encontrais de sorpresa y sin opciones... a nosotros nos lo aprobaran sin consultar a los vecinos,vosotros estais a tiempo de remediarlo! acordaros k pronto hay elecciones! Gemma Campos

    ResponElimina
  33. Soy vecino de San Elies y no puedo entender que todos los gastos de las obras se paguen por coeficiente de metros cuando todos sabemos que las parcelas grandes lo son porque llevan incorporado un trozo de pedregal, barranco o pendiente impracticable, si Endesa, Gas Natural o Telefonica soterraran las lineas y nos cobraran a los vecinos directamente nos cobrarian a todos igual o como máximo por metros lineales pero con este sistema del ayuntamiento unos pueden pagar hasta el 1000% de otros para tener los mismos tres metros de conexion desde el centro de la calle hasta el muro, si alguien lo entiende que me lo explique

    ResponElimina
  34. Està buscant un préstec de negocis, préstec personal, préstec d'habitatge, cotxe
    préstecs, préstecs estudiantils, préstecs de consolidació de deutes, préstecs sense garantia, de risc
    de capital, etc .. O eres vostè es va negar un préstec per un banc o una financera
    institució per una o més raons. Vostè en el lloc adequat per
    les seves solucions de préstec! Estic un prestador privat, Donar préstecs a
    empreses i individus a una taxa d'interès baixa i assequible de
    2%. Interès. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic
    newdaytonloancompany@gmail.com
    DEUTORS DE DADES S
    1) Nom complet: .......................................................
    2) País: ......................................................... ..
    3) Adreça: ..........................................................
    4) Estat: ............................................................ ..
    5) Sexe: ................................................................
    6) Estat Civil: .................................................
    7) Ocupació: ................................................... ..
    8) Número de telèfon: ................................................
    9) Posició Actualment al lloc de treball: .....................
    10) Ingrés mensual: .............................................
    11) Suma del préstec necessari: .....................................
    12) Durada del préstec: ................................................
    13) Propòsit del préstec: .......................................... ..
    14) Religió: ...................................................... ..
    15) Ha aplicat abans ....................
    gràcies,
    La senyora Sonia

    ResponElimina
  35. Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

    Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose from vacations, to education, to unique purchases. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

    ResponElimina
  36. SOLUTION TO ALL KINDS OF PROBLEMS HERPES REAL CURE !!!!!!!

    Interested Applicants Should Contact Us Via Email: DrSebiSolutionCenter@gmail.com ( DrSebi@solution4u.com )

    DR SEBI SOLUTION CENTER ( DrSebiSolutionCenter@gmail.com ) GET ALL CURE AND REMEDY TO ALL KIND OF SICKNESS YOU MIGHT HAVE BEEN SUFFERING FROM AND ALSO SPECIALISES IN THE FOLLOWING:

    - Urgent Effective Love Spell - Save You Marriage Fast
    - If You Want Your Ex-Back - If You Always Have Bad Dreams.
    - You Want To Be Promoted In Your Office - If Your Work Refuse To Pay You
    - You Want Women/Men To Run After You - If You Want A Child.

    Interested Applicants Should Contact Us Via Email: DrSebiSolutionCenter@gmail.com ( DrSebi@solution4u.com )

    - You Want To Tie Your Husband - Wife To Be Yours Forever.
    - Herbal Care - HIV-AIDS Disease - Do You Have A Low Sperm Count?
    - If You Are Unable To Satisfy Your Wife Sex Desire Due To Low Err Action
    - If Your Menstruation Refuse To Come Out The Day It Suppose Or Over Flows.

    Interested Applicants Should Contact Us Via Email: DrSebiSolutionCenter@gmail.com ( DrSebi@solution4u.com )

    - Cancer Cure - Diabetes Cure - Ringing Ear - Stroke Cure - Warts Cure
    - HPV Cure - Penis Enlargement - Hepatitis - Genital Herpes - Infections
    - Virgina Problem - Whooping Cough - Lower Respiratory - Cold Sore
    - Low Sperm Count - Bareness - Infertility - Staphylococcus Aureus
    - Zika Virus - Fibroid - Asthma - Tooth Pain - Sickle Cell - Diarrhea E.T.C

    Interested Applicants Should Contact Us Via Email: DrSebiSolutionCenter@gmail.com ( DrSebi@solution4u.com )

    ResponElimina
  37. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    ResponElimina
  38. Me gustaría en que condiciones esta el tema de st elies y cuanto se pagará por parcela mi mail Saioalozanogarcia@gmail.com

    ResponElimina
  39. Necessiteu un préstec urgent per finançar el vostre negoci o amb qualsevol propòsit? som creditors certificats, legítims i internacionals amb préstec amb garantia de llicència. Oferim préstecs a Empreses, empreses i particulars a un tipus d'interès assequible del 2% per cent. Pot ser un préstec a curt o llarg termini o fins i tot si teniu un crèdit deficient. Procurarem el vostre préstec tan aviat com rebem la vostra sol·licitud. som una institució financera independent. Hem anat construint una excel·lent reputació al llarg dels anys en proporcionar diversos tipus de préstecs a milers de clients. Oferim serveis de préstecs garantits de qualsevol quantitat a ciutadans i no ciutadans que oferim préstecs personals, préstecs comercials / comercials, préstecs per a automòbils, finançament d'equipaments, préstecs de consolidació de deutes, préstecs per a la llar, etc., per a tots els ciutadans i no ciutadans un historial creditici bo o dolent. Si necessiteu el nostre correu electrònic a l'empresa (sunshineloancentres2016@gmail.com) o WhatsAapp +2348026923848, podeu enviar-nos un correu electrònic amb la vostra informació. Envieu-me un correu electrònic avui i us alegraré de fer-ho. sunshineloancentres2016@gmail.com Salutacions.

    ResponElimina
  40. Obteniu el vostre préstec ara dins de 48 hores

    Bon dia

    Voleu ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o si teniu alguna dificultat financera, la vostra ajuda ve ara, heu perdut el son intentant obtenir un préstec, no deixeu que els vostres somnis es mori, contacteu amb el Sr. Fred Larry, per un préstec ràpid i fiable.

    Oferim aquest tipus de préstec a continuació:

    1 Préstec de l'empresa
    2. Préstec empresarial
    3. Préstec de l'apartament
    4. Préstec automàtic
    5. Préstec de cotxe, etc.

    oferim préstecs a clients seriosos i honestos que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres al tipus d'interès del 3%, des de 100.000,00 euros fins a 500.000.000.000.00.

    Contacta'ns ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredlarryloanfirm@gmail.com) o (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

    Número de Whatsap: +2347061892843
    Skype: fredlarry12

    Signat
    Gerent
    Fred Larry

    ResponElimina
  41. Obteniu el vostre préstec ara dins de 48 hores

    Bon dia

    Voleu ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o si teniu alguna dificultat financera, la vostra ajuda ve ara, heu perdut el son intentant obtenir un préstec, no deixeu que els vostres somnis es mori, contacteu amb el Sr. Fred Larry, per un préstec ràpid i fiable.

    Oferim aquest tipus de préstec a continuació:

    1 Préstec de l'empresa
    2. Préstec empresarial
    3. Préstec de l'apartament
    4. Préstec automàtic
    5. Préstec de cotxe, etc.

    oferim préstecs a clients seriosos i honestos que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres al tipus d'interès del 3%, des de 100.000,00 euros fins a 500.000.000.000.00.

    Contacta'ns ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredlarryloanfirm@gmail.com) o (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

    Número de Whatsap: +2347061892843
    Skype: fredlarry12

    Signat
    Gerent
    Fred Larry

    ResponElimina
  42. TESTIMONI SOBRE QUE TENGO EL MEU PRÉSTEC UN PRÉSTEC REAL I GENUÍ
    L'EMPRESA va cridar KELVIN LOAN COMPANY. JO SÓ MOLT FELIU AVUI
    I DÉU BLESS KELVIN LOAN COMPANY.


    OFERTA DE PRÉSTEC URGENT APLICAR ARA.
    Hola,
    Em dic MARTHA LOGAN, sóc de CHICAGO USA, estic casada, tinc
    ha estat buscant una empresa de crèdit genuí durant els últims 5 mesos i
    Tot el que tinc va ser un munt d'estafes que em van fer confiar en ells i al final
    del dia, em van prendre els meus diners sense donar res a canvi, tot
    la meva esperança es va perdre, em vaig quedar confós i frustrat, ho trobo molt
    difícil alimentar a la meva família, mai no volia tenir res a fer
    amb empreses de préstecs a Internet, així que vaig anar a demanar prestat diners d'un
    amic, li vaig dir tot el que va passar i va dir que em pot ajudar, això
    ella coneix una empresa de préstec que em pot ajudar amb qualsevol quantitat de préstec
    necessitava per mi amb una taxa d'interès molt baixa del 2%, que acaba d'aconseguir un
    Préstec d'ells, em va dirigir sobre com demanar el préstec, ho vaig fer
    tal com ella em va dir, els vaig aplicar amb el correu electrònic: (kelvinloans86@gmail.com),
    mai he cregut, però he provat i al meu
    la major sorpresa vaig aconseguir el préstec dins de les 24 hores, no vaig poder creure,
    sóc feliç i ric i estic agraint a Déu que aquest préstec
    empreses com aquesta encara existeixen sobre esta estafes per tot arreu,
    si us plau, aconsello a tothom que necessiti un préstec
    (kelvinloans86@gmail.com) mai et fallaran, i
    la teva vida canviarà com la meva.
    Poseu-vos en contacte ràpidament amb l'empresa Kelvin Loans avui i obteniu el vostre préstec,
    Déu beneeixi a la companyia de préstecs kelvin per la seva oferta de préstec real.
     Assegureu-vos que contacteu amb el préstec de kelvin per al vostre préstec perquè tinc el meu préstec
    amb èxit des d'aquesta empresa sense estrès.

    Poseu-vos en contacte amb ells si voleu més informació a través del seu contacte a continuació

    CORREU ELECTRÒNIC: kelvinloans86@gmail.com
    WhatsApp: +2348130283464

    ResponElimina
  43. Bon dia
    Necessiteu un préstec urgent per resoldre les vostres necessitats financeres, oferiu préstecs que oscil·lin entre $ 5,000.00 i $ 10,000,000.00 Max, que siguem fiables, eficients, ràpids i dinàmics, amb un préstec garantit al 100% (euros, lliures i dòlars), etc. el tipus d'interès aplicable a tots els préstecs és (3%), si us interessa tornar-nos a través de Serveis (infosunloanservice24@gmail.com) NÚMERO DE CONTACTE D'APLICACIÓ DE LA APLICACIÓ +918553623485

    Oferim qualsevol tipus de préstec
    * Préstec de cotxe
    * Préstec domiciliari
    * Préstec d'hipoteca
    * Préstec d'inversió
    * Préstec comercial
    * Préstec de construcció
    * Préstec de consolidació de deutes
    * Préstec empresarial [segur i no segur]
    * Préstec personal [segur i no segur]
    * Préstec Estudiantil i molts més.
    Sol·liciteu ara i obtingui aquest somni que sempre vulgueu per a vosaltres mateixos.

        MILLOR RESPECTE
      PRÉSTEC DE ROBERT MAO
    empresa de serveis de préstec info-sun
    SKYPE :: ROBERT MAO
    CONTACTE EMAIL (infosunloanservice24@gmail.com)
    NÚMER DE CONTACTE SOBRE LA APLICACIÓ DE L'APLICACIÓ +918553623485

    ResponElimina
  44. Bon dia
    Necessiteu un préstec urgent per resoldre les vostres necessitats financeres, oferiu préstecs que oscil·lin entre $ 5,000.00 i $ 10,000,000.00 Max, que siguem fiables, eficients, ràpids i dinàmics, amb un préstec garantit al 100% (euros, lliures i dòlars), etc. el tipus d'interès aplicable a tots els préstecs és (3%), si us interessa tornar-nos a través de Serveis (infosunloanservice24@gmail.com) NÚMERO DE CONTACTE D'APLICACIÓ DE LA APLICACIÓ +918553623485

    Oferim qualsevol tipus de préstec
    * Préstec de cotxe
    * Préstec domiciliari
    * Préstec d'hipoteca
    * Préstec d'inversió
    * Préstec comercial
    * Préstec de construcció
    * Préstec de consolidació de deutes
    * Préstec empresarial [segur i no segur]
    * Préstec personal [segur i no segur]
    * Préstec Estudiantil i molts més.
    Sol·liciteu ara i obtingui aquest somni que sempre vulgueu per a vosaltres mateixos.

        MILLOR RESPECTE
      PRÉSTEC DE ROBERT MAO
    empresa de serveis de préstec info-sun
    SKYPE :: ROBERT MAO
    CONTACTE EMAIL (infosunloanservice24@gmail.com)
    NÚMER DE CONTACTE SOBRE LA APLICACIÓ DE L'APLICACIÓ +918553623485

    ResponElimina
  45. OFERTA DE PRÉSTEC URGENT, APLICAR A HOY SI NECESSITA UN PRÉSTEC URGENT DE CAP TIPUS.
                      (kelvinloans86@gmail.com)

      Us donem la benvinguda a aquesta empresa d'aquesta empresa. Donem préstec personal
    i els préstecs comercials només per un tipus d'interès del 2%, oferim préstecs
    $ 4,000 dòlars a $ 5,000,000 dòlars,
      Si necessiteu un préstec per a la seva empresa o per pagar els seus deutes, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible per processar el vostre formulari de préstec d'aplicació

    FORMULARI DE SOL·LICITUD DE PRÉSTEC ompli i torneu ara.

    1. Nom complet: _________________
    2. Número de telèfon: __________________
    3. País: ___________________
    4. Sexe: _____________________
    5. Ocupació: _______________________
    6. Ingressos mensuals: ______________
    7. Import del préstec necessari: ___________
    8. Durada: __________________
    9. Edat: _______________________

    Poseu-vos en contacte amb la nostra oficina amb el correu electrònic a continuació Correu electrònic: kelvinloans86@gmail.com
    WhatsApp: +2348130283464

    Salutacions,
    Préstecs de Kelvin.

    ResponElimina
  46. Hurra! Hurra! Hurra! El Nadal és aquí de nou.
    És l'època de l'any de nou quan hi ha celebracions a tot arreu. És el període de Nadal i de nou any. La signatura Linda Moore Loan Firm torna a ajudar-vos amb les vostres necessitats financeres. Feu pressa ara i sol·liciteu el vostre préstec de somni ja que tenim una promoció i bonança per al final de l'any i les celebracions de Nadal. Necessiteu un préstec urgent? Necessiteu un préstec per pagar els seus deutes? Necessiteu un préstec per expandir la vostra empresa probablement o iniciar el vostre propi negoci, llavors estem aquí per a vostè amb un préstec de baixa taxa d'interès tan baix com un 2% per cent i pot obtenir una quantitat de préstec entre $ 10,000 i $ 500,000,000.00 i una durada màxima del préstec de fins a 50 anys. Si us plau, contacteu amb nosaltres ara. Correu electrònic: lindamooreloans@gmail.com O WhatsApp: +19292227999. podeu enviar-nos un correu electrònic amb la vostra informació avui i us alegrarem de fer-ho. lindamooreloans@gmail.com O WhatApp: +19292227999 mai et decepcionarem. Bon Nadal i un any nou pròsper.

    ResponElimina
  47. Hola

    Necessites un préstec? Oferim préstecs i serveis financers de tot tipus. Els nostres préstecs són llargs i curts, amb taxes d'interès favorables. Oferim préstecs amb un 2% de tipus d'interès, contacteu amb nosaltres per obtenir més informació a través de (adribay0008@gmail.com)

    ResponElimina
  48. Heu estat buscant un préstec per iniciar un nou negoci o pagar deutes?
    Aquí teniu la possibilitat que us hagueu estat esperant des de la nostra oferta
    la companyia de préstec Loretta loan company LTD (correu electrònic; Queenceloan@gmail.com) Capítol de l'estat unificat!

    TIPUS D'OFERTA D'ASSISTÈNCIA FINANCERA PER L'EMPRESA:

    1. PRÉSTEC PERSONAL
    2. PRÉSTEC DE NEGOCI
    3. PRÉSTEC DEL CONTRACTE
    4. PRÉSTEC D'INVERSIÓ
    5. PRÉSTEC DE PROPIETAT
    6. PRÉSTECS DE DINERS
    7. PRÉSTECS ESCOLARIS I ETC

    Per a curt i llarg termini amb interessos del 2%.
    Si esteu interessats, connecteu-vos el més aviat possible i obteniu
    El préstec que busca en un termini de 72 hores. Correu electrònic;
    Queenceloan@gmail.com

    ResponElimina
  49. Hola

    Necessites un préstec? Oferim préstecs i serveis financers de tot tipus. Els nostres préstecs són llargs i curts, amb taxes d'interès favorables. Oferim préstecs amb un 2% de tipus d'interès, contacteu amb nosaltres per obtenir més informació a través de (adribay0008@gmail.com)

    ResponElimina
  50. Ocean Lenders Limited za male i velike iznose kredita
    s kamatnom stopom od 2%.

    Trebate li kredit za pokretanje posla ili za plaćanje računa? Mi
    nude sve vrste kredita, posebne kredite,
    Komercijalni i osobni zajam s vrlo niskim kamatnim stopama
    2% u razdoblju otplate od jedne godine do 30 godina bilo gdje
    svijet. Nudimo kredite u rasponu od 5000 dolara do bilo kojeg iznosa
    što vam je potrebno, pošaljite nam e-poštu danas

    via margaretloans10@gmail.com)
    facebook nas sada (margaret krediti oscar)

    Lijepi Pozdrav
    Margaret KREDITI LTD.


    Sretno,
    Briga o korisnicima.
    MARGARET KREDITNA TVRTKA.

    ResponElimina
  51. Hola, Kim Morse, un prestador de diners privat. (Code360)
    Oferim préstecs amb un tipus d'interès del 2% anual i per un import de $ 10,000.00 a $ 500,000.00 i € 10,000.00 a € 500,000.00 com a oferta de préstec. Es disposa de 100% de projectes finançats amb préstecs garantits i no garantits. Estem garantits per proporcionar serveis financers als nostres nombrosos clients de tot el món. Amb els nostres paquets de crèdit flexibles, els préstecs es poden processar i els fons es transfereixen al prestatari en 2 dies. Treballem en termes clars i comprensibles i oferim préstecs de tot tipus a clients interessats, empreses, particulars i inversors immobiliaris. Simplement completa el formulari següent i torna-nos a través de correu electrònic.
    Detalls de l'usuari:
    Noms:
    Data de naixement:
    Gènere.
    El meu estat civil:
    Adreça:
    Ciutat:
    i estat / província:
    Codi ZIP /
    País:
    Telèfon:
    El meu correu electrònic:
    amb la finalitat del préstec:
    Import del préstec:
    Període de préstec:
    Els vostres ingressos mensuals:
    Poseu-vos en contacte amb l'agència de préstecs Vía Correu electrònic: (Code360optionsloancompany@gmail.com) I per obtenir informació, poseu-vos en contacte amb la nostra adreça web: Code360optionsloancompany.com

    Salutacions cordials,
    La senyora Kim

    ResponElimina
  52. Hola,

    Ets empresari / dona? Està vostè en qualsevol embolic econòmic o vostè
    necessiteu fons per iniciar el vostre negoci? o pagar les factures o bé
    Comença un bon negoci? Té una puntuació creditícia baixa i té
    dificultat per obtenir préstecs de capital circulant procedents de locals o d'altres
    institucions financeres i bancs? Tot el que has de fer és posar-te en contacte amb el
    gestió a través del meu correu electrònic: esteemloancompany@gmail.com

    WhatsApp: +393510786648

    ResponElimina
  53. Necessiteu un préstec urgent per aclarir els seus deutes o necessiteu un préstec de capital per millorar el vostre negoci? Ha estat rebutjat pels bancs i altres agències financeres? Necessites una consolidació de crèdits o una hipoteca? No busqueu més com estem aquí per fer que tots els seus problemes financers siguin una cosa del passat.

    Aquesta és una empresa de préstec fàcil. Oferim préstecs als interessats en un tipus d'interès raonable del 2%. La gamma oscil·la entre $ 5,000.00 i un màxim de $ 100,000,000.00 dòlars.

    Els nostres préstecs estan ben assegurats, ja que la màxima seguretat és la nostra prioritat.
    Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: oceanfmortgages@gmail.com
    WhatsApp +2348160600240
    Salutacions
    Max Bent

    ResponElimina
  54. Benvolguts buscadors de préstecs

    Tens dificultats financeres? Voleu iniciar el vostre propi negoci? Aquesta empresa de préstecs es va constituir en organitzacions de drets humans a tot el món amb l’únic propòsit d’ajudar els pobres i les persones amb dificultats financeres. Si voleu sol·licitar un préstec, contacteu-nos amb els detalls a continuació per correu electrònic: elenanino0007@gmail.com

    Nom:
    Import del préstec necessari:
    Durada del préstec:
    Número de mòbil:

    Gràcies i Déu beneeixi
    CONFIANÇA
    Elena

    ResponElimina
  55. Hola a tots, espero que tots estiguin bé ??? Els meus noms són la senyora Melissa Nicholas, he vingut de Kansas, fa uns mesos he estat aspirada a una mala situació financera i necessitava un préstec urgent per pagar els meus comptes i recuperar-me els peus financers a causa de la meva situació financera actual. per donar-me un préstec així que em va quedar sense cap altra opció que buscar un préstec sense garantia en línia, en el procés de la meva investigació vaig ser víctima de frau i vaig perdre gairebé 750 dòlars i jo estava en problemes i gairebé em vaig donar les esperances d’obtenir un préstec fins que vaig trobar una entrada en línia. El missatge va ser un testimoni compartit del senyor Frank dels Estats de Charleston que testifica de com va obtenir 50.000 dòlars de Kathy Finance Inc. després de llegir el post que vaig decidir contactar amb Kathy Finance Inc. correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contacte compartit al missatge, la meva sol·licitud de préstec no garantida de 350.000 dòlars va ser aprovada en 72 hores després de la meva sol·licitud i el meu préstec es va pagar al meu compte bancari sense cap omissió.

    Vull expressar la meva profunda gratitud i també assessorar els sol·licitants de préstecs per estar molt atents perquè hi ha molts estafadors per aquí amb l'únic propòsit de defraudar els sol·licitants de préstecs innocents, per tant, vosaltres heu de tenir cura i vigilar per aquells qui necessita un préstec, recomano Kathy Finance Inc, podeu posar-vos en contacte amb l'empresa per correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Gràcies per llegir el meu testimoni, us desitjo molta sort.

    El teu
    Melissa Nicholas.

    ResponElimina
  56. Bon dia,

      Busco un préstec urgent? Poseu-vos en contacte amb UNICREDIT FAST LOAN ara per a la vostra operació immediata. És fàcil i ràpid.

    INFORMACIÓ DE CONTACTE:

    EMAIL: unicreditfastloan@gmail.com

    TELÈFON: +17815611941

    WHATSAPP: +2347067093957

    Una operació de préstec que podeu confiar.

    ResponElimina
  57. OFERTA DE PRÉSTEC URGENT, APLICAR AVUI SI NECESSITA UN PRÉSTEC URGENT DE QUALSEVOL TIPUS.
                      (kelvinloans86@gmail.com)

      Us convidem a aquesta empresa en aquesta empresa. Donem préstec personal
    i préstecs comercials per un tipus d’interès del 2% només, oferim préstecs
    $ 4.000 dòlars a $ 5.000.000 dòlars,
      Si necessiteu un préstec per a la vostra empresa o per pagar els vostres deutes, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible per processar el vostre formulari de préstec

    FORMULARI D'APLICACIÓ DE PRÉSTEC Emplenar i retornar ARA.

    1. Nom complet: _________________
    2. Número de telèfon: __________________
    3. País: ___________________
    4. Sexe: _____________________
    5. Ocupació: _______________________
    6. Ingressos mensuals: ______________
    7. Import del préstec necessari: ___________
    8. Durada: __________________
    9. Edat: _______________________

    Poseu-vos en contacte amb la nostra oficina amb el correu electrònic que apareix a continuació: Email: kelvinloans86@gmail.com
    WhatsApp: +2348130283464

    Salutacions,
    Préstecs Kelvin.

    ResponElimina
  58. OFERTA DE PRÉSTEC SENSE CÀRREC SENSE DESPESES D'AVALUACIÓ

    Hola,

    Quines són les vostres necessitats financeres?
    L'empresa de préstec bestlife atorguem préstecs d'un mínim de $ 2.000,00 a un màxim de $ 100.000.000.00 amb una durada còmoda que oscil·la entre 1 i 30 anys a un tipus d'interès molt reduït del 3%. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: paulstephens212@protonmail.com


    Necessiteu un préstec comercial?
    Necessiteu un préstec personal?
    Voleu comprar un cotxe?
    Voleu refinançar?
    Necessiteu un préstec hipotecari?

    Necessiteu un gran capital per començar la vostra proposta o expansió comercial? Has perdut l'esperança i creus que no hi ha sortida, i les teves càrregues financeres encara persisteixen?
    No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Tinc la vostra resposta per donar-vos més informació i per portar-vos a la nostra empresa, cap tercer, vosaltres i la nostra empresa, en contacteu amb vosaltres mateixos ...

    Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: paulstephens212@protonmail.com
                                       paulstephens212@protonmail.com

    ResponElimina
  59. COM PUC UN AJUDA DE PRÉSTEC DE TIPUS D'INTERÈS DEL 2%

    No estava segur d’obtenir un prestador de préstec en línia, però quan ja no vaig poder afrontar el meu deute, el meu fill estava al llit d’hospital per a cirurgia que suposava grans diners i també necessitava diners per refinançar i aconseguir una bona llar. busco assistència d’amics i quan no hi hagués més esperança, decideixo anar a Internet per buscar un préstec i trobo MARK WILLIAMS FUNDS (markwilliamstrustfirm@gmail.com) amb un 2% de tipus d’interès i s’aplica immediatament amb les meves dades segons les indicacions. En el termini de set dies després de la meva sol·licitud, vaig connectar la meva quantitat del préstec sense càrrecs ocults i podia fer-me càrrec de les factures mèdiques del meu fill, renovar el meu compte de lloguer i pagar el meu deute. Assessoraré a tots els cercadors de préstecs a contactar amb MARK WILLIAMS FUNDS amb (markwilliamstrustfirm@gmail.com) Per a una transacció fàcil i segura

    ResponElimina
  60. Hola


    Som una empresa de préstec fàcil, oferim finançament de préstecs a llarg i curt termini. Oferim préstecs segurs i confidencials a un tipus d’interès molt baix del 3% anual, préstecs personals, préstec de consolidació de deutes, capital risc, préstecs empresarials, préstecs corporatius, préstecs per a estudis i préstecs per qualsevol motiu!

    Som l'alternativa de confiança del finançament bancari, i el nostre procés d'aplicació és senzill i directe. El nostre préstec oscil·la entre 5.000 i 25.000.000,00. Informació addicional: estem convertint ràpidament en una opció de préstec privada, discreta i orientada als serveis per als préstecs generals. Ens referim a l’empresa quan fallen les fonts tradicionals de préstecs.

    Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir informació:

    Correu electrònic: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +17042282247

    Salutacions cordials,
    Sr. Derek Douglas
    Cap del departament d'aplicacions de préstecs,
    EMPRESA FÀCIL DE PRÉSTEC.
    Correu electrònic: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +17042282247


    OFERTA DE PRÉSTEC

    ResponElimina
  61. estimada

    Busqueu préstecs comercials, préstecs personals, préstecs per a la llar, cotxes
    Préstecs, préstecs per a estudiants, préstecs de consolidació de deutes, préstecs no garantits, negocis

    Capital, etc ... o se li nega un préstec d’un banc o institució financera

    Almenys un motiu, esteu en la posició correcta

    Pagueu la vostra solució de crèdit.

    Sóc un prestador privat. Presto diners a empreses i particulars.

    Tipus d'interès baixos i preus assequibles

    Taxa del 2%

    Contacti amb nosaltres per fer un seguiment de les operacions de crèdit i

    Transferència en 48 hores


    Detalls de l’aplicació:

    Nom:

    Aniversari:

    Sexe:

    Estat del matrimoni:

    Adreça:

    Ciutat:

    Estat / província:

    Codi Postal:

    País:

    Telèfon:

    Correu electrònic:

    El propòsit del préstec:

    Total del préstec:

    Termini de crèdit:

    Benefici net mensual:

    Envieu-nos un correu electrònic a @ {donnaloancompany@gmail.com} I per obtenir més informació sobre nosaltres, visiteu la nostra adreça web a www.donnaloancompany.com


    Salutacions cordials,

    Dona

    ResponElimina
  62. Sol·liciteu avui un préstec urgent sense una quota de transferència.

    Ets un home de negocis o una dona de negocis? Esteu en algun embolic econòmic o necessiteu fons per engegar el vostre propi negoci? Necessiteu un préstec per començar una empresa de petita escala i mitjana? Teniu una puntuació de crèdit baixa i us resultarà difícil obtenir préstecs de capital dels bancs locals i altres instituts financers? Aplica el correu electrònic suntrustfinancialhome@gmail.com

    La nostra prioritat és que els nostres préstecs estan ben assegurats per garantir la màxima seguretat. El nostre objectiu principal és ajudar-vos a obtenir els serveis que us mereixeu. El nostre programa és la forma més ràpida d’obtenir el que necessiteu en un instant Reduïu els vostres pagaments per alleujar la pressió sobre les vostres despeses mensuals. Obteniu flexibilitat amb la qual podeu utilitzar per a qualsevol propòsit des de vacances, fins a educació, fins a compres úniques. Oferim el següent servei.

    * Préstec de cotxes
    * Préstec domèstic
    * Préstec d'hipoteca
    * Préstec d'inversió
    * Préstec comercial
    * Préstec de construcció
    * Préstec de consolidació de deutes
    * Préstec de negocis [segur i sense garantia]
    * Préstec personal [segur i sense garantia]
    * Préstec d'estudiants i molts més.

    Si esteu interessats, empleneu el formulari de préstec i procedim.

    Nom complet ?

    Cal un import del préstec?

    Durada?

    Ingressos mensuals ?

    Ocupació?

    Sexe?

    País?

    Heu sol·licitat abans?

    Correu electrònic de l'empresa: suntrustfinancialhome@gmail.com
    Salutacions cordials,
    Sun Trust.
    Servei d'atenció al client .

    ResponElimina
  63. Bon dia,

      Cerques un préstec urgent? Poseu-vos en contacte amb UNICREDIT FAST LOAN ara per a la vostra operació immediata. És ràpid i fàcil.

    INFORMACIÓ DE CONTACTE:

    Correu electrònic: unicreditfastloan@gmail.com

    TELÈFON: 39-351-193-6341 (NOMÉS DE TEXT)

    WHATSAPP: 39-351-193-6341

    FACEBOOK: PRESTAT RÀPID UNICREDIT

    TWITTER: PRESTAT RÀPID UNICREDIT

    INSTAGRAM: PRESTAT RÀPID UNICREDIT

    LINKEDIN: Préstec sense acreditació


    Una transacció de préstec en la qual pot confiar.

    ResponElimina
  64. Ets un home o dona de negocis? Necessiteu fons per iniciar el vostre propi negoci? Necessiteu préstec per liquidar el deute o pagar les factures o començar un bon negoci? Necessiteu fons per finançar el vostre projecte? Oferim serveis de préstecs garantits de qualsevol quantitat i a qualsevol part del món per a (kimberlyfinancegroup@gmail.com) al nostre índex d’interès superior del 2%. Número de WhatsApp: +12174870925

    ResponElimina
  65. Ets un home o dona de negocis? Necessiteu fons per iniciar el vostre propi negoci? Necessiteu préstec per liquidar el deute o pagar les factures o començar un bon negoci? Necessiteu fons per finançar el vostre projecte? Oferim serveis de préstecs garantits de qualsevol quantitat i a qualsevol part del món per a (kimberlyfinancegroup@gmail.com) al nostre índex d’interès superior del 2%. Número de WhatsApp: +12174870925

    ResponElimina
  66. Obteniu el vostre préstec ara en un termini de 48 hores

    Bon dia

    Vols ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o estàs en una solució financera, la teva ajuda arriba ara, has perdut el teu somni, intentant preparar-te, no deixis morir els teus somnis, contacta amb el Sr. Fred més, per a un préstec ràpid i fiable.
    A continuació oferim aquest tipus de préstec:

    1 préstec empresarial
    comercial
    préstec 3er apartament

    préstec 4. auto

    préstec 5. préstec automàtic, etc.

    Oferim préstecs per a clients seriosos i sincers que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres amb un tipus d’interès del 3%, que oscil·la entre 100.000,00 i 500.000.000.000,00.

    Contacteu-nos ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredmorefinance@gmail.com)

    (fredmorefinance@hotmail.com)

    Número de whatssap: +919654763221

    Signat

    Director

    Fred més

    ResponElimina
  67. estimada


    Busques préstecs per a empreses, préstecs personals, préstecs per a la llar, cotxes


    Préstecs, préstecs estudiantils, préstecs de consolidació de deutes, préstecs no garantits, negocis


    Capital, etc ... o se li denega un préstec d'un banc o entitat financera


    Per almenys un motiu, es troba en la posició correcta


    Pagueu la vostra solució de crèdit.


    Sóc prestador privat. Presto diners a empreses i particulars.


    Tipus d’interès baixos i preus assequibles


    Taxa del 2%


    T'interessa? Contacteu-nos per fer el seguiment de les operacions de crèdit i


    Trasllat en 48 hores



    Detalls de l'aplicació:


    Nom:


    Aniversari:


    Sexe:


    Estat del matrimoni:


    Adreça:


    Ciutat:


    Estat / Província:


    Codi Postal:


    País:


    Telèfon:


    Correu electrònic:


    La finalitat del préstec:


    Total del préstec:


    Termini de crèdit:


    Ingressos nets al mes:


    Envieu-nos un correu electrònic a {{Donnaloancompany@gmail.com} I per obtenir més informació sobre nosaltres, visiteu la nostra adreça web a www.donnaloancompany.com.



    Salutacions cordials,


    Senyora Donna

    ResponElimina
  68. Sol·liciteu préstec i obteniu una aprovació en un termini de 24 hores. A l’empresa de fons de préstecs d’alta classe, oferim tot tipus de préstecs amb un percentatge d’interès del 2%, fàcil i còmode .. contacteu-nos avui a highclassloanfund@gmail.com i obteniu el vostre préstec aprovat.Deus et beneeix.

    ResponElimina
  69. Hola, senyor James Michael, prestador de préstecs legítim i fiable. Em concedeixo préstecs amb termes i condicions clares i comprensibles a un tipus d’interès del 3%. De 3.000,00 a 10.000.000,00 USD, només en euros i lliures. Dono préstecs empresarials, préstecs personals, préstecs d’estudiants, préstecs de cotxes i préstecs per pagar factures o préstecs de Nadal. Si necessiteu un préstec, el que heu de fer és que us poseu en contacte amb mi directament ara a l'adreça: jamesmichaelloanservices@yahoo.com

    Que deu et beneeixi.

    ResponElimina
  70. Lisa Bud ofereix préstecs a un tipus d’interès anual del 5% i dins d’un límit de crèdit de 10.000,00 a 500.000,00 dòlars
    Hi ha disponibles préstecs garantits i no garantits, préstecs estudiantils, préstecs per a la llar, préstecs conformes, préstecs convencionals, préstecs no conformes, préstecs tancats.
    Garantim proporcionar serveis financers a molts dels nostres clients a tot el món. Amb el nostre paquet de crèdit flexible, podem processar crèdits i transferir diners als prestataris en 2 dies.
    Treballem en condicions clares i comprensibles i proporcionem tot tipus de préstecs a clients interessats en empreses privades i inversors immobiliaris.

    Empleneu el formulari següent i envieu-nos-nos-nos-ho per correu electrònic {Spadeoptionloancompany@gmail.com}
    1. Nom complet:
    2. La vostra edat:
    3. Sexe:
    4. Estat civil:
    5. Adreça:
    6. La vostra ciutat:
    7. El vostre estat:
    8. El vostre país:
    9. Codi Postal:
    10. Telèfon:
    11. Adreça de correu electrònic:
    12. Finalitat de prestar diners:
    13. Import del préstec:
    14. Període de préstec:
    15. Ocupació:
    16. Ingressos mensuals:

    Correu electrònic: {Spadeoptionloancompany@gmail.com}

    Salutacions cordials

    ResponElimina
  71. Lisa Bud ofereix préstecs a un tipus d’interès anual del 5% i dins d’un límit de crèdit de 10.000,00 a 500.000,00 dòlars
    Hi ha disponibles préstecs garantits i no garantits, préstecs estudiantils, préstecs per a la llar, préstecs conformes, préstecs convencionals, préstecs no conformes, préstecs tancats.
    Garantim proporcionar serveis financers a molts dels nostres clients a tot el món. Amb el nostre paquet de crèdit flexible, podem processar crèdits i transferir diners als prestataris en 2 dies.
    Treballem en condicions clares i comprensibles i proporcionem tot tipus de préstecs a clients interessats en empreses privades i inversors immobiliaris.

    Empleneu el formulari següent i envieu-nos-nos-nos-ho per correu electrònic {Spadeoptionloancompany@gmail.com}
    1. Nom complet:
    2. La vostra edat:
    3. Sexe:
    4. Estat civil:
    5. Adreça:
    6. La vostra ciutat:
    7. El vostre estat:
    8. El vostre país:
    9. Codi Postal:
    10. Telèfon:
    11. Adreça de correu electrònic:
    12. Finalitat de prestar diners:
    13. Import del préstec:
    14. Període de préstec:
    15. Ocupació:
    16. Ingressos mensuals:

    Correu electrònic: {Spadeoptionloancompany@gmail.com}

    Salutacions cordials

    ResponElimina
  72. Lisa Bud ofereix préstecs a un tipus d’interès anual del 5% i dins d’un límit de crèdit de 10.000,00 a 500.000,00 dòlars
    Hi ha disponibles préstecs garantits i no garantits, préstecs estudiantils, préstecs per a la llar, préstecs conformes, préstecs convencionals, préstecs no conformes, préstecs tancats.
    Garantim proporcionar serveis financers a molts dels nostres clients a tot el món. Amb el nostre paquet de crèdit flexible, podem processar crèdits i transferir diners als prestataris en 2 dies.
    Treballem en condicions clares i comprensibles i proporcionem tot tipus de préstecs a clients interessats en empreses privades i inversors immobiliaris.

    Empleneu el formulari següent i envieu-nos-nos-nos-ho per correu electrònic {Spadeoptionloancompany@gmail.com}
    1. Nom complet:
    2. La vostra edat:
    3. Sexe:
    4. Estat civil:
    5. Adreça:
    6. La vostra ciutat:
    7. El vostre estat:
    8. El vostre país:
    9. Codi Postal:
    10. Telèfon:
    11. Adreça de correu electrònic:
    12. Finalitat de prestar diners:
    13. Import del préstec:
    14. Període de préstec:
    15. Ocupació:
    16. Ingressos mensuals:

    Correu electrònic: {Spadeoptionloancompany@gmail.com}

    Salutacions cordials

    ResponElimina
  73. Esteu financerament inestable buscant un préstec fiable,
    estem aquí per tu, som fiables, honestos i gaudim d’una bona reputació.
    donem un préstec entre 500 i 35.000 dòlars amb una taxa d’interès de només el 2%.
    Els següents són els nostres serveis.
    hipoteca
    préstec auto
    Préstec comercial
    préstec contractual
    préstec agrícola
    préstec estudiantil, etc.
    Les persones interessades haurien d’enviar-nos un correu electrònic a rapidoloan@gmail.com
    o WhatsApp ens al +1 352 388 5486
    i obteniu el vostre préstec avui.

    ResponElimina
  74. Halo,
    kami memberi apa-apa jenis pinjaman seperti pinjaman pelajar, pinjaman hutang, pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi dan lain-lain, sila hubungi melalui e-mel untuk maklumat lanjut: zenithparkloanfunds@outlook.com
    Tuhan merahmati.

    ResponElimina
  75. Hola,

    no us resulta còmode reemborsar la vostra factura, que us oferim
    préstec a un tipus d’interès del 2%, com ara ajuda financera.
    dificultat o si esteu en un embolic financer i necessiteu fons
    inicia el teu propi negoci o necessites un préstec per liquidar els deutes
    o bé pagueu les factures, inicieu una gran empresa o us costa molt
    obtenir un préstec de capital per part dels bancs locals, si us plau, contacta amb nosaltres per correu electrònic:
    rapidoloan@gmail.com
    whatsapp +1 1352 3888 5486

    És recomanable completar i retornar els detalls a continuació.

    FORMULARI DE SOL·LICITACIÓ DE Préstec

    Nom del sol·licitant:
    Import necessari:
    Termini del préstec:
    país:
    professió:
    sexe:
    edat:
    telèfon:
    Ingressos mensuals:
    Finalitat del préstec:

    si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: rapidoloan@gmail.com

    WhatsApp + 1352 3888 5486

    i obtindreu el vostre préstec en 48 hores

    M. RONALD SCOTT

    ResponElimina
  76. Hola Busques un préstec empresarial? préstec personal, préstec de casa, cotxe
    préstec, préstec estudiantil, préstec de consolidació de deutes, préstecs no garantits, empresa
    capital, etc. O bé un banc o un financer li han rebut un préstec
    institució per qualsevol motiu. Sóc el senyor franc, un prestador privat, prestador
    a empreses i particulars amb una taxa d’interès baixa i assequible del 2%
    tipus d’interès. si us interessa? Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui a l'aplicació whats-app +2348100367800
    i al nostre correu electrònic: mrfrankloanfirm63@gmail.com i obteniu el vostre préstec avui.

    Si esteu interessats, empleneu el següent:

    Nom:
    Edat:
    Ocupació:
    País:
    estat de residència:
    gènere:
    Total del préstec:
    Durada del préstec:
    Finalitat del préstec:

    ResponElimina
  77. Bon dia

    Necessiteu un préstec per a tots els propòsits? Et trobes amb algun problema financer? Bridge Finance està garantit en proporcionar serveis financers a clients amb un tipus d’interès favorable. Els nostres préstecs són fàcils i ràpids. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per obtenir el préstec que necessiteu. Podem igualar qualsevol préstec amb un tipus d’interès del 2% al vostre pressupost. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres de manera immediata mitjançant les dades següents (adrianbay0008@gmail.com)

    ResponElimina
  78. Sol·liciteu avui sense quota de registre ni transferència. Som 100% legítims, donem préstecs a un tipus d’interès molt baixos del 3%, contacteu-nos avui a través del correu electrònic: ferdickwoodmanhelpfunds101@outlook.com

    SERVEIS DISPONIBLES INCLUS:
    ================================
    * Préstecs comercials.
    * Préstecs personals.
    * Préstecs empresarials.
    * Préstecs d'inversió.
    * Préstecs per al desenvolupament.
    * Préstecs d'adquisició.
    * Préstecs per a la construcció.
    * Préstecs empresarials i molts més:
      contacta amb nosaltres a través del correu electrònic: ferdickwoodmanhelpfunds101@outlook.com

    ResponElimina
  79. Voleu demanar prestat i no sabeu on obtenir un préstec real?
    Voleu iniciar un negoci però no teniu capital?
    Necessiteu sol·licitar algun préstec per algun motiu?

    La vostra esperança és aquí, ja que proporcionem préstecs ràpids i fiables, el nostre servei és 100% genuí i et garanteix obtenir un préstec a l’hora de sol·licitar-ho, contacti per correu electrònic i aprovi avui a: elenanino0007@gmail.com

    Gràcies i Déu beneeixi
    CONFIANÇA
    Elena

    ResponElimina
  80. Hola,

    Necessiteu un préstec urgent per solucionar les vostres necessitats financeres? Oferim préstecs de 2.000,00 a 100.000.000,00, som fiables, potents, ràpids i dinàmics, sense cap xec de crèdit i oferim una garantia del 100% de préstecs exteriors durant el període d’aquesta transferència.

    També hem emès un préstec tota la moneda amb un tipus d’interès del 3% per a tots els préstecs .... Si esteu interessats, torneu-nos a nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic de l’empresa.

    Aquest correu electrònic: si us plau, torna-nos-hi, si t’interessa, a través de: zekoceanfinance1@gmail.com
    zekoceanfinance@gmail.com



    Salutacions,

    Senyor Lanlazar Marcus

    zekoceanfinance@gmail.com
    zekoceanfinance1@gmail.com

    ResponElimina
  81. Sabeu que podeu guanyar beneficis diaris, setmanals o mensuals amb la comoditat de casa vostra? CARLOS INVESTMENT està aquí per realitzar el vostre somni de convertir-se en milionari de bitcoin, aquesta empresa implementa les millors pràctiques de negociació i guany al mercat de divises i també ofereix plans d'inversió adequats per a aquells que vulguin participar en aquest.


    Aquí teniu els plans d’inversió

    Invertiu 300 $ Guanya 3000 $ en 7 dies
    Invertiu 500 dòlars Guanya 5000 dòlars en 7 dies
    Invertiu 1000 dòlars Guanyeu 10000 dòlars en 7 dies
    Invertiu 2000 $ Guanya 20000 $ en 7 dies
    Invertiu 5.000 dòlars Guanyeu 50000 dòlars en 7 dies


    Si esteu interessats en aquesta oferta d’inversió, només cal que contacteu al correu electrònic: tradewithcarlos2156@gmail.com o al text +15022064419

    ResponElimina
  82. NECESSITEU UN PRÉSTEC PER A NEGOCIS O PROJECTES, AMB UNA TARIFA BAIXA DE L'1%, ANUNI EN CONTACTE AMB MI CORREU ELECTRILNIC; garryloanfirm37@gmail.com

    ResponElimina
  83. Bon dia senyor / senyora

    Oferim préstecs a organismes privats i comercials amb un tipus d’interès anual molt baix del 3%, entre 1 i 25 anys d’amortització. Oferim préstecs en el rang de 5.000 a 500.000.000. Es tracta d’eradicar la creixent història del mal crèdit i també d’obtenir beneficis estables tant a la nostra empresa com als nostres clients.

    Estàs perdent el son a la nit preocupant-te com aconseguir un préstec? Contacte: Agència de préstecs Paul ara per correu electrònic: paulhelpfund@yahoo.com o WhatsApp: +91 963 289 2493

    Oferim préstecs a un tipus d’interès baix del 3% i, oferim.

    * Préstecs personals
    * Préstecs de consolidació de deutes
    *Capital de risc
    * Préstecs comercials
    * Préstecs educatius
    * Préstecs a domicili
    * Préstecs per qualsevol motiu

    Per obtenir informació més urgent, torneu-nos a contactar immediatament. paulhelpfund@yahoo.com o WhatsApp: +91 963 289 2493
    Salutacions
    Senyor Paul Moritz

    ResponElimina
  84. Oferiu un préstec gran i ràpid. euros dòlars lliures en qualsevol moneda En cas d'urgència (despeses mèdiques, despeses de substitució de cotxes, despeses de reparació, etc.). O per a projectes menys importants (oportunitats de viatge, oportunitats d'inversió immobiliària, cotxes usats) a un tipus d'interès del 2%. Contacta amb nosaltres al nostre correu electrònic per obtenir més informació (officeloan975@gmail.com)

    ResponElimina
  85. Sóc un prestador i inversor privat, necessiteu un préstec legítim, honest, de bona reputació i ràpid? Puc ajudar-te amb un servei 100% garantit, ofereixo a empreses i préstecs individuals, a més també finançam tot tipus de projectes. Per a més informació, visiteu: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com o Whatsapp +919654763221

    ResponElimina