diumenge, 1 de novembre del 2009

CEMENTIRI DE SANT PERE SACARRERA

Amb motiu de les obres d'ampliació del cementiri de Sant Pere Sacarrera, de titularitat parroquial, hem estat assabentats que l'Ajuntament de Mediona ha actuat d'una manera que malauradament no ens sorprèn. L'Ajuntament ha dut a terme les obres d'ampliació sense dignar-se ni tan sols a informar al bisbat d'allò que pretenia fer, és més, tampoc es va informar al rector de la parròquia.

En conseqüència, el Bisbat de Sant Feliu de Llobregat ha tramès un escrit a l'Ajuntament fent notar el seu desconcert i insinuant que si l'Ajuntament no repara aquest greuge hauran de revisar el conveni signat entre ambdues parts.

Paradoxalment, el Sr. Servand en el ple del Dissabte 31 d'Octubre va excusar la seva actuació afirmant que es tractava d'un simple descuit.

La nostra reflexió és ben simple: Som conscients que el Bisbat pot ordenar el tancament del cementiri ja que la porta d'accés es de titularitat parroquial? Que passaria si el bisbat decidís tancar la porta d'accés?

Potser hagués estat millor fer les coses amb la diligència esperada: primer demanar permís al Bisbat, després presentar el projecte i finalment executar les obres.

Adjuntem la carta enviada pel Bisbat de Sant Feliu de Llobregat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada