diumenge, 15 de novembre del 2009

UN SENTIMENT GENERALITZAT

Benvolguts lectors,
Fa uns dies un lector ens va fer arribar un missatge al blog i ens ha semblat interessant penjar-lo juntament amb la resposta que li vam donar. Creiem que el sentiment o la percepció d’aquest lector coincideix amb una gran part dels ciutadans de Mediona.


Anònim ha dit...

hoy hemos recibido la revista, os trata como unos falsos, donde está la verdad? esto es el kit de la questión. Lo que si tengo claro es que mañana mismo me empadrono en Mediona. (desde hace 4 meses vivimos aqui)

AGRUPACIÓ MUNICIPAL CDC MEDIONA ha dit...


Apreciat lector,
Abans de res dir-te que ens n'alegrem molt que t'empadronis ja que, com saps, el finançament dels municipis està directament relacionat amb el nombre d'habitants empadronats. Des d'aquí animem a tothom que es trobi en la teva situació ( n'hi ha molts a la Font del Bosc, Sant Elies, etc.) que segueixi els teus passos.
Pel que fa al teu comentari sobre on està la veritat, una pregunta molt lògica i que segurament molta gent es planteja, no podem dir-te altra cosa que el temps ens donarà la raó. Des del Grup Municipal de CIU no pretenem obtenir credibilitat per ciència infusa, pretenem que poc a poc la gent se'n vagi adonant per si sola de quina classe de dirigents tenim a Mediona i per això seguirem treballant i sobretot aportant documentació que demostri qui diu la veritat.
Som conscients que el PSC de Mediona, per la seva posició com a partit que governa, té molta més capacitat per a arrivar a la gent i això sovint dificulta la nostra tasca. Només cal agafar la revista a la qual feies referència i veure que el nostre grup té una tercera part d'una plana i el PSC té tota la revista per posar-hi el que vulgui.
No obstant això, tan sols volia fer una reflexió: llegiu els nostres articles i comprovareu com darrera d'una afirmació sovint hi ha un article d'una llei, d'una ordenança o un document escanejat. Després feu el mateix amb les afirmacions de l'alcalde en el seu blog o a la revista. Ja ens direu a quina conclusió heu arrivat.
Salutacions

Grup Municipal CDC per Mediona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada