dijous, 12 de gener del 2012

PLE ORDINARI: 13 DE GENER DE 2012


Grup Municipal de CDC Mediona

35 comentaris:

  1. Els plens a Mediona, són classes magistrals, i el professor l'alcalde.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En el país de los ciegos, el tuerto es el rey. I, per desgràcia, a l'oposició hi ha molts cecs, curts i interessats.

      Elimina
    2. I en el partit dels socilistos, només hi ha vius, i amb més interessos que ningú a Mediona.
      A més cobrant i ofegant al contribuent.

      Elimina
  2. He assistit al Ple de l’Ajuntament d’avui divendres, 13 de gener, on es debatien diferents temes. En el punt 4, s’havia de decidir si s’acceptava o es rebutjava el recurs de reposició interposat per J. Morgadas sobre la qualificació com a camí de domini i ús públic del camí de can Sabater, acordat pel el Ple de l’Ajuntament el 6 de maig de 2011. CIU hi va votar a favor com la resta de regiduries (excepte PPC, per raons òbvies):
    Vista la memòria descriptiva i gràfica elaborada per l’arquitecte municipal.
    Vista la documentació del Cadastre.
    Vistes les notes simples registrals de les finques per les quals discorre la totalitat de l’esmentat camí.
    Vista la important declaració de l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals de La Diputació de Barcelona.
    Vistes les nombroses declaracions de veïns de Mediona que reafirmen la titularitat pública del camí des de temps inmemorials.
    Vistes les nul·les proves aportades per J. Morgades sobre la titularitat del camí.....

    És incomprensible, sorprenent, estrany i preocupant, al meu parer, que el grup de CIU, A LA VISTA DE TOT L’EXPEDIENT, hagi votat ABSTENCIÓ i no demostri cap interés a l’hora de recuperar aquest camí públic que és de tots els medionencs. No em sorprén que tingui la mateixa actitud a l’hora de reclamar el quilòmetre de camí ral, llaurat pel mateix autor en època de l’anterior govern de CIU.
    ¿Com podem confiar en un grup que s'erigeix en defensor del Patrimoni de Mediona i, a l'hora de demostrar-ho votant, passa olímpicament?
    A partir d'ara penso assistir a tots els Plens....

    Eva

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eva teu confies en algú, a només vas a l'aire que et intreresa a tu.
      La prova la tens al teu bloc, amb Servan eres ungla i carn i ara, és el dolent dolentíssim.

      Elimina
    2. Només es va al ple quan és una cosa personal, no Sra Sastre.
      Els temes com el treball, ajudes als que ho necessita, i temes de socials cap als medionencs no cal anar al ple.

      Elimina
  3. Aquest camí età més clar que l'aigua que es public i els Morgadas el volen fer seu com tot lo demés (camí ral, rentadors, pou d'aigua, rieral, .....Ja ens ho sabem de memòria.

    No comprenc per què CIU vota a favor al mes de maig de 2011 i s'absté el mes de gener de 2012.
    Hauran de donar explicacions perquè es una patinada molt forta.

    ResponElimina
  4. Sort que ara el tema està en mans de la justícia, si és que els Morgadas volen arribar-hi. Els costarà com a mínim 3000 euroa i com que no tenen arguments, papers, documents, ...no crec que s'hi exposin a perdre un judici davant d'un JUTGE. I els altres sí que en tenen de documents, no crec que estiguin disposats a rascar-se la butxaca en un tema super perdut.

    L'actitud de CIU davant d'aquest tema:VER-GO-NYO-SA!!!

    ResponElimina
  5. Benvolguda Eva i companyia,

    Com tu mateixa has dit el grup municipal de CIU ja va donar la seva opinió sobre aquest tema el 6 de Maig de 2011, recolzant la declaració del camí de Can Sabater com a camí públic. Avui en dia malauradament ens trobem davant d’un circ on es barregen pataletes, amb temes i odis personals, amb punyalades traperes i no se quantes coses més. El grup de CIU no vol entrar en aquesta mena de coses, ja vam deixar prou clara la nostra postura.

    Per altra banda, et recordo que abstenir-se vol dir el que vol dir, abstenir-se.

    Deies que com podem confiar en algú que s’erigeix com a defensor del patrimoni de Mediona i després passa olímpicament. I per què passes tu olímpicament de tot el que es va parlar en el ple? El tema del camí de Can Sabater es va tractar en dos minuts i el ple va durar gairebé tres hores. Per què no fas esment a les fortes discusions que vam tenir amb l’alcalde perquè va rebutjar la nostra moció en defensa dels afectats per desnonaments i embargaments ( això si que és incomprensible i preocupant), o sobre l’increment de l’IBI del 20 % per a l’any 2012, o sobre la nostra postura de mancomunar el servei de recollida de residus per estalviar diners, o sobre les mesures d’estalvi per reconduïr la situació econòmica del municipi, entre moltes altres coses? Doncs perquè tu ets la gran defensora del que a tu t’interessa... parlant com parles sembla que es tracti d’un tema no t’afecta a tu personalment i que estiguis batallant pel benefici de Mediona ( siguem seriosos Eva si us plau!!).

    Lamentem que t’hagi disgustat la nostra postura sobre aquesta qüestió però tenim la consciència ben tranquil•la d’haver fet el que tocava. Un cop ja vam donar el nostre parer sobre aquesta qüestió, ara li toca a l’equip de govern solventar aquest tema d’una vegada per totes des del punt de vista legal ( políticament ja està tot dit).

    Canviant de tema, l’anònim que parla de “curts i interessats” espero que parli d’algun company que és baixet i que li interessa Mediona perquè si es tracta d’insults que sigui la última vegada!!! Només faltaria!!!

    Dani Artigas
    Regidor

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolgut Dani (i benvolguts anònims):
      Et contesto per paràgrafs el teu comentari:
      1) Precisament perquè el grup de CIU va donar el seu vot recolzant el camí de cal Sabater com a públic, el coherent era ratificar aquesta posició i el contrari, és falta de coherència. On són els temes i odis personals? També t'has apuntat a què defensar els teus drets, denunciar l'ocupació d'un camí públic, o la mutilació d'un camí ral és un tema personal enlloc d’un signe de cultura i un deure de tot ciutadà honrat? Dius: “ ara li toca a l’equip de govern solventar aquest tema d’una vegada per totes des del punt de vista legal”. ¿No creus que vas molt equivocat jurídicament parlant?
      2) M’acuses de no fer esment dels temes que es van tractar durant el PLE. Afortunadament tinc un bloc on es pot comprovar que he estat la primera en "fer esment", com tu dius, Dani, de les intencions del grup del PSC: d’apujar impostos, de suprimir serveis, de "descartar d'entrada", no "totalment" la intal•lació d’ un abocador o una pedrera a Mediona per corregir la seva mala gestió econòmica. ES POT DIR MÉS FORT, PERÒ NO, MÉS CLAR I PER ESCRIT! A més, com que signo els meus comentaris, també ha quedat constància del reiterat tractament d'aquest tema per part meva en comentaris enviats per mi al vostre bloc.

      3) Sobre el tema del treball/ocupació, de reconduir la situació econòmica de Mediona, ajudar els qui ho necessiten i altres temes socials ¿Hauré de repetir allò que ja he escrit mil vegades en aquest bloc sobre com i què podria ajudar Mediona a sortir de la crisi , que he dit en infinites reunions públiques, com les que es van fer per consensuar la "famosa" LLei de Barris, i decidir quin futur volem per a Mediona i per als nostres fills?
      M’afecta la situació econòmica que es viu actualment a Catalunya i especialment a Mediona, com et pots imaginar , i, també m’afecta (seria d'incultes no interessar-s'hi) el tema del camí de can Sabater . Una cosa és defensar i interessar-se per un tema per diners, per afany de lucre i per corrupció i, l'altra, molt diferent, perquè t'afecta directament i en tens dret) ¿Si demano una Guarderia, un Institut, un CAP a Mediona perquè tinc fills i néts, ja em moc per interessos? Si rebutjo un abocador, ¿ja em moc per interessos? ¿Només poden demanar una Guarderia els matrimonis sense fills perquè aquests no hi tenen interessos i es mouen per afany de justícia? Tothom es mou per interessos LÍCITS (només faltaria!) i uns quants es mouen per interessos IL•LÍCITS robant diners, apropiant-se d’allò que no és seu, destruint boscos, degradant el paisatge de Mediona irreversiblement, ....
      4) Sobre els desnonaments i la mancomunació de serveis no n'he parlat perquè em va semblar correcta la resposta que us va donar el grup del PSC sobre aquests dos temes.

      Finalment, a tots els anònims que s'han enviat i s'enviaran donant lliçons de moral i ètica i fent judicis de valor sobre la meva postura davant dels problemes socials i sobre la meva “ambigüitat” amb el PSC o amb CIU, anònims que no saben distingir entre la llibertat d’expressió que tenim els ciutadans que no ens dediquen a l’art de la genuflexió i del llepaculisme davant del poder, us dic que la meva opinió no esta lligada a cap partit sinó que procuro utilitzar el pensament crític sobre els temes per identificar i superar les nombroses barreres o obstacles dels prejudicis.

      Elimina
    2. Francament crec que li esteu donant massa importancia a quelcom que no en té. Tots o molts dels que seguim aquest blog veiem que el grup de Ciu Mediona recolzava la postura dels Farreny's i que votin abstenció no em sembla algo tant "fort" com voleu donar a entendre , potser sí que podien haver votat a favor pero tampoc no ho veig tant dramatic com ho esteu plantejant, més tenint en conte el que us dic, la seva possició davant d'aquest aspecte estava ben clara, pessi a qui pessi , que ja sabem que hi ha a qui li fa malt l'estomag.

      Jo no entro en la moralitat ni l'ética de ningú , cadescu sab el per que vol la política municipal i crec que la feina, pas a pas, que fa ciu es força positiva, com fa anys s'havia vist i en això Eva crec que fas un, com es diu en castellà, " flaco favor " a la tasca d'aquesta gent.

      Jo estic amb el Regidor , parlem dels altres temas que es van tractar al ple, per que el que caracteritza aquest blog a diferencia d'altres es que podem parlar de tot, faria pena que el fem servir per el que ja serveix el de l'Eva, aprofitem i parlem d'altres temes !

      Aprofitem que ara tenim acces a les actes que mai haviem tingut tant a ma, lleguiu les i discutim, el tema del camí esta com esta i donar hi més voltes no trobo que sigui cap feina per avançar.

      Ps.: Al que parla que a la oposició hi ha curts i interessats .... Tu si que ets el Rei, parles sense coneixement de causa, tirar endevant un partit polític en oposició es una gran tasca que afavoreix els pobles, no tirem per terra l'esforç dels que treballen per tots, siguem respectuosos, amb TOTS els Regidors del nostre poble si us plau.

      Elimina
    3. Company anònim de les 01:41 AM:

      Tens una petita distorsió en el tema del camí que intentaré (dic intentaré perquè es veu que molta, molta gent del poble no entén aquest tema, deu ser que els temes jurídics costen molt de captar, o com no els afecta, que es f....)

      El problema no és si el camí és dels Farrenys o dels Morgadas. El problema és si el camí és dels Morgadas o de l'Ajuntament de Mediona. (Els Farrenys, com tota la resta dels medionencs només volen passar per aquest camí amb la maquinària agrícola necessària per a conrear les seves terres, com s'ha fet tota la vida, fins ara)

      El 6 de maig el Ple del'Ajuntament, després d'un estudi molt exhaustiu i nombrosos testimonis medionencs, va ACORDAR que el camí era públic (com el 90% de camins Mediona)

      J. Morgadas va interposar un recurs dient que era seu sense presentar cap prova, document ni argument.(Si és seu, per què no hi posa cadenes i així no hi passarà ningú?)

      En el Ple d'ahir es tractava d' "estimar" o " desestimar" el recurs de J. Morgadas on diu que el camí és seu i no de tots els medionencs. Si s'"estimava" el recurs, el camí passava a ser del Morgadas i, si es "desestimava", continua sent de l'Ajuntament (no dels Farrenys), o sigui, de tots els medionencs, com ho ha estat sempre.

      Aquí no es tracta de parlar d'un tema privat, es tracta de parlar d'un BÉ PÚBLIC que, tant el PSC com CIU, fan el que poden per disfressar-lo d'afer entre dos veïns, amb la qual cosa demostren no haver entès res de res o un menyspreu absolut pel patrimoni públic.

      Si demà em presento al camí dels Agullons amb el remolc ple de rocs i l'aboco perquè no s'hi pugui passar, ¿serà un afer entre dos veïns? Si un veí t'impedeix arribar a casa teva, ¿t'agradaria que qui té l'autoritat per resoldre aquest tema digués: "pataletes, amb temes i odis personals, amb punyalades traperes i no se quantes coses més"(Dani). No és això el que opina el Síndic de Greuges, ni l'anterior President de la Diputació de BCN, ni el d'ara (de CIU). Però, clar, aquests tenen assessors jurídics i vosaltres no en teniu....

      Finalment: ¿És el mateix votar a favor de CIU que abstenir-se? ¿És el mateix votar a favor de la independència de Catalunya que abstenir-se? ¿És el mateix votar en contra dels desnonaments que abstenir-se? NO, clar! Però això són coses molt importants...I el tema del camí és una pataleta (dels Farrenys.

      Gràcies per la vostra sinceritat.

      Elimina
  6. Benvolguda Eva,

    Renuncio a intentar convèrcer-te que la nostra postura és coherent i ben intencionada, tu ja t'has convençut en que el grup de CIU s'ha desentès d'aquest tema i, deixa'm anar més lluny, ha perjudicat als interessos de Mediona i els de la teva familia. No obstant voldria fer-te les següents apreciacions i amb elles voldria matar el tema perquè no acabariem mai:

    - Tens tota la raó en afirmar que es tracta d'una qüestió que afecta al patrimoni de Mediona, el que no implica que també es tracti de la baralla entre dues families. Ull al interpretar les meves paraules parlant de pataletes, d'odis i de punyalades, per què penses que parlo dels Ferreny? No hi ha dues parts aquí?

    - Abstenir-se no és votar en contra Eva com vols interpretar, abstenir-se és, en aquest cas, facilitar que l'equip de govern ( qui ha estuadiat i presentat la desestimació del recurs de mans dels servèis jurídics dels que disposa) el desestimi amb la seva majoria absoluta.

    - Finalment, com tu molt be has dit, ens trobem davant d'un tema jurídic, no polític. Imagino que la legislació vigent obliga a presentar aquestes qüestions al ple municipal però realment creus que els grups polítics han de valorar, o estan capacitats per valorar, jurídicament una qüestió tant complexa com aquesta? Jurídicament el camí de Can Sabater és públic, així ho diuen les dues resolucions aprovades... si el grup del PSC hagués votat en contra deixarien de ser vàlides aquestes dues resolucions? Vull dir, deixaria de ser cert tot el que en elles s'especifica? Aquí deixo aquesta reflexió...

    Dani Artigas
    Regidor

    ResponElimina
    Respostes
    1. Donem per acabat el tema, com bé dius. No et contesto les preguntes que em fas a l'ùltim paràgraf perquè ens extendríem massa en temes jurídics, però, quan vulgueu (CIU) us les puc respondre.

      Bona nit

      Eva

      Elimina
  7. como vecino siento mucho que esta señora tenga que pagar de su bolsillo esa pelea del camino... muy triste cuando solo es responsabilidad del ayuntamiento lis caminos publicos.. pero tambien muy triste la postura de la misma señora respecto a lis otros temas del pueblo, señora si a usted le parece bien la respuesta negativa del alcalde a ayudar a los afectados por lad hipitecas a mi me parece bien que su vecino morgadas la haga pasar por los juzgados.... o los vecinos nos apoyamos o cada uno a lo suyo... es usted una interesada y poco solidaria. no se puede pedir lo que no se da...

    ResponElimina
  8. ¿De dónde ha sacado usted que el alcalde se negó a ayudar a los afectados por las hipotecas? ¿Estaba usted en el Pleno? ¿Por qué tergiversa lo que se dijo sobre este asunto? ¿No lo tergiversa? ¿No entendió la respuesta del Alcalde i de la Regidora de Asuntos Sociales? No es mala fe, es falta de antención i de comprensión. Espere a que CIU cuelgue el resumen del Acta del dia 13, lea lo que se dijo sobre este tema y, luego, acuse al PSC i a la señora Sastre de insolidarios.

    ResponElimina
  9. Es suficiente hablar con los afectados que han acudido a nuestros servicios sociales, no hace falta acudir a los plenos, es política manipulada por intereses personales y de partido como usted demuestra. Hable usted con los afectados, esa es la realidad.
    Y no tergiverse usted, insolidaria es usted, no los servicios sociales ni el alcalde que a fin de cuentas hacen lo que los recursos les permiten y si no abordan los temas de forma más implícita es solo por falta de valor y miedo al problema en cuestión, los bancos les asustan.

    ¿Tengo que esperar a que la oposición cuelgue el acta? Es trabajo del partido que govierna, vaya veleta..según el aire sopla muchos se mueven.

    Viva Mediona y los que no cambian según el aire, buen trabajo Ciu, aunque duela reconocerlo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Viva Mediona y los que no cambian? Como no cambien, CIU va a estar eternamente en la oposición.

      Viva Mediona y los que cambian segun el comportamient del partido en el poder i el buen trabajo realizado por la oposición.

      Elimina
  10. Otra mas para el Servand

    http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/-/-/496400.html?piwik_campaign=mail&piwik_kwd=mail&utm_source=mail&utm_medium=mail&utm_campaign=mail

    ResponElimina
  11. A Catalunya hi deuen haver molts "veletes" que abans votaven el tripartit i ara han votat a CIU. A Espanya, també, votaven PSC i ara han votat PP. A Mediona no podreu governar fins que els "veletes" que van votar durant 20 anys en J. Duran (CIU)"es moguin segons l'aire que bufa" i tornin ha votar CIU, com ho han fet durant 20 anys.

    ¿No has entès com funcionen els sistemes democràtics? ¿Saps on no hi ha veletes? A Cuba, Corea del Nord, República Popular de la Xina,...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sra Sastre sempre hauran veletas és el joc democràtic, fins ara però si vostè vol que Mediona, este afiliat als partits crec estaríem en els països que vostè ha escrit.

      Elimina
    2. L'alcalde un mentider patològic, es creu el que diu i ens portarà a la ruïna, si no estem ja ..
      Com diu l'Eva si els veletas canvien de vot, o se'ls cau la bena dels ulls, veureu que hi ha alguna cosa més que el Servand.
      El grup de CyU està fent un treball d'oposició més que correcte, i gairebé tots són gent que fa poc que resideix a Mediona.
      Cosa que els residents de tota la vida, no són capaços de reconèixer ni de acepta, com sempre es diu Mediona té el que es mereix, per a mi és una ruïna i sense sortida econòmica, de treball i de benestar.
      Ara el més important en un ple, és la titularitat d'un camí, i la seva votació. El benestar o la pujada salvatge dels impostos, el malbaratament de l'AJUNTAMENT no és important.

      Elimina
    3. El 2 DE GENER DE 2012 vaig penjar un article al meu bloc criticant la "mala gestió econòmica", l'apujada d'impostos i les solucions nefastes proposades per les ments pensants del PSC....

      http://medionapassatpresentifutur.blogspot.com/2012/01/mediona-es-pot-convertir-en-un-abocador.html

      El 20 de DESEMBRE DE 2011 ja havia enviat aquest comentari contra la "mala gestió" econòmica del PSC a Mediona.
      Eva Sastre Mulet Dec 20, 2011 07:28 AM

      "Els Alcaldes (i, també,els polítics en general) haurien de respondre amb el seu propi patrimoni quan acaben les legislatures i deixen un "forat" per als successors. D'aquesta manera s'acabaria amb la malversació de fons públics, l'abús d'autoritat, l'estirar més el braç que la màniga per al propi lluïment, les dietes "sospitoses", el gastar diners per "agradar" els votants, i només voldrien "manar" els polítics amb vocació de servei als ciutadans i, no, els "egòlatres, egoistes i corruptes".
      Respon/Elimina

      Es veu que als "simpatitzants" de CIU només se'ls pot aplaudir. Mentre critiques l'oposició, ets genial. A la que els critiques a ells en un sol tema, et deixen "cruixida". I el pitjor és que t'ataquen amb judicis de valor, "fal·làcies ad hominem", sense cap mena de prova, que la de les seves suposicions, i les seves pressumpcions ...

      Com deia Elbert Hubbard MG: "Si no pots respondre a l'argument d'un adversari, no està tot perdut: SEMPRE EL POTS INSULTAR!

      Elimina
    4. Aquest discurs de valors i de pobre de mi, em sona a mestre, pur i dur.
      Opinar no és criticar, ni molt menys insultar.

      Elimina
    5. Em sembla que confons la paraula "valors" amb la de "judicis de valors".

      La paraula "valor", en ètica, és un imperatiu d'acció que obliga a actuar d'una manera determinada segons es tinguin uns valors o uns altres. El "valor" és el nucli de tota moral. Cada persona té uns "valors" determinats, al igual que cada cultura.
      Els "judicis de valor" no són comprovables, contràriament als "judicis de fet" que es poden comprovar, els "judicis de fet" són objectius, en canvi, els "judicis de valor" depenen de l’opinió de cadascú. Mentre que els judicis de fet són objectius i comprovables, els judicis de valor són subjectius.

      I, és clar, fiar-nos de la subjectivitat i de l'opinió incomprovable d'una persona "anònima" que no dóna la cara, que s'amaga en l'anonimat per emetre les seves opinions subjectives i incomprovables....i que l'únic argument per devaluar una persona és titllar el seu discurs de "MESTRE, PUR I DUR".

      La diferència entre tu i jo rau en què JO SIGNO ELS MEUS COMENTARIS I TU T'AMAGUES EN L'ANONIMAT.

      Eva Sastre, professora d'Institut.






      Insultar no és només dir-li a una persona "f.... de p...", "subn....". Dir-li "egoista", "veleta", "interessada", "poc solidària" també ho és.

      Elimina
    6. M'agrada molt la classe magistral que has donat, però jo fa temps que vaig anar a l'escola.
      Torno a dir-te que opinar no és un delicte, Eva dones la opinió i la cara signant i jo dono la meva opinió en l'anonimat, per això és aquest bloc, però si no t'agrada ho sento però això és la democràcia t'agradi o no.
      Si no ho sabies hi ha opinions diferents, només faltaria que només hagi una.
      I la meva és que t'interessa més el camí de Can Sabater, que el benestar dels medionencs.

      I jo no insult a ningú, dono la meva opinió si és diferent ho sento.

      Elimina
    7. Les opinions són la mort de la veritat i de la raó. I quan més personals, més falses. La veritat mai és personal. Com deia el savi poeta Antonio Machado:

      ¿Tu verdad? No, la Verdad,

      y ven conmigo a buscarla.

      La tuya, guárdatela.

      Elimina
    8. Opinar no es delicte pero trobo que et podies estalviar lo de mestre pur i dur, per que tots hem tingut mestres i no tots han estat igual, i jo estic molt contenta dels que he tingut, en part han fet que sigui com soc. El servand també es mestre i aquí no se'l valora per aquesta feina, crec que això no toca aquí.
      L'Eva sempre ha dit el que pensava sobre un tema, i a més ha aportat documentació recolçant els seus arguments. No tothom fa això i es molt lloable.
      Pero Eva, la gent no et coneix i llegeix que tu parles sobre el tema que et toca d'aprop, no crec que t'haguis de posar així... tots ho sabem: tu "ha venido a hablar de tu libro".

      Una part del benestar dels medionencs es aquest camí i que no torni a pasar que en un tema així l'ajuntament es renti les mans es important, ara que sembla que comença a fer algo així doncs estic d'acord amb CIU deixem a veure que fan.
      Els organismes estan per pendre part en els temes que els hi pertoquen.

      Elimina
    9. Mediona és paisatge i natura. Rodejada de boscos d’un gran valor ecològic i de vistes meravelloses: les vinyes, les masies, les fonts, les barraques de pedra seca… I llocs irrepetibles com el Castell, la Font del Molí, les seves ermites...
      A aquest patrimoni paisatgístic i mediambiental valuosíssim hi hauríem d’afegir l’arqueològic i cultural, la qual cosa ens obliga a reflexionar sobre la nostra custòdia i protecció envers aquest llegat i quins han de ser els nostres reptes en el futur. Això es tradueix en molta feina, en un treball en equip que ha d’ésser necessàriament dut a terme per tots els agents representatius de Mediona.

      L’Ajuntament ha de liderar aquest gran esforç col·lectiu, però la implicació i participació de tots els medionencs esdevé imprescindible per dotar-lo de la legitimitat i contingut necessaris per convertir-lo en un esforç veritablement útil.

      El sector turístic al nostre municipi és una de les oportunitats més clares de què disposem per sortir de la crisi i per assolir el grau de diferenciació, d’especificat, que ens cal per convertir-nos en un poble estratègicament posicionat de cara al futur.

      Altres municipis de l’entorn fa temps que se n’adonaren i ara en recullen els fruits. Aquest és el cas, per exemple, de la Llacuna, que compta amb un teixit empresarial vinculat al turisme molt més desenvolupat que el nostre.

      Mediona necessita rellançar la seva economia a través de la creació de nuclis de desenvolupament sostenible i de gran valor afegit, com ho són els sectors turístic, cultural i gastronòmic. El nostre futur passa per potenciar sectors estratègics per tal d’esdevenir capdavanters en desenvolupament sostenible.

      Elimina
    10. En el POUM que l'alcalde Proposa, i per majoria l'aprovi no fa la més mínima referència al que has escrit.

      Elimina
    11. El Poum solo habla, en el tema turístico, de rutas de bicis, ni desarrollo de turismo rural, ni vías verdes, ni nada que se le parezca, ni tampoco desarrollo industrial, cuatro tiendas nuevas para sus amigos es lo único que en el Poum viene. Este alcalde solo piensa en su futuro, El futuro de Mediona lo deja sobre endeudado.

      Y señora Sastre, puede repudiar los anónimos pero, sin el anonimato el alcalde tendría más fácil el acoso y derribo de quien no le baila el agua. Es un derecho opinar y asegurar que esa opinión no te dejará sin empleo.

      Elimina
    12. L'alcalde només pensa en pedreres, abocadors i altres solucions pèssimes que destruirien Mediona per sempre.(http://medionapassatpresentifutur.blogspot.com/2012/01/mediona-es-pot-convertir-en-un-abocador.html)

      Sobre les mentides del Servand també he fet uns quants escrits:
      http://medionapassatpresentifutur.blogspot.com/2011/01/les-mentides-den-servand.html


      EL TALLER DE BARRI "SANT JOAN DE MEDIONA" DEL 26 DE FEBRER DE 2010 REPRESENTAVA LA VOLUNTAT POPULAR I ENS MOSTRAVA QUIN FUTUR VAM IMAGINAR I COMPARTIR PER A SANT JOAN DE MEDIONA ELS MEDIONENCS PARTICIPANTS ALS DOS GRUPS DE TREBALL PER TAL DE PODER FER DESPRÉS LES ACTUACIONS NECESSÀRIES PER ACONSEGUIR-LO:
      1)Potenciar el turisme rural com a dinamització econòmica.
      2)Promoure la producció local de menjar (productes agroalimentaris, restaurants de qualitat, producció de cervesa, vins, formatges, derivats lactics, etc...
      3)Obrir una escola d'oficis
      4)Recuperació del patrimoni arquitectònic (ja que aquest ens pot ajudar a sortir de la crisi, si el sabem vendre)
      5)Protecció de l'entorn natural (ja que aquest ens pot ajudar a sortir de la crisi, si el sabem vendre)
      6)Obrir línies de suport a la dinamització econòmica: Joves emprenedors, ....

      De tot això (que és la voluntat popular) què ha resultat ser la Llei de Barris???
      http://medionapassatpresentifutur.blogspot.com/2010/09/la-llei-de-barris-i-la-voluntat-popular.html

      Elimina
  12. Benvolguts i benvolgudes,

    Una de les grans virtuds de la democràcia és l'alternança política i perquè això passi el votant aprova o suspèn cada quatre anys al partit que governa i a la oposició. No creiem que canviar el teu vot, canviar d'opció política sigui quelcom recriminable ( de fet esperem que això passi ben aviat a Mediona, com va passar fa 9 anys...). Ningú signa un contracte d'exclusivitat amb un partit polític!!

    I siguem realistes i autocrítics, si el PSC governa Mediona amb majoria absoluta serà perquè en algun moment han fet les coses millor que nosaltres. Ara toca que el grup de CIU continui amb la feina que be desenvolupant en els últims anys i que aquesta feina arribi a la gent de Mediona perquè en el proper exàmen ens aprovin amb nota ( que el PSC suspengui no depèn de nosaltres).

    Grup Municipal de CDC Mediona

    ResponElimina
  13. A la señora Sastre se le tendría que ocurrir que todo lo que predica lo podría llevar a la práctica si se presenta a alcaldesa.

    Por lo pronto sólo son palabras bla bla bla muy bien escrita, claro, es que es licenciada.

    ResponElimina
  14. Licenciada i "madre coraje" que ha sortit a la TV amb el seu inacabable discurs. No acaba mai la corda la professora. No us hi poseu que en sortireu demanant auxili.

    ResponElimina