dijous, 24 de novembre del 2011

PER AL·LUSIONS

Benvolgut Eduard,
Permete’m que et tracti de tu com hem fet sempre, per molt que vulguis donar aquest aire de solemnitat al teu escrit tractant-me de Sr. Artigas.
En primer lloc donar-te la benvinguda al nostre blog, no sé quanta gent el deu visitar però està clar que és un espai molt seguit per tots els grups polítics municipals.
Si et sembla be respondré punt per punt el teu comentari:
1-     1. Considero el meu escrit anterior d’allò més oportú ja que et responc per escrit i públicament a totes les fal·lacies que vas escampant pel municipi, amb nocturnitat i traïdoria. I a sobre ens demanes unitat!!!
2-      2. A la reunió de treball sobre mesures d’estalvi vas parlar de, i cito textualment, “ despedir gent”, revisar els valors cadastrals del municipi i de la zona esportiva ( poliesportiu i piscina).
a.       Respecte al personal municipal vam parlar sempre de NO RENOVAR els contractes eventuals, tu anaves més enllà.
b.      Sobre la revisió dels valors cadastrals vam intentar explicar-te que aquesta mesura, lluny de suposar un estalvi per a les families, suposaria un increment exponencial dels rebuts de l’IBI de TOTS els medionencs.  Vam aclarir també que legalment no es poden revisar només els valors d’aquelles vivendes anteriors a l’any X per raons obvies, començant perquè seria un agravi comparatiu impropi d’una administració.
c.       I respecte als servèis  del poliesportiu i la piscina vam intentar, sense èxit, explicar-te que una taxa per definició és el preu que l’administració cobra per oferir un servei, i aquest import cobrat ha de servir per mantenir el cost total del servei. Dit d’una altra manera, el cost del poliesportiu i les piscines es paga íntegrament amb les quotes que paguen els seus usuaris, de manera que no suposa cap cost per a les arques municipals.  Copio un fragment de la definició que apareix a la Viquipedia perquè si be tu hauràs d’utilitzar un llenguatge infantil perquè t’entenguem, nosaltres t’ho haurem d’explicar més poc a poc i amb coloraines...  http://ca.wikipedia.org/wiki/Taxa Des del punt de vista econòmic les taxes són un ingrés d'importància quantitativa menor, excepte en el nivell d'administració local i s'associen amb el finançament dels costos necessaris per a prestar els serveis que les causen, en el cas concret de les taxes per prestació de serveis, o amb el valor teòric o de mercat de l'aprofitament especial o l'ús exclusiu, en els casos d'ús del domini públic.
3-      3. Parles de transparència, comunicació i veritat. No Eduard no, tu el que fas és encendre focs i veure com s’escampen, critiques un increment d’impostos com hem fet TOTS els partits de la oposició però acudeixes a una reunió de treball dient bejanades i gens meditades. Com deia un comentari del blog, com haguessis pagat els xecs per naixements que prometies al teu programa electoral? Respecte al tema dels bars, no posis a la meva boca paraules que no he utilitzat mai, et falla la memòria, és en Servand qui sempre fa els comentaris sobre tu i els bars.
4-      4. Parles de fer oposició, però quina barra! Què has fet tu per Mediona apart de posar el crit al cel, presentar mocions vergonyosament xenòfogues i escriure als diaris? On eres mentre aconseguiem que es creés un col·legi electoral a la Font del Bosc, mentre emprenyàvem al Servand pels nivells de sulfats de la Font del Bosc, mentre ens oposàvem frontalment a un POUM que no porta enlloc, a un procés de legalització d’urbanitzacions que arruinava a moltes families, a la construcció d’una depuradora que ha costat 1 milió d’euros i que encara avui no funciona malgrat fa mesos que es va acabar, i un llarg etcètera? Si us plau, dedica’t més a treballar i menys a fer veure que treballes... I et diré més, fes oposició per Mediona, no només per la Font del Bosc on hi tens els teus votants, deixa de fomentar la clàssica guerra entre Sant Joan i les urbanitzacions, o sinó per què no expliques el motiu pel qual estàs en contra que s’apliquin rebaixes als empadronats? Doncs perquè a les urbanitzacions hi ha més segones residencies que a Sant Joan. O explica per què demanaves a la secretària els imports cobrats en concepte de IBI separats per nucli? O per què tens aquesta fixació pel poliesportiu i les piscines?
5-      5. Per acabar, en referència a la “ discriminació” entre empadronats i no empadronats, seguiré intentant explicar-te allò que no pots o no vols entendre. L’Ajuntament de Mediona perceb uns ingressos de l’estat en funció del seu nombre d’habitants empadronats, un tant per habitant. Si el nostre nombre d’empadronats és de 2.200 habitants i prestem serveis per 4.000 habitants, els números no quadren. No és just que els medionencs empadronats gaudeixin de menys servèis dels que podrien gaudir perquè algú pugui conservar la targeta d’aparcament a la zona verda de Barcelona o qualsevol altre cosa similar. I això, Eduard, ho pot entendre tothom malgrat tu no ho entenguis.

Salutacions i fins demà

Dani Artigas
Regidor
Grup Municipal de CDC Mediona

5 comentaris:

  1. Es pot dir més alt però no més clar.

    El que hauria de esplicarse el Farre, perquè no està en la llista de CiU.

    A més va ser regidor de CiU, serà perquè és una mica conflictiu, o alguna cosa mes.

    ResponElimina
  2. sr. Eduard farre com pot estar en contra dels inmigrants si voste esta compartint la seva vida amb una noia de color i te un fill que posiblement tindra problemes d`integracio degut al seu color de pell i gracies al seu tipus de politica? ho pot explicar perque es dificil d`entendre.

    ResponElimina
  3. avui que tinc temps i aprofito la informacio de les actes penjades he quedat al.lucinat en

    --l`acta 14/11 ple ordinari del dia 30/11/2011 pag. 16 en la que el sr. Eduard Farre diu:
    que si deixem que els inmigrants marroquins votin a les elecions locals, ens podem trovar com a passat al pais vasc amb el partit de BILDU que ha accedit al control politic de diversos consistoris.
    es impresionanant comparar als vascos amb els marroquins, realment sap el que va dir aquest individu?? deixa molt en que pensar....

    ResponElimina
  4. Sr Eduard:

    Com pot questionar la pujada del IBI, si després demana la revisió cadastral?....QUINA BESTIESA!!!!!.

    ResponElimina
  5. Quin preblema hi ha al País Basc Sr Eduard?
    Sr Eduard li recordo que Catalunya no te cap competència en immigració, així que ja sap que ha de defensar si vol ser una mica coherent.

    ResponElimina