dilluns, 21 de novembre del 2011

ELECCIONS GENERALS 2011

Benvolguts lectors,

Avui és un dia que podriem qualificar com a trist, malgrat un boníssim resultat de Ciu arreu de Catalunya. És trist perquè el PP ha obtingut una llarguíssima majoria absoluta i no perquè l'hagi tret el PP, que també, sinó perquè una majoria absoluta redueix un sistema democràtic fins a l'absurt. Sembla contradictori que un resultat com aquest, obtingut democràticament, sigui el pitjor que li pot passar a una societat democràtica... 

Ara més que mai caldrà que la Generalitat se les empesqui per trobar maneres de fer-se forta a Madrid, no serà gens fàcil.

Us deixem uns gràfics sobre els resultats obtinguts:






Grup municipal de CDC Mediona

30 comentaris:

  1. Bona nit!
    Tot això està molt bé, informació de com han anat les eleccions però abans de tot, deixem- me que us faci dos incisos.
    A les eleccions municiapls, jo i la meva parella us vàrem votar, us varem votar peq pensem que Mediona necessita un canvi, un canvi que des del meu punt de vista no heu demostrat, no informeu de res, utilitzeu aquest bloc i para de comptar, no em diueu q només sou aquets, quan veu decidr fer un grup i presentar-vos, penso que ja sabieu que feieu; ahir es van fer unes eleccions, que costava de penjar una pancarta, algun pposter, això de cara als electors és un menyspreu continuu q esteu demostrant. El meu mrit va trucar a Barecelona i li van afirmar que tenieu propaganda per penjar, per tant, n serveix dir q pel pobles petits no si val,........... sincerament jo i altrres pesones ens sentim decepcionades de la manera que feu la feina, us vàrem donar un toc de confiança i continuament ens defraudeu.
    Estar molt bé, demanr un colegi electoral, jo alla no voto, però com era, pel que diu la gent, eren llaunes de sardines, a veure si feu arribar aquesta queixa, al Casal, davant la porrta posters electorals, no pas de CIU, veu fer alguna cosa al respecte? tinc entés que se us va dir, però el vostre grup teniu molt clar la paraula passotisme.

    ResponElimina
  2. Qui s'ha queixat de la pujada d'impostos?.Llastimosament un partit que no comparteixo,PxC.L'anonim anterior te raó, es permisible que coloquin cartells a la porta de les meses electorals?.Ho permetiu tot, quan algú que ara li rieu les gràcies, estaba a la oposició va fer retirar mes d'una pancarta de CIU.Aneu de bons (o de pasotes) i us estan prenent el pèl!.Una campanya electoral dura QUATRE ANYS!!, no vint dies abans de les eleccions.

    ResponElimina
  3. m'han passat al davant, però jo penso el mateix,....

    ResponElimina
  4. Mediona va castigar a aquells que juguen brut, amb la perdua de més de dos-cents vots.....

    ResponElimina
  5. I ara qui juga brut és el Servand. Teniu raó els qui esteu decebuts de la poca empenta que demostra CIU de Mediona.
    A més crec que sou de CIU i esteu emprenyats perquè sabeu que el PSC ha perdut a tot arreu excepte a Mediona.

    Però, jo pregunto ¿Qui podria liderar aquest partit? No perquè els líders d'ara siguin de fora, segons ells la gent no els vota perquè no són oriunds de Mediona (el Servand també és "maño" del POBO).
    La gent no els vota perquè no els coneix, no fan campanya i es limiten a fer un bloc. I qui entra a INTERNET en un poble com Mediona??? Quatre gats!!

    Així no anirem en lloc...
    Aneu a buscar a la gent que us sembli que, pels coneixements, ideees, carisma, lleialtat, i "ganes" podria patejar-se tot el municipi, casa per casa, explicant el programa de CIU, explicant el futur de Mediona...

    Si només anem en amb un Bloc, "mala peça al teler"

    I no estic criticant els qui ara estan treballant, encara gràcies, però necessitem algú que s'implique deu vegades més.

    ResponElimina
  6. El PSC ha perdut més de 200 vots...Per això mateix, amb una campanya ben feta, porta per porta, hauria guanyat absolutament. El Servand està molt desprestigiat darrerament, el seu partit està per terra i ja no té ni l'ajuda de la Diputació, el Consell Comarcal ni el Tripartit perquè li tirin un cable. ARA ERA EL MOMENT MÉS OPORTÚ. S'HA LLENÇAT UNA OCASIÓ D'OR...

    Estic totalment d'acord amb tots els comentaris anteriors, falta que als que hi ha ara se'ls afegeixi una sola persona que tingui molt clar que per guanyar unes eleccions s'ha de "suar la samarreta" i que estigui disposada a treballar "gratis" pel futur de Mediona.

    ¿HI HA ALGÚ A MEDIONA DISPOSAT A TREBALLAR GRATIS? ¿HI HA ALGÚ A MEDIONA DISPOSAT A "SUAR LA SAMARRETA". ANEU-LO A BUSCAR CORRENT I PERSUADIU-LO PERQUÈ ES "MULLI" PER MEDIONA I PEL NOSTRE FUTUR, PERQUÈ EL SERVAND ENS PORTARÀ A LA RUÏNA.

    ResponElimina
  7. Definitivament Mediona es un poble malalt, com un prtit espanyolista i rabiosament anti català com el PSOE pot treure gairebé 300 vots?

    ResponElimina
  8. Tot i així el vot espanyolista ha baixat en 192.

    2011: PSOE 296 + PP 161 = 457

    2008: PSOE 511 + PP 138 = 649

    ResponElimina
  9. Fa dies hi va haver un comentari que deia que a CIU li convenia una persona que liderés els que ara hi treballen. El grup de CIU va respondre a aquest comentari el següent:


    - Deies que seria bona l'entrada de noves persones amb empenta i lideratge, i et donem tota la raó. Ara be, seràs tu qui vingui a donar-nos un cop de ma? Tot és parlar-ne... jo em poso a la teva disposició per treballar de valent per aquest projecte. És fàcil dir el que dius, per molta raó que tinguis, signant un comentari com a "anònim" però després quan anem a picar portes de gent que sabem que ens recolza, rebem portades!

    JA ESTÀ TOT DIT. LA GENT NO VOL O NO POT DEDICAR TOT EL SEU TEMPS A TREBALLAR GRATIS (o per 60 euros al mes)PER MEDIONA I, A SOBRE, REBRE GARROTADES.

    ResponElimina
  10. Benvolguts i benvolgudes,

    Abans de res agraïr-vos els vostres comentaris malgrat pensem que molts d'ells són bastant injustos. Agraïm molt especialment el comentari de l'Eva, doncs creiem que ha entès perfectament la nostra situació.

    Intentarem respondre tots els comentaris el més sincerament possible:

    1. Campanya electoral 20-N: És cert que no ens hi hem implicat tant com a les autonòmiques i municipals, però venim de 3 eleccions en un any i no cal dir la feina que comporta. Amés, a títol personal he fet un acte de rebel·lia per protestar per la manera com gestionen els partits les diferents eleccions en funció del teu nombre de votants... a les municipals apanya't com puguis i paga-t'ho tot tu si tens menys de 5.000 habitants ( si en tens més ja venen ells a penjar els cartells) i a les autonòmiques i nacionals et persegueixen perquè vagis a buscar el material de campanya, però segueix apanyante tu si tens menys de 5.000 habitants!!! No obstant això, Diumenge arribàvem a casa a les 12 de la nit i alguns a les 2 de la matinada després de portar els resultats a Vilafranca.

    Per altra banda, de veritat penseu que algú canvia el sentit del seu vot a unes eleccions nacionals, amb el bombardeig informatiu que hi ha, per unes pancartes? Nosaltres creiem que no. I ja ho sabem que hi havia pancartes mal col·locades a la porta dels col·legis però repeteixo, creieu que algú va canviar el sentit del seu vot per aquestes pancartes? Creieim que no, i amés ells solets queden retratats!!

    2. Tema pujada d'impostos: Nosaltres ens hi hem oposat frontalment des del primer dia i us diré més, Dimarts passat vam tenir una reunió de treball a l'Ajuntament on hi érem el PSC, PxC que va arribar més tard i CIU. Aquesta reunió va durar 4 hores ( de 18 a 22 h) on vam proposar 20 mesures d'estalvi precisament per evitar la pujada d'impostos. I sabeu que va proposar l'Eduard Ferrer de Pxc? RES DE RES, es va limitar a dir que estava en contra de la pujada d'impostos i fins i tot ( per segona vegada en els darrers mesos) va demanar una revisió dels valors cadastrals del municipi, i el pitjor de tot és que va ser incapaç d'entendre que això implicava necessariament un increment en el rebut de l'IBI de TOTS ELS MEDIONENCS.
    I li faig una pregunta a l'anònim que feia aquest comentari, d'on has tret la informació que PxC és la única força política que s'hi ha oposat? Ja t'ho dic jo, del propi Eduard Ferrer que s'està dedicant a fer campanya a la Font del Bosc en contra de CIU, insinuant que ens hem apropat al PSC, que li riem les gracies, etc. I faig aquesta afirmació amb tanta rotunditat perquè als plens no ve absolutament NINGÚ que pugui dir el que hem fet més enllà d'un o dos membres d'algun partit.

    Si no hem dit res d'aquesta reunió és perquè estem esperant a veure quin resultat en surt, si l'equip de govern aplica o no les nostres propostes d'acord amb la bona predisposició que van mostrar a la reunió.

    3. Dieu que només fem un blog i prou: entre l'Abril de 2010 i l'Abril de 2011 vam editar i repartir 4 Parlem-ne's a TOTES les cases del municipi, amb l'esforç econòmic i personal que això suposa, explicant què feiem, com ho feiem, què feia el PSC i en que no hi estàvem d'acord. De fet vam documentar més d'un mentida del PSC i sabeu quin va ser el resultat? CAP, el mateix resultat electoral del 2008 i les mateixes crítiques que ens dediqueu avui.

    4. Hem contat 7 comentaris criticant la nostra falta d'empenta, doncs be, sincerament esperem 7 correus electrònics proposant-nos de veure'ns i parlar de quina manera podeu col·laborar per tirar aquest projecte endavant.

    Salutacions
    Dani Artigas Anadón
    Regidor

    ResponElimina
  11. Com sempre, atacant als que realment intenten fer quelcom per Mediona. Ja és hora de que passeu de les paraules als fets, i si no, plegueu i deixeu pas als qui realment farien algo més per 60 Euros o inclús, gratuïtament. A la Font del Bosc ningú fa campanya en contra de ningú, el que passa és que a molta gent li ha caigut la béna dels ulls i es comença a donar compta de moltes coses, durant vuit anys dóna temps a fer alguna cosa més que parlar i parlar...

    ResponElimina
  12. Hay que ser muy obtuso para pensar que pasarse el dia en el bar despotricando del Psc i Ciu es hacer algo por Mediona. Mucho le queda por hacer a Pxc i PP para hacer siquiera la mitad de las cosas que ha hecho ciu en los ultimos años, y si no tienes memoria repasa este blog y las veras. Ademas que te crees que puede hacer un partido en la oposicion contra un gobierno con mayoria absoluta?
    De verdad que hablais por no callar

    ResponElimina
  13. jo nones diu una cosa, si arriba a casa a les 12.00 o a les 2.00 suposa un esforç molt gran, que us va passar pel cap quan us vem presentar, vau seu vosaltres, qui us veu presnetar a un partir i veu demanar el vot, si això no ho podem assumir, potser que deixeu entrar altres persones?,...o potser aquest senyor que té idees de ciutat gran, volia gestionR mEDIONA des d'un sofà?
    respecte als impostos, si us vau oposar, per alguna cosa existeixien els mitjans de comunicació, e´s el que ha fet PXC, de caa a la gent, ells queden millor, una carta als diaris. això no costa gaire no? o tampoc no tenim temps?
    jo el que tinc clar es que si ara mateix hi haguessin eleccions, el meu vol seria nul i pesno que com jo tothom, sant joan em va ple.
    apa que tingueu bon dia.
    per cert, eva no tothom esta disposat a formar part d'un partit però si de donar-hi suport amb el seu vot, o pretendràs que els 200 pots que van donar supsort a aquwsta candidatura es vulguin iompolicar, perque això ni aqui ni enlloc.

    ResponElimina
  14. De tots aquets missatges, criticant la vostra tasca, només un o dos deuen anar de bona fe i estan dolguts perquè CIU no ha "guanyat" el PSC a Mediona.
    La resta són gent del PSC, PPC i PxC que desitgen i volen la vostra "desaparició".

    D'això en tinc una certa experiència....

    http://medionapassatpresentifutur.blogspot.com

    Eva

    ResponElimina
  15. Perdonar, pero alguien lo tenía que decir.
    Es muy injusto decir que la política de CIU se hace desde el sofá, que se tienen ideas de grandes ciudades, y no se que mas barbaridades que se han escrito.
    Se a informado a la población de actuaciones, del equipo de gobierno del ayuntamiento, y de su alcalde muy serias para que los ciudadanos, (POUM irreal, urbanizaciones modélicas, agua de boca no potable, depuradoras que no funcionan, y ahora ley de barrios, malgastar en cosas no necesarias.)
    Pero Mediona no despierta, tenemos fe ciega con el alcalde, aun que Cataluña vote a otros partidos, y castiga al partido del alcalde.
    Mediona es diferente, se hagan las barbaridades que se hagan.
    Lo ultimo es la subida de impuestos y tasas, mientras unos pueblos no suben los impuestos desde hace tres años, Mediona los sube como mínimo mas de 10%, el IBI un 20% y nadie dice nada, y no son solo los partidos de la oposición quien tiene que quejarse, también tienen que ser los ciudadanos que somos todos y somos los que pagamos.
    Para finalizar con mayoría absoluta, y con el pasotismo de Mediona, es muy fácil hacer crítica destructiva.
    No olvidemos que CIU Hace 8 años tenía más de 500 votos, no 200 como hoy.

    Si queréis trasparencia y aire nuevo, no criticar, ayudar y ser constructivos, Mediona somos todos. Sant Joan y urbanizaciones.

    ResponElimina
  16. Muy bien dicho, mucha gente que solo es capaz de criticar, o claudicar ante el alcalde, o lamerle los pies como hacen las asociaciones de vecinos...si ni ellas nos defienden...Mucha Bocachancla y poco vecino capaz de trabajar para todos, al contrario, la mayoria se vende por intereses propios, una vergüenza frente a tanta critica inútil y desinformada...

    Gemma

    ResponElimina
  17. Al comentario de las 10,35.

    Mucha palabreria tienes, pero te tendrias que preguntar, porquè no salistes elegida en las ultimas elecciones municipales

    ResponElimina
  18. Però hi ha asociciones de veïns, perquè no es senten res de res.
    Els impostos no els paguen ells, o els fan una rebaixa l'alcalde, vagi representació dels veïns.
    El regidor independent de Sant Elias, no té res a dir de les Pugeu d'impostos, o és una despesa de la seva cartera.
    Cal ser molt hipocrita, per fer la pujada d'impostos i criticar el govern de generalitat, és típic d'aquest partit espanyolista, que rima amb llesta, la noia ministra.

    ResponElimina
  19. Respuesta 24 de novembre de 2011 11:03

    SERÁ POR QUE NO LA VOTASTE TU ?

    VALE MÁS HABLAR QUE CALLAR PERO TU NI UNA NI LA OTRA, SOLO CRITICAR.

    envidia O impotencia?

    ResponElimina
  20. Yo no me pregunto el pork de nada, trabajo y peleo para que las injusticias sean menores... si no estais con las calles levantadas en Sant Elies y pillados ya con los bancos es pork un grupo de vecinos tuvo la valentia de mojarse por todos y llevar el proyecto de Sant Elies a los Jutgados, aps... me olvido tambien de una vecina valiente que se atrevió a denunciar sola... suerte! que no somos todos igual de egoístas.

    Por que no le preguntais al alcalde y los de la asociacion de Sant Elies el porque no aparecen los convenios del proyecto? no hablais tanto..pues ala, ahora toca informarse.

    Votar a quien querais, el voto no es necesario para trabajar por todos.

    ResponElimina
  21. que quiere actualizarlosvalores catastrales!!!!!!!

    por dios!!!! a la morgadas de dariain pasmo no????

    ResponElimina
  22. Personalmente pienso que son ustedes un partido de salón de té, y, como tal se comportan en Mediona. Soluciones desde el sofá y bla bla bla. Cuando yo conocí a CiU en Mediona fue en la cena de despedida del Sr. Joan Duran (yo era uno de los camareros que les sirvió). Por aquel entonces, CiU obtenía en nuestra localidad 500 votos, y el Sr. Eduard Farré era militante y regidor de ustedes. Hoy representa a PxC, y en las generales, pese a todos los ataques, injurias e ignominios que se vierten sobre éste partido, ha sacado 58 votos, algo muy importante en unas generales. Y ustedes?. Creo que la respuesta es que a duras penas han sobrepasado los 200 votos. Sr. Artigas, salga de una vez a la calle, vea con sus propios ojos lo que políticamente debe hacer y póngase manos a la obra, le aseguro que su trabajo no será precisamente atacar a PxC, sino defender los intereses de Mediona y de sus ciudadanos, en los plenos y en las calles. Céntrese en la confrontación política con el equipo de gobierno y haga su oposición, que para eso le votaron y usted libremente se presentó.
    Le invito a usted y a todos los regidores de nuestro municipio a que despierten sus inquietudes políticas, las mismas que tiene el Sr. Eduard Farré y, seguramente, Mediona avanzará en positivo.
    Un saludo.
    Manel Cárdenas Gutiérrez.

    ResponElimina
  23. Fins aquí hem arribat.
    Dani:
    1.- Considero inoportú, inapropiat i faltat de rigor polític el bombardejar l'oposició, així com la negació o el reconeixement dels problemes reals del municipi.
    2.- Amb el seu manifest vostè argumenta que el Sr. Eduard Farré no aporta propostes de reducció de despeses. Evidentment, no em vaig explicar clarament, hauré de fer servir un llenguatge més infantil i comprensible perquè vostès m'entenguin. No recorden que vaig parlar dels preus de les picines municipals?. I dels preus i horaris del poliesportiu?. I de l'estudi i racionalització del personal eventual, del concurs de les escombraries, de les grans comptes de proveidors i assesors, de l'equilibri de l'IBI, que, per cert, no vull que paguin més, sino que es revisin els més obsolets de més de 50 anys, per que els que paguen correctament no pateixin un altre increment.
    3.- Sr. Artigas, el nostre lema va ser la transparència, la comunicació i la veritat. Està claríssim que nosaltres estem comunicant inmediatament després dels plens, per escrit i verbalment. Fan al.lusió als bars, llocs que en poblacions petites fan una funció social molt important, on es parla de tot, i que no només serveixen per consumir alcohol, com vostès intenten insinuar, e intenten desprestigiar aquests negocis.
    4.- Sr. Artigas: Vostè diu que sóc jo el que diu que que som la única oposició. Ja m'agradaria a mi que vostès, que ténen dos regidors féssin oposició, perquè en aquests moments de greus problemes hauríem de estar bastant més units i defendre conjuntament als nostres veïns encara que el PSC tingui majoria absoluta, perque amb la veritat i la transparència tambè s'assoleixen objectius. Tingui vostè més respecte pel públic que sí que ve als plens, precissament a l'últim van ser 12 persones. D'altra banda, vostè està defenent a capa i espasa la discriminació entre empadronats i no empadronats al nostre municipi, defenent els postulats del PSC de que se'ls cobri més als no empadronats que ténen vivenda i paguen els impostos i taxes, i que han de pagar el doble, per exemple, a la picina municipal, el poliesportiu, o pagar el buidat de fosses sèptiques, quan aquests són una molt important font de la riquesa del nostre municipi.
    Sr. Artigas, dignifiqui el seu partit, al qual vaig pertànyer i em mereix tots els meus respectes, i apliqui totes les seves energies a defendre a Mediona en aquests moments tan difícils, i trbarà tota meva col.laboració.

    Eduard Farré i Estela
    Grup Municipal PxC de Mediona

    ResponElimina
  24. Lo que faltaba eso digo yo!
    Usted habla Sr. Farré de rigurosidad, honestida?!
    Sabedor de los proyectos urbanisticos que acrecian Mediona, vendía inmuebles sin informar a los compradores de lo que Usted mismo ya sabía!! Callese Sr.Farré callese y haga lo suyo con sus votos de bar, oposición!!!!

    ResponElimina
  25. Recordo que a la campaña municipal el partit del Sr. Farre donava uns xecs que francament faltaven bastant al respecte del que entenc que s'ha de fer en política.
    Que aquest mateix partit bassa la seva ideología en la separació dels ciutadans i la clara discriminació, i ara parla duns termes que no tinc clar que conegui com la transparencia i la veritat.

    Sr. Farré hi ha a Mediona musulmans que treballen i paguen impostos fins i tot que porten els seus fills a escolaritzar a les nostres escoles , que també son seves, sudamericans que cuiden els nostres grans ... apa per tots aquests no-ciutadans vosté es un gran polític. Alguns dels seus votants son fills d'inmigrants oi ?

    Sapiga que per el que a mi comporta vosté no es una persona mereixedora de ser representant del poble.

    Ahh i m'haurà d'explicar en quina llei troba vosté que els valors de més de 50 anys son obsolets, qui i on es diu això ?

    I sí les persones no empadronades han tenir els mateixos drets que les empadronades ... clar que sí home ... no cal que la gent s'empadroni a mediona ... vinga tots a empadronarse a un altre lloc ... correm'hi que mediona visqui de l'aire ...

    Au va ... vagi a on vosté s'imagina que l'envio amb tots els meus respectes.

    Sr. Cardenas espero que tenga claras cuales son las inquietudes del Sr. Farre.

    ResponElimina
  26. el partido del Sr. Farré :

    http://www.elplural.com/politica/plataforma-per-catalunya-insto-a-llevar-gasolina-a-la-concentracion-contra-la-mezquita-en-salt/

    http://www.publico.es/espana/407708/el-partido-xenofobo-pxc-cierra-la-campana-con-un-video-racista-elecciones-generales-2011

    http://www.elplural.com/politica/acusan-a-plataforma-per-catalunya-de-pedir-una-%E2%80%9Cnoche-de-cuchillos-largos%E2%80%9D-contra-los-imaes-islamicos/

    http://ateaysublevada.over-blog.es/article-plataforma-per-catalunya-en-terrassa-los-marroquies-merecen-el-exterminio-total-y-definitivo-82534566.html

    http://noticias.lainformacion.com/asuntos-sociales/conducta-abusiva/el-lider-de-plataforma-per-catalunya-sera-juzgado-por-maltratar-a-su-hijo_ETxgYxiTmgwQCHukzzfZC7/

    En epoca de crisis económica las políticas de los fascistas mueven masas y en mediona fueron 50 .

    Nosotros fuimos "musulmanes" en Alemania hace años.

    ResponElimina
  27. Sóc Josep Cahors Regidor a l'ajuntament de Mediona per CIU, i crec important dir el que en penso de tot un seguit de comentaris afortunats i desafortunats:

    1.-Sobre la campanya electoral pel congres i el senat, val a dir que s'ha fet el que s'ha pogut dins del mitjans que disposem i que també ens facilita el partit.Indiscutiblement es cert, que podríem haver fet més, però com diu el meu company prou s'han ocupat els partits de posar en manifest les seves postures als mitjans de comunicacio.....etc.....i els municipis petits ens hem d'espabilar sols i no sempre es facil lluitar contra una setmana de pluja, o combinar obligacions laborals i familiars.Particularment no hem costa gens d'entonar un "mea culpa", per si hi ha algú que creu que no hem fet el que convenia.Jo particularment i un altre company varem arribar a les dues de la matinada a casa, i encara que a ningú li agrada d'arribar a aquestes hores hem sento molt orgullos d'haver-ho fet.

    2.-Ho dedico al Sr.Farré:

    Voste te tot el dret de parlar d'una cosa i un altre i posar en manifest les seves postures que es contradiuen, demana la supresio de l'apujada de l'IBI, i per contra demana la revisió del valor cadastral del municipi alegant que uns paguen poc i altres paguen molt.Sembla una rabieta de criatures que es mouen per l'enveja."Com jo pago molt, els altres que apetxuguin", pero li recordo que molts dels que paguen poc, son gent gran i amb pocs recursos.Nosaltres ens hem oposat a la ABUSIVA pujada d'impostos del PSC i aixi consta en les actes, pero per contra, no demanem que s'augmenti aquest gravament com vosté demana i que castigaria encara més als Medionencs.

    3.-Ho dedico a qui sigui......

    No estic d'acord en dir (pel que sigui), que si un fa una politica de bar o no.Aquestes acusacions en aquest bloc el converteixen en foro de taberna, i que crec que es el que es caldria evitar.Aixo si!, estic d'acord en que un bar es un lloc social on et trobes un vei, o simplement comparteixes una estona amb un amic.Particularment a mi no hem trobareu fent politica en un bar, ja que no considero que sigui el lloc més adecuat i moltes vegades et pots trobar en situacions desagradables, (molts cops et trobes amb qui beu mes del compte) i distorsionadores, jo soc dels que crec que una bona forma de fer politica es en reunions amb els veins escoltant propostes i compartint il·lusions engrescadores per Mediona, com també una bona forma es prenent molta atenció als que s'han adreçat al nostre local per proposar i compartir, o les trobades que hem fet a casa d'un o l'altre.........

    4.-Perdoneu pero dir que es fa politica de ciutat des de el nostre grup o de butaca, esta mooolt equivocat, el Dani i jo SOM MEDIONENCS com tots els que resideixen en aquest municipi, i no crec que faci falta penjar els certificats d'empadronament.Les propostes que en surten del nostre grup municipal son PER MEDIONA, i pensant en els Medionencs.....i estem orgullosos de representar a més de dos-cents votants que des de l'anonimat ens han donat suport, i en aquesta finalitat continuarem treballant.


    VISCA MEDIONA!!.

    ResponElimina
  28. Farré em sembla aquestes posant els peus a la galleda.

    Qui viu a Mediona, ja et coneix com ets, i on vas, l'únic que fas és agafar vots de CiU.

    Parles d'oposició, però si tu ets un oportunista, demagog, no has fet res per Mediona.

    Si que has fet, vendre cases a Sant Elias sense informar, de la veritat als compradors. En un negoci il · legal ja que no tenies permisos, per exercir aquest negoci, i ara encens un foc, entre Sant Joan, i les urbanitzacions.

    ResponElimina
  29. sr. Eduard farre com pot estar en contra dels inmigrants si voste esta compartint la seva vida amb una noia de color i te un fill que posiblement tindra problemes d`integracio degut al seu color de pell i gracies al seu tipus de politica? ho pot explicar perque es dificil d`entendre.

    ResponElimina