dilluns, 13 de juny del 2011

PLE DE CONSTITUCIÓ I FIRA DE LA CERVESA

Benvolguts i benvolgudes,

El passat Dissabte 11 de Juny es va produïr la constitució de l’Ajuntament de Mediona per als propers quatre anys, així com l’elecció de l’alcalde. Obviament no hi va haver cap sorpresa i en Servand Casas repeteix com alcalde amb majoria absoluta.

Destaquem tres fragments del discurs de l’alcalde que guardarem ben a ma per recordar-los-els quan toqui:

  • “ La transparència ha de ser total i documentada, tant en el que es diu com en el que es fa”: Agafem aquesta declaració com quelcom novedós i mai vist fins ara. Esperem que ara si acompleixi aquest bon propòsit.

  • “Comprometem la nostra acció de govern, com no podia ser d’una altra manera, en la més estricta legalitat i exigirem la mateixa actitud als regidors i regidores sigui quina sigui la seva tasca al consistori”Podem dir el mateix que a l’anterior fragment.

  • Ara és el moment de deixar de banda personalismes, nuclis, orígens i interessos particulars per sumar en un treball conjunt. Nosaltres estem segurs que ho farem i us demanem que us afegiu als interessos comuns de Mediona, no importa que sigui com oposició, evidentment, però de forma respectuosa, compromesa i constructiva. Si és així segur que ens entendrem”: Aquest fragment és important avui més que mai perquè sospitem que aquesta serà una legislatura plena de picabaralles, venjances i suspicàcies fruit de qüestions personals no resoltes entre l’alcalde i alguns membres de la oposició. El grup municipal de CIU es desmarcarà TOTALMENT d’aquest “ joc” i demanem als altres grups de la oposició i molt especialment a l’alcalde que deixin de banda aquestes qüestions i treballin per Mediona ( PER TOT MEDIONA).

Per altra banda, no podem fer altra cosa que aplaudir al grup de veïns que va fer acte de presència al ple, amb cartells i pancartes en favor de la integració i la tolerància cap a la població immigrada que conviuen amb nosaltres. Un cop acabat el ple van fer la lectura d’un conte des del balcó de l’Ajuntament mentre molts veïns i TOTS els grups polítics representats a l’Ajuntament escoltàvem atentament.



I després de tot això, a gaudir de la Fira de la Cervesa!!!! Aquesta festa s’ha consolidat, després de 6 anys, com una de les fires més importants del sector a nivell espanyol, amb la presència de productors d’arreu d’Espanya i alguns de l’estranger. Com anècdota us direm que vam conèixer a un grup d’aficionats a la producció de cervesa artesana que ens van afirmar amb rotunditat que la fira de la cervesa de Mediona era, amb diferència, la millor d’Espanya, que ells es passaven l’any viatjant de fira en fira i que no en tenien cap dubte. Per tant, cal seguir promocionant-la amb més força!!!!!

Grup municipal de CDC Mediona  

23 comentaris:

  1. No aprendeis, continuais en la misma linea.

    ResponElimina
  2. Abans d’ensenyar, aprèn.

    ResponElimina
  3. Jo sols desitjo quatre anys de dialeg real amb els medionencs.Sense mentides!.

    ResponElimina
  4. DEMANO DISCULPES PÚBLIQUES PER HAVER VOTAT CIU PENSANT EN UN CAMBI POSSITIU.
    CONTRA ELLS I TOTS ELS DEMÉS CAL REVIURE UN CANT:
    " LA GALLINA HA DIT QUE NOOOOOOOOOOOOOOO,
    VISCA LA REVOLUCIOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

    ResponElimina
  5. La noticia es que juran la constitución por imperativo legal.......

    ResponElimina
  6. A mi el que em sap greu es que la majoria no hagin votat a CIU perque aixi segur que de canvi res de res, ni positiu ni negatiu.
    I el que parla de jurar la constitucio, no se quina classe de nacionalista jura obediencia al rei si no es per imperatiu legal. Que demanin obediencia a la constitucio i a l'estatut d'autonomia i ja veuras com ningu ho fa per imperatiu legal.

    ResponElimina
  7. Visca Catalunya, Visca Espanya,
    Visca el Catalans i Espanyols,
    Visca els que demà ocuparan els carrers!
    Perquè si aquest país deixa de ser algun dia un país de pandereta serà per ells.

    ResponElimina
  8. Mentre Servand segueixi pensant que hi ha medionencs de 1ª i de 2ª, estem perduts.

    ResponElimina
  9. No lo piensa, lo dice y lo pone en la practica.

    Fiesta mayor de Sant Joan + de 20.000 €
    Sant elias, font del bosc 3.000 €

    Una de las mas de cien cosas, que hay diferencia bueno ciudadanos de 1ª y de 2ª.

    ResponElimina
  10. Todo lo que queráis, pero siempre gana de calle a los demás.

    ResponElimina
  11. Muy cierto, lo cual no necesariamente quiere decir que haga bien las cosas. Tal vez es que simplemente se vende mejor que los demas.
    Esto suele ocurrir cuando eres un buen comercial y cuando tienes todo el tiempo del mundo para hacer campaña, y si no te coges una baja laboral de 1 año y ya está.

    ResponElimina
  12. al del 21 de juny de 2011 19:25

    Tu que te crees ¿que la gente de Mediona es tonta? que a la mayoria se le vende la moto. ¡Vaya tela!

    ResponElimina
  13. Així que TOTS els grups van escoltar atentament un conte sobre la tolerància? Però què se’n va fer, doncs, d’aquella iniciativa publicada pel Servand al seu bloc, en nom propi i del seu grup, reclamant a TOTS els representants polítics que manifestessin públicament al ple el seu rebuig pel racisme i la discriminació? On va quedar el compromís exigit a TOTS els grups de no utilitzar la xenofòbia en la seva pràctica política? Per què l’alcalde no va presentar la seva pròpia proposta? I per què no ho va fer Convergència, si en el l’entrada anterior d’aquest mateix bloc subscrivia “fil per randa?

    ResponElimina
  14. •Siete de cada 10 alcaldes acusados de corrupción fueron reelegidos en las municipales de 2007.

    https://anselmolucio.wordpress.com/tag/bbva/

    ResponElimina
  15. Al de les...22 de juny de 2011 16:54

    Lo del dia 11, no era un ple.Va ser la presa de posesio, per tant la proposta del medionencs s'aprovara en el primer ple.I la proposta no era de l'alcalde!!, ( no li posis medalles que no te), la proposta va sortir de dos ciutadans de Mediona.I crec arribarà al primer ple municipal amb el suport de CIU, i del PSC.

    ResponElimina
  16. Per més informació:

    http://conviureamediona.blogspot.com/2011/05/una-interessant-iniciativa-ciutadana.html

    ResponElimina
  17. Anònim ha dit...
    •Siete de cada 10 alcaldes acusados de corrupción fueron reelegidos en las municipales de 2007.


    Primero tendran que acusarlo ¿no?

    ResponElimina
  18. Esto es lo que puede pasar.

    http://el3devuit.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=3730:polemica-a-la-bisbal-pels-sous-de-lalcalde-i-els-regidors&catid=37:baix-penedes&Itemid=75

    ResponElimina
  19. Podriais publicar las actas de los plenos en vuestro bloc? Quizás sería una buena idea para que todos estemos informados ¿no? Eso sí que seria transparencia ¿no? Quizás hay algún problema legal...no sé. Es una sugerencia.

    Juana

    ResponElimina
  20. Hola Joana,

    Ens sembla una molt bona idea. La tindrem present.

    Salutacions

    ResponElimina