dissabte, 23 de juliol del 2011

ACTES DE L'11 DE JUNY 2011 I 5 DE JULIOL 2011

Benvolguts lectors,

D'acord amb la sugerència d'un lector, pengem les actes dels dos primers plens de la legislatura. Pensem que és una bona manera perquè els ciutadans de Mediona conegueu de primera ma la feina que desenvolupen els diferents grups municipals dins i fora del ple municipal.

Aquesta serà una dinàmica que continuarà durant tota la legislatura, anirem penjant les actes tant bon punt ens les facin arribar.

Acta de constitució: 11 de Juny 2011

Acta del 5 de Juliol 2011

Grup Municipal de CDC Mediona

13 comentaris:

  1. Bon día:
    Veien l´acte del día 5 em pregunto qui es el que discrimina i es passa el sistema democratic pel forro.
    Aqui es veu una gran discriminació ve sigui per ideologia o "sigles" com ell diu.
    Potser si que está d´acord amb sigles d´altres comunitats autonomes.......
    Per aquest ajuntament nomes existeixen les llibertats, idees, pensaments,ideologies etc que ells tenen.
    Aqui a Mediona nomes hi ha democracia per dos partits, el PSC i el EMOS (Estas amb Mi O Sobres).

    ResponElimina
  2. I després diran que els "discriminadors" són els de Plataforma, quan el Sr. Farré ja li ha plantat cara a l'alcalde en més d'una ocasió, encara que el Servand (per variar) s'ho ha passat tot pel forro.
    Servand: ¿QUI ÉS ARA ANTIDEMOCRÀTIC?

    ResponElimina
  3. El gran salvador Sr. Farré .... seamos serios ehh .

    ResponElimina
  4. Serios?????????
    De momento es el unico que ha conseguido que el alcalde tenga entre otras ocupaciones, la de atacarle solo por las "siglas", quiza para desviar la atención de otras temas.
    Estando aqui en Mediona PxC , el ayuntamiento tiene una muy buena excusa para desviar los asuntos importantes.......los que no le interesan que salgan.
    Tan republicano es?? eso lo dice el,¿lealtat al rey un republicano?. El único que juro el cargo por imperativo legal fue el regidor de convergencia.
    Un republicano jurando lealtat al rey???
    jajajajajaja
    Que se dedique a lo que se tiene que dedicar y no a despistar y engañar a la gente, que de eso ya sabe demasiado.
    Independentista catalán? igual que otros independentistas "catalanes".
    Que bonito es saber manipular y ser politico.

    ResponElimina
  5. " El único que juro el cargo por imperativo legal fue el regidor de convergencia."


    Como el barça.....amb un parell de pebrots!!.

    ResponElimina
  6. Lo que hay que jurar es lealtad y honradez para con el pueblo, ni reyes ni republicanos ni poyas en vinagre, lealtad al pueblo! ni ha empresas ni partidos ni diputaciones, ni amigismos ni marionetas... pobre Mediona...

    ResponElimina
  7. M'agrada la gent amb principis i que es fidel al poble de Catalunya, al qual incloc MEDIONA.I en consequencia els medionencs.Sense navegacions tempestuoses, obtuses, i fosques que sols van dirigides cap l'interes propi, o de fer escalada dins del seu propi partit.

    ResponElimina
  8. Doncs amb aquest senyor com a alcalde, no hi ha ni lleialtat ni honradesa. En canvi, cortines de fum i altres argúcies per desviar l'atenció i, de pas, acusar a algun membre de l'oposició de "traficant de drogues" (Veure bloc del Servand del dia 24 de Juliol), les que vulgueu i més.

    ResponElimina
  9. Anomim del 3 d'agost, potser tu saps quelcom per treure aquesta conclusió.

    ResponElimina
  10. Me encanta la idea de leer las actas de los plenos del ayuntamiento de Mediona, pero....¿por qué no las puedo leer de forma anónima?
    Os felicito por la iniciativa pero....que sea de verdad porfa!!

    ResponElimina
  11. No pateixis que seguirem penjant les actes tant bon punt les anem rebent. Aquest compromís de transparència és prioritari per nosaltres durant la present legislatura.

    La pregunta és " per què no les penja l'Ajuntament a la web municipal?". De fet, hem de dir que quan vam penjar aquestes actes, immediatament vam rebre un correu de l'alcalde advertint-nos que la llei no permetia publicar-les de forma íntegra, cosa que no és certa tal com vam discutir amb ell sempre que no es vulneri la llei de protecció de dades.

    Salutacions

    ResponElimina
  12. Us agraeixo molt la publicació de les actes dels plens de l'Ajuntament. La transparència es primordial en aquest pais cada vegada mes corrupte. Seria també interesant publicar el dia del ple amb els punts que es tractaran, es possible que d'aquesta manera hi vagi mes gent al Consistori Municipal.
    Una vegada mes moltes gràcies per escoltar les sugerències de la gent normal.

    ResponElimina
  13. Una vegada més hem d'agraïr el que és se'ns dubte una bona sugerència. Per tant, amés de les actes anirem publicant l'ordre del dia dels diferents plens a mesura que els anem rebent.

    Volem que aquest blog amés de ser un mitjà de comunicació al servei d'aquest grup municipal, sigui una eina útil per Mediona des d'on qualsevol persona, sigui del color polític que sigui, pugui estar informada de l'activitat política municipal.

    Gracies

    ResponElimina