dilluns, 16 de maig del 2011

SPOT DE CAMPANYA

Benvolguts lectors,

Ens plau presentar-vos el video que hem preparat per a les eleccions municipals amb tota la nostra il·lusió. Volem donar les gracies pel seu esforç a un bon amic que l'ha filmat i muntat totalment de franc. Esperem que us agradi!!!

44 comentaris:

  1. A Mediona hem viscuts uns últims anys força combulsos i terbols. Ja n'estem farts de la demagògia, mentides i falses promeses. Ara és el moment de sumar esforços per sortir del pou on ens trobem. Els Medionencs hem de trobar solucions amb honestitat i sense grandeses.

    Josep Cahors

    ResponElimina
  2. Aixo ho dira per la seva experiencia, jo a Mediona he viscut tranquil i feliç, amb una guarderia per al meu fill maca, un cole nou que faran, millor entrada al poble, un poliesportiu nou, no cal desplaçarme per anar al gimnas, puc fer activitats, tenim festes, lluminaria nova, un alcalde que qualsevol problema es el primer en apareixer,etc...

    ResponElimina
  3. Si, y el mundo es de color rosa.....Amb una guarderia mes cara que altres municipis com la torre, un cole nou que no el fa l'ajuntament nio el alcalde, el departament d'ensenyament que es qui el disenya i el paga(de que es posen les medalles?), un poliesportiu que no es nou , que es remodelat i que l'empresa va abandonar les obres per falta de pagament, i que el teu alcalde va atrasar l'inaguracio TRES VEGADES!!, tens festes, clar que si!!, com sempre hi han hagut en aquest poble, i un alcalde que apareix constantment per si pot sortir en alguna foto.......

    Que et penses?, que els Medionencs no anem obrint els ulls?.

    Anda, la vida es de color rosa..

    ResponElimina
  4. respuesta 17 de maig de 2011 12:05

    Se te ve el plumero, seguro que trabajas en la NAULOVER.

    En la papelara No la puso el Duran, se feliz pero deja que sean los demas un poco mas, sin mentidas ni manipulaciones.

    ResponElimina
  5. Per cert, lluminaria nova i obsoleta, avui els ajuntaments, estan colocant llums amb tecnologia LED:

    http://xarxaenxarxa.diba.cat/sites/xarxaenxarxa.diba.cat/files/2_ponencia_aj._lestany.pdf

    http://itarrega.wordpress.com/2011/01/24/lajuntament-de-tarrega-introdueix-les-bombetes-de-led-a-lenllumenat-public-les-quals-suposaran-un-estalvi-del-50-en-la-facturacio/

    ResponElimina
  6. Això és el que fan els del PSC, amb els diners públics i per a Sant Elies no hi ha diners.
    Per propietats privades no hi ha subenciones, deia l'alcalde i un iot no és privat ni de luxe.
    Uns serveis per a un habitatge, no és luxe.
    A veure si es donen compte del personatge.

    http://politica.e-noticies.cat/el-tripartit-va-subvencionar-la-compra-de-iots-de-luxe-53178.html

    ResponElimina
  7. Voste ha viscut tranquil i feliç amb una guarderia que t'obliga a recollir als nens a la una ?? quin servei es aquest ?? una llar sense menjador a qui ajuda ??
    Ha viscut feliç amb l'escola que faran?? quina cosa mes rara... amb tot el temps que ha gaudit de l'entrada del poble , amb tant de temps que ha gaudit del poliesportiu a preu asequible !!! i els anys de luminaria nova !!! oi que si ?? gracies a deu que tenim un alcalde que esta amb el seu nas a tota arreu , potser si li donem quatre anys més a part de ser hi fara també alguna cosa i no esperara a dos mesos avanç que se li acabi la legislatura .

    ResponElimina
  8. Al lluent pabellon inagurad a "bombo i platillo",te goteres!, entra l'aigua per tot arreu.Que no ho veu veure el dia de carnestoltes?, per aixo tres añs de remodelación?.

    un alcalde que qualsevol problema es el primer en apareixer,

    Apareixer si, pero solucionar problemes no!.A mi de que hem serveix un alcalde aixis?.

    ResponElimina
  9. CIU lema "en positiu"

    ¿¿¿¿¿???????? segur?

    ResponElimina
  10. Lema de CIU-MEDIONA, ARA MEDIONA, i si es produeix un canvi, segur que sempre serà mes positiu que aquets vuit anys de "malgovern".

    ResponElimina
  11. Aixó no os ho creieu ni vosaltres , vaig vindre a viure a la font del bosc al 1998 i la veritat prefereixó tindre amnesia que recorda la calitat de vida que hi havia a la font del bosc , hos refrescare la memoria , no hi havia guarderia ,estaven a punt de tancar l´escola , els carrers deixadisims ja no vui ni parlar de la neteja dels boscos , eran com una selva pero a lo gran , mireu si era que els fils de la llum estaven entre mig dels arbres , fins hi tot per aquest tema amb aquells temps es va grabar un video per fer public amb el estat que estava la urbanització , el parc infantil esva fet de ferro colat , vaja no se li podia dir ni parc infantil , no teniem reis , ben just festa major , era PATETIC !! Amb deixava una cosa , tampoc no hi havia cap local on es pogues fer treballs manuals , ni yoga ni xerrades ect... i si per desgracia hi havia una nevada no durava hores la neu , ens durava 1 mes i cada escu es tenia que espavilar de la millor manere..... que quedi clar que totes les urbanitzacions formem part de mediona encara que anys enrere no les tenian o no les volien tindre gaire presents almenys la font del bosc .Amb 8 anys hi hagut un canvi brutal igual que al poble de sant joan , qui no ho vulgui veure es perque te palla al ull !
    o sigui que jo crec que parlan per paralar de anys combulsos i terbols es tindria que posar sobre una balança i mesorar- ho......

    ResponElimina
  12. Mesurem a Sant Elies, Can Verdaguer ...i els deutes de l'ajuntament ? el teu melic no es el centre del món i Sant Joan tampoc.

    ResponElimina
  13. Aquest poble que sur el video és MEDIONA? doncs teniu un poble molt bonic i ben endreçat. És gràcias a CIU? a no que no governen!!!!!!

    ResponElimina
  14. TU!!, espabilat!.El poble del video es MEDIONA, i si!.Es veritat, es un poble bonic i endreçat, no per que pertanyi a un partit o a un altre, sinó, per que els medionencs en l'estimem, i el cuidem, com si fos casa nostra per que ho es!.Et penses que els politics son propietaris dels pobles?.Tu qui et penses que ets?.Que et penses?, els unics propietaris de MEDIONA som els Medionencs que dia darrera dia escombrem el portal de les cases, cuidem els nostres jardins exteriors, i tenim cura del nostre entorn.

    ResponElimina
  15. Por lo visto y leído en todos los comentarios,me gustaría decir a todo el mundo que vive en la zona de Mediona,que todos tenemos los mismos derechos y deberes,y con esto me refiero que una persona que vive en San Juan de Mediona tiene más privilegios por ser del pueblo que no una persona que vive en las urbanizaciones colindantes, a la vista está lo que el alcalde quiere hacer con los vecinos de San Elias, a mi parecer una verdadera sangrada y una falta de humanidad enormes.Espero de corazón que tengan suerte todos los vecinos de San Elias con su legalización,porque la necesitarán con un ayuntamiento que lleva a cabo ,en mi humilde opinión,unas medidas erróneas y a la vez desmoralizadoras para estos vecinos que también son de Mediona.Y para terminar me gustaría decir que todos sois vecinos de Mediona y sois vosotros los que deberíais apoyaros y no apoyar a un alcalde que hoy está y mañana quien sabe.
    PD:Ya sé que no es posible contentar a todo el mundo,pero cuando hay tantas personas descontentas es porque realmente no se están haciendo las cosas como se deberían.

    UN SALUDO A TODOS ESTÉN DEACUERDO O NO!!!!!!

    ResponElimina
  16. Estimat senyor de les 21'34:

    Jo no vaig arribar l'any 98, vaig arribar molt abans.No hi habia guarderia per que no hi habia nens, i els sis que herem ens organitzabem amb els pares de Sant Pere Sacarrera.

    Els carrers no estaben en les millor condicions, es cert.Pero abans es neteixaven amb major asiduitat.Els contenidors no eren plens i el camio de l'ajuntament(propietat de l'ajuntament) pasaba cada dia.Que despres l'alcalde Servand Casas va vendre per contractar una empresa que recull la brosa quan li peta.I sobre l'escola recordo fer costat als pares de Sant Pere Sacarrera, que es van barallar amb el llavors alcalde socialista Ciscu, que regenta el casal de Sant Joan per que tot i haber els nens suficients, es negaba a obrir un escola per els infants.En quan als boscos no ho se per que son de propietaris privats, i l'ajuntament no te res a dir legalment(que poc coneixedor).Pero si, per el que fa a les parceles, que llavors hi habia una persona encarregada de controlar l'estat de cada una d'elles.

    ResponElimina
  17. memoria historica segona part:19 de maig del 2011, a les 9:48

    El parc infantil era de ferro colat...si, llavors tots els parcs eren de ferro colat, fins que es va aprobar una normativa crec que l'any 2004 en que demanava fins hi tot valles de fusta que actualment brillen per la seva ausencia i es un coladero de xuxus que entren a pixar-se, tot i que l'ajuntament ha de ser coneixedor, a traves de l'arquitecte municipal(incompliment de normatives?, encara els denunciaran).No teniem reis??.Que poc participatiu era voste!.Els reis els organitzaben majoritariament la gent de Sant Pere Sacarrera amb uns trajos que eren l'enveja de tothom, i que ara es troben a Sant Joan, ja que els senyors del PSC els van requisar, cusits i disenyats per ells mateixos i amb la participacio d'algunes persones de la Font Del Bosc.Si no es feia yoga....podria dir-me quin era el padr´d'habitants llavors de la Font del Bosc?, i que pogués omplir les esmentades activitats?.
    Que les urbanitzacions formen part de Mediona?.Doncs jo vaig participar en la "revolta pacifica" contra l'alcalde Ciscu, (del PSC), per que suposadament va dir que les urbanitzacions no eren Mediona.Que bons que eren llavors els senyors socialistes, oi que si??.Li recordo que si voste pot buidar la fosa septica de manera gratuita no va ser gracies al PSC, que durant molts anys va ignorar i menysprear la Font Del Bosc.

    Com pot veure, duc mes anys que vosté i gracies a Deu tinc "memoria historica".

    ResponElimina
  18. Si vols demana el tratjos de Sant Pere i deixa a les urbanitzacions sense res. Perquè de aixó es tracte no; a dios lo que es de DIOs i al CIU todo lo demàs!!!!Pobrets son tant bons????ESTAS parlanT de fa més de 25 anys, quanta rencunia, segur que tots saben qui ets!!!! cuidat dels teus!!!!

    ResponElimina
  19. Aixo que vol dir?, que te raó el senyor del 19 de maig de 2011 9:45?i 19 de maig de 2011 9:48?, amb lo dels gosos al parc infantil?, lo de les foses septiques?, lo del camió de brosa?...Ah!, per cert, es veritat que la canalitzacio de l'aigua es va fer en l'epoca anterior d'aquets vuit ultims anys?, i posterior al govern de Ciscu?(PSC).No es tracta de ser rencosos, crec que es tracta de reconeixer que durant una etapa hi va haber qui es va preucupar per la Font del Bosc.Que de ben segur l'alcalde actual ha fet coses bones(amb vuit anys sols faltaria!), pero siguem també realistes, hi va haber qui tambe va fer coses abans.I amb l'afegitó que llavors no hi habien les cases que hi han ara, com tampoc l'index d'habitants.I per tant el cost era proporcionalment MOLT superior al que representaría qualsevol actuació en el dia d'avui.Que per aixo no cal ser economista....ah!, una ultima cosa per acabar el parc infantil no el paga l'SCA?

    ResponElimina
  20. Quan es parla de fets passats, i fereixen
    al contrari llavors és rencunia.
    Ningú aquesta demanant els vestits, és que ets manipulador, també se qui ets.
    El fons que has agafat dels vestits, és que tens tanta mala llet, que mai es podrà tenir una conversa amb tu.
    I menys tenir consideració del que fas i dius.

    ResponElimina
  21. Ja tinc feina a Salou. Espero que qui governi faci algo per atraure empreses a Mediona...

    Oscar Balaguer Arroyo

    ResponElimina
  22. Muchas felicidades Oscar!!.
    Eres el ejemplo de lo que sucede en Mediona!!.

    Espero que el dia 22, Mediona decida dar un golpe de timón a esta politica de ahogo para Mediona y sus habitantes, me gusta la apuesta de estos jovenes de CIU en favor de generar empresas, y prosperidad.

    ResponElimina
  23. QUIN MONTATJE MES DESCARAT!!!!!
    Ells su cuinen i su menjen.

    ResponElimina
  24. Resposta 20 de maig de 2011 0:43

    El lladre es creu que tots són de la seva condició. (Refrany popular)

    ResponElimina
  25. Moltes felicitats Oscar!.Ja et vaig dir que t'ho merexies.I que ets una persona honesta i transparent.Pero com tu be dius.....UNIC!!.

    Pep.

    ResponElimina
  26. BONA NOTICIA!!.

    Hamilton guanya la cursa.

    I Alonso no fa podi.

    ResponElimina
  27. Avui es sabra on es mereix estar cada partit.

    ResponElimina
  28. els pitjors resultats, senyors feu un canvi de rum o no anireu enlloc!!!!
    votant decebut. quin fracàs he sentit avui

    ResponElimina
  29. No cabe duda que el pueblo de Mediona SABE y así lo ha dicho, quien TRABAJA y BIEN por él.

    ENHORABUENA al PSC y en su representación al Sr. Servand Casas.

    Y vosotros, los de CIU, deberíais aceptar la derrota y empezar de nuevo con ánimo positivo. Aprended de lo que le va a tocar hacer y padecer al PSC a nivel de Catalunya.

    Uno de Sant Elíes, jod....y descontento con muchas cosas, pero que acepta lo que el pueblo ha sabido elegir. Saquémosle partido, por aquello de "que de lo perdido, saca lo que puedas"

    ResponElimina
  30. Me rio cuando el sr Dani decia lo de que a "cada uno el pueblo lo pondria en su sitio":
    ¡ALA! majete, ya sabes cual es el tuyo.

    ResponElimina
  31. Los de CIU se quedan como estaban, pero el PS pierden votos y un regidor.

    Rie,rie, que el ultimo rie mejor.

    ResponElimina
  32. El PSC perd !00 vots a Mediona!.Mediona comença a obrir els ulls!.

    ResponElimina
  33. AHora vasareis una victoria de ciu porque Psc a perdido votos, a ver, si esos votos fueran hacia vosotros aun, pero pensarlo bien, han preferido, lo que han preferido antes que vosotros,uffff! a parte aunque tenga 100 votos menos sigue con la mayoria absoluta y eso significa que la mayoria de los votantes de Mediona, apoya el trabajo realizado.

    ResponElimina
  34. "Estimat Servand Casas":

    Convergencia pertany a la socialdemocracia es a dir al centre del mapa politic.I no a la dreta rancia del pasat i que ara es paseja amb aires triunfants per Espanya i amb implantacio a Mediona(PP).

    Com tampoc pertany a l'extreema dreta europeaPxC.

    CDC és animat pels valors de la socialdemocràcia així com per un ideal català i europeu, destinat a posar en moviment el poble català cap al futur.

    http://www.cdccat.com/ca/cdc/organigrama/adherents

    ResponElimina
  35. Ayer se pudo ver con claridad que es lo que quiere Mediona y vuestro fracaso al ver que os haveis quedado igual que quatro años atras y aun mas plataforma ha sacado un regidor ,que golpe mas bajo para vosotros , ya ha podido dormir el administrador del blog? o se ha tenido que tomar un orfidal ? jajajaaaa . y del pp , que pena no les ha servido de mucho repartir botellas de vino , que pena , venderse e esta maneraaaaa, pese a quien pese siguen mandando los mejores , valdria mas que os hicierais un resettt!! la vida es muy duraaaaa!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  36. En noviembre ganó CIU en Mediona porque conocen a Artur Mas...Ahora no han votado CIU, gente de CIU de toda la vida porque ni han hecho campanya ni les conoce nadie...
    La gente no vota desconocidos.
    Esto que les sirva de experiencia para las proximas, hay que moverse, marqueting, cenas, butifarradas, excursiones, mitings, puerta a puerta, etc

    Votante de CIU decepcionado.

    ResponElimina
  37. o si no, poner de nº 1 a alguien superconocido....

    ResponElimina
  38. Em sorprèn la quantitat de retrets, i possibles solucions que doneu als de CiU.
    En democràcia tots tenim opinió i votem, quedar-se amb dos regidors i no perdre vots, és un fracàs?
    El PSC té majoria no té cap discussió, però perd un regidor i vots, és un retrocés o no?
    El PP augmenta els vots és una realitat i un encert. (Amb vi i sense vi)
    PxC entra a l'ajuntament, per a mi és un retrocés, però els vots els té.

    Tota la resta i els comentaris, de l'índole que siguin són parlar, bo escriure per escriure.
    L'important que més de mil persones han exercit el seu dret.
    Enhorabona al PSC i altres partits.
    És l'hora de treballar per MEDIONA, que és el més important.

    ResponElimina
  39. si senyor el primer comentari que mereix la pena, salut i a treballar

    ResponElimina