dilluns, 23 de maig del 2011

RESULTATS I ANÀLISI

PSC: 577 vots ( 7 regidors)
CIU: 217 vots ( 2 regidors)
PP: 143 vots ( 1 regidor)
PxC:  91 vots ( 1 regidor)



Benvolguts lectors,

Ahir Mediona va decidir tornar a fer confiança al partit del PSC de Mediona i per la nostra part no podem fer altra cosa que felicitar als guanyadors per un triomf sense paliatius. Podriem posar excuses dient que han perdut vots i nosaltres no, que van cap avall, etc. però la veritat és que han guanyat sobradament i se'ls hi ha de reconèixer.

Ara ens toca reflexionar, veure on hem fallat i per que hem fallat i el mes important de tot, fer una bona feina a la oposició durant els propers quatre anys, perquè en democràcia aquesta labor és tant important com la de governar.

Sabem que hem fet molta feina durant els últims anys i sabem que hem actuat sempre honesta i desinteressadament però potser no hem sabut fer arribar el nostre missatge als votants de forma prou clara. O potser com diuen alguns es tracta simplement d'una qüestió de coneixença... sigui com sigui tenim molt clar que podem caminar amb el cap ben alt i la consciència tranquil·la d'haver-ho fet tant be com hem sabut.

Ara, ens queda la recança de saber que Mediona tindrà un govern durant quatre anys amb majoria absoluta i això, senyors lectors, és sempre una mala noticia la tingui qui la tingui perquè otorga massa poder a un sol partit, o dit d'una altra manera, a una sola persona. El nostre objectiu per a la legislatura entrant no era governar ( no som tant il·lusos i tampoc és aquest afany el que ens mou) sinó obligar al PSC a pactar els grans temes com poden ser el POUM, la legalització d'urbanitzacions, grans obres, etc., qüestions que amb el resultat obtingut podran dur a terme a cop de decret sense mes recursos per nosaltres que fer el que venim fent fins ara, informar als veïns del que fa malament l'equip de govern.

Finalment, per una banda volem donar les gracies a tots els nostres votants pel seu recolzament tot assegurant-los que farem tot el possible per estar a l'alçada de la responsabilitat rebuda, i per altra banda demanar a l'equip de govern del PSC una legislatura marcada per la RESPONSABILITAT, que vetllin per una Mediona de futur i sense hipoteques.

Grup Municipal de CDC Mediona

27 comentaris:

  1. És un escrit realista i humil, que tingueu una oposició honesta.
    Felicitats al PSC, bona feina.

    ResponElimina
  2. Aquest escrit és un tallar i enganxar del bloc de l'Servand.
    El proper dia 11 de juny del 2011 es, constitueix l'ajuntament, ja veurem si compleix amb l'escrit.
    Les bones intencions, es fan no s'escriuen.
    La trajectòria que té tots la coneixeu, i per molt que falti a la veritat, els fets hi són.

    - En aquesta tasca volem comptar amb tothom, des d’un diàleg obert i franc. I quan diem tothom volem dir des del primer al darrer veí del nostre municipi oposició inclosa, com no pot ser d’una altra manera.

    - He dic diàleg obert i franc.

    ResponElimina
  3. como puede ser que las autonomicas gane ciu y en las municipales no gane ,no entiendo nada

    ResponElimina
  4. En las municipales de los pueblos pequeños se mira a las personas, en las autonomicas a los partidos.

    (Aunque esta teoria tiene la excepcion en PXC de Mediona)

    ResponElimina
  5. Todos sabemos quienes han votado a PXC de Mediona i donde tienen su oficina!!!

    ResponElimina
  6. això està molt bé pero si voleu un consell aquesta carta la feu arribar a tota la gent de Mediona, no us limiteu a Internet.
    Votant decebut de CIu

    ResponElimina
  7. entonces que pasa los de psc son mejores personas que los de ciu

    ResponElimina
  8. Es posible que qui hagi guanyat basi les seva campanya en mentires?.O s'adjudiqui obres que no ha fet(les fa la diputacio), o digui que te la solucio als sulfats? pero no digui quines mesures son i similars?...Estimats CIU's, heu pecat de noblesa....

    ResponElimina
  9. esos de PXC ahi que reconocer que estubieron todo el dia en la puerta de donde se votaba alo mejor eso es importante

    ResponElimina
  10. Hola!
    Referent a l'últim comentari, penso que els de PxC van estar tot el dia a la porta, com moltes persones d'altres partits. Com s'ha dit més amunt, als municipis petits es voten les persones i no als partits. S'ha de tenir en compte que si CIU vol guanyar necessiten una persona al davant que tothom coneixi, que es faci conèixer, ja que sinó no s'aconseguirà mai la majoria. Esperem que aquests 4 anys les coses vagin a millor.
    Sort i força!!

    ResponElimina
  11. pero el primero de ciu hace muchos años que vive en mediona lo conoce mucha gente

    ResponElimina
  12. Benvolguts lectors,

    La major part de vosaltres té raó quan fa l'anàlisi del que ha succeït en aquestes eleccions però cal tenir present diversos factors ( i cap d'ells ha de servir com a excusa per justificar el resultat, que consti).

    Posarem uns exemples:

    - Votant decebut de CIU: Tens tota la raó del món, aquest blog arriba a una petitíssima part de l'electorat, però saps que suposa repartir qualsevol cosa casa per casa tant a nivell personal com econòmic? Ens consta que segueixes l'actualitat política medionenca i, per tant, saps qui reparteix normalment els escrits del PSC oi? La brigada. Saps qui reparteix la revista municipal la única funció de la qual és promocionar a l'equip de govern? La brigada. Saps qui paga tot aquest material? Tu, jo i la resta de medionencs.

    - Anònim que diu que hem pecat de noblesa: no podries haver-la encertat més, hem pecat i molt de noblesa, de voler fer les coses be, d'anar sempre amb la veritat per davant, de justificar i documentar tot el que diem, etc. Diuen que no només cal fer les coses sinó que amés ho ha de semblar. No obstant creiem que les bones maneres, l'honradesa, la honestatitat... mai estan de mes i el temps posa a tothom al seu lloc. Et garantim que mai ningú ens podrà acusar d'haver arribat al govern com ho va fer en Servand fa 8 anys, amb denuncies, pancartes, manifestacions, judicis i amenaces.

    Salutacions

    ResponElimina
  13. En el casal todos sabemos quien es "pep de mediona",el cuñado de.., el vecino de los Bal..,el de la estelada...el que vive con la Ros..el de los mail's.., del segundo hacia abajo no conociamos ni dios!!.Una lista no solo se vota por el primero, excepto los Bal...si hubieran ido los dos vecinos de san pera 1 y 2 (el del ron)...ahora tendriais mas de tres...

    Yo os voté. Bona feina Pep de Mediona.

    ResponElimina
  14. Lo que no comprendo o si que lo comprendo, es que no hay comentarios en el bloc privado, del Servand y en este ya hay 13.

    ResponElimina
  15. Tu mismo te contestas cuando lo llamas bloc privado, cada uno hace con su bloc lo que quiere, que para eso lo crea.

    ResponElimina
  16. Si l'aparell del partit CIU no us ajuda a remuntar i creixer ¿com podeu competir amb els que van sobrats amb els diners del contribuent? Això es culpa de CIU..
    Molts fills de votants de CIU i anti "sociates", són de partits independentistes i han votat en BLANC, NUL O ABSTENCIÓ.(Ho se perque passa a casa nostra...)
    NO HEU PECAT DE NOBLESA, HEU PECAT D'INGENUS.
    ¿A qui se li acut que us votaran pel BLOC o pel PARLEM-NE?
    AIXÍ NO FUNCIONEN LES CAMPANYES NI HAN FUNCIONAT MAI.S'ha de sortir al carrer i s'ha d'anar per les cases, pels mercats, a les excursions. S'han d'organitzar xerrades, sortides, actes culturals, actes socials. I a qui no li agradi, que no s'hi dediqui..

    ResponElimina
  17. ¿Com es que en Joan Duran que tenia una botiga treia majoria absoluta durant tants anys?
    Perquè des de la botiga feia campanya?
    ¿Com es que el Servand treu majoria en epoca de "vaques flaques" per als sociates?
    Fa mitings, campanyes, botifarrades, arrossades, conferències, porta per porta, excursions a través de l'AECCM (que és dela seva corda), va fer festes de carrer, neteja de rentadors, ..
    La politica es aixo,
    Si no ens agrada, no ho fem i ens conformem en estar a l'oposició amb 2 representants, que ja sabem el que compten...

    El Bloc del Servand no admet comentaris ANÒNIMS.
    VOTANT DE CIU...

    ResponElimina
  18. Lo que descriu el votant de Ciu anterior, jo no li diria "fer campanya", jo li diria fer feina i treballar per Mediona.
    Jo crec que aquest bloc el que acava fent es crear confrontacio entre la gent del poble.
    Tambe desitjo que si en aquets 4 anys creuen que hi han iregularitats com les que van denunciar, en lloc de fer-ho aqui que ho fasin al jutge, que es on toca.

    ResponElimina
  19. resposta 24 de maig de 2011 15:49

    No crec que la teva opinió, o la d'un altre sigui inici de confrontació, cal ser una mica coherent la conversa escrita sempre a existeixen.
    Això del Jutjat no és tan fàcil, si no mira els mitjans dels fraus que hi ha, i els que van a la justícia.
    La informació que ha donat el conviure, i el Parlem-ne crec que a sigut correcta, de no estar no hauríem,una segona opinió o la veritat.

    ResponElimina
  20. Mentre un jutge no demostri cap ilegalitat, no te perque ser cert.

    ResponElimina
  21. http://www.ara.cat/societat/Generalitat-retallades-funcionaris-lendema-eleccions_0_485951973.html

    ResponElimina
  22. Todo sigue =, no habeis aprendido nada. Ayer cuando lei el primer escrito de CIU despues de las elecciones pense? Han aprendido lo que han hecho mal y ahora pueden hacerlo mejor, nunca es tarde. Pero no habeis entendido NADA.

    ResponElimina
  23. Per sort o per desgracia tens 4 anys per veure i han apres o no. No siguem impacients

    ResponElimina
  24. A l'anònim Todo sigue =
    ¿Podries ajudar-nos fent una llista del que s'ha fet malament?
    Ho dic sincerament, estimo Mediona, he votat CIU, i voldria que d'aquí 4 anys les coses canviessin, que s'acabés la prepotencia del Servand i els "guetos" socialistes:
    Les associacions tenen dret d'admissió, si no ets dels "seus", no t'admeten.
    Els actes per Mediona, per la llengua, coses que són de TOTS, si no ets dels seus, et fan fora o et miren malament...

    Prou "guetos"!

    JIM

    ResponElimina
  25. Son molts els que poden donar gracies de que no hi han diners per posar denuncies, no tots disposen dels diners dels impostos del Medionencs per pagar advocats i assesors.

    Pero a todo cerdo le llega su San Martín.

    ResponElimina
  26. Pero a todo cerdo le llega su San Martín.


    Comemtaris d´aquets, son els qur fan perdre umes eleccions

    ResponElimina
  27. Feia molt temps que no em passava, pels blocs de Mediona.
    Estan una mica fluixos, el de l'alcalde té una conversa amb si mateix.
    El de la Eva s'està posant una mica, personalitzat entre velles enemigues.
    El de CiU aquesta sense idees, ni comentaris.
    Sera que ja han passat les eleccions.

    ResponElimina