dissabte, 26 de febrer del 2011

S'APROVA LA MOCIÓ PRESENTADA PEL GRUP DE CIU DEMANANT UNA SEGONA MESA ELECTORAL A SANT PERE SACARRERA

Benvolguts lectors,

Avui estem d'enhorabona, el ple municipal celebrat ahir Divendres va aprovar per unanimitat la moció presentada pel grup de CIU demanant la creació d'una segona mesa electoral fora del nucli de Sant Joan.

No obstant hem de remarcar les següents objeccions:

- El grup del PSC ha proposat i aprovat ubicar aquesta segona mesa a La Font del Bosc, al local de l'Associació de Veïns. Han justificat la seva decisió en suposats problemes de circulació de vehicles i d'aparcament en cas d'ubicar-la a Sant Pere Sacarrera.
El grup de CIU no s'oposa a aquest canvi si això permet que es crei aquesta segona mesa.

- L'alcalde ha afirmat que ja fa anys que volien desenvolupar aquesta iniciativa i que la idea els agrada.
No serem dolents i no farem cap comentari...

- El grup del PSC ha afirmat que molt probablement no hi serem a temps de crear aquesta mesa per a les eleccions de Maig de 2011 perquè comporta moltíssima feina.
Aquí no hi estem ni hi estarem d'acord de cap de les maneres, tenim el convenciment que es pot tramitar la sol·licitud per a les eleccions del proper mes de Maig, i farem tot el possible perquè així sigui, serem tant pesats com faci falta perquè l'Ajuntament de Mediona executi una iniciativa que, no ho oblidem, està aprovada pel ple municipal.

Grup Municipal de CDC Mediona

24 comentaris:

  1. Molt bé !!!! a veure si es veritat que aquests socialistes no s'enmaneguen alguna per no possar la taula de més.

    No deixeu que vinguin amb mandangues per no fer ho!!

    ResponElimina
  2. Vull agrair a tots els militants, simpatitzants de CiU i gent de Mediona.

    El reconeixement de la meva implicació i treball, dins de les meves limitacions a l'Ajuntament de Mediona.

    Avui comença un dia diferent dels 8 anys que han passat. GRÀCIES.

    Lluis Ollé i Barnola

    Regidor de CIU per Mediona.

    ResponElimina
  3. Ets anònim o ets Lluís?????? JE JE

    ResponElimina
  4. Esteu fent una molt bona feina nois. Seguiu així

    ResponElimina
  5. Perdoneu senyors de CIU,s'ha aprovat la taula electoral gràcies a tots els grups muncipals,incluen-ti el PSC,

    ResponElimina
  6. Qué vol dir el senyor Ollé amb aquesta parrafada dels 8 anys?

    ResponElimina
  7. Des de fa uns mesos venim rebent nombroses mostres de recolzament i suport, ja sigui en aquest blog o fora d'ell, les quals m'il·lusionen i m'omplen de satisfacció. El que volia dir en el meu missatge anterior és simplement això, que em reconforta veure com hi ha gent que valora la feina feta i reconeix la meva aportació i la dels meus companys.

    Per mi aquest fet marca un abans i un després en aquesta llarga travesia de 8 anys.

    Salutacions

    Lluis Ollé i Barnola

    Regidor de CIU per Mediona.

    ResponElimina
  8. Qui ha presentat la moció?, el PSC?.Crec que si no es per que la presenten els senyors de CIU, MAI hi ahuria una taula electoral en aquesta zona.

    http://3.bp.blogspot.com/-Mvn3dHeCW1c/TWbWrxuiuiI/AAAAAAAAAi8/RTO_mhCjADs/s1600/parlemne1.jpg

    ResponElimina
  9. Voldria que algú m'aclaris un tema que em preocupa fa molt de temps:
    ¿COM ES GASTARAN ELS DINERS DE LA LLEI DE BARRIS?
    PER MI QUE SERA MOLT DIFICIL CONTROLAR LES DESPESES.
    TOT SON PARTIDES "INCONCRETES, IMMATERIALS I INTANGIBLES": "COHESIÓ SOCIAL, IGUALTAT DE LA DONA,...Tot això ¿què seran, ¿cursets per promoure una sèrie de valors? ¿qui els donarà aquests cursets....? ¿qui assistirà a aquests cursets?
    Tot això fa molta pudor.....
    Haurieu d'averiguar-ho els de CIU tot això. Aquesta es la veritable tasca de l'oposició. I, si no els agrada, que s'hi posin fulles......

    Helena

    ResponElimina
  10. Hola Helena,

    No podem estar més d'acord amb el que planteges. De fet, si revises el Parlem-ne del mes de Febrer veuràs un article titulat " Llei de Barris o forat negre" plantejàvem exactament les mateixes qüestions. Et direm més, vam presentar un registre d'entrada a l'Ajuntament demanant aquesta informació i la resposta que ens van donar no deia absolutament res ( també tens la resposta a la revista).

    Et podem garantir que estem molt a sobre d'aquesta qüestió perquè ens preocupa molt aquesta " pudor" que comentaves. Sense anar més lluny, és molt significatiu que l'Ajuntament hagi cobrat 53.000 € a compte de la Llei de Barris i no ens hagi sabut/volgut explicar en que s'han gastat.

    En seguirem parlant.

    ResponElimina
  11. Em podrieu dir que passa a l'SCA que hi ha tants cartells de vaga ?

    ResponElimina
  12. Sobre la llei de barris, és una llei del tot controlada i vigilada des de dalt. Si ets regidor del color que siguis i TENS GANES DE TREBALLAR, pots informar-te de com és controla i el perquè de les preguntes que feu. Aquesta llei si han sumat pobles de tots els colors, per tant no pot ser tant dolenta.

    ResponElimina
  13. La Antònia ho sap tot, fins i tot de colors i ganes de Treball.

    Però s'han gastat 53.000 € i no se sap res i en què s'han gastat.

    I no hi ha tant control si et donen els diners i ja ho justifiquaras.

    Però la Antònia ho sap tot, està en l'Ajuntament i és regidor / ora.

    ResponElimina
  14. Aquí no s'està posant en dubte la Llei de Barris, del que dubtem és de les persones que l'han d'aplicar.

    Tenim motius més que sobrats per desconfiar de la gestió econòmica del PSC, només cal veure com han gestionat els comptes municipals.

    ResponElimina
  15. Antonia :

    Quan dius vigilada desde dalt ... a on et refereixes ?? A la generalitat aquella que teniem avans socialista i que ha deixat el país a l'autentica ruina ??
    O a Deu nostre senyor?

    Esta clar que no en sap gaire de lleis .... per que es una llei molt poc clara , imagini si es poc clara que en Servand diu al seu blog que ARA ha de fer un curs sobre aquesta llei quan ja fa mesos que va dir haver rebut el primer import important .... hay hay hay Antonia Antonia !!

    ResponElimina
  16. LA GENERALITAT QUE TENIAM AVANS SEGONS ALGUNS ENS HA DEIXAT A LA RUINA ....
    PERÓ LA DE ARA QUE NO VEIEU QUE VOLEN FER EL NEGOCI DEL SEGLE ?
    AIXÓ SI , A COSTA DE LA SANITAT , TREIEN ESPECIALISTES I DEIXAN AL GENT QUE NECESITA UNA PROTESIS AL GENOLL A LA CADERA ECT... AMB LLISTA S´ESPERA DE 2 I 3 ANYS , PAGANT-SE LA MEDICACIÓ .... TOT TE UNA EXPLICACIÓ QUAN UN DELS MOLTS QUE ARA GOVERNEN ES EL CAP DE LES MUTUES PRIVADES , ES UNA DE LES PRINCIPALS RAONS PER POERR SUCAR ENTRE TOTS DEL TINTER...
    I LO QUE SAP MES GREU ES QUE NO TENEN PROU AMB TOCAR LA SANITAT SI NO TAMBE L´ ENSENYAMENT , VOLGUER TREURE LA SISENA HORA,
    PER ESTALVIAR-SE SOUS I ESPECELISTAS QUE TOTES LES ESCOLES NECESITEN ,SAPIGUEN QUE SOM EL NUMERO 1 AMB FRACÁS ESCOLAR , SI A TOTA AQUESTA NOVA GENERALITAT , VOLEN TIRAR EL PAIS ENDEVANT , VISCA CATALUNYA !!!!!!!! DESDE EL MEU PUNT DE VISTA ES PATETIC I LAMENTABLE , PERQUE A TOTES LES CASAS D´ARREU DEL PAIS HI HAN AVIS I TAMBE NENS , O ES QUE VOSALTRES , SENYORS MEUS NO TENIU A CARREC VOSTRE CAP AVI , O GENT MALALTA O NENS ?
    SEGONS LA GENT , EL SERVAND I EL SEU EQUIP AQUETS 8 ANYS HO HAN FET HORRENDAMENT,PERO NO S´HAN CARREGAT NI SANITAT NI ENSENYAMENT , SI VOSALTRES SEGUIU EL MATEIX PATRO QUE ELS DE DALT POTSER QUE EMIGREM TOTS PLEGATS CAP A HOLANDA QUE ALLA LA SANITAT I L´ENSANYAMENT SON INTOCABLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  17. Em sembla que aquí hi ha un problema d'enfoc, ni en Servand era responsable de les pifies o encerts del tripartit ni els de CIU ho son del govern actual.
    Potser deus tenir més informació que jo però jo no m'atreveria a afirmar tant lleugerament que aquestes retallades són un caprici del govern actual.

    ResponElimina
  18. O una causa inevitable del sistema que s'ha portat fins ara ?

    Jo tinc 33 anys soc fill de l'educacio publica i de l'epoca de Jordi Pujol o sigui ciu, la meva formació es envejable en comparació a la formació que ha estat rebent el meu fill en epoca socialista . I no només formació bàsica publica , sino BUP i COU escola pública i universitat pública.

    El fracàs escolar s'ha incrementat a l'època socialista !!!

    ResponElimina
  19. Resposta al/la Senyor/a de les Majúscules :

    A quins especialistes de la formació que es refereix , a un com en Servand que encara té la baixa mentre tots sabem que es apte per fer altres feines ? Jo a la meva feina no puc agafar la baixa amb aquesta alegria que els funcionaris se l'agafen !!!!!

    ResponElimina
  20. Perdona teniu un gran problema , es d`ignorants no saber que aquesta persona era director i tambe habia fet de profesor , quan dic especialistas amb referixo a LOGOPEDAS I ALTRES PERSONES QUE ENVIEN A LES ESCOLES PER AJUDAR ALS NENS QUE TENEN PROBLEMES EN EL APRENANTATGE!!!!
    No us aniria malamament pasar vosaltres per algun centre d`aquest , llavors veuria-ho lo important que son aquests especialistes i la tasca que al llarg del dia arriben a fer , no com VOSALTRES!!

    ResponElimina
  21. Resposta a la Sra de les majúscules i l'insult gratuït.
    Si no sap escriure el que pensa, o no sap transmetre no cal insultar.
    I si no ho sap escriure en majúscules, en un bloc, fòrum, o en la xarxa és com si parla a crits.
    Tampoc cal tanta falta, de respecte cap als altres.
    Vostè pot donar la seva opinió igual com els altres poden dir la seva.
    Tampoc hi ha dos bàndols, no us oblideu que vivim en el mateix municipi, ia nivell estatal poc es pot fer 1.700 vots.

    ResponElimina
  22. Miri Sra. aquí a Mediona hi ha gent que fa aquesta feina que vosté diu i no son funcionaris, no tothom ha de ser funcionari ... per exemple aquella Sra que treballa a l'escola que ajuda a la integració, gent del Roure que col.labora en aquesta tasca que vosté deu haber estat beneficiaria ??... I disculpi,pero que en Servand faci de director o que faci de mestre o de porter del'escola li permet seguir amb una baixa totalment injustificada ?? es que no pot caminar ?? jo l'he vist caminar fa mesos ehh, pero a l'escola no ha tonat,ni tornara fins que passin eleccions.... això m'ho haurà d'explicar millor !! per que el sou d'aquest sr. el pago jo amb els meus impostos.

    Vosté creurà que la oposició no fa una tasca ... ja no dic una gran tasca , pero es que ja se li ha vist el llautó vosté no es una persona democrata, mentre no hi havia oposició ningú sabia que feia aquest home que tenim d'alcalde, ara almenys sabem algunes coses.

    Molt atentament,

    ResponElimina
  23. Ciu està a la comissió de comptes de la llei de barris, perquè no ho diu als seus seguidors això?????Si és un forat negre ells hi són dins.

    ResponElimina
  24. Que nosaltres estem a quina comissió? Ja sap més del que sabem nosaltres...

    Nosaltres no hem estat convocats a cap comissió, de fet ni tan sols està creada ( malgrat en Servand ho hagi dit a les reunions amb els veïns, nosaltres també hi érem). És més, no tenim més informació de la que té qualsevol veí que se'n vulgui assabentar. De fet, ja que cita la nostra revista, allà hi podrà llegir la resposta de l'alcalde a les nostres preguntes que és tota la informació que en tenim al respecte, és a dir, cap informació.

    Potser seria hora que comencéssim a pensar per nosaltres mateixos i deixéssim de creure tot el que ens diu l'alcalde de Mediona... O també us creieu això que Mediona té un deute de 1,3 milions d'euros i que 1 milió ve heretat d'en Duran? ( Això ho va dir en Servand ahir a la reunió amb 22 veïns de Sant Joan dels quals almenys 12 érem membres dels diferents partits) Que passa que en 8 anys no s'ha pagat ni un cèntim i es manté estàtic? I d'aquí a 20 anys encara tindrem 1 milió d'euros heretats d'en Duran? Això si, del camp fotovoltaic només falten per pagar 300.000 € dels quasi 900.000 € que costava, aquests deutes si que baixen... els d'en Duran no!

    En fi, bastant vergonyós!!

    ResponElimina