dilluns, 14 de febrer del 2011

SEGUIM TREBALLANT

Benvolguts lectors,

Últimament tenim el blog una mica oblidat i pot semblar que no estem fent coses... res més lluny de la realitat!!
A continuació adjuntem algunes de les accions que estem duent a terme. Per cert, aprofitem l'abinatesa per comunicar-vos que properament ( en 1 o 2 setmanes) rebreu als vostres domicilis una nova edició de la revista Parlem-ne.

EL GRUP DE CIU A MEDIONA PRESENTA UNA MOCIÓ PER SOL·LICITAR UNA SEGONA MESA ELECTORAL A SANT PERE SACARRERA

L'AJUNTAMENT DE MEDIONA HAURÀ DE PAGAR 37.322 € EN CONCEPTE D'INTERESSOS DE DEMORA PER L'IMPAGAMENT D'UNES FACTURES DEL 2007 - 2008


EL GRUP DE CIU A MEDIONA PRESENTA UNA MOCIÓ INSTANT AL GOVERN DE L'ESTAT A MODIFICAR LA LLEI HIPOTECÀRIA A FI DE REGULAR LA DACIÓ EN PAGAMENT I ADOPTAR LES MESURES NECESSÀRIES PER EVITAR ELS DESNONAMENTS PER MOTIUS ECONÒMICS



LA DIRECCIÓ GENERAL D'ADMINISTRACIÓ LOCAL RECLAMA A L'AJUNTAMENT DE MEDIONA AMB DATA 22 DE NOVEMBRE DE 2010, COPIA DE L'EXPEDIENT DE LIQUIDACIÓ DEL PRESSUPOST 2004 I EL QÜESTIONARI DE LIQUIDACIÓ DEL PRESSUPOST 2002. DES DE L'AJUNTAMENT ASSEGUREN QUE ÉS UN ERROR I QUE JA ES VA ENVIAR...


Diuen que una imatge val més que mil paraules... doncs aquí en teniu unes quantes que us permetran valorar, per una banda, si el grup municipal de CIU està fent una bona oposició i, per l'altra, si el grup del PSC està governant com s'espera que ho facin.
Grup Municipal de CDC Mediona

40 comentaris:

  1. Enhorabona...


    Mariona de Mediona

    ResponElimina
  2. Que guapu això de l'altre mesa electoral !! Enhorabona... es segur que la possaran o ho ha de decidir l'ajuntament això ??

    Ros.

    ResponElimina
  3. Hola Ros,

    Això ho ha de demanar l'Ajuntament, nosaltres amb aquesta moció instem a l'Ajuntament de Mediona perquè ho demani. Tinguem clar però que al grup del PSC no li interessa crear aquesta segona mesa i més després de com té d'alterades a les urbanitzacions amb els processos de legalització...

    No obstant, el grup de CIU i qualsevol ciutadà particular pot presentar una reclamació davant la Delagació Provincial durant els 6 dies següents a la publicació de les meses damanant aquesta segona mesa.
    Salutacions

    ResponElimina
  4. Si volen fomentar la partcipacio que es mullin els politics d'una vegada!.

    ResponElimina
  5. 37000 en gastos de demora????.Camins particulars?...pos que arreglin altres carrers d'una vegada.El carrer escoles a sant pere QUE CONSTA EN EL CADASTRE COM A CARRER!!.

    ResponElimina
  6. Caminos particulares?, pues cualquier particuar debe pagarse las obras particulares.Que les pasaran la nota de la factura a estos?.

    Apruebo la iniciativa de la mesa electoral.

    ResponElimina
  7. camins particulars? jo diria que és la nomenclatura que donen, no s'ha esfaltat cap camçi particular.
    resepcte al carrer escoles, no us queda clar, hi ha un pla d'actuació no és pot fer res, el que si que podeu fer es aparcar on toqui i no al mig,.. que és un carrer

    i mireu gent de CIU, segurament tot això està molt bé, però aquesta no és la feina que volem, doneu la cara, aneu als actes,.. i no pas, feina d'amagat,.. no voleu un alcalde de CIU, que no vagi enlloc, que no surti del local que ara dieu que teniu? potser que digueu on el teniou, quin horari hi sou,...

    mercè

    ResponElimina
  8. Totalment d'acord amb la Mercè. Aneu als actes, doneu-vos a conèixer. (ja se que heu anat a uns quants i heu estat mal rebuts pels "socioslistos" Doneu l'adreça del local, dia, hora, obriu les portes al poble medionenc...i vindrem a les reunions a donar la nostra opinió.
    CIU no ha de ser un CLUB TANCAT sino una PORTA OBERTA cap a la llibertat d'expressió.
    Montse

    ResponElimina
  9. Molt bé Montse. Opino com tu.
    Mariona

    ResponElimina
  10. Merce:
    Les persones que aparquen al carrer Escoles i que no permeten girar adecuadament al bibliobus son de CIU?.

    Doncs si que n'hi han....jajajajaja.

    ResponElimina
  11. Resposta a Mariona i la Montse tambe a la Mercè,

    Esteu en un error molt gran,tenint la impressió que CiU és un club privat.
    No us oblideu que només són dos regidors no vuit.
    És un grup més social que polític.
    El primer i últim, per CiU Mediona és Mediona, esbrinar i tindreu una gran sorpresa.

    ResponElimina
  12. Pero que dieu si fins i tot van fer un sopar on hi podia anar la gent que volgues , jo vaig veure els tickets al forn.

    ResponElimina
  13. "no pas perquè prometem grandeses ni siguem els més simpàtics, sinó perquè tenim projectes, idees clares i sobretot perquè som gent humil i honrada, i sense interessos particulars"

    M'ha agradat molt això !!

    ResponElimina
  14. Benvolguts lectors/es,

    Des del nostre punt de vista poden estar passant dues coses: o ho hem fet tant malament com hem sabut i s'ha interpretat el contrari del que preteniem o algú s'està passant de cínic.

    Prego que disculpeu el to i que ningú ho personalitzi però ens sembla increíble llegir que som un club tancat, que fem feina d'amagat, etc. Això no és cert!!!

    Que potser no sabeu que teniu un correu electrònic des d'on podeu contactar amb nosaltres? Algunes persones ja ho han fet i els hem atès tant be com hem pogut, ens hem reunit amb ells, hem presentat escrits a l'Ajuntament per mirar de solventar el seu problema, etc.

    Sense anar més lluny, no vam organitzar un sopar abans de les eleccions autonòmiques on hi podia anar qui vulgués?

    No sabeu que hem organitzat reunions al local que tenim a Sant Pere i a Cal Sisquet per parlar amb els veïns sobre el POUM i altres temes?

    Aquest blog potser no és prou obert a tothom? O no és cert que hem permès que qualsevol persona digués el que vulgués inclús quan es tractava d'insultar-nos?

    Feina d'amagat? Pengem aquí la major part de les coses que fem precisament perquè els medionencs i medionenques estiguin assabentats de la feina que fem!!!

    Mercè, quina és la feina que voleu? Que no fem públiques aquesta mena de coses i que d'aquesta manera li aplanem el camí a en Servand? O es que és millor no fer RES però estar visibles a tots els saraus? De veritat creus que aquesta és la feina d'una bona oposició? I permete'm que et digui que per defensar una actuació dels socialistes no és necessari acusar-nos a nosaltres ( la millor defensa no hauria de ser un bon atac).

    En resum, no estem d'acord amb aquestes afirmacions. No obstant, sabeu que tothom està convidat a contactar amb nosaltres quan vulgui i que tenim el local al c/ Orient de Sant Pere Sacarrera ( porta vermella, Baixos). No tenim un horari fixe però hi serem sempre que ens aviseu que voleu venir.

    ResponElimina
  15. Quina mala gestio la de l'ajuntament.Sabeu la totalitat de diners que deu el consistori?.

    Per que s'asfalten camins particulars i no s'arrangen els carrers del municipi?.

    Per que es liciten obres que despres no es poden pagar amb el sobrecost de demora com a CASTIC?

    Per que l'ajuntament de Mediona no ha tingut mai l'interes en que hi hagi una mesa electoral a la font del bosc/sant pere Sacarrera ara que l'index de poblacio aixi ho demana?(potser per l'alcalde els altres nuclis no deuen ser mediona).

    Em crida la curiositat com algun@s persones que escriuen en aquest bloc no es fan alguna d'aquestes preguntes.

    Per a mi crec que feu una bona feina.

    Qui vulgui veure les vostres propostes a part de les d'avui que repasi aquest bloc.

    ResponElimina
  16. Aquest bloc desperta molt d'interès, això vol dir que la gent esta preocupada per Mediona i vol saber a qui votar.
    El Bloc del Servan no desperta cap interes, no té cap comentari, ni bo ni dolent.
    Feu una bona feina, teniu molta paciència contestan als qui us emprenyen. I invitan-los a les reunions. Anem pel bon camí.
    Ànims que ja falta poc

    ResponElimina
  17. mireu aquests de CIu a la primera ja contesteu, segur que teniu cua de palla,... per cert, la gent de mediona no ha de repassar el bloc per arribiar a tothom. més activitat nois, que no tot passa pel bloc, no tothom hi accedeix.

    ResponElimina
  18. Al comentari anterior que no deu saber llegir, ja que en la capçalera diu:

    A continuació adjuntem algunes de les accions que estem duent a terme. Per cert, aprofitem l'abinatesa per comunicar-vos que properament ( en 1 o 2 setmanes) rebreu als vostres domicilis una nova edició de la revista Parlem-ne.

    ResponElimina
  19. Resposta al 14 de febrer de 2011 23:18


    Jo crec que el anònim de la cua de palla, tanbien se li podria dir buscar tres peus al gat.
    Quan un és reticent a una cosa, encara que no tingui arguments, veu fantasmes a qualsevol lloc.
    Tampoc reconeix la realitat i la veritat.
    Axio es diu partidisma.
    Tambe fa mal a Mediona.

    ResponElimina
  20. És patètic i infantil l'escrit al bloc de l'alcalde.
    Es nota molt que està en contacte amb infants, només falta dir i JO MÉS.
    No sap com omplir un espai, que ni té idees, ni imaginació.
    Hauria de fer cursos d'humilitat, i respecte als altres. Sigui més seriós sr. alcalde, ja fa molt temps que ens està prenent el pèl.

    ResponElimina
  21. Ara vol inagurar el poliesportiu.....

    Despres dira que no es amb motius electoralistes!!!.S'HABIA D'HABER INAGURAT FA UNS ANYETS, A MI HEM FARIA VERGONYA DEL RETART, PER MOTIUS DE MANCA DE LIQUIDESA AMB L'EMPRESA CORRESPONENT.

    Estem preparant una gran inauguració del Poliesportiu.

    Jjajajajajajajjajaaaajjjjjjaaaaja.

    ResponElimina
  22. Por no leer el bloc de CIU, como responden de rapido a los comentarios.
    Seguro que son los del pueblo, que se lo han dicho.

    ResponElimina
  23. No li han dit els del poble.Es ell que es passa tot el dia enganxat a internet. Sap el poder que te aquest mitja per ensorrar, desprestitgiar o fer pujar una persona. Ell ho ha fet. ell es un expert.
    Txitxi

    ResponElimina
  24. ¿Ara que venen les eleccions se'n recorda de les "persones", del "poble"? Apa que porta 4 anys pa ssant de tothom¡¡¡
    Ara diu que ha de resoldre temes que "ja toquen". Després que porta 4 anys "putejant" unes persones del poble i passant d'elles i de les seves vides?
    Ara viga inaugar, vinga tallar cintes, vinga donar copets a l'esquena, ...Es pensa que la gent no té memoria?
    Un medionenc emprenyadissim

    ResponElimina
  25. ¿Qui se'l pot creure ara a un mentider? Sabeu la faula del pastor mentider? Doncs això li passara al Servand. Porta mentint-nos des de que es Alcalde i ara per que hauriem de creure que, si el votem, ho fara millor? I no ens enganyara ni estafara?
    Medionenc estafat, putejat i cabrejat (tinc motius, se el que dic)
    Pere del Castell

    ResponElimina
  26. Hola Pere del Castell: Proposo fer una crida a tots els medionencs estafats, putejats i cabrejats i reunir-nos davant de l'Ajuntament amb les nostres queixes (una cosa com la que van fer ells (PSC) quan els del PP deien que l'atemptat islamista l'havien fet els de la ETA... I van fer caure el PP ...
    O presentar-nos al seus mítings amb els papers a la ma de totes les mentides i queixes i desmintar-li la "paradeta"
    No cal dir que tot ha d'estar fonamentat sobre paper. Nosaltres hem de ser "exemplars". No com ell, que menteix més que respira....
    Belén

    ResponElimina
  27. diumenge 19 de desembre de 2010
    ES L'HORA DE POSAR FIL A L'AGULLA
    Benvolguts lectors,

    Ahir Dissabte es va cel·lebrar l'últim ple de l'any 2010 a l'Ajuntament de Mediona. Abans de començar, en Servand tenia preparada una declaració en la que, en poques paraules, se'ns deia que atenent a que no ens hem retractat en la nostra afirmació que la comptabilitat de l'Ajuntament de Mediona per a l'any 2008 reflecteix unes retribucions per l'equip de govern de 167.984,21 €,
    Y ahora deciis con el escrito que habeis pasado que el alcalde cobra 9.000€ año
    Y los regidores con cartera 5.400 € año
    Resument
    5.400 por 7 regidores con cartera 37.800
    9.000 el alcalde 9.000
    total 46.800

    si tenian que cobrar 167.984,21
    an cobrado - 46.800
    an dejado de cobrar 121.184.21 o es que era mentira

    ResponElimina
  28. Veo que sabe copiar y pegar pero no tengo tan claro que sepa leer. Aquí se dijo que la contabilidad reflejaba unas retribuciones de 168.000 € y si mira la documentación que hay colgada verá que pone ORGANOS DE GOBIERNO. Es mas, también se ha dicho que la propia secretaria reconoció que se trataba de un error en la contabilidad.
    Está muy bien opinar, pero primero hay que informarse

    ResponElimina
  29. sino se leer mirar esto
    Benvolgut alcalde Servand Casas,
    En primer lloc li diré que nosaltres no hem de demostrar res, tot el que voliem demostrar ja ho hem fet, en tot cas és vostè qui haurà de demostrar que vostè i el seu equip de govern no han cobrat aquests diners, cosa difícil de demostrar a tenor de la informació publicada. No se n'oblidi que és vostè qui perceb una remuneració d'aquest Ajuntament com a servidor públic i, per tant, qui té el deure de justificar-se.
    En segon lloc no creiem que calgui fer cap registre d'entrada per clarificar res, hem sigut prou explícits. No sé on veu insinuacions capcioses, nosaltres hem dit ( no insinuat) que la comptabilitat de l'Ajuntament de Mediona reflecteix que l'equip de govern va percebre remuneracions durant l'exercici 2008 de 167.984,21 €, aproximadament 121.000 € més del que vostè s'ha cansat de repetir que correspon als sous de l'equip de govern ( sous congelats des del 2003). I faltarà veure que diu la comptabilitat per a l'any 2009, encara avuí pendent de tancament. Pot intentar fer tots els jocs de paraules que vulgui, però la realitat seguirà sent la mateixa.
    En tercer lloc, no tenim cap dubte que hem interpretat els comptes perfectament. Tant és així, que ja vam detectar que la partida referent a Productivitat de 12.495,32 € ( uns 2 milions de pessetes) està pressupostada i no liquidada, import insignificant quan parlem de 167.984,21 € ( quasi 28 milions de pessetes) o 155.488,89 € descontant-hi aquesta partida. Si vostè està tant convençut que no ha percebut aquests ingressos haurà de parlar amb el comptable de l'Ajuntament perquè amb el seu error l'ha posat en una molt mala situació.


    Per acabar, ja es pot quedar amb els seus 4 anys de sou, afortunadament tinc una professió i no necessito ni un cèntim de vostè ni de l'Ajuntament de Mediona, i molt menys a càrrec de comptes públics en època de crisi.


    Grup municipal de CDC Mediona

    ResponElimina
  30. Benvolgut lector,

    No tenim cap inconvenient en tornar a parlar d'aquest tema, però tal com li ha dit l'anònim anterior potser no s'ho ha llegit be...

    Li repetim que nosaltres hem dit que LA COMPTABILITAT DE L'AJUNTAMENT REFLECTEIX UNES RETRIBUCIONS DE X EUROS PER L'EQUIP DE GOVERN. I per molt que vagi copiant i enganxant seguirem dient el mateix que vam dir al seu dia... En tot cas li recomano que escrigui al blog de l'alcalde demanant que canviin de comptable. Afortunadament a la era de les comunicacions tot queda escrit com molt be ho ha demostrat vostè.

    No obstant, per entendre això un ha de voler-ho entendre, en cas contrari serà inútil que li expliquem res.

    ResponElimina
  31. El penultimo escrito lo dice claro "que la comptabilitat de l'Ajuntament de Mediona reflecteix que l'equip de govern va percebre remuneracions durant l'exercici 2008 de 167.984,21 €, aproximadament 121.000 € " sí efectivamente usted no debe saber leer ... a parte de escribir .
    Acuda al maestro del pueblo .

    ResponElimina
  32. Han aprobado ya lo de la mesa en sant pere sacarrera ?? o no piensan ponerla ?

    ResponElimina
  33. Demà a les 16:30 h hi ha ple a l'Ajuntament de Mediona i aquest és un dels temes en l'ordre del dia.
    Us informarem demà mateix de la seva aprovació o rebuig.

    ResponElimina
  34. Mare meva he rebut a la bùstia el últim parlem-ne,ver para creer;Sembla ser que els de CIU,no tenen ni programa electoral,els hi manca gent i ara també ideeeeas.

    ResponElimina
  35. Això ja ho jutjarà la gent al mes de Maig, de moment el servand esta ben acollonit. I no se, potser que valoris si tenen programa electoral o no quan el rebis durant la precampanya no?

    ResponElimina
  36. JAJAJAJA aquest es el teu resum de la revista que ha repartit ciu... almenys no l'ha repartit la brigada oi ?

    ResponElimina
  37. Que demanin idees i col·laboració és senyal de democràcia i d'obertura, no vol dir que no en tinguin. ¿Per què no te'n vas a Cuba? Allí no demanen idees...O a Líbia. Allí les idees les té una sola persona, GADAFI. I pobre del que vulgui manifestar les seves!!!!
    ¿Què anyores el franquisme? ¿O el 23 F?
    Quin cacau mental té la gent! Confon la participació amb la manca d'd'idees! Déu meu! ¿En quin país vivim?

    Mariona Mediona

    ResponElimina
  38. Si el Servand hagués escoltat les idees i les "critiques positives" d'alguns medionencs, ara no estaria tan sol i aïllat com ho està i no hauria perdut tants vots.
    Escoltar les idees no vol dir no tenir-ne...Vol dir ser liberal, progressista, demòcrata i empàtic. En canvi, aferrar-se només a les teves idees (o a les del teu partit vol dir ser un "dictador",un estalinista....
    Ara hauran d'incloure en el seu programa tot un seguit d'idees que han desoït, rebutjat, menyspreat i ridiculitzat durant dues legislatures!!!
    ¿Com ho justificaran?

    Un medionenc menystingut

    ResponElimina
  39. Dient que ja les tenien d'avans ... o esperes alguna resposta que no insulti la teva inteligencia per part d'ells ?

    ResponElimina