dijous, 9 de setembre del 2010

CAMPI QUI PUGUI!!!!

Benvolguts lectors,

Amb aquest article volem denunciar el que s'ha convertit en una pràctica habitual d'aquest equip de govern, la improvisació, la manca de respecte pel medi ambient i els veïns, l'incompliment de normatives, etc. en definitiva fer el que els dona la gana!!!

Ens referim a temes com els següents:

- El camí de les Faves, a la Font del Bosc, s'ha convertit en un abocador on l'empresa que executa les obres del gas hi aboca la runa. Aquest fet és greu, però ho és més el motiu pel qual les hi aboca, perquè l'Ajuntament de Mediona li ha dit que les aboqui en aquest indret. Repassant la llicència d'obres podem observar com no s'especifica on s'ha d'abocar la runa ( és obligatori especificar-ho) i quan preguntem a l'alcalde ens explica que té un pacte amb l'empresa constructora pel qual aquesta es compromet a netejar la zona un cop acabades les obres. Això si, tot de paraula, com sempre. Per cert, Sr. Alcalde, encara esperem aquest conveni degudament signat així com el comprovant de les taxes pagades per l'empresa constructora per aquest concepte.
Hem de dir que a dia d'avuí, després de la nostra reclamació i la dels agents rurals ( els vam trucar nosaltres), aquest terreny ja ha sigut mig netejat ( diguem que l'han " maquillat"), però ens informen que ha aparegut runa en un solar proper ( que hem de jugar a fet i amagar, o què?).





















- El mateix ha passat en un camí de Sant Joan i paral·lel a la riera, amb la runa provinent d'unes rases al carrer Santa Anna. En aquest cas és fins i tot còmic perquè a l'entrada del camí s'hi pot llegir aquest cartell:



- També podem parlar de la classe de control d'obres que duen a terme a l'Ajuntament de Mediona, on una dona ha hagut de ser operada d'un braç al caure dins d'una rasa que hi havia davant de casa seva. Algun "il·luminat" va tenir la brillant idea de posar una passarel·la de fusta i en mal estat sobre la rasa.

- I no oblidem a Sant ELies, que té els carrers destrossats, amb uns sots i un estat d'abandonament vergonyós. Ara resulta que com que no ha pogut fer la seva "urbanització modèlica" Sant Elies ja no interessa i no s'hi ha de fer res... Sr. Alcalde, faci el que li vam demanar des d'un principi, arregli els carrers i oblidi's d'urbanitzacions modèliques!!
Lligat amb això, fa unes setmanes un veí de Sant Elies, en mig d'una tempesta, va veure com li queia el mur de separació de la seva parcel·la amb el carrer dins de casa, a causa del desgast que aquest havia patit durant anys per trobar-se els carrers com es troben. Menys mal que era de nit i plovia molt, perquè si els propietaris haguessin estat al jardí ara lamentariem una desgràcia ( Parlem d'un mur de més de dos metres d'alt i uns 25 metres de llarg)! Esperem que l'Ajuntament es faci càrrec d'aquesta reparació i no amagui el cap sota l'ala.

Convergència per Mediona

44 comentaris:

  1. "Improvitzat" i "destroçat", només 2 cagades, anem millorant.

    ResponElimina
  2. Pompeu Cesc !!! Dona'ns la teva adreça on publiques ....

    ResponElimina
  3. Anònim ha dit...

    Pompeu Cesc !!! Dona'ns la teva adreça on publiques ....

    No contesto anònims.

    ResponElimina
  4. cretí -ina

    2 adj. i m. i f. [LC] Estúpid .

    estúpid -a

    adj. i m. i f. [LC] Toix en alt grau.

    Cesc 2

    P.D. Ho signo perque puguis contestar.

    ResponElimina
  5. A mí el rollo aquest del Cesc m'importa ben poc, potser ell només buscar distreure el que es important ó potser ell al costat de casa seva no te una muntanya de runa i merda. Oi cesc que a tu el que t'importa ets tu??

    Marta .

    ResponElimina
  6. No només està malament Sant Elies, que té malament la calçada i les voreres.
    Sant Joan, la font del bosc, Can Paixano, i cases noves, és tot el municipi.
    Menys obres faraòniques, i mantenir el que tenim en condicions.

    ResponElimina
  7. He leido lo que le ha pasado a un vecino de Sant Elies con su muro.
    Yo no soy ningún experto en obras pero es de sestido comun que si se hace un rebaje de tierras, el muro de contención tiene que tener unas caracteristicas de máterial de acuerdo con la altura del revaje, en este caso por lo que e visto no reunia estas caracteristicas y efectivamente cae el muro y las tierras que lo acompañen, este señor no tiene seguro pues que aga el correspondiente parte del mismo.

    JOSE LUIS

    ResponElimina
  8. Referent al mur d'aquest veí, és evident que no es trobava en un estat idoni, però també és cert que el desencadenant d'aquest incident ha sigut la força de l'aigua que, a causa del mal estat dels carrers, l'anava malmetent a base de filtracions i pressions excessives.

    De fet, si demanem que l'Ajuntament es faci càrrec de la reparació és perquè els tècnics s'hi han pronunciat en aquest sentit. Amés, l'assegurança de la llar no es fa càrrec d'aquesta reparació per trobar-se el mur exterior exclós de cobertura.

    ResponElimina
  9. Amonteguen la runa perk així la carregaran a un camio i se l'endurant d'un sol cop, cosa k surt molt més barata k els contenidors k comporten més viatjes.
    k no surt a la lliçencia d'obres? ooooo amb lo meticulos i perfeccionista k es l'alcalde....

    Aixó de tirar la runa a kualsevol lloc es molt practicat ultimament, uns fan com cal i d'altres fan les peles saltant-se les normes.

    Hi ha molt expert, en fer llenya del l'arbre caigut... i pocs treballant com cal.

    la pluralitat i llibertat d'akest blog dona per nolt jejejeje

    Gemma Campos

    ResponElimina
  10. Per cert, Sr. Alcalde, encara esperem aquest conveni degudament signat així com el comprovant de les taxes pagades per l'empresa constructora per aquest concepte.

    Jo tambe, ja m'ha tocat pagar la gestio de la runa en unes obres que vaig fer a casa!....

    O pagem tots o no paga ningú!.

    ResponElimina
  11. Es fantastic com esta tothom calladet davant les fotos, estic bastant esgarrifat que ningú digui res.

    Us sembla que no es greu això ?? Tots aquests que defenseu tant la terra haurieu d'estar esgarrifats.

    ResponElimina
  12. Els defensors de l'aigua subterrània de Mediona, on estan, ja saben que la runa contamina, o només són les fosses sèptiques les que contaminen.
    Ara que vivim en segle IIXX, o que? Quina diferència del que fa el ciutadà, al que fa la adminstració.

    ResponElimina
  13. Feu una obra a casa vostra i mireu que passa si no demaneu la llicencia, aboqueu la runa de qualsevol manera o no pagueu les taxes. Quina poca vergonya que tenen! Les normes nomes valen pel ciutada d'apeu, l'Ajuntament pot fer el que li doni la gana i aqui no passa res.

    ResponElimina
  14. Sres. de Agrupación Municipal CDC, no quiero entrar en ninguna polemica, pero las compañias de Seguros, pagando la correspondiente prima te aseguran cualquier cosa digo esto porque hace dos años cuando el vendaval que tuvimos se me callo el muro esterior, arboles y desperfectos en la torre y el Seguro me pago de acuerdo con el capital asegurado.

    JOSE LUIS

    ResponElimina
  15. Jose Luís,

    Obviament les companyies asseguren qualsevol cosa, sempre i quan estigui inclosa dins del capítol de cobertures incloses, cosa que no passa en el cas d'aquest veí pel que fa al mur exterior. De fet, la pòlissa d'aquest veí diu específicament que el mur exterior queda exclòs de cobertura.

    Segurament TOTS estarem d'acord que, per desconeixement o pel que sigui, aquest veí tenia unes garanties assegurades insuficients d'acord amb el seu tipus de vivenda ( per entendre'ns aquest veí tenia assegurat el mínim exigit legalment, modalitat normalment insuficient en cas de sinistres), però això no impedeix que l'Ajuntament tingui responsabilitats pel mal estat dels carrers.

    No és la nostra intenció iniciar una lluita en favor d'aquest veí més enllà del que considerem que ens pertoca com a veïns solidaris, simplement reclamem allò que considerem raonable d'acord amb la opinió dels tècnics.

    ResponElimina
  16. Visc en un carrer de la font del bosc hi vaig fer un registre d'entrada denunciant que quan plou l'aigua de l'avinguda Maristany entra per el carrer i tot queda com un bassal.Si no m'equivoco, l'avinguda maristany esta conectada al sistema de clavegueam en el seu tram baix, costa gaire de fer entrar l'aigua a aquest sistema?.Senyors de CIU, m' ho poden aclarir?, ja que de l'ajuntament......sols poden fer un camp fotovoltaic que duptosament genera beneficis......en que es gasten els quartos?.

    ResponElimina
  17. Queda demostrado que el interes de este consistorio NO ES PARA LOS VECINOS!, es para las compañias y las grandes empresas de obras.

    CARLOS!.

    ResponElimina
  18. A aquest consistori l'importa "el que es diu" no el que podrien fer, l'importa el que no van fer durant 20 anys altres, no les perdues que dona el que ells han fet, l'importa la poca inversio dels altres no el malvaratament dels ajuts que no sabem ben be on van.

    C. Muriel B.

    ResponElimina
  19. Fins els coll......s,
    El camp fotovoltaic genera 300 euros de benefici el dia 21 de Juny,( extret del blog de l'alcalde ) o sigui el dia amb més hores de llum de l'any, ets prou llets per fer una mitjana i deduir quins son els beneficis anuals no tinc cap dubte .

    ResponElimina
  20. Pues yo encuentro muy bien que el alcalde diga los beneficios del dia mas largo del año, habria que hacer una media respecto el mes de diciembre/enero-julio agosto.A demas este calculo del alcalde, habriamos de saber si es ¿antes del recorte tarifario o a posteriori?, como tambien, cuales son los gastos de mantenimiento etc...

    Pero volviendo al tema:

    Dando la razon al señor del dia 13, a las 23:35, DURNTE OCHO AÑOS NO HE VISTO ARREGLAR UNA SOLA CALLE EN SAN ELAS,Y NO TENGO NOTICIA DE UNA ACTUACION SIMILAR EN FON DEL BOS.

    Por cierto mucha medallita a Ramallets..Bla,bla,bla.PERO COMO ALGUIEN INTENTE JUGAR UN PARTIDO EN EL CAMPO DE FUTBOL DE LA FON DEL BOS, va ha tener mas lesiones que el DE LA PEÑA!.

    ResponElimina
  21. Tenim un problema.
    Com alguns diuen amb la boca ben oberta, imaginació i intel ligència.
    Es hauria de promoure, la indústria a Mediona, convidant a empreses amb un atractiu econòmic, com estar exempt de llicència d'obres, un IBI del 10 o 15% menys durant cinc anys o més. Promoure un equip de treball de promoció econòmica de Mediona. Promoure el turisme rural, a nivell mundial i buscar subenciones de tot tipus, nacional i europea. Buscar feina per Mediona, la política comença per treballar no per parlar.

    ResponElimina
  22. I això penses fer ho amb un govern socilista que no creu en les iniciatives privades ?

    que les tracte com si fossin el dimoni ? ( i em refereixo al govern de mediona, no només al central )

    a aquest govern cal recordar li que no som tots funcionaris que ens rasquem el PP, que n'hi ha molts que vivim de la empresa privada i d'algunes persones segueixin arriscantse per que altres tinguem feina cada dia i nomina cada mes.

    Mes Funcionaris productius i menys calenta cadires!!! Que la feina segura només la tenen ells !!

    ResponElimina
  23. Doncs els del gas ja estan contents amb la promocio economica que els hi fan....si no paguen la gestio de residus o el que sigui....

    ResponElimina
  24. Noticias para los vecinos de Sant Elies:

    Empiezan a llegar las comunicaciones de las alegaciones.
    un dato, k demuestra k el alcalde hace como y cuando le parece: las cartas se redactaron en junio y julio, con registros de salida de los mismos meses, pero, k casulidad, k se han enviado en septiembre! El alcalde solo keria unas vacaciones trankilas.... ya sabe como se lo monta ya.... no ha devido kerer k los vecinos crispados le molestaran las vacas y las fiestas... sin mas comentarios; el bien de comun no puede basarse en joder a los mas deviles, vergüenza de todos los socialistas!

    Gemma Campos

    ResponElimina
  25. El anonimo del: 14 de setembre de 2010 14:17 dice El camp fotovoltaic genera 300 euros de benefici el dia 21 de Juny,( extret del blog de l'alcalde )


    Si esto es cierto tenemos una prueba mas que el “Sr. Alcalde” como siempre engaña a sus vecinos y se piensa que estos son IDIOTAS: el día 21/6/2010 hubieron 8.737 w/m2 de radiación solar, pero el día 22/06/2010 hubieron 7.752 w/m2 de R.S. pero un mes mas tarde el 22/07/2010 tan solo 5.972 w/m2 de R.S. pero es que el día 21/01/2010 la Radiación solar fue de 2.812 w/m2. (Ninguno de los días estaba nublado) esto son datos oficiales de Meteocat.

    ¿A quien quiere engañar ese “Sr. Señor?

    GOTA

    ResponElimina
  26. Aplicando una básica regla de tres y dando bastante cancha a don servando :

    22/06=266,17€
    22/07=205,05€
    21/01=96,55€

    Esta energia no se puede utilizar para dar luz a las calles , me pregunto ??? ya que lo pagamos nosotros en vez de solo asumir la perdida y vender la luz .... utilizarla para no vivir a oscuras en este nuestro pequeño pueblo ??

    ResponElimina
  27. No voldria ser toca pilotes , pero el servand al seu escrit produccio record diu 500€, encara em sembla ridicul que doni 500 euros no hauriem de perdre ni un segon més amb aquest tema , DONI LA CARA SERVAND I DIGUI A LA GENT QUE ELS HA ENGANYAT DIENT QUE EL CAMP ES TAN RENTABLE !!!!!!

    ResponElimina
  28. He recuperado la penúltima revista de CIU i afirman que segun los libros del IVA el campo fotovoltaico arrastra unas perdidas de 750.000 €. Como no encuentren la manera de que sea de dia las 24 horas no se como piensan amortizar este déficit! Y eso sin tener en cuenta que el precio del kw ha bajado como a la mitad, lo que significa que cuando Servando dice 500 € ahora serian 250 €.

    ResponElimina
  29. Al comunicant de les 17,06:


    Esteu en un error no es pot aplicar una regla de tres, en aquest tipus de coses si el dia x dóna un benefici per la quantitat de w / h de Radiació Solar no vol dir que quan la radiació solar sigui més baixa de beneficis, és a dir si per cobrir les despeses d'una empresa (lloguer, gestió telèfon etc.) es necessiten 6 treballadors per cobrir i guanyar 100 € no vol dir que amb 5 treballadors l'empresa guanyés 83,33 € sinó que perdrà 3.000 € ja que li falta un treballador per cobrir el cost de l'Empresa.

    És per aquest motiu que dic que el "Sr. alcalde” ens pren per ximples

    GOTA

    ResponElimina
  30. Gota : por eso digo dando bastante cancha al alcalde !! Que el campo gane dos mil euros el dia de más horas de sol .... me parecería una ruina, no nos toma por ximples ..... en realidad lo somos , en tanto en cuanto él se cree que puede decir esto , si el pueblo ya le hubiera demostrado que tonterias las justas , no te vendria que este farol que ni en el mus más barriobajero. Él cree que los que vivimos en un pueblo somos lo que en el peor sentido de la palabra se dice pueblerinos.... y va más que equivocado.

    ResponElimina
  31. Resposta adreçada al veí de la Font del Bosc que signa " Fins els coll...":

    Hem vist el registre d'entrada que ha fet a l'Ajuntament exposant el seu problema i la solució no és senzilla ni econòmica. El clavegueram que hi ha instal·lat en el tram baix de l'Avinguda Maristany no està fet per recollir aigües pluvials, sinó aigües negres.
    Per evitar aquestes inundacions caldria fer un col·lector d'aigües pluvials.
    La veritat és que és un tema bastant complex d'explicar. Li proposo que es posi en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic: cdcmediona@gmail.com i que ens vingui a veure en persona al nostre local social.

    Restem a la seva disposició.

    ResponElimina
  32. Perdoneu que insisteixi senyors de CiU ¿qui es fa càrrec de la recepció del final de les obres?

    Les obres de la instal lació del gas en comptes d'una empresa sembla que les han fet: "Pepe gotera i Otilio nyaps a domicili" encara sort que ha estat COBRA (d'ACS Florentino Pérez)

    ¿Alguna cosa a veure amb el PSOE?

    Si us plau Srs De CiU revisin les obres realitzades sobretot l'entrada de la Font del bosc i el costat de la Socarrada (que semblem els abandonats de Mediona)
    Gota

    ResponElimina
  33. Es para flipar, govierne kien govierne, ninguno hace lo k se deveria, total transparencia de sus financiaciones, mas votaciones y no solo las de las elecciones,(no acavariamos en guerras inutiles, por ejemplo, ni comeriamos transgecicos, genetica animal y vegetal unida sin saber sus efectos en el cuerpo humano, ni se prohivirian los toros sino clavarle las vanderillas, las espadas..en eso son mas listos los americanos k solo permiten torear sin erir)mucho tiene k cambiar la clase politica para que realmente seamos nosotros, la mayoria, la democracia pura y real, para que al fin lo primordial seamos nosotros, nuestros hijos, nuestro futuro y el de nuestras tierras..y deje de cargarse ya sobre akellos k menos culpa tienen ante las dificultades del mundo capitalista actual. Hasta k no dejemos de mirarnos el ombligo, nada cambiara realmente.

    Todos a la Huelga!!!, aunk sea a la Japonesa, k es la unica k se nos permite a los de contratos eventuales! aunk no se logre cambiar nada, es mas digno morir depie k vivir de rodillas!

    Gemma

    ResponElimina
  34. ¿Alguien sabe porque la asociacion hace dos reuniones en dos dias distintos, y en dos sitios distintos?
    Las dos cartas tienen el mismo logo, aunque en una no pone lo de asociacion.

    ResponElimina
  35. LEE BIEN LAS DOS CARTAS, UNA ES DE LA ASOCIACION Y AYUNTAMIENTO Y LA OTRA ES DE VECINOS, SE VE CLARAMENTE. Y NO SON LOGOS, SON FOTOS.

    ResponElimina
  36. Pues veo ganas de crear confusion, porque es la misma foto, ya podrian haberlo canviado.

    ResponElimina
  37. solo se puede confundir el que no sepa leer y el que tenga ganas de crear confusion

    ResponElimina
  38. La primera persona que quiere crear confusion es la persona que ha puesto la misma foto, que utiliza la asociacion. Crear confusion o picardia, igual temen que no vaya gente.

    ResponElimina
  39. cree el .... que todos son de su condición

    ResponElimina
  40. Senyors del CIU, se´ls hi va omplir la boca amb el mur que se li ha caigut a uns veïns de Sant Elies. Però que hi ha d'un mur que s'ha caigut a un veí a la Font del Bosc el divendres que va ploure tant?
    "Dime de que presumes y te diré de que careces"

    ResponElimina
  41. L'últim comentari no comprenc, el del refrany.
    M'ho pot explicar millor, és que no ho capto, gràcies per antelació.

    ResponElimina
  42. politics a la basura!!! el poble al poder!! k es qui realment el mereixi i la de ténir!!! k ningu descufii de les seves posibilitats, tots podem fer més del k ens pensem si deixem la por i la vergonnya per ki realment els ha de sentir.

    llastima k el coeficient intelectual no es pot comprar o regalar... a més d'un li feia un bon regal,

    Gemma

    ResponElimina
  43. RECTIFICO: ALGUNS POLITICS A LA BASURA, SOBRETOT ELS QUE FAN MILLORES A COSTA DE DEIXAR EN CALCES ALS K PITJOR ESTAN.

    K ES EL K DEMOSTRA EL NOSTRE ALCALDE, el cual ens tracta d'incults i de borregos, no li fa vergonya dir tantes mentides? no....no sap el k es la vergonya, pero tot s'apren més tart o més dora.

    Gemma

    ResponElimina
  44. Gemma, presentat a alcaldessa, no?
    jajaja

    ResponElimina