dimarts, 17 d’agost del 2010

PARLEM-NE AGOST 2010

Benvolguts lectors,

Ja tenim preparada una nova edició de la revista Parlem-ne. Com veureu, aquesta nova edició és atípica ja que és un monogràfic dedicat a demostrar, amb documentació, els enganys i manipulacions als que ens té sotmesos l'equip de govern en els últims anys.

Tal com diem a la introducció del Parlem-ne, ja ens hem cansat de llegir i escoltar barbaritats de boca d'en Servand Casas, i les seves últimes declaracions ens han convençut que ja és hora de demostrar als veïns de Mediona la veritat sobre alguns dels grans temes dels últims anys: Sant Elies, els sulfats a l'aigua de boca, el POUM i la depuradora de Sant Pere.

Aquí en teniu una còpia, i ben aviat el tindreu a les vostres busties:






51 comentaris:

  1. Si el que estat llegint, és veritat que està clar, com es pot ser tan fals.
    Si en el programa electoral 2003 tot era gratis, ja no se'n recorda senyor alcalde.
    Sulfats no n'hi ha, i vosatras cregueu alarma social, cal ser honest.
    ACA hauria de cobrar la depuradora amb ell.

    Credibilitat cap Sr.Alcalde.

    ResponElimina
  2. bon dia! ewm prodrieu aclarir les ultimes afirmacions d'aquest que de moment es alcalde sobre el sr. cahors, tot aix``o es cert?
    gracies

    ResponElimina
  3. Mira que sois pesaos con las chorradas leñe !! que el alcalde fue un compi genial en Sant Boi y que todos le quieren mucho, que Pep pregunto por que alguién le comento algo... va así la historia no ?? A quien le importa esto ¿¿¿??? Prefiero el tema de Sant Elias ... va que hable de eso el alcalde venga !!!

    ResponElimina
  4. Efectivament, corrien rumors sobre aquesta qüestió i vam voler contrastar-los. No oblidem que era el director de la nostra escola i encara avui n'és professor.
    No obstant, fixeu-vos que nosaltres MAI hem comentat res sobre aquest tema... en Servand ho va anunciar en el seu dia i en Servand ens ho recrimina ara ( " el se lo guisa y el se lo come...").

    ResponElimina
  5. Pues venga a hablar de temas de verdad !!! no de sus dimes i diretes . Espero la revista en mi buzón por que no la leo muy bien por aquí .

    ResponElimina
  6. La resta de persones que viuen a la font del bosc no els deixareu mai conectar al clavaguueram, pel que jo se el clagaveram s'ha de fer més haviat que tard, la gent de la residència no pixa i caga.Els que tenen pisines i no reciclen l'aigua sabeu on la llencen? Sabeu la quantitat de gent que té la rentadora i altres directamment conctada en (lloc). On queda la previsió de futur? Em de seguir contaminant? A sobre la depuradora la fa l'ACA i no li costa res a l'aju7ntament, no se perqué un cou tant. Potser perqué l'altre depuradora que teniem la vareu deixar morir. Quant és buida una fossa de les que tenim ara, on és llença ara? a la depuradora de Sant Joan que està colapsada . Si no és fa la depuradora on llenceria-ho vosaltres la MERDA. Crec que manipuleu la informació. Heu marcat els punts que us interessan i ja sabem tots que les paraules fora de contex poden tenir moltes interpretacions.
    El POUM tambè us fa mal? és ha dir ara que Mediona i sobre tot la font del bos per fí tindrà el que li pertoca des de fa temps, tampoc està bè. De veritat que no us puc entendre.

    ResponElimina
  7. Respuesta al anonimo del 17 de agosto 23:41

    Creo que usted da una opinion, sin leer bien el articulo de la depuradora.
    Ellos dicen que no ahara su trabajo, la depuradora por falta de caudal, la casa se empieza por los cimientos no por el tejado.
    Y lo depuradora de sant joan es la que se tenia que ampliar y modernizar, y no una que no tiene caudal para funcionar.
    Y el POUM NO ES REAL Y USTED LO SABE NO HAY QUE SER PARTIDISTA SEA REALISTA:

    ResponElimina
  8. Seguint amb la mateixa línia amb la que es posicionava l’anònim anterior, respectem la opinió de l’anònim de les 23:41 h, però no estem d’acord amb els seus arguments.

    En primer lloc, no creiem que existeixin diverses interpretacions possibles sobre el que apareix al Parlem-ne. Per exemple: quina doble interpretació hi troba al punt on diem que la depuradora no arribarà a funcionar per falta de caudal? La depuradora funcionarà o no funcionarà, no hi ha interpretacions possibles, i li hem donat un càlcul que ho demostra. O quina doble interpretació hi troba a les declaracions d’en Servand on diu que soterrar els serveis a Sant Elies és un 35 % més barat que deixar-los aeris? És fals i punt. O les previsions de creixement en el redactat del POUM? Estarem d’acord en que aquestes previsions no es compliran.... i si ja sabem que no es compliran no seria raonable modificar el projecte per adequar-lo a la nova realitat? Perdoni que li diguem, però qui manipula es qui davant de documents irrefutables s’escuda darrere de dobles interpretacions i paraules tretes de context.

    En segon lloc, pel que fa al clavegueram de La Font del Bosc hem de partir de la base que aquesta urbanització es troba legalitzada amb fosses sèptiques unitàries, raó per la qual no existeix una urgència per executar unes obres milionàries. Això no vol dir que no es pugui fer el clavegueram, si els veïns ho volen endavant, però no li pertoca a vostè ni a l’alcalde decidir-ho, i tampoc a nosaltres. La situació ideal seria que existís una AAVV de La Font del Bosc sense un evident conflicte d’interessos pel que fa al seu president, la qual decidís si vol o no vol executar aquestes obres.

    Per acabar, ens sembla molt significatiu que després d’haver llegit el Parlem-ne, no faci ni un sol esment sobre la gran quantitat de proves que demostren com l’alcalde de Mediona menteix i ha mentit reiteradament durant anys, i que per contra es quedi amb la idea que CDC Mediona manipula. És força descoratjador veure com hi ha veïns de Mediona que diguis el que diguis, demostris el que demostris, la faci en Servand tant grossa com vulgui, sempre seguiran pensant el mateix.

    CDC Mediona

    ResponElimina
  9. La situació ideal seria que existís una AAVV de La Font del Bosc sense un evident conflicte d’interessos pel que fa al seu president, la qual decidís si vol o no vol executar aquestes obres..... SERIA TAN IDEAL QUE A MEDIONA NO EXISTIRA MENTRE HO PERMETEM ELS QUE VIVIM A LA FONT DEL BOSC !!!!! TORNEU A DEMANAR QUE DIMITEIXI AQUEST SENYOR DE REGIDOR SI US PLAU !!! ELS QUE HI VIVIM JA EL FAREM DIMITIR DE L'AAVV , PER QUE SI DIMITEIX DE LA AAVV QUEDARA LA SEVA DONA , AIXÍ QUE DEIXEU VOS DE XIMPLERIES I QUE DIMITEIXI DE REGIDOR !!!

    ResponElimina
  10. L'anonim mal informat ha dit que: "pel que jo se el clagaveram s'ha de fer més haviat que tard"

    Si us plau que aquest senyor s'ho faci mirar !!! a mí ningú em pot obligar a pagar un clavagueram.

    ResponElimina
  11. Ho sento veïns meus, no és pot anar contra la llei. Els de CIU saben que des de l'ACA s'està demanan que es faci el clagaveram,(hi ha documentació)peró aquesta no la posareu oi???? l?ACA es un organisme superior a l'ajuntament, és qui paga la depuradora de sant Pere i la de Sant Joan que haviat és farà.No podem viure al segle passatni seguir contaminant.
    CIU sou vosaltres els mentiders, el problema es que us penseu que tothom és com vosaltres.

    ResponElimina
  12. Pel que fa a l'A.V.V. de la Font del Bosc, no hi ha cap problema per canviar la seva composició, nompes cal que gent amb ganes de perdre el seu temps vers els altres vulgui asumir la representació.Saben que han d'obrir cada dia per seguir fent tots els tallers que és fan, és l'única A.V.V. viva que tenim al territori, ens la podem carregar peró a canvi d'una millor.

    ResponElimina
  13. Anónimo de las 22:52,
    A mi me parece que Servand tiene poderes para controlar la mente, y la tuya ya no tiene remedio. Pero como teneis tan poca verguenza de sguir con el disco rallado de siempre de que CIU miente cuando os han pegado una colleja impresionante con este parlemne! Como tienes la desfachatez de no hacer ni un solo comentario sobre todas las pruevas que hay en esta revista sobre las trolas de Servand!
    Mira, menos mal que sois pocos porque cuando veo estas cosas me asquea ser vecino vuestro, hasta que punto la politica en este pueblo vuelve a la gente de esta manera. Patetico

    ResponElimina
  14. Toma!,toma!, y toma!!!.He recibido el parlem-ne y, la verdad o el alcalde miente como un cosaco, o yo soy de otro planeta.

    Gracias!.

    ResponElimina
  15. Jo també l'he rebut, és demolidor! Aveure si ara té els sants collons de dir que mentiu.
    Gracies CIU

    ResponElimina
  16. Bon dia:
    M'agradaria contestar a l'anonim del dia 18 que comença dient "Ho sento veïns meus, no és pot anar contra la llei" i segueix amb "Els de CIU saben que des de l'ACA s'està demanan que es faci el clagaveram" .

    Sapiga voste que l'Aca per molt organisme superior que sigui per ara no pot aprovar lleis i menys obligar a un municipi a fer cap obra .
    Imagino que els que llegiu aquests blog i teniu una mica de seny ja ho entenieu així pero com que veig que hi ha gent que confon la gimnasia amb la magnesia preferia aportar el meu gra de sorra.

    Apa siau i bona feina nois .

    ResponElimina
  17. M'agradaria contestar al anonimo del dia 18 22:52.
    La depuradora la paga ACA, la de Sant Pera de Sacarrera, amb diners dels nostres impostos.
    El que està clar és que no ho paga l'ajuntament, no és raó que surti gratis, tinguem una mica de honestedat.
    I això del anònim, que diu que ACA no obliga, ni aprova lleis crec que estem més, que d'acord, no tractin als ciutadans de ignorants, respectin.

    ResponElimina
  18. Deseo que el proximo parlem-ne sea unb monografico sobre el campo votovoltaico.....alguien no quiere reconocer que le engañaron.
    Menos campos fotofoltaicos y mas trabajo en Mediona!.

    ResponElimina
  19. Li retor-no la resposta anonim 22:52.
    Sap quin municipi se lÀlt Penedès ha rebut més subvencions en aquets ultims anys? Hem de renunciar a aquestes subvencions i que vagin a parar al municipi del costat? sap el que s'ha de fer per aconseguir-les? Si hi ha la posibilitat de fer una guarderia a la font del bosc hem de renunciar-hi, si hi ha diners per fer una depuradora hem de dir que no la volem o que la volem més petita(on queda la previsió de futur. Seguirem pagan impostos demanem o no subvencions per obres públiques o no.Tambè podem quedar-nos sense fer res i no demanar cap subvenció(o poquetes) com va fer el grup de CIU durant 20 anys.

    ResponElimina
  20. És clar com és una subencion, i pagament dels impostos doncs a gastar.
    Com fer un estudi per posar un ambientador, en un despatx 2.000 € ja que hi ha doncs això, és el que hi ha ara que no n'hi ha.
    Malbaratament, de diners públic, i fa 20 anys no hi havia, el mateix cens que ara.
    Li traieu punta a tot, sou molt cansats, quan un comet un error el reconeix, sembleu nens no madurais. Axio es per al anonim 20 agost 22:34

    ResponElimina
  21. Respuesta al anónimo 20 de agosto 22:34
    A la pregunta si sabemos, las subvenciones que recibimos, el equipo de gobierno del ayuntamiento es que tendría de dar la información.
    Y si Mediona es la que ha recibido mas subvenciones, me parece bien pero para cosas necesarias, Las subvenciones vengan de donde vengan, es dinero público de todos y no hay que malgastarlo.
    Como conseguir la subvención, hay que ir a la universidad, hay que tener poderes mentales, ya no sabes que argumentar.
    La guardería bien, la depuradora la de Sant Joan también, la de Sant Pera mal y lo sabes.
    No se trata de no pagar impuestos, se trata de racionalizar las subvenciones, no malgastar hay que tener un poco de honradez.
    Mira un poca para delante, los veinte años ya han pasado, esta es la dificulta que tenéis siempre mirando al pasado.
    Cuando uno la caga, y perdón por la expresión, se enmienda y reconoce el fallo, no se le da al contrario la culpa, y la base es siempre el pasado que poco futuro tienes.

    ResponElimina
  22. No cal recolllir totes les subvencions!, penseu que sempre hi ha una part proporcional que ha de pagar el municipi.Cal triar quines son realment importants i quines no, ja que malgrat que rebem diners per fer coses o cosetes, tambe estimula l'endeutament public, per tant, cal recollir tan sols aquellles subvencions que son viables i necesaries, i si Sant Quinti poden recollir mes subvencions....doncs que s'endeutin ells, o potser ho poden pagar per que han estimulat ingresos gracies a poligons industrials, etc..etc....

    ResponElimina
  23. Totalment d'acord amb l'anònim anterior. Les subvencions son quasi sempre per un percentatge de la obra, això vol dir que la diferència l'ha de pagar l'Ajuntament. Si per una obra ens regalen 4 milions d'euros pero nosaltres n'hem de pagar 1 potser aquesta obra no ens interessa, per molt xollo que sigui aquesta subvenció.
    La depuradora la paga l'ACA, però pagarà també les conexions? O pagarà el clavagueram de La Font del Bosc? Si l'ACA vol llençar els diners que els llenci, ja s'ho trobarà, però que no ens els faci llençar a nosaltres.
    El Servand es pensa que fer mes obres li dona mes popularitat i mes vots i per això demana totes les subvencions que pot, pero no se n'adona que fer obres inútils el fa quedar com un beneit.

    ResponElimina
  24. No us esforceu en intentar fer veure a ki no vol mirar...

    Els que em parlat amb l'ACA i amb el Dep.de Politica territorial i Obres Publiques sabem que respecte a les Obres de legalització tant de Sant Elies con de la Font del Bosc:

    1. Si es l'Ajuntament qui fa de promotor, es l'Ajuntament qui decideix quines obres es fan i kines no, PARAULES DE L'ACA I GENERALITAT.

    2.Que tan ACA con Obres Publiques, estan disposats a negociar i a oferir alternativers. QUE NINGU OBLIDI QUE L'OPCIÓ DE LES DEPURADORES UNITARIES I DE LA RECOLLIDA PER BAIXANTS LA VA OFERIR L'ACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! L'ACA INCOMPLEIX LA LLEI??!!!

    3. QUE INFORMES FETS PER FECSA, NO TENEN VALIDESA, JO TAMBE DIRIA, SI SON UNS ALTRES ELS K M'HO PAGUEN, QUE FER CASA MEVA NOVA ES MES BARAT K DEIXAR-LA COM ESTA.

    4.QUE L'INTERES DE L'ALCALDE EN FER SANT ELIES I FONT DEL BOSC DE LA MANERA K HO ESTA FENT ES NOMÉS PER INTERESOS POLITICS, LA FOTO DELS DIARIS, EL 10%, ELS TERRENYS QUE QUEDARAN PER L'AJUNTAMENT....I TOTS ELS LOTS DE NADAL QUE LI ENVIARAN LES EMPRESES.

    5. QUE L'ALCALDE MENTEIX,( REPASEU EL PROGRAMA ELECTORAL DEL 2003)A SANT ELIES ENCARA ESPEREM EL SEGON PROJECTE K VA PROMETRE A L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS, K L'ALCALDE MANIPULA I K INTENTA TANCAR BOQUES I ACOLLONIR-NOS ALS QUE RECLAMEM UNES OBRES JUSTES.

    6. K A TOTS ELS K HAN COMPRAT EN ELS ULTIMS 6 ANYS I K PREGUNTABEN SI ES FARIEN OBRES SE'LS HI DEIA K NO HI HAVIA RES PREVIST, COSA K EN REUNIONS AMB TOTS ELS PROPIETARIS, L'ALCALDE A TINGUT LA BARRA DE DIR K SI NO U TENIEM SIGNAT NO SERVIA DE RES EL K SENS HAVIA DIT....

    7. QUE SOM L'UNICA URBANITZACIÓ DE LES PILOTS QUE SOTERRA SERVEIS, SOTERREU EL K VOLGUEU!!! PERO K PAGUIN LES EMPRESES PRIVADES!!!

    8. DEIXARA A MOLTS VEINS EN LA MISERIA I EN L'EXCLUSIO SOCIAL, VEINS K NO OBLIDAREM KI ENS HA DUT A AKESTA SITUACIÓ.

    9. QUE DEL PROMES AL K REALMENT ES FARA ...HI HA UN ABISME....

    10. QUE S'APROFITA DELS RECURSOS DE L'AJUNTAMENT PER POSAR DENUNCIES A TORT I A DRET...

    11.L'aSSOCIACIÓ DE VEINS EN SILENCI...QUAN HI HAN NOVETATS IMPORTANTS PER EXPLICAR I ES EL MILLOR MOMENT PER FER.HO, ARA K LA MAJORIA DE PROPIETARIS SON LOCALITZABLES A MEDIONA PERK HI SON DE VACANCES...SILENI....JA TRIENT HASTA EL MOMENT DE PARLAR.... NO SIGUI CAS K SELS AJUNTI MASSA GENT....

    ESPEREM K EL DESTI DONGUI A TOTS EL K ELLS DONEN ALS SEUS VEINS, K NO SERA NI SOLIDARITAT, NI RECOLSAMENT, NI TREBALL....

    BONES VACANCES A TOTHOM, PELS KI EN PODEN FER ESCLAR....

    GEMMA

    SEN PODEN DIR TANTES.....I DE TANT GROSES....

    ResponElimina
  25. 20 de Agosto 22:34, n'hi ha que fa 20 anys no viviem aquí i tu ja fa 8 anys que gestiones el municipi, si s'en pot dir això del que tu fas, així que deixa ja el discurset de " els de ciu això ó allò " que aquesta gent s'ho esta currant bastant , et seria més digne alegrar te que tens oposició amb la que treballar conjuntament ... ahh no, que no vols que ningú sapiga més del que tu vols que sapiguen .

    Et recordo que ciu et va donar la cartera d'economia quan eres a la oposició ???, no cal dir que te la van haver de treure per que liaves la mandanga, va ser una iniciativa de bona fe pero poc pensada , esta clar.

    Això esta a la hemeroteca, que com diu ciu recorda que vius a l'epoca de la informació.

    ResponElimina
  26. Si,si!. respecto al anonimo anterior¿es verdad que se le cedian las llaves del ayuntamiento para consultar registros fuera de horas de apertura del consistorio?.....menuda buena fe...incluso el PSC en epoca del Duran percibia una subvencion de las arcas municipales.
    Bueno, lo importante ya esta hecho, y es la demostracion de algunas de las mentiras del alcalde a nuestros vecinos.Estoy de acuedo con un anonimo que dice lo del campo fotovoltaico, MENUDO ENGAÑO!!!!...¿Qual es el plazo de amortizacion real?.¿se tienen en cuenta la modificacion de tarifas por Kw?...
    ¿Por que la reforma del pabellon polideportivo tarda casi un año de retraso?SI SOLO ES UNA REFORMA!!!, ¿Es verdad que dijo en un pleno, que se inaguraria por el cumpleaños de Ramallets?.

    Mentiras, mentiras y mentiras.........

    ResponElimina
  27. Tengo un sueño es que el alcalde, tiene que dar su opinión, de todo lo que se dice de él.
    Mentir en política es un arte, pero si te cogen como parece que te han pillado, tiene que dar respuestas.
    No es correcto ni responsable, para el alcalde de callar, o da la cara, o pide disculpas.
    Siempre te sorprende la vida, si me lo dicen no me lo creo, pero parece ser verdad.
    Buen trabajo para los de CIU, lo que no comprendo, es que si no les pide que rectifiquen, en los temas que ponen al descubierto, no lo sacarían a la luz.
    Ahora comprendo los que no votan, o los que dicen para que.

    ResponElimina
  28. Sembla que no coneixis al Servand, ni donarà la cara ni molt menys demanarà disculpes.
    Voleu que us digui el que farà: Dir que CIU menteix i manipula, fins aquí arriba el seu cinisme.
    Aquest home ni te vergonya ni te ètica, i ens ha donat sobrats motius per estar-ne ben convençuts.

    ResponElimina
  29. Como todos habláis el “Sr.” Alcalde tiene más delito que el “pupas” en su última parrafada dice:


    ""Ara ja és el temps dels fets i no de les paraules… va, ja hi ha prou de política bruta i anem a treballar per a Mediona que és l’únic que ens uneix de veritat en aquesta lluita"".


    Y de verdad es alucinante un “señor” que se paso dos legislaturas poniendo palos a las ruedas de los demás, ahora que todo lo que el izo se le vuelve contra, pide que se trabaje limpio.

    Quien ha sido que ha trabajado sucio: quien ha sido el que autorizo una instalación de telefonia móvil sin consultarlo con los vecinos afectados, quien rechazo sistemáticamente todas las alegaciones de esos vecinos, quien rechazo todas las firmas en contra de la instalación de la telefonia móvil, quien le dijo a Síndic de Greuxes que no había ninguna antena instalada y si lo estaba. Quien le dijo a TV3 que la antena de telefonia móvil no funcionaba y si estaba funcinando.

    Y encima DICE PROU TREBALLEM PEL POBLE, ¿de que pueblo habla? ¿De los vecinos de la muntanya la socarrada? Con un monstruo de antena al lado de su casa.

    Este es el interés que tiene ese “Sr.” Por su pueblo, “MATAR A LOS VECINOS”
    Y yo me hago otras preguntas que espero que alguien me las conteste

    1º No hay ninguna zona mas en todo el municipio para instalar una antena que hacerlo al lado de los vecinos.
    2º ¿Por qué no se ha instalado en la montaña que frente a la Socarrada?
    3º ¿Por qué no se ha instalado 500 mts. Mas adentro del bosque? Y no hubiese molestado a los vecinos.
    4º Son antes los intereses de las compañías y los bolsillos privados que la saludad de los vecinos de Mediona.
    5 Ese “Sr.” Pide respeto ¿Qué el lo ha tenido con los vecinos de la Socarrada?

    Me dejo muchas cosas en el tintero pero otra vez serán.

    Gota

    ResponElimina
  30. Aquest home fa vergonya amb les seves frases.
    Es creu que es el seu reialme com diuen a la revista , ell es creu amb el poder de dir a la gent PROU .

    Doncs jo et dic a tu Servand "PROU!"

    ResponElimina
  31. Hi ha una notícia que salt air, a la llum i és que l'any que ve, ACA va a pujar la factura de l'aigua.
    El motiu és que tenen més sortida que entrada, la mala gestió i el malbaratament, l'ha de pagar el ciutadà, és una vergonya.

    ResponElimina
  32. ençall.

    http://www.avui.cat/cat/notices/2010/05/el_govern_vol_augmentar_un_56_la_factura_de_l_aigua_fins_el_2015_96976.php

    ResponElimina
  33. Algu sap si el dimecres s'inagura el poliesportiu ?? o encara hem d'anar a fer esport a la vinya plogui o nevi ??

    ResponElimina
  34. Home, sempre queda la posibilitat de fer esport de risc a la piscina municipal, on salten les rajoles i et pots fer un tall al peu.No sigueu catastrofistes!!.

    ResponElimina
  35. El que no se atreve a ser inteligente, se hace político.

    Enrique Jardiel Poncela (1901-1952) Escritor español.

    ResponElimina
  36. UN DESIG:

    Que ningu comenci despres de les vacances amb mal peu..........

    ResponElimina
  37. Como no hay ningún sitio donde poder escribir y preguntar de Mediona sin que censuren tus escritos a excepción de este BLOC quiero preguntar:

    ¿Quién se encarga de supervisar las obras que se realizan en el municipio?

    ¿Es normal que las compañías de suministros de servicios (gas en la Font del Bosc) realicen obras que más bien parecen de Pepe gotera y Otilio y nadie las supervise?

    (Ver el asfaltado de dichas obras en la Font del Bosc).

    Para los entendidos en obras ¿el asfalto se coge bien con el hormigón?

    ¿Antes de echar el asfalto no se tendría que echar alquitrán líquido sobre el hormigón?
    ¿Cómo es que se levanta el asfalto que acaban de poner?

    ¿Hay algún tipo de garantía de los trabajos que están realizando?

    Si ahora se levanta el asfaltado puesto por esta compañía ¿Qué pasara dentro de un año?
    Después quien tendrá que pagar las obras de reparación ¿los vecinos?

    Por otro lado ¿no sería conveniente reparar los desperfectos que hay en la calle Maristany antes que se fastidie más?

    Con los impuestos recaudados por el mercadillo que nos ha metido el “señor” Alcalde y los puestos de trabajo que genera este gran mercadillo a Mediona creo que nos merecemos que reparen la calle Maristany.

    Para terminar quiero pedir disculpas al “Señor” Alcalde si estas preguntas le han ofendido, no ha sido mi intención, no quisiera que entrase en una depresión profunda, “pobrecito”
    Bueno lo animare un poquito le voy a cantar: “cara el sol con la camisa nueva que tu bordaste rojo ayer ………………….” HAY NO QUE ESTO ERA CUANDO YO IBA A LA ESCUELA, perdón me he equivocado (esta mente que nos juega malas pasadas)

    Disculpar pero a veces la mente nos juega una mala pasada y claro director de escuela (cuando salíamos de clase teníamos que cantar el Cara el Sol si no el director nos pegaba) los maestros eran autoritarios y siempre tenían la razón, además tenían que velar por el régimen, y la culpa siempre eran de los ROJOS:

    Director de escuela.
    Autoritario.
    Defiende los interese del pueblo jajajajajajjaja (no se cuales).
    Se hace lo que yo digo y nada más, si muere algún vecino de cáncer por la antena de telefonía móvil lo enterramos y ya está (de aquí unos años ya nos pedirán los familiares la exhumación de los cadáveres pero como serán incinerados no lo podrán hacer)
    Que no les gusta que se larguen EL QUE MANDA EN EL PUEBLO SOY YO.

    Y no os pongáis tontos que hago un pozo para sacar agua ¿ilegal? ¿y que? el que mando soy yo
    SI SEÑOR, SEÑOR. “cara el sol con la camisa nueva que tu bordaste rojo ayer ………………….”

    Gota

    ResponElimina
  38. Como no hay ningún sitio donde poder escribir y preguntar de Mediona sin que censuren tus escritos a excepción de este BLOC quiero preguntar
    ¿Quién se encarga de supervisar las obras que se realizan en el municipio?
    ¿Es normal que las compañías de suministros de servicios (gas en la Font del Bosc) realicen obras que más bien parecen de Pepe gotera y Otilio y nadie las supervise?
    (Ver el asfaltado de dichas obras en la Font del Bosc).
    Para los entendidos en obras ¿el asfalto se coge bien con el hormigón?
    ¿Antes de echar el asfalto no se tendría que echar alquitrán líquido sobre el hormigón?
    ¿Cómo es que se levanta el asfalto que acaban de poner?
    ¿Hay algún tipo de garantía de los trabajos que están realizando?
    Si ahora se levanta el asfaltado puesto por esta compañía ¿Qué pasara dentro de un año?
    Después quien tendrá que pagar las obras de reparación ¿los vecinos?
    Por otro lado ¿no sería conveniente reparar los desperfectos que hay en la calle Maristany antes que se fastidie más?
    Con los impuestos recaudados por el mercadillo que nos ha metido el “señor” Alcalde y los puestos de trabajo que genera este gran mercadillo a Mediona creo que nos merecemos que reparen la calle Maristany.
    Para terminar quiero pedir disculpas al “Señor” Alcalde si estas preguntas le han ofendido, no ha sido mi intención, no quisiera que entrase en una depresión profunda, “pobrecito”
    Bueno lo animare un poquito le voy a cantar: “cara el sol con la camisa nueva que tu bordaste rojo ayer ………………….” HAY NO QUE ESTO ERA CUANDO YO IBA A LA ESCUELA, perdón me he equivocado (esta mente que nos juega malas pasadas)
    Disculpar pero a veces la mente nos juega una mala pasada y claro director de escuela (cuando salíamos de clase teníamos que cantar el Cara el Sol si no el director nos pegaba) los maestros eran autoritarios y siempre tenían la razón, además tenían que velar por el régimen, y la culpa siempre eran de los ROJOS.
    Director de escuela.
    Autoritario.
    Defiende los interese del pueblo jajajajajajjaja (no se cuales).
    Se hace lo que yo digo y nada más, si muere algún vecino de cáncer por la antena de telefonía móvil lo enterramos y ya está (de aquí unos años ya nos pedirán los familiares la exhumación de los cadáveres pero como serán incinerados no lo podrán hacer)
    Que no les gusta que se larguen EL QUE MANDA EN EL PUEBLO SOY YO.
    Y no os pongáis tontos que hago un pozo para sacar agua ¿ilegal? No el que mando soy yo
    SI SEÑOR, SEÑOR. “cara el sol con la camisa nueva que tu bordaste rojo ayer ………………….”
    Gota

    ResponElimina
  39. "signatura de les cessions de la Font del Bosc per la seva recepció i legalització"

    He llegit això al blog d'en Servand Casas , algú em pot explicar que vol dir ?

    Gracies

    ResponElimina
  40. Això vol dir que més val que us aneu preparant, que ara li toca a la Font del Bosc. Es que no aprendrà mai aquest home o que!
    Ara li ha donat per legalitzar urbanitzacions i tant se li enfot que ja estiguin legalitzades. Penseu que si no fa el clavegueram descobriran que ha estafat a l'aca amb la depuradora de Sant Pere... aixi, encara que tampoc funcionarà quan estigui fet el clavegueram, pot guanyar temps.
    Quin pocavergonya ens ha tocat aguantar!

    ResponElimina
  41. Pero que vol dir que jo he de signar i pagar algo ?? o que hi ha algu que signa les cessions ???

    ResponElimina
  42. Bloc Servand.
    Signatura de les cessions de la Font del Bosc per la seva recepció.

    És el mateix que a Sant Elies, 10% del valor de cada parcela.
    La llei permet i quasi obliga a invertir en obres de la Urbanització.
    Sera per poder acabar el clavegueram de la urb.
    Es una opinió personal.

    ResponElimina
  43. La signatura de les cessions es fa amb el promotor de la urbanització. El problema que hi havia amb Sant Elies era que el promotor estava desaparegut del mapa, o millor dit no van voler anar-lo a buscar, era mes cómode cobrar-li als veins.
    Entenc que a la Font del Bosc hi ha terrenys suficients per cedir el 10 % d'aprofitament mig i per això no ho hauran de pagar els veins.
    El que molts no saben es que les cessions ja es van fer a la Font del Bosc i que per molt que digui el Servand, aquesta urbanització ja està legalitzada.

    ResponElimina
  44. Quan dius que molts no saben.... esta clar que també et refereixes al servand per que diu que s'han de signar ....esperem que es refereixi a això per deu per que coneixent lo com el coneg.

    ResponElimina
  45. No se pierdan,el escrito del alcalde en su blog.
    Para ser un alcalde de un municipio, de menos de 3.000 habitantes, esta muy politizado,o tiene un interes, desproporcionado por su partido.

    ResponElimina
  46. Si el promotor i l'ajuntament va fer-ho tant bè, com és que ara el promotor dona i firma les cessions? ho fa dues vegades? no té sentit.
    M'agradaria que Ciu documentes per escrit la legalització de la FONT, en l'any que diuen ho vàren fer.

    ResponElimina
  47. OJO, Servand dice que se firmaran las cesiones, lo cual no tiene porque ser cierto. A estas alturas no me creo nada de nada de lo que diga o haga este señor, o acaso no nos has dado razones de sobras para dudar de su palabra? Solo hace falta repasar la revista de CIU.

    ResponElimina
  48. Resposta a l'anonim 22;05.

    Crec que en aquest bloc hi figura publicat un document de la secretaria interventorea Olivia Ortiz on qualifica la font del bosc com a zona urbana.....Si es qualifica des de l'ajuntament l'urbanitzacio com a zona urbana vol dir que esta legalitzada????.

    La font del bosc es com una margarita?...
    es legal...
    no es legal...
    es legal...
    no es legal...

    Si remanem en els procesos de legalitzacio de les urbanitzacions creades als anys seixanta i setanta segur que per interes, trobem algun forat negre administratiu que ho reboqui.Per tant, si hi ha algu interesat en furgar en aquest tema, molt segur trobara algun forat negre que de ben segur trobara interesant per els seus interesos......Ara per ara segons la secretaria es zona urbana!.
    I PUNT!.

    ResponElimina
  49. Al de les 22:05 posses coses en boca de ciu i demanes que documenti temes que he tret jo, no l'administrador del blog, jo soc de la font del bosc i estic interesat en saber que vol dir aquest home amb aquesta afirmacio seva, no comenceu a desviar el tema que al final m'agafareu amb els pixats al ventre com els de sant elies que hauran de pagar i ja veurem si es fa algo.

    ResponElimina
  50. "No se pierdan,el escrito del alcalde en su blog.
    Para ser un alcalde de un municipio, de menos de 3.000 habitantes, esta muy politizado,o tiene un interes, desproporcionado por su partido"

    TOTALMENTE DE ACUERDO, PREPARENSE CIUS A QUE ESTE HOMBRE EMPIECE CON SU ROLLO DE QUE CON CIU , MEDIONA ESTABA TAN MAL QUE DABA PENA.

    AYER ME DIJO UNA CHICA JOVEN QUE TRABAJA EN MEDIONA: " CUANDO LLEGUE HACE 10 AÑOS, DABA MIEDO ESTE PUEBLO CON LA POLÍTICA , AHORA EMPIEZA A PARECER QUE ESTOS JOVENES NUEVOS SABEN ESQUIBAR LAS BOLAS DE MIERDA QUE TIRA ESTE HOMBRE Y ADEMAS CON CLASE "

    Lo mejor que le podria pasar a Mediona y a los socialistas de Mediona es que pudieran seguir adelante sin servand, ojala me oyeran y le den la patada .... oiiiiisssss ???

    ResponElimina
  51. http://medionapassatpresentifutur.blogspot.com/


    SI US PLAU VEIEU L'ULTIM ESCRIT D'AHIR DEL BLOG DE L'EVA !!! VAL MOLT LA PENA .

    ResponElimina