diumenge, 19 de setembre del 2010

PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA: UN VAIXELL QUE FA AIGÜES




I aquesta no és la única esquerda...

http://www.elpais.com/articulo/espana/PSC/Ciutadans/pel/Canvi/materializan/ruptura/elpepuesp/20100916elpepunac_21/Tes

http://politica.e-noticies.cat/puigcercos-retreu-a-montilla-que-desqualifiqui-lindependentisme-44612.html

http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5iDvoavUettIqN4YJ_SCA2MVX50pw

Canviant de tema, mireu també aquest video del Cercle Català de Negocis sobre la balança fiscal catalana, és força interessant:

http://www.zeniting.com/player.php?id=228&app=1&lang=Cat


Grup municipal de CDC Mediona

38 comentaris:

  1. Això passa per fer una política desastrosa, no saber administrar, negar evidències, malbarata, mentir, prometre el que no permet la llei i riure del ciutadà.
    Prepara't Servand, que l'any que ve vas tu.

    ResponElimina
  2. Prepotència, xuleria, arrogància és el que vaig veure i sentit en una reunió, per a projectar les activitats, esportives del meu fill.
    Em pregunto és l'alcalde del meu poble, o és un bergant de barri conflictiu.
    L'actitud de mala educació, amb el tracte dels pares dels alumnes és inacceptable.
    No admet cap opinió que no sigui la seva, puja la aportació de l'activitat un 20% o més. I a callar, el monitor no té titulacio, el lloc on s'ha de fer l'activitat, no està recepcionada per l'ajuntament la qual cosa no és legal.
    I l'AMPA no fa res,ni diu res és una vergonya.
    Quan passi alguna cosa, l'excusa serà que l'ajuntament no té diners, el que no té és vergonya, i els altres només saben que parlar i no fer res.
    Només queda que canbie el tema econòmic i posar km, pel mitjà quina pena que sigui primer el personatge i no MEDIONA.

    ResponElimina
  3. Jo ho vaig veure , pero no només amb l'alcalde , l'altre senyora que no se com es diu també em va fer crisparme bastant. Jo ja he decidit no apuntar a la nena a res o anar a un altre municipi. Pero si penseu fer alguna cosa contra això compteu amb mi i feu m'ho saber a través d'aqui ok ?

    Salut.

    Esther.

    ResponElimina
  4. Que pasa amb el poliesportiu ?? Quin aniversari d'en Ramallets , el de la seva defunció ?

    ResponElimina
  5. Montserrat Tura acusa a Carme Chacón d'haver-se arrenglerat amb el PSOELa consellera de Justícia es desmarca de la postura de la ministra de Defensa del govern de Madrid en relació a la valoració de la sentència de l'Estatut i avança que el Govern 'no defallirà en l'intent de mantenir la integritat del text aprovat en referèndum el 2006'.
    CorregirEnviar10.08.2010 - 10:09 - Països Catalans Coincidint amb el quart aniversari de l'entrada en vigor de l'Estatut de Catalunya, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha admès en declaracions a Com Ràdio que hi ha discrepàncies amb la seva companya de partit Carme Chacón pel que fa a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut.

    La titular de Justícia ha constatat que la ministra de Defensa, Carme Chacón, “s'ha arrenglerat” amb l'executiu espanyol, “que no és exactament la posició del Govern de Catalunya en aquesta matèria”. Tura en canvi, ha explicat que personalment ella aposta per “tornar a agafar la bandera de l'Estat federal”.

    Tura també s'ha mostrat en desacord amb alguna expressió que va utilitzar Chacón en l'article on va valorar la sentència i on deia que era “com si els catalans no en tinguéssim mai prou”. La consellera ha dit s'ha de ser inconformista i que no es pot donar res per tancat: “la tendència aquesta per donar per tancat un procés polític jo no hi estic gens d'acord, això no estarà mai tancat”. En aquest punt, ha advertit que l'executiu català “no pensa defallir en l'intent de mantenir la integritat del text de l'Estatut aprovat en referèndum”.

    Pel que fa a les declaracions que Manuel Chaves va fer en la seva reunió amb Montilla i en què va parlar d'una 'bretxa' després de la sentència, Tura considera que “és una de les coses més contundents” que s'ha dit des de l'executiu espanyol. Tura destaca que aquestes paraules donen per suposat que hi ha “un greu problema institucional” entre Catalunya i Espanya.

    ResponElimina
  6. Vaya telita este nuestro alcalde con su blog !! y yo soy socilista, pero no como él, puedo pensar por mi mismo !! pero se ve que el no .

    ResponElimina
  7. L'alcalde al seu bloc copia i enganxa, la precanpaña del PSOE, ui¡¡¡ perdó PSC.,només em quedo amb un paràgraf,
    És el període més Pròsper de Catalunya en tota la seva història. I que Vagin dient!

    SI EL PERÍODE AMB MÉS ATUR, ELS BANCS I CAIXES NO DONAT NI TENEN DINERS, ELS transports de Rodalies FUNCIONA PITJOR QUE ABANS, ELS HABITATGES DE PROTECCIÓ A MEDIONA LAS veuran els meus fills, AL MILLOR Entren AL SORTEIG, TINC QUE FER MAS DE 4O km. PER ANA TREBALLAR, A MEDIONA NO HI HA TREBALL, HI HA MÉS.
    PER SER EL PERÍODE MÉS PRÒSPER aneu a DEIXAR CATALUNYA MOLT BÉ.

    ResponElimina
  8. Ernest Maragall ve a Catalunya "fatigada" del tripartit y cree que no sumará en las próximas elecciones
    El conseller apuesta por regenerar el actual modelo de partidos políticos, que "ya ha dado de sí todo lo que podía" y que ha derivado hacia una cierta endogamia


    18 votos 262 comentarios 10/02/2010| Actualizada a las 12:49h | Política
    Barcelona. (EFE).- El conseller de Educació de la Generalitat, el socialista Ernest Maragall, cree que los catalanes están "fatigados" de la experiencia del tripartit, pese a estimar que es positiva, y que, "hoy por hoy", parece que "no le apoyarán" en las próximas elecciones autonómicas.

    ResponElimina
  9. Castells defiende a Maragall por decir que Catalunya está fatigada del tripartito
    El conseller d'Economia dice que tratará de evitar el error de que el PSC niegue la realidad | El propio titular de Educació recomienda a "todo el mundo" leer el texto completo de su conferencia de ayer para analizar con claridad el sentido de sus palabras después de que Montilla le reprendiera | Tura defiende la pluralidad en el PSC pero aboga por hacer piña ante los comicios


    2 votos 141 comentarios 11/02/2010| Actualizada a las 17:13h | Política
    Barcelona. (Agencias).- El conseller de Economia y dirigente del ala más catalanista del PSC, Antoni Castells, ha avalado las polémicas declaraciones del conseller Ernest Maragall, quien ayer dijo que Catalunya estaba fatigada del tripartito, ha afirmado que tratará de evitar que el PSC cometa el "error" de que "niegue el debate libre y niegue la realidad". Más moderada ha sido la consellera de Justícia, Montserrat Tura, quien ha defendido la pluralidad de ideas en el PSC, pero a la vez ha abogado por hacer piña en el partido ante el reto de las elecciones catalanas. El propio Maragall matizó hoy sus palabras de ayer al recomendar a "todo el mundo" leer el texto completo de su conferencia para analizar con claridad el sentido del mismo.

    ResponElimina
  10. Montserrat Tura, Ernest Maragall, Pasqual Maragall, Castells, Sobreques....QUE ALGÜ AGAFI EL TIMÓ QUE ENS LA FOTREM!!.

    ResponElimina
  11. Periode mes prosper?, quina prosperitat?, la d'un vaixell comandat per Montilla, Chacon, Zaragoza, Corbacho...la dels que responen a l'interes d'espanya?, dels que s'oposen a un lema consensuat per mes de trescentes entitats on diu:

    CATALUNYA ES UNA NACIO; NOSALTRES DECIDIM.

    O dels "democrates" que critiquen el periodisme?.

    http://www.racocatala.cat/noticia/22287/allau-critiques-insults-psc-terribas-lentrevista-montilla

    ResponElimina
  12. Soy un socialista cabreado, no comprendo las directrices del partido socialista ni en Madrid ni en Cataluña.
    En Mediona ni te digo, la palabra social no tiene validez en ningún sitio, al Servand, hace pozos ilegales y no es capaz de dar solución a los sulfatos que hay en el municipio.
    Quiere legalizar una urbanización, y no tiene subvención.
    Tiene una subvención para el polideportivo y no lo termina.
    Sube los impuestos lo que quiere y nadie le tose.
    Ya llevas casi 8 años tendremos que decir lo mismo, que tu decías tantos años para qué?.
    Pagamos basura antes no, los impuestos han subido cerca del 50%
    Y esto es política social, me parece que en abril te va a votar el que yo sé.

    ResponElimina
  13. Aviso a todos los vecinos de Sant Elies:

    teneis dos meses, desde la recepción de las cartas del ayuntamiento para presentar el contencioso.

    Todos los vecinos recibireis una carta convocando a una reunión, aquellos que esten interesados en reducir los costes de legalización de Sant Elies tendreis la ultima oportunidad que ya queda solo en la via judicial.

    Se que no sera solución para los que corremos el riesgo de perder nuestras casas pero, mejor pagar lo menos posible no? aunk sea por embargo.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  14. Pero si la obra no se realiza ??

    ResponElimina
  15. De momento..pero cuando reciba la subencion, puede iniciar la urbanizacion modelica.

    ResponElimina
  16. El socialisme te els dies comptats a Espanya, Catalunya i Mediona, i s'ho han guanyat a pols!

    ResponElimina
  17. el projecto se va ha ejecutar nos guste o no, legalmente todo sigue, o esk no haveis recibido el certificado de la aprovacion definitiva? las leyes son lo k cuenta, y las leyes nos dan un plazo de dos meses para hacer el ultimo intento de reduccion de costes, nos guste o no....
    Gemma

    ResponElimina
  18. puede iniciar las obras cuando quiera, pobres de los que se han creido lo que ha salido de la boca del alcalde.....

    ResponElimina
  19. Es para flipar, govierne kien govierne, ninguno hace lo k se deveria, total transparencia de sus financiaciones, mas votaciones y no solo las de las elecciones,(no acavariamos en guerras inutiles, por ejemplo, ni comeriamos transgecicos, genetica animal y vegetal unida sin saber sus efectos en el cuerpo humano, ni se prohivirian los toros sino clavarle las vanderillas, las espadas..en eso son mas listos los americanos k solo permiten torear sin erir)mucho tiene k cambiar la clase politica para que realmente seamos nosotros, la mayoria, la democracia pura y real, para que al fin lo primordial seamos nosotros, nuestros hijos, nuestro futuro y el de nuestras tierras..y deje de cargarse ya sobre akellos k menos culpa tienen ante las dificultades del mundo capitalista actual. Hasta k no dejemos de mirarnos el ombligo, nada cambiara realmente.

    Todos a la Huelga!!!, aunk sea a la Japonesa, k es la unica k se nos permite a los de contratos eventuales! aunk no se logre cambiar nada, es mas digno morir depie k vivir de rodillas!

    Gemma

    ResponElimina
  20. Ja estic farta, i necesito explicar-ho, ja en tinc prou de tanta coació! tenim un alcalde o un mafios?!
    El vei de redera meu m'acaba de dir k l'ajuntament li vol enviar un inspector a mirar-li si li te neta la parcel.la i com k sap k a ningu mes se li a demanat m'havisa perk sap k van per mi, ara miren les parceles amb vivenda? cuan encara les no construides estan plenes de porkeria?! o esk vol ficar-se a dins la meva?! com k no li ha funcionat denunciar-me a les oficines de proteccio de dades vol continuar coaccionant-me! Ja ni ha prou Servand! tanta por et fa k els veins de Sant elies et portem als tribunals?! que només saps k ficar-te amb una pobre dona treballadora k només defens els interesos dels seus veins i els seus propis amb tots els mitjans legals disponibles? ki sembra acaba recollint, ens vorem als tribunals! amb tu i amb ki faci falta!
    coació = a més energia per tirar endevant!

    Gemma

    ResponElimina
  21. Jo crec que ja comprenc la tossuderia, de l'alcalde a fer una urbanització nova.
    És fer una neteja ètnica, de gent treballadora, i jubilats que no té per pagar, una qualitat de vida que imposa aquest alcalde.
    No amb els seus diners si no amb el dels veïns, no té subencion però les quotes les cobra l'OGT, ja començara les obres, el retard de les cartes de sortida de l'ajuntament, és per alguna cosa i corre el temps d'aquí a sis mesos ja estem pagant la primera quota. L'Associació de veïns calladets, però els altres sabem qui sou, venuts i mals veïns.

    ResponElimina
  22. Alcaldes imputats per no tenir depuradores i a pagar el poble. Ara que dirà CIU de Mediona, estavem equivocats? no sabiem que les depuradores eran necesaries, potser continuaràn dien que ès massa gran. Mireu el rebut de l'aigua pagem depuradora la tinguem o no, millor ens la fagin a nosaltres o no????? Mani qui mani.

    ResponElimina
  23. No sabeu que fer per confondre, la veritat o manipular-la.
    Perquè no dir la veritat, els alcaldes 2 són PSC i un d'ERC, això és una dada.
    I el poble sempre paga les subenciones, per impostos no són gratuïtes, com fins ara ho dèieu amb la boca ben gran, Mentider.
    I si doneu tota la informació, no té res a veure amb la depuradora, de Sant Pera.
    Com disfressem i manipulem, la notícia per vostre interès, els ciutadans ja saben llegir fa molt de temps.

    ResponElimina
  24. La reunión del alcalde y la junta para los vecinos de Sant Elies, como siempre, sin aclarar nada, llena de mentiras y con la unica intencion de apaciguar a los vecinos para que no denuncien.Sigue sin firmar lo que afirma. Ahora dice que no aran las obras hasta dentro de cuatro años, no se lo cree ni el , MENTIROSO! entonces porque nos envia las cartas certificadas con importes aun mas altos? No os dejeis engañar, solo kiere que se nos pase el plazo que tenemos para presentar la demanda judicial, que son menos de 60 dias, y asi ya no podremos hacer nada para reducir costes. Y vecinos, los costes, si denunciamos, se pueden reducir mucho, tanto como lo que cuesta enterrar todos los servicios, y que como tiene que ser, acaben pagando enteramente las compañias privadas de servicios. NUESTRA REUNIÓN PARA INFORMAROS DE LA VIA JUDICIAL, DE LAS VERDADES Y LAS MENTIRAS, ES EL DIA 10 DE OCTUBRE, A LAS 11, EN LA SALA DEL RESTAURANTE CAN FREIXINET (EL POSTE), ESTAIS TODOS INVITADOS

    Gemma

    ResponElimina
  25. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  26. és molt fàcil estar a la oposició i dir que tot està mal fet i que nosaltres ho fariem millor. pERÒ JO EM PREGUNTO? QUI SOU VOSALTRES? ciu DE MEDIONA nO US VOL, JA TENEN ALTERNATIVA I NO COMPTEN AMB ELS QUE ESTEU.PERQUÈ? PER TANT PODEU DIR QUALSEVOL MENTIDA ELS PRÒXIMS PODRÀN DIR AIXÓ NO VA AMB NOSALTRES. aIXÍ ES LA POLÌTICA DE ciu!!!!!!!

    ResponElimina
  27. No entenc aques últim comentari, els administradors del blog han deixat clar qui son , punt u , punt dos , des de fa més d'un any trobo que Sí hi ha oposició , només cal veure els temes que treuen , com els treballen i com distribueixen per el poble ,cosa que feia anys que no es veia .

    Explica't millor maco/a per que el que escrius no s'enten, esperem que només siguis votant per que com siguis algun representant anem llestos amb el teu do de paraula.

    ResponElimina
  28. Eso, eso Gemma que la gente se gaste el dinero en demandas inutiles, en lugar de ir ahorrando para tener una urbanizacion dugna. Por cierto... en la reunion se puede apreciar la educacion de unos y de otros, vaya tela como os gusta insultar, gritar, no tener educacion.

    ResponElimina
  29. k piensas k piensa el k tiene k pagar 30.000 euros y no los tiene ni los tendra? y el k tiene k pagar 50.000? y el k tiene k pagar 120.000? y encima sabe k de esas cantidades mucho va a compañias privadas de servicios? ir ahorrando? me alegro k tu puedas, pero me alegraria mas k todos pudieran ahorrar, hablais y hablais...pero no escuchais.... y encima eso... kereis robar el derecho a la justicia... demanda inutil? aaa...si...esk eres tecnico, abogado y juez, se me olvidava, perdona k te diga pero... si es inutil o no, no lo decidiras ni tu ni yo, ni decidiremos en k se gastan su dinero los vecinos pork ya lo ha decidido por todos el alcalde.

    siento mucho k los aires de derrota te ronden... pero la evidencia es la evidencia, los vecinos no kieren pagar a los 40 vecinos caprichosos unas vistas despejadas de cables. sabem muy bien donde viven, cosa k los sobrados parecen no kerer reconocer y k kieren conseguir a costa de la ruina de sus vecinos, eso si es falta de educacion, insultar y pisotear... k por capricho vuestro os da igual dejar sin comer al de al lado, teniendo multiples opciones a las cuales si, todos, podriamos adaptarnos, pero claro.... como tu manga si llega...k le den a la manga del k no llegue.... la falta de solidaridad si es algo de lo k avergonzarse....

    Gemma

    ResponElimina
  30. Al anónimo de las 22.35

    Gema puede tener más o menos educación, gritar más o menos, ¿Pero insultar?

    Podéis decir lo que queráis, no por eso Gema deja de tener razón, eso si os escuece.

    Y los que van de listos ¿Todavia no se han leído la ley? Tan listos que sois, ¿No sabéis que la Ley es "piloto"? y que puede ser retirada, como dice en su último epilogo, que listos que sois... ¿Por qué no contáis que el que no pueda pagar y no esté hipotecado se le embargaran las parcelas y pasaran a ser propiedad de la empresa constructora?

    Todos esos detalles os dan igual, pero como dice Gema, gracias a dios que no sois ni técnicos, ni abogados ni jueces!

    Y Señor alcalde: no nos siga tratando de tontos, que Usted no tenga bienes a su nombre no quiere decir que no los tenga a nombre de sus hijos, esposa, hermanos o perico el de los palotes...

    ResponElimina
  31. "Mare de Déu mitjancera,
    feu que tots els catalans,
    tant polítics com votants,
    tinguem molta més trempera.

    I que a les properes eleccions
    el Pesoe i el Pepé
    perdin tots els seus escons
    o quasi tots, pel nostre bé.

    A Madrid, els aeroports.
    I els papers, a Salamanca.
    I si aquí no ens fotem forts
    no tindrem ni la Petanca.

    A Madrid, els cinturons
    i autopistes gratuïtes.
    Aquí paga per collons,
    que qui es queixa és victimista.

    Damunt dels Camacho i Montilla
    hi ha en Rajoy i el Zapatero:
    un falangista al capdavall
    i un aspirant a torero.

    Estem cecs si no veiem
    que ens estafen cada dia
    i si a més va i els votem,
    som masoques, jo et diria.

    Mig milió de signatures
    reclamaven seleccions.
    ¿Catalanes? ¡Mano dura!
    ¡Viva España y de las JONS!

    Aquí estem cosits a impostos
    i allà tenen subvencions.
    Ens munyen ben ansiosos,
    ens espremen fins al fons.

    I menteixen i ens insulten
    Razón, COPE i ABC.
    Si a Madrid així s'ho munten
    no hi tindrem mai res a fer.

    I a l'Espanya imperialista,
    la que ens buida la cartera,
    per si ens queda poca vista
    han fet una gran bandera.

    L'any 2010 en fa més de trenta
    que esperem tornar a ser grans.

    Mare de Déu de l'Empenta,
    empenyeu els catalans!
    Estalviant-nos la impaciència i
    de viure sense INDEPENDÈNCIA!

    ResponElimina
  32. Oohhhh que bo !! felicitats Anomim poeta :) .

    ResponElimina
  33. Són quatre minuts de veritats l'una darrera l'altra. La resta són una colla de pocavergonyes.

    A muchos se les debería caer la cara de vergüenza ante sus palabras y, por supuesto, las mismas palabras que nos hablan del profundísimo grado de hipocresía de esta lamentable, antidemocrática y miserable Europa.
    Sus palabras, en francés, pero con subtítulos en castellano.
    Lo digo muy en serio: no tiene pérdida y muchos cogeréis una nueva perspectiva ante el tema de mayor actualidad en nuestro continente.
    Incluso sin sonido se puede seguir (por los subtítulo), pero recomiendo fervientemente escucharlo porque es un guantazo en la cara al establishment político europeo.
    En fin, si tenéis unos minutos, no os lo perdáis:

    http://www.youtube.com/watch?v=nqno8H-mjeY

    ResponElimina
  34. No es gaire nou, això ja ho va penjar el nostre il.lustrisim al seu blog.

    ResponElimina
  35. http://www.zeniting.com/player.php?id=228&app=1&lang=Cat

    PREFEREIXO AQUEST.

    ResponElimina
  36. No se trata de donde se paga más o menos, si no llevamos año tras año subiendo los impuestos y no el IPC, si no mas y ahora que vienen elecciones se congelan.
    Los impuestos los pagamos todos, los de sant elias, font del bosc, sant juan etc.

    Vaya puede que tenga razon lo que se paga no tiene importancia lo importante es que hace mas de tres años que suben los impuestos en mediona aunque los de sant quinti de mediona y por lo que veo capellades se paga algo mas
    Ejemplo casa de valor 100.000€
    Sant quinti de mediona pagas 240€ mas al año de contribución
    Capellades 280€ mas al año de contribución
    La llacuna 60€ mas de contribución al año
    El dinero no es importante da igual
    Vamos con la crisis que tenemos como puede decir que la diferencia no tiene importancia ,la realidad según datos es que donde vivo es mucho mas barato y dejaros de que suben o no suben lo que cuenta es el precio final creo yo
    Referente a los coches en capellades me saldria 42€ mas por el mismo coche
    Referente a los coches en la llacuna me saldria 33€ mas por el mismo coche


    Población: CAPELLADES
    Tarifas I.V.T.M.
    Tipo de vehículo €
    A1 Turismes de menys de 8 CV 25,07
    A2 Turismes de 8 fins a 11,99 CV 67,72
    A3 Turismes de 12 fins a 15,99 CV 142,95
    A4 Turismes de 16 fins a 19,99 CV 178,05
    A5 Turismes de 20 CV en endavant 222,55
    B1 Autobusos de menys de 21 places 165,51
    B2 Autobusos de 21 a 50 places 235,73
    B3 Autobusos de més de 50 places 294,67
    C1 Camions de menys de 1.000 kg de càrrega 84,02
    C2 Camions de 1.000 a 2.999 kg de càrrega 165,51
    C3 Camions de més de 2.999 a 9.999 kg 235,73
    C4 Camions de més de 9.999 Kg de càrrega 294,67
    D1 Tractors de menys de 16 CV 35,11
    D2 Tractors de 16 a 25 CV 55,18
    D3 Tractors de més de 25 CV 165,51
    E1 Remolcs i semirremolcs < 1.000 i >750 kg 35,11
    E2 Remolcs i semirremolcs de 1000 a 2999 kg 55,18
    E3 Remolcs i semirremolcs > 2.999 kg 165,51
    F1 Ciclomotors 8,78
    F2 Motocicletes fins a 125 cc 8,78
    F3 Motocicletes de més de 125 fins a 250 cc 15,05
    F4 Motocicletes de més de 250 fins a 500 cc 30,10
    F5 Motocicletes de més de 500 fins a 1000cc 60,18
    F6 Motocicletes de més de 1.000 cc 120,38
    Población: LA LLACUNA
    Tarifas I.V.T.M.
    Tipo de vehículo €
    A1 Turismes de menys de 8 CV 23,35
    A2 Turismes de 8 fins a 11,99 CV 63,05
    A3 Turismes de 12 fins a 15,99 CV 133,09
    A4 Turismes de 16 fins a 19,99 CV 165,78
    A5 Turismes de 20 CV en endavant 207,20
    B1 Autobusos de menys de 21 places 154,10
    B2 Autobusos de 21 a 50 places 219,48
    B3 Autobusos de més de 50 places 274,35
    C1 Camions de menys de 1.000 kg de càrrega 78,21
    C2 Camions de 1.000 a 2.999 kg de càrrega 154,10
    C3 Camions de més de 2.999 a 9.999 kg 219,48
    C4 Camions de més de 9.999 Kg de càrrega 274,35
    D1 Tractors de menys de 16 CV 32,69
    D2 Tractors de 16 a 25 CV 51,37
    D3 Tractors de més de 25 CV 154,10
    E1 Remolcs i semirremolcs < 1.000 i >750 kg 32,69
    E2 Remolcs i semirremolcs de 1000 a 2999 kg 51,37
    E3 Remolcs i semirremolcs > 2.999 kg 154,10
    F1 Ciclomotors 8,18
    F2 Motocicletes fins a 125 cc 8,18
    F3 Motocicletes de més de 125 fins a 250 cc 14,00
    F4 Motocicletes de més de 250 fins a 500 cc 28,02
    F5 Motocicletes de més de 500 fins a 1000cc 56,03
    F6 Motocicletes de més de 1.000 cc 112,07
    Vamos por la basura mediona pago 112€ año de casa
    Si tuviera un bar pagaria 300€
    En capellades pagaria 50€ mas por año de casa y 157€ de mas por tener bar
    En la llacuna pagaria 3€ mas por casa y 104€ mas por tener bar
    En sant quinti de mediona pagaria 6€ mas por casa y 127€ mas por tener bar
    La realidad es que MEDIONA ES BASTANTE MAS BARATA EN TODO
    SEGÚN LOS DATOS QUE SON REALES NO SON CIENCIA FICCIÓN

    ResponElimina
  37. No se trata de donde se paga más o menos, si no llevamos año tras año subiendo los impuestos y no el IPC, si no mas y ahora que vienen elecciones se congelan.
    Los impuestos los pagamos todos, los de sant elias, font del bosc, sant juan etc.

    Vaya puede que tenga razon lo que se paga no tiene importancia lo importante es que hace mas de tres años que suben los impuestos en mediona aunque los de sant quinti de mediona y por lo que veo capellades se paga algo mas
    Ejemplo casa de valor 100.000€
    Sant quinti de mediona pagas 240€ mas al año de contribución
    Capellades 280€ mas al año de contribución
    La llacuna 60€ mas de contribución al año
    El dinero no es importante da igual
    Vamos con la crisis que tenemos como puede decir que la diferencia no tiene importancia ,la realidad según datos es que donde vivo es mucho mas barato y dejaros de que suben o no suben lo que cuenta es el precio final creo yo
    Referente a los coches en capellades me saldria 42€ mas por el mismo coche
    Referente a los coches en la llacuna me saldria 33€ mas por el mismo coche


    Población: CAPELLADES
    Tarifas I.V.T.M.
    Tipo de vehículo €
    A1 Turismes de menys de 8 CV 25,07
    A2 Turismes de 8 fins a 11,99 CV 67,72
    A3 Turismes de 12 fins a 15,99 CV 142,95
    A4 Turismes de 16 fins a 19,99 CV 178,05
    A5 Turismes de 20 CV en endavant 222,55
    B1 Autobusos de menys de 21 places 165,51
    B2 Autobusos de 21 a 50 places 235,73
    B3 Autobusos de més de 50 places 294,67
    C1 Camions de menys de 1.000 kg de càrrega 84,02
    C2 Camions de 1.000 a 2.999 kg de càrrega 165,51
    C3 Camions de més de 2.999 a 9.999 kg 235,73
    C4 Camions de més de 9.999 Kg de càrrega 294,67
    D1 Tractors de menys de 16 CV 35,11
    D2 Tractors de 16 a 25 CV 55,18
    D3 Tractors de més de 25 CV 165,51
    E1 Remolcs i semirremolcs < 1.000 i >750 kg 35,11
    E2 Remolcs i semirremolcs de 1000 a 2999 kg 55,18
    E3 Remolcs i semirremolcs > 2.999 kg 165,51
    F1 Ciclomotors 8,78
    F2 Motocicletes fins a 125 cc 8,78
    F3 Motocicletes de més de 125 fins a 250 cc 15,05
    F4 Motocicletes de més de 250 fins a 500 cc 30,10
    F5 Motocicletes de més de 500 fins a 1000cc 60,18
    F6 Motocicletes de més de 1.000 cc 120,38
    Población: LA LLACUNA
    Tarifas I.V.T.M.
    Tipo de vehículo €
    A1 Turismes de menys de 8 CV 23,35
    A2 Turismes de 8 fins a 11,99 CV 63,05
    A3 Turismes de 12 fins a 15,99 CV 133,09
    A4 Turismes de 16 fins a 19,99 CV 165,78
    A5 Turismes de 20 CV en endavant 207,20
    B1 Autobusos de menys de 21 places 154,10
    B2 Autobusos de 21 a 50 places 219,48
    B3 Autobusos de més de 50 places 274,35
    C1 Camions de menys de 1.000 kg de càrrega 78,21
    C2 Camions de 1.000 a 2.999 kg de càrrega 154,10
    C3 Camions de més de 2.999 a 9.999 kg 219,48
    C4 Camions de més de 9.999 Kg de càrrega 274,35
    D1 Tractors de menys de 16 CV 32,69
    D2 Tractors de 16 a 25 CV 51,37
    D3 Tractors de més de 25 CV 154,10
    E1 Remolcs i semirremolcs < 1.000 i >750 kg 32,69
    E2 Remolcs i semirremolcs de 1000 a 2999 kg 51,37
    E3 Remolcs i semirremolcs > 2.999 kg 154,10
    F1 Ciclomotors 8,18
    F2 Motocicletes fins a 125 cc 8,18
    F3 Motocicletes de més de 125 fins a 250 cc 14,00
    F4 Motocicletes de més de 250 fins a 500 cc 28,02
    F5 Motocicletes de més de 500 fins a 1000cc 56,03
    F6 Motocicletes de més de 1.000 cc 112,07
    Vamos por la basura mediona pago 112€ año de casa
    Si tuviera un bar pagaria 300€
    En capellades pagaria 50€ mas por año de casa y 157€ de mas por tener bar
    En la llacuna pagaria 3€ mas por casa y 104€ mas por tener bar
    En sant quinti de mediona pagaria 6€ mas por casa y 127€ mas por tener bar
    La realidad es que MEDIONA ES BASTANTE MAS BARATA EN TODO
    SEGÚN LOS DATOS QUE SON REALES NO SON CIENCIA FICCIÓN

    ResponElimina