dilluns, 9 d’agost del 2010

EL NOSTRE REPRESENTANT ELECTE, TOT UN EXEMPLE


Benvolguts lectors,
Últimament estem al·lucinant al veure els últims missatges d’en Servand al seu blog, aquest home s’ha tornat boig! Això de perdre el poder a l’escola l’ha trastocat!!! Potser també deu influir el creixent temor a perdre l’alcaldia en menys d’un any…
Llegiu aquests dos comentaris, ja no cal guardar les formes, la qüestió és desfogar-se… Abans però, cal puntualitzar que nosaltres no hem publicat res des del 19 de  Juliol ( tret d’un comentari sobre l’últim incendi lliure de qualsevol atac), i per tant no sabem de que parla, cosa que és encara més inquietant…
2 d’Agost. Política bruta
Ahir, desprès de diverses paraules tenses amb una persona, va quedar molt clara i confirmada la “política” que s’està seguint contra la meva persona, que no contra el meu estil de governar, les actuacions o les idees.
Es tracta d’un conjunt de mentides i difamacions, preparades pels de sempre i ho demostraré, que suposen una continuïtat en la línea seguida, de tota la vida, per un grupet d’impresentables que, per sobre de tota legalitat, respecte a les persones i la seva intimitat, un mínim de dignitat i visió de futur, aplicant als altres el que fan ells o farien si tinguessin les meves responsabilitats, escampen contra meu tota la seva porqueria cerebral.
Cal rebaixar el rival per estar a la seva alçada!
Avui només ho anuncio, aviat ho publicaré i ja us aviso: aniré per totes en la defensa de la meva persona!
JA N’HI HA PROU!

5 d’Agost. Un repte
Estic de vacances i una persona molt apreciada m’ha dir que el Sr “Gota” demana al bloc de CiU que algú aclareixi els rumors sobre el que va passar a S. Boi. Jo accepto el repte i dic:
Sr. Josep Cahors, Pep de Mediona: publiqui l’informe que va obtenir sobre el meu treball a S. Boi, sobre els motius de la meva marxa i altres aspectes que va investigar.
També demano que publiquin els informis obtinguts sobre les meves propietats i hisenda.
Va, que sigueu feliços i, si pot ser, respecteu els altres, no sigueu tan miserables que us calgui rebaixar els rivals per poder estar a la seva alçada.
Per cert: estic molt relaxat. Bon estiu!

Doncs mira Servand, com haguem de posar-nos a la teva alçada haurem d’agafar una escala per pujar un esglaó, de manera que et proposem que cadascú continui a la seva alçada i el temps ja jutjarà.
Mentre tant, comença a fer la teva feina, que tot i omplir-te la boca amb el teu càrrec d’alcalde ens sembla que no acabes d’entendre el que això implica: responsabilitat, respecte, humilitat, actitut conciliadora i saber estar. I deixa d’acusar i amenaçar a tort i a dret, especialment amb aquest misteri de no especificar de qui parles… Si algú t’ha dimafat, el denuncíes, i si no ho fas serà que no tens prous motius o raons per fer-ho!!  
I per cert, ja ho veiem que estàs molt relaxat… Descansa Servand, descansa.

Grup municipal de CDC Mediona

13 comentaris:

  1. Como este individuo tenga que servir de ejemplo para nuestros hijos lo llevamos claro. Que poca clase!

    ResponElimina
  2. Els seus comentaris es poden entendre com a violencia dialectica?.Recordeu que ja va perdre poder en "dimitir??" del Consell Comarcal, es com un globus, que es desinfla per si sol....

    Per cert, molt bo l'escrit de l'informatiu de mediona, aporteu dades sobre l'index dels sulfats, i a mes alguna cosa de cert ha de tenir si en Oriol Pujol s'implica.Doncs que li demani explicacions a l'Oriol..., pero encara li queda molt cami per recorre per arribar al parlament...juass,juasss.....

    ResponElimina
  3. Cal tenir una cara impressionant, i encara sort que no dóna noms, a les amenaces si no muntem el circ de les amenaces de mort. Quin personatge i això és la representació de Mediona. QUINA VERGONYA.

    ResponElimina
  4. Senyor Cahors, de quins informes parla l'alcalde? que en sap vostè?

    ResponElimina
  5. Es obligació de la oposició contrastar les informacions que els arriben i més si tenen a veure amb un carreg public , sigui el de l'alcalde o el d'un regidor. Això per un cantó .
    Per l'altre: els curriculums dels carregs haurien de ser publics hem de saber d'on venen i tenir el dret de poder saber si feien bé o no la seva feina avanç d'anar a votar... així que no possem el crit el cel per que els votants volguin saber.

    Atentament

    Jo.

    ResponElimina
  6. He llegit el rollo aquests de les xafarderies del blog de l'alcalde i estic flipant bastant, crec que qui fomenta les xafarderies almenys per internet es ell, no pas els de ciu, ja que sempre treu ell aquests temes .

    ResponElimina
  7. Tenim un alcalde que viu en el passat, o té molt rancor, cap a gent de Mediona.
    Crec que hauria de donar les gràcies, al sr. Cahors ja que un rumor, que tenia en contra de l'alcalde a desaparegut.

    ResponElimina
  8. Me gustaria ver los análisis de todo el año no uno solo PUNTUAL.Los tienen?????

    ResponElimina
  9. Si te refieres a los análisis de agua, en el Parlemne sale el rango de los ultimos dos años, es decir entre que niveles se han movido los sulfatos durante el 2009 y el 2010.

    ResponElimina
  10. El control del poder per part de l'oposocició és un deure, un servei a tots els ciutadans. És la base de la DEMOCRÀCIA des que la varen instituir els GRECS l'any 500 a.C. En la nostra actual democràcia representativa, el poble delega la sobirania en autoritats escollides de forma periòdica per mitjà d'eleccions lliures, que han d'actuar en representació dels interessos dels ciutadans que els han escollit per a representar-los.
    Qui no ho entengui així, pot anar-se`n a viure a Cuba, a la República Popular de la Xina, a Corea del Nord...o retrocedir uns anys en la nostra pròpia història.

    ResponElimina
  11. Jo he visto analiticas posteriores que estan mejor que las que teneis vosotros.

    ResponElimina
  12. Posteriores al 2010? De cuando, del futuro? Que no entiendes que en el documento que te han mostrado aparecen los niveles de sulfatos durante todo el 2009 y lo que llebamos de 2010?
    A mi me parece muy bien que la gente tenga opiniones diferentes, pero lo tuyo es cabezoneria.

    ResponElimina
  13. No ... es ser obtuso . Por suerte en todo Mediona hay gente que es capaz de pensar por si mismos.

    ResponElimina