dilluns, 14 de juny del 2010

SANT ELIES, UN CAPÍTOL MÉS

Benvolguts lectors,

A continuació comentem un nou capítol sobre Sant Elies aprofitant l’escrit que dies enrere en Servand va penjar en el seu blog sobre aquesta qüestió. És un escrit tant carregat de cinisme que no ens hem pogut estar de contestar.

1. En Servand es posa les mans al cap perquè l’acusem d’improvisar, perquè diu que és un projecte que es va engegar al 2003. Doncs be, nosaltres no havíem sentit ni una paraula fins fa aproximadament un any ( mentida, ho va posar al seu programa electoral del 2003, encara que allí posava que faria clavegueram i vials gratuïts). De fet, veïns que van comprar una vivenda a Sant Elies fa 3 o 4 anys i van anar a preguntar a l’Ajuntament si hi havia algun projecte previst, se'ls hi va contestar que no, que no hi havia res previst. L’acusem d’improvisar perquè primer va dir que el cost de les obres no seria superior als 12.000 €, després 18.000 €, i finalment són 21.000 € de mitjana. L’acusem d’improvisar perquè vam haver de cel•lebrar un ple extraordinari el dia de la nevada per aprovar el projecte de Sant Elies perquè sinó es perdien les subvencions ( i un més després un altre ple extraordinari perquè també perdiem les subvencions… i la setmana passada va convocar un ple ordinari en Dijous perquè també les perdiem). Sabeu que la documentació per demanar les “ subvencions” es va enviar el passat 26 de Maig?


2. Parla també de com ha d’actuar un bona oposició. Potser sí que hauríem de fer una oposició responsable com la seva, fent manifestacions, protestant contra la paperera, portant a l’anterior alcalde davant dels tribunals, impugnant unes el•leccions que havia perdut i que després va perdre per una major diferència, impedint la creació d’una altra zona industrial a la zona del Brugàs, etc. Més li valdria que no prenguem nota de com es fa una bona oposició.


3. Increíble quan diu que no hi ha cap data per iniciar les obres de Sant Elies, que només ho volen tenir tot a punt per iniciar el projecte quan sigui el moment oportú. Això quasi valdria més la pena passar-ho de llarg perquè frega l’insult!!! Per què la setmana passada en el ple ordinari de Dijous es va dur a terme l’aprovació definitiva del projecte i la imposició i ordenació de quotes? Per què les finques afectades tenen càrregues travades al registre de la propietat? Sabieu que al ple de Dijous passat es va aprovar una clàusula que especificava que es podien passar les primeres quotes passats 6 mesos des de l’aprovació definitiva? És a dir, d’aquí a 5 mesos i 3 setmanes… Obviament va dir que no ho faria, però com sempre tot de paraula.


4. I tampoc té desperdici quan s’exaspera perquè volem deixar perdre les subvencions, no pot entendre com podem deixar passar aquesta gran oportunitat ( les oportunitats passen un cop per davant de la porta!!). Aveure Servand… en primer lloc qui ha dit que volguem perdre cap subvenció, però el més important és quines subvencions? En un projecte pressupostat per uns 14 milions d’euros + IVA hem rebut 290.000 € per a la redacció del projecte… I per 290.000 € ens has ficat de cap en aquest projecte, ens fas passar per l’absurt de la Llei de millora d’urbanitzacions per 290.000 €, quan prodríem haver executat un projecte de mínims que hagués costat la meitat de la meitat i sota el control de la llei anterior? O és potser per els ajuts que rebran els ajuntaments per poder iniciar les obres sense la necessitat que els parcel•listes facin els primers pagaments? Quina bona pensada que has tingut oi? Quin veí voldrà que s’aturin les obres quan tingui la urbanització “ manga por hombro”? És de preveure que la gent s’ho pensarà dues vegades abans de deixar de pagar en aquestes condicions oi? Saps quin és el teu problema Servand: que després de 7 anys se’t veu venir de lluny… ( saps el conte de Pere i el llop?)


5. Segueix dient que gracies a l’Ajuntament els veïns s’estalviaran el 10 % d’aprofitament mig. Això sí, només si es tira endavant el seu projecte!!! Si no, a pagar!!!


6. En Servand segueix creient que les subvencions cauen del cel i que, per tant, són gratuïtes ( ens referim als 400.000 € del cablejat que, segons ell, es va subvencionar en un 90 %). Nosaltres ens exasperem en veure com la ignorància pot fer que algú no se n’adoni que malgastar subvencions és llençar el diners de tots i més quan tot el país s’està entrenyent el cinturó. La pregunta és, serà conscient que els diners de l’Ajuntament de Mediona provenen dels nostres impostos ( IBI’s, escombraries, etc)? O també són diners caiguts del cel per malgastar…?


7. I finalment, cal destacar la manera de fer tant bruta i tant poc transparent que l’ha caracteritzat durant tot aquest procés. Només cal fer una reflexió, apart de la desinformació i del “ donde dije digo digo Diego”, fixeu-vos quan s’han dut a terme tots els plens referents a Sant Elies des del primer ( el de la manifestació del veïnat): Tots han sigut en dies laborables, inclós el de la nevada, extraordinaris o ordinaris però entre setmana i a hores intempestives, evitant així que els veïns hi poguéssin assistir. VERGONYÓS!!!!! Ah, i sobre les al•legacion,s han respost les que els hi ha donat la gana, no han respost a ni una sola al•legació de CIU de les quatre que vam presentar… No entenem com no els cau la cara de vergonya d’aprovar aquest projecte sense respondre ni una sola al•legació del principal grup de la oposició el qual, pocs o molts, parlem en nom dels veïns que ens van votar.

Adjuntem l’ordre del dia de l’últim ple per si algú encara no es creu que el projecte ja està aprovat definitivament (punts 12 i 13).

 Convergència per Mediona

70 comentaris:

  1. i si potafegir més,

    Negació de registre de documents

    Negació de Documentació

    Vista grosa a infraccions...

    Algu k contesta davant l'angoixa dels seus veïns i votants amb: pels meus collons, k paguin els teus fills...

    no mereix, peri mi, ni el respecte que si tinc als ignorants.

    Gemma

    ResponElimina
  2. No podeu pretendre que aquesta sigui una pàgina seriosa amb errades com "improvitzar", aquesta és la primera i la més cridanera però n'hi ha moltes més. Dóna molt mala imatge i desmereix el contingut (contingut en el que no entro)

    ResponElimina
  3. Ahora resultará que tenemos a Pompeu Fabra viviendo en Mediona. Cesc, analiza qué aporta tu comentario al debate. Realmente crees que era necesario? No te parece de mal gusto y fuera de lugar?

    ResponElimina
  4. He rebut l'enllaç per correu, no habia entrat mai, crec que es positiu per el poble de tenir diferents punts de vista de Mediona.Malgrat tot, aixo no vol dir que estigui d'ac amb vosaltres en la totalitat dels temes que tracteu.Un consell si que us dono, feu arribar mes sovint la revista que repartiu per les cases. Les coses mai son blanques o negres, son de colors i amb matisos, per tant accepteu sempre les critiques, com pogueu acceptar les lloances.I recordeu que pensar diferent mai es una discusio, sempre sera un altre punt de vista.

    Visca Mediona LLIURE!.
    Visca Catalunya LLIURE!.

    ResponElimina
  5. I trobat amb un escrit de la ASSV, de Sant Elies on diuen que dimiteixen de la junta. No comprenc com ara, que aquesta l'aprovació definitiva, de la legalització de la urbanització, dimiteixin o és que ja està acabat el treball.
    La votació no era per reafirma la seva feina, o era una cosa més, aixo es riure de gent i ficar-los en un problema, no volen ser màrtirs però són botxins dels seus veïns.

    ResponElimina
  6. Es una vergonya, vaig venir a ratificar la gestió de la junta per que sinó dimitien i millor o pitjor almenys estava tranquil tenin algú que vigilés i ara dimiteixen??

    No hi ha vergonya !

    ResponElimina
  7. Vamos hombre! esto es el colmo de la sinrazon!, nos llevan al "corrillo", despues de expulsar otros miembros de la misma junta, y ahora dimiten.

    PODIAN HABERLO PENSADO ANTES!!.

    ResponElimina
  8. O plegan pork ya tienen lo k kerian y como viene la faena gorda y los problemas reales para los vecinos, no kieren afrontar eso ...

    O... en el peor de los casos... han confirmado k no todo lo k decia el alcalde era verdad...

    sea cual sea, es una vergüenza, estoy de acuerdo, se han cargado todo el trabajo de una entidad, y los esfuerzos de la gente k la formaron durante tantos años, y encima pretenden cargar el mochuelos a mi y mis compañeros,

    os creeis k alguien os va a sacar las castañas del fuego?

    lo llevais claro...por mucho k ahora plegueis, todos los vecinos sabran kien nos metio en este proyecto para ricos, en cuanto salgan grietas en las casas, se caiga algun muro, se desaga algo pork se ha hecho mal, pork los pagos no vienen bien, pork el final de obra ya no son 80 euros sino 3000...
    cierto k son circunstancias k pasan sea como sea la obra, pero no es lo mismo pagar 3000 euros mas haviendo pagado ya mas de 20000 que haviendo pagado 6000.

    y k nadie olvide!!!! k la mayoria de parcelas miden mas 8000 metros, son muchos los k tienen k pagar mas de 60000 euros...

    todos recordaremos kienes nos llevaron a esas situaciones, y ya veremos k dicen los jueces de Su actuación...

    Gemma Campos

    ResponElimina
  9. Primero un precio, des pues otro, despues otro.....y espera que no pase como a Can Coral que se represupuestó la obra y tienen que efectuar un abono adicional....

    ResponElimina
  10. Ara feia setamanes que no visitava aquest blog. Però veig que si fa o no fa, continua igual.
    Un està molt tranquil quan les feines les fan els demés.
    Heu arribat a un punt on si fan perquè fan, i si no fan perquè no fan. El tema és treure puntxa a tot.
    Per cert el ple de l'altre dia. I va haver cap novetat respecte al pla parcial? Tinc entés que sí, però no sé si fiar-me de la meva font. Per això espero que el CIU respongui.
    De totes maneres és una bona oportunitat perquè tot el que dieu, aquells que aneu contra la junta, ara demostreu les vostres paraules i no és quedin en només paraules.
    Fran

    ResponElimina
  11. No es si fan per que fan , que fa pocs dies que vaig signar que seguissi a la junta !!! i ara va i dimiteixen , coi doncs que ho haguessin dit que no ho tenien clar !!!

    ResponElimina
  12. Fran, ni nosotros ni nadie tiene k demostrar nada a estas alturas, el k ha kerido a pedido todo el papeleo al Ayuntamiento a traves de sus abogados y ya sabe lo que hay.
    Dictaminarán los jueces, ni nosotros ni el ayuntamiento.

    Gemma

    ResponElimina
  13. Sense donar-vos conta esteu desviant l'atencio de la realitat i es un I ARA QUE?, d'ac que la junta a pogut fer-li una feineta als socialistes, pero es l'ajuntament qui per orgull no ha volgut tirar endarrera aquest pla.Per que?...per que seria fer el rididicul devant la seva propia tusudesa i potser quedar malament amb algu de la Generalitat, a qui Servand promet fidelitats......

    ResponElimina
  14. Estic fora de catalunya i voldria saber com ha anat avui ? moltes gràcies.

    ResponElimina
  15. Bones noticíes!!! jejejeje

    la Junta de la Asociación se mantiene en sus cargos.

    Gemma Campos

    ResponElimina
  16. A parte de reirte,¿no tienes nada mas que comentar sobre los convenios que han presentado firmados, y sobre el estudio de soterrar lineas que tambien han presentado, y el estudio de una asesoria que tambien han presentado, y que todo ello dice que es correcto el proceso y los precios?.

    Ana mª.

    ResponElimina
  17. Ana, cada uno es libre de opinar y pensar lo k kiera, yo espero al final de obra, k pondra cada cosa en Su sitio, keda mucho para llegar al final, ademas, prefiero tener informacion de todos los bandos, no solo de uno.

    Tu puedes creer lo k kieras, yo solo lo k esta por escrito y firmado, ya saben k les espera la via judicial asi mejor k preparen muchos informes.

    ademas os repito: ES UNA VERGUENZA K UNAS OBRAS K SE HACEN PARA MEJORAR LA CALIDAD DE VIDA DEJEN EN PEORES CONDICIONES DE VIDA A LOS K PEOR ESTAN, SOLO ES CALIDAD DE VIDA PARA KIENES YA LA TIENEN,

    es muy triste la poca solidaridad k teneis, solo os preocupais de vosotros mismos... aunk cierto es k bastante faena teneis ya.

    y las Leyes son las Leyes!!! que es lo necesario para legalizar?: Alcantarillado y viales
    Se obliga a enterrar y pagar servicios privados?: NO

    Eso es lo k cuenta, k kereis pagar dos veces? pues muy bien, pagar dos veces, estamos en un pais libre

    Gemma

    ResponElimina
  18. Señora Anna, si usted se queda más tranquila con la reunión de ayer será la única señora. Dijeron que algunas cosas, como las conexiones, se harían a pie de obra, se nota que usted no entiende del tema, sino sabría que eso significa que será presupuesto abierto.

    ResponElimina
  19. Eo eo... que se dejan más cosas! reconocieron que la financiación que tenía que negociar el ayuntamiento con los bancos para los que no acceden a las ayudas del Incasol, está casi imposible de conseguir!!! Otra falsa promesa!
    si Usted ya está satisfecha pues muy bien para Usted señora, pero no intente hacer ver que todo esta bien!!!!

    ResponElimina
  20. Bona tarda,
    Ahir a la reunió vaig veure que es presentava un informe extern i convenis firmats.
    El que es diu de "Presupos obert", no es va dir en cap moment, el que si es va dir, és que la connexió de casa nostra amb companyia, és cosa de cadascú i per tant va a carrec de cada veï.
    Per cert, no em vau contestar a la meva pregunta respecte al Ple i ahir vaig veure que el que m'havien informat era correcte. Hi havia novetats que aquest partit que diu que treballa per Mediona no ens ha comunicat.
    Fran

    ResponElimina
  21. Sres de CIU, en el tema del agua, tambien habeis escrito una carta quejandos a la compañia suministradora. Ah!! igual eso no desgasta al Ajuntament y es mejor darles caña a ellos.
    Si me pueden contestar. Podrian tambien colgar las contestaciones que les dio sanidad a dicho problema, estaria bien.

    ResponElimina
  22. Ahir a la reunio ? a quina ? per que la de sant elies va ser dissabte ? Ay Fran que se te ve el plumerillo !!

    ResponElimina
  23. Que puesto te veo Fran en los escritos que presenta y recibe Ciu no ?

    O quizá no tanto.

    ResponElimina
  24. Jajaja que bo l'alcalde al seu bloc calcula la rentabilitat del camp justament el dia més llarg de l'any ??? jajajaja es EL TIO MES GRAN QUE HA TREPITJAT LA TERRA !!!! Gracies per dirnos que el dia més llarg de l'any només en treiem 500 €.

    No vagi als tribunals per 500€ home !!

    ResponElimina
  25. Jajajajajajajaajajaj, molt bona!!.

    ResponElimina
  26. Estoy con Gema:

    ES UNA VERGUENZA K UNAS OBRAS K SE HACEN PARA MEJORAR LA CALIDAD DE VIDA DEJEN EN PEORES CONDICIONES DE VIDA A LOS K PEOR ESTAN, SOLO ES CALIDAD DE VIDA PARA KIENES YA LA TIENEN,

    Juan

    ResponElimina
  27. En el seu moment ne s'hen va donar conta que l'estaven enganyant amb aixo del parc fotofoltaic?.Que les taraifes ja les van cambiar despres de la posta en marxa d'aquest bunyol!.I ARA DIU QUE LES VOLEN TORNAR A CAMBIAR??.QUIN NEGOCI SERVAND......QUIN NEGOCI.....

    Hi ha rumors que l’estat vol baixar la prima a la fotovoltaica amb caràcter retroactiu. Si ens canvien les condicions de subvenció anirem a tribunals en defensa dels interessos del nostre municipi.

    ResponElimina
  28. No tinc gaire clar que tingui clar quins son els interessos del nostre municipi.

    Toni.

    ResponElimina
  29. I penses que els regidors de ciu els hi tenen?????

    ResponElimina
  30. Repaso el blog d'ells i hi veig que s'asemblen bastant als meus interessos , com sempre ha passat amb ciu a catalunya , joves , farts de tanta subvencio que no s'aplica on s'ha d'aplicar i cap ajuda als emprenedors .
    Ells per el temps que porten almenys tenen ganes d'escoltar als demes i empenta, ganes d'escoltar als demes es un clar interes que te el nostre municipi. Per cert , per mí ciu no es només els dos regidors que hi tenen t'ho dic per si es que vols anar per desqualificacions concretes, que ja ens coneixem tots de fa anys eh !!

    ResponElimina
  31. Que fan els regidors de CIU per Mediona?

    ResponElimina
  32. EXISTIR?? QUE ET DEU SEMBLAR POC O INUTIL CLAR , NO ENTENS EL SIGNIFICAT DE L'EXISTENCIA D'UNA OPOSICIO ?? T'HO PLANTEJES MALAMENT AMB LES TEVES PREGUNTES , POTSER HAURIES DE PREGUNTARTE , I JO QUE FAIG PER MEDIONA ?

    ResponElimina
  33. La oposició constructiva si, la oposició que fa coses pel poble si, la que vetlla pels interessos de tots si que ha d'existir. Peró aquesta no la tenim, només van a fer mal, desprestigiar fent de la mentira la seva bandera.

    ResponElimina
  34. Li respondre Anònim no tan anònim :

    Miri, el canvi d'opinions que no tinc al seu blog el tenim al blog de ciu , per això ens serveix la oposicio sr. servand. Entre d'altres coses que no vol veure pero que son molt semblants a quan vosté era oposició.

    ResponElimina
  35. Aquesta es la oposicio que dius que fa tan de mal : A MÍ M'AGRADEN !!

    "AGRUPACIÓ MUNICIPAL CDC MEDIONA ha dit...
    Moltes gracies per la vostra actitut i les paraules d'ànims.

    Estem convençuts que mica en mica aconseguirem que tots els medionencs i medionenques vagin pujant al carro de la pluralitat, llibertat d'expressió, tolerància, comprensió, etc. I això ho aconseguirem mantenint-nos ferms en l'objectiu de fer que la gent s'impliqui, NO callant davant de les crítiques, continuant expressant les nostres opinions i denunciant allò que ens sembla injust, i DOCUMENTANT les nostres afirmacions.

    Com sabeu el vostre suport és vital per assolir aquests objectius.

    Gracies de tot cor

    Convergència per Mediona "

    ResponElimina
  36. k poc saps tu de banderes... d'entrada, la bandera dona la cara

    k es per a tu constructiu? portar a la ruina a les families medionenques com fa el partit Servand Cases? amagar informació y documentació? projectes de despesa sense ingresos? o el k fan molts, rondinar i no treballar per ningu més k per un mateix?
    au va home.... k franco ja va morir!

    politica social, politica per tots, politica per als k el Servand fara entrar al grup de exclosos socials... au va... mentre hi hagin veins k no es preocupin pels altres veins no anirem en lloc

    ResponElimina
  37. A veure senyors si el dia més llarg de l'any hem batut un record ? Com pot ser que sigui tan rentabilisim aquest negoci ? CAL FER UN CURSET OI ? I encara ens dira que son els de ciu, com sempre el mateix rollo de "mentira cochina!! " ó el que més li pega com a crit contra Ciu " DESTRUCTORES !! " al estilo pantoja !!

    VISCA MEDIONA

    ResponElimina
  38. Ahora resultará que tenemos a Pompeu Fabra viviendo en Mediona. Cesc, analiza qué aporta tu comentario al debate. Realmente crees que era necesario? No te parece de mal gusto y fuera de lugar?

    Dir que el post està mal escrit no és de mal gust ni està fora de lloc, és un fet i segueix sense estar corregit. Un blog amb aquestes cagades no dóna una imatge de seriositat i desmereix completament el contingut.

    ResponElimina
  39. Vinga Cesc que te l'has guanyat... Canvieu ho si us plau,que sempre son més importants les formes que el fons en política.

    ResponElimina
  40. Benvolguts lectors,

    Voldriem contestar l'escrit que ens adreça en Fran:

    "Bona tarda,
    Ahir a la reunió vaig veure que es presentava un informe extern i convenis firmats.
    El que es diu de "Presupos obert", no es va dir en cap moment, el que si es va dir, és que la connexió de casa nostra amb companyia, és cosa de cadascú i per tant va a carrec de cada veï.
    Per cert, no em vau contestar a la meva pregunta respecte al Ple i ahir vaig veure que el que m'havien informat era correcte. Hi havia novetats que aquest partit que diu que treballa per Mediona no ens ha comunicat.
    Fran"

    En el passat ple se'ns va anunciar que ja estaven els convenis signats ( 3 mesos després de la data fixada) i que s'estava preparant un informe que justificava que era més econòmic soterrar les linies que deixar-les com estan.

    Quin bombo vols que li donem a aquesta informació? En primer lloc el conveni amb Fecsa-Endesa encara no está signat ( potser el més important de tots) i els altres, com dèiem, els haviem de tenir abans de la ultima reunió amb els veïns ( així ho va prometre en Servand i consta a les actes del grup de treball). No creiem que l'haguem de felicitar per fer la seva feina tard i parcialment.

    En segon lloc, no hem pogut estudiar cap document ja que, com sempre, no ens els han facilitat, ni els convenis ni l'informe.

    En tercer lloc, i referent a l'informe, no cal perdre gaire temps... per cada informe que digui que és més barat soterrar les linies n'hi poden haver dos que diguin tot el contrari ( no creiem que haguem de donar importància a informes partidistes, o te'l creuries tú si te'n donéssim un nostre???). Sobre aquesta qüestió el millor serà que tots fem servir el sentit comú: de veritat algú pot pensar que és més barat fer una obra per soterrar les linies, comprar nou clablejat, fer les escomeses individuals, etc. que deixar-ho tal i com está? Nosaltres no entenem que algú s'ho pugui creure, però ens treiem el barret perquè en Servand ha aconseguit que per exemple tú t'ho creguis... segur que nosaltres no ho aconseguiriem!!

    Esperem haver contestat el que ens demanaves.
    Salutacions

    Convergència per Mediona

    ResponElimina
  41. Cesc,
    Ja hem modificat les errades de l'escrit principal. Et demanem disculpes per ferir la teva sensibilitat i avisa'ns si en trobes alguna més que faci mal als ulls.

    Salutacions

    Convergència per Mediona

    ResponElimina
  42. jo us felicito, seguiu així que aixo es el que la gent demana, oi?????

    O POTSER NO
    PERQUE LA GENT ES MOLT MES INTEL.LIGENT DEL QUE US PENSEU (HE DIT PENSEU????)

    ResponElimina
  43. Ho sento per vosaltres, però jo vaig ser-hi a la reunió que es va fer a Sant Elies la local el 20 de Juny, que fins jo sé aquest any era diumenge, i es va fer a les 11h. El meu missatge és del dilluns 21 de juny que fins on arribo va després del 20 de juny. O no?
    A mi tots m'heu de demostrar les coses, no em crec a ningú, ni al Servand ni a vosaltres. Simplement penso que la informació s'ha de donar. Si algú em veu el "plumero" millor per ell o ella, ja m'explicareu quin és. Jo sóc un propietari que haig de pagar com tothom i miro de que sigui el menys possible, crec que com tots.
    També penso que no es tracta de felicitar a ningú, sinó de contrastar dades i treure el màxim profit per a tots.
    Quan vulgueu podeu portar un informe, quanta més informació millor.
    Fran

    ResponElimina
  44. Bona revetlla a tots !! Convergents , socialistes , Fran , Cesc , Gemma & co.


    Toni.

    ResponElimina
  45. Gracies Toni,
    Nosaltres també us desitgem una bona revetlla a TOTS.
    I ja sabeu el que deia l'Stevie Wonder: " Si bebes no conduzcas".

    Convergència per Mediona

    ResponElimina
  46. si nois! molt bona revetlla a tothom!!! gracies ^_^


    Fran, si busquesis tu l'informació, l'assesorament, les Lleis....

    sabries que el projecte presentat no es el més barat,(NINGU DIU K NO SIGUI LEGAL) el necesari per legalitzar sant elies i que no te, es: claveguera (a la cual el ACA estaba disposada a cambiar per depuradores unitaries o recollides per baixants per reduir costos)adecuar els vials i s'hi apures el Gas Natural, una altre cosa esk l'ajuntament hagi triat fer-ho tot i de cop per estalviarse diners "ell", ja que continuo afirmant i signant que fet de mica en mica, l'ajuntament hagues hagut de pagar més igual k diputació i Generalitat.

    k Ajuntament i Junta de l'Associació hagin decidit aprofitar i fer una serie d'obres de més com es soterrar els serveis ja existents, no es perk ens obligui cap llei, sino per estetica i comoditat, només cal k visites urbanitzacions k hagin fet obres recentment, Can bonastre, Can Coral, La penyora.... tu mateix podrás comprobar k en cada població es fan projectes diferents, uns amb més obra i d'altres amb menys. Si t'haguesis informat per al teu compte sabries que la Generalitat sempre a estat d'acord a negociar, la proba esta enk al mateix projecte presentat es perdona la instal·lació de la recollida d'aigues publials, obligatoria per llei.

    se k et fara mal als ulls llegirme, ho sento, pera mi també es més important el contingut que les formes.

    salutacions i bona revetlla!!!

    Gemma Campos

    ResponElimina
  47. NOTA DE PREMSA
    Per una banda, el municipi ha quedat exclòs de les ajudes per a la millora de les urbanitzacions.
    Si era el d'esperar amb la que tenien, els veïns, junta ASV, i oposició, que no estaven d'acord amb, la legalització a màxims.
    La qual cosa suposa, tal i com va anunciar el govern municipal “deixar de banda els tràmits, ara per ara.
    Si no la cosa es pot complicar, amb les properes eleccions, i la junta ASV, estarà més contra la paret.
    i dedicar-nos a preparar amb cura la documentació per a la propera convocatòria l’any vinent”.
    Que no es a preparat amb cura, bo és normal es a fan plens,extraordinaris amb neu, a les 8, del matí, i en dies laborables, per no perdre la subencion.
    La idea és no deixar estancat el tema sinó tenir més temps per fer les comunicacions.
    NO SE DE QUE PARLA.
    buscar finançament per als propietaris.
    No havien 3 entitats, interessades.
    explicar més i millor el que s’ha preparat i aclarir els dubtes per a qui no ho tingui clar.
    Si ara que aquesta, aprovat definitivament.
    “Ens han regalat un any per anar fent raconet i sortir de la crisi per afrontar amb més serenor els pagaments” explicaven des de l’Ajuntament.
    Si en un any s'acaba la crisi, i amb les pujades de les nòmines i pensions estalviarem un munt.

    ResponElimina
  48. Tan solo dice lo que prometio, que si no se entraba en las ayudas lo dejaria hasta la proxima convocatoria.

    ResponElimina
  49. El líder democristiano, Josep Antoni Duran Lleida, se convirtió ayer en diana de una ola de reprobaciones y críticas al publicar en su página web un artículo en el que defiende la asistencia psicológica y psiquiátrica para los homosexuales que quieran dejar de serlo y reclama que desde la Administración y los colegios de médicos no se persiga a los facultativos que ejercen estas prácticas. Duran no cita expresamente en su texto a los médicos de la Policlínica Tibidabo, a quienes investiga el Departamento de Salud por ofrecer terapias que incluían psicofármacos para curar supuestamente la homosexualidad, pero sí lo hace indirectamente, y así lo interpretaron numerosos colectivos gays y partidos políticos.

    La noticia en otros webs

    webs en español
    en otros idiomas
    Las coordinadoras de homosexuales exigen al político una rectificación

    La tesis que defiende el también portavoz de Convergència i Unió en el Congreso es la siguiente: si puede ofrecerse asistencia psicológica a las personas que "salen del armario" por la misma razón también la necesitarían los hombres y mujeres que desean abandonar su condición homosexual.

    En el artículo, Duran se queja, además, de la creciente influencia del lobby gay -"como si el estadio normal de la especie humana fuese la homosexualidad", afirma- y arremete contra el Departamento de Salud por investigar con "prontitud" a estos psicólogos y psiquiatras que curan la homosexualidad y no aplique la misma política "en velar por que no se realizasen prácticas abortivas que, en contra de la ley, hacían clínicas de Barcelona".

    Posteriormente, Duran Lleida se vio en la obligación de precisar las reflexiones incluidas en el artículo: "Yo no estoy defendiendo a los médicos que curan la homosexualidad porque sería tanto como considerarla una enfermedad. Y no es mi caso y además lo pongo en el blog". Para defenderse de las críticas del colectivo gay añadió: "No van a conseguir que cambie mis ideas, porque debe apoyarse tanto la libertad de un homosexual como la de un heterosexual".

    Pero sus matizaciones y precisiones no consiguieron aplacar las críticas. Desde la sectorial gay del Partit dels Socialistes, se calificó de aberrantes y retrógradas las declaraciones del dirigente democristiano además de "impropias de un político del siglo XXI".

    La portavoz de Iniciativa, Laia Ortiz, acusó al nacionalista de "fomentar la homofobia". "Los comentarios de Duran son el ejemplo más evidente del conservadurismo de CiU y de su visión de la homosexualidad basada en estereotipos y prejuicios muy rancios". Y el portavoz del Frente de Liberación Gay exigió "disculpas públicas".

    Antoni Guirado, secretario general de la Coordinadora Gay Lesbiana, tildó de "malintencionada e ignorante la equiparación que hace Duran del proceso de autoaceptación de la homosexualidad con la estafa que significa que un psiquiatra pretenda curar una enfermedad inexistente". Igualmente, el colectivo gay de Convergència dijo sentirse "indignado" por las opiniones vertidas por el democristiano.

    ResponElimina
  50. Si,si, clarament ens han retirat les ajudes per que com bé veu dir NO HI AHURAN AJUTS PER QUE NO HI HA UN DURO!!!.I ara pot-ser tindreu raó quan dieu que la depuradora a obra acabada no funcionara.Ja que no es desnvoluparan "com diu l'ACA",les inversions previstes.....

    jejjjejejejejjjejej,QUINA PIFIA!!.

    ResponElimina
  51. Collons!!! per no haber-hi ni un duro han donat 3 milions per Sant Joan.


    Menys mal que no hi ha un duro!!!

    jajajajajaja Quina pifia Marta.

    Ana

    ResponElimina
  52. No rieu que no fot gracia eh !

    ResponElimina
  53. No, si es per les promeses de "l'amic"alcalde que es va omplir la boca de dir que hi habien ajudes per el tema de Sant Elies.(ON?) quue per la teva informacio es el que aqui es tracta...i al final, mira, els hi dono la raó als de CIU!.Que a Sant Elies no li cauria ni un duro,.i al tanto, ja que l'aca en el tres de vuit va fer una nota que la depuradora funcionaria amb inversions presents i futures.REPETEIXO AMB INVERSIONS PRESENTS I FUTURES, AMB IN-VER-SI-ONS PRE-SENTS I FU-TU-RES!!.

    T'explico per que no as entes res de res, si la depuradora ha de funcionar amb inversions que no es produeixen, a obra acabada dupto que funcioni.

    Estimada Serv..., perdó Ana, suposo que l'alcalde t'ahura presentat a totes les entitats bancaries que estaven disposades a ajudar-te economicament.Aixi mateix com saps de primerisima mà, suposo que les ajudes a Sant Elies res de res, i aqui es on vull felicitar els visionaris de CIU, que van vaticinar el fracas.Si, i dic CIU per que ells ho van dir, que si fos al reves tambe ho diria, com trambe podria felicitar al PP si ho hagues dit en el seu moment.

    Estmada Serv...perdó,(un altre lapsus), Ana, a mi m'importa Sant Elies com també m'importa Sant Joan, ja que amb el temps m'he convertit en tan medionenca com tu.No traguversis ni manipulis que JO MAI HE DIT QUE NO M?ALEGRI DE LES BONES NOTICIES QUE AFECTEN A SANT JOAN.De tota manera crec que a l'ajuntament li tocara pagar alguna coseta, i surtiran de la teva i la meva butxaca, que es pot transformar en manca d'inversions a la resta del municipi.I com he dit abans JO TAMBE SOC MEDIONA.


    NO RIGUIS TANT, QUE ALEGRARTE DE LES MALEURANCES DELS ALTRES DIU MOLT DE TU!!!.O ES QUE SANT ELIES NO ES MEDIONA?.

    ResponElimina
  54. Lluismediona Ollé Barnola
    A dit al facebook....


    Estic pensant en tot el que està passant a la Urb.Sant Elies entre els veïns, i és lamentable, donant la informació de les coses, a mitges i sense concretar en res, i seguint al costat del alcalde, en un projecte que és la ruïna per a molts, això és el dolent de la democràcia la MAJORIA.
    Les tècniques de venda, de creure's el producte per vendre'l l'incaut, va servir en els 80, però estem el 2010.



    Xato, ja t´agradaria tenir la majoria absoluta, llavors segur que no et queixaries. Et recordo que als 80 qui tenia la majoria absoluta a catalunya era CIU, i a Mediona tambe, OJO!!! que no et senti el vostre president


    Per cert, ara tambe critiqueu els 3.2 millons d´euros que tindrem, segur que trobeu alguna pega.

    ResponElimina
  55. 1.- Quan dic que no rigueu , ho dic per que qui paga els plats som nosaltres els medionencs, entre ells en Lluis que viu a Sant Elies, m'has entes alament . El que dic es : en lloc de riure sortim JA al carrer!!!

    2.- Jo no faig responsable al Sr. Ollé de la majoria que va tenir ciu fa set , deu ó quinze anys, del que el faig responsable es de tota la informació que m'ha arribat i despres s'ha traduit en realitat. I em sembla que estas en un equivoc quan creus que ell voldria tenir majoria absoluta. Potser que t'hi apropis i el coneguis. Jo també crec que tot el que ha passat i esta passant a sant elies es lamentable.

    Toni.

    ResponElimina
  56. El sr.Olle mejoria absoluta?, ara si que no feu riure, feu plorar..

    ResponElimina
  57. Si los socialistas estan siendo francamente pateticos en general , en este blog lo son muy en particular .

    Y sí! seguramente es una MEJORIA ABSOLUTA , votar a gente que me deja poner publicamente lo que quiero, no como los fantasticos socialistas, son tan sociatas que temen lo que el pueblo les puede decir.

    ResponElimina
  58. Perdoneu, hem descuidaba del pep de mediona que es dedica a insultar i desqualificar per el faceebook a l'ajuntament.

    Majoria absuluta,bua,bua,bua,pero de riure.


    Ana.

    ResponElimina
  59. Despliegue en modo antaño sociata ehh !!

    No entreu en aquests rollos que els socialistes en saben d'això vosaltres seguiu treballant.

    Ana, los que hace años que vivimos en mediona vemos en ti reminiscencias del pasado.

    ResponElimina
  60. K NADIE SE CREA K EL DINERO PARA LAS OBRAS DE SANT ELIES NO VA A LLEGAR, EL CONSELLER NADAL SALIO POR LA TV, Y LLEGA TODO, LEI DE URBANIZACIONES Y LEI DE BARRIOS.

    TODO SIGUE COMO ESTABA PREVISTO, TIENEN K LLEGARNOS LAS COMUNICACIONES DE LA APROBACION DEFINITIVA Y DE LA IMPOSICION DE LAS QUOTAS, EN CUANTO LLEGUEN, SE TIENE UN PLAZO DE 2 MESES PARA LLEVARLO VIA JUDICIAL.

    K NADIE ENTRE EN EL JUEGO DEL ALCALDE, MAS VALE HACER CASO DEL PROCESO Y PLAZOS QUE DICTAMINAN LAS LEYES.

    NO OS HAVEIS FIJADO EN SU BLOG? DICE K YA COMENTARA EL ARTICULO DEL PERIODICO...PORK SABE K TENDRA K RECTIFICAR, JUEGA AL DESPISTE Y COMO SIEMPRE A LIMITARNOS EL TIEMPO DE REACCIÓN, LLEGARÁ TODO EN AGOSTO K TODO EL MUNDO ANDA DE VACACIONES, MENOS ALGUNOS ... K YA ESTAN AVISADOS DEL JUEGO DEL ALCALDE.

    GEMMA

    ResponElimina
  61. Si alguien tiene alguna duda, solo tiene que ir a este enlace.

    http://www.gencat.cat/acordsdegovern/20100622/20100622_AG.pdf

    A lo mejor lo ve que no, tenemos subencion.

    ResponElimina
  62. Tant de bo en Servand i la seva tropa fossin la meitat d'humils del que ho són en Lluís Ollé i en Pep Cahors, les coses ens anirien infinitament millor.
    I em sembla que a aquests dos senyors poc els importa la majoria absoluta, es conformen amb que en Servand no pugui fer i desfer com li roti com fins ara.

    ResponElimina
  63. el que realment em sorpren i molt es que no hi ha cap comentari de ciu sobre la llei de barris. Sant Joan tambe es Mediona, no us n'alegreu? Penso que es una noticia molt, molt important pel municipi, els regidors, TOTS, haurien d'estar entusiasmats i no diuen RES

    ResponElimina
  64. Ara ho diran per obligacio, a no ser que potser estan estudiant alguna cosa en contra.

    ResponElimina
  65. SI NEN, ACABO DE REPASAR L'ENLLAÇ

    WOW!! NO HAY SUBVENCIÓN PARA SANT ELIES POR AHORA... ESO SOLO PUEDE SER POR DOS COSAS,

    NO CUMPLIMOS LOS REQUISITOS (K YA ME GUSTARÍA SABER CUALES...)

    O...EL ALCALDE NOS A RETIRADO, POCO POSIBLE...

    SEA COMO FUERE, AHORRARAN SOLO AKELLOS A LOS QUE LES QUEDE ALGUN GASTO POR RECORTAR, K NO SON LOS K FIRMAN PIDIENDO LA REDUCCION DEL AMBITO DE ACTUACIÓN YA K NO LES KEDA MAS GASTO YA POR RECORTAR...NO POR AHORRAR SINO PARA LLEGAR A FIN DE MES, KIZAS SI SIRVA PARA K ALGUNOS DESEMPLEADOS CONSIGAN TRABAJO.

    LAS ORMIGUITAS SEGUIREMOS TRABAJANDO.

    Sou anomins, pero molts ja sabem ki sou... en Lluis i en Pep han fet més per els no representats que els k presumeixen de representar-nos,d'entrada no ens porten a la porta de la exclusíó social com fan d'altres... i sense presumir com d'altres, van fen feina

    akella feina k pocs veuen i conseqüenment pocs poden reconeixer, pero jo no deixo pasar l'oportunitat; gracies, per saber respectar la diferencia de pensaments, gracies per saber deixar la politica de banda i tractar-nos de persones a persones, gracies per deixar-nos expresar, gracies per l'alee i els anims... gracies gracies ...gracies ^_^

    Bone weekend, un monde meilleur est possible

    Gemma

    ResponElimina
  66. Dels pocs que erem a la reunió de la llei B trobo que seguim tots el mateix blog? Teniu molts seguidors socialistes, son ben ... Sera que feu bona feina.

    Merce de Mediona.

    ResponElimina
  67. Anònim ha dit...

    Perdoneu, hem descuidaba del pep de mediona que es dedica a insultar i desqualificar per el faceebook a l'ajuntament.

    Majoria absuluta,bua,bua,bua,pero de riure.

    Anònim ha dit...

    El sr.Olle mejoria absoluta?, ara si que no feu riure, feu plorar..


    AQUI LI IMPORTA AQUETS DOS SENYORS SI NI TENEN MAJORIA SIMPLE, NI ESPANTEN NI FAN POR..........

    QUE HAN FET?, PROPOSAR LA LLEI DE BARRIS?, PROPOSAR UN CAMP FOTOVOLTAIC EXEMPLAR, O CREAR POR I ALARMA ENTRE ELS VEINS DE LA FONT DEL BOSC I SANT ELIES?, QUE ES PENSEN?, QUE MEDIONA ES EL SEU TROSET?.

    SOLS HAN CRITICAT, I CRITICAT, QUE PROPOSIN, QUE NO FAN RES PER MEDIONA, AIXO SI, COBRAR DE L'AJUNTAMENT QUE JA EN TENEN PROU...........

    ResponElimina
  68. ja ja ja ja ja , a ver cuando te das cuenta que te hacen creer que eres alfil cuando eres menos que peon, lo peor es que siempre seras el más prescindible, por que no aportas nada sinó es en ataque.

    ResponElimina
  69. Por ahora, al único que se le pilla con mentiras y juego sucio rozando y tocando la ilegalidad es el todo poderoso poseedor de la verdad absoluta, el señor alcalde.

    ResponElimina
  70. No se ha k sera devido la excepción de Sant Elies en la subvencion a devolver para el inicio de las obras, si a la falta de cumplimiento de requisitos (k haver si hay suerte y podeis haveriguar pork nos han retirado), a la ley de barrios o las mas de 150 firmas presentadas por el momento junto con la peticion de la reduccion del ambito de actuacion en Generalitat, Comunidad Europea, Ayuntamiento y Sindic, pero sea como fuere, esperemos k sea bueno para reducir los gastos de los propietarios en obras.

    Respecto a la ley de barrios para San Joan, esta muy bien, pero espero k los de la "Capi" sepan controlar como y en k se les gastan ese dinero sino acabara en alguna cosa k solo beneficiara la "politica" y muy poco a los reales destinatarios de esas subvenciones

    Gemma

    ResponElimina