dijous, 10 de juny del 2010

RESPOSTES I ACLARIMENTS


Benvolguts lectors,
Darrerament l’alcade Servand Casas ha publicat un parell d’escrits al seu blog i a l’informatiu Mediona amb l’únic propòsit de desacreditar el nostre grup municipal i la feina que duem a terme. Hem de dir que no ens sorprèn com dia rere dia les seves formes empitjoren ( deu ser que li comença a veure les orelles al llop…).

1.       Denota una falta d’ètica alarmant haver retrassat el tiratge d’aquesta revista a l’espera de veure què deiem nosaltres al  nostre Parlem-ne. Be, de fet això passa sempre perquè rep els articles de PP i CIU i després redacta el seu.

2.       Ens acusa d’insultar a la població medionenca per vendre’s per un plat de mongetes. No ens extranya que per ell sigui una molt mala actitut esperonar als veïns de Mediona perquè participin més activament en la política local, que no tinguin por a expressar-se, que això de ser d’un bando o d’un altre en funció de les teves inclinacions polítiques no durarà sempre a Mediona, lluitarem perquè canvii. I per cert, el fet que una persona l’hagi votat fa tres anys no vol dir que l’hagi de votar d’aquí a un any, i si no que segueixi per aquest camí ho veurà ben aviat.

3.       Parla de que el POUM que s’ha redactat és més que necessari. Sobretot perquè és un POUM del que s’ha eliminat la zona industrial que estava prevista, perquè està redactat tenint en compte un creixement anual del PIB i de població anterior a la crisi i que, per tant, no té res a veure amb la situació actual, etc.

4.       Parla també del camp fotovoltaic. Quina sort que tenim, podem fardar de l’únic camp fotovoltaic rentable de tota Espanya!!! Això sí, de paraula, perquè sobre el paper portem unes perdues acumulades d’uns 750.000 € des del 2007. Us convidem a que demaneu els llibres de l’Iva a l’Ajuntament i feu una simple resta ( Ingressos – Despeses).

5.       Respecte al tema de l’aigua, alertar a la població de que tenim uns nivells de sulfats que dupliquen en alguns casos els estandards recomanables és un tema del que no hauriem d’estar discutint ni un sol segon. Hauria de ser el propi Ajuntament qui avisi als ciutadans d’aquest problema i no demonitzar a la oposició per fer la seva feina. Ningú ha dit que s’hagi de morir ningú per beure aquesta aigua, tan sols s’ha de dur a terme un control per part de les autoritats sanitaries ja que així ho diu la llei per a nivells de sulfats superiors als 500 mg/l, com és el cas del pou de La Font del Bosc i altres que hi estan molt a prop. El que no es pot permetre és que un Ajuntament com el de Mediona tiri pilotes fora quan li preguntem pel nivell de sulfats a l’aigua de boca dient que ja ho saben i res més. El mínim que poden fer és documentar les seves afirmacions i no obligar-nos a fer-ho públic per donar les explicacions pertinents ( tot i que encara avuí no les han donat). D’aquesta qüestió en tornarem a parlar de forma monogràfica en una altra ocasió.

6.       Sobre el tema de la depuradora de Sant Pere Sacarrera se’ns acusa de mentir quan diem que no tindrà prou cabal per funcionar, tal com va passar amb la depuradora que hi havia en el mateix lloc i que mai es va arribar a inaugurar. De fet l’ACA ( Agència Catalana de l’Aigua) ha volgut desacreditar-nos en un article al 3de8 dient que hi haurà prou cabal. El grup de CIU a Mediona volem reafirmar el que ja hem dit, digui el que digui l’ACA ( o algú pot pensar que reconeixerà que estan llençant 1,2 milions d’euros?).  Aquesta depuradora està pensada per tractar les aigües negres de tres nuclis, Sant Pere Sacarrera, Sant Elies i La Font del Bosc. Sant Pere Sacarrera té la xarxa de clavagueram feta a excepció de l’últim tram en direcció Sant Joan les aigües residuals del qual van a parar a un pou negre. Per la seva banda, la Font del Bosc només té el clavagueram construït en un parell de carrers i caldrà construïr una canonada de 150 metres per conectar-lo a la depuradora. Per tant, actualment i a falta de construïr aquesta canonada, hi ha unes 100 cases conectades a la xarxa. Això vol dir que caldrà construïr el clavegueram a tota la urbanització La Font del Bosc si es vol fer funcionar aquesta depuradora.  Ara caldrà veure què els sembla aquesta noticia als veïns de la Font del Bosc els quals tenen la urbanització legalitzada amb fosses sèptiques unitàries… Ho veieu ara com tot això és de jutjat de guàrdia????

I finalment, de caire més general, no és de rebut que en Servand i aquest ajuntament facin afirmacions i desmentits sense aportar ni un sol document. Us convidem a que repasseu el blog d’en Servand i busqueu quantes afirmacions venen acompanyades de documentació. Nosaltres fem afirmacions, agradin o no, però documentades, i no diem: el camp fotovoltaic garanteix 110.000 € anuals sense aportar ni un document, l’aigua de boca no té cap problema ( tres quarts del mateix), les obres de Sant Elies no començaran fins que arribin els ajuts ( doncs que ho posi per escrit), la depuradora funcionarà des del primer dia ( doncs ja veieu que no), i un llarg etcètera.
Convergència per Mediona

25 comentaris:

  1. El Servand, només ha treballat per ell, es nota k els seus temes només s'han fet de cara a la galeria, sento molt el vocabulari següent pero esk avui no es bon dia, JA ESTA BÉ DE POLITICA CAPITALISTA QUE L'UNIC K FA ES DONA PA PER AVUI I GANA I RUINA PER DEMA!!!

    Mentre no hi hagi gent k governi per una economia sostenible i per l'igualtat en tots els ambits no tenim res a fer, els nostres recursos no seran mai el k te la clase politica governant d'avui dia.

    Sigui kin sigui el color politic, si son com el Servand, sempre tindrem pobres, molta fotu d'inauguracions si, pero els problemes reals empitjorant dia a dia i la veu del poble silenciada amb el capitalisme i el traball ja cuasi d'esclau.

    Esk no heu vist k s'ha gastat 43.ooo euros en fer una reforma de 2 labavos i una rampa?! Si esk no han hagut d'apuntalar l'edifici no ho entenc.... ja ni ha prou de politica de galeria i capitalisme...

    ResponElimina
  2. Me parece muy bien que insistais con el tema del Agua, mañana teneis una oportunidad de oro de poder demostrar si jugais en serio o no .
    Supongo que sabeis que el ayuntamiento firmo un certificado de potabilidad del agua que usan los de Agullons para su fabricacion y ahora que ??
    os recuerdo que si algun dia hay algun problema el ayuntamiento somos todos .

    ResponElimina
  3. No confonem potabilitat amb nivells de sulfats no desitjables, són coses ben diferents. L'aigua de Mediona és potable i apta per al consum, però en alguns punts del municipi els nivells de sulfats superen de molt l'aconsellable. No obstant, encara no hem arribat a límits perillosos.

    Ho explicarem de forma molt senzilla: 250 mg/l són nivells estandards aconsellables, 500 mg/l són nivells que tenim avuí en alguns punts del municipi i 1000 mg/l són nivells potencialment perillosos per a la salut dels consumidors. Amb els nivells actuals són més susceptibles als seus efectes les persones que no hi estan acostumades i els nens.

    Per tant, ara el que cal és que l'Ajuntament faci la seva feina i faci un control exhaustiu dels nivells de sulfats a l'aigua de boca de Mediona i prengui mesures per reduïr-los, perquè el problema dels sulfats és que tendeixen a anar a més.

    Convergència per Mediona

    ResponElimina
  4. mañana por ??? por la feria de la cerveza ?? que tiene que ver el tocino con la velocidad tio ¿

    ResponElimina
  5. quisiera aclarar algunas cosas que algunos an puesto en internet,1ºsoy antonio ,el betis,el del pelo blanco,yo no soy un cobarde como ellos k se esconden tras un anonimo.cuando un señor hablaba con GEMA salto y le dijo k era una PORRERA y yo salte,no la defendi,ella sabe si fuma porros si se emborracha o toma el sol,me la trae floja guapo/a vale? 2ºdices siempre por sms k GEMA cobra del CIU SI FUERA VERDAD OLE SUS OVARIOS,aunk me lo tendrian k demostrar,imaginate k tu eres mujer aun k no lo se por k no das la cara.por cobarde.imaginemos k tu marido esta en el paro y yo voy diciendo k el alcalde le va a dar trabajo por apollar el plan parcial es mentira pero radio patio lo va diciendo y al final lo hacen alcalde.tambien me dijo ANGEL k este año no habia pagado la cuota como va a pagarla si no me kreo k me defendierais tampoco pago,porkehace unos 10 O 15dias perdi permiso para reunirnos en el local social y aun estoy esperando respuesta,pero para fiestas de cumpleaños si no.dices k ojala se hicieran mas cosas pero no te escondas para decir k mi hijo insulto a los de la junta pero no dices lo k el de la junta dijo de mi.no voy a entrar en polemica pero si me atacas te contesto.pero habla en la cara y no tras sms.COBARDE. Fdo:ANTONIO HERNANDEZ. (alias) el BETIS.

    ResponElimina
  6. Ara entenc que realment sou molt importants i motl influents senyors de ciu mediona, tal com dieu
    "De fet l’ACA ( Agència Catalana de l’Aigua) ha volgut desacreditar-nos en un article al 3de8 dient que hi haurà prou cabal. El grup de CIU a Mediona volem reafirmar el que ja hem dit, digui el que digui l’ACA ( o algú pot pensar que reconeixerà que estan llençant 1,2 milions d’euros?)."
    "haver retrassat el tiratge d’aquesta revista a l’espera de veure què deiem nosaltres al nostre Parlem-ne."

    I molt llestos i sabeu comptar:
    "portem unes perdues acumulades d’uns 750.000 € des del 2007. Us convidem a que demaneu els llibres de l’Iva a l’Ajuntament i feu una simple resta ( Ingressos – Despeses)."
    A mes em sembla qe hi ha un credit, o no?

    I teniu una curiosa forma de esperonar als veins de mediona perque participin :
    "insultar a la població medionenca per vendre’s per un plat de mongetes".

    Vist que sou tant importants, de com tracteu a la gent de Mediona i el llestos que sou :
    Estem d'ocord en una cosa:
    "El mínim que podeu fer és documentar les afirmacions

    ResponElimina
  7. Jajaja..... el que diu ciu es que qui ha de documentar es qui goberna , això es el que molts en aquest poble exigim a l'ajuntament. JO HI VEIG BASTANTS MES DOCUMENTS AQUI QUE ALLA . TOTS ENS ENTEME, .

    No intentis ser sarcastic , et queda fatal !!

    Jo em quedo amb " que això de ser d’un bando o d’un altre en funció de les teves inclinacions polítiques no durarà sempre a Mediona, lluitarem perquè canvii " TU QUEDA'T AMB EL SAFAREIG. Quedat amb lo mateix de sempre SEPARAR.
    Jo ja estic farta d'això.

    ResponElimina
  8. Contestació a l'anònim de les 15:38.
    Benvolgut lector,
    En primer lloc dir-li que ni som més llestos ni més tontos que ningú, i tampoc tant influents com ens agradaria, tan sols duem a terme una tasca desinteressada en pro de Mediona. Respecte als punts que vostè comenta:

    1. Sobre el tema de la depuradora només cal conèixer mínimament la xarxa de Mediona per saber que tenim raó. No és un tema d'opinió, només cal observar quantes cases estan conectades a la xarxa de clavagueram. De tota manera no té perquè creure's les nostres afirmacions, ja ho comprobarem d'aquí a uns mesos...

    2. Sobre el tema del camp fotovoltaic no l'acabem d'entendre... què vol dir que com que hi ha un crèdit això no s'ha de pagar? O que els costos es redueixen per tenir un crèdit? En tot cas serà tot el contrari no? Perquè amés del capital prestat s'han de pagar interessos... Els llibres de l'IVA són part de la comptabilitat oficial, potser seria bo que vostè mateix els comprovés per si ens hem equivocat en alguna resta.

    3. I respecte al tema d'esperonar als veïns, qui ha fet la interpretació de que insultem per vendre's per un plat de mongetes ha sigut en Servand. Repetim que animar als veïns perquè s'impliquin en la vida política municipal és un deure dels partits polítics i no un motiu de crítica. No obstant, ens n'alegrem que vostè tingui al front de l'Ajuntament un representant amb qui comparteix els mateixos ideals.

    Salutacions

    Convergència per Mediona

    ResponElimina
  9. Muchas Gracias sres de CiU ,por la aclaracion sobre el tema del agua .
    Pero, como es posible que el Ayuntamiento pueda hacer un certificado de potabilidad ?
    Hay una empresa que tiene la "exclusiva" del agua , no tendrian que ser ellos ?
    Dicen ustedes que el Ayuntamiento "tiene" que controlar la calidad del agua y otra vez mi duda y la empresa que nos cobra el agua no tendra
    tambien alguna obligacion o solamente que llegue el liquido no importando la calidad ? Otra vez puede ser que estemos dedicando fondos publicos cuando tendrian que ser privados ?

    ResponElimina
  10. Algu pot dir en quina fase estan les cases o pisos de proteccio oficial que en Servand Casas va prometre al barri del Moli?, I de aixo ja fa quasi set anys!!.A mi que col...ns m'importa el parc fotovoltaic si no tinc lloc on anar a viure?.

    Angel.

    ResponElimina
  11. Estimado Angel :

    ¿¿AUN NO SABES QUE AL ALCALDE LE IMPORTA MAS EMULAR A ALGUN FARAON EGIPCIO QUE LAS POLITICAS SOCIALES??.

    ResponElimina
  12. Mediona está en boca de todo el Alt Penedes i no para mal, cuando visito otros pueblos me felicitan por vivir en un pueblo vivo que ha salido de las cenizas y que ha encontrado la paz social que buscava, pero cuando leo este bloc, pienso que no estan hablando de mi pueblo y me da mucha lástima. Mejor me voy al pueblo de al lado que sienten envidia de la suerte que tengo por vivir en Mediona.

    ResponElimina
  13. Que paz social ? la de una sola voz ? , la paz es eso para ti ? yo tambien visito otros pueblos y me hablan de mediona , sabes que me dicen ??? vaya cagada que con los socialistas que no os aportan ningún proyecto de crecimiento en puestos de trabajo , que dependeis de dos empresas , que vuestro colegio empieza a las diez de la mañana y fastidia a los que trabajan en otra empresa que no sea la del pueblo, que cuando vengo a alguna celebración es un follon dejar el coche ...... sigo ??? o hablamos del consell comarcal "yo decido cuando entro y decido cuando lo dejo... " La política esta al servicio del pueblo no el pueblo al servicio de la política.
    Mejor me callo no sea que turbe tú paz.

    ResponElimina
  14. Si, que els hi preguntin al consell d'alcaldes de l'alt penedes, i al consell comarcal, avera qui va alterar la pau social d'aquets organismes, i que va acabar amb la expulsio encoberta del consell comarcal de l'actual alcalde de mediona.
    jajajaaaajajjjjja

    D'aixo de pau social en sap un bon troç l'alcalde de mediona....

    jajaaaajajjjjjaaja

    ResponElimina
  15. Mireu guapos, hem estat molt bé fins que aquests que ara representen a CIU,han fet fora a cops de puny als anteriors representants de CIU. Millor que no us hi poseu en contra perqué porten molt d'odi dins seu. AH! per cert sóc votant de CIU de tota la vida, peró als que volen representar-me a qui no els votaré ni en pintura.

    ResponElimina
  16. Segur que preferies el CIU d'abans, que no feia massa soroll i així en Servand podia fer i desfer a plaer. Doncs jo penso tot el contrari, encara m'agradaria que fotessin més canya, que en Servand porta massa temps creient-se el rei del mambo.
    Tenim molt mala memòria en aquest poble, de seguida se'ns oblida com va arribar en Servand al poder, tirant merda, fent soroll, amenaçant i jugant brut.

    ResponElimina
  17. Jo sí que m'enrecordo !!

    ResponElimina
  18. Hay gente que solo saben mejorar en su vida pisoteando la de los demas, hay muchas maneras de pisotear y no hace falta hacerlo directamente, si todos vivieramos con el cuidado de no perjudicar a nadie... los juzgados trabajarian mucho menos k ahora, no moriría nadie de hambre ni por no poder costear un tratamiento medico, no habria sintechos, nuestros mayores no andarian recojiendo comida por los containers, no habría drogas con matarratas y ácidos causando muertos, ni animales atropellados en las carreteras, ni personas viviendo vidas k no les hacen ni felices ni completos (el mayor placer de la vida: poder ser tu mismo al 100%), la hipocresía es mayoritaria pero en el fondo de de nuestro fondo ^_^ sabemos k es solo, no reconocer k somos sumisos y esclavos de algo k esta por encima de nosotros.
    Y algunos no opinaríamos de segun k.

    Tan duro es dar la cara?

    Gemma Campos

    ResponElimina
  19. Durisimo es dar la cara Gemma, tú ya lo sabes por experiencia. Nadie dice que trabajar en pro de los demas sea facil ni comodo. Pero tenemos que animar a los que tienen un par para hacerlo ,sea ciu , erc , iniciativa verds ó la derecha más derecha. En la pluralidad todos ganaremos , es mejor muchas opiniones que solo una .

    ResponElimina
  20. Estoy de acuerdo con el anónimo anterior, pluralidad es riqueza y señal de sociedad desenvolupada y democrática, pero ahun hay quien le molesta la diversidad de opiniones.

    ResponElimina
  21. totalmente de acuerdo, pero aun los hay k ante las opiniones diferentes o los papeles solo saben defenderse diciendo k se les insulta, se les agrede o se les amenaza, aunk estos solo son los que no tienen ni argumentos ni pruebas para defenderse.


    Gemma

    ResponElimina
  22. No nos podemos lamentar que haya gente que le moleste la diversidad de opiniones. Que te moleste que los demas opinen también es en si una opinión. Mentes abiertas, comprensión, colaboración y mucho trabajo es lo que se necesita para tirar adelante. Cada día tengo más esperanza en que las cosas pueden cambiar y pese a quien le pese en Mediona también es gracias a este blog .

    Moltes gràcies nous Medionencs !

    ResponElimina
  23. Moltes gracies per la vostra actitut i les paraules d'ànims.

    Estem convençuts que mica en mica aconseguirem que tots els medionencs i medionenques vagin pujant al carro de la pluralitat, llibertat d'expressió, tolerància, comprensió, etc. I això ho aconseguirem mantenint-nos ferms en l'objectiu de fer que la gent s'impliqui, NO callant davant de les crítiques, continuant expressant les nostres opinions i denunciant allò que ens sembla injust, i DOCUMENTANT les nostres afirmacions.

    Com sabeu el vostre suport és vital per assolir aquests objectius.

    Gracies de tot cor

    Convergència per Mediona

    ResponElimina
  24. Soy Ángel Argelich, he estado unos días fuera:

    ANTONIO HERNANDEZ (alias) EL BETIS como tú dices en el escrito del día 11, también yo quiero aclarar algunas cosas:
    Como veo que tienes acceso a Internet, te diría que entrases en el bloc de Mediona.Info y vieses los escritos que puse en el 2.007, verás que siempre he puesto mi nombre Ángel vecino de Sant Elies llevo 38 años en la Urbanización y tengo el mismo derecho que si residiese, nunca me he escondido escribiendo en los blocs como anónimo ni he mandado nunca ningún sms, cuando tengo que decir alguna cosa lo he hecho en la cara y en una ocasión, hice una carta abierta a los socios en Octubre del 2.008, dando una serie de explicaciones (el que quiera, le puedo dar una copia de la misma) eso tu lo sabes porqué en alguna ocasión ha sucedido.
    En cuanto a las afirmaciones, pon todo como fué no solamente la parte que más te conviene, (ANGEL k este año no habia pagado la cuota como va a pagarla si no me kreo k defendierais tampoco pago) en realidad fué cuando me dijiste que no pertenecia a la Junta, aunque desde se creó está Junta, he sido colaborador con (Sandoval, Gemma y Luis) y yo te dije que no habías pagado la cuota de socio de este año.

    NO ESTOY NADA SATISFECHO DE MI COMPORTAMIENTO Y POR ESO, ES ESE MISMO INSTANTE PRESENTE MI DIMISIÓN COMO COLABORADOR.

    Aprovecho la ocasión, para comentar que me ha llegado a mi conocimiento que alguien vuelve con el tema de la apropiación indebida de la tesorera en el año 92 y que yo descubrí y fui testigo por parte de la Asociación de Vecinos en el juicio, como ya no es la primera vez que esto se comenta (hace un año y medio solicité al Juzgado una copia de la sentencia y hace pocos meses me dieron una copia de la misma)
    quien tenga alguna duda al respecto y cerrar de la una vez este tema, puede pedirme que le enseñe dicha sentencia.

    JUAN: dices que esos ataques personales me desacreditan, pero hay una serie de temas que quizás desconoces, he facilitado a la Junta presidida por cualquiera de los tres presidentes que han habido, lo publicado en el BOP, DOGC y donde he podido conseguir información que pudiera interesar a la Asociación, como por ejemplo Junta de Compensación, Precios del agua, Gemma me facilitó una copia del CD del Proyecto de Reparcelación etc., Todo esto tengo los emails que en todo este tiempo hemos intercambiado.
    Mencionas que han atentado como tú acabas de hacer, contra su vida privada, como que tú jamás he visto, ni leído ni oído decir (te pediría que volvieses a leerte todos los escritos que ha hecho ella en este bloc y en el de Pinedas de San Elias, tanto de los miembros de la Junta de la Asociación como de ella misma)
    Me levante con los brazos en alto cosa que no tenia que haber hecho y de agresivo nada, y de haber sido un hombre, hubiese actuado de la misma manera, pero hasta ese momento me había contenido no contestar a la mayoria de cosas que había escrito y que no eran ciertas, como por ejemplo decir que la Junta de la Asociación tenia las direcciones de todos los propietarios, cuando no es cierto porqué existe una Ley de protección de datos y únicamente lo tiene el Ayuntamiento y igualmente de lo socios se tienen las direcciones y emails de los que lo han facilitado el año pasado en total eran 139 socios etc..
    Sacar el tema del proyecto provisional de obras del Plan Parcial del 2.005 por un importe que es estos momentos no tenga la cifra exacta pero que rondaban los 4.000.000 €, sobre este tema creo que la Agrupació Municipal CDC de Mediona algo tendría que decir y por último lamento el espectáculo que di los que me conocen saben que no el mi forma de ser.
    Y los que quieran dar su opinión sobre algún tema, que no se escondan en anónimos que sean valientes y que firmen con su nombre y apellido.

    ANGEL ARGELICH

    ResponElimina