dijous, 20 de maig del 2010

UNA BONA DOSI DE CINISME

Benvolguts lectors,

Amb motiu de la publicació a l'última edició del 3 de 8 de la denúnica que va efectuar aquest grup municipal en relació a l'excés de sulfats en l'aigua de Mediona, adjuntem l'article escanejat per si algú no l'ha pogut llegir.

Volem remarcar el cinisme mostrat per l'alcalde de Mediona el qual, tal i com ens té acostumats, ens titlla de "paranoics" tot i reconèixer que tot el que hem denunciat és veritat.

Grup municipal de Convergència per Mediona

12 comentaris:

  1. A mí m'intriga això de que el contingut en sulfats hagi aumentat en els darrers messos.

    Santiago

    ResponElimina
  2. Els sulfats no es el k s'utilita als conrreus per protegirlos? 400 sobre 250 !!

    la proxima visita a urgéncies o al metge preguntaré si podría ser afecte d'eccés de sulfats, seria molt greu k les dichoses "pases" tinguesin el seu origen en akest sulfats de més.

    Algu sap si pot causar problemes més greus en llargs temps d'exposició? i si aquest resultats son iguals a tot els nuclis?

    ostres, ja només faltaba comprar l'aigua embotellada.... i no ho dic per la despesa, o dic per la degradació del medi k aixó significa i del descontrol i la deixadesa tan de companyies com d'entitats publiques.

    Gemma

    ResponElimina
  3. No, si lo de les "cagaleres", ja tenen explicacio....

    ResponElimina
  4. Sí preguntale al medico de aquí , veras que cachondo.

    ResponElimina
  5. tant el metge d'aqui com d'alla, tots son professionals. l'ultim comentari sobre

    ResponElimina
  6. Jo no vull donar idees..., pero com algu tingui una gartritis o gastroenteritis rara, i porti l'informe, conjuntament amb una mostra d'aigua...a un advocat....."se puede liar la gorda"!.Repeteixo, jo no vull donar idees...Per cert crec que tots els metges son grans profesionals...

    ResponElimina
  7. He dicho que no sea profesional ???

    He dicho que es un cachondo !!

    No sabes leer?

    o eres de los que lees lo que quieres ??ó crees que debes defender su profesionalidad aunque yo no haya hablado de ese tema ?¿?
    Otro populista " todos los medicos son superprofesionales el que más el que dijo que el rey curra una horita al dia "

    Que eres el moderador para decir lo que sobra ??
    En este pueblo mucha gente se cree con derecho a decirte lo que puedes o no puedes decir, fijo que en el colegio te dicen lo que puedes y no puedes pensar.

    ResponElimina
  8. PUES ES POT LIAR UN POLLASTRE DE COLLONS!.

    Algú a dit:

    Jo no vull donar idees..., pero com algu tingui una gartritis o gastroenteritis rara, i porti l'informe, conjuntament amb una mostra d'aigua...a un advocat....."se puede liar la gorda"!.Repeteixo, jo no vull donar idees...


    CUIDADO,CUIDADO.QUE ALGU POT PENDRE MAL!.

    ResponElimina
  9. Que bonita es la primavera en sant elies!...los vecinos han decorado con banderolas y postines la vallas de sus casas, con textos varios promocionando la lectura entre sus vecinos.

    Jaajjajaajajaa.

    ResponElimina
  10. acabamos de empezar y a la primavera le sigue el verano.... ^_^

    ResponElimina
  11. si creeis de verdad lo que deciis no lo denuncies a undiario hacerlo en el juzgado sres- deciu que esta es vuestra obligacion joder

    ResponElimina