dijous, 27 de maig del 2010

MARCA PENEDÈS

Benvolguts lectors,

Després de l'enquesta efectuada en aquest blog sobre la idoneitat o no que l'Ajuntament de Mediona defensi la Marca Penedès, tal com el grup de CIU va demanar a l'Ajuntament, el resultat ha estat escandalosament favorable al SI, un 96 % dels enquestats.

Pel que sembla només els components del PSC Mediona hi estan en contra ja que la immensa majoria de la gent hi està a favor. De fet, els grups municipals del PSC de molts municipis hi han votat a favor, inclós a Vilafranca.

Potser va sent hora que el grup del PSC Mediona faci anàlisi de consciència i recordi que està aquí per defensar els interessos i opinions de la majoria, i no simplement per portar-li la contrària a la oposició.

Convergència per Mediona

6 comentaris:

  1. Un "chist".(personatge conegut del polonia).28 de maig del 2010, a les 0:40

    Diu que es en Sernand, que va per l'autopista amb un 600, i li diu la dona:

    -posa la radio!..avera que diuen..

    I per la radio es sent la noticia:

    -Hi ha un paio perillos que va per l'autopista en contra direccio.

    Aixo que en Sernand contesta:

    Osties jo en veig un mun....

    ResponElimina
  2. El dia que la AAVV de Sant Elies van fer les votacions, vau queixarse de que cent i pico vots no eren representatius a tots el veins.

    Ara, 33 vots en aquest bloc si que son representatius a tot Mediona?

    Quina colla de patetics...

    ResponElimina
  3. Hombre por fin el que voto no..... Explicans si us plau per que no estas d'acord amb que es pomocioni la marca penedes ???

    ResponElimina
  4. Anonim de les 00.40H...per , variar...jejejeje... la AAVV , de 428 propietarios, solo saco 77 votos a favor "de la JUNTA", y de ellos, menos 10, votaron k si pork la Gemma, k soy yo asi les animo ha haverlo, los que nos han metido en este berenjenal y k arruinados nos dejarán... hasta el final se quedaran!!!!!

    Podeis inventar las tacticas que sean para desaceros de los cargos, si asi lo kereis, dando la cara lo tendreis k hacer.

    Vaya unos k hablan de manipulación...los k no han contado k el Plan Parcial de Sant Elies esta hecho a MINIMOS!! CON UN PRESUPUESTO DE 3 MILOLONES DE EUROS, LOS QUE NO HAN CONTADO K EL ALCALDE PUEDE PERDONAR DE IGUAL MODO LOS 5 MILOLONES DE EUROS SEA A MAXIMOS O SEA A MINIMOS!!! HAVEIS ENGAÑADO A TODOS LOS VECINOS SOLO PORK VOSOTROS Y 10 MAS HABEIS PUESTO VUESTRA OPINION Y PARECER DELANTE DEL DE VUESTROS REPRESENTADOS... NI SIKIERA NOS HAVEIS HECHO LLEGAR LA INFORMACIÓN K CON NUESTRO DINERO HAVEIS CONSEGUIDO, argumentos y leyes es de lo k tendriais k estar hablando y escribiendo...

    Gemma

    ResponElimina
  5. Vamos a ver, te dirijes a mi como si yo fuera de la junta, ni tan siquiera te conozco personalmente, pero no me deja de sorprender el odio que desprendes en cuanto alguien no es de tu opinion, mas vale que los que ahora estan contigo no cambien de opinion porque si no tambien acabaran crucificados. No hace falta que pongas caritas sonrriendo o decir que me rasque si pica etc... la verdad es que tan solo te contesto para que te des cuenta que aqui tambien escribimos gente que no tenenmos nada que ver con juntas, pero tambien somos de Sant Elias.

    ResponElimina
  6. Que tu veas odio es tu opinion yo lo llamo vergüenza ajena, y no digas k no eres de la junta pork no me lo creo, ni firmas ni dices kien eres...k kieres k te diga....

    fa pudor jejeje ^_^ segueix rascant

    ResponElimina