dimarts, 25 d’octubre del 2011

PLE ORDINARI: 28 D'OCTUBRE A LES 17:00 H


Grup Municipal de CDC Mediona

26 comentaris:

  1. En l'ordre del dia el punt 4 que diu, modificació ordenances fiscals, la pregunta és pugen els impostos.

    Si així és, el més normal abans de pujar-los, és retallar despeses de l'ajuntament, com tiberis, inauguracions, prestem bancaris, telèfons mòbils, i més que no acabaria.

    Avera si ara es donen compte, d'una vegada de com és l'alcalde, fa dos anys que va pujar les taxes d'escombraries i guarderia.
    L'últim no ho va pujar, per eleccions però no trigat a fer-ho.

    Es diuen socialistes però de socials res de res, hi ha molta gent al municipo que ho està passant malament.

    Però ells estrènyer-se el cinturó no, perquè si hi ha ximples que paguen.

    D'aquí a tres anys i mig, PEMSA a qui voteu, perquè a mi la majoria em fotent la vida.

    ResponElimina
  2. AGRUPACIÒ MUNICIPAL CDC.

    En el ple de demà, en el torn de precs i preguntes teniu previst pregunta a l´alcalde el que us vaig comentar en el resum de l´acta del ple del dia 15 de juliol, sobre el facebook i la web de l´ajuntament i la sortida d´emergència del carrer 19 de Sant Elies.
    La resta de actes les heu rebut.

    CARLES

    ResponElimina
  3. Ho apujará tot i més! ha deixat Mediona endeutada fins les celles amb obres i projectes que en la majoria de casos nomes han beneficiat el currículum polític del Servand i engreixat les butxaques dels seus amics i que ara ens tocará pagar a tots amb pujades d'impostos....m’és val que amb aquestes pujades tingui prou per pagar els 12.000 euros mensuals que ha de pagar l'ajuntament pels seus deutes a partir de Març d'aquest any que ve.... sinó que farà Sr. Alcalde? Llavors si traurà les immenses factures que gasten en telèfons mòbils? llavors si deixarà d'engreixar al arquitecte municipal? Farà servir paper reciclat i a les dos cares i suport informàtic? traurà les disparades dietes? deixarà de contractar amics amb els diners de tots per pagar els vots? Deixarà de mentir?
    O farà com la majoria? que com no juga amb els diners de la seva butxaca i família...tan li fot tot i com ens deixi... Dongui exemple Sr.Alcalde! i demostri que el cinturó propi es el primer a estrenyer! Creí una borsa de treball per almenys fer mes transparents les contraccions municipals... li falten idees Sr. Alcalde? Això ja ho veiem tots..per que fa el que fan la majoria, no reconèixer que qui ens ha deixat escurats son vostès i PP i apujar impostos abans de trauers els propis excessos de partit!
    Cada pueblo tiene el gobernante que merece.

    ResponElimina
  4. ¿Què li passa a la pàgina web de l'Ajuntament de Mediona que sempre està "en construcció"???

    ¿Què li passa a la pàgina web del Servand que està "en aturada definitiva"????


    Quelcom està succeint a un persontje com en Servand que estava tot el dia a la Palestra informàtica i ara està molt calladet....

    La pregunta és: Servand ¿per què t'amagues?

    ResponElimina
  5. Busco el programa electoral del Servand (les darreres municipals) per fer un treball de recerca.
    No l'he trobal ni a "Viure a Mediona" ni a la web de l'Ajuntament ni a GOOGLE posant "programa electoral PSC municipals Mediona" ni a L'Informatiu Mediona.
    ¿Algú em podria dir on el puc trobar (el tenen molt amagat)

    ResponElimina
  6. Busques un lloc on possi que pujara els impostos ??? jajaja aquest poble te els gobernants que es mereix .... avanç no m'ho volia creure però ara n'estic ben convençuda.... felicitats servand has trobat el poble on a la gent li importa un "pitu" com els politics els tracteu .... segueix pujant els impostos que així a les proximes eleccions podras dir que has eixugat el deute gracies a la teva bona gestió... ahhh i la del teu equip !!! ells tant bons , sempre a l'ombra ben calladets ...clar que per xerrar xorrades ja tenim al regidor aquest de la Font del Bosc del partit aquest que no vull anomenar... que deu ni do.....

    Apa bona nit medionencs !!!
    Que somieu amb els dinerets ...

    ResponElimina
  7. Benvolguts lectors,

    Anem per parts...

    Carles, avui s'ha cel·lebrat el ple i ha sigut força mogudet, ha durat 2,5 hores. No hem preguntat el tema del facebook i la web municipal ( sincerament me n'he descuidat, queda pel proper ple). Sobre el tema de la sortida d'emergencies hem al·lucinat quan ens ha dit que aquella sortida d'emergencies no era útil perquè t'endinsa al bosc i que ja hi ha l'entrada principal. Obviament li hem contestat que la llei obliga a tenir una sortida d'emergencies i que si creu que aquella no val que en faci una altra. Seguirem parlant del tema... Les actes ja les tenim, quan pugui les penjo.

    Us confirmo una important pujada d'impostos, per exemple del 20 % a l'IBI o del 14 % per vehicles. La recollida de brossa també s'ha apujat fins als 123 €.

    A l'anònim que demana pel programa del PSC, si vols enviens un email i t'ho enviarem escanejat.

    En aquest ple hem exigit a l'equip de govern que es posi a treballar per Mediona, que deixi de fer demagogia i populisme amb les retallades que en gran mesura han provocat ells, i que comenci a mirar per on pot retallar amb les despeses superflues de Mediona. Qualsevol cosa abans que apujar els impostos...

    Tindreu oportunitat d'informar-vos sobre el ple quan pengem les actes a finals de Novembre.

    Salutacions

    ResponElimina
  8. Algú ho havia de dir.

    Després de més de tres anys, que s'exigeix ​​unes sortides d'emergència, que la llei així ho exigeix.
    Rep unes Suvencions per fer-les, se les gasta perquè no es compleixi la llei, és per ana al jutjat.
    Aquesta és una mentida més (com sempre) a la Associació de Veïns, com a l'oposició dient que no es s'acabava per falta de permisos d'ACA.
    I ara diu que ja està l'entrada principal.
    No sé si vosaltres la fareu però la asocició de veins, el hauria de fer és denunciar.
    El malbaratament de la Suvencions per no fer el realment res, és una vergonya.
    Als votants del Sr, Servand, pensar si val la pena aquest alcalde.

    ResponElimina
  9. La Asociación de vecinos solo sabe bajarse los pantalones ante el Servand.

    ResponElimina
  10. L´asociació de veins es ungle i carn amb l´alcalde, igual que la dels nostres veins de la Font...........quins representants tenim?????

    ResponElimina
  11. És molt fàcil si voleu canviar això, de les AV de la Font i Sant Elias.

    Recollir signatures i forçar unes eleccions, a la Font faria falta, quants anys porten el president i Sra.
    I si és veritat el que m'expliquen, fa anys que no es passen comptes, de la associació de la font.
    És més que clar que aquesta gent, que està al capdavant de les associacions, són gent molt afí al PSC tan afí que un de cada associació són regidors del PSC.
    Amb axió esta mes que dit tot.

    ResponElimina
  12. Jo tambè he quedat al.lucinat amb la contestaciò de l´alcalde, sempre he pensat que quan es fa un projecte es té en compte tot (ara al cap de 5 anys s´adonen de l´error i han de tornar a fer un altre projecte) !!!I MESTRESTANT QUE FEM!!!

    Al anònim de 19,39, si dius que dins de la junta de veïns hi ha membres de l´ajuntament, en el cas de Sant Elies va presentar la dimisio.
    Efectivament hi ha uns estatuts que diuen que amb un nombre de socis, et pot obligar a fer una assemblea extraordinària i sol.litar unes eleccions.

    VEUREM QUI ES PRESENTA, PERQUÈ ÉS MOLT BONIC CRITICAR TOT EL QUE ES FA, SENSE IMPRICARSE A LES ASSOCIACIONS.

    CARLES

    ResponElimina
  13. Comencen els canvis que a llarga durant a la gent que realment posa el plat dels altres abans que el seu per davant de tot quan a política es refereix , a portar-nos a noves esperances..Ara..això ho veuran els nostres nets... mentre no es recuperin els valors autèntics, cap democràcia es real... perquè sempre hi haurà la poma podrida que farà malbé el cistell y una majoria que deprecia la minoria.

    ResponElimina
  14. Comencem pel nostre melic, recuperar la solidaritat, l'empatia, la visió de futur i el treballar amb previsió, toca invertir en el que realment aixecarà el nostre país, educació de societat, creixement sostenible, investigació i aplicació, valor afegit i exportació, comerç de proximitat... i entre tots posar fi a l'especulació dels bens de primera necessitat.

    ResponElimina
  15. Tot el que esteu escrivint és molt lloable.
    Però no es dóna cap solució proposta, idea res d'esperança, ni entusiasme.
    Jo faig unes propostes, que poden estar bé o no decidir vosaltres.

    1 - Com estan els carrers de les urbanitzacions, o dels nuclis urbans, malament per no dir molt malament.
    Fer una brigada de persones en atur, del municipi per reparar els carrers. (Personal rotatiu de 3 o 6 mesos.)
    2 - Promocionar el turisme rural, la restauració, senderisme, rutes amb guies per informar, de la història i patrimoni de Mediona.

    Tot això amb retallades de despeses de l'ajuntament, es fa cal tenir ganes i creure amb Mediona.

    Pel que fa als regidors que estaven l'AV, estan o estaven de regidors, del PSC i el de Sant Elias estava a la junta, de la legalització de la urb, que interès tindrà el dels veïns o del Servand.

    ResponElimina
  16. Per sort a la gent se li veu el llautó tard o d'hora. Les persones afins al Servand que estaven a l'Associació de Veïns de SAnt Elies, ja no hi son. Han passat a formar part de la llista del Servand.
    Una de les coses que s'hauria de fer és posar ordre a la brigada i veure si fan el que han de fer i quan ho han de fer.
    I pel que fa a les millores del municipi tenim regidors que han de treballar per fer-ho

    ResponElimina
  17. La adreça on podeu enviar-me escanejat el programa electoral del PSC a les darreres municipals és:esastremulet@gmail.com

    Necessito el programa per:

    Fer un treball de recerca (balanç dels primers 100 dies de govern del PSC i paper de l’oposició)

    -La pujada o baixada d'impostos..
    -Les retallades o millores en serveis..etc.

    També m'interessaria saber (ja que el propi Alcalde no m'ho ha sabut respondre) :

    1)Per què l’Ajuntament de Mediona va decidir dictar la resolució DECRET 028/11, per incoar un expedient d’investigació de la titularitat pública del camí anomenat “Cal Sabater?
    2)Per què l’Ajuntament de Mediona va decidir obrir una investigació i rebre les declaracions de diferents testimonis medionencs (alguns dels quals han rebut amenaces per haver testimoniat la titularitat pública del camí des de temps immemorials)?
    3)Per què l’Ajuntament de Mediona el 26 de maig de 2011 va notificar l’acord en virtut del qual qualifica com a BÉ DE DOMINI I ÚS PÚBLIC L’ESMEN TAT CAMÍ DE “CAL SABATER” on s’han construït uns marges de pedra de grans dimensions que envaeixen el camí i en redueixen l’amplada?
    4)Per què l’Ajuntament de Mediona NO GARANTEIX L’ÚS PÚBLIC EN LES CONDICIONS QUE SEMPRE HA ESTAT AQUEST CAMÍ demolint els marges construïts i retornant l’amplada del camí a la seva mida anterior de 3 metres?
    5)Quina és l'opinió de CIU sobre aquest tema (l'ocupació de camins públics per part de propietaris sense escrúpols i la negligència i incompetència de l'Ajuntament per recuperar-los?

    P.D. Quan dic l'Ajuntament em refereixo al Ple de l'Ajuntament, no només als regidors del PSC.

    Atentament

    Eva Sastre

    ResponElimina
  18. També m'interessaria saber per què l'Ajuntament de Mediona no fa públic l'inventari de camins de domini i ús públic de Mediona. Tots els municipis ho han fet, el Consell Comarcal de l'Alt Penedès ajuda els municipis a fer-lo, la llei així ho ordena.
    INFORMACIÓ DE LA FURA L'ANY 2002
    Camins rurals
    Alt Penedès
    El Consell Comarcal ha aprovat la realització d’un inventari de camins rurals i de camins i pistes forestals de l’Alt Penedès. L’inventari recollirà informació sobre les característiques funcionals i tècniques de cada vial, la codificació que li correspon, les limitacions, prohibicions o servituds que l’afecten, la titularitat, l’administració responsable del seu manteniment, etc. Tota aquesta informació servirà per actualitzar els mapes que elabora l’Institut Cartogràfic de Catalunya, permetrà senyalitzar els vials, facilitarà l’accés dels Bombers i les ADF. La recollida d’informació per elaborar l’inventari començaran al novembre i la redacció definitiva està prevista per a l’estiu.

    "Els camins públics són una garantia de llibertat per al conjunt de la ciutadania, són també una garantia de qualitat de vida específicament per als habitants del medi rural, en constituir una infraestructura fonamental per poder disposar de les mateixes oportunitats de promoció socioeconòmica de què gaudeixen les zones urbanes, i són també un instrument bàsic de cohesió social indispensable per fixar la població rural al territori, a més d’un patrimoni cultural i un recurs econòmic i un signe d’identitat de la col•lectivitat" (Xavier Campillo, DOCTOR EN GEOGRAFIA I PÈRIT JUDICIAL, autor de "EL LLIBRE DELS CAMINS").

    ResponElimina
  19. Hola Eva,

    Com veuràs ja t'hem enviat el programa electoral del PSC escanejat a l'adreça que ens vas indicar.

    Respecte a les preguntes que formules, malauradament te'n podrem respondre poques, sobretot tenint en compte que es tracta d'un decret d'alcaldia el qual no es vota en ple i, per tant, en cap moment se'ns ha demanat la nostra opinió o valoració. Serà l'alcalde qui t'haurà d'explicar perquè actua com actua.

    El que si que et podrem respondre és quina és la posició de CIU respecte a aquesta qüestió, i és ben clara... Un camí públic de la mateixa manera que qualsevol altre be públic és responsabilitat de l'administració i és ella qui ha de vetllar pel seu manteniment, recuperació en cas que sigui necessari i vigilar que ningú en faci un ús inapropiat actuant d'ofici en aquests casos.

    Com saps, perquè n'hem parlat en diverses ocasions, el grup municipal de CIU té un gran interès en fer del medi rural un dels principals motors econòmics del nostre municipi i així ho vam exposar al nostre programa electoral.

    Pel que fa a l'inventari de camins, ho hem reclamat en nombroses ocasions i l'equip de govern ens diu que s'està redactant. De fet aquest inventari és un dels requisits per a l'aprovació definitiva del POUM, igual que ho era l'inventari de Masies que es va aprovar al ple del passat 28 d'Octubre.

    El que denota tot això, i és quelcom que venim repetint des de fa temps, és que l'equip del PSC no té cap interès en promocionar, cuidar, controlar el medi rural del nostre municipi i només ho fa quan se li imposa des d'instancies superiors. Aquesta és una molt mala noticia pel nostre municipi perquè arribarà el dia que no quedarà res per mantenir.

    Salutacions

    Grup Municipal de CDC Mediona

    ResponElimina
  20. He rebut el programa del PSC.
    Gràcies per la vostra informació i totalment d'acord amb la vostra opinió sobre el patrimoni de Mediona.
    Espero que continueu reclamant, amb més contundència, si cal, l'inventari de camins i la promoció del medi rural.

    Cordialment

    Eva

    ResponElimina
  21. Tot això que heu escrit està molt bé, però fins que CIU no presenti una persona/grup de persones amb ganes, amb lideratge, amb empatia, etc., que li puguin fer ombra al Servand, no hi ha res a fer. EL SERVAND GUANYA PERQUÈ CIU NO TÉ CAP LÍDER AMB GANES, GUANYA "COM A MAL MENOR".

    (És com quan el Madrid guanya a un equipet del "tres al quart" per golejada....Però quan s'emfronta al Barça, NO POT!!!)

    Perdoneu el símil futbolístic, però CIU hauria d'espavilar-se, si es que vol dirigir l'Ajuntament de Mediona, que jo crec que ja li va bé estar a l'oposició, mentre espera trobar algun dia algú que vulgui liderar el seu grup....

    Les eleccions municipals NO LES VA GUANYAR EL SERVAND, LES VA PERDRE CIU....

    I continuarà passant així fins que CIU trobi algú que de veritat vulgui lluitar per Mediona, ara per ara, a CIU ja li va bé estar a l'oposició...

    ResponElimina
  22. Benvolgut anònim,

    Segurament tens una gran part de raó en tot el que dius però permete'm fer-te diverses reflexions:

    - Deies que seria bona l'entrada de noves persones amb empenta i lideratge, i et donem tota la raó. Ara be, seràs tu qui vingui a donar-nos un cop de ma? Tot és parlar-ne... jo em poso a la teva disposició per treballar de valent per aquest projecte. És fàcil dir el que dius, per molta raó que tinguis, signant un comentari com a "anònim" però després quan anem a picar portes de gent que sabem que ens recolza, rebem portades!

    - Fins que no arribi el dia que aquells que no volem aquest govern socialista, els que creiem que les coses s'haurien de fer d'una altra manera, donem un pas endavant, aquesta situació no canviarà. Ja fa molt de temps que venim dient que cal perdre la por a recolzar públicament la opció CIU, al que diran, ALS BOICOTS QUE ENS FARAN SI TENIM COMERÇOS O EMPRESES, etc. Diuen que un poble té el govern que es mereix i no hi podriem estar més d'acord.

    - Finalment, cal recordar que el grup municipal de CIU és la única força que suposa una autèntica oposició al govern d'en Servand, tots coneixem la resta de partits de la oposició i allò que defensen. Fa anys que venim exercint una tasca d'oposició i control en franca minoria i de manera ABSOLUTAMENT DESINTERESADA, malgrat alguna vegada hem hagut de sentir que tenim interessos... deu ser pels 60 € mensuals que cobrem per regidor els quals invertim en el lloguer del local que tenim a Sant Pere, i quan imprimim la revista l'hem de pagar de la nostra butxaca. No tinguis cap dubte que el grup de CIU ha fet i segueix fent una importantíssima feina de control a l'Ajuntament de Mediona, evitant sovint que es facin disberats i posant veu a tantes persones que no es senten representades per l'actual govern.

    Permete'm que et doni les gracies per la teva aportació i et convido a que reflexionis sobre el que t'he exposat.

    A la teva disposició

    Dani Artigas
    Regidor
    Grup Municipal de CDC Mediona

    ResponElimina
  23. En els comentaris anteriors es demostra, que a Mediona vol el que té.

    En altres paraules, mentre molts de Mediona, pensin que diran si no estic amb el Servand.
    És por o que?

    Hi ha molta gent que no està en acord amb el Servand, però s'amaguen no se per que, però així és.

    Fins que els residents de les urbanitzacions, no tinguin la valentia de dir prou, no som ciutadans de 2a no hi haurà canvi.

    La prova és la de l'últim ple, la pujada bestial d'impostos i taxes, ningú es queixa a callar i pagar.

    Qui vol peixos, es tendeix mullar, i aquí a Mediona ni els independentistas, tenen el que cal tenir, i no em val que estan amenaçats.

    La llàstima de tot aquest immobilisme, és que tard o d'hora ho pagarem, nosaltres i els nostres fills i ja veurem si els néts.

    ResponElimina
  24. Respuesta 11 de novembre de 2011 11:45

    Querido amigo y vecino, espero que lo escrito en tu comentario esta pensado con conocimiento de causa.

    Por que la causa que tu dices de un líder/grupo, que se presento no era de tu aprobación, la solución es presentarte tu, en contra proponer otro líder/grupo.

    Es muy fácil escribir, criticar incluso dar posibles soluciones, pero esconderse y ser hipócrita no es de ayuda para que el Sevand no gane.

    Mediona tiene un problema bastante grave, y es que la gente que viene de fuera, no sirve ni va hacer nada por Mediona.

    Un error muy grave, se tiene que aprender y escuchar a todos, para mejorar Mediona, de este error se sirve el Sevand y así ganara siempre.

    ResponElimina
  25. Resposta 11 de novembre de 2011 11:45

    Estimat amic i veí, espero que l'escrit en el teu comentari està pensat amb coneixement de causa.

    Perquè la causa que tu dius d'un líder / grup, que es va presentar no era de la teva aprovació, la solució és presentar-tu, en contra proposar un altre líder / grup.

    És molt fàcil escriure, criticar fins i tot donar possibles solucions, però amagar-se i ser hipòcrita no és d'ajuda perquè el Sevand no guanyi.

    Mediona té un problema bastant greu, i és que la gent que ve de fora, no serveix ni va fer res per Mediona.

    Un error molt greu, s'ha d'aprendre i escoltar a tots, per millorar Mediona, d'aquest error es serveix el Sevand i així guanyés sempre.

    ResponElimina
  26. POR FIN LOS VECINOS DE SANT PERE, FONT DEL BOSC, SANT ELIES ETC... PODRAN VOTAR YA, EN LA FONT DEL BOSC Y HOY ME HE ENTERADO!! EN ESTE PUEBLO SE MANEJA LA INFO COMO SI FUERA FUEGO OSTRAS..

    ME HAN DICHO QUE SE HA PUESTO POR INICIATIVA DE LOS DE CIU Y LOS VECINOS QUE FIRMARON,

    GRACIAS A TODOS, ESTOS DEL PSC NO DICEN NADA MAS QUE MENTIRAS

    ResponElimina