diumenge, 2 d’octubre del 2011

ACTES DELS PLENS DE 15 DE JULIOL, 28 DE JULIOL I 8 DE SETEMBRE

Benvolguts lectors,

Continuant amb el nostre compromís de transparència i informació, adjuntem 3 actes més.

Acta del ple de 15 de Juliol de 2011

Acta del ple de 28 de Juliol de 2011

Acta del ple del 8 de Setembre de 2011

Grup Municipal de CDC Mediona

3 comentaris:

  1. Benvolguts lectors,

    Sembla que hi ha algun problema en l'enviament de missatges, ens arriben al correu electrònic però no queden gravats al blog. Adjuntem un missatge d'en Carles.

    Salutacions



    Os agraïm amb el vostre compromis de publica les ACTES DELS PLENS MUNICIPALS, perquè de aquesta manera as poden assabenta tots dels mateixos, ja que l´Ajuntament no ho fa a la seva web. a continuació os faixi uns petits comentaris.

    1º L´acta del ple de 15 de juliol, en el punt 17 de Precs i Preguntes, a una pregunta sobre l´existència d´un calendari d´actes públics, l´alcalde li contesta que sempre es penja a la pàgina web. Si considerà que el 3 de Juliol, neix en el Facebook com a eina d´informació als ciutadans de les activitats i noticies més destacadas del nostre municipi. I ELS QUE NO TENEN FACEBOOK|
    La Web de L´Ajuntament, fins fa un parell de setmanes encara estava posat el Equip de Govern anterior, balleu els meus escrits en las págines del Ple Extraordinari i Estem fins als nassos de tanta comedia|||. I que les pàgines de Plens Municipals i Pressuposts Municipals al dia de avui encara posa que estan en CONSTRUCCIÓ.

    2º La pregunta que si ha un pla d´evacuació a la Font del Bosc i Sant Elies, i manifesta que no està feta la sortida d´emergència de Sant Elies.
    L´alcalde contesta que cada any es passa el pla d´evacuació i que la sortida està feta i pagada. S´ha de fer el manteniment.
    Li voldria recordar-li a l´alcalde, que en el seu dia es van envia una carta l´Ajuntament conjunta a l´Associació de Veïns que es deia les dues sortides d´emergència, QUE PERCERT NO HI HA INDICADORS INFORMATIUS|. La sortida del carré 19, nomes es va alfalta un tros i que el cami fins la carretera de Can Feixes no es va fe mai i si no nomes cal dona una passejada per comprovar-ho.
    Millor a na a peu, perquè esta intransitable inclús per els tractors.

    CARLES

    ResponElimina
  2. Una vegada mes hem de felicitar-vos per aquest acte de transparència.

    Carlota

    ResponElimina
  3. Ara que l'Associació de veïns de Sant Elies torna a estar sota els peus del alcalde, tots ho sabem, fins hi tot els que hi hem anat caminant per les sortides d'emergéncia! estem cecs..i alló que em vist que semblen regerots...doncs no, no ho son, son sortides d'emergéncia ben acabades.

    ResponElimina