dimecres, 7 de setembre del 2011

PLE EXTRAORDINARI: 8 DE SETEMBRE 2011

9 comentaris:

  1. Super moltíiiisimes gràcies per aquest detall.
    Així anem be.

    Gloria

    ResponElimina
  2. Es triste que ni las convocatorias ni las actas no se publiquen en la web municipal, política opaca, les es muy útil.

    ResponElimina
  3. Que penseu que ha de fer L'Associació Acció per la Llengua o com es digui aixó que tenim al poble en aquest moments tan difícils????

    Nomès un altre botifarrada??? i ja està????

    Esperem alguna acció realment mès contundent!!!! Si us plau, hem de reclamar!!!!

    ResponElimina
  4. http://conviureamediona.blogspot.com/2011/01/el-ple-de-lajuntament-de-mediona-aprova.html

    ResponElimina
  5. Gracias a vuestra iniciativa en publicar la convocatoria del pleno (que por cierto ahora se hacen en un día laborable a las cinco de la tarde) a las pocas horas la cuelga el Ayuntamiento en su nuevo Facebook, pero se tendria que preguntar, porqué la Web oficial del Ayuntamiento la tienen tan abandonada que aún no han cambiado el anterior equipo de gobierno y hay otras que están en construcción.

    ResponElimina
  6. Tinc 2 néts que viuen a Dinamarca de 2 i 4 anys. La meva filla els parla català, però viuen en danés, com és natural: pare, avis, escola, amics...Per reforçar la llengua catalana em demana per reis, aniversaris, etc., DVDs en català de contes tradicionals, pel·lícules, joguines en català.... ¿Sabeu quina és la trista realitat després d'haver voltat per totes les botigues de BCN? Per cada DVD en català 100 en castellà....
    Cada cop que busques "material" infantil en català: nines que parlin en català, "conta-contes en català, etc., és feina inútil. Hem d'acabar dient-los que els REIS no han trobat el que havien escrit a la carta....

    ¡¡¡Llavors vénen aquests del PPC i Cs a denunciar la política lingüística de Catalunya!!!

    Sóc professora de Batxillerat. A la Selectivitat els alumnes treuen la mateixa nota (o millor nota) en Llengua castellana que en LLengua catalana. Les faltes d'ortografia, són més abundants en català que en castellà....

    Són ganes de crear conflictes on no n'hi ha.

    La llengua és la identitat d'un poble.

    "Si ens aixequem ben d'hora, però ben d'hora, ben d'hora, i no hi ha retrets, no hi ha excuses, i ens posem a pencar, som un país imparable, creieu-me, som un país imparable. Visca Catalunya!" (Pep Guardiola)

    Eva





    Cada cop hi ha més gent independentista.

    Eva

    ResponElimina
  7. Et felicito filla. Jo també em sento catalana i em dona molta rabia tot el que ens estan fent viure.
    Visca Catalunya, la nostra terra i la nostra llengua!!!!

    ResponElimina
  8. AGRUPACIÓ MUNICIPAL CDC: Avui surt publicat al DOGC en la pàgina 48.357, un anunci de l´Ajuntament sobre la aprovació d´un projecte d´obres de pavimentació dels nuclis de Sant Joan i Cases Noves, que es va aprovar al ple de la corporació celebrat el dìa 8 d´aquest mes i que gràcies a la vostra publicaciò es ven assabenta del contingut en aquell ple.
    A la part tercera d´aquet anunci diu: PUBLICAR AQUET ACORD EN LA WED MUNICIPAL.
    Com va comentar el anònim del dìa 8, la web de l´Ajuntament segueix igual de abandonada:
    Equip de Govern, sense actualitzar, Actes i Plens Municipals - Pressupost Municipals - PÀGINES EN CONSTRUCCIÓ.

    Tambe un suggeriment a vosaltres, a la part dreta d´aquesta pàgina - ET POT INTERESSAR - Ajuntament de Mediona, surt la web de Mediona.Info, Disseny, edició i manteniment de Mª Angels Balada, surt l´Ajuntament pero no pots entrar, posar l´acces a la Web Oficial.

    CARLES

    ResponElimina
  9. AGRUPACIÒ MUNICIPAL CDC:

    El día 15 vaig posar una nota de la abandonada que estava la web oficial de l´Ajuntament, he pogut comprovar avui, que també us llegeixen i que ja han actualitzar l´equip de Govern i la página d´anuncis, ja posen els anuncis que surten en el DOGC, ara només els falta que posin en marxa les pàgines en contrucció, ACTES PLENS MUNICIPALS I PRESSUPOST MUNICIPALS.

    ARA US TOCA A VOSALTRES, QUE CANVIEU L´ACCES A LA WEB OFICIAL DE L´AJUNTAMENT COM UN DEIA EN EL MEU ESCRIT.

    CARLES

    ResponElimina