dijous, 8 de setembre del 2011

ESTEM FINS ALS NASSOS DE TANTA COMEDIA!!!

Benvolguts lectors i lectores,

Arrel de l'última sentència en contra del sistema d'immersió lingüística a l'escola catalana, ens agradaria fer una petita reflexió:

" Per què els catalans SEMPRE hem d'aguantar que es crein problemes des de fora on no n'hi han? De debó algú pot creure que el castellà està amenaçat a Catalunya? Aquests que afirmen aquesta bajanada han passejat per Barcelona o alguna altra gran ciutat catalana, han anat de botigues, al cinema, etc. i han tingut algun problema per comunicar-se? És més, no us ha passat que majoritàriament vas a comprar i malauradament es dirigeixen a tu en castellà?

Per què venen ara a intentar ficar cullerada a un sistema que funciona des de fa tants anys, que compta amb el consens de tots els partits catalans ( excepte el PP i CC's es clar...)? Es que potser volen dividir el país en dos? Sempre es parla d'integrar als immigrants, d'evitar la formació de guetos, i ara ens venen amb aquestes?


Quants de vosaltres teniu amistats fills i filles de castellanoparlants i que han estudiat amb vosaltres en català? Veritat que no els hi ha quedat cap trauma? I veritat que el que era castellanoparlant ho segueix sent després d'acabar l'escola, amb l'avantatge que ara domina el català cosa que no hagués passat en cas contrari?

La ignorància és una arma perillosa però ho és encara més quan la ostenten les persones que mouen el país a nivell polític, judicial, econòmic, etc.

I amb tot això que aconsegueixen? Doncs igual que en Mourinho fa Barcelonisme, aquestes animalades fan independentisme!!! Que vagin fent, que el dia menys pensat farem un cop de puny sobre la taula i aveure com ho arreglen..."

Adjuntem alguns links d'interès:







Grup Municipal de CDC Mediona

19 comentaris:

  1. No, no!!.Us oblideu de persones que pertanyen al PSOE, com ENRIQUE MUJICA.

    http://es.wikipedia.org/wiki/Enrique_M%C3%BAgica

    http://www.lavozlibre.com/noticias/ampliar/94426/el-defensor-del-pueblo-recurrira-la-ley-de-acogida-para-inmigrantes-en-cataluna

    http://www.libertaddigital.com/sociedad/erc-llama-racista-xenofobo-y-falangista-a-mugica-por-recurrir-la-ley-de-acogida-1276399768/

    Aquets "amics", que te els PSC a les corts...

    ResponElimina
  2. Aquesta setmana vaig veure una entrevista "als matins de Tv3" a la presidenta d'Omnium cultural, i em va cridar l'atenció una obvietat que per ser tant obvia potser cal recordar: Deia " com és possible que hi hagi pares que vulguin que el seu fill/a aprengui una llengua menys!!!"

    I és d'això del que parlem, de pares que per raons polítiques ( per mi equivocades, es clar) prefereixen que els seus fills surtin menys preparats de l'escola. I a aquests pares tant els fan les xifres, les estadístiques, etc. Ja els pots explicar que Catalunya obté millors resultats en llengua castellana que moltes comunitats amb una única llengua i seguiran pensant el mateix, que aquest sistema està avalat per la unió europea així com experts d'arreu del món, i no aconseguiràs canviar el seu discurs.

    Menys mal que afortunadament d'aquests n'hi ha pocs...

    Dani Artigas

    P.D.: Eva, subscric fill per randa el que deies al teu comentari anterior.

    ResponElimina
  3. Gràcies per reconvertir-vos en el primer partit independentista de MEDIONA!!.

    ResponElimina
  4. Que fareu?, presentareu una moció per que s'aprovi en ple municipal?,avera si sou tan independentistes com voleu demostrar!.

    http://www.ara.cat/politica/Lajuntament-Vic-lassociacio-municipis-independencia_0_553144805.html

    ResponElimina
  5. Completament d'acord amb el primer comentari:

    http://www.acn.cat/acn/632771/Politica/text/Govern-Francesc-Homs-llengua-catala-immersio-agressio-PSOE-Carme-Chacon.html

    Us oblideu del PSOE......Federació que inclou el PSC.

    ResponElimina
  6. Ja sabeu el que passara, tots aquets que parlan de independentisme, el dia que haguin de lliutar per ell, fotaran al camp, com barem fer fa molts anys i ens quedarem com semrpre em el cul al aire. Perdoneu si mès no jo no vaig tenri la sort de poguer aprendre a escriute el català a l´escole com ara podeu. jo soc encara de l´epoca franquista que ens prohibien parlar catalè, si més no aicó no ho va conseguir el paco, pro si que jo poguès escriure en català. penseu el que dieu perque aquets politics que demanan l´independencia, seràn el primers en fugir fora d´espanya quan es possin les coses maldades.

    ResponElimina
  7. Per al comentari anterior:
    Si, com tots aquells catalans que van ser afusellats per defendre Catalunya.O els que van lluitar al maquis.L'independencia de catalunya no es dels politics, es del poble català, sobirà de Catalunya.

    ResponElimina
  8. Aixo comença a anar en serio.14 de setembre del 2011, a les 22:59

    bé pensem que aquest senyor mana i cobra més que el president Mas, que la seva empresa té autopistes a Italia a Estats Units i aeroports al Regne Unit i allò més important la base de l'empresa és la "Caixa", bé aquest senyor ha dit el que ha dit...creieu-me l'alta burgesia catalana esta fent un pas endavant, això no vol dir que siguin indepes, en absolut, però han fotut un cop a la taula.

    http://politica.e-noticies.cat/alemany-tambe-veu-viable-una-catalunya-independent-57038.html

    ResponElimina
  9. L'autonomia que ens cal......., LA DE PORTUGAL!!.15 de setembre del 2011, a les 0:50

    Ara que parlem de les retallades a la Seguretat Social, seria interesant que fesim un repas al bloc del CCN.Aquest seria un bon motiu per parlar d'INDEPENDENCIA!!.

    http://www.ccncat.cat/sites/default/files/Dèficit%20Fiscal%20del%20Sistema%20de%20Seguretat%20Social%20Català.pdf

    ResponElimina
  10. L'autonomia que ens cal......., LA DE PORTUGAL!!.15 de setembre del 2011, a les 0:52

    O de deficit d'infraestructures!:

    http://www.youtube.com/watch?v=RpO_9bpCaUs&feature=player_embedded

    ResponElimina
  11. CIU dona suport a la retirada de la foto del Rei Joan Carles I de la sala de plens d'Alfes!!.

    http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/453366-lajuntament-dalfes-aprova-retirar-la-foto-del-rei-de-la-sala-de-plens-municipal.html

    ResponElimina
  12. Per desgracia aqui ja tenim personatges que s´auto proclamen independentistes i catalans.
    Personatges que estan al nostre ajuntament i que diuen el que interessa només per la seva carrera "politica????????????.
    Personatges que creuen ser alguna cosa i el temps i els comptes els posaran al seu lloc.

    ResponElimina
  13. Quan es diu carrera política i Mediona tot junt fa una mica riure ... amb perdo ehhh .

    ResponElimina
  14. http://www.cronica.cat/noticia/La_Mesa_del_Parlament_rebutja_la_ILP_Salvem_lescola_en_catala


    Srs de Ciu com es aixo? ho podeu comentar?

    Gracies.

    ResponElimina
  15. Benvolgut lector,

    En referència a aquesta noticia no sabem més del que diu la noticia, com es pot imaginar el grup parlamentari de CIU no consulta al grup municipal de CIU a Mediona les decisions preses a la mesa del Parlament.

    En qualsevol cas sembla que s'ha rebutjat la proposta per ser clarament inconstitucional amés de contradir el propi Estatut de Catalunya.

    Salutacions

    ResponElimina
  16. Estem fins als nassos de tanta comedia(300 anys).21 de setembre del 2011, a les 1:07

    EL PSOE EN CONTRA LA DIVERSITAT LINGUISTICA:


    http://www.larazon.es/noticia/8555-la-generalitat-se-indigna-con-el-psoe-por-llevar-el-aranes-al-tc

    http://www.ara.cat/politica/Unitat_d-aran-paco_boya-recurs_anticonstitucionalitat-llei_aranes_0_557944285.html

    http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/sindic-daran-qualifica-patetic-indignant-recurs-contra-laranes-1155030

    http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/admet-recurs-del-govern-contra-llei-laranes-1154714

    http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/-/17-politica/454973-la-llei-de-laranes-al-tc.html?tmpl=component&print=1&page=


    Acompanyo d'uns paragrafs del Decret de Nova Planta:

    1716 La Justícia, en la llengua de l'altiplà ibèric

    "Las causas de la Real Audiencia se sustanciarán en lengua castellana."

    Article 45 del Decret de Nova Planta, del 16 de gener de 1716.


    1716 La llengua espanyola, senyal de dominació

    "La importancia de hacer uniforme la lengua se ha reconocido siempre por grande, y es un señal de la dominación o superioridad de los Príncipes o naciones, ya sea porqué la dependencia o adulación quieren complacer o lisonjear, afectando otra naturaleza con la semejanza del idioma, o ya sea porqué la sujección obliga con la fuerza".

    De la "Instrucción secreta" que el fiscal del Consejo de Castilla, don José Rodrigo Villalpando, trasmeté als corregidors del Principat de Catalunya el 29 de gener de 1716.


    1716 "Que se consiga el efecto sin que se note el cuidado"

    "...pero como a cada Nación parece que señaló la Naturaleza su idioma particular, tiene en esto mucho que vencer el arte y se necesita de algún tiempo para lograrlo, y más cuando el genio de la Nación com el de los Catalanes es tenaz, altivo y amante de las cosas de su País, y por esto parece conveniente dar sobre esto instrucciones y providencias muy templadas y disimuladas, de manera que se consiga el efecto sin que se note el cuidado..."

    De la "Instrucción secreta" que el fiscal del Consejo de Castilla, don José Rodrigo Villalpando, trasmeté als corregidors del Principat de Catalunya el 29 de gener de 1716.

    ResponElimina
  17. El PSC i la diversitat linguistica:

    http://www.cronica.cat/noticia/El_PSC_torna_a_votar_contra_el_catala_a_Europa


    Anem arreglats..........

    ResponElimina
  18. AGRUPACIÓ MUNICIPAL CDC.

    No es en aquet apartat que hauria d´escriure, pero com veig que no heu contestat als escrits de 8, 15 i 20 d´aquest mes dins el tema PLE EXTRAORDINARI, on se deia que la Web oficial de l´Ajuntament estaba abandonada i que en la part dreta de la pàgina ET POT INTERESSAR - Ajuntament de Mediona, sortia la Web de Mediona.Info.

    L´Ajuntament ja actualitzat l´Equip de Govern i Anuncis, nomes falta que tambè ho faixi amb les pàgines Plens Municipals i Pressupost Municipals.

    Ara us toca a vosaltres que canvieu l´acces a la Web oficial de l´Ajuntament.

    CARLES

    ResponElimina
  19. Carles,

    Disculpa, me n'havia oblidat. T'agraïm molt la teva col·laboració, et convidem a que segueixis opinant i donant-nos tocs d'atenció sempre que ho creguis convenient.

    Ja està modificat.

    Salutacions

    ResponElimina